EKONOMICHEFEN STÖDJER SD

Som enda parti i kommunfullmäktige motsatte vi oss den försäljning av fastigheter som inhyser flera äldreboenden. Vi ifrågasatte denna försäljning och vilken följd detta skulle få i de kommande driftkostnaderna då inget privat företag bedriver välgörenhet utan vill ha avkastning på sitt kapital. Läs mitt blogginlägg från januari.

Idag uttrycker Kalmar kommuns ekonomichef samma farhågor i Barometern. Läs artikel.

Vi hade till och med ett avsnitt om detta i vårt informationsblad som gick ut till alla hushåll i Kalmar för ca en vecka sedan. Är det kanske detta informationsblad som väckt allmänheten och Barometern. Givetvis nämner inte Barometern att Sverigedemokraterna var det enda partiet som var kritiska till detta beslut i kommunfullmäktige. Till och med Vänsterpartiet i Kalmar tyckte det var ett bra beslut.

Så här såg vår artikel ut i informationsbladet.


Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

Dessvärre är det inte bara lokalerna som kommunen vill ha bort, det är förmodligen även verksamheten verksamheten och dom gamla som inte längre är produktiva.



Och in med mera "nysvenskar" som är framtiden



Är det inte dags att kräva korten på bordet av Fredrik Rainfelt om dom avtal ha påstår reglera våra åtaganden som importör av det som ofta lite slarvigt kallas flyktingar.



Kanske nästa gång det är dags för Statsminstens frågestund i Riksdagen

Postat av: Magentan

Dina alster artar sig riktigt fint så här långt Thoralf! (Och nu är din s.k. "semester" snart slut.)

2012-03-09 @ 11:56:55
Postat av: Magentan

LÄS!

http://blogghelvetet.be/dagen-efter-sd%C2%B4s-film/



"Dagen efter filmen, ju mer jag tänker på det hela, desto bättre blir SD-kvinnors lilla kupp."

2012-03-09 @ 11:57:50
Postat av: carl

vänsterpartiet är med och säljer ut hela Sverige, kanske de vill att hela Befolkningen skall bli Fas-3 och bli fattiga . då kommer de få en lydig väljarkår.



kan nån hitta voteringen och videon från riksdagens debatt om röstningen inför grundlagsändringen, där all makt överfördes till EU kansliet i Bryssel.



vänsterhycklaren Mia mölleby (med fd landstingsråd lön på nära 1 Miljon!(se www.valpejl.se)sade i talarstolen att eftersom sverige redan var med i EU så var det lika bra att rösta JA till grundlagsändringen!

men nu driver de en kampanj i svensk media att de låtsas vara emot EU.



inte förvånad att vänsterhycklarna vill sälja ut åldreboenden.



Ju mer Kaoz i Sverige, ju mer röster kan vänsterhycklarna fiska. När de vet att 7 klöverns kreatur styr mediamaskineriet i Sverige.

2012-03-09 @ 13:07:28
Postat av: Gubben o Gumman

En solklar förlustaffär över tid det är vad kommunpolitikerna i Kalmar serverar sina skatteslavarna.

Exakt raka motsatsen mot vad hyggligt folk tror att dom sysslar med,kväljande lindrigt uttryckt.



Har man inte mera mellan öronen än att inte lyssna på ekonomichefen ,så kan man lämna sitt uppdrag.

Leka kung kan man göra i sandlådan inte i KF.



Vilken funktion fyller för övrigt en ekonomichef?

En frisk kommunalpolitiker lyssnar på en ekonomichef

2012-03-09 @ 13:12:20
Postat av: Gubben o Gumman

Mera sexmys med "Blonda Anna" på Porrizont

Se Östran



Observera TT:s politiskt korrekta rapportering om Mariannelunds våldtäkten.

Se bla Barometern

2012-03-09 @ 13:31:06
Postat av: Skånepåg



Martin Nilsson är en mycket "stöddig" bloggare som skriver i Östra Småland. Han är "sosse i kubik" och som tydligen har extremt dåliga kunskaper om verkligheten utanför restaurangkökets väggar.



Citat från bloggen: "Ny bottennotering av Sverige­demokraterna som har skickat ut ett patetiskt informationsblad angående deras protest mot bygget av ett nytt Gota-Media-Hus på Kvarnholmen. Ett bygge som leder till nya jobb och en snyggare stadsbild. Dessutom är ju byggplatsen en sketen parkering och inget annat."

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Undrar om han har lönebidragsanställda?

2012-03-09 @ 14:03:47
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Patetiskt skall läsas som urjobbigt på tvärtomspråket

2012-03-09 @ 14:04:57
Postat av: Arvid

Hur blå är du, min lille vän?



http://i42.tinypic.com/2qjjayh.gif

2012-03-09 @ 14:09:48
Postat av: Lotta

Måste få bjuda på ett bra och sunt inlägg från Östran som motvikt till det inte så intellektuellt kittlande bidraget från Martin Nilsson.



"Skäms för att ha läst Barometern i över 40 år

Artikeln kittlade min nyfikenhet och jag läste i kommentarerna om Thoralfs blogg. Tog mig en stund att hitta den, är 62 år och inte så datorvan. Efter att ha suttit som klistrad framför bloggen gick jag ut i garaget och letade reda på det utskick som Thoralf gjort och som jag tidigare hade slängt oläst. Jag är bestört av det jag har läst om Barometern och våra politiker. I mina ögon är deras agerande om inte kriminellt så i varje fall djupt stötande. Efter över 40 år som prenumerant på Barometern har jag ikväll postat en uppsägning av tidningen. Det gör mig ont inombords då tidningen kommit att bli en naturlig del av min morgonritual. Jag känner däremot att jag inte kan ställa mig bakom Barometerns agerande och då är det rimligt att konsekvenserna blir dessa. Nu är det länge till nästa val och jag har alltid sett mig som en stolt Socialdemokrat. Jag känner tyvärr inte denna stolthet längre. Samtidigt måste jag faktiskt säga, om än motvilligt, att Thoralfs sätt att driva frågan imponerar på mig. Tur att det inte är val idag, det hade kunnat bli mycket jobbigt.

Skrivet av: Gösta K. den 9 mars 2012 10:38"



Så skriver i mitt tycke en person som ser över tramset om att "alltid hata SD" och att SD endast engagerar dig i olika frågor för att "ta politiska poäng" allt för att passa den egna skruvade världsbilden där alla andra partier är goda och SD endast onda.

2012-03-09 @ 14:22:11
Postat av: Skånepåg

G&G



Om jag inte har fel så basar denna självsäkra "hurra vad jag är bra" person på restaurang Kallskänken i Kalmar. Var det inte samma person som i en tidigare blogg efter valet 2010 skrev något om sverigedemokrtaters icke önskvärda närvaro på hans krog?



I avslutningen av sin blogg är han f.ö. mycket stolt att han fått peronligt tack av såssarnas nye ordförande för den goda maten som denne serverats nyligen. Visst är det sött att läsa sådant från denna "tuffing" och som på ett utmärkt sett speglar personliheten tillsammns med hans uppfattning om Gota Medias byggplaner.

2012-03-09 @ 14:25:06
Postat av: Gubben o Gumman

Arvid : Maila det till TT

2012-03-09 @ 14:42:38
Postat av: Lotta

Hmm konstigt. När jag för ett tag sedan skrev ett inlägg där jag tog upp massvåldtäkten i Mariannelund på Barometern togs inlägget bort med förklaringen att Mariannelund ligger utanför Barometerns spridningsområde. Har man nu flyttat Mariannelund eller har Barometern helt plötsligt ökat sitt spridningsområde eftersom man idag skriver om samma händelse? Artikeln går naturligtvis inte kommentera.

Postat av: Robin Shadowes

Hoppas Barometern råkar ut för många Gösta K framöver. All heder åt denne man som ryter ifrån. Ser ut som om SD har vunnit över ännu en gammal traditions-röstare.

2012-03-09 @ 14:51:50
Postat av: Skånepåg



TORGMÖTE Med anledning av den skenande grova organiserade och invandringsrelaterade kriminaliteten i Malmö där regelrätta avrättningar med skjutvapen på öppen gata numera till hör vardagen och utgör ett återkommande inslag i stadsbilden, anordnar Sverigedemokraterna i Malmö ett torgmöte på Stortorget lördagen den 10 mars kl 13.00 under parollen “Mot våld och kriminalitet i Malmö”.



Sverigedemokraterna har länge varnat för det eskalerande våldet i Malmö. Ilmar Reepalu fortsätter att frånta sig ansvar. Alldeles för lite görs för att stoppa våldet och kriminaliteten. Sverigedemokraterna kräver nolltolerans mot allt våld i Malmö. Debatt om sakernas tillstånd i staden ska hållas i kommunfullmäktige den 15 mars. Inför debatten anordnar SD ett torgmöte på Stortorget lördagen den 10 mars kl 13.00.



URL till webcam i Malmö i ovanstående länk.

Postat av: Skånepåg

Rättelse: I bifogade länk.

2012-03-09 @ 15:02:10
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Fråga dom ,lägg upp svaret här dom har redan hängt sej själva, men ge dom lite rep till.

Apfödans lakejer skall du driva med.

2012-03-09 @ 15:04:23
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Vi får väl hoppas att en lagändring i diskrimineringslagstiftningen kommer vilket ligger i tiden så att säga.

Då kan ju utestängande av vissa grupper i samhället bli bekymmersamma.

Att påstå att visa grupper är stygga mot andra och göra exakt likandant själv tyder på en mycket märklig människosyn samt ev låg intelligens.

Lite synd att ingen Sverigedemokrat med utlänsk härkomst anmält "SuperHugo"



Som för övrigt passar utmärkt i sossarnas lag i KF tex.

Satsa på sossarna är att satsa på fel lag i Sverige.



Det första Svetsloppan gör är att säga att Oskarshamnstarzan är en klippa som bör få en framskjutande position?



Vilket alla Sverigevänner skall vara oerhört tacksamma för.

2012-03-09 @ 15:21:40
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar om SuperHugo ser något problem med tex den "sista" krogen som flög i luften i Göteborg?

2012-03-09 @ 15:40:38
Postat av: Magentan

VAD GÖMMER SIG EGENTLIGEN BAKOM DET VÄLKÄNDA UTTRYCKET TT?



Med anledning av Thoralfs utskick till Kalmar med omnejd är det förhoppningsvis några nya läsare som har hittat till den här bloggen.



Jag vill därför passa på att länka till ett av Thoralfs i särklass bästa blogginlägg. Det börjar så här:



"Tidningarnas Telegrambyrå, eller i vardagligt tal TT, upplevs nog av många svenskar som ett objektivt och kanske rent utav som ett ”statlig nyhetskanal”. TT vårdar sin anonymitet och därmed sin trovärdighet med stor omsorg. TT är det enda vi ser och då är det också sant.



Hur många kan nämna ett namn på någon journalist eller reporter på TT?

Hur många kan namnge någon i TT:s styrelse?



Anonymitet ingår i TT:s image! Om allmänheten visste att Aftonbladet är storägare i TT och att Aftonbladets chefredaktör och ansvarige utgivare Jan Helin sitter i styrelsen skulle TT:s trovärdighet sjunka högst betänkligt."



Tryck på följande länk för att få fram mer sensationell information om TT!



http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/april/tt-sveriges-storsta-pk-filter.html

2012-03-09 @ 15:45:49
Postat av: Svensson

Thoralf skulle inte du kunna gräva fram, hur mycket Mutor Reinfeldt har fått från Saudiarabien, vore kul att veta.

2012-03-09 @ 16:01:55
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lotta

@G&G



Gjorde som du sa men har ännu inte fått något svar. Däremot fick jag ett inlägg publicerat i Östran om Martin Nilssons "artikel" vilket jag aldrig trodde. Eloge till Östran alltså.

2012-03-09 @ 16:48:10
Postat av: S-E Karlsson

Jäkligt go kommentar Lotta har precis läst den , det skottet tog nog bra !

2012-03-09 @ 16:57:27
Postat av: S-E Karlsson

Har precis mailat till Martin Nilsson med en fråga om han tycker att en summa på 15773:- per dygn och per ensamkommande barn som i exemplet i Sigtuna i hans ögon är okej !

2012-03-09 @ 17:02:43
Postat av: Stefan A

Reinfeldt har blivit lovad 70 jungfrur förstås, så han sparkade ut det gamla skrället,fattade inte att det var i nästa liv...

2012-03-09 @ 17:26:12
Postat av: S-E Karlsson

Filippa har kanske konverterat till SD ?

2012-03-09 @ 18:45:36
Postat av: Magnus S

När barran hade detta som nyhet kunde man kommentera det. Jag skrev; Jag förstår henne. Då stängdes kommentarfunktionen ner. Tydligen klassades mitt inlägg som näthat.

2012-03-09 @ 19:43:47
Postat av: HM

Här på Gotland skänker kommunen ett ganska stort äldreboende (Östersol) till ett bolag som bla hyser planer på att starta ett hem för de så kallade ensamkommande flyktingbarn. Det här äldreboendet ligger dock 3 mil från närmaste köpcentrum och nöjesetablissemang så jag har dock den stilla förhoppningen att det inte blir något av med det där boendet.

2012-03-10 @ 06:53:34
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: jägarn

Att just Gotland drabbas av den klimakteriehysteriska kärringen efter den andre.

2012-03-10 @ 10:17:54
Postat av: Stora Småland

Kvinnliga politiker med glasögon och dubbla efternamn är det farligaste som finns !

2012-03-10 @ 10:42:15
Postat av: HM

Ja he he... och ett par rejäla örhängen och en sjal så blir bilden fullkomlig.



Fast man skall väl inte riktigt dömma ut alla med de attributen. :-)

2012-03-10 @ 12:36:02
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

I den senaste vapenbyken visar MP och VP att

hyckleriet är deras absolut största tillgång.

Trots att dom känt till och blivit informerade

om vapenaffären med Arab diktaturen, spelar man

indignerade och ovetande. Och naturligtvis blir

dom inte uppmärksammade på detta av vår grävande

massmedia, som tiger still när hycklar patrasket

blir påkomna med byxorna nere.



Visst kan dom begära tomhylsans avgång,ingen hade saknat honom, men allra bäst hade det varit om dessa två partier hade avskaffat sig själva!

2012-03-10 @ 14:02:47
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Barometern skriver om ytterligare en våldtäkt på "Porrizont"

Vad står det egentligen i resebroschyrena hos Sweden Travel



KÄLLA : Barometern

2012-03-10 @ 14:42:17
Postat av: Svensson

Fredrik sa - Filippa sätt på dig slöjan. Hur det gick sen, vet ni.

2012-03-10 @ 17:52:14
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Så var det dags igen,den intelligens befriade vänster pöbeln får hålla på att störa ett SD möte

i Malmö.Och den Svenska dialogpolisen står sidan om

och tittar på, istället för att slänga ut det röda

packet ur staden. Varför skrävlar man i Sverige om

att vi har demokrati och mötesfrihet, när vi inte

lever upp till det?? Finns där inte en enda politiker inom 7 klövern med lite ryggrad, som kan

stå upp för dessa fina ord, eller ska ett parti

fråntas denna rättighet?? Det blir patetiskt när

dessa makthavare skriker ut att man inte ska särskilja och peka ut grupper, men att särskilja

och peka ut 5-700000 Sverigedemokrater är tydligen

helt okey.

2012-03-10 @ 20:02:09
Postat av: Mattias

OT.. Lyssna på vad den socialdemokratiska landstingspolitikern i Sörmland anser om vård till papperslösa kontra svenska pensionärer. Skrämmande!

http://petterssons.bloggsida.se/politik/vard-till-papperslosa

Postat av: Mattias

Sorry, grovt fel i texten, illegala invandrare ska det vara, inte papperslösa.

2012-03-10 @ 20:06:24
Postat av: Stora Småland

HM, nej men det ligger nog mycket sanning i det .

2012-03-10 @ 22:41:08
Postat av: HM

Ja man skall i alla fall vara på sin vakt när en sådan figur dyker upp.



Landshövdingen på Gotland har efter den här besvikelsen över att hennes planer på att göra ön mångkulturell gjort ett ytterligare kraftigt utspel. Hon verkar faktiskt inte stabil för närvarande.



Svenskt Näringslivs lokale chef gjorde ett uttalande hon ogillade och hon gick ut på facebook och uppmanade folk att ringa och klaga till tidningarna och kom med en del ganska nedvärderande och oförskämda uttalanden om honom.



http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7538111



Det här liknar lite hur Breiviks illdåd utnyttjats. Först gör man oss Sd-are ansvariga... men sedan har man inte förstånd att stanna utan börjar beskylla allt fler för Breivik´s dåd. Typ jämställdhetsister och traditionella kristna.



Fö skriver jag om landshövding Schelin Seidegård och hennes utspel på min blogg.

2012-03-11 @ 09:51:14
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: ray ban sunglasses outlet

Very often the actual fit as well as experience of certain ray ban sunglasses outlet just never feel comfortable at certain people today, while some others experience definitely perfectray ban outlet online. Olsen, J. (ray ban sunglasses sale online, Feb sixteen). Retrieved Feb 3, 2012, out of ray ban sunglasses outlet online usually are in which everyone dons. The actual attraction of played ban sunglasses(http://www.raybans-sunglasses.co.uk) will be ct that they're besides just a vision guide once the sunrays is usually far too bright to deal with, there're your shion statement.

2012-05-09 @ 05:29:10
URL: http://www.raybans-sunglasses.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0