24 SOCIALDEMOKRATER HAR HOPPAT AV!

Varje gång en sverigedemokrat lämnar ett politiskt uppdrag brukar media hugga som kobror och de mest långtgående slutsatser dras. Svek mot väljarna brukar nog vara den vanligaste slutsatsen och även att en röst på sd kan vara en bortkastad röst. Det är ytterst sällan någon i media skriver om den "förföljelse" som råder mot oss sverigedemokrater i just dessa sammanhang.


I veckan skrevs det en hel del om att vår kommunfullmäktigeledamot i Hultsfred inte närvarat sedan mars i kommunfullmäktige. En folkpartist ansåg att partistödet skulle dras in till sverigedemokraterna.
Jag vill påminna om den skadegörelse och hot som AFA ägnande sig åt under just denna period. Jag personligen utsattes för hot, trakasserier över Internet och fönsterkrossning, en gång i februari och ytterliggare en gång i mars. Även vår kommunfullmäktigeledamot i Oskarshamn fick motta hot och skadegörelse i sin trappuppgång.


70599-216
Fönsterkrossning i min lägenhet i mars.

Detta har givetvis sin betydelse då vår kommunfullmäktigeledamot i Hultsfred med hänsyn till sin familj valde att ligga lågt under en period. Jag hoppas givetvis att han så småningom kommer tillbaka i politiken men jag har full förståelse för hans ställningstagande.


Det som däremot inte fått så stor uppmärksamhet i Hultsfred under de senaste 4 åren är att 41 politiker hoppat av sin uppdrag.


24st socialdemokrater

9st vänsterpartister

4st kristdemokrater

2st centerpartister

1st moderat

1st miljöpartist

Läs artikel här


En av dessa politiker lämnade sina uppdrag efter att han/hon kört bil asberusad vid mer än ett tillfälle. Vid ena tillfället slutade bilfärden uppe på en stenmur och vid ett annat tillfälle somnade personen bakom ratten på sin bil mitt i natten ståendes på fel sida av väggen på en väl trafikerad väg. Som tur var uppmärksammade en lastbilschaufför situationen och hann stoppa sin lastbil innan han kolliderade med personbilen.


Ekonomiska oegentligheter har också varit uppe vid flera tillfällen i Hultsfred men det tystas alltid ner när det gäller någon från de så kallade etablerade partierna.


Dessa händelser gav inga större rubriker och andra politiker var knäpptysta men när en sverigedemokrat avstår från att gå på fullmäktigemöten blir det stora rubriker och en diskussion om partiet skall få behålla sitt partistöd.


Kommentarer
Postat av: Hans

Tråkigt med de hot du får utstå. Men 2010 får du min röst till riksdagen. Och jag lär inte vara ensam.

Skrattar bäst som skrattar sist.

2007-12-16 @ 14:29:16
Postat av: Markus P

Thoralf, du och Sverigedemokraterna har min röst 2009 och 2010! Fortsätt med din fantastiska blogg, jag läser allt du skriver och har skickat länken till många vänner och bekanta.

Trygghet och tradition.

2007-12-16 @ 17:29:57
Postat av: Tore

Jag är Sverigedemokrat sedan 05. Inte bara i Småland
händer det "avyttringar"! Här i Arvika har "läraren,
egna företagaren och kristdemokraten i kommunalfull-
mäktige" Martin Strandberg, 31, åkt fast för narkotikabrott och drograttfylleri. Han har avsagt sig de politiska förtroendeuppdrag han haft! nwt.se
den 14 december...
Centerpartisten Fredrik Fenderly, som åkte på smörj
vid en "korvkiosk", har tidigare prövat narkotika,
och meddelade att "han tyckte om det"!...
Vem kan man idag lita på, att beslut i domstolar,
myndigheter/personer m m, är helt befriade i sina
tjänsteutövningar, då man ser förfallet sedan 30 år
tillbaka...

2007-12-17 @ 01:07:36
Postat av: Skånepåg

Som framgår av andra källor så är det som jag misstänkt. D.v.s. att de som trakasseras är Sverigedemokrater. Vilka som ligger bakom trakasserierna är inte svårt att räkna ut!

2007-12-17 @ 21:32:00
Postat av: Skånepåg

Ett nytt försök eftersom länken bara försvann!

http://www.kvp.se/nyheter/1.970942/de-terroriseras-av-ungdomsgang

2007-12-17 @ 21:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0