ASYLDRÖMLANDET SVERIGE

Asylströmmen till Sverige sinar inte utan tilltar istället. Våra grannländer i Norden är glada för att Sverige fortsätter med sin naiva syn på invandringen, så slipper de själva dessa lycksökare. Vänstermedian är som hökar på den tjänsteman eller politiker som säger ett enda kritiskt ord om invandringspolitiken. Alla är så rädda om sina jobb och inkomst att de struntar i att tala om de problem och kostnader som invandringen medför. 

Under första halvåret 2007 har strömmen till Sverige ökat med ca 45 procent sedan 2006.När man gör en grafisk jämförelse i Norden blir man som svensk helt bedrövad.

70599-65

Som väntat kommer det flesta asylsökande från Irak.

Irak ca 9300, Somalia 1500, Serbien 1000, Statslös 570, Afghanistan 350. De ca 20 mest vanliga länder är uppräknade i migrationsverkets statistik men ändå är det närmare 2000 under övriga enligt migrationsverkets sammanställning. Jag har skickat ett mail till migrationsverket och bett om en förklaring kring dessa 2000 personer.

När det gäller så kallade ensamkommande flyktingbarn eller som jag tycker är mer riktigt ensamkommande unga muslimska män är situationen densamma.

70599-66

När man sedan betänker att staten ger närmare en miljon kronor i bidrag per barn och år till de kommuner som tar emot dessa unga män förstår man att det kostar pengar. Dessa barn kommer att kosta ca 1.000 miljoner kronor/år av våra skatter. Jag kan tänka mig andra områden som har större behov av dessa pengar.


Dessa staplar är det ultimata beviset på Sveriges naiva invandringspolitik. Dessa sammanställningar av asylsökande i Norden kommer ni aldrig att få se svensk media.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!

Kommentarer
Postat av: MA

Gag: Med 40000 unga muslimska män per år som kommer hit, och som sen hämtar hit anhäriga och släkt, kan nog Sverige ha islamisk majoritet inom 50 år.
Men det är inget problem om de arbetar? Vi har ju exakt samma värderingar och syn på yttrandefrihet, förhållandet stat och religion etc, inte sant?

2007-08-20 @ 23:04:44
Postat av: Jorma

Gag vad är det du inte förstår som dom flesta andra förstår i Sverige?
En förändring till det som du inte förstår som dom flesta andra förstår måste komma till stånd i detta landet kan du läsa om på följande länk!
http://www.expressen.se/1.803481/sverigedemokraternas-stod-vaxer-vad-tycker-du-om-det?poll_1_803481=0&poll_1_803481.poll_submit=dummy&pollq=0&articlePopup=true&pollAction=display

2007-08-20 @ 23:05:57
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: MA

Förlåt. 18000 asylsökande på ett halvår var det ju, inte ensamkommande barn (blir snarare 1300 på året).
Att ensamkommande barn ahr ökat vet jag, men vad är jämföresletalet för asylsökande 2006?

2007-08-20 @ 23:09:56
Postat av: Göran

"Skrämmande sa Bull, skrämmande sa Bill". Thoralf, du kan möjligtvis inte lägga upp en länk till lite större&tydligare diagram?

2007-08-20 @ 23:10:51
Postat av: Putte

Gag! Att du inte förstår vad problemen är, behöver ju inte betyda att inga problem finns. En möjlighet kan ju vara bristande intelektuell förmåga hos dig, eller hur?

2007-08-21 @ 05:49:40
Postat av: Gag

Putte:
Om du nu ska angripa mig så kan du först och främst lära dig att stava. Annars kommer jag se dig som en 4-åring som behöver pottränas.
Att ingen här kan förklara vad "problemet" är
patetiskt. Istället så möts man på ett sätt som idiotförklarar en. Uppenbarligen finns det inget problem. Eftersom ingen kan fördjupa ämnet mer än ISLAM ISLAM ISLAM.........Störtlöjligt

2007-08-21 @ 07:24:52
Postat av: MA

Gag: "Uppenbarligen finns det inget problem. Eftersom ingen kan fördjupa ämnet mer än ISLAM ISLAM ISLAM.........Störtlöjligt"
.
Sharia sharia sharia.
.
Är det nån här som inte kan skriva är det du, om du nu ska vara puttenuttig. Putte skrev ju perfekt förutom att ett 'l' inte kom med. Enligt google missar 1 av 25 svenskar det l:et. Såna fel gör jag hela tiden - mest beroende på tangentbordet.
.
Att inte du förstår, Gag, är nog inget större problem är jag rädd. Man ha det så roligt med din ignorans och ditt liv ändå! Eftersom du inte vill diskutera invandring eller islam föreslår jag att du skriver något annat än thoralfalfsson.webblogg.se i adressfältet på din browser. Lycka till!

2007-08-21 @ 07:34:55
Postat av: Gag

Sannolikheten att det skulle införas Sharialagar i Sverige är relativt liten. Av den samlade gruppen muslimer i världen så är det ca 10-15% som vill leva efter islams lagar.(www.danielpipes.org/article/79) En större del av de som flyr länder i mellanöstern flyr just förtrycket från Islam. De vill behålla in tradition, på samma sätt som vi har vår kristna tradition. Så återigen. Förklara vad problemet är, och sluta med att idiotförklara människor här.

2007-08-21 @ 07:55:11
Postat av: Thoralf A

Gag, Kan du se något problem med invandring från muslimska länder?
-
Någon eftersökte mer information om ensamkommande unga muslimska män.
Gå till min hemsida eller använd följande länk
http://web.telia.com/~u49502520/index-filer/Page383.htm

2007-08-21 @ 08:50:51
Postat av: Gag

Nej, jag kan inte se några som helst problem med människor som invandrat från muslimska länder. Det skriks en massa om dessa människor, men jag har än så länge inte sett dessa "problem" i samhället. Att de skulle vara överrepresenterade i brottstatistiken är att leka med siffror. 85-90% av brott sker fortfarande av infödda svenskar. Väljer man att titta på en sorts brott under en period, visst kan man hitta toppar. Detta bevisar ändå inget. Sexbrott som man så ofta hänvisar till är även detta ett sätt att presentera siffror på ett felaktigt sätt. Sexbrott sker oftast i hemmet av en familjemedlem, eller någon nära till familjen. Så har varit även innan Sverige började ta emot invandrare.
Visst skapas det sociala problem när man tar emot och placerar människor på det sättet vi gjort i Sverige. Men att skylla dessa problem på våldtäkter och Sharialagar som det görs hela tiden då ämnet tas upp. Det är verkligen att hålla sig ifrån verkligheten.
Fusk med bidrag. Även här så leks det med siffror för att måla fram en alternativ verklighet. I dagarna kom försäkringskassan med siffror om detta. Återigen så visar det sig att det är vanliga svenskar som myglar mest.
Jag har med mina dubier kring invandringen, men att skrika att Islam skulle vara ett hot emot Sverige är
ganska lamt. Ett större hot isåfall är väl judar, de har ekonomi och nätverk för att ta över. Men detta tar SD inte upp, varför? Judar och muslimer delar samma religion. Så ska ni kasta skit, kasta isåfall detta åt hela gruppen av monoteister.
Det finns många bottnar i invandringen, ämnen som berör oss som redan bor i landet, och de som kommer hit. Hur ska dessa lösas? Ja man löser ju knappast något i samhället genom att måla upp hotbilder och skapa fiender. Eller är det så SD vill lösa problemen i världen? Att via Usaimperialistiska tankesystem skapa fiender så att man via handling blir rättfärdigad?

2007-08-21 @ 09:22:46
Postat av: Leif

Gag
Bara några reflektioner av det du skriver..
"Judar och muslimer delar samma religion" skriver du, vilket innebär att du inte har en mindre susning om vad det är du försvarar. Inte en mindre...
" Ett större hot isåfall är väl judar"
Sött litet uttalande som går perfekt ihop med " Att via Usaimperialistiska tankesystem skapa fiender", så förstår man att du verkligen bara är ute på webturne´för att vara advokat åt ett politiskt system, med tillhörande sekt-relion, som inte heller har demokrati på agendan.
Vet du, Gag, när du slutade tro på demokrati? Kommer du ihåg årtalet?
Dina övriga siffror är lika lögnaktiga som resten av ditt inlägg, så jag tror jag slutar citera där, men..
Självklart är det ett stort problem när vi har en massinvandring av människor som av religösa/ sekt orsaker inte på några villkor kan/ vill ansluta sej till våra demokratiska principer.och som ber fem ggr om dagen att vi otrogna ska underkuvas och förtryckas.
Att vi dessutom ger bort alla ekonomiska möjligheter till välfärd, både nu och här och för framtiden, genom att utföra ett gigantiskt experiment med landet Sverige är djupt oroande,
Men som sagt, Gag, du har visserligen samma synsätt som en journalist på någon av våra medier, men, kommer du ihåg när du blev ickedemokrat?

2007-08-21 @ 10:02:19
Postat av: Thoralf A

Gag, intressant att se hur du använder/byter IP-adresser.
Det tyder på att du inte har rent mjöl i påsen.

2007-08-21 @ 10:24:35
Postat av: Thoralf A

Gag du skriver "Ett större hot isåfall är väl judar"
Du kan väl i så fall upplysa mig om hur stor invandringen av judar är till Sverige.
Bakom ditt uttalande kan jag se stora fördomar och ana ditt rätta ansikte.
Du kanske kan utveckla det lite mer.

2007-08-21 @ 10:28:55
Postat av: Thoralf A

ALLA MUSLIMER ÄR INTE TERRORISTER MEN ALLA TERRORISTER ÄR MUSLIMER.
Detta är ett påstående som är svårt att motsäga i den nyhetsrapportering vi ständigt möts av.

2007-08-21 @ 10:32:11
Postat av: Gag

Leif:
Om du plockar fram din religionsbok från högstadiet så ser du likheterna mellan religionerna. Du kommer även se skillnaderna. Men i stora drag är de väldigt lika varandra. De delar även en massa traditioner och seder. Återigen, kolla en religionsbok.
Ja allt är lögnaktigt så länge det inte är signerat SD. Det känns tryggt att ett gäng människor som ni innehar en sanning som är byggd kring okunskap, fördomar och hat. Ni skapar en underbar värld.
Ja muslimer ber 5 ggr om dagen. Men jag aldrig under min tid här hört att vi ska underkuvas. De jag pratar med är alla otroligt glada över att få ha kommit till lugna och trygga Sverige. Här slipper de förtryck och förföljelse. Eller du ljuger? Allt är en konspiration och varje muslim har ett vapen i hallen som de snart sliter fram och tvingar dig att be 5 ggr om dagen?
Vi ger inte bort någon som helst välfärd. Ta tex de invandrare som går på socialbidrag då de kommer hit. De är återbetalningsskyldiga detta. Så är det för Svenskar med. Många, väldigt många invandrare skaffar sig en sysselsättning relativt fort, och på så sätt betalar de skatt. De rör sig även till orter där Svenskar inte vill jobba. Kiruna är en sådan ort tex. De skriker efter arbetskraft, men det är väldigt få svenskar som flyttar dit.
Sluta tro på demokrati??
Men jag kom på en sak som jag nämde lite innan. Allt är lögn.
Kankse bäst att gå med i SD då för att inte framstå som en lögnare.

2007-08-21 @ 10:38:43
Postat av: Ingeborg

Egendomligt att man gör sig så dum som Gag.

2007-08-21 @ 11:17:56
Postat av: Gag

Fördomar? Jag undrade bara varför ni inte attackerar dom. De har som sagt var massa likheter. Jag har inget emot judar eller muslimer. När det kommer till fördomar så verkar det snarare vara något du lever nära med. Har läst igenom inläggen här, och det är få saker som håller sig till fakta och verkligheten. Det är kankse lite verklighetsanknutet på något sätt. Det är din skapade verklighet.
Säger det inte mer om dig att du kontrollerar hur användare ansluter sig till nätet? Att min ITnörd har valt att skydda nätverket är knappast något du kan belasta mig för, eller hur.
Känns ganska skrämmande att du som politiker kontrollerar sådant. Det visar din brist på respekt för demokratin.

2007-08-21 @ 11:20:52
Postat av: Gag

Ingeborg
Det verkar vara SD´s strategi. Håller man inte med dom, så fördummas man på så många sätt det bara går. De förväntar sig nog att de "mobbade" ska ge sig. På så sätt får de ju alltid rätt. Visst är det en lysande
politisk strategi.

2007-08-21 @ 11:23:15
Postat av: Thoralf A

Gag, jag har haft personer som har skrivit under flera olika alias därför har jag en liten koll på nya kommentarer men håller man sig till ett något så när språk är det inget problem.
Det har inget med demokrati att göra utan snarare om mitt ansvar för bloggen.
Självklart skriver jag mina inlägg utifrån min verklighet och upplevelser. Det kallar jag att vara uppriktig till skillnad mot den politiska korrekthet som råder bland många andra politiker.
Det är det fina med SD att inte ha munkavel i vissa frågor.

2007-08-21 @ 11:57:35
Postat av: Anonym

En politisk diskussion är alltid intressant. Jag skulle gärna delta oftare. Jag blir dock skeptisk till det när man förstår att man blir spårad via IP-adressen. Kan jag lämna kommentarer här och behålla min rätt att vara anonym? Kommer jag att få SD propaganda i min brevlåda om jag inte är anonym?

2007-08-21 @ 12:03:30
Postat av: Jorma

Gag, kom inte med lögner som tex att invandrare flyttar till Kiruna för att jobba i gruvorna!!
JAG bor i övre norrland och kan dementera detta till molekylnivå!! Inte en enda utlänning med härkomst utanför Europa har jobbat, jobbar eller vill jobba i Kiruna eller dess gruvor! Utan så fort dom får uppehållstillstånd flyr dom hals över huvud ner till södra sverige. Dom övriga lögnerna i ditt inlägg lämnar jag därhän då dessa är så genomskinliga att dimma framstår som en tjock betongvägg!

2007-08-21 @ 12:18:48
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Alla som lämnar kommentarer på en blogg eller skickar mail o.s.v. lämnar sin IP-adress efter sig.
MEN som privatperson är det inte möjligt att spåra någon, den möjligheten har endast polisen under vissa förutsättningar.
På nätet finns dock websidor där man kan få uppgifter rent goegrafiskt var en IP-adress finns men hur tillförlitligt detta är vet jag inte.
Med andra ord är det inte möjligt att använda till någon form av propaganda

2007-08-21 @ 13:12:21
Postat av: Leif

Gag, ett första klargörande.
Jag har inte ens varit inne på SD,s sidor, vilket jag förmodligen borde göra, oavsett hur jag tänker rösta 2010.
Däremot har jag en hyfsad koll på Islam och jag tror du ska glömma din gamla skolbok.
Speciellt om du nu ska göra dej till talesman för absolut förtryck.
Alla som lyckats komma över våran gräns är naturligtvis jätteglada. Även om det här med att få svenskt pass, numera liknar en fiskdamms utdelning.
När det gäller Islam så fråga gärna dina "vänner" som du refererade till, om man kan eller får, ifrågasätta koranen.
Du kan ju sen fråga vad koranen säger om dej och mej, som icketroende. Vad den säger om judar. Vad den säger om kvinnor och dess värde eller varför inte bögar.
Fråga också om det står någonting om muslimers förhållning till att ljuga för oss, otrogna.
Undrar hur världen skulle ha sett ut om dom kristna hade en bibel som uppmanar till utrotning av judar, Som krävde förslavning av alla andra som inte trodde på boken. Om Jesus var en blodtörstande mördare som krävde total lydnad av alla, som krävde religösa lagar av alla. Jag undrar jag..
För er som förstår engelska finns det en film i länken nedan.

2007-08-21 @ 13:14:24
URL: http://www.youtube.com/watch?v=nI5WoXpmPiM
Postat av: Ingeborg

Jag tycker fortfarande att det är egendomligt att du kan verka så dum och mitt påstående har inget med SD att göra. Jag tycker Du skall gå in på Blågula frågor och ta del av allting som skrivs där.

Postat av: Johan Johansson

Thoralf,
De flesta som idag kommer som asylsökande från norra Irak, de lär utmärka sig som synnerligen lågutbildade till rena analfabeter. Du kanske skulle gräva lite i detta.

2007-08-21 @ 14:13:05
Postat av: Johan Johansson

Till Gag
Gag skriver: "jag kan inte riktigt heller se problematiken med att människor väljer att komma till Sverige. På dig så verkar det som om alla kommer hit för att slappa."
Vilken AVSIKT de har, som "väljer att komma till Sverige", det vet varken Gag eller någon annan.
Däremot kan man uttala sig om utfallet.
41% av männen (i åldern 15-56 år) från "övriga afrika" (Ghana, Gambia, Kongo osv) som befinner i Sverige är kriminellt aktiva. (Brå 2005:17)
Ser Gag någon "problematik" med en invandring av ett
så pass negativt urval av befolkningen i dessa länder?

2007-08-21 @ 14:53:48
Postat av: Putte

Gag, du kan ju prata lite med icke religiösa muslimer som bor i Sverige så får du en bild av problemen som du inte ser. Fråga dom också om den mobbing som de utsätts för av andra muslimer i Sverige. Fråga Växjö kommun om kraven från muslimer där om en egen begravningsplats med en egen ingång så de ?slipper gå över oren kristen mark?. Givetvis gjorde Växjö kommun de klagande till viljes.
Ett av problemen som du tydligen inte ser är alla lögnare och bedragare som fått asyl i Sverige, eller har du en annan förklaring till det omfattande resandet tillbaka till hemlandet när asyl väl har beviljats? Nu senast var det tusentals irakier som ?satt fast? i det gamla hemlandet efter besök där. Tidigare i år var det libaneser och somalier. Likadant är det med folk från forna Jugoslavien. Det går tydligen alldeles utmärkt att åka dit på semester, men att flytta tillbaka dit är förenat med ?dödshot och annan förföljelse?.

2007-08-21 @ 17:41:27
Postat av: Putte

Vi hade en gång en multikultdiskussion på jobbet. Nästan hälften av de anställda är rabiata multikultvurmare, men nu kommer det roliga; Ingen av dom har integrerat sig i ett invandrartätt bostadsområde!  Samtliga bor minst en mil från närmaste invandrare! Så är det också med våra PK-journalister och politiker. Om nu bristen på integration är ett så stort problem, varför integrerar inte samtliga politiker och PK-journalister ut sig till Fittja, Rinkeby, Rosengård, Hammarkullen och liknande orter? Borde man inte kunna kräva av dom att dom leder genom exempel. Vart bor multikulvurmarna i era städer?

2007-08-21 @ 20:11:02
Postat av: Tor B

Den islamistiska terrorismens verkliga orsaker
Det är ett par punkter jag skulle vilja kasta ljus över vad gäller den terrorism som utförs av den islamistiska och muslimska terrorismen i Allahs namn och som riktar sig mot Israel och USA.
De palestinska självmordsbombarna utför inte sina terrordåd för att sprida islam. De attackerar Israel i syfte att stoppa Israels ockupation av palestinskt territorium och få till stånd en palestinsk stat. Deras motiv är alltså politiska.
De islamistiska terroristerna som attackerar USA med terrormetoder gör det inte för att sprida islam. De attackerar USA därför att de vill att USA politiskt skall lämna Mellanöstern i fred, därför att de vill att den amerikanska militären där skall dras bort, därför att USA:s krig i Irak har orsakat omkring en miljon människors död och därför att USA hårdnackat stöder Israels ockupationspolitik. Deras motiv är alltså politiska.
Den islamistiska terrorismens verkliga orsaker är således av politisk natur. Religionen islam är i det sammanhanget bara utsmyckning, propaganda och en psykologisk snuttefilt.

2007-08-21 @ 21:00:59
Postat av: Johan Gustavsson

Jamen här var det ju livlig debatt!
Roligt att ta del av vad Gag har att säga. Det tråkiga med detta är att det finns så många av dem i detta land.

2007-08-21 @ 21:07:16
Postat av: Uncle bob

HEIL HITLER, HEIL HITLER!
Rösta på Sverigedemokraterna!
HEIL HITLER, HEIL HITLER!

2007-08-25 @ 20:25:06
Postat av: Magnus

Gag: När jag satt och läste in mig på mitt senaste blogginlägg hittade jag massor av artiklar om att judar lämnade Malmö för att det var för hotfullt mot dem p g a antisemitism från invandrare (läs: muslimer). De menade att det var många gånger tryggare att leva i Israel.
Det finns redan en shariadomstol i Malmö, ooch den kommer med sökerhet att få mer makt när muslimerna kommer i majoritet i kommunen, vilket dock kan ta några decennier.
Varje år på 2000-talet har dock 10000-15000 infödda svenskar, mestadels barnfamiljer VARJE ÅR lämnat Malmö, så befolkningsstrukturen där förändras enormt snabbt. En muslimsk enklav och lite allmänt kaos är jag tämligen säker på att vi kommer att få. Islam är inte intresserade av att leva efter västs regler (även om lite mer än hälften av muslimerna skulle vara det). Islam är per definition att stat och moské är ett, och att social och annan lagstiftning är religiös.
I Italien dömdes en man som misshandlat sin dotter lindrigare för att det skett i en islamisk kontext. Jag vet att sådant också kan ske i kristna kulturer, men islam är definitivt mycket patriarkaliskt (jag har talat med muslimska politiker och på ett nästan chockerande sätt fått den uppfattningen) och den italienska domstolen böjde sig för islamisk lag.

2007-08-29 @ 12:37:16
URL: http://magnusorerar.blogspot.com
Postat av: Janne

Att det fortfarande finns människor här i landet som inte inser faran med denna enorma invasion av muslimer är synnerligen märkligt.
Vi har facit i vår hand och ändå har det uppenbarligen undgått en del att vi håller på att islamiseras.
Varje dag, varje månad år efter år stiftas det ständigt nya regler och lagar
som enbart är till för att gagna muslimer.
Vi svenskar sätts på undantag och förslavas undan för undan.
Samtidigt som vi också effektivt förses med munkavle om vi dristar oss till att på minsta sätt kritisera invandringspolitiken.
År 2006 fanns det c:a 700.000 muslimer boende i Sverige och om inget görs i dag så hamnar vi sven skar befolkningsmässigt i underläge inom ett fåtal år.
Låter vi det gå så långt så är det kört för oss och vårt land.
Där har vi den stora faran med dagens enorma massinvasion om nu någon har missat det!

2007-08-30 @ 20:12:13
Postat av: Nancy

jag fattar inte allt detta!!!
GAG tänk efter en sekund innan du öppnar din mun, tänk om du hade ett barn som blir utsatt för våld, en fru som blir våldtagen varannan vecka, en syster som annvänds som slav....skulle du inte vilja att dem fick visum här i sverige??
människor söker sig hit för dem har de svårt..vad e det du inte fattar???
dem lever inte lyxigt och bestämmer sig endå för och komma hit-dem lever i ett helvete som du inte ens kan tänka dig in i..och endå kan du va så ond och prata som du gör..
det visar bara att du har noll koll

2007-11-29 @ 11:55:46
Postat av: svensk och tolerant

Det är ju helt fantastiskt att du ifrån Kalmar kan utröna vilket problem som ligger bakom bussattackerna i Södertälje. För du har ju säkert varit med de kvällar då fulla ungdomar kastat sten på bussarna för att de inte har några pengar att betala biljetten med. Naturligtvis har du också intervjuat alla busschaufförer som blivit attackerade innan
du släppte dina sanningar med stora tryckbokstäver. Visst lever vi i ett fritt land men att du ska sitta och sprida ut ditt hat och dina fördomar över Inernet för mig tvivla på den svenska yttrandefriheten.
Tack för mig

2008-01-22 @ 15:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0