HELLRE BESPARINGAR ÄN MINSKAD FLYKTINGMOTTAGNING.

70599-220

Ökad flyktingmottagning om 250 procent viktigare än besparingar inom barnomsorg, skola och äldreomsorg i Kalmar.

Läs om senaste kommunfullmäktigemötet på min KF-blogg.

Kommentarer
Postat av: Grue

Mycket bra inlägg Thoralf! Du har en riktigt bra blogg. Försök få den känd för en större andel av dina väljare, kanske genom affischer på stan. Fler måste få ta del av sån här info! Tror att dom absolut flesta av kalmarborna håller med dig i denna fråga.

2007-12-18 @ 22:45:15
URL: http://gruegranskar.blogspot.com
Postat av: Thoralf A

Tack Grue, vi är på gång i Kalmar.

Vi har delat ut ca 2000 lokala flygblad den senaste tiden med lokal information och där finns också länken till min blogg med. Det är troligen en av anledningarna till att besökarna på min blogg stadigt ökar.
-
Vi kommer att skriva om det lokala flygbladet med anledning av gårdagens beslut i kommunfullmäktige och trycka upp ytterligare 2000-3000 flygblad som kommer delas ut efter helgerna.
Jag hade hoppats att vi också skulle haft nya exemplar av SD-kuriren att dela ut.

2007-12-18 @ 23:15:41
Postat av: Skånepåg

Hej Thoralf!

Var i Kalmar har ni delat ut dessa flygblad?

2007-12-19 @ 10:01:11
Postat av: Thoralf A

Skånepåg, vi har inte täckt in hela områden utan spritt ut det över hela kommunen.

Vi hoppas att det ger ringar på vattnet!

Vi har varit i T.ex. Ljungbyholm, Rinkabyholm, Påryd, Tvärskog, Rockneby, Läckeby, och delar av norra Kalmar stad (Funkabo, Djurängen).

2007-12-19 @ 10:23:25
Postat av: Thoralf A

Kanske vore en ide att lägga upp vårt lokala flygblad på min blogg och på vår officiella hemsida för SD i Kalmar.

2007-12-19 @ 10:25:22
Postat av: Skånepåg

Jag vet inte hur omfattande det lokala flygbladet är. Men om det är möjligt, varför inte göra det som en Pdf-fil och lägga in en länk till denna under Kategorier? Den som känner sig manad, har då möjlighet att printa ut extrakopior och bidra till
spridningen. Glöm bara inte att ha någon numrering eller liknande, så att det framgår att det pågår en kontinuerlig uppdatering av innehållet.

2007-12-19 @ 12:11:28
Postat av: Putte

Ingen kommentar utan bara ett exempel på att Svenskar diskrimineras av arbetsförmedlingen i Kalmar. Har en bekant som besökte denna nyligen. Beskedet var att personen skulle söka jobb över hela Sverige. Det spelar ingen roll om make/maka har jobb i
Kalmar och inte kan flytta med. Det spelar heller ingen att barn finns och har skola och dagisplats i Kalmar. Den arbetssökande SKA flytta om jobb finns på annan ort. Samma arbetsförmedling har en chef som förra veckan gick ut och gjorde ett uttalande i lokalpressen. Vad hon sa då var att "vi måste göra vad som helst för att ordna jobb till invandrare som kommit till Kalmar, så vi kan vara säkra på att de stannar här". Till invandrare ska det ordnas jobb i Kalmar, Svenskar ska jagas land och rikee kring för att söka jobb.

2007-12-19 @ 16:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0