MÅNGKULTUR I OSKARSHAMN

Ännu en Muhammed som visar på mångkulturens alla "förträffliga" fördelar.
Den här gången mörkar inte Barometern annat än det riktiga hemlandet och det får man se som en positiv utveckling på tidningen.

Läs Barometerns artikel "Syster skulle skäras i bitar"

Utvisa hela familjen (15 personer) som invaderade stadshuset i Oskarshamn.

Den stackaren Muhammed er väl för ynklig när han säger "Jag klarar inte ens att skära i en gädda när jag fångat en". Att skära systern i bitar tycks vara något helt annat men så har han heller ingen hedersrelation till gäddan, de är ju inte ens släkt men man kan ju undra.

Lögnerna står som spön i backen när dessa bröder berättar om hur mycket de tycker om sin syster.

I Kalmar kommun kostar liknande hedersrelaterat våld kommunen 2,5 miljoner kronor under 2007. Med tanke på den 250 procentiga ökningen av flyktingmottagning och att dessa "så kallade flyktingar" kommer från muslimska länder lär Kalmar kommuns kostnader öka dramatiskt. Men det är ju bara att ta bort t.ex. ob-ersättningen för vikariepoolen inom äldreomsorgen så får man ju tillbaka några kronor.
Det drabbar ju ändå bara svenskar som verkligen värnar flyktingmottagningen och gärna avstår ca 4 000 kronor/månad i lön för den goda sakens skull.

Vid det senaste kommunfullmäktigemötet yrkade jag på minskad flyktingmottagning i Kalmar vid debatten om kommunens sparpaket. I Kalmar Läns Tidning skrev man då följande.


"Alfssons förslag ledde till en störtflod av fördömanden, bland annat från BIRGITTA ELFSTRÖM, (s), som såg den mångkulturella sammansättningen av kommunen som en grund för stolthet och framtida rikedom".

Frågan är om socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström har alla hästar hemma. Jag kommer i varje fall lägga detta uttalande från Birgitta Elfström på minnet och använda det flitigt på mina bloggar och i kommunfullmäktige.

Hur länge skall dessa pk-politiker fortsätta att förneka verkligheten och invandringens negativa konsekvenser i samhället?


Kommentarer
Postat av: Putte

Det är snarast helt tomt på hästar hos den damen.

2007-12-29 @ 08:48:51
Postat av: Magne

Tanten verkar inte ha alla "Indianer i kanoten"

2007-12-29 @ 18:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0