FÖRST LIBANON, SEDAN SOMALIA, NU IRAK

Nu är flera hundra "svenskar" fast i Irak rapporterar media sedan luftfartsverket ställt in alla flygningar till Arbil i Irak. 

Förra sommaren var det ca 7000 "svenskar" som satt fast i Libanon och svenska myndigheter ordnade med hemtransport av dessa till Sverige till en kostnad av ca 100 miljoner kronor 

Under vintern var det flera hundra "svenskar" som fastnade i Somalia och krävde att svenska myndigheter skulle ordna så att de kunde komma tillbaka till Sverige. En av dessa som också hölls i fångenskap av Etiopiska styrkor var Sveriges muslimska råds ordförande Helena Benauodas dotter. Hennes man deltog med stor sannolikhet på islamisternas sida i striderna.

Helena Benauoda
Helena Benauoda

Idag har vi fått veta att ca 3000  "svenskar" sitter fast i Irak (DagensNyheter) och kommer inte hem. Antalet kommer att öka med ca 500 personer/vecka om inte flyget kommer igång. Det torde innebära att så mycket som 5000-10000 av dessa personer som sökt asyl i Sverige på grund av läget i Irak ändå befinner sig i Irak. Dit det enligt vissa politiker inte går att utvisa någon. Hur är detta möjligt?

 
Undrar hur många "svenskar" som skulle fastna i Afghanistan om flygningar till Kabul ställdes in. Säkerligen även det i flera tusental. 

Jag undrar var dessa flyktingar och asylsökande får pengar till flygbiljetter ifrån? Är det svenska skattemedel som används till dessa semesterresor?. Jag anser att svenska myndigheter skall dra in uppehållstillstånd för personer som åkt tillbaka till Irak och stoppa asylansökningarna i papperskorgen för de som återvänt till Irak på semesterresa. 

Det som är det allra värsta med detta missbruk av asylrätten och vårt generösa flyktingmottagande är att ingen politiker på riksplanet reagerar. Av 349 ledamöter i riksdagen har inte enda reagerat och ifrågasatt vad alla dessa människor gör i sina hemländer som det flytt från.  

DET SITTER TYDLIGEN 349 YNKRYGGAR I RIKSDAGEN, SOM TÄVLAR OM ATT VARA MEST POLITISKT KORREKT!

Kommentarer
Postat av: Roger

Mer semester pengar och dubbla id, åt alla ickesvenskar. Fasiken, annars har ju inte du ngt att gnälla om. Ska maila alla i riksdagen snarast och föreslå detta. Är det ok att jag hänvisar till dig? För om vi inte ger alla ickesvenskar betald semester, dubbla id, så kommer du snart vara utan ilska och gnista. vem ska då förändra detta avlånga falukorvsland?

2007-08-14 @ 00:18:34
Postat av: Göran

Thoralf, du nationelle kämpe! Kan glädja dig med att antalet SVENSKAR nu är uppe i hela tre(3)-tusen asylskojande parasiter!
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=680307

2007-08-14 @ 00:36:14
Postat av: Putte

Den här historiena visar ju att det går alldeles utmärkt att utvisa irakiska asylsökande. Det borde ju t.om. den mest hjärndöde kommunist fatta, eller hur Roger?

2007-08-14 @ 06:54:09
Postat av: Thoralf A

Aj,Aj,Aj Roger! Nu kan du uppfattas som rasistisk när du kallar vårt land för "falukorvsland"

2007-08-14 @ 08:14:05
Postat av: Sven-Olof

Thoralf. Tyvärr inte. Svenskar kan inte diskrimineras. Vi är ingen "folkgrupp". Alla hatbrott som varje dag utförs mot Svenskar, just för att vi är Svenskar renderar ingen extra straffpåföljd. Om SSU:s förre ordförande Anna Sjödin kallar en dörrvakt för "svartskalle" kan hon dömas för HMF. Om samma dörrvakt kallar Anna Sjödin för Svennehora (vilket i min mening är ett värre ordval, då det innehåller både det negativt laddade öknamnet "Svenne" och order Hora, som du skulle anspela på att hon var prostituerad) skulle han förmodligen dömas mildare i en domstol. Svenskar är nämligen inten folkgrupp har riksdagen bestämt, och därmed kan man inte döma enl HMF.
Falukorvsland tycker jag för övrigt är rätt tilltalande epitet, i jämförelse med andra mer
mångkulturella varianter.
Mvh Sven-Olof

2007-08-14 @ 11:45:15
Postat av: Mattias Nilsson

Bra skrivet, Thoralf!

2007-08-14 @ 11:55:02
Postat av: Roger

Jo jag Roger är en otroligt farlig rasist och terrorist. Idag ska jag ut och utföra terrordåd. Jag ska bla Vända på samtliga falukorvar i Konsum. Uhhh, hemska tanke. Senare ska jag i photoshop göra om alla faluröda hus. Funderar på att måla dom rosa. Vilken samhällsfara jag är. Det är nog bäst du ringer säpo. Du verkar ju redan ha god kontakt med dom. Efter alla terrordåd som sker på din gata.

2007-08-14 @ 16:07:34
Postat av: Putte

Roger, sluta nu med alla dina infantila inlägg och förklara istället varför du anser att lögnare och bedragare ska belönas med asyl och uppehållstillstånd i Sverige. T.o.m. du borde fundera över hur det kan komma sig att PK-maffian anser att det är så farligt i Irak att avvisningar dit inte får ske och hur det kan komma sig att folk som beviljats asyl i Sverige på grund av dödshot och förföljelser ändå kan besöka hemlandet. Har du kanske en funktion i hjärnan som stänger av allt logiskt tänkande så fort det handlar om invandring och invandrare.

2007-08-14 @ 16:20:27
Postat av: Roger

Putte.
Som jag sagt i tidigare inlägg så försvarar jag ingen form av brottslighet. Ni har valt att koppla brottslighet till en viss form av människor, alla fel på er själva och på landet tillskrivs ickesvenskar. På de sättet ni angriper de problem som finns i samhäller är en anings förenklat och vinklat. Samhället och verkligheten är faktiskt lite större än att samhällsproblemen kan kastas emot invandrare. Det är nog snarare du som har problem med logiken som inte kan se samhället, världen och verkligheten. För med det lilla synsättet du har, och många här så är allt ett hot, eller väldigt fel.
Varför då så barnslig som vissa inlägg från min sida. Ja det har nog mest med ägaren till bloggen att göra och hans knektar här. För de personer som försökt föra ett vettigt resonemang har alla blivit idiotförklarade på flertal kränkande sätt. Så det finns ingen anledning att ha en vuxet resonemang kring saker här. För visar det sig att man innehar en tanke som är rätt, så är man idiot i era ögon.
Så kram på dig..

2007-08-14 @ 17:27:54
Postat av: Putte

"Ni har valt att koppla brottslighet till en viss form av människor" Var gjorde jag det? Det jag sa är att jag tycker det är konstigt att så många asylsökande utan problem kan besöka sina hemländer, men ändå påstå att de är så förföljda att de inte kan bo där. Det kallar jag lögn och bedrägeri och ska inte belönas med uppehållstillstånd! Kan du visa på någon infödd svensk som gjort detta någon stans i världen? Jag har många vänner med invadrarbakgrund som har så stort förtroende för mig att de berättar hur otroligt utbrett detta asylmissbruk är. Att skrika rasist till alla som ifrågasätter Sveriges invandringspolitik kan slå tillbaka fortare än du anar. Nu är jag inte så insatt i SD:s partiprogramm, men om jag har förstått rätt så är det detta asylmissbruk de vill stoppa, inte all flyktingmottagning.

2007-08-14 @ 18:19:31
Postat av: Jorma

Putte har helt rätt!
Denne "Roger" har som jag tidigare nämt en liten och trång värld, speciellt när man sitter framför datan hela dagarna och vaktar inläggen på denna eminenta blogg. Kanske ett besök på arbetsförmedlingen istället för socialen skulle kunnat ändra på din tråkiga livstillvaro, svårt för arbetsskygga personer, men väl så lättande för dom stackars invandrare som vill komma hem ifrån semestern i tex Irak då dom kan få mera bidrag i form utav skattemedel!!
Seså Roger, skaffa dej nu ett jobb och hjälp till med att betala världens högsta skatt för att bibehålla asylmissbruk , mångkultur samt avsvenskningen utav landet!

2007-08-14 @ 19:22:46
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Roger

Nu undrar jag vem som lever i en liten värld. Återigen så späckas ett inlägg här med fördomar och idioti.
Arbetsskygg? Jag har en gång innan erbjudit mig att lägga upp min cv.
Socialen?
Högsta skatt vill jag då inte påstå att vi har. Vi får en hel del tillbaks med för det man betalar i skatt. Tex så går det en väldans massa av vanliga arbetarens skatt till att betala skattelättnader för
privatpersoner med högre inkomster. Det är bara en sak. Orkar inte ens gå in på allting sker med skatterna. Men du verkar vara en människa med kompetens att läsa. Så beställ lite info om detta.
Eller vänta ja. Ni/DU tänker lite snävt. Så all DIN skatt går till invandrare. Hmm ja det gör ju saken genast mkt svårare då att göra ngt åt. För jävligt att en invandrare är på jakt efter just DIN skattepeng. Ring Reinfeldt så kankse han kan dra i några trådar
Hur gör jag för att nå er låga nivå av intelligens och närvaro i verkligheten. Måste jag vara inavlad eller blivit tappad i golvet vid födseln?
Troligtvis inavlad,eftersom er sätt att tänka inte

2007-08-14 @ 20:58:55
Postat av: Thoralf A

Roger, lägg upp det cv, så att vi får se vad du har jobbat med och vad du arbetar med idag.

2007-08-14 @ 22:12:06
Postat av: Roger

Och genom att lägga ut min CV här så bekräftar det vad? Att vara hatisk och cynisk är rätt? Nu börjar farbrorn bli bra snurrig. Men visst kastar du upp namn adresser och bilder på de du haft samlag med så visst. Men det borde ju bara vara max 2, då du bara har 2 barn. Ni inom Sd förespråkar en kristen tradition har jag hört (även du tycks förespråka en kristen tradition?) och bibeln är ganska hård när det kommer till sex. Det ska enbart ske i de syften då man ska yngla av sig. För att göra saken ännu rolligare så kan du be dina barn lägga fram sina sexuella vanor med. På så sätt får vi ju alla veta att ni alla i familjen har rent mjöl i påsen. Bra för oss alla, eller hur.
Min CV är lika privat som det ovan är. Den ska ses av den jag väljer. Genom att försöka få mig att lägga fram den bevisar inget för ditt politiska motiv. Förutom att du kan skapa en demon kring detta att jag skulle ha ngt att dölja. Ska bli otroligt spännade att få veta vad du kan skapa kring detta.
Om nu farbrorn vill rota, eller ngn av dina knektar vill göra detta. Rota på, det finns massor av skandaler kring mig, och jag står för dom alla. =)

2007-08-14 @ 23:07:10
Postat av: Thoralf A

Roger, jag vill inte bevisa något utan det är du som skall bevisa att du står får dina inlägg.
"Jag har en gång innan erbjudit mig att lägga upp min cv."
Ditt senaste inlägg håller så låg nivå att jag kommer spärra dig på min blogg om du inte lägger upp din CV som du erbjudit att göra.
Vem som är snurrig får andra avgöra men jag har min egen uppfattning i den frågan.

2007-08-14 @ 23:54:13
Postat av: Jorma

Först hänvisar du till att du kan lägga upp din CV och att du velat göra detta tidigare. Sedan så påstår du en massa strunt om demoner samt påhopp både på den kristna kyrkan och Thoralf som person? Hur är du egentligen funtad?
Ditt sista inlägg sä'jer en hel del om dej och ni från vänstern fungerar. Tycker mej se en insändare med dej som huvudperson för en typisk vänsterantagonist på min blogg efter helgen!
Håller med Thoralf, upp med din CV som du skryter om eller acceptera en banning då du inte har någon vettig argumenteringsförmåga här på bloggen!

2007-08-15 @ 10:09:28
Postat av: Roger

Jorma.
Jaha, då blev man ett vänsterspöke helt plötsligt igen. Märkligt detta. Så nu kräver ni min CV, och för att kunna visa mitt avstånd från vänster så kräver ni att jag ska visa upp hur jag röstat i de valen jag röstat i?
Ni/du förstod inte ens mitt inlägg. Vilket gör detta mer underhållande. ska skicka med facit i fortsättningen. LÄs igenom inlägget fler gånger så kankse en liten lampa tänds för dig/er
Hur du får det till att jag angripoer kyrkan kan jag inte förstå, inte ens hur jag angriper Thoralf som person. Jag gör bara samma sak som ni. Ni hoppar på homosexuella, jag angriper heterosexuella. Trist om ngn känner sig träffad.
(Nu fick du nästan facit)

2007-08-15 @ 11:31:37
Postat av: Thoralf A

Roger, var angriper jag homosexuella i min blogg?
Svara på det och inget annat.
När kommer din CV?

2007-08-15 @ 13:53:02
Postat av: Putte

Du hade rätt Thoralf, det är tusentals "Irak-Svenskar" som befinner sig på besök i hemlandet som de flydde för sina liv ifrån och beviljades asyl i Sverige.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article576561.ab
Ska bli intressant att höra Rogers bortförklaring av detta så ofta förekommande fenomen. PK-maffian inom svenska massmedier och drönarna i riksdagen reagerar inte.

2007-08-15 @ 17:08:25
Postat av: Roger

Så fort du klartgjort vad för sexuella äventyr ni pysslar med i er familj så kommer jag att lägga ut min Cv.
Du är med i SD, bara det gör väl att du av prinicpskäl är emot homosexuella? Du har gätt ngn dängare om Pride med i ngt inlägg. Ditt parti är emot homosexualitet, och med tanke på hur cynisk, bitter och hatisk du är så tar jag för givet att du är emot homomänniskor. Skulle nu fallet vara som så att du inte överhuvudtaget finner ngt intresse i vad homomänniskor gör när de älskar, så ber jag ödmjukast om ursäkt.

2007-08-15 @ 21:04:31
Postat av: Thoralf A

Roger, för det första vill jag meddela dig att du gått för långt nu!! Mitt tålamod är slut!!
Jag kommer att blockare dig och radera alla dina inlägg i fortsättningen.
Vad det gäller homosexuella så skiter jag fullständigt i om någon är homosexuell, så länge jag slipper bli utsatt.
Dock anser jag att det är en onormal sexuell läggning, jag anser vidare att homopar ej skall få adoptera barn och att de ej skall kunna viga sig i kyrkan.

2007-08-15 @ 22:38:50
Postat av: Göran

"Thoralf": "Äntligen sket flugan" eller som vi brukar säga: "Tandem musca cacavit".
Kämpa på--du behövs!

2007-08-16 @ 19:40:12
Postat av: Anonym

och nu skiter jag.........

2007-08-16 @ 20:04:07
Postat av: Anna

Jag ska be för att någon skänker lite

ljus över era bittra, dystra vardagar. Gör

ni något annat än att hata?

2010-09-06 @ 19:16:22
Postat av: sunglasses for glasses

!! thanks for sharing. look forward your new posts.

2011-07-23 @ 05:33:02
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com
Postat av: sunglasses for glasses

!! thanks for sharing. look forward your new posts.

2011-07-23 @ 05:37:20
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com
Postat av: moncler jacket

<a href="http://www.wholesaledowncoat.com" title="discount monclerjackets,cheap moncler jackets,fashion moncler jackets"><b>discountmoncler jackets,cheap moncler jackets,fashion moncler jackets</b></a>

<a href="http://www.cheapsuprashoeslink.com" title="discount suprashoe,cheap supra shoe,supra brand shoe"><b>discount supra shoe,cheapsupra shoe,supra brand shoe</b></a>

<a href="http://www.discountstoreweb.com" title="discount suprashoe,cheap supra shoe,supra brand shoe"><b>discount supra shoe,cheapsupra shoe,supra brand shoe</b></a>

2011-08-21 @ 07:29:31
URL: http://www.wholesaledowncoat.com
Postat av: Moncler Down

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:49:11
URL: http://www.frbestmoncler.com
Postat av: Göran Lundqvist

Vänsterflummare har skapa detta samhälle vi nu tvingas leva i. Ingen kan förneka att vänsteråsikter har skapat detta ruttna samhälle. Det börjar redan på dagis sen förskolan sen årskurs 1-9. Gymnasiet tar sedan över. Tidigare när det fanns jobb så tog facket över som en moralkompass. Detta sosseverktyg skyr alla som inte är socialister.När så ungarna flyttar hemifrån kommer hyresgästföreningen att ringa på i den nya lägenheten och värvar ungdomarna. Där fortsätter hjärntvätten. Till slut kommer fonus för att begrava medlemmarna. Från vaggan till graven. Säkert ingår också unga örnar och ssu i meritlistan. Sossarna styr oss. Jag har fattat detta länge. Även kyrkan har sina sossar. Broderskapsrörelsen hette den tidigare, men har nu bytt namn och välkomna även muslimer....

2011-09-19 @ 23:24:30
Postat av: Moncler outlet sale

I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of itand I have you bookmarked to check out new stuff you post.http://www.monclersoutletsjackets.com

2011-10-10 @ 08:08:43
URL: http://www.monclersoutletsjackets.com
Postat av: coachhandbags

http://www.buyhandbagscheap.com replica coach handbags

http://www.buyhandbagscheap.com cheap coach handbags

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-wallets-c-7.html cheap designer wallets

http://www.buyhandbagscheap.com cheap handbags

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-handbags-c-1.html cheap handbags from china

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-sunglasses-c-3.html imitation designer sunglasses

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-jewelry-c-4.html" imitation jewelry

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-scarves-c-5.html Cheap Silk Scarf

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-handbags-coach-laptop-bags-c-1_89.html coach laptop bags

2011-10-11 @ 08:34:36
Postat av: northfacejackets

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Apex Bionic Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Apex Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Mens Apex Bionic Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Womens Apex Bionic Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-jacket-mens-c-29 North Face Denali Fleece Jacket Mens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-jacket-kids-c-27 North Face Denali Fleece Jacket Kids

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-jacket-womens-c-32 North Face Denali Fleece Jacket Womens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-apex-bionic-jacket-mens-c-28 North Face Apex Bionic Jacket Mens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-apex-bionic-jacket-womens-c-31 North Face Apex Bionic Jacket Womens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-apex-bionic-vest-c-33 North Face Apex Bionic Vest

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-hoodie-jacket-men-c-30 North Face Denali Fleece Hoodie Jacket Men

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-hoodie-jacket-women-c-26 North Face Denali Fleece Hoodie Jacket Women

2011-10-11 @ 09:07:55
Postat av: Swarovskicrystals

http://www.findswarovski.com swarovski crystals

http://www.findswarovski.com/swarovski-jewelry-sets.html Swarovski Jewelry Sets

http://www.findswarovski.com/swarovski-earrings.html swarovski earrings

http://www.findswarovski.com/swarovski-necklace-1.html swarovski crystal necklaces

http://www.findswarovski.com/swarovski-bracelet.html Swarovski Bracelet

http://www.findswarovski.com/swarovski-brooch.html swarovski brooch

http://www.findswarovski.com/swarovski-ring.html swarovski ring

http://www.findswarovski.com/swarovski-brooch.html swarovski brooches

http://www.findswarovski.com/swarovski-pendant.html swarovski pendants

http://www.findswarovski.com/ swarovski sale

http://www.findswarovski.com/swarovski-jewelry-sets.html swarovski jewelry set wedding

http://www.findswarovski.com/swarovski-necklace-1.html swarovski cross necklace

http://www.findswarovski.com/swarovski-bracelet.html swarovski crystal bracelets

http://www.findswarovski.com/swarovski-earrings.html swarovski crystal earrings

http://www.findswarovski.com/swarovski-ring.html swarovski crystal rings

http://www.findswarovski.com/swarovski-brooch.html swarovski crystal brooches

http://www.findswarovski.com/swarovski-pendant.html swarovski crystal pendants

http://www.findswarovski.com/ swarovski store

http://www.findswarovski.com/swarovski-necklace-1.html swarovski heart necklace

http://www.findswarovski.com/swarovski-bracelet.html crystal bracelets swarovski

http://www.findswarovski.com/swarovski-earrings.html swarovski earrings sale

http://www.findswarovski.com/swarovski-ring.html swarovski wedding rings

2011-10-11 @ 09:08:17
Postat av: supra tk

<a href="http://www.cheapsupravip.com"><strong>Supra shoes</strong></a> fashion trends:

Please pay attention:<a href="http://www.cheapsupravip.com"><strong>cheap Supra shoes</strong></a> for sale.

Supra can roll out new <a href="http://cheapsupravip.com/new-tk-societytops-c-61.html "><strong>Supra TK</strong></a>/<a href="http://www.cheapsupravip.com"><strong>Skytop Supra Shoes</strong></a>/<a href="http://cheapsupravip.com/supra-skytop-iiimid-c-65.html "><strong>Supra 2011 shoes</strong></a>/<a href="http://cheapsupravip.com/men-tk-societytops-c-57.html "><strong>Supra soiety shoes</strong></a> each year.Always attract numerous vision.<a href="http://cheapsupravip.com/supra-dixon-shoes-c-66.html "><strong>Justin Bieber supra shoes</strong></a>fashion highlight the self-confidence to express their innate unique style. Supra Justin Bieber High Top Shoes and sketched out a master to read the international trends, personal style and mastery to which the image of skateboarding,Justin Bieber <a href="http://www.cheapsupravip.com"><strong>Supra shoes footwear on sale</strong></a> full of passion for life, focusing on taste and quality of life and the workplace is very successful, and very concerned about their image, dress decent and honest and frank, and it is this characteristic also allows you to skateboarding in the more special.

2011-10-19 @ 16:11:47
URL: http://www.cheapsupravip.com
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:07:13
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:09:19
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org
Postat av: 巨人倍増

漢方薬の専門店!品質保証!

WEBマネーなど、豪華特典付き無料診断!

情報を掲載しております!2011-11-30 @ 08:12:12
URL: http://www.hikanpo.com/product.asp?id=121
Postat av: ru486 販売

こんにちは弊社は世界有名なプランドを激安に販売しています。

お客さんたちも大好評です:

新品種類がそろっています。

100%品質を保証する。

2011-11-30 @ 08:16:12
URL: http://www.akanpo.com/product/232.html
Postat av: 中絶薬

興味あれば、是非一度サイトをご覧になって下さい!

よろしくお願いします!

Postat av: breast enlargement Gold Coast

Valuable information. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0