187 VÅLDTÄKTER I SMÅLAND PÅ SEX MÅNADER

Idag anmäls lika många våldtäkter bara i Småland som det gjordes i hela riket under slutet av 60-talet.

Smålandsnytt visade härom kvällen följande statistik över ökningen av anmälda våldtäkter från våra län:

"I Kalmar län med 44 procent, i Jönköpings län med 103 procent, och i Kronobergs län med hela 211 procent.
Enligt Lotta Nilsson, utredare på Brottsförebyggande rådet, är det svårt att säga vad ökningen beror på.
- Man kan inte säga säkert om det beror på fler anmälningar eller fler våldtäkter. Kanske en kombination, säger Lotta Nilsson."

Våldtäkter Småland

Det är en skrämmande utveckling som sker men som vanligt är det väldigt känsligt att skriva om detta ämne. Anledningen till detta är givetvis att så många invandrare är inblandade i just dessa övergrepp och inte minst personer från Mellersta Östern och då särskilt personer med islam som sin religion.

I Brå:s utredning om brott bland svenskar och invandrare är just våldtäkt det brott som invandrare är mest överrepresenterade. Våldtäkt har en 5,5 ggr så hög riskfaktor för en invandrare i jämförelse med en person med svenskt ursprung. Då skall man också komma ihåg att i denna grupp ingår finnar, danskar, norrmän och andra grupper som har mycket låg andel av antalet våldtäkter. Om Brå hade tittat på enbart personer från Mellersta Östern och Nord Afrika hade siffrorna varit mycket högre.

I Sverige anmäldes nästan 4300 våldtäkter under 2006 och under första halvåret 2007 anmäldes ca 2330 våldtäkter. Eftersom juli och augusti är de månader med absolut mest våldtäkter kommer med stor sannolikhet ett mycket obehagligt rekord att slås under 2007, risken är stor att det kommer att anmälas över 5000 våldtäkter i år.

image59
Utvecklingen av antalet anmälda våldtäkter från 1975 till 2006.

I Norge anmäls ca 800 våldtäkter och i Danmark ca 500 våldtäkter varje år vilket är betydligt mindre än i Sverige.
I brå:s statistik undviker man att ange många siffror om vem som begår dessa våldtäkter och det uppfattar jag som ett försök att dölja vissa fakta angående vem som begår dessa brott. Återigen så är det inte politiskt korrekt att prata om detta.

I Norge är man däremot mer öppen med fakta, under 2004 åtalades 111 personer för våldtäkt i Oslo. Av dessa var 72 personer med utomeuropeisk bakgrund och 25 med norsk eller europeisk bakgrund. Det märkliga är att 14 var av okänd bakgrund och det tolkar jag som att de var statslösa och alltså skall tillhöra kategorin utomeuropeiska. Det innebär att ca 77 procent av våldtäkterna begicks av invandrare och med tanke på att invandrare endast är ca 15 procent av befolkningen i Oslo så är överrepresenationen bland invandrare enorm.
En annan detalj som är intressant i Oslo är att offren till ca 80 procent var norska kvinnor och endast ca 20 procent kvinnor med utländsk bakgrund. Slutsatsen blir att invandrare i stort sett bara våldtar norska kvinnor eller med andra ord kristna kvinnor.

Jag är helt övertygad om att förhållandena är detsamma i Sverige. Om vi vill minska antalet våldtäkter i samhället och därigenom öka säkerheten för kvinnorna i vårt samhälle måste vi också kunna analysera vem det är som begår dessa brott. Men eftersom invandrare är överrepresenterade bland våldtäksmän har alla myndigheter lagt  locket på och svamlar istället på med en massa andra floskler om orsakerna.

Så länge vi blundar för fakta kommer vi heller inte kunna förändra utvecklingen


Kommentarer
Postat av: eriande

Du...!! Överlägg den där kurvan med en ackumulerande kurva på "flykting" tillströmningen.
Vidare kan nämnas i att i brås rapport ingår inga under 25 (födda 81) så räkna med ett fett bortfall av de mest hormonstinna våltäktsmännen i deras siffror ...

2007-08-16 @ 14:16:07
Postat av: svesk blondin

när jaag läser detta får jag en känsla av att du är dum i huvet...

2007-10-31 @ 22:59:05
Postat av: Anonym

ut med packet och låt svenskarna få leva tryggt igen.. Men det ser ju bara ut att bli värre, Islam kommer väl bli en naturlig del av Sverige tillslut att ingen reagerar. Tragiskt.

2008-02-06 @ 19:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0