MUSLIMER STOPPAS I VÄRNAMO

"Muslimer tänkte ha möte i Värnamo på söndagen. Men nu stoppar Designhotellets ägare deras bokning.
-Vi vill inte ha dem som kunder. De måste bekämpas, vi måste möta deras fula tryne, säger Kåre Johansson till Värnamo Nyheter.

Muslimernas kontaktperson som gjorde bokningen uppgav aldrig att det var muslimer som skulle träffas.
-De är oärligt att inte berätta vad det rör sig om. Om vi hade släppt in dem så hade det varit detsamma som att säga att vi tycker de är okej. Det gör vi inte och därför åkte de ut, säger Kåre Johansson.

-De etablerade politikerna kan inte sitta stilla längre. De måste bekämpas, vi måste möta dess fula tryne, säger Kåre Johansson till Värnamo Nyheterna."

Nu är detta inte riktigt sant!

 

Jo, det är nästan sant. Om detta var sanning skulle Kåre Johansson rullas i tjära och Designhotellet i Värnamo skulle vara uthängd av alla medier i hela riket. Han skulle vara anmäld för sina rasistiska uttalanden och givetvis vara anmäld till DO. Hotellverksamhetren skulle vara utsatt för granskning av media och myndigheter. Hotellet skulle bojkottas av diverse organisationer, inte minst fackliga organisationer och Kåre Johansson skulle tvingas göra avbön inom 24 timmar i riksmedia om hotellet skulle överleva.

 

MEN DET ÄR NÄSTAN SANT, BYT BARA UT MUSLIMER MOT SVERIGEDEMOKRATER I TEXTEN.

 

Läs artikel i Expressen

Nu är det vi sverigedemokrater som utsätts för denna diskriminering och då är det inget att bry sig om.

Jag hoppas att de som utsatts för dessa uttalanden anmäler Kåre Johansson för förtal, tyvärr kan vi sverigedemokrater inte utsättas för diskriminering enligt svensk lag p.g.a. att vi inte är en minoritet i lagens bemärkelse,

BOJKOTTA DESIGNHOTELLET I VÄRNAMO!

Skicka mail till designhotellet och be dom ändra sitt beslut om de står för alla människors lika värde.
[email protected]

Trackback
RSS 2.0