MENAR POLISEN ALLVAR?

Ännu en gång vädjar polisen till allmänheten om tips efter en våldtäkt i Borgholm. "Ring hellre en gång för mycket än en gång för lite till oss" säger polisen. Polisen har fått bra uppgifter från den våldtagna 20-åriga kvinnan. Polisen söker två män och kvinnan har lämnat ett detaljerat signalement på en av männen. 

När nu polisen går ut i media och vädjar till allmänheten om tips förväntar jag mig att polisen också släpper ut signalementet, men icke.Det enda polisen uppger är åldern på männen som 20-25 år. Jag frågar mig då om polisen verkligen menar allvar med sin vädjan. Om de verkligen ville ha tips måste de givetvis lämna ut signalementet på våldtäktsmännen. 

Eller är det så att det inte blir politiskt korrekt om polisen tillkännager signalementet. Kan det vara så att det då framgår att personerna ifråga inte är svenska. Jag tycker det är sorgligt om till och med polisen spelar med i den politiska korrektheten som råder i samhället. Om detta är viktigare än att försöka klara ut begångna brott. 

Kommentarer
Postat av: Sven-Olof

Den polismyndighet som släpper signalement på våldtäcktsmän med ett "icke svenskt ursprung" skulle snabbt få en ny chef. De är helt enkelt rädda om jobbet. Sorgligt men sant..
Mvh Sven-Olof

2007-08-04 @ 23:51:34
Postat av: UfoArne

Vad ska Sverigedemokraterna göra åt de så kallade aliens som bortför massvis med svenskar varje år och tvingar dessa att genomgå medicinska experiment? Bevisen för dessa bortföranden finns över hela internet. Sverigedemokraterna verkar inte ha något emot dessa invandrare trots att
de kommer ifrån avlägsna galaxer, vilket gör dom till ICKESVENSKAR. Det framstår lite som om Sverigedemokraterna samarbetar med dessa utlänningar. Vad vinner ni på detta samarbete?

2007-08-05 @ 10:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0