Mitt första inlägg

Centerpartiet har de senaste dagarna utsatts för diverse skadegörelse från vänstergrupper. Detta har väckt stort intresse i media och i varje nyhetssändning pratas det om detta. Naturligtvis så är det självklart att media uppmärksammar detta vilket är ett angrepp på demokratin.
Det som gör mig bekymmrad är att det är av betydelse vem som utsatts för detta våld. När Sverigedemokrater utsatts för våld som t.ex. i Rottne (utanför Växjö) 5 juni 2005 var ingen i media intresserad trots att våldet och vandaliseringen var betydligt mer omfattande. Fönster krossades, troligen kastades tårgas eller någon annan gas in i lokalen när personer som vistades i lokalen försökte ta sig ut misshandlades de med bland annat järnrör. Innan dessa vänsteraktivister lämnade platsen förstörde dom ett antal bilar genom att krossa vindrutor och skära sönder däck.
Det är mycket oroande när media inte behandlar alla människor som utsatts för brott på samma sätt. Det media förmedlar med detta är att brott och vandalisering är legitimt om det är sverigedemokrater som är offer.


Kommentarer
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:17:30
Postat av: Cheap Jordan Shoes

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:41:42
URL: http://www.jordantoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0