BRA KOMMENTAR PÅ MIN BLOGG

Idag fick jag en mycket bra kommentar på min blogg! Troligen är Lasse en mycket besviken moderatväljare som gör helt rätt i att vädra sin besvikelse på min blogg.

Jag finner hans långa kommentar så pass bra att jag helt enkelt lägger upp den på min blogg, hoppas att Lasse inte misstycker.

Postat av: Lasse

Vad är det för syften som styr våra lokala Kalmar-tidningar ?

Östran kommenterar jag inte eftersom jag betraktar dem som ett hopplöst fall.

Men Barometern däremot skall enligt min uppfattning stå upp för Moderata värden och då jobba för och uppmuntra följande.

- Minskade skatter.
- Minskad brottslighet.
- Ökad sysselsättning.
- Minskade sociala kostnader.
- Generellt minskade offentliga utgifter.

Att Barometern då mörkar och förtiger följderna av den okontrollerade invandringen anser jag vara beklagligt. Vad kostar det Kalmar Kommun? Barometern förtiger konsekvent etnicitet och andra uppgifter som pekar ut en invandrare som en brottsling.

Deras artikel om Thoralfs stämning mot 16-åringen som köpt diverse sex-artiklar i Thoralfs namn anser jag vara djupt kränkande mot Thoralf. Att då som Barometern i annan persons namn utnyttja situationen och kalla Thoralf för rasist är djupt ärekränkande . Detta är inte ett verk av en enskild journalist utan är en medveten sanktionerad taktik från Barometerns högsta ledning.

Barometern censurerar konsekvent alla enligt deras åsikt negativa kommentarer på deras nätupplaga. Det ser ju vackert ut att det finns möjlighet att själv kommentera artiklarna. Men ack vad bedrägligt det är när respektive journalist först får chans att plocka bort det som inte passar in i artikelns syfte. Jag har själv fått kommentarer bortplockade och vet att de tämligen konsekvent tar bort kommentarer från Thoralf.

Som jag ser det har vi i Kalmar en vikande tillgång på industrijobb. Möjligen finns det nu lite ökande tillgång på arbetstillfällen vad beträffar handel. Men vem skall skapa alla dessa pengar vi skall handla för?

Som Östran och Barometern nu stöder det offentliga hyllandet av invandringen undrar jag hur många av de flyktingar som kommit de senaste 2 åren som har fått anställning hos Barometern eller Östran? Har Ni tagit Er del av det sociala ansvaret?

Olof Palme myntade uttrycket "Diktaturens Kreatur"
Som våra lokala journalister nu agerar vill jag ge begreppet PK ytterligare en betydelse:

"Pressens Kreatur"

Jag står för moderata värden och har tidigare röstat på moderaterna. Men när nu moderaterna i regeringen är upptagna av sin maktberusning och ej vågar skapa någon debatt som splittrar alliansen eller riskerar regeringens makt är det handlingsförlamning jäms över.

Var finns Kalmar-Moderaterna?
Finns de kvar?

Nej, lös era interna Moderata generationsproblem och börja jobba för Moderata värden istället för att som nu indirekt stödja Johan Person med Er flathet.

Tack för ordet

Det är skönt att kunna skriva på en blogg utan censur.

Jag önskar alla Kalmarbor ett:

Gott Nytt År !

Lasse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0