LARS OHLYS MILITANTA STÖDGRUPP AFA, BEGÅR NYA ILLDÅD

70599-61

Återigen har AFA begått nya illdåd som snarast kan betraktas som rena terroristhandlingar. Martin Kinnunens flickvän utsattes för ett brutalt överfall under gårdagen. Martin Kinnunen är ordförande i Sverigedemokraternas ungdomsförbund och har under de senaste veckorna utsatts för flera hot från AFA. Lyckligtvis skadades hans flickvän inte fysiskt men den chock och den efterföljande psykiska oron som kommer är mycket illa.
Läs mer här

Som vanligt är vänsterpartiet och dess partiledare Lars Ohly tysta när vänsterextremister begår brott mot demokratin. Annat är det när någon trampar på fackets rättigheter, då blir det liv i luckan på vänsterkanten.

Jag har ju själv drabbats av AFA vid ett antal tillfällen, det har varit hot, trakasserier och fönsterkrossning vid 3 tillfällen. Det började med hot på AFA-dackebygds hemsida som sedan gick över till fönsterkrossning och klotter hos en kollega i Oskarshamn. Dessa båda händelser tog återigen AFA-dackebygd på sig på sin hemsida.

image20

Fönsterkrossning nummer 2 tog dock inte AFA på sig, kanske var det någon annan som utförde den men det är jag mycket tveksam till. Fönsterkrossning nummer 3 innehöll också en del klotter på fasaden i det hyreshus jag hyr en lägenhet och denna gång tog återigen AFA-dackebygd på sig skadegörelsen. AFA skriver i sin kommentar "att hel rad ekonomiska aktioner" utförts. Det tycks vara så okunniga att de tror att det är jag som drabbas som hyresgäst när det i själva verket är fastighetsägaren och hans försäkringsbolag som får betala för hela skadegörelsen. Vid det senaste tillfället fick även kristdemokraterna fönster krossade på sin partilokal.

AFA har under de senaste åren utfört en hel rad så kallade aktioner mot sverigedemokrater som för det mesta får väldigt lite utrymme i media. Annat var det förra sommaren då osynliga partiet attackerade centerns lokaler och kastade lite färg, då fick det stort utrymme i riksmedia och televisionen.

Jag tänkte nämna några aktioner som AFA utfört mot sverigedemokrater med en länk med mer information:

SD-kyrkopolitiker hotad 070815
Sverigedemokrat misshandlad i Gävle 070812
Skadegörelse på sverigedemokraternas partilokal i Gävle 070803
Sverigedemokrat attackerad i sitt hem 070413
Sverigedemokraterna i Stockholm attackerade 070310
Sverigedemokrat lämnar politiken efter upprepade hot och attacker 070118
Sverigedemokraternas partisekreterare skadad efter attack 061015
Fälld för misshandel av sverigedemokrat 061004
Sverigedemokraternas årsmöte attackerades 060122
Kommunpolitiker allvarligt misshandlad 050721
VÅLDSAMT ATTENTAT MOT SVERIGEDEMOKRATER 050606

Tyvärr finns det ännu fler fall men det här hittade jag på SD-kuriren.

Det som också bör nämnas är att många sverigedemokrater inte vill ge AFA publicitet efter att de utfört sina illdåd utan väljer att inte polisanmäla händelserna. Därmed slipper man också massmedias uppmärksamhet.

Det jag ändå finner mest anmärkningsvärt är polisens låga prioritering av dessa brott. I media säger polisen att dessa brott har hög prioritet p.g.a. att det handlar om rätten till demokrati men verkligheten ser tyvärr annorlunda ut. Det är endast ett fåtal av dessa brott som leder till några fällande domar.

Jag hoppas att orsaken till detta är att polisens resurser inte räcker till, så att det inte har andra grumliga orsaker.......

MEN MED TANKE PÅ ATT POLISEN GICK I PRIDEPARADEN MED AFA SÅ BLIR MAN LITE FUNDERSAM.

AFA-AKTIVISTERNA SOM GICK I PARADEN KANSKE OCKSÅ UTFÖRDE DÅDET I BROMMA UNDER GÅRDAGEN, VEM VET.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför skulle vänstern reagera när AFA gör något? AFA och vänsterpartiet må ligga till vänster om SD politiskt, men är knappast att förväxla med varandra. Tror någon det är det bara skrattretande! Det är som om SD skulle svara för vad kristdemokraterna gör! Alla
vänster- respektive höger om mittsträcket kan inte dras över en kam! Visste du inte det?

2007-08-16 @ 18:36:13
Postat av: Anonym

Sällan de fattar något dessa människor inom SD. Allt som är på fel sida enligt dom är alla vänster, och allt som är vänster är direkt farligt, och terrorverksamhet.

2007-08-16 @ 18:52:05
Postat av: Anonym

Åjo, ung vänster = afa, samma pack!

2007-08-16 @ 18:59:28
Postat av: Göran

Gissningsvis tvåtusen nyvaknade partisympatisörer till SD--bara i dag!
Kämpa På!

2007-08-16 @ 19:43:21
Postat av: Putte

Vänstern, precis som alla andra partier i Sverige skulle reagera mot att folkvalda politiker blir utsatta för terror oavsett vilken partifärg de utsatta än har. Detta visar ju bara att vänsterns demokratiska fernissa är väldigt väldigt tunn.

2007-08-16 @ 20:14:05
Postat av: Rune

En fråga:
AFA-Dackebygd tog på sig skadegörelsen på sin hemsida.Skriver du.
Min fråga: Har någon blivit åtalad för brotten?
Har någon utredning gjorts? Borde ju inte vara svårt för polis och åklagare att fastställa vilka förövarna är och ställa dem till ansvar.

2007-08-16 @ 20:35:49
Postat av: Anonym

Det är verkligen synd när de som bygger sin tankeverksamhet på hat, själva utsätts för hat.

2007-08-16 @ 22:44:22
Postat av: Anonym

Som sagt, SD (och andra högerextremister) och AFA (samt andra vänsterextremister) är samma skit! Extremiteter av endera sorten brukat innebär hatbrott och skadegörelse och har ingenting med demokratisk politik att göra!

2007-08-17 @ 12:15:07
Postat av: gunnar peterson

Jag hoppas verkligen inte att myndigheterna behöver ingripa mot dem som attackerar Sverigedemokraterna, helt enkelt därför att polisen inte kommer att göra någonting respektive beordras att inte göra någonting med mindre en Sverigedemokrat blir dödad eller så svårt skadad av angreppen att vederbörande inte kan lämna akuten "efter tillplåstring",
som det heter. Att det finns anledning att utgå från det visar fru Ask, justitieministern,
som inte har tid att träffa Sverigedemokraterna och berätta för dem hur myndigheterna hanterar
hotbilden mot dem. Idag kommer varje väl organiserad demokratisk grupp som hotar den rövarsynod som styr landet att behandlas som lovligt byte för packet och myndigheterna frikänner sig från ansvar. Sådana är Sverigedemokraternas villkor. Skall de klara detta utan att fly fältet
och samtidigt attrahera människor som inte vill hellre än att stoppa dem som håller på att förstöra vårt land? Det är vad det handlar om.

2007-08-17 @ 18:23:50
Postat av: Putte

Konstigt nog fördömde en av Aftonbladets ledarskribentr dådet, medan en av Expressens reportrar (med invandrarbakgrund, förståss) försökte få en säpo-representant att säga ett dådet var iscensatt av SD själva för att få sympatier!

2007-08-17 @ 18:34:44
Postat av: Victor

Stå på dig Thoralf! Du har mitt stöd. Vi har nu 3,7 %, ingen kan stoppa oss!

2007-08-19 @ 14:08:40
Postat av: kaliwirta

jadu afa är ett gäng idioter. och ja dom är terrorister i mina ögon.

2008-02-21 @ 01:11:35
Postat av: Martin

För det första: Lars Ohly har absolut ingenting med AFA att göra. Du vet, bara för att man inte har samma övertygelser som du, betyder inte det att man tycker likadant.

För det andra: Att Martin Kinnunens flickvän skulle ha blivit attackerad av AFA finns det inga som helst bevis för. Ingen AFA aktivist har blivit fälld för dådet. Men det här med att man är oskyldig till motsatsen bevisats kanske inte riktigt gäller när man pratar om AFA, som du verkar ha ett närmast fanatiskt hat gentemot? Du vet att bara för att nånting stå i tidningen, så betyder inte det att det är sant.

För det tredje: Alla i hela världen är faktiskt inte en del av en stor konspiration gentemot er sverigedemokrater. Men du kanske tror lite på det här med ZOG också?

För det fjärde: Att polisen skulle på något sätt skydda AFA är förmodligen det mest patetiska påståendet av dem alla. Har du någonsin varit på någon form av demonstration där AFA har varit inblandad? Dom enda som skyddas det är rasister och nazister. Om jag var ni, så skulle jag vara jävligt glad att ha polisens beskydd.

för det femte: Ja, jag är aktiv antifacist. Jag tycker inte synd om er.

2008-03-13 @ 16:35:07
Postat av: Hejdå demokrati

AFA och nynazister är lika dumma, ingen demokrati. Sverigedemokraterna har iaf demokrati och viktiga frågor angående hur man ska fixa mer jobb åt de som behöver, minska på invandring från alla länder alla kulturer oavsätt bakgrund. Det är enkel logisk och självklart så vill man ha kvar Svenska kulturer samt traditioner. Tycker det är fördjävligt det som inträffat och hoppas allt lösersig

2008-03-27 @ 02:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0