CARINA HÄGG MEDIAGALEN S-KVINNA

Någon annan slutsats är det svårt att komma till efter att ha granskat vad som skrivits om denna socialdemokratiska riksdagskvinna.

Efter att sverigedemokraterna nekats att hålla ett möte på Design hotellet i Värnamo av ägaren Kåre Johansson var Carina Hägg tvungen att ge utlopp för sin politiska korrekthet och "mediakåthet".


70599-73

"Vi kommer att rikta krav mot företagare som samarbetar med sverigedemokrater"
säger Carina Hägg.
Skall socialdemokraterna och Värnamo kommun straffa dessa företag på något sätt?  Nu kräver Carina Hägg  och socialdemokraterna bland annat att kommunens hemsida ska sluta länka till dansstället Seghalla, som drivs av Sven-Evert Gunnarsson som nyligen offentliggjorde att han är kontaktman för Sverigedemokraterna i Värnamo.

Hon uppmanar kommun "att ta initiativ till samtal med idrottsföreningarna OHS IF och Slätthögs idrottsförening, SB och IF, Alvesta kommun, kring deras samarbete med Gunnarsson"


Carina Hägg tycks ha mycket svårt för åsiktsfrihet och demokrati. Hon förespråkar metoder som får mig att tänka på Sojetunionen, DDR, Kina och andra diktaturer.


"Det är viktigt att vi som står för demokrati tar ett tydligt avstånd", säger Carina Hägg till Sveriges Radio.


Om detta är socialdemokraternas syn på demokrati så skall vi vara glada att det inte längre har regeringsmakten och vi får hoppas att de aldrig får den igen så länge det finns riksdagskandidater av den "kalibern".

Men med tanke på hennes uppdrag blir man ändå bekymrad över vad hon kan ställa till med


                   Ledamot i Utrikesutskottet

·                          Suppleant i Näringsutskottet

·                          Suppleant i Europarådets svenska delegation

·                          Ledamot i Sammansatta utrikes- och försvarsutskottet

·                          Suppleant i Sammansatta konstitution- och utrikesutskottet

Jisses vad hon kan hitta på mycket tokigt!  Och när man läser vad hon redan hittat på blir man ännu mer bekymmrad.

HÄR KOMMER ETT AXPLOCK FRÅN MEDIA.

Abortturism till Sverige!
- Min största politiska framgång hittills.Det säger socialdemokratiska riksdagsledamoten Carina Hägg från Värnamo till Sveriges Radio, sedan det står klart att regeringen ställer sig bakom ett förslag att tillåta abort för utländska kvinnor i Sverige.

Biståndspengar kan betala abort i Sverige

Från nästa år kommer även utländska kvinnor att kunna göra abort i Sverige. Frågan är om kvinnan själv eller landstingen ska betala för ingreppet. Svaret kan bli att statliga biståndspengar ska täcka kostnaderna för aborterna. 
- Det ligger i linje med vår utrikespolitik, säger riksdagskvinnan Carina Hägg (s).

S hotar med KU-anmälan

Socialdemokraterna kommer att anmäla Fredrik Reinfeldt till konstitutionsutskottet, KU, om han inte avskedar Cecilia Stegö Chilò och Tobias Billström från regeringen.  Det säger riksdagsledamoten Carina Hägg (s) till Svenska Dagbladet.

Bildt kritiseras för Somaliakris

Regeringen och utrikesminister Carl Bildt måste göra mer för att hjälpa de svenska medborgare som fastnat i krigets Somalia. Det kräver riksdagsledamot Carina Hägg, s. -Carl Bildt måste genast förstärka de personella resurserna i Nairobi och Addis Abeba eftersom vi inte har någon egen diplomatisk närvaro inne i Somalia, säger Carina Hägg till TT.

70599-75

S-kvinnorna i Växjö har anmält en annons från det kommunala bredbandsbolaget Wexnets till Näringslivets etiska råd mot könsdiskriminerande reklam, ERK.
- Det är ett av de grövre övertrampen som jag sett på mycket länge, säger Carina Hägg, riksdagsledamot och ordförande för s-kvinnorna i Växjö.Har riksdagsledamöterna inget vettigt att göra i riksdagen? 
Som nu Carina Hägg (s)  som så förnumstigt som bara en s-kvinna i Sverige kan, uttalar sig i P1 om att Sverige borde bojkotta fotbollsmatcher mot Saudiarabien eftersom det inte finns några kvinnor i publiken!  Gå och gör något vettigt i  stället!
Merit Wager om Carina Hägg


Detta är lite av vad denna socialdemokraternas riksdagskvinna Carina Hägg ägnar sin tid åt och som vi skattebetalare betalare henne en lön på närmare 1 miljon/år.

70599-74
Carina Hägg sover på arbetstid. Vem får göra det?

Som avslutning vill jag gärna delge er lite skvaller från Värnamo.
Design Hotellet i Värnamo som drog igång hela detta spektakel kan få det tunt på sina julbord då fler företagsledare sagt att "det blir inget julbord för personalen på Design Hotellet"

Men det "hetaste" till sist.
Det ryktas nämligen att Carina Hägg har haft det skojigt under sitt sommarlov från riksdagen. Enligt ett rykte skall hon varit kraftigt berusad vid sitt sommarställe och dansat naken med några barn. Om det ligger någon sanning i detta rykte kan ju media vinkla det på många sätt, hon skulle till med kunna vara p.........
Det finns ju ett ordspråk som säger "Ingen rök utan eld".
MEN SOM SAGT DET ÄR JU BARA ETT RYKTE

TILLÄGG DEN 20 SEPTEMBER

Riksdagsledamoten Carina Hägg ([email protected]) från Värnamo uppmanar nu idrottsföreningar och företag att avsluta samarbetet med nöjesstället Seghalla i Värnamo.


Orsaken är att Seghallas ägare är medlem i Sverigedemokraterna.


Enligt företag som Värnamo Nyheter pratat med har Carina Hägg ringt runt till dem och bland annat uppmanat att företagen ska stoppa leveranserna till nöjesstället.

I sann socialdemokratisk anda förmodar jag.


Kommentarer
Postat av: Kurtan

Hej,
Jag tror att svenska politiker, med undanta från sd's, har fått demokrati om bakfoten. Demokrati betyder ju vad jag vet -folkstyre- mao folket styr landet via sina valda politiker (representativ demokrati), i den riktning de väljer genom allmänna val.
Misstänker att de etablerade politikerna tror att det med -folkstyre- menas att de, politikerna, har rätt att "styra" folket och landet i den riktning DE vill utan att folket har något att säga....
Thoralf, om du tar bort ordet "media" i rubriken tror jag att du kommer närmare sanningen.....
MVH

2007-08-30 @ 13:29:27
Postat av: Håkan Liljeberg

Ja, Thoralf, det är makalöst vad denna kvinna kan hålla på med. Men motståndet mot PK-politiker verkar kompakt i Småland. Smålänningar trampar man inte på. Det gör mig ännu stoltare över mitt släktskap med Kristina Nilsson, sångerskan från Vederslöv, Kinnevalds härad, Värend i Småland.

2007-08-30 @ 23:34:50
URL: http://www.sverigedemokraterna/lund
Postat av: Lasse

Man blir uppriktigt ledsen när man upptäcker att sådana här individer är med och styr landet.
Förmodligen är hon borta efter nästa val men jag antar att hennes framtida försörjning är garanterad av oss skattebetalare.

2007-09-28 @ 07:41:50
Postat av: Astrid Bolund

Tycker mycket om det du skrev! Spännande att se en del sunda saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan läsa om varje dag. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0