Lena Mellins märkliga uttalande i dansk TV

I dansk TV menar aftonbladets Lena Mellin att sverigedemokraterna inte sökt seriöst efter en lokal för sitt riksårsmöte. Hon menar vidare att det skulle vara en PR-grej från SD.
Jag börjar tro att s-styrd media börjat tappa fattningen fullständigt efter sverigedemokraternas framgångar i opinionen och vårt media genombrott senaste veckan.

Inslaget i Dasnk TV innehåller även en del om riksårsmötet och om attacken mot Jimmie Åkesson under söndagen i Tomelilla och är ca 5-6 minuter långt.

Se inslaget i dansk TV DR1 på följande länk och välj sedan Live tv DR1, sedan senaste uge, sedan söndag (22 april), och TV avisen 21:00. Inslaget om Sverigedemokraterna kommer ca 27 min in i programmet.

Kommentarer
Postat av: Fröken Sverige

Men hejsan! Har helt missat denna bloggen när jag surfat runt på din sida. Har ju länkat länge till din sida, annars.

:-) Nå, nu ska jag besöka den med jämna mellanrum.

Mvh

/FS

2007-04-25 @ 21:21:22
URL: http://www.imittsverige.blogspot.com
Postat av: Mats

Läs på Gudmundssons blogg, 17 april 2007, en bekännelse från en reporter på Sydsvenska Dagbladet Malmö. Reportern - Orrenius - antydde i en artikel i somras i Sydsvenskan att Sverigedemokraterna själva iscensatt ett överfall, och ångrar sig. "Jag tycker illa om Sverigedemokraternas politik och lät detta påverka mitt omdöme. Därmed anslöt jag mig till en redaktionell tradition på Sydsvenskan och, vågar jag påstå, på de flesta andra nyhetsredaktioner."
Samma redaktionella tradition i detta fall också?


Läs på Gudmundssons blogg, 17 april 2007:

2007-04-25 @ 21:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0