LÄSFÖRSTÅELSE

Vårt informationsblad har skapat debatt i Kalmar med omnejd. Det har jag och andra sverigedemokrater fått erfara under den senaste veckan. Här kommer två exempel.

”I torsdags när jag kom hem låg det ett flygblad modell större innanför dörren. Det var SD som ville informera om sin avsky gentemot fria media. Överraskande, eller hur? Lika överraskande var resten av innehållet. Insinuationerna flödade, den vanliga SD-retoriken som går ut på att "det är synd om oss eftersom alla som inte tycker som vi är dumma i huvudet och dessutom så fattar dom inte att vår rädsla för utveckling är viktigast i världen" genomsyrade varenda text och felaktigheternas antal borde göra konstruktörerna av den gamla tidningstävlingen "Finn fem fel" gröna av avund.
Man orkar liksom inte ta till sig sån dynga.”

Birgitta Axelsson Edström, vänsterpartist I Kalmar


”Skäms för att ha läst Barometern i över 40 år
Artikeln kittlade min nyfikenhet och jag läste i kommentarerna om Thoralfs blogg. Tog mig en stund att hitta den, är 62 år och inte så datorvan. Efter att ha suttit som klistrad framför bloggen gick jag ut i garaget och letade reda på det utskick som Thoralf gjort och som jag tidigare hade slängt oläst. Jag är bestört av det jag har läst om Barometern och våra politiker. I mina ögon är deras agerande om inte kriminellt så i varje fall djupt stötande. Efter över 40 år som prenumerant på Barometern har jag ikväll postat en uppsägning av tidningen. Det gör mig ont inombords då tidningen kommit att bli en naturlig del av min morgonritual. Jag känner däremot att jag inte kan ställa mig bakom Barometerns agerande och då är det rimligt att konsekvenserna blir dessa. Nu är det länge till nästa val och jag har alltid sett mig som en stolt Socialdemokrat. Jag känner tyvärr inte denna stolthet längre. Samtidigt måste jag faktiskt säga, om än motvilligt, att Thoralfs sätt att driva frågan imponerar på mig. Tur att det inte är val idag, det hade kunnat bli mycket jobbigt.”

Skrivet av: Gösta K. den 9 mars 2012 10:38

I mitt stilla sinne undrar jag hur det står till med läsförståelsen hos vänsterpartisten. Hennes hat mot SD genomsyrar allt hon ser och läser i sin egen skenhelighet.

Den andra kommentaren kommer från Östrans kommentarsfält och är precis den typ av reaktion vi hoppats på. Förhoppningsvis ger den även en hel del ringar på vattnet bland Gösta K familj och vänner.Östran uppmärksammar mitt öppna brev i en artikel. Jag kan bara tacka Östran för en rättvis artikel, hoppas att man följer upp den med frågor på förslaget till mottagarna av brevet.

Frågan är om Barometern kommer uppmärksamma mitt brev. Om man på redaktionen anser att mitt brev är bra och logiskt kommer nog Barometerns läsare aldrig få vetskap om mitt förslag. Den erfarenheten har jag tyvärr fått av tidningens tidigare agerande. Det brukar först vara under galgen som man omvärderar sina ställningstagande.

Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Det är klart att det är jobbigt för en politruk när man inte får placera sina alster i Kalmars unika miljö,exakt som man vill,sketjobbigt.

En blaffa fick man ju dit i stadsparken.

Vem var drivande där?

I stort sett ingen ville ha blaffan där.

Fri press hihihahahohohiha hohahiho

2012-03-13 @ 23:54:19
Postat av: Essendon

Klockan klämtar för den mestadels dyngspridande Svenska mediakåren som tillika styr den lika dyngspridande Sju-klövern!

Sanningen lever i Nätet, lögnerna överlever inte nätet!

2012-03-14 @ 03:52:42
Postat av: Finn Femfel

De reaktioner som Birgitta Ettefternamn Ochetteftnamntill beskriver att läsningen gav upphov till hos hen(ne?) påminner i så hög grad om mina egna reaktioner på massmedia, att jag kan identifiera mig med hen(ne?), och därför också måste hålla dörren öppen för att hen(nes?) berättelse ärligt och uppriktigt återger en upplevd verklighet.Någonting som förenar Birgitta och mig är att vi har en avgrund mellan oss.

2012-03-14 @ 05:24:33
Postat av: Lotta

Martin Nilsson sk krönikör i Östran orkade endast skriva att informationsbladet var patetiskt. Likväl blottade han sin totala okunskap om såväl ämne dom Kalmars historia med följande sk alster: "Ny bottennotering av Sverige­demokraterna som har skickat ut ett patetiskt informationsblad angående deras protest mot bygget av ett nytt Gota-Media-Hus på Kvarnholmen. Ett bygge som leder till nya jobb och en snyggare stadsbild. Dessutom är ju byggplatsen en sketen parkering och inget annat."

I dagens Östran finns en artikel, som jag länkar till där ditt förslag på byggplats för Gotas hus Thoralf. Bra jobbat.

Postat av: Hulda

Birgitta med sina efternamn är säkert förtvivlad. Vänsterjournalisterna har tappat sitt monopol på att leverera tillrättalagda sanningar till folket.Hur ska det gå när folket får tillgång okorrigerad information?? Nej, det behövs ett statligt informationsministerium med total kontroll över all journalistisk verksamhet. Och givetvis ett totalstopp för alla bloggar som inte inrättar sig efter ovan nämnda ministerium.

Tänk vad bra det är i Nordkorea, där sköter sig medborgare och journalister , annars....Så tänker säkert denna Birgitta med efternamnen..

2012-03-14 @ 07:01:17
Postat av: jägarn

Kan vänsterpartister läsa, hur kommer det då sig att de blivit kommunister då de borde känna till kommunismens illdåd?

2012-03-14 @ 07:24:03
Postat av: Ludvig

Det är tur att sådana som denna vänsterpartist inte har så mycket att säga till om, då vore det illa.

2012-03-14 @ 07:36:52
Postat av: Da Capo

Nya Sverige i sin prydnoBättre kan inte en DEMOKRATUR illustreras.

Främlingsälskarna faller i varandras armar

och alla är lika goda kålsupare.

Fegheten firar festival....citat från dagens Snaphanen.dk:"När jag såg att Roland Poirer Martinsson skulle vara med i nästa tillställning som anordnas av Tryckfrihetssällskapet blev jag positivt förvånad eftersom jag uppfattar honom som en del av etablissemanget i Sverige. Vad nu då? Har en av dem plötsligt fått en ryggrad? tänkte jag.

Tryckfrihetssällskapet har låtit kritiker av invandringspolitiken komma till tals och då är det förvånande att en person från etablissemanget medverkar hos dem. Enligt propagandan är ju all kritik mot invandringspolitiken ett uttryck för ”främlingsfientlighet” och ”hat”, som vi alla vet. Den här gången skulle mötet dock handla om något helt annat. Men eftersom sällskapet har haft en kritisk diskussion om invandringspolitiken tidigare drog sig herr Martinsson ur igen. Så här skrev en av hans kollegor på twitter: ”Däremot deltar vi inte i arrangemang ordnade av rättshaveristiska rasistorganisationer.” Det var Markus Uvell som svarade så på en fråga om Timbro tar avstånd från yttrandefriheten. Så fungerar en demokratur: formellt kan yttrandefriheten finnas kvar, men den som vågar ifrågasätta heliga kor blir utfryst och mobbad utan att argumenten som förs fram tas på allvar. Den heligaste kon är invandringspolitiken. Och den skulle aldrig överleva en fri debatt. Det här visar återigen att Tryckfrihetssällskapet verkligen behövs.

Den som undrar hur kulturvänstern har kunnat bli så dominerande i den svenska ”debatten” fick nu saken illustrerad för sig. Den borgerliga högern har backat för vänstern sedan 60-talet, på samma sätt som Roland Poirer Martinson genast backade när han utsattes för påtryckningar. Den ständiga reträtten inför vänsterns anstormning är en del av förklaringen till att vi har en moderat statsminister som har samma åsikter som Gudrun Schyman i många frågor……"Den hittills uppskattade Tanja Bergkvist skriver bl.a.:

"Nu har det kommit till min kännedom att Roland Poirier Martinsson hoppat av föreläsningen, efter att han gjort research. Det har fått mig att också läsa på om Tryckfrihetssällskapet, och vad jag fick fram får mig att också ställa in min föreläsning. Det förekommer främlingsfientliga värderingar som jag inte delar och inte vill förknippas med."http://www.friatider.se/timbro-smadar-tryckfrihetssallskapet-efter-vansterkrav

2012-03-14 @ 08:02:27
Postat av: Info

”BAROMETERN SPARKAR KRÖNIKÖR” – HUR GICK DET SEN?Den 12/11 förra året berättade Thoralf om den nya Barometern-krönikören Ingrid Carlqvist, som efter bara något enstaka bidrag fick sparken på grund av ett inlägg i sin egen nätblogg med titeln ”Gud bevare oss för antirasister” – skriven efter det att hon passerat en våldsam motdemonstration i Malmö mot en handfull Sdu:are som krävde en insats av ca 600 poliser. Läs vidare:http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/november/barometern-sparkar-kronikor.htmlSenare på året tog Ingrid Carlqvist initiativ till att efter dansk förebild bilda Svenska Tryckfrihetssällskapet. Knappt hade sällskapet hunnit utannonsera och inbjuda till sitt nästa möte den 29/3 – ”Genusforskning på universiteten” – förrän de delvis av Expo dirigerade angreppen på de tillämnade inledningstalarna blev så häftiga, att två av dem, kända liberaler/nymoderater, fegade ur och mötet fick inställas.http://www.tryckfrihet.com/En bredsida mot sällskapet avlossades den 12/3 i Sv.D. av dess kulturchef K. Schueler. I en artikel i Dagens Juridik dagen därpå kallar mångåriga DN-medarbeterskan Annika Hamrud sällskapet för nazister:”Men det nystartade sällskapet Tryckfrihetssällskapet är inget av detta. Istället är det konstigt nog ett sällskap där rättshaverister diskuterar med nazister. - - -I helgen fick den konservative debattören Roland Poirier Martinsson klart för sig vad sällskapet står för och drog sig ur en debatt han tackat ja till. Sedan gjorde den kontroversielle ´jämställdisten´ Pär Ström detsamma. Ingrid Carlqvist snickrade då ihop en konspiration om att dessa personer skulle ha stoppats av någon slags vänstermaffia och hon uttalade: ´En dag kommer sanningen att segra. En dag kommer de fega att få stå till svars för att de förvandlade Sverige till ett DDR´. Carlqvists tal om tryck- och yttrandefrihet gäller helt enkelt bara henne och de som stödjer henne. Andra som uttrycker sina åsikter ska ställas till svar [= svars] för sitt svek mot sanningen. - - -För Ingrid Carlqvist släpper in personer från de allra mest våldsamma, antidemokratiska och hatiska organisationer som finns i Sverige. Om det är ´politiskt korrekt´ att inte delta i samma sammanhang som människor som såväl i teorin som praktiken hyllar våldet är det lätt att inse att politisk korrekthet är att föredra.”http://www.dagensjuridik.se/2012/03/tryckfrihetssallskapet-har-passerat-rattshaveristadietAnm.: Annika Hamrud är, utöver att tillsammans med sin registrerade partner Elisabet Qvarford ha skrivit den oikofoba "Svensk, svenskare - ett reportage om Sverigedemokraterna", särskilt berömd för sin bok Queerkids:http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/manligt-och-kvinnligt/queerkids-barn-av-var-tid_444259.svd- - - - - -PROTEST: Slutligen en skarp protest mot sign. Da Capo (= Expo?) ovan. Det citat du felaktigt tillskriver Tanja Bergkvist har du tagit från ett blogginlägg av Pär Ström i hans blogg GenusNytt 10/3. Tanja tillhörde tvärtom den enda av de tre talarna som INTE slutgiltigt fegade ur. Jag kommer att försvara Tanja mot ditt förtal.

2012-03-14 @ 08:43:17
Postat av: Tony Ingman

Kolla in på Avpixlat hur en könsneutral efterlysning kan komma att se ut i framtidslandet

Sverige.Överdrivet? Nej tyvärr,fullt möjligt om

dem vrickade genusmaffian får mer inflytande.

2012-03-14 @ 08:58:08
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skall man skratta eller gråta över Birgitta E. A. Hon talar om " fria " media. Hur många skattemiljoner får Östran varje år? Fria. Hur många miljoner öser skattebetalarna in i blaskor landet runt Birgitta. Fri media. I Birgittas värld står sanningen i gamla Sovjetblaskan PRAVDA.

2012-03-14 @ 09:01:16
Postat av: S-E Karlsson

Hos Birgitta .E.A är det inte svårt att hitta "Fem Fel" !

2012-03-14 @ 09:30:28
Postat av: AWSvensson

Det hör till god ton att om man noterat felaktigheter som denna vilsekomna människa som går under beteckningen vänsterpartist gjort ,ska lägga fram dessa som man uppfattar som felaktiga. Det framgår inte om detta är hela inlägget eller om hen visat på dessa felaktigheter. Noterar att rättstavningsprogrammet inte svalt begreppet hen vilket måste föranleda en proteststorm i de vilsekomnas led.

2012-03-14 @ 09:48:23
Postat av: Stefan A

Äe en bild i barometern på den här Birgitta dubbelnamn efter att hon tydligen läst Thoralfs flygblad...

2012-03-14 @ 09:58:25
Postat av: AWSvensson

Vad säger vår medicinske sakkunnige Skånepåg kan diagnosen utmattningsdepression utlösa en sådan känsloyttring över ett förgängligt flygblad som hen uttrycker det ,visserligen med ett innehåll eller snarare en avsändare som inte faller i smaken.

2012-03-14 @ 10:04:55
Postat av: Da Capo

RÄTTELSE!Av tillfällig upprördhet över proffstyckarnas demonstrerade idioti

råkade jag förväxla Tanja Bergkvista med

syltryggen Per Ström.

Jag är förkrossad och ber 1000 ggr om ursäkt.

2012-03-14 @ 10:08:48
Postat av: Da Capo

"Jag säger ofta att det i dagens samhälle är smart att vara dum Smart i den meningen att det är gynnsamt för karriär och därmed status och materiell standard att sakna både sunt förnuft och logisk förmåga, eller åtminstone att utåt ge uttryck för att sakna dessa egenskaper. Reproducerar man bara en del moderna floskler (i synnerhet i frågor som rör genus, invandring och skolresultat) som aldrig riktigt behöver förklaras närmare och likt en upphakad grammofonskiva häver ur sig standardiserade ”argument” (ofta värdeladdade och sällan faktabaserade) kommer man långt, och kryddar man dessutom flosklerna med lite obegripligt abstrakt svammel och helt nya ord kan man bli en banbrytande forskare eller konsult [och politiker?]. Ju absurdare desto större chans till genombrott, eftersom alla vet att något helt nytt som aldrig sagts tidigare, och som dessutom låter avancerat, måste vara både bättre och mer sant än den föregående utsagan om sakernas tillstånd."http://tanjabergkvist.wordpress.com/

2012-03-14 @ 10:27:28
Postat av: Magentan

@ Da Capo och ThoralfAhhh! Phuuu! SKÖNT att det var fel det du först skrev om Tanja Bergqvist, Da Capo!

Vilken lättnad!!! Och vilken tur att jag fortsatte läsa och fick syn på Infos rättelse och din dementi!Men..., även om jag hade gråtit många bittra tårar om Da Capos skrift hade stämt med verkligheten, hade jag ändå innerst inne förstått Tanja. Även hon har ju sin försörjning att tänka på och en familj att vara rädd om i vårt gamla Sverige, som blir ett alltmer otäckt och farlig land att leva i för oss som vågar ifrågasätta etablissemangets heliga kor.Snälla Thoralf! Ta bort de där hemska raderna som Da Capo skrev av misstag i sin (för all del begripliga) upprördhet! Det känns så otäckt att se dem, och så orättvist att man (om endast för ett ögonblick) kan få en felaktig uppfattning om en av Sveriges absolut modigaste och mest intelligenta kvinnor - Tanja Bergkvist.http://tanjabergkvist.wordpress.com/

2012-03-14 @ 11:39:17
Postat av: Gubben o Gumman

Vem som helst skulle kunna bli utmattad av att springa runt i kommunismens hamsterhjul och försöka fånga sin egen "umpa"

Vi kommer alla dit som den store Boljeviken Vricko Marx sa innan hen druknade i rödbetssoppan

2012-03-14 @ 11:40:31
Postat av: Skånepåg

Ja du AWSvensson, så fort psyket börjar "spöka" så kan det nog räcka med ett flygblad för att man skall överreagera och i synnerhet om det innehåller "obehagliga" sanningar.

Bifogar en fil till en hemsida, som på ett lekmannavänligt (!) sätt kanske skulle kunna vara till nytta för den aktuella damen. Tydligen (enligt artikeln i Barometern) är kompisarna i partiet nu väldigt taskiga mot henne och verkar som om operation utfrysning pågår. Men som vi vet, vad som helst hända i en politisk sandlåda,

Postat av: Gubben o Gumman

OT : Centerns starka kvinna Lisbeth Lennartsson skall nu ta till tricket att sälja ut kommunala fastigheter,när pengarna tryter.

Likt Kalmar kommun säljer man u ut skattebetalarnas egendomar för att dra på sej dyra hyreskontrakt.

Kan idiotin bli värre?Ambulansen på norra Öland kan man inte ha bemannad dygnet runt ty detta äro för dyrt.

Däremot går det bra att ta emot ensamkommande lastbilsturister i grupp vilka ger stålar i två år sedan blir smällen dubbel för skattebetalarna.Som för övrigt får lägga den ena efter den andra miljonen på polisens arbete med jippot på Lundegård

Dessutom springer SexOlle omkring i Borgholm och på biblioteket blaDenna typ av modern slavhandel/människohandel är kväljande lindrigt uttryckt.

Vilken människosyn vilket ansvar mot sina väljare.Undrar om Lisbth Lennartsson är medveten om att handla med människor eller rättare sagt tjäna pengar på dessa då i form av stadsbidrag som i sin tur är skattepengar från andra skattebetalare, klassas som rasism efter vedertagen praxisKälla : TV4 Fakta (Rasimens historia)

2012-03-14 @ 12:01:44
Postat av: Da Capo

Tack Magentan.

Ja, tHORALF, SUDDA, SUDDA, SUDDA!Tanke utan reflexion är döden - Per Ströms

bloggtitel var stenen som fick mig att spåpra ur.Det hAr ju nu gått så långt att man inte förväntar att det finns MÅNGA i huvudet kloka och sunda MÄNNISKOR mera i NYA sVERIGE.Thotalfs avslöjande av ruttenheten på det lokala planet förfasar, och så gör också denna Tryckfrihetssällskapsepisoden.Dårhuset Nya Sverige - en gång "ärans och hjältarnas" hem!Och i bakgrunden sitter Alexander Bengtsson och flinar!2012-03-14 @ 12:12:24
Postat av: Svensson

En sak tycker jag är konstigt, att Vänstern och Moderaterna tycks gå hand i hand. Dessa partier har ju alltid avskytt varandra, Pk åsikter tycks förena alla. Vänstern tycks stödja invandringen, fast invandrarna ska jobba till lägre löner. Vart tog vänsterns medmänsklighet vägen ?

Kika på detta inlägg http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/03/13/invandringen-drar-fram-som-en-sjukdom-inom-eu-landerna/

2012-03-14 @ 12:37:58
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: HM

Vilket tonläge hon har vänsterpartisten! Ja så kan det bli när saker inte går ens egna vägar...Här på gotland har ju landshövdingen presenterat planer på hur man skall göra ön mer attraktiv för asylsökare och hur ön skall bli mer mångkulturell. Hon har givetvis mötts med ett enhälligt medhåll och ryggdunkningar. Däremot har detta föranlett kommentarer på Flashback och vad de kallar hatmail till landshövdingen och tidningarna vilka fått både landshövding och politiker att rent ut sagt gå i taket!(Ett av dessa "hatmail" har i dag publicerats i GT. Skrivet av en pensionerad DN journalist och författare av en rad böcker i sociala frågor)2012-03-14 @ 12:41:00
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: Da Capo

Men..., ändå, innerst inne måste man förstå dem,

de har försörjningen att tänka på, kanske en karriär, ekomomiskt forskningsstöd, .......First they came for the communists,

and I didn't speak out because I wasn't a communist.

Then they came for the trade unionists,

and I didn't speak out because I wasn't a trade unionist.

Then they came for the Jews,

and I didn't speak out because I wasn't a Jew.

Then they came for me

and there was no one left to speak out for me.Och i bakgrunden sitter Alexander Bengtson och flinar, flinar i kapp med Aschberg.

2012-03-14 @ 12:46:40
Postat av: Skånepåg

Artikel i Barometern ang. Birgitta Axelsson Edström i storgräl med kompisarna inom Vänsterpartiet i Kalmar.

Postat av: Sven Dacke

Och på Öland tuffar man på.OBS. Inge nedskärningar på mottagande av asylturister planeras.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Tillförordnade ekonomichefen Carina Cerafiani redovisade på presskonferensen förslag till besparingar som chefstjänstemännen tagit fram.En halvering av fritidsgårdarnas verksamhet finns med och en fördubbling av årsavgiften för de 176 eleverna inom musikskolan till 1 300 kronor per elev eller nedläggning, vilket sparar 1,8 miljoner kronor med fyra tjänster som försvinner.Utbytet av folket går som planerat, undrar när man börjar dela ut dödspiller på äldreboenden

Postat av: s29

Jag har också åkt på en utmattningssymtom. Symtomen tycks förvärras varje gång man läser ur en sossekomunisttidning. Inte känns det bättre av att veta att man blir blåst på pensionen också.

2012-03-14 @ 16:08:38
Postat av: Ceasar Andersson

Lyssna på SDU's ordförande Gustav Kasselstrand i en lång radiointervju: http://bit.ly/w4vlBeFinns inte många som imponerar så mkt på mig som denne kille. Klarsynt och oerhört rak i sin kommunikation.mvh

2012-03-14 @ 16:27:20
Postat av: Tony Ingman

Denna kommunist hagga kunde ju istället för att yla

över SD och Thoralf se till att alla dom kommunistiska understödstagarna som inte platsar i

riksdagen skaffar sig ett jobb och försörjer sig

själva, istället för att paratisera på skattebetalarna bekostnad! Hos hycklar kommunister

behöver man inte söka efter fem fel, det går å

andra sidan inte att hitta ett enda rätt heller,

därför att allt är fel från början!

2012-03-14 @ 16:35:10
Postat av: jägarn

Thoralf detta måste upp i riksdagen och det handlar om din valkrets. Nu är Nordkorea nära.

http://www.friatider.se/statlig-vansterteater-ska-lara-barn-rosta-ratt

2012-03-14 @ 17:03:58
Postat av: Inte-en-till

Kommunistens kommentar är ju fullständigt sanslös.Senaste nytt om afghangruppvåldtäkten i Mariannelund:http://www.ostran.se/sveriges_nyheter/AAtta-nekar-till-gruppvaaldtaekt2

2012-03-14 @ 17:25:31
Postat av: Jörgen

Kommentar onödig!

Postat av: tjingeling

Att vänta sig något begåvat från vänsterpartister är i många fall bortkastad tid. Jag följde "debatten" i kommentarsfältet på SVD i dag kring den så kallade "barnfattigdomen". Många röda och enfaldiga inlägg på en nivå som visar att tankeverksamheten gått i baklås.

Vik inte undan, Thoralf! Du gör ett fantastiskt jobb. Synd att du inte går att klona

2012-03-14 @ 19:37:36
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Samma problem med det utomparlamentariska tjafset

här i Arvika. Det är så korkat att jag avstod att

föra en diskussion med dessa. Jag låter huvudet vila

till de verkliga ansträngningarna. Naturligtvis påtalade jag detta...Kanske är de oroliga nu när partiet krymper. Intelligensens kromelurer finner nya bottelägen.

Kommunistiskt inavel eller...

2012-03-15 @ 01:27:44
Postat av: S-E Karlsson

Vad är detta med barnfattigdom ? Vi har ju sägs det 700000 fattigpensionärer som nästan lever under existensminimum , ge dom lite mer i pension så kan dom hjälpa sina barn och barnbarn .

2012-03-15 @ 07:25:58
Postat av: Hacke

Denna vänsterpolitiker talar med samma floskler som det etablissemang man säger sig vilja bekämpa.

Hon borde istället vara upprörd för en demokrati i upplösning när det enda oppositionella partiet via frivilligmedel tvingas bekosta fullständig information till medborgarna.

Men det är klart, demokratifrågor har väl aldrig varit vänsterns starkaste gren.

2012-03-15 @ 08:32:51
Postat av: Tony Ingman

Jag hoppas att föräldrar till dom barn,som tvingas

sitta och lyssna till Expo pladder upplyser sina

barn om vad denna obshyra upplysningscentral går

för, styrd som den är av hel och halvkriminella

figurer, snyltande på avlidnas medel via Allmänna

Arvsfonden.

Bort med kommunistisk propaganda från våra skolor!

2012-03-15 @ 08:57:19
Postat av: AWSvensson

Barnfattigdomen i Småland toppas av Högsby fick vi veta i Smålandsnytt.Vår man i Högsby kanske har en förklaring.

2012-03-15 @ 09:53:41
Postat av: Tony Ingman

Barnfattigdom?? Har jag aldrig sett, mer än nere från Afrika, men fattigpensionärer, som när dom betalt sin hyra inte har mer än 1000-1500 över att

leva av,sådana är det gott om i det RIKA Sverige!

2012-03-15 @ 13:23:52
Postat av: Karlskronabloggen

För att anknyta till Ingrid Carlqvist som sparkades av Barometern efter bara två krönikor och som nämndes ovan av "Info".För er som har Facebook kan jag rekommendera att gå med i Tryckfrihetssällskapets Facebookgrupp!http://www.facebook.com/groups/236904746386056/Där är en fantastisk aktivitet med både inlägg och massor av intressanta kommentarer.

2012-03-15 @ 14:03:16
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: S-E Karlsson

Säkert finns det i Högsby kommun många pensionärer som lever under existensminimum men som aldrig kommer att erkänna detta ,tyvärr , om dom gav sej till känna så skulle det säkert bli hallå om det men så länge man orkar gå sin dagliga runda till Röda Korset så håller man igen näbben .

2012-03-15 @ 14:18:19
Postat av: Anonym

Vill du vinna lite inredning för 5000:-? Gå in http://www.jotex.se/?startpage=5045&id=8686 och RÖSTA och därefter skapa DITT egna sovrum för att vara med i tävlingen!!

2012-03-15 @ 14:28:44
Postat av: Svensson

Nej, Reinfeldt vi vill inte ha billig arbetskraft till Sverige. Vi vill ha kunnig och duktig arbetspersonal "En med höga krav"

2012-03-15 @ 14:31:25
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Mirela

Hej alla snyggingar, snäääälla klicka in er på länken och rösta på mig för Miss World Swede 2012!http://www.missworldsweden.se/kval2012/mirela_hajric

2012-03-15 @ 15:38:16
Postat av: karolinajonsson

Sugen på att tävla? :Dhttp://jonssonsfoton.blogg.se/category/bloggen-jag.htmlEller varför inte ta en titt på min bloppis?

http://jonssonsfoton.blogg.se/category/bloppis.htmlWOOPWOOP, ha det så bra! Och sorry om du inte gillar reklam ;*

2012-03-15 @ 19:18:49
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Isabelle<3

Vad tycker du om utmaningen jag " godkände " utav en bloggläsare? Tror du att det kan bli grymt?:D

http://www.mondoblog.se/isabellealberti/2012/03/15/nu-har-jag-fatt-en-grym-utmaning-utav-en-blogglasare/#respond

2012-03-15 @ 21:15:57
URL: http://www.isabellealberti.se
Postat av: emma

Hejsan!

Var gärna med och tävla om ett vackert klockhalsband på min blogg.

Du behöver bara kommentera inlägget att du vill vara med. Direkt länk till inlägget: http://emzaans.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-vackert-klockhalsband.html

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om du ogillar såna här kommentarer! Ha en fin dag! :)

2012-03-15 @ 21:24:50
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Emma Rolandsson

hej. fin blogg! Ska vi följa varann i bloglovin? Kram! :D

2012-03-15 @ 21:51:50
URL: http://emmarolandsson.blogg.se/
Postat av: Therese

Var med och tävla om ett super SNYGGT halsband, gå in här http://theresejonssonn.blogg.se

2012-03-15 @ 22:06:55
URL: http://theresejonssonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0