KOMMUNALRÅDET JOHAN PERSSON TILL KINA IGEN

"Jinxing Luo träffade den kinesiska presidenten och flera ministrar vid det kinesiska statsbesöket, så jag är nog inte speciellt orolig över hans kontakter med myndigheterna, säger Johan Persson."

Om nu inte Johan Persson är orolig, varför åker han då till Kina för att träffa Fanerdun och myndigheter. De senaste dagarna har journalisten Ola Wong rapporterat om att Fanerdun inte har tillstånd att investera utanför Kina och nu granskas av kinesiska myndigheter. De har ej betalt markköp om 315 miljoner yuan (ungefär det samma i kronor) och har nu fått böter för detta.

Så naivt, Johan Persson. Men det är väl så det fungerar inom socialdemokratin, det gäller att umgås med rätt minister sen behöver man inte följa regler och lagar längre. Johan Persson har ju jobbat åt Mona Sahlin så han har med andra ord gått i en "fin skola."

För vilken gång i ordningen som Johan Persson besöker Kina vet jag inte men det har skett ett antal gånger och det är svårt att tro att han är kommunalråd i en medelstor svensk stad där all verksamhet finns innanför kommungränsen och inte företagsledare i ett internationellt storföretag.
Fanerduns problem med myndigheter i Kina angår inte Kalmar kommun!

I Kalmar fullföljer inte Fanerdun planen för markköp enligt investeringsavtalet utan har begärt att datumet för köpen skall flyttas fram.

Ekonomiska problem för Fanerdun?

Socialdemokraterna utnyttjade Fanerduns investeringen maximalt under valrörelsen men snart kanske Johan Persson och kompani får ångra sina helsidor i de lokala tidningarna under valrörelsen

70599-69

Mindre än ett år efter valet pratar vänstermajoriteten om en skattehöjning om hela 75 öre i värsta fall.

DET ÄR VÄL DET SOM MENAS MED ATT  "DET GÅR BRA FÖR KALMAR"

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mycket utav innehållet i din blogg här påminner mer om ett gäng skvallerdamer som sitter hos frissan. Ett satans klagande och nedsättande ton emot allt och alla. Finner bara fel som bara måste ältas i all oändlighet. Är ditt liv så litet och innehållslöst så att du analt måste ta bilder på arbetsplatser så att du i din värld kan få fram otroligt negativa saker. Stackars människa säger jag bara

2007-08-22 @ 23:54:12
Postat av: Jorma

vad fasiken är du då och läser här för, fjant!

2007-08-23 @ 00:29:52
Postat av: Per Petersson

Tycker mer synd om dej som lyssnar på tanterna på en damfrisering. Är bra att någon ifrågasätter det som händer i Kalmar,det värsta som kan hända för Thoralf när han granskar detta är att han har fel.
Men tänk om Fanerdun är en blåsning (vilket det lutar åt)då får du byta frisör.

2007-08-23 @ 00:45:58
Postat av: Thoralf A

Jag förstår att den utveckling som kinaprojektet ser ut att ta och den granskning som sker i media känns jobbig för vänstermajoriteten i Kalmar.
MEN SÅ ÄR LIVET.
Jag kan lova att ovanstående valpropaganda kommer jag att häkla socialdemokraterna med om det blir en skattehöjning eller om kinaprojektet floppar.
-
Varför?
-
SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

2007-08-23 @ 08:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0