Östran och Rolf Asmundsson

Sverigedemokraternas media genombrott de senaste veckorna har även gett en positiv utveckling på antalet besökare på min hemsida och min blogg. Min hemsida har haft ca 1000 besökare de senaste 2 veckorna och min blogg hela 1000 besökare senaste veckan. 

Denna media uppmärksamhet tycks få vissa politiska redaktörer att fullständigt tappa fattningen och komma med mycket märkliga argument.Östran kommenterade vår motion om insynsplatser i kommunstyrelsen i negativa ordalag och Rolf Asmundsson skrev som vanligt mycket osakliga ledare om motionen, där vissa fakta utelämnades. Nu har vi lämnat in en ny motion angående det politiska våldet som förekommer, vi vill att kommunen upprättar en handlingsplan för att motverka denna utvecklingen. I Östrans artikel om motionen utelämnar man återigen vissa delar. I deras uppräkning av grupper som utöver denna typ av våld utelämnar Östran medvetet vänsterextremisterna, trots att vi pekar ut dessa grupper. Lars Ohlys och vänsterpartiets militanta gren måste tydligen beskyddas av Östran. 

Rolf Asmundsson visar återigen sitt hat mot oss Sverigedemokrater i sin artikel på ledarsidan den 21 april i Östran. Invektiven haglar i hans artiklar men någon analys och förklaring till dessa saknas alltid. Anklagelserna blir mer och mer krystade och obegripliga eller rent av rena lögner. Han hävdar att SD menar att klimatförändringarna beror på flyktingarna från bombernas Bagdad men förklarar inte hur. Eller att nuvarande regeringen föredrar skattesänkningar istället för utbyggd välfärd verkar också som SD får skulden för. Andra ämnen som vi beskylls för i något avseende är strukturomvandlingen i samhället och pensionsöverenskommelsen på 1990-talet. För mig verkar det som Rolf Asmundssons hat mot oss Sverigedemokrater stigit honom fullständigt åt huvudet. Han tycks ha blivit alldeles förblindad och omtöcknad av sina märkliga teorier. Jag tror att anledningen till Rolf Asmundssons förvirring är den mycket sansade och goda insats som Jimmie Åkesson gjorde i debatten med Mona Sahlin. De gamla argumenten duger inte längre så nu måste nya argument uppfinnas men i detta fallet faller Rolf Asmundsson på eget grepp, vem tror på såna här stolleprov. Rolf Asmundsson överskattar nog sin förmåga att kunna påverka sina läsare med falska eller rent lögnaktiga "argument".     

Min senaste insändare om integration eller asimilering vägrar tydligen Östran att publicera men jag ger inte upp utan kommer skicka in den fler gånger till Östran. Läs insändare här.                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0