KUNGEN BORDE PRAKTISERA SOM BRANDMAN!

I Rosengård eller varför inte Ronna som ligger lite närmare slottet.

70599-232
Några dagar som brandman i Ronna kanske fick kungen på andra tankar.

Under en längre tid har inte brandkåren bara bekämpat bränder i invandringstäta områden utan de har behövt beskydd av polisen från invandrarungdomar som kastat sten och skjutit raketer mot räddningspersonalen.  

Media har varit ganska fåordiga i sin rapportering kring dessa våldssamheter men tack vare alla bloggare som finns på allt fler platser i vårt avlånga land sprids det ändå som en löpeld genom Sverige.

Det är ganska märkligt att samma fenomen med att räddningspersonal blir attackerade av invandrarungdomar även sker i Danmark.

Det verkar som vissa nationaliteter av invandrarungdomer har startat något slags krig mot alla vad myndigheter. De verkar vilja införa några slags nya gränser runt sina enklaver och införa sina egna lagar. Att det rör sig om sharialagar som i så fall skulle införas råder det inget tvivel om.


Enligt sydsvenskan begär brandkåren hjälp av forskare för att förhindra bråk mellan ungdomar på just dessa invandrartäta orter.

Läs artikel i sydsvenskan.


Vad forskare nu skall kunna göra åt dessa ungdomsgäng förstår inte jag.


Orsaken är väldigt självklar för mig, en alldeles vansinnig invandring från muslimska länder. Det enda sättet att få stopp på denna utveckling är att stoppa invandringen från ett stort antal länder och börja verkställa utvisningar av alla som inte fått uppehållstillstånd. Personer som lurat till sig uppehållstillstånd med hjälp av falska handlingar skall även de utvisas.


Vår stackars kung har fallit för trycket från pk-eliten även i år och hyllar ännu en gång det mångkulturella samhället. I sitt tal pratade kungen en del om denna invandring men de problem som finns låtsades han inte om. Istället blev det en hyllning för mångkulturen som jag tror många har svårt att känna igen sig i. Kungen sa bland annat följande i sitt tal.


"Ungdomarna i Hammarkullen, Rosengård, Tensta och många andra samhällen hjälper oss att hålla hoppet om en bättre morgondag levande, sade han"


Jag har svårt att tro att brandmän, poliser och ambulanspersonal som måste rycka ut till dessa mångkulturella enklaver håller med kungen. För den som vill vara riktigt illvillig går det att tolka kungens jultal som att han ser våld, brottslighet, våldtäkter o.s.v. som morgondagens framtid.


"Att välkomna förändringen och låta blandningen av kulturer och erfarenheter berika våra liv och vår samhällsgemenskap är vår enda väg framåt, sade kungen"


Frågan är om kungen och kungafamiljen får en ocensurerad nyhetsrapportering eller om pk-eliten censurerar bort obekväma nyheter. Tänk om kungahuset förs bakom ljuset vad det gäller mångkulturella inslagen i Sverige!


När någon från kungafamiljen besöker dessa områden så är givetvis bemötandet helt annat än vad brandkåren möter. Falskheten är kanske också ett kännetecken för vissa grupper.


När jag och Lars Rosen kom till vårt första kommunfullmäktigemöte mötes vi av Nasim Malik (s) som hälsades oss välkomna. Men efter debatten om ensamkommande flyktingbarn som jag döpte om till "ensamkommande unga muslimska män" vid vårat andra kommunfullmäktigemöte var det slut på vänligheten. Efter detta hälsar inte Nasim Malik längre men det är inget jag gråter för. Detta är bara ett bevis för den skilllnad som råder mellan våra kulturer och religion.


Den falskheten får kungen med familj uppleva jämt och ständigt misstänker jag då de besöker olika platser som visar upp sin fina framsida och då är det kanske inte så lätt att skilja agnarna från vetet.


När det gäller klimatförändringarna i samhället har kungen tagit intryck av alla varningssignaler som finns. Tänk om kungen ändå kunde vara lika insiktsfull om det mångkulturella samhället och alla varningssignaler som vi kan läsa om varje dag i media.


Tyvärr är nog det enda kungen åstadkommit med sitt tal på juldagen att hans popularitet sjunker hos svenska folket.


Frågan är om oikofobin till och med nått det svenska kungahuset?


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Vad tycks om inslaget i Drottning Elisabeths jultal 2007? Det är skillnad på jultal och jultal! Hon nämner bl.a. följande:

"In my experience, the positive value of a happy family is one of the factors of human existence that has not changed. The immediate family of grandparents, parents and children, together with their extended family, is still the core of a thriving community.

Finns i
sin helhet på http://www.youtube.com/theroyalchannel och som börjar med en återblick på hennes första jultal 1957.

Krut i gumman i förhållande till hur "nollan" i det här landet yttrade sig!

Vi minns ju alla hur RFSL kommenderade ut sina "stormtrupper" att riva ner affischer i Sthlms tunnelbana för cirka 2 månader sedan som hade ett liknande budskap!

2007-12-26 @ 11:25:32
URL: http://www.youtube.com/theroyalchannel
Postat av: Rune

""In my experience, the positive value of a happy family is one of the factors of human existence that has not changed. The immediate family of grandparents, parents and children, together with their extended family, is still the core of a thriving community."

Och vad blir nu detta på brutal och uppriktig svenska? Vore roligt att veta?

2007-12-26 @ 18:16:48
Postat av: Skånepåg

Ord har lite olika "värde" i olika språk. Men det blir ungefär så här på "brutal" svenska. Självklart innehåll för de flesta eller hur? Men som sagt HBT-folket lär nog inte gilla det!

Enligt min erfarenhet är det positiva värdet av en lycklig familj en faktor för mänslighetens fortbestånd, som inte har förändrats. Den nuvarande familjebildningen med far- och morföräldrar, föräldrar och deras barn tillsammans med deras nya familjer, är fortfarande kärnan i ett framgångsrikt samhälle.

2007-12-26 @ 19:06:27
Postat av: Befria Media

Toralf spekularar att Kungen kanske ar ovetande om hur situationen ar i Sverige. Det ar rimligt att tro med tanke pa att all media hemlighaller och forfalskar sanningen om vad som hander i Sverige. Vi bloggare som kanner till verkligheten kankse bara kan raknas i tiotusentals, men de som ar ovetande kanske kan raknas i miljontals? Vem vet? Kungen kan vara en av de som har vilseletts och ar ovetande om vad som hander. Han inser nog inte att hans tal inspirerar miljontal fler att forsoka ta sej till sverige nu. Det passar med den nuvarande bristen pa invandringpolitik dar man accepterar sa gott som alla som ankommer oavsett hur manga de ar eller om de ar sinnesjuka massmordare eller arliga arbetare som bidrar till samhallet.
Dessvarre ar andelen arliga arbetande bara runt 3% av de som kommer till Sverige. Vem ska tala om det for kungen? Hur ska man fa tid att meddela den nyheten till honom mellan alla palats renoveringar, bil och yatch inkop, resor och besok till andra kungar och maharadjor?
Han kanske inte laser bloggar, sakerligen har nagon inom regeringen informerat kungen om att bloggarna snart ska fobjuds och darmed forsvinna eftersom de inte haller sej inom "pressstods namndens" ramar.
Kungen ser ut att vara en lojal sosse.

2007-12-26 @ 22:08:30
URL: http://svenskmedia.blogspot.com/
Postat av: Janne

'Frågan är om oikofobin till och med nått det svenska kungahuset?'

Ursäkta mej Thoralf, men vadå 'Frågan är...'

Jag undrar däremot, 'Var kommer all enfald i detta land ifrån???'

2007-12-27 @ 15:19:01
Postat av: AWSvensson

De flesta ensamkommande flyktingbarn är tonåriga män som inte sällan har varit med om mycket svåra upplevelser.
Står att läsa på Barometerns nätupplaga. Vänder mig till er med en fråga, viken för övrigt inte barometern svarade på, är det barn eller män som söker asyl.

2007-12-28 @ 16:43:16
Postat av: Thoralf A

Jag har själv läst artikeln i Barometern och reagerade på samma sätt. Tyvärr stoppar Barometern minna kommentarer på deras artiklar men läs gärna mitt inlägg om debatten om ensamkommande unga muslimska män.

http://thoralf.webblogg.se/1187075344_20061128.html

Postat av: Skånepåg

> Thoralf

Kan inte hitta det så måste fråga. Om jag inte missminner mig, så lämnade du i höstas (efter kontakt med Migrationsverket) en uppgift att XX % av "ensamkommande flyktingbarn" efter beviljat uppehållstillstånd tog hit resten av familjen inom en viss tid.

Kan du vänligen upprepa dessa siffror eller om du har några som är färskare?

2007-12-28 @ 19:09:30
Postat av: Thoralf A

Du har alldeles rätt. Siffran och en del annat finns i följnade inlägg.
http://thoralfalfsson.webblogg.se/1188067359_175_ankarbarn_enligt_.html

Efter nyår kommer jag försöka få nya uppgifter från min kontakt på migrationsverket om hela 2007.

2007-12-28 @ 20:08:24
Postat av: Vasa

Har tidigare tyckt att kungen varit ett ofarligt nöt som åkt runt i världen och varit en rätt charmig och populär svensk ambassadör. Efter jultaket framstår han som en politiskt korrekt sosselakej med total kontakt med verkligheten. Dra genast in apanaget och låt gubbfan leva på sina värdepapper och fastighetsinnehav som vilket adelspucko som helst. Bernadotterna är hädanefter rikshottentotter!

2007-12-31 @ 00:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0