Socialdemokraternas desperata röstfiskande.

Svenska regeringen stoppade det svenska flygvapnets deltagande i en övning tillsammans med 17 andra nationer p.g.a. att en av de deltagande nationerna var Israel. Övningens syfte var att kunna agera i fredsbevarande uppgifter och svenska flygvapnet hade förberett sig under ca 8 månader. Att Israel skulle deltaga hade varit känt under lång tid!
 
Veckan efter ger regering inresevisum till en företrädare för terrororganisationen Hamas.
 
Jag tycker detta är en stor skandal! Detta ger legitimitet till det våld och självmordsattacker som Hamas ligger bakom. Kritiken har varit högljudd men regeringen med Göran Persson försvarar beslutet.
 
Varför gör socialdemokraterna på det här sättet?
 
Jag kan bara finna en orsak till detta och det är röstfiske inför valet i september. Genom att fjäska för de ca 400000 muslimer i Sverige som kan tänkas rösta på socialdemokraterna hoppas socialdemokraterna på fortsatt regeringsmakt annars kan de tvingas avgå i höstens val. Socialdemokraterna måste vara väldigt desperata när de sjunker så lågt i sina försök att behålla sin regeringsmakt och dess företrädare sina löner och förmåner.
 
Är det inte dags för oss svenskar att vända det partiet och dess stödpartier vänsterpartiet och miljöpartiet ryggen och satsa på något nytt.


STÖD SVERIGEDEMOKRATERNA
Trackback
RSS 2.0