ASYLSÖKANDE BAKOM 12 AV 13 NYUPPTÄCKTA FALL AV HIV

Barometern gör allt för att vilseleda sina läsare genom att undanhålla viktiga fakta!

I Östrans artikel framkommer också andra fakta, nämligen att 12 av 13 nyupptäckta fall av hiv-smitta under 2011 var asylsökande. Detta borde utan tvekan gett stora rubriker i media med det förtigs som vanligt.

Östran skriver i sin artikel att för närvarande vårdas ca 45-50 personer av Kalmar läns landsting för hiv-smitta. Hur många av dessa är asylsökande eller har invandrarbakgrund?

Är det så många som 35-40 eller ännu fler. Eller är det så att alla förutom de fyra sprutnarkomanerna tillhör kategorin med utländsk bakgrund. Jag har ställt frågan till smittskyddsläkaren Claes Söderström. Kommer han att svara eller få vi ta det som en interpellation i landstingsfullmäktige?

Jag har full förståelse för att Claes Söderström är oroad över utvecklingen bland sprutnarkomaner men varför oroar han sig inte för den andra gruppen utgjorde 92 procent av de nyupptäckta fallen av hiv-smitta under 2011. Är det någon som förstår den logiken? Nej, troligen inte då den är en frukt av det politiskt korrekta samhället där allt negativt som invandringen medför skall tystas ner fullständigt. Det är minst sagt upprörande!

Barometern använder sig dessutom TT:s politiskt korrekta nyhetstelegram som dessutom kommer vilseleda inte bara Barometerns läsare, utan alla läsare i hela landet. Läs mitt blogginlägg om TT, Tidningarnas telegrambyrå så får du reda på sanningen bakom detta företag.

Här kan du läsa Barometerns artikel och sedan Östrans artikel. Vilken tidning skulle du ha som din morgontidning? 

Nu lär säkert Uffe Carlsson utsättas för påtryckningar från ansvariga inom Gota Media för sin allt annat än politiskt korrekta artikel.

 


Kommentarer
Postat av: Nalli

För en gångs skull får vi nog berömma Ulf Carlsson på Östran för att han skrev en information till läsarna som en journalist ska göra utan att mörka/censurera.

2012-05-23 @ 19:05:56
Postat av: Nalli

För en gångs skull får vi nog berömma Ulf Carlsson på Östran för att han skrev en information till läsarna som en journalist ska göra utan att mörka/censurera.

2012-05-23 @ 19:06:52
Postat av: Sven Dacke

Moderat från Riksdagen i dagens Smålandsposten angående konkursen för flygbolaget Skyways.Konkursen påvisar även att det kan finnas en nytta med kommunens ägande i Växjö flygplats, och statens i SAS,för att garantera god infrastruktur!!!!!!! .

Skyways ägdes av en Ukrainsk oligark. Han struntar helt säkert i Strandbjörkets vårdcentral. .Undrar hur dom där moderaterna skall ha det egentligen.

*******

Är det bra med kommunalt och statligt ägda företag eller inte.

Eller är det bara vissa förtag som vi skall äga gemensamt.

Postat av: Baben

Thoralf, jag och min familj.Det vill säga tio röstberektiga personer,kryssade dig tll riksdagsvalet .Stå på dig som du gjort hitils du har gjort ett fantasktiskt jobb. Ser fram emot 2014!!2012-05-23 @ 22:28:08
Postat av: Göran AnderssonHur många kan det antas finnas som roterar i samhället som det inte finns någon koll på ? De som kommer hit "erbjuds" hälsokontroll. Hur skulle det vara med obligatorisk hälsokoll ? Nähä, inte det. Det kanske upplevs som kränkande av de små barnen ?

2012-05-23 @ 22:32:27
Postat av: Lassekolja

Thoralf, Du drar fram det ena exemplet efter det andra på att SD borde ha "öppet mål", d.v.s. öka kontinuerligt. Om journalistkåren hade skött sitt uppdrag (alltså lämnat den politiska korrektheten därhän) så hade SD ökat kraftigt. Nu riskerar istället vår demokrati att ruttna inifrån!

(Apropå öppet mål, blev det någon match mellan Regeringen och delar av oppositionen? Kom fram som andre inringare till Teppas i RingP1 i tisdags men han klippte precis innan min slutkläm, som hade varit att "Det bästa för Sverige hade varit om 7-klövern hade sparkat boll på heltid så hade SD tagit hand om politiken och vid dåligt väder kunde man konsulterat IKEA för hjälp att anlägga ett bollhav i Riksdagsentrén, där 7-klövern kunnat få utlopp för sitt hat mot demokratins konsekvenser!)

KÄMPA PÅ alla riktiga människor!!!

Postat av: InfoKRAFTIG ÖKNING AV HIV-SMITTADE I JÖNKÖPING”JÖNKÖPING. Antalet hiv-fall ökade lavinartat i Jönköping under förra året.- För första gången är talet tvåsiffrigt, men de flesta smittade är flyktingar eller asylsökande, säger smittskyddsläkare Per-Erik Åbom till Jonkoping.expressen.se. Vanligtvis brukar antalet hivsmittade vara en handfull per år i Jönköpings län. Under 2007 anmäldes 12 fall.- Det är första gången det är tvåsiffrigt, konstaterar smittskyddsläkare Per-Erik Åbom.

Trenden är densamma runt om i hela Sverige - antalet hiv-smittade har ökat under 2007. För Jönköpings del beror ökningen på flyktingar och asylsökande, menar Åbom.”http://www.expressen.se/nyheter/kraftig-okning-av-hiv-smittade-i-jonkoping/

2012-05-23 @ 23:50:18
Postat av: Sven Dacke

Vi går i väntans tider i Växjö.SVT berättade i ett nyhetsinslag angående dom 400-4000 somalier som väntas hit, att HIV och TBC är vanligt där dom kommer ifrån.Vad kommer myndigheterna att ha för beredskap att undersöka , isolera och behandla ett förhållandevis stort antal personer med dom sjukdomarna, eller kommer det att bli samma "mesiga" attityd som vanligt.I Växjö fanns Immigrantinstitutet och där kan man läsa om hur Amerika redan i slutet på på förra seklet satte alla nyanlända i karantän på Ellis Island för att förhindra smittspridning från nyanlända Immigranter från bland annat Småland.Kommer vi att ta lärdom av historien? Knappast, och läkemdelsjättarna gnuggar säkert händerna inför några nya stora epidemierna, och dom som har aktier gnug, med och för den delen dom skattedrivna vårdbolagen, ja ni vet själva vilka dom ärSverige allt snabbare mot avgrunden, och 95% av väljarna tycker det är braPostat av: S-E Karlsson

Det är ganska "otäckt" om man betänker att det är många asylsökande/flyktingar som kör igång med pizzorior och andra restauranger så fort dom får chansen , ingen läkarundersökning innan , vad dom har för sjukdomar i bagaget tycks inte de ledande bry sej om ! En HIV -smittad som pizzabagare , nej tack !

2012-05-24 @ 06:17:30
Postat av: Sven Dacke

Jag är nog mera rädd för "specialister" som kommer till Sverige för att jobba inom matbranschen och som har TBC.Tänk än hostande TBC sjuk kock som hostar i maten. Och vårdbolagen och läkemedels producenterna bara gnuggar händer. Mera pengarVar det inte obligatorist med hälsokontroll av personal i matbranchen en gång i tiden?Kanske läge att SD lyfter den frågan i Riksdagen

2012-05-24 @ 06:32:19
Postat av: HM

Gotlands Allehanda´s ledarsida (M) har vid tidigare tillfällen utmärkt sig till det bättre. Den här artikeln om valet i Egypten är väl ett nytt exempel: http://www.helagotland.se/ledare/artikel.aspx?articleid=7703336

2012-05-24 @ 06:59:38
URL: http://ondiklinte.blogspot.se/
Postat av: anders

Muslimen i Kalmar gör det igen!http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2012/05/23/boken-vi-ar-har-for-att-stanna-kommer-ut-i-nasta-vecka/

2012-05-24 @ 07:59:21
Postat av: Stefan A

Inte minst den psykiska statusen hos invandrare borde undersökas,pursvensken är ju kontrollerad och undersökt fram och baklänges sedan födseln, medan invandraren vet man inte ett smack om, och det har hänt en hel del vansinnesdåd med invandrare iblandade,en sådan undersökning är varken kränkande eller på annnat sätt nedvärderande, att släppa in levande bomber kan knappast någon vara betjänt av.

2012-05-24 @ 09:47:17
Postat av: Hulda

Sanningen om HIV är i många fall skrämmande. Att asylsökande inte rutinmässigt vad jag vet, testas för HIV och allt annat farligt är skrämmande.Besökte för några dagar sedan ett mindre samhälle i trakten. Där fanns när jag var ung ett antal små industrier som ofta behövde anställa folk.Nu finns det betydligt mindre arbetstillfällen kvar. De stolta hyreshusen som byggdes (troligen) på tidigt 60-tal, har nu fasaderna mot söder belamrade med paraboler och dess användare, syns alltid i samhället. Givetvis främst männen och pojkarna.På gatorna promenerar människor som definitivt inte är födda i samhället eller kringliggande vackra landsbygd.En "svept" kvinna passerade över vägen när jag körde in i samhället.

Efter en djup suck kom en tanke. Här kommer en vandrande valaffich för SD gående.

Och mycket riktigt. Efter en koll hade SD rejält höga valsiffror i det förra valet.Hyreshusen förfaller sakta men säkert, och efter några års ytterligare användande väntar säkert grävmaskinen.Det nya Sverige "växer fram"....

2012-05-24 @ 12:17:19
Postat av: Peter

Kanske dags att man testar de som flyttar till Sverige ifrån utsatta områden? Under 2011 var 300 av 400 upptäckta HIV-fall utlandsfödda.

2012-05-24 @ 22:01:23
Postat av: Fritte

Uppmana till läse och annonsbojkott av tidningen (?) Barometern

2012-05-26 @ 06:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0