VECKA 9

De senaste veckorna har jag i olika sammanhang träffat många människor som inte röstade på SD i senaste valet och det är ju inte så märkligt. Det märkliga är att alla dessa har uttryckt sin beundran och goda intryck av Jimmie Åkesson. Det har i de allra flesta fall varit politiskt verksamma eller politiskt intresserade personer. Alla är imponerade över hur Jimmie Åkesson klarar alla intervjuer och utfrågningar. Hans lugn och saklighet utan att misskreditera sina politiska motståndare gör väldigt stort intryck på många människor. Med tanke på hur det ser ut på partiledarfronten för övriga partier så skall vi vara väldigt glada att ha Jimmie Åkesson. Det kommer utan tvekan leda till nya framgångar i opinionen.

I veckan som gick hade jag besök av en gymnasieklass
från Östergötland i riksdagen. Det roliga med detta besök var att de begärt att få träffa en Sverigedemokrat. En moderat fick sköta rundvandringen i riksdagen men jag fick en timmas pratstund med klassen.

Alliansen har ändra strategi i sitt agerande i kammaren.
När det förlorar i något av utskotten lämnar de en reservation. Men när ärendet debatteras i riksdagen yrkar alliansen inte på sin egen reservation. Det innebär att de endast finns ett förslag och någon votering behöver alltså inte genomföras och därmed blir det heller inga rubriker i media trots att alliansen förlorar i riksdagen. Detta hände vid två tillfällen under den senaste veckan, Vi får väl se hur alerta media är med att ställa alliansen mot väggen angående detta arbetssätt. Läs artikel i DN.

Mona Sahlin var som vanligt frånvarande både vid onsdagens och torsdagens voteringar i riksdagen.

Sedan kan jag inte undanhålla er Christian Cederroths reaktion
efter att jag uppmärksammat hans bedrövliga krönika i Barometern. Som jag misstänkte tog han upp detta i sin krönika i torsdagens Barometern. Han grät ut inför öppen ridå över att han fått väldigt många ”hälsningar”. Uppenbarligen gillade han inte att jag hjälpte till med marknadsföringen av hans verksamhet. Han kallade mig för ”Sveriges mest aggressiva Sverigedemokrat”! Jag kan upplysa Christian Cederroth om att jag aldrig brukat något våld mot någon politisk motståndare. Att jag tog upp hans mycket oförskämda krönika och förtal av Jimmie Åkesson finner han vara ett märkligt tilltag från min sida. Det är dags för Christian Cederroth att vakna upp ur sin törnrosa dröm om han tror att han kan smutskasta och förtala andra människor med Barometern goda minne utan att själv bli ifrågasatt och kritiserad.

I veckan har jag skickat två insändare/debattartiklar till Barometern men ingen har blivit publicerad i Barometern.

Östran däremot har publicerat den första jag skickade och jag skulle inte bli det minsta förvånad om man även publicerar den andra.

Barometerns agerande är bedrövligt!


Kommentarer
Postat av: Stefan K

I valrörelsen erkände t.o.m. flera medier att Jimmie Åkesson uppträdde med värdigt och demokratiskt än någon av de andra partiledarna.

Detta har fortsatt efter valet där bl.a. vår egen statsminister tillhör de som visat upp minst respekt för demokratins spelregler.

Glädjande nog har flera i min egen bekantskapskrets nickat gillande åt Jimmie och andra Sverigedemokrater och efter regeringen uppgörelse med Mp, så har flertalet moderata väljare ilsknat till och det rejält.

Återstår att se hur denna uppgörelse kommer att påverka politiken i Sverige, men ett tips Thoralf.

Låt varken de fem partierna i uppgörelsen eller väljarna få en chans att glömma detta svek mot skattebetalarna.

2011-03-05 @ 20:32:24
Postat av: Skånepåg

OTFörsta veckan (02 i år) då Alexander Louhichi startade upp sin blogg var det nästan 2000 unika besökare. Den senaste veckan har antalet unika besökare sjunkit till cirka 200 och enligt Bloggtoppens statistikkurva går trenden mot ännu färre besökare.Kommentarer överflödiga!

2011-03-05 @ 20:37:47
Postat av: MartinA

Stefan K, ja, det här är första gången jag sett moderatväljarna riktigt förbannade och redo att byta parti. MP är inget poppis parti bland moderater. Verkar vara en egenhet hos MP, alla som tar i dem blir uppätna. Jag råder SD att alltid börja sin kritik av invandringspolitiken med: Ni och MP har ju fattat beslut att...

2011-03-05 @ 20:55:57
Postat av: Tjadden

Jag har ett förflutet på Sourze.se och skrev en kort artikel som egentligen var riktad mot Billy Butt för hans uttalande om, citat; alla som bor i Sverige är svenskar"Jag skrev att så är inte fallet med en förklaring om var gränsen går, oj, jag blev fruktansbvärt hånad och bespottad och blev kallad för alla skändliga invektiv som PK nissarna kunde komma på.Kommentarer blev det, för alla skulle vara med och hacka om och om igen, efter 11,500 kommentarer och inlägg så började det att lugna ner sig.Och efter detta var jag den förbannade nationalisten och Sd var ett nazistiskt parti som även Red.för Sourze fortfarande anser.Det händer att jag mailer till Carl Olof Schlyter

< Schlyter@Sourze.se > och hänvisar samtidigt till någon länk, som borde få honom att ändra uppfattning om Sd. men han svarar aldrig på mina mail.

2011-03-05 @ 21:07:38
Postat av: Tjadden

Det rör på sig i FrankrikeParis. Marine Le Pen, ledare för Frankrikes högerextrema parti Nationella fronten, skulle besegra Nicolas Sarkozy i första omgången om presidentval hölls i dag, visade en opinionsmätning på lördagen. 42-åriga Le Pen, som nyligen efterträdde sin far Jean-Marie, skulle få 23 procent av rösterna mot bara 21 för presidenten. Marine Le Pen har beskrivit muslimerna i Frankrike som en ockupationsmakt. Sarkozy har ännu inte avslöjat om han ställer upp i valet nästa år.

TT-Reuters

2011-03-05 @ 21:33:57
Postat av: Ulrika

Tack för rapporten om vad som händer inom Riksdagens murar.

Alltid lika kul att läsa.

Antar också att en gymnasieklassen lämnade mötet med dig som fullfjädrade framtida sd röstare!

2011-03-05 @ 22:13:51
Postat av: Patrik

Följer din blogg titt som tätt, Thoralf. Fantastiskt med dessa små sakliga uppdateringar, som jag tycker visar på respekt och vilja till kontakt med väljarna. Hoppas du orkar med detta vid sidan av riksdagsjobbet.

Tycker också att Jimmy Åkesson sköter sig föredömligt i kontakt med media, genom sitt lugn och saklighet. Fult spel har aldrig imponerat publiken och den som vinner med fusk blir aldrig hyllad. Vi väljare i publiken är inte blinda eller döva, vilket senaste valet visat på flera sätt, inte bara SD´s resultat.

Fortsätt på samma sätt!

2011-03-05 @ 22:22:40
Postat av: Ulrika

Ja,sanningen ska vara Sd´s ledstjärna.

Det är nog därför jag upplever er som vinnare av de debatter jag tagit del av.

Ni använder er inte av omskrivningar och lögner som era motståndare.

2011-03-05 @ 22:41:08
Postat av: Magentan

@ Patrik

Instämmer till fullo Patrik, både beträffande Thoralf och Jimmie Åkesson!

Precis så ska RIKTIGA riksdagsmän vara!

2011-03-05 @ 22:43:57
Postat av: Niklas Larsson

Åkesson är värd vartenda öre han får i lön! & om Åkesson är värd sin vikt i guld så är Cederoth snarare värd densamma i fågelbajs ;)

2011-03-05 @ 22:53:28
Postat av: Magne

Glöm nu inte Björn Söder med flera bland hurraropen. Här finns en till i Falköping som inte går av hackor;http://politisktinkorrekt.info/2011/03/05/debatt-i-falkopings-kommunfullmaktige/comment-page-5/#comment-684186Härligt att se Hanna Wigh köra över kärringskrället Bergman och backa om och köra över henne en gång till på ett trevligt, sött och nigande sätt. Kärringskrället tror hon är insatt i saken för att hon "läst en bok" eller rest runt i världen. Men man kan läsa en bok på två sätt; 1. Att läsa och inte fatta. 2. Att läsa och ta till sig innehållet. Sanningen kan ibland vara obehaglig vilket vi ser bevis på, på kärringskrället. Hon är ett typexempel av en nyttig idiot som springer andras ärenden utan att hon vet om det. Fraser som "jag står för allas lika värde" har hon inte ens undrat över vad det står för. Men det låter gott. En jävla nyttig idiot (ful fisk) som fiskats upp ur grumliga vatten tack vare SD.Vi är det goda partiet med ryggrad.

Postat av: Magne

Den nyttige jubelidioten Christian Cederroth konstaterar att 94% av Sveriges befolkning är emot SDs åsikter. Detta är ju så imbecillt korkat och förolämpande mot övriga slummrande väljare. Var det verkligen ett ställningstagande mot SD folket röstade för när de lade sin lapp i lådan? Eller var det andra frågor folket hade i åtanke? Var förgörandet av Sverige som nationalstat en valfråga? Var utrotningen av blondheten en valfråga vilket agendan verkar vara..Du Christian Cederroth har verkligen visat var du står i frågan. Om fyra år får vi se om du står upp för samma nazistiska åsikter..

2011-03-05 @ 23:30:40
Postat av: Ulrika

Ja ,hon höll faktiskt på att spricka av indignation i sitt svar till Hanna.

Hon hade säkert gått på kurs hos den avdankade Linna och kände sig således ordentligt kränkt

(honnörsordet hos DO).

Bra att se Hanna Wigh stå upp mot idiotin.

2011-03-05 @ 23:35:32
Postat av: Ulrika

Ja ,hon höll faktiskt på att spricka av indignation i sitt svar till Hanna.

Hon hade säkert gått på kurs hos den avdankade Linna och kände sig således ordentligt kränkt

(honnörsordet hos DO).

Bra att se Hanna Wigh stå upp mot idiotin.

2011-03-05 @ 23:35:55
Postat av: S-E Karlsson .

Efter att ha lyssnat på båda inslagen med Hanna Wigh på Politiskt Inkorrekt så kan man gå till sängs med ett leende på läpparna och förmodligen vakna i morrn med samma leende straxt innan Vasaloppet ska börja !

2011-03-05 @ 23:49:02
Postat av: Magne

Christian Cederroth verkar vara kåt på Islams lebensraum. Detta är en otäck människa som springer mörkrets ärenden med glädje ty han får knulla (våldta) ett stort antal oskulder i Hin Håles kula i underjorden när han dör.

2011-03-05 @ 23:51:56
Postat av: Nissolf

Magne: Nära 70% röstade INTE på Moderaterna och Fredrik Reinfeldt vid senaste Riksdagsvalet.

2011-03-05 @ 23:53:58
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Följande skrev "Oikofolobontrologen" valnatten 2010 -

"Lite politik för första och sista gången:Dagens stora dagboksblad

Skapad av Christian Cederroth mån, september 20, 2010 00:57:27IT'S A FUCKING— sorry that's lovely of course — I MEAN HELL — sorry that doesn't exist of course — TERRIBLE, DREADFUL, BLACK, abominable, appalling, awful, bad, beastly, creepy, distressing, fearful, frightful, frozen, ghastly, godawful, grievous, grim, grody, gross, hideous, horrendous, horrific, icky, lousy, mean, monstrous, rotten, shameful, shocking, shuddersome, spooky, terrible, tragic BROWN DAY FOR SWEDEN.

Now hoping for the green party to join the blues, as foerseen by some".Verkar ju väldigt seriöst och välgenomtänkt...och Barometern hänger gladeligen på - suck

2011-03-06 @ 00:00:32
Postat av: Magne

Det odlas väl både det ena och andra i den fina kalkfria jorden på den fina Ö som jag härstammas ifrån. Själv har jag tagit till mig de runda kakorna eller smeten i form.Christian Cederroth får stå för det senare flummiga införandet i rökform.

2011-03-06 @ 00:10:12
Postat av: Magentan

Hallå alla! Titta in igen hos den suveräne AFFE!

Han har fixat nya härliga bilder. En på Moder Sveas begravning (sorgligt, sorgligt - men för att överleva måste man ha lite humor) samt ytterligare fortsättning på Affe-versionen av Expo-Expressens larviga antirasism-kurs.http://affes.wordpress.com/

2011-03-06 @ 01:06:57
Postat av: MagentanPS

Kolla in Reinfeldts huvudbonad på begravningsbilden!

2011-03-06 @ 01:09:18
Postat av: OT

Ett förslag till SD och andra.På samma sätt som PI blivit till en fri och demokratisk kraft i Sverige föreslår jag härmed att det skapas en infrastruktur lik Wikipedia som ges namnet - SFUT Svenska Folkets Utrednings Tjänst; Denna tjänst skall precis som PI vara en böld i röven på RUT Riksdagens Utrednings Tjänst.Svenska Folkets Utrednings Tjänst skall vara en portal för:1) Förslag från svenska folket på utredningar om t.ex. Vad kostar invandringen?2) Svenska medborgares egna gjorda utredningar från snabbt gjorda översikter till fullt professionella utredningar med källhänvisngar o.s.v.3) Gjorda utredningar kan sedan vara en referens som man kan bedömma RUTs politiserade utredningar utifrån4) Precis alla medborgare i Sverige kan delta i detta projekt - enda kravet är att språket är på svenska5) Också ett ypperligt tillfälle för unga akademiker att göra sin värnplikt för Sverige6) Bra utredare på SFUT kan sedan förvänta sig att bli rekryterade av t.ex. SDFör ett demokratiskt och fritt Sverige!

2011-03-06 @ 01:34:42
Postat av: MatsBern

SDs Hanna Wigh avslöjar att halalslaktat kött serverats i svensk skola.

Kommunfullmäktigeledamoten Hanna Wigh, ledamot för Sverigedemokraterna i Falköpings kommun, har avslöjat att kommunen vid upphandling anlitat en aktör som importerat halalslaktat kött. Detta kött har serverats till elever i kommunens skolor utan elevernas vetskap om den aktuella slaktmetoden. Frågan debatterades på det senaste kommunfullmäktigemötet där kommunalrådet Ulf Eriksson (C) påstod att det inte fanns några bevis för detta samt att det inte var förbjudet att slakta djur på det sättet. Efter en vidare granskning visade det sig dock att Hanna Wigh haft rätt och att man under 2010 har importerat halalslaktad kyckling, nöt- och lammkött.

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sd-avsloejar-att-halalslaktat-koett-serverats-i-svensk-skola-591856

2011-03-06 @ 04:38:10
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Robin Shadowes

"Den nyttige jubelidioten Christian Cederroth konstaterar att 94% av Sveriges befolkning är emot SDs åsikter."Nu väntar vi bara på Gunnar Andréns (Fp)kommentar.

2011-03-06 @ 05:49:05
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Jag måste erkänna att jag ibland tittar in på en blogg som skrivs av en typisk Moderat, som kallar sin blogg för det ärliga namnet Tokmoderaten.Ni ska slippa länk till den, men detta skrev han angående överenskommelsen, undrar hur många andra i Riksdagens korridorer som tycker detsamma." Tokmoderaten sa...

Anonym 09:11: Jag väljer vad jag vill skriva om och när jag vill skriva om det. Vad gäller den nya överenskommelsen om migrationspolitiken mellan MP och Alliansen är jag inte odelat positiv till, om jag skall uttrycka mig milt. Återkommer förmodligen i ämnet, men det är inget löfte utan en målsättning...5/3/11 10:25"

2011-03-06 @ 07:03:29
Postat av: Kalle2

denna video förklarar vad som även sker i Sverige.

anledningen till att Svenskar är så "fega och lydiga" är nog att innerst inne vet nog alla att man får tycka och säga vad man vill, bara det stämmer överens med vad etablissemanget bestämt.se denna video på slutet visar sig hyckleriet, tänk på att pentagon styr Reinfeldt regimen i Sverige. (FRA,NATOinträde,lobbygrupper med kontor i Sverige,amerikanska skivbolag inför piratkopierslagar, skatt på lagringsmedia copy sweden, nato övningsbombar i sverige och dumpar radioaktivt miltärskrot i vidselövningsfält mm mm)http://www.rawstory.com/rawreplay/2011/02/former-cia-officers-arrest-at-clinton-talk-like-kafka/tror nog alla är glada att några SD politiker våga säga vad alla skulle vilja säga.så det är upp till var och en om man vill ha en förändring till det bättre eller skall man tyst se på när samhället nedmonteras bit för bit?

bara att börja våga stödja SD politikerna i kampen.

allt fler börjar våga göra det.

de politiskt korrekta är ganska få men de får stort utrymme för de har övertagit all media.

2011-03-06 @ 08:44:01
Postat av: kalle2

OT den utredningstjänst du drömer om. skall andra fixa va?

om alla som läser här får tummen ur och gör NÅGOT.

kanske det sker förändring.se bara på SD-tjejen i Falkenberg. nu rör hon om i hela kommunledningen som verkar vara en klubb av inbördesbeundran.

2011-03-06 @ 08:52:19
Postat av: Rättvis

Enligt en opinionsundersökning skulle frankrikes sittande president bli utslagen av Le Pens dotter, den nuvarande partiledaren för FN, om det vore val idag.Helt otroligt och ofantligt glädjande. Det visar att SD inte är ensamma utan att en sund patriotism genomsyrar folken i hela Europa.Och denna information kommer just nu när Reinfeldt träffat sin skändliga uppgörelse med flummvänstern.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/hogerextremist-leder-over-sarkozy_5986743.svd

2011-03-06 @ 08:59:10
Postat av: kalle2

haha, haha! affes nya bilder av expressens hyckleri var bra.

http://affes.wordpress.com/skulle svenska folket ha tillgång till en egen fri tidning skulle 7 klöverns regim falla snabbare än en halv mandatperiod.

kan blondinbella starta en egen tidning borde vi svenska fotfolket kunna få mångfalds-starta-upp- bidrag för att starta företag. ett mediabolag.

2011-03-06 @ 09:07:35
Postat av: Lotta

Jag är helt övertygad om att de 94% som inte röstade på SD gjorde det av helt andra skäl. Man röstade som vanligt på det parti eller det block man trodde skulle gynna den egna plånboken bäst. Så har det varit i många år. Folk orkar eller ids inte heller leta upp information om hur illa läget är i Sverige. Man har nog med sitt och hoppas att någon annan skall ta tag i saker och ting. Hoppas ändå att fler och fler hinner vakna till nästa val.

2011-03-06 @ 10:07:19
Postat av: Tomas

Det känns i hjärtat.

Postat av: S-E Karlsson .

Jahapp , hur säkert som helst, Sveriges statsminister 2014 är med 100% säkerhet Jimmie Åkesson !

2011-03-06 @ 10:23:31
Postat av: bo ek

SanningenSverige bör och kan ta emot 100 miljoner "flyktingar" och försörje dem med bostäder och alla livsomkostnader livet ut!

I Somalia finns c:a 30 miljoner äkta afrikaner att hämta, de är visserligen enligt FN till 68 % analfabeter, MEN de är fantastiskt duktiga pirater!

Sverige har extremt långa kuster och en värdefull handeltrafik löper utmed

dessa. Med diverse skattefinansierade bistånd skulle svensksomalier

kunna kapa handeltonnage och skapa förmögenheter i Sverige.

Det vor bättre än ( att som norsk polis numer preventivt bakantgör ) våldta

flickor i korta kjolar "då de ber om detta " ( = citat niorsk polis, Oslo ) och

fartygskapandet skulle ge Sverige betydande skatteintäkter och Bildt skulle

givetvis ( helt utan svensk försvarsmakt i ryggen ) be alla dra åt hevete!

Lycka till Sverige, med MP och M på väg mot helvetet!Sd 25 procent 2014.Go Thoralf

2011-03-06 @ 10:36:06
Postat av: Martin J

Tycker ni bensinen är dyr? Det är inget mot vad som komma skall, dags att SD tar tag i dessa frågor!

Postat av: Lotta

Julia Caesars söndagskrönika är superb. Hoppas Thoralf ger den en egen rubrik. Handlar om Alliansens och MP:s senaste stora svek mot svenska folket. Rekommenderas varmt.

Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman har tidigare pratat om att ledamöter i Rosenbad kommer att få ledas från talarstolen.Då efter att SD givit dem fakta istället för deras korrupta lögner,detta gäller även kommunalfullmäktige,Titta på den socialdemokratiska batikhäxan som nästan exploderar ,när hon "avslöjas" hehe

Man kan bara hoppas att hon inte lider av inkonsistines besvär.Man bara väntade på att hon skulle tappa kontrollen fullständigt och go bananas,och börja skrika flicksnärta jag är äldre än du och vet bäst.

Innan hon fördes till Falköpings psykklinik.Snack om att personifiera den socialdemokratiska idiotin,fattas barabatt hon är kusin med Margareta Wingård,så är succen fulständig.Tänk om man i framtiden kan få se på film hur en sådan mäniska anhålls för grov trolöshet mot huvudman,den dagen är Sverige på rätt väg det skall gudarna veta."Tokfötter" gör sej bäst bakom fönster med galler på.För att inte tala om snubben som lägger upp strupen och medger indirekt at han är en komplett idiot/lögnare,när ha ber Hanna om hjälp med kartläggning i frågan,misssa inte denna debatt.

Han är påtagligt nervös samt formodligen hand och fot trasparerandet krafigt.Demonstrationen med burka kvinnor är enkel effektiv samt uppseende väckande,den ideen bör löpande flyttas in Rosenbad ,kan inte kosta så mycket .Låt detta bli ett återkommande inslag när kvinnofrågor debatteras den psykoloiskapressen på 7 klöverns sagoberättare blir enorm.Iden och genomslaget blir sannolikt lika stort som den berömda burka filmen, till en kostnad långt därifrån,strålande,bara att driva med dessa diktaturens kreatur,en eloge till Affes blogg också det är du mer än värd.Förutom det politiska budskapet är det satir vida överlägset "Ismail Sorbril" och Öskan Skördetröskan"

Där den sistnämnda är expert/sakkunig nu i Shit-Channel 4:s fåtölj med jämna mellanrap.Hanna Wigh kommer vi att få se mycket av i framtiden, från 2014 förmodligen i Sveriges riksdag.Hon är precis raka motsatsen tilll "Juanita de la Hojja" V.Värnar om Sverige ,är braight ,samt snygg, och Sverigedemokrat.Gubbsjuka och G....m skriver som fristående proffisionella samhällsdebattörer utan koppling till Thor-alf Alfsson elller SD,kanske lite till SD i Falköping...(aj polis våld i hemmet)Ps stavfelen är en gåva från oss till er alla.

2011-03-06 @ 11:31:00
Postat av: Hulda

Håller med Lotta. Julia Cesars krönina är suverän! Men man blir mörk i sinnet av den, när man tänker på all dumhet som det finns i världen.....

2011-03-06 @ 11:40:18
Postat av: OT

@kalle2: "OT den utredningstjänst du drömer om. skall andra fixa va?"Precis så är det. Kanske är det för att jag inte har den kompetensen eller kanske är det för att jag inte p.g.a. mitt yrke är förhindrad, vem vet.Att bygga infrastrukturen för ett sådant system tar kanske lite tid och arbete; Men det stora arbetet (>>90%) är utredningarna vilket det är meningen att alla som vill skall hjälpa till med (inkl. jag). Wikipedia byggdes/tänktes ut av en människa, innehållet skapas (det stora arbetet) säkert av 10 000-tals människor. Kvaliteten på Wikipedia är allt från ingen förklaring alls av ett ämne till en fullödig beskrivning av ämnet med referenser d.v.s. lexikon kvalite. Allt diskuteras kontinuerligt av folk, för och emot. Läs mer på www.wikipedia.orgTanken är väl också att utredningstjänsten skall vara opolitisk d.v.s. att utredningarna skall bygga på verifierbara resultat/data från verkligheten. Helt enkelt ett verktyg för kontroll av vart våra skattepengar går.Och visst är det en dröm; samma dröm som många hade om fri media som senare förverkligades av PI. Tänk på hur PI påverkar andra media, får upp ögongen på folk att media förvränger saker.

2011-03-06 @ 11:45:55
Postat av: Inge Sandén

Ang Cederroths 94%.

Man kan i sin ensamhet stilla undra hur valresultatet sett ut,om 7-klövern på affischer skrivit ut sina innersta tankar och önskningar i valet den 19 sept 2010@Magne och Lotta födde mina tankar.

PÅ sossarnas och moderaternas kunde samma slogan stå.

"Vi vill utplåna nationalstaten Sverige"

Hela jorden är ett enda land.På Centerns,en pratbubbla med Maud.

Vi hatar allt blont,svenskarna är lata och lågutbildade.Vårt hopp står till somalierna,som sjuder av kraft och vilja att höja vårt välstånd.

Rösta på landsbyggdspartiet Centern.Miljöpartiet.

Alla människor på jorden har samma rätt att få komma till Sverige och ta del av de arbetssamma svenskarnas skapade välstånd och förmögenheter.Vänstern.

Vi är kommunister i själ och hjärta.

Vi älskar totalitära läror.

Vi har bytt sida.Vi kramar islam.

Sharia lagar skulle förbättra jämstäldheten mellan män och kvinnor.Kristdemokraterna.

Vi är inte kristna,som det kan låta av namnet.

Vi skall lägga oss platt för islam,för annars kan dom döda oss otrogna,när dom om 20 år tagit över all makt,som tidigare utgick från pursvenskarna.Folkpartiet liberalerna

Alla människors lika värde utom Pursvenskarna,då deras blod och gener härstammar från Vikingarna.

Vi älskar fjantar.Sverigedemokraterna.

Sverige åt Svenskarna,Svenskarna åt Sverige.MP+Alliansen har enats kring detta budskap och en gemensam affisch.

Alla som vistas illegalt i landet och inte betalt sin försäkringspremie skall ha samma rättigheter, som de som betalt sin premie.

Vi vurmar för två paralella system "full demokrati"ett lagligt och ett olagligt.

Min prognos.

Moderaterna 12 %

Folkpartiet 5%

KD 2%

Centern 3%

Sossarna 15%

Miljöp. 4%

Vänstern 3%

Sverigedemokraterna 60%

2011-03-06 @ 11:53:25
Postat av: Kofot

Inge Sandén,

Valdeltagandet i ditt framtida rike är högre än forna sovjetunionen.

2011-03-06 @ 12:14:57
Postat av: Sven Dacke

Fler än hälften av de Stockholmsrestauranger som fått Migrationsverkets tillstånd att importera arbetskraft fuskar.

De dumpar löner och bryter medvetet mot lag och kollektivavtal.Vadå lagar?

Har vi några sådana kvar utom för "pursvenskar"Postat av: Lars-Inge

En mycket intressant hemsida som jag hittat av en slump.

2011-03-06 @ 12:23:33
URL: http://www.skrivkonst.net
Postat av: Funtaren

Den som lyckats bli utsedd till ordförande i Falköpings kommunstyrelse verkade bli mest indignerad för att Hanna Wigh hade mage att komma med fakta, kunskap och insikter till okunskapens sanctum sanctorum, Falköpings kommunfullmäktige.Och till madame Bergman kan jag bara säga: trevligt att du fick göra den erfarenhet vi Sverigedemokrater gör dagligdags. Det hade kunnat vara en nyttig upplevelse, men tyvärr tror jag nyttan gick dig förbi i det att du, att döma av din reaktion, verkar vara så inbilskt övertygad om din egen förträfflighet att du saknar förmåga att ta in ny information om ämnen du tror dig behärska. Besök lite sajter för ex-muslimer på nätet så får du en lite annan bild av slöjan, det kan jag lova dig.

2011-03-06 @ 12:27:10
Postat av: Sven Dacke

Allt fler EU-medborgare lever i misär på Stockholms gator. De har utnyttjat den fria rörligheten inom unionen för att söka jobb. När det misslyckas finns inga skyddsnät. I veckan startade Stadsmissionen och kommunen ett hjälpcenter.Postat av: Kalle

Dags att starta en SVERIGEDEMOKRATERNAS KOMMUNALA BLOGG. En blogg endast till för POLITISKA ämnen,svar och händelser från de olika kommunala fullmäktige runt om i Sverige där SD är representerade. Den bör utformas på liknande sätt som SD Riksdagsblogg. Där det väsentliga skall vara politiska redovisningar och nyhetshändelser.Lysande SD hjältinnor som den mediala naturbegåvningen Hanna Wigh från Falköpings kommunfullmäktige bör inte falla i glömska i det stora mediabruset och motarbetandet av fulmedia.Vi på SD behöver en rak, fri och ocesurerad kommunal blogg som täcker HELA Sveriges olika kommunfullmäktige.

2011-03-06 @ 14:25:27
Postat av: Catarina

Ni måste angripa Maria Wetterstrand som påstår att det inte är olagligt att vistas i landet som "papperslös".

Kolla in Merit Wagers blogg idag.Detta måste hon och miljöpartiet svara på i Riksdagen!

Postat av: Magentan

Ja Thoralf, det finns tydligen anledning att undervisa MP om Sveriges lagar samt uppmana M och övriga Alliansen att ta sin nya regeringspartner Wetterstrand i örat!Maria Wetterstrand: "Det är inte olagligt att vistas i Sverige utan papper. Ej heller att hålla sig undan från polisen eller ens att gömma flyktingar."

Postat av: Tjadden

MagentanOch förmodligen håller 38 % av journaslistkåren med Maria Vetterstrand som också röstar på Mp.

2011-03-06 @ 16:34:20
Postat av: kalle2

OT och kalle, ganska bra ideer ni har. en början kunde vara att alla Sverigevänliga startar sin egna blogg. som tar upp sakfrågor om sin kommun. det sätter lite press på 7 klöverns lokala landsförädare. då vet väljare såväl som kommunpolitiker att det som beslutas om, finns det koll på. sedan kommer trolligen 7 klövern starta egna bloggar och intresset ökar och det blir svårt att sopa saker under mattan.

lite som 290 stycken lokala kommun SD bloggar, som man kan vara anonym om man vill och som privatperson/ väljare behöver inte SD stå till svars. men ändå gynnas SD.

2011-03-06 @ 17:43:59
Postat av: Robin Shadowes

Kofoten, hur är kommer valdeltagandet vara i ditt kommande lyckorike? Kommer du rösta på Baath-partiet eller Baath-partiet 2.0? Några andra alternativ kommer ej att finnas.

2011-03-06 @ 19:09:28
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson .

En gömd flykting har rätt till 350 kr/dygn sedan han/hon fått sitt avvisningsbeslut + fri tandvård,sjukvård , barnen i skolan ???

Hämtat på " Sockerbitar till kaffet " .

Alltså 10.500 kronor i månaden skattefritt många , många,många gånger mer än vad många fattigpensionärer har utbetalt i Sverige !

2011-03-06 @ 19:25:04
Postat av: Calle

Såg just TV 4 nyheterna med Lena Sundström där hon menade att nyheter på nätet är lögner ( om dom är politiskt inkorrekta ) Sanningen finns i den "etablerade " median förståss. Detta var väl en "uppvärmning" inför kvällens Agenda i TV 2 kl. 21,15 där aftonbladets Helin skall debattera med Björn Söder om just detta . Missa inte detta om ni vill gå miste om en god natts sömn!!

2011-03-06 @ 19:48:10
Postat av: Magentan

FRÅN BROTTSBALKEN (1962:700)

Kapitel 6 - Om sexualbrott4 § Den som har samlag med ett barn under femton år eller som med ett sådant barn genomför en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt mot barn till fängelse i lägst två och högst sex år.

[...]

Är brott som avses i första eller andra stycket att anse som grovt, döms för grov våldtäkt mot barn till fängelse i lägst fyra och högst tio år. Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas om gärningsmannen har använt våld eller hot om brottslig gärning eller om fler än en förgripit sig på barnet eller på annat sätt deltagit i övergreppet eller om gärningsmannen med hänsyn till tillvägagångssättet eller barnets låga ålder eller annars visat särskild hänsynslöshet eller råhet. Lag (2005:90).http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=3911&bet=1962:700#K6OBS! Glöm dock inte att vi ännu inte har några säkra uppgifter om vad som har förekommit på det aktuella badet!2011-03-06 @ 20:14:10
Postat av: Tjadden

Nu går skam på torra land, makthavarna vill införa en webb Polis?http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=7955

2011-03-06 @ 20:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0