LÄSER MAHMOUD AHMADINEJAD NERIKES ALLEHANDA

Nej, självklart läser han inte några svenska tidningar men det finns andra muslimer i Sverige som gör det. Enligt vissa uppgifter finns det mellan 400.000 -500.000 muslimer och bland dessa finns det uppenbarligen de som står i nära kontakt med de länder och regimer som de flytt ifrån och informerar om vad som händer i Sverige.

Nasim Malik och Mamoud Ahmadinejad protestera båda mot Lars Wilks teckning.

70599-10070599-82
Nasim Malik (s)
Länk till foto Nasim Malik

I den socialdemokratiska tidningen Östran får idag Nasim Malik framföra sin kritik mot denna teckning. Nasim Malik har tidigare gjort sig känd som den politiker som anmälde SAS för DO på grund av en skinkmacka. Läs mer här om detta på Kurt Lundgrens blogg

Nasim Malik kommer ursprungligen från Pakistan och idag protesterade just Pakistan mot publiceringen.

                                          70599-81
      
Lars Wilks teckning feltolkad! Den visar Jesus som rondellhund tror jag.

Eftersom den heliga profeten Muhammed inte får avbildas är det ju helt omöjligt att någon levande person idag kan veta hur denne "vise man" såg ut. Därför är det helt omöjligt för Lars Wilks att påstå att han tecknat Profeten Muhammed som en rondellhund. Jag tror att han istället använt någon avbildning av Jesus som förebild i sin teckning. Med andra ord måste slutledning bli att ingen muslim kan känna sig kränkt.

Imorgon blir det nya demonstrationer i Örebro efter fredagsbönen.
Se förra fredagens demonstrationer. Jag rekommenderar ALLA att lyssna på de svenska muslimernas hot mot Nerikes Allehanda och mot oss alla. Länk till film


70599-78

Den här fina rondellhunden kan likaväl vara Muhammed som rondellhund.


Östran beskriver Nasim Malik som en inflytelserik socialdemokratisk invandringspolitiker. Jag kan då informera Östran om att Nasim Malik inte var närvarande vid kommunfullmäktige den 28 maj då ökad flyktingmottagning debatterades. Nasim Malik har endast närvarat vid 3 av 7 kommunfullmäktigemöten under 2007, vilket innebär en frånvaro på 57 procent.
Jag är ganska övertygad om att han är bäst i den kategorin om man undantar Jan R Andersson (m) som även blev riksdagsman och det kallar jag giltig frånvaro.
Media brukar ju vara ganska kvicka med att rapportera om någon Sverigedemokrat inte deltar på kf-möten, men både jag och min kollega Lars Rosen har 100 procentig närvaro.

Kommentarer
Postat av: Uffe

Jag undrar vad rondellhund heter på persiska och om dom öht har förstått vad fenomenet rondellhund innebär

2007-08-31 @ 00:41:21
Postat av: Göran

Dessa känsliga stackars muslimer. Man undrar varför dessa styr kosan till ett sedan tusen år tillbaks kristnat land strax söder om nordpolen--jovisst ja,världens mest generösa och lättlurade socialbyrå!
Den inkvoterade pajasen Malik kom enligt uppgift till Sverige i början av 1980-talet, VARFÖR? Denna trojanska häst kan väl knappast enligt gällande internationella konventioner ha varit klassad som "flykting"? Förutom komedin "Skinkmackan" har tydligen denna man anmält att han under 2006 blivit misshandlad efter ett besök på Arbetsförmedlingen i Kalmar. Stora krigsrubriker i PK-pressen som sedan snabbt tystnade. Vad hände egentligen?? Frågan är om inte här ligger minst ett tjog muhammedanska rondellhundar begravda! Nä du lelle Malik, Sverige vilar som sagt var på kristen grund och kommer så att göra så passar inte galoscherna så är det bara att packa trunken och så sakteliga dra hemmåt till den perverterade religionen du tydligen så varmt vurmar för!

2007-08-31 @ 01:43:24
Postat av: Anonym

Ja de ca 40 st demonstranter var verkligen ett hot emot oss alla.(Enligt Svt´s rep så var de inte fler som protesterade) Tänk om alla de 40 st tar över Sverige. Hur gör 40 st troende för att invandera ett land? Söker de alla bidrag på samma gång så att systemet kraschar?

2007-08-31 @ 07:05:00
Postat av: Thoralf A

Roger, nu glömde du ange ditt namn igen.
Idag var ditt inlägg så dumt att jag låter det vara kvar, som ett lysande exempel på din förmåga.

2007-08-31 @ 09:08:48
Postat av: Jorma

Mycket bra blogginlägg Thoralf!!!!

2007-08-31 @ 09:21:50
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Du verkar verkligen ha fått denne "Roger" på hjärnan. Då det skrivs ett inlägg som inte byggs på hat, fobi eller fördom, så skriker du "Roger". Är det någon form av kod för er Sverigedemokrater? Mitt namn är verkligen inte Roger, tror inte man kan heta det som kvinna i Sverige. Denna "Rogersjuka" du verkar ha, var kommer den ifrån?

2007-08-31 @ 10:38:14
Postat av: Anonym

Du verkar verkligen ha fått denne "Roger" på hjärnan. Då det skrivs ett inlägg som inte byggs på hat, fobi eller fördom, så skriker du "Roger". Är det någon form av kod för er Sverigedemokrater? Mitt namn är verkligen inte Roger, tror inte man kan heta det som kvinna i Sverige. Denna "Rogersjuka" du verkar ha, var kommer den ifrån?

2007-08-31 @ 10:52:12
Postat av: Roger

Ja nu tror jag visst bestämt du fått mig innanför pannan. Haha, du är rolig du.

2007-08-31 @ 11:01:23
Postat av: Gag

Är det verkligen meningen att en politiker ska sitta och kränka sina medborgare? Denna form av mobbing du sysslar med Thoralf, hör verkligen inte hemma i politisk arbete. Vad ger dig rätt att dumförklara en medborgare?

2007-08-31 @ 11:18:19
Postat av: Thoralf A

Gag, kan du utveckla på vilket sätt jag skulle mobba någon i detta inlägg. Är det mobbing att redovisa närvarostatistik?

2007-08-31 @ 13:38:32
Postat av: Anonym

Eftersom du envisas med att plocka bort inlägg som är ganska avgörande för att visa din omogna personlighet. Så du får 2 alternativ. Antingen låter du detta vara kvar, eller så bygger vi ett script som lägger tillbaks inlägget så fort du tar bort det.
Du säger dig arbeta för demokrati. Visa detta då.
Du verkar verkligen ha fått denne "Roger" på hjärnan. Då det skrivs ett inlägg som inte byggs på hat, fobi eller fördom, så skriker du "Roger". Är det någon form av kod för er Sverigedemokrater? Mitt namn är verkligen inte Roger, tror inte man kan heta det som kvinna i Sverige. Denna "Rogersjuka" du verkar ha, var kommer den ifrån?
//KalmarBrigaden

2007-08-31 @ 13:48:22
Postat av: Ängö

Bra inlägg! Men, men var du tvungen att sätta in bilden på Malik? Burrrrrrrrrrrrrr...

2007-08-31 @ 14:28:28
Postat av: Thoralf A

KalmarBrigaden det var något nytt.
Eller är det bara ett nytt påhitt. Jag förbehåller mig rätten att ta bort kommentarer som jag inte finner anständiga, det är till och med min skyldighet.
Men det har vissa svårt att förstå!
Roger gick över gränsen, jag hade tålamod länge innan jag sa stopp men han fortsatte ändå.
Något som är väldigt omoget är att inte våga stå för sin kritik och istället gömma sig bakom t.ex. KalmarBrigaden!

2007-08-31 @ 14:47:09
Postat av: Putte

Ja Maliken är känd i stora delar av Sverige. Misshandeln mot honom visade sig vara en lögn. Mannen hade svimmat helt på egen hand! Han är också känd bland icke religiösa muslimer som "mannen med två ansikten" enligt uppgifter som jag har från muslimer talar han om samförstånd och tolerans när han talar med svenskar, medan det är ett helt annat ljud i skällan när bara andra muslimer är närvarande.

2007-08-31 @ 16:30:46
Postat av: Magne

Han (Maliken)är som klippt och skuren att representera sossarna (eller vilket parti som helst i riksdagen för den delen).
Snart har anarkin tagit Sverige i ett järngrepp.

2007-08-31 @ 18:30:52
Postat av: Göran

"Putte":
"Misshandeln mot honom visade sig vara en lögn. Mannen hade svimmat helt på egen hand"
Hehehe. Inte så nyttigt med Ramadan med andra ord:-)) "Mannen med två ansiketen", detta förfarande är de facto klassiskt för VARJE muslim och går under beteckningen "Taqiyya" dvs muslimska lögner sanktionerade av den falska profeten för att lura otrogna hundar!

2007-08-31 @ 22:49:22
Postat av: Göran

"KALMARBRIGADEN". Tillåt mig utbrista i ett stort skratt. Virrpannan ("roger"?)har med stor sannolikhet erhållit frisedel och klarar nog inte ens av att "skyldra gäver" med ett kvastskaft!
Ta nu din ordinerade psykofarmaka ("roger"?) och gå därefter och nanna kudden! Förresten, VI väntar fortfarande med spänning på din CV---Hohohoho!

2007-08-31 @ 22:58:20
Postat av: Jorma

"Brigadroger" du kanske borde kalla dej Kalmartrissan istället. Bygg ett script du ;) finns botemedel mot sådant, du framförde ett hot om att hacka denna blogg. Finns visst lagar i Sverige emot sådant upplysningsvis. Och när man omtalar ett direkt hot emot person eller egendom så brukar man som oftast bli abuseanmäld. Eftersom du uppenbarligen är här enbart för att trakassera blogginnehavaren, så råder jag att abuseanmäla denne sorgliga figur.

2007-08-31 @ 23:22:08
Postat av: Anonym

Det är fortfarande ingen som lyckats förklara vem denna såkallade "Roger" är. Skriver han alla inlägg här eller? Finns han ens? Tror att han är ett påhitt från bloggägaren bara. Ni här verkar ha ett stort behov av att reta sig på något, så ni kan elda på er ilska.

2007-09-02 @ 21:03:36
Postat av: Gunnar B

Skall det vara så svårt för demokratisinnade Örebroare att fixa en ordentlig motdemonstration?
Skulle jag inte ha så många mil till Örebro så skulle jag gladeligen deltaga i en sådan.
Man blir minst sagt förbannad och inte minst i dag när man fick höra att Polisen gripit en muslimsk kvinna??!! i Göteborg för uttalat mailhot mot Lars Wilks. Vad värre var att hon sade sig vara hennes plikt som troende muslim att skära halsen av konstnären!!!
Vilka nysvenskar vi släppt in i detta land och vilka ormars avföda Islam tycks nära vid sin barm?
Någon som är förvånad? Dessa muslimer har gjort bort sig riktigt ordentligt med stor skada för islam i Sverige. Ibland kan man tror att de är självmordsbenägna men vad får kvinnan i Paradiset?
Vara med om en "ormgrop" med alla Jihadister?

2007-09-05 @ 20:25:12
Postat av: Linnéa

"Lars Wilks teckning feltolkad! Den visar Jesus som rondellhund tror jag.

Eftersom den heliga profeten Muhammed inte får avbildas är det ju helt omöjligt att någon levande person idag kan veta hur denne "vise man" såg ut. Därför är det helt omöjligt för Lars Wilks att påstå att han tecknat Profeten Muhammed som en rondellhund. Jag tror att han istället använt någon avbildning av Jesus som förebild i sin teckning. Med andra ord måste slutledning bli att ingen muslim kan känna sig kränkt."

Hur jävla dum får man bli? Ingen vet hur Jesus såg ut. Antagligen var han asful. Förstår du inte att alla avbildningar av Jesus är försköningar, ikonbilder? Det är inte ens det som är poängen. Man har officiellt gått ut med att detta är Muhammed som rondellhund. Det är DET som är grejen.

PS: Jag bildgooglade Muhammed på random och hittade denna idiotblogg. Därför svarar jag först såhär sent DS.

2007-12-02 @ 15:09:09
Postat av: Anonym

Jag skäms över att vara svensk när jag läser alla dessa idiotiska inlägg av inkränkta, fördomsfulla, främlingsfientliga svenskar. Det är lätt för er att sitta här och kränka ner muslimer och invandrare för ni sitter bakom en skärm. Jag lovar er, ni är så stora i käften över datan men när ni ska stå och säga det alldeles själva till en muslim eller invandrare så lovar jag att ni skiter på er för ni är så otroligt fega egentligen. Nu har något stolpskott kommit på att starta en grupp "Sverigedemokraterna" då känner ni att jaa, äntligen nu kan jag få ut mina rasitiska åsikter, för nu behöver jag inte stå för det själv jag behöver inte ens säga mitt namn. Jag är inte ensam." Jag blir så jävla förbannad över att ha läst denna blogg, jag hyser sån avsky till er. Någon sa att det här är ett kristet land, du är säkert inte ens kristen själv, du tror säker inte ens på Gud så uttryck dig inte ens. Och om du nu kan säga att detta är ett kristet land kanske du borde ta och läsa bibeln ... För är inte den gyllene regeln att man ska behandla alla som man själv vill bli behandlad ? Är det inte så ? Vare sig ni tror på Gud eller inte, domedagen kommer att komma till er också. Ni kommer få stå till svars för allt det hära skitsnacket. Vem har gett denna otroligt idiotiska människa rätten att rita av Guds profet Mohamed ? Samt som Linnéa säger "Ingen vet hur Jesus såg ut,antaglien var han asful" Akta dig med vad du säger. Ni gör narr av Guds profeter. Gud ser och Gud hör allt. Har inte era mammor lärt er vad ordet RESPEKT betyder?

2010-03-16 @ 12:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0