SVERIGEDEMOKRATERNA OCH REINFELDT ENDA HOTET?

Jag har nu lite efterhand lyssnat till Mona Sahlins sommarprat program i P1. Hon använder mycket av sin tid att prata  politik och kasta ur sig diverse negativa omdömen. Det är ju väldigt enkelt att göra det utan att någon ges möjlighet att bemöta "påhoppen". 

Det intressanta med detta är att hon återkommer flera gånger till Sverigedemokraterna och Fredrik Reinfeldt i sitt program.

70599-51
Debatt i TV4 mellan Jimmie Åkesson och Mona Sahlin 

De tycks vara något form av rött skynke för Mona eller spöken som återkommer titt som tätt i hennes mardrömmar. Jag kan bara tolka det som att det är här socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin finner det största hotet inför nästa valrörelse. Inte ett enda ord om det övriga partierna. Mona ser uppenbarligen sverigedemokraterna som det parti som kan plocka flest antal väljare från socialdemokraterna.
Som sverigedemokrat finner jag detta mycket smickrande och fäster mig inte det minsta vid hennes floskler om oss sverigedemokrater.


En annan liten parentes i hennes program är delen om Hultsfred och festivalen där hon glömmer bort att nämna att den person som hennes dotter träffade i Hultsfred är Putte Svensson, VD RockCity och utvecklingschef RockParty.

Kan nämna att jag jobbade tillsammans med Putte Svensson på Silverdalens Pappersbruks el/instrumentavdelning i slutet på 80-talet, tror jag det var. På Puttes sista arbetsdag (innan han började på Rockparty) bjöd han på hembränd sprit inne på avdelningen och under arbetstid till alla som ville. I och för sig var nog ingen förvånad för vi hade nog alla haft våra funderingar kring Puttes omdömen och en del annat................

Lika barn, leka bäst.

Kommentarer
Postat av: Roger

Du borde börja jobba på hänt i veckan eller ngn av de andra fina skvallerbladen. Unika storys om bjudsprit! Herregud, moralen i samhället är förkastlig. Det är verkligen tur att det finns väktare som du, som kan hålla moralen och etiken på en hög nivå. Ser med spänning fram emot att få ta del av framtida skvaller.
kankse ngn politiker i stringtrosa som spelar fiol för kosssor, eller det kanke finns ngn politiker med barn som utför terroristdåd så som att palla äpplen, kasta sten för
rutor.
Hemska tanke

2007-08-11 @ 13:20:17
Postat av: Thoralf A

Ja, dom tidningarna säljer ju rätt bra och många läser dem, så är någon intresserad.
På prideparaden kunde du säkert hitta dina politiker och förebilder Roger, nästa år kanske med stringtrosor eller någon annan utstyrsel.
Palla äpplen? Var det inte någon som gjorde i din trädgård men då skrev du under signaturen LIMPAN.

2007-08-11 @ 14:39:30
Postat av: Roger

Så vi får se dig som besökare på Pride nästa år då med kamera och anteckningsblock i högtsa hugg?
Trädgård har jag ingen, svårt när man bor på tredje våningen. Har 2 soffor och lite gamla datorlådor på min balkong.

2007-08-11 @ 15:01:55
Postat av: Thoralf A

Håll dej till signaturen Roger i fortsättningen. IP-nummret avslöjar dig. Jag kommer radera alla andra alias från dig i fortsättningen.

2007-08-11 @ 18:25:38
Postat av: Roger

Ipnumret säger vad? Antingen är du helt inkompetent inom IT, eller så skaffar du din kunskap från expressen. Det sitter runt 42 användare i detta nätverket, alla får samma ip. Dra fram NICadressen så kan jag tala om vilken dator som använts, dock inte personen.

2007-08-11 @ 18:43:49
Postat av: Roger

MACadress..sorry, trött idag efter omoraliska handligar och brott emot vissa traditionella normer.

2007-08-11 @ 21:35:06
Postat av: Thoralf A

Men det är bara du Roger Sahlström som skriver i min blogg.

2007-08-11 @ 22:54:09
Postat av: Roger

Bara jag? Nu tror jag farbrorns demoner trampat för långt in i dig. Det är massa människor som skriver, läser, skrattar, har åsikter
osv åt saker i denna bloggen. Att det bara skulle vara jag som skriver är väl ändå ganska osannolikt.

2007-08-11 @ 23:18:59
Postat av: Thoralf A

IP-nummret Roger!
Dina inlägg i kombination med IP-nummret och lite sunt förnuft avslöjar dina olika alias.

2007-08-12 @ 09:20:13
Postat av: Roger

Sunt förnuft är något du saknar med tanke på dina konspirationer och demoner som du verkar se överallt.

2007-08-12 @ 09:48:13
Postat av: Jorma

Roger om du bara visste hur långt ner i "brygga" Thoralf har dej! Om du bara visste....*asgarvar*

2007-08-12 @ 13:07:09
Postat av: Roger

Ohh det framstår mer och mer som Lunarstorm detta. Har ni båda konton där? Eller är ni bara Sverigedemokrater bara allmänt pubertala i erat beteende?
Snälla underhålla mig och mina vänner mer. Vi är i stort behov av skratt.
Och tack för all fin propaganda som ramlat ner i min brevlåda. Nu vem det är som skickat den.....

2007-08-12 @ 13:44:47
Postat av: Jorma

Roger man kan bara skratta gott åt dina infantila inlägg. Din personlighet framtyder klart och visar vilken liten värld du har runt om dej. En skygg person
skärmad ifrån allt socialt leverne, kort och gott en patetisk individ som yppar stora ord bakom en datorskärm. Du är ingen match för Thoralf utan endast en liten munsbit.

2007-08-12 @ 14:14:24
Postat av: Roger

Återigen, Lunarstorm. Vad sägs. Ska vi alla ses på fotbollsplanen någon eftermiddag?
Skygg är troligtvis det sista jag är. Har inget behov av att gömma mig bakom någon eller något för att föra fram min talan.
Ingen match, haha. Jag kan redigt se skolgården framför mig nu. Vad är nästa fyndiga sak ni ska komma med. Som sagt fortsätt ge mig och mina vänner skratt. SD har gjort politik väldigt underhållande. Undrar bara lite kring när ni ska göra ngt politisk arbete. Underhållning är bra, men man kan inte alltid ha roligt =)
Kram på er

2007-08-12 @ 14:44:03
Postat av: Jorma

Som sagt stora infantila ord från dej "Roger". Tror knappast du skulle vilja spela fotboll med mej grabben, såvida du inte vill göra karriär som boll :-)
Så för din egna skull "Roger" håll dej till endast argumentering då du säkerligen skulle förlora alla andra former utav matcher.

2007-08-12 @ 16:53:43
Postat av: Roger

Karriär som boll? Utveckla.
Du är en väldigt omtänksam och snäll människa Jorma som talar om vad jag borde göra. Men du behöver inte ge mig denna hjälpen. Har klarat mig i många år utan hjälp, tror jag klarar mig ett bra tag till.
Kjam på er

2007-08-12 @ 17:00:38
Postat av: Göran

Thoralf! Kan DU inte vara så vänlig att "blocka" den femstjärniga byfånen Roger Sahlström alias "Roger". Jag vet att det tar emot, men kretinen tillför din annars så eminenta blogg noll och intet förutom att han bevisar tokvänsterns och Pk-isternas totala dummhet!

2007-08-12 @ 19:56:20
Postat av: Roger

Härligt Göran, alla dina vackra ord för oss ännu närmare apstadiet. Keep going

2007-08-12 @ 20:03:04
Postat av: Thoralf A

Göran, jag förstår dig men jag har som princip att inte ta bort inlägg om de håller sig inom något så när rimliga gränser.
Till exempel Jinge plockar ju bort alla inlägg från kända sverigedemokrater oavsett innehåll. Det bevisar ju egentligen bara vad Jinge anser om demokrati och till den kategorin vill jag inte tillhöra.
Angående Roger tycker jag att han är ett lysande exempel på vänsterns verbala förmåga och slutledning. Därför tycker jag att inläggen får ligga kvar som "fina" exempel på dessa personers kunnande.

2007-08-12 @ 23:27:01
Postat av: Anonym

Demokratin hotas väl definitivt när man spåras via IP-adress och får propaganda i brevlådan? Det finns bara två grupper som hotar dem som tycker olika: SD och AFA. Same shit, different name skulle jag vilja säga...

2007-08-13 @ 17:16:59
Postat av: Jorma

När blev politisk reklam definierat som hot?
Eller är det enbart politisk reklam ifrån SD som du anser vara ett hot, Roger?
Detta säjer allt om dej som person!

2007-08-13 @ 22:38:11
Postat av: Micke

De här va riktigt rolig läsning eller man kanske ska säga tragisk. Kan inte förstå att dessa anhängare av tokvänstern är så blåögda och vilse ledda. Att folk ska ha så svårt att se vad som händer med det här landet! Men en dag kommer dessa vilseledda själar att vakna upp, hoppas bara att det inte är för sent då!

2007-08-13 @ 23:00:35
Postat av: Roger

HAHAHAHAHA
Att allt som inte är hatiskt eller korrekt rätt enligt ert tänkade så är det vänster. haha. Inte för att det betyder ngt, men ska vi nu göra politik höger eller vänster, så är jag garanterat mer höger än många här. Så att jag tex tillskrivs vara vänster, och Afaanhängare är så underhållande. Men allt ni tilltar här är ju underhållande. Senaste tidens skratt har påökat mina magmuskler massor. Fortsätt hitta spöken, konspirationer och tillskriv allting som onda vänster eller islamfanatiker.
Jag hoppas att jag nån dag kan sätta mig ner och komma in i er mentala värld, så att jag själv kan skriva stora saker och få andra att skratta. Finns så mkt roligt att hämta upp här. Kan tipsa er om en teater som skriver ett på ett manus om dumma, arga vita män. Ja titeln är lite stulen, från en man som jag tror många här avskyr. Den som svarar rätt om vilken man det gäller ska jag bjuda på en glass
Jorma, så nu är allt som skrivs här utan namn eller under annat namn är Roger, skrivet av mig?
Säger inte detta ALLT om dig om du nu tror detta...
Kram på er...

2007-08-14 @ 00:15:42
Postat av: Thoralf A

"Så att jag själv kan skriva stora saker och få andra att skratta".
Roger, det är kostnadsfritt att starta en blogg. Mitt förslag är att du startar en egen blogg omgående eller är du för lat och för feg för det.
Då kan du uttrycka dina tankar fritt och få oss att skratta också vilket jag skulle se fram emot.
Du kan meddela mig när du startat din blogg (det tar max 5 minuter)

2007-08-14 @ 08:20:19
Postat av: Roger

Ser ingen anledning att starta ngn egen blogg. Trivs bra med att hänga i din här. Vad är det fega i det?

2007-08-14 @ 13:19:48
Postat av: Thoralf A

Roger, det skall jag förklara för dig.
Det är alltid väldigt enkelt att kritisera på andras bloggar men att stå för sina egna ståndpunkter och inlägg på en egen blogg kräver lite mer. Därför tycker jag att du är feg som inte startar en egen blogg och även lat. En egen blogg innebär ju också en del arbete med att hitta fakta o.s.v.

2007-08-14 @ 13:46:30
Postat av: Roger

Jo det är verkligen fegt och ren lathet att hålla ett öga på de hatiska och cyniska människorna håller på med. Ska jag be mina föräldrar bestraffa mig på ngt sätt, ge mig själv utegångsförbud, extra läxor?.
Fakta, mkt roligt ord. Med tanke på att det just i denna bloggen finns väldigt lite fakta. Mest en massa vridna åsikter för att passa ett syfte. Tror inte dina åsikter faller under kategorin fakta.

2007-08-14 @ 14:04:20
Postat av: Thoralf A

Roger, är du så förnuftig så att du kan hålla isär fakta och mina åsikter i bloggen?
Givetvis är min blogg en kombination av båda. Tyvärr har ju du till och med svårt att acceptera fakta. Att du inte delar mina åsikter är en helt annan sak.
Dina föräldrar har nog tröttnat på dig för länge sedan, precis som så många andra.

2007-08-14 @ 15:45:26
Postat av: Roger

Jaha så nu är det mitt förnuft som det är fel på med. Haha, finns chansen så huggs det. Undrar om det egentligen är som så att alla epitet ni tillskriver andra människor egentligen är era egna egenskaper.
MÅnga av er här är jätteduktiga på att ge människor adjektiv stenhårt i ansiktet. Ni skriker högs om brister och misstag hos andra. Är detta ett sätt att dölja era egna brister? Då kan jag tala om för farbrorn att man får ha brister och fel, och genom att aceptera dom så blir man en anings människa. Det finns nämligen ingen perfekt människa. En man med en liten mustach trodde ett tag detta. Det gick inte vidare bra för han.
Den bitterhet och cyniskhet som du och många här badar i, verkar inte göra ngt gott för era liv. För allt ni gör är att skrika om alla hot, konspirationer osv osv. Är det inte ganska jobbigt att tex gå omkring och tänka på homosexuellas sex? Människor av din kaliber verkar lägga ner mer energi på homosexuellas sexliv än vad de homosexuella själva gör. Knasigt,
eller hur

2007-08-14 @ 16:01:34
Postat av: Thoralf A

Roger, du byter ämne så man kan tro att du är labil.
Så fort ett ämne blir obekvämt lämnar du det.

2007-08-14 @ 22:14:30
Postat av: Roger

Ja där bekräftade du precis det jag sa i mitt tidigare inlägg. Ja Göta Petter, nu kan det knappast inte bli roligare än så här

2007-08-14 @ 22:57:12
Postat av: Fredrik

Jag är mer SD nu än innan - tack vare Roger "Salle" Sahlström!
Och visst har han en egen sida; http://hem.passagen.se/salle/

2007-10-08 @ 08:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0