FREDENS RELIGION BRÄNNER KYRKOR

Igår var jag på ett seminarium i riksdagen med rubriken ”Demokrati på arabiska” med anledningen av utvecklingen i Nordafrika. Några av talarna kom in på religionen men ingen av dessa var bekymrade för att islamister skulle kunna dra nytta av utvecklingen vilket förvånar mig. Är det ett utslag av politisk korrekthet när man talar i riksdagens lokaler eller är det bara godtrogna naiva personer?

Vi läser dagligen om hur muslimer angriper kristna i MENA-länderna. Att utvecklingen går mot fler och fler illdåd framgår med all tydlighet om man läser de kristna tidningar Dagen och Världen idag.

I Egypten dödades ca 13 personer i början av veckan.
I förra veckan dödades en kristen minister i Pakistan av talibaner. Det är bara två ur ett stort antal illdåd som genomförts under den senaste tiden. I de allra flesta fall är det muslimer som angriper kristna.
I Indonesien brände nyligen en muslimsk mobb ner tre kyrkor.
I Nigeria har oroligheter mellan kristna och muslimer pågått en längre tid.
I Etiopien har inte mindre än 28 kyrkor bränts ner av muslimska grupper.
I Malaysia hårdnar också motsättningarna mellan muslimer och kristna, nio kyrkor har attackerats.

Att det finns de som kallar islam för fredens religion bevisar bara deras okunskap eller inskränkthet.

Nästa land som sannolikt står i kö för denna utveckling är Sudan. Frågan är inte om utan när vi får läsa samma artiklar om hur muslimer angriper kristna och bränner kyrkor.

Tyvärr så är oftast våra politiskt korrekta stora mediakanaler väldigt tysta om dessa illdåd eller så omnämns det bara med en mening i nyhetssändningarna eller endast med en liten notis i tidningarna eller från TT.

Igår hade tidningen Dagen ett tema om Fredens religion där man intervjuat tre personer. Islamologen Göran Larsson, konvertiten Gjohn-Marko Berisha och Imam Fuad Colic.

I artiklarna framkommer en hel rad skrämmande siffror. Bland annat att hela 82 procent i Egypten anser att äktenskapsbrott ska straffas med stening och hela 84 procent anser att den som lämnar islam skall dömas till döden. Med tanke på vad dagens talare uttryckte vid seminariet så har jag väldigt svårt att förstå att de inte var oroliga för utvecklingen i Egypten.

I Turkiet som vill bli medlem i EU anser 16 procent av befolkningen att äktenskapsbrott skall bestraffas genom stening. En siffra som förskräcker och borde få alla EU-länder att tänka över Turkiets medlemskap i EU.

Tyvärr finns inte artikeln med intervjun av imam Fuad Colic på nätet. Den är minst sagt anmärkningsvärd. Han vrider sig som en ål inför de flesta frågorna och ger väldigt märkliga svar.

Här kommer några axplock.

”Imam Fuad Cloic tror inte att det finns muslimsk extremism. Han menar istället att de som utför våldsattacker snarare är psykiskt sjuka än religöst motiverade.”

Att förneka muslimsk extremism visar på en långt gången förnekelsesjukdom.

”Gud säger till oss muslimer i Koranen att de som är närmast oss är de kristna. Hur kan då en muslim säga att kristna skulle vara fiender?”

Min logiska förklaring på detta påstående är att muslimer inte står nära någon annan religion och just därför anser man att konvertiter skall straffas med döden. Till och med de som konverter till kristendom som står muslimerna närmast enligt Koranen. Skall man gråta eller skratta åt Fuad Colic? Nej, man skall ta svaren på stort allvar och inse vad detta kan innebära i vårt västerländska samhälle.

”När det kommer till sharialagstiftningen ser han den som något i grunden positivt. Även om det rapporteras om människor i muslimska länder som stenas för påstådda eller verkliga äktenskapsbrott, så är inte Fuad Colic emot stening i sig.”

Hur stor andel av Sveriges muslimer som vill införa sharialagstiftning vet ingen idag, då ingen vågat göra den undersökning än så länge. Rädslan för svaret är antagligen stor. Att särlagstiftning redan tillämpas i vissa enklaver som t.ex. Rosengård har det redan skrivits om i media. Med imamer som ser sharialagstiftning som något positivt kan vi nog förvänta oss ett framväxande parallellsamhälle även när det gäller rättsväsendet. Frågan är om brott som begås idag inom dessa enklaver polisanmäls eller om det parallella ”rättsväsendet” redan sköter detta.

Demokrati på arabiska innebär vare sig demokrati eller jämlikhet i västerländsk mening. Personligen är jag mycket oroad av utvecklingen i Nordafrika. Det kan mycket väl innebära att den islamistiska världen flyttar sin front mot västvärlden från Iran och Saudiarabien till Europas närmaste grannländer vid Medelhavet vilket kommer påverka stabiliteten i hela Västeuropa.

Att som vissa ”experter” föreslå att dessa länder skall bli medlemmar av EU är rent ut sagt naivt och minst sagt ogenomtänkt. Men det är som vanligt bara ett uttryck för den snällism som präglar den politiska korrektheten där sunt bondförnuft helt saknas.


Kommentarer
Postat av: Tjadden

Italien bönar och ber om att övriga Europeiska länder ska hjäpa dem att avlasta Italiens horder av invandrare från Nordafrika.

Eu ställer sig tveksamma till det här och Danmarks integrationsminister säger blankt nej, jag undrar vad vår regim kommer att göra i sitt svenskhat?

2011-03-10 @ 12:59:11
Postat av: Sven Dacke

Såg programmet Korrespondenterna i SVT Play i går ( länk) och funderade i samma banor.Alla så kallade experter sitter dagarna i ända och gissar hur DEMOKRATIN kommer att vända Egypten och andra Arabländer till en oas av rikedom och glädje.Det finns några få som sitter och mumlar om Brödraskapet ( Obs Inte det Islamska Brödraskapets lokalavdelning i Kalmar) utan det stora enormt starka Brödraskapet som säkert kommer att innebära demoklrati för Egypten och dom andra länderna om man med det menar Sharia Demokrati.Jag tror att efter den enorma glädjen över utvecklingen kommer ett bakslag på samma sätt som när man pissar i byxorna. Först blir det varmt, sedan kallt och det svider.I vilket fall som helst går utvecklingen år fel håll i Sverige, och nu ska även försvaret rekrytera muslimska invandrare till krigare. Vilka ingår i Fösvarstutskottet?God NattPostat av: HenrikP.

Tyvärr är nog Sverige det land som vaknar sist...om det vaknar öht. Med sådana politiker(SD undantagna) och med journalister som medlöpare.

2011-03-10 @ 13:05:30
Postat av: Henrik

Det är inte bara kristna som mördas, i Thailand skjuter de buddhistiska munkar.

2011-03-10 @ 13:20:29
Postat av: Roberth

Psykiska sjukdomar måste med andra ord vara väldigt utbredda bland muslimer enligt honom.

2011-03-10 @ 13:21:17
Postat av: Tjadden

Jag har på förmiddagen suttit i ett internt möte och diskuterat "det svenska självhatet" och försökt finna dess ursprung.Frågan är om det är förenligt med sund socialism att förakta sig själv till förmån för sina medmänniskor.Det här har fått orimliga proportioner så att främlingar ifrån andra länder och världsdelar har fått framstå som bättre slag av människor än vi borne svenskar.Islamister och medlöpande muslimer är en särskilt utvald grupp av människor som har fått största prioritet att omhuldas av etablissemanget och ve den som slår mot detta omhuldande som bekant.Kan vi hitta den korrekta grogrunden för detta självhat, så kan vi också bekämpa svenskföraktet."Vi är redan längst ner på samhällsstegen" precis som våra folkvalda vill ha det och därför måste vi upplysa svenska folket om, att de har rätt att existera igen, men på svenskarnas villkor, det får vara slut nu på den svenska underkastelsen!Tänk den dagen när vi kan blåsa faran över, som först sker, när svenska folket inser att vi svenskar inte är av sämre slag av än de människor som ockuperat vårt land!

2011-03-10 @ 13:32:57
Postat av: Kalle

VEM är sossarnas nya partiledare Håka Juholt om han blir godkänd av den socialdemokratiska kongressen.Från Wikipedia

""Juholt växte upp i Oskarshamn och hans far var grafiker.

Juholt var ursprungligen journalist och arbetade 1980-1994 som fotograf och journalist på tidningen Nyheterna i Oskarshamn och Högsby. Parallellt var han 1984-1990 ledamot av SSU:s förbundsstyrelse.""Läs mer på Wikipedia om Juholt. Länk till Wikipedia.Postat av: Lotta

@Sven DackeDe muslimska krigarna lär inte ha några problem med att skjuta svenskar. Kanske det som var tanken när lagen ändrades?

2011-03-10 @ 13:59:19
Postat av: Sven Dacke

Lotta! Kanske det är dom räknat ut det. Kanske någon med den etniciteten är med och bestämmer i Försvarsutskottet.Ingen som har någon inside information2011-03-10 @ 14:04:10
Postat av: Skånepåg

OTCitat från Peter Akinders ledarartikel 2011-03-10 i Östran: ”Men själv säger Stig Malm till TT att vi håller på som om vi fortfarande är starkt knutna till Sovjetunionen.”Fortfarande? Ett mycket intressant uttalande och man ställer sig då osökt frågan, vad är det som Stig Malm känner till och som inte tidigare varit känt för andra än hos en utvald krets inom Socialdemokraterna? Liknande ”rykten” har ju framförts på olika bloggar då bl.a. Palmemordet har berörts.

2011-03-10 @ 14:13:54
Postat av: Skånepåg

@ LottaHemvärnet (Nationella Skyddsstyrkan) består till 99,999 % av pursvenskar och omfattar drygt 25 000 frivilliga. Man håller nu snabbt på att öka stridskvaliteten (nya utbildningsrutiner sedan i fjor) genom att höja utbildningsnivån både individuellt och då man opererar i större förband. Enligt de officierare jag har haft kontakt med via bekanta, kommer ingen av dessa att någonsin kommendera eld till sin trupp med varken AK4:a, KSP58 eller andra vapen mot sina landsmän. Hur armens ”legosoldater” (blandade pur- och nysvenskar?) skulle lyda order kan man däremot kanske ställa sig undrande till!

2011-03-10 @ 14:33:53
Postat av: Tjadden

SkånepågSom fd hemvärnsman så kan jag berätta om en spanjor som lämnade vårt förband efter att ha fått reda på, om Sverige hamnar i ett krigstillstånd så kommer alla utlänningar i Sverige att interneras, precis som man gjorde med landets kommunister under andra världskriget.

2011-03-10 @ 14:43:32
Postat av: Tjadden

SkånepågStig Malm var en ifrågasättande person i skolan enligt min bror som var skolkamrat med honom,

Lärarna hade problem med honom och allra helst den som sympatiserade med Folkpartiet, faktum är att Stig kunde fråga läraren vilket parti han gillade bäst och därutav gav läraren på nöten med ett upprabblande om hur suveräna sossarna var, nåväl.

Ja, man kan undra vems ärende sossarna gick under det kalla kriget?

Inte helt omöjligt, att rädslan var så stor att man strök Sovjet medhårs i tanke på vad som hade hänt Finland efter andra världskriget och inte minst för den ryska noten, som Finland fick böja sig för på sent femtiotal eventuellt sextiotalet, som jag inte just nu kommer ihåg vad det rörde sig om.

2011-03-10 @ 15:01:53
Postat av: Hulda

Tv-tips.

Jag såg ett bra men förfärande program på SVT igår. "Tillbaka til Afganistan". Går nog i repris och finns på SVT-play.

Sveriges vänsterfeminister borde bindas fast i en Tv-soffa och se programmet minst tio gånger.

(Om det hjälper...)

2011-03-10 @ 15:23:35
Postat av: Magentan

@Sven Dacke

"Kanske någon med den etniciteten är med och bestämmer i Försvarsutskottet.

Ingen som har någon inside information"Jag vet inte riktigt vad du menar med din fråga Sven Dacke, men för säkerhets skull så vill jag påminna om att den kände nytillträdde riksdagsledamoten, moderaten och muslimen Abdirizak Waberi är suppleant i försvarsutskottet.

2011-03-10 @ 16:40:55
Postat av: kalle2

pinsamt hur svt och sr ger sina falska reportage om libien. samtidigt kan vem som helst se på internet där krigarna lägger upp egna videoklipp att de samtliga skriker allah akabar. så troligen är det extrema muslimer som är de rebeller och kadaffis folk är opec-ländernas legoknektar.det blir nog en dyster utveckling i sverige med så naiva politiker i 7 klövern. blir det inte islamstyre här så blir det troligen maffian som tar över. jämnför med vem som styr mexico och hur lite polisen kan påverka där.

pk-folket här säger "världen har kommit till sverige" ja en värld av korruption,maffia, bedrägeri som växer sig stark. ingen kan stoppa det när det väl har etablerat sig, varje fall inte med nuvarande naiva snällism.

"nisse i hökarängen" kommer få dansa för kitta, när sverige blivit mångkulturellt till 100 procent!

2011-03-10 @ 16:51:06
Postat av: Ludvig

Nej islam är inte fredens religion utan hatets.

2011-03-10 @ 17:01:30
Postat av: oveg

Detta är vad SvD skriver om kyrkbränningen i Kairo (en notis på sidan 12):"UPPLOPP I KAIRO Tretton människor sköts ihjäl och över hundra skadades i sammandrabbningar mellan kristna och muslimer i Kairo i tisdags kväll. Kopter i arbetarstadsdelen al-Muqattam hade samlats för att protestera emot att en kyrka i södra Kairo bränts ned. Militär ryckte ut för att stoppa striderna."2011-03-10 @ 17:07:12
Postat av: Skånepåg

Måste ses!Muslimska brödraskapet bildades 1928 av Hassan al-Banna i Egypten med ambitionen att skapa en islamisk stat för all världens muslimer. Vad vill de i dag? Norsk dokumentär från 2010.Inom 40-50 år kommer Muslimska Brödraskapet, enligt videon, att styra Europa om ingenting görs!

2011-03-10 @ 18:27:23
URL: http://www.axess.se/tv/webbtv.aspx?id=231
Postat av: Lotta

"Insamlingen har 1874 Underskrifter!

Vi kan inte tillåta mer av denna enorma massinvandring till Sverige, vi vill inte att en stor del av våra skatter betalar för detta när vårat eget folk inte tas om hand! Det skärs ner på äldreomsorg, sjukvård och skola, men invandringen får kosta vad det kosta vill enligt våran regering! Vi vill fatta dessa beslut! Vi vill ha lika rättigheter med lika tillgång till bostäder och arbeten. Vi vill ha folkomröstning om invandringen nu!"Skriv på du också2011-03-10 @ 18:34:39
URL: http://namninsamling.se/index.php
Postat av: Lotta

@SkånepågTack för tipset. Har precis sett den och det är skrämmande vilken framtid våra politiker, gammelmedia och övriga mulitikultikramare önskar oss. Samtliga skulle tvingas se filmen om och om igen tills det går in i teflonhjärnorna vad muslimerna egentligen har för dolda motiv.

2011-03-10 @ 19:46:58
Postat av: Döm själva

Endast genom att själva läsa in er på alla skrämmande fakta om profeten Muhammed och hans religion kommer ni/vi att besegra dessa nutidens mörkermän.

- Muhammed dömer folk till stening

- Muhammed beordrar kvinnor att beslöja sig

- Muhammed våldtar och begår otukt/pedofili

- Muhammed halshugger oliktänkare

- Muhammed beordrar anhängare att mörda religionens kritiker

- Muhammed rånar och stjäl andras egendom

- Muhammed beordrar mord på de som vill lämna islam

osv osvLäs själva på: http://sanningenommuhammed.wordpress.com/Allt verifierat med islams egna källor

2011-03-10 @ 19:47:20
URL: http://sanningenommuhammed.wordpress.com/
Postat av: Peter H

Likadant på SVD, man nämner inget om muslimsk terror och hur Islamisterna i Sudan vill införa sharia med terror, hot, krav – eller döden?

Hur man kan? Hur man på SVD undgå att skriva om Islamistisk terror, det närmaste beskrivningen om vad som sker i Sudan är denna; ” Omar al-Bashir är inte vem som helst. Han är det första statsöverhuvudet någonsin som begärts häktat av Internationella brottmålsdomstolen för folkmord. Han bär personligt ansvar för de brott mot mänskligheten som begåtts i Darfur sedan 2003 – ett utstuderat utrotningskrig mot flera folkstammar, vilket kostat hundratusentals människoliv.” Men ingen om Sharialagar, arabiska som modersmål, krav på arabiska och arabiska namn.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/kan-han-tala-ett-slut-pa-afrikas-langsta-krig_5849691.svdDäremot hittar man ett och annat enstaka sanningsbärande guldkorn på SVD. Men ingen kritik, bara ett krasst rapporterande från människor utsatta för Islamisering. Att ta ordet Islamterror i sin egen mun (Förutom Per Gudmundsson), det vågar man tydligen inte:

” Det har visserligen alltid varit svårt däruppe, svarta från södern har aldrig känt sig välkomna till de arabisk-muslimska delarna. Men det har blivit värre.

– Araberna tillåter inte längre att svarta arbetar. Min man har jobbat som bärare på byggen. Men han fick sparken för att han är från södern.

Vittnesmålen om hårdare villkor och hot om repressalier hörs från flera passagerare.

– Polisen kom alltid och bröt upp mötena och trakasserade oss. En del torterades, en pojke blev till och med kastrerad av polisen.

– Det är svårt för oss från södern. Eftersom vi inte är muslimer förekommer en del ölbryggning i hemmen och man säljer för att få en inkomst. De som upptäcks kastas i fängelse, med misshandel och sexuella övergrepp.

Ett fåtal tilläts passera stadsgränsen för att samla ved till staden, med livets som insats, bland minfält och inkommande granater.

- Nu är minorna rensade, det är ingen risk längre, förklarar pastor Evans Noel Abdalla, präst i den anglikanska kyrkan i den nyuppsprungna förstaden Gudele. Han förbereder söndagens gudstjänst. Religionen spelade en central roll under befrielsekriget, kyrkorna är det sammanhållande navet för bygemenskapen.

- Historiskt är vi inte samma folk. Araberna försökte islamisera oss. De gav mat och pengar om man gick till moskén, de tvingade muslimska sharialagar på oss kristna, förklarar pastorn.

- Muslimerna vill leva islamiskt, de vill inte ha ett sekulärt samhälle. Men här i södern är vi annorlunda: vi vill ha ett demokratiskt och sekulärt samhälle där religionen är en privatsak.

- Vi var tvungna att bo där uppe i norr på grund av kriget. Aldrig mer. Araberna behandlar oss illa, jag är trött på rasistiska förolämpningar. Kristendomen respekteras inte och de ser oss inte som människor. Vi hade hela tiden en känsla att det här landet måste delas. Vi kom hem för folkomröstningen och här tänker vi stanna. Här är alla lika. Ingen ska få trycka ner oss igen.”

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/soderns-folk-vill-ga-sin-egen-vag_5851167.svdIslam, fredens religion … Någon som fortfarande tror på idyllen som muslimkramarna målar upp i det muslimska Andalusien, Spanien? Där kristna, judar och muslimer levde på lika villkor, sida vid sida? Sök på ordet kafir om du är osäker.Ser också du ett mönster med hur svensk media behandlar Islam och muslimer? Och därmed undgår kritik mot Islam. Det är locket på och svensken går i tron att Islam är fredens religion och Islamkritikerna har obefogad rädsla, ej verklighetsförankrad. Islamofobi in my ass …Sverige kommer gå samma väg till mötes om muslimsk rekordinvandring och barnafödande tillåts eskalera i Sverige.

Sharialagar är det yttersta målet för muslimerna, denna fredens religion. Om detta ska vi inget veta. Media och sjuklövern menar att det bara finns några få extremister i Sverige som är beredda att döda sig själva och ta så många otrogna svenskar som möjligt med sig, till den andra sidan, där jungfrur och kameler väntar jihadisten. De ska visst bara vara några få och alla är antingen psykiskt störda eller har olyckligtvis fått en skev verklighetsuppfattning om vad Islam verkligen står för. Det är vad vi får höra i svensk propaganda.

Men mitt bondförnuft säger att medan en kristen som blir mer religiös, han blir mer from, medan en muslim som blir mer religiös - han blir våldsam ...Det är som i gamla DDR där nyheter censurerades som kunde äventyra det politiska etablissemanget. Vad svensk media gör, är att upprätthålla systemfel som gör att rekordinvandring av en missanpassad muslimsk befolkning fortsätter. En utomeuropeisk grupp som är ett direkt hot mot svenskens liv och värderingar. Jo då, en miljon muslimer till i Sverige och vi kommer ha samma interna problem med Islamisering som folket i Sudan; ge efter för Islam och Sharia, eller bli hotad, trakasserad, misshandlad eller t o m mördad …Vår sekulaliserade värld och våra värderingar står på spel. När ska vi ta ställning om Islam är bra för Sverige eller inte?

Ska vi ta upp kampen nu, eller vänta tills det smäller rejält?

2011-03-10 @ 19:58:41
Postat av: Peter H

De värderingar vi har i Sverige, bygger på samförstånd vilket skapar en sammanhängande kraft.

Muslimer bidrar inte till denna värderingsgrund och kraft.Jag läste i Arbetsförmedlingens rapport, att bara 50% av utomeuropeiska (läs muslimska kvinnor) jobbade. Mot 76% av de svenska kvinnorna.

Här kommer Islam in i bilden igen, och den muslimska kulturen; en muslimsk kvinna bör stanna i hemmet, underkasta sig sin man, inte omge sig med främmande män, föda många barn i den helige profeten Muhammeds namn.

Dessa värderingar underminerar svensk välfärd, vår jämlikhetssyn, och är ett slag mot våra värderingar, såväl mot pensioner och BNP. Tillåt mig kritisera Islam och politiskt påtvingad svensk mångkultur.Låt mig berätta att västvärldens principer och värderingar står under tryck av Islam. Det är ett krig som pågår. Det sekulariserade väst mot det medeltida Islam.Ett exempel på vad som sker, i land efter land där Islam gör sitt intåg, är krav på underkastelse för Islam. Det är därför det sjungs, jublas och dansas i södra Sudan (som ThorAlf felaktigt skrev var nästa land på tur - islamisterna är redan där och härjar); där har de nyligen folkomröstat för att bli självständiga och slippa förföljelser, hot och mord från de arabisk-muslimska förtryckarna i norr.Det dansas, sjunges, och det är glädjetårar i södra Sudan. Men varför denna glädje?

Den södra delen vill skilja sig från norr. Men varför? Vet du varför södra folket vill skilja sig från norr?

Bakom folkomröstningen finns en kuslig hemlighet som svensk media undviker att förmedla; folkmord i miljontals och förföljelse för den som inte viker sig för Islam, denna fredens religion …

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4281512

Jo, anledning är att undkomma Islamisering och därmed förtryck!Så återigen locket på från svensk media, men en sökning på Wikipedia ger svaret. Anledning till schismen i Sudan, är ett islamisk religiöst krig mot kristna.

(Snälla svenskar, öppna ögonen för Islam och svensk medias undfallenhet att förmedla fakta som berör Islam.)

” Militära regimer som favoriserar islam-orienterade regeringar har dominerat Sudans inrikespolitik sedan självständigheten från Storbritannien och Egypten 1956. Sudan har haft inbördeskrig under alla dessa år, utom 1972–1982. Under kolonialtiden hölls södra Sudan underutvecklat. Efter självständigheten tog en arabisk elit makten. I söder stängdes kristna skolor, barnen fick arabiska namn och att lära sig koranen blev obligatoriskt. Inbördeskriget i söder började redan före självständigheten 1956 och fortsatte fram till 1972. Sudan var formellt en demokrati fram till att Gaafar Nimeiry gjorde militärkupp den 25 maj 1969. Denne var president fram till en ny statskupp den 6 april 1985. President mellan 6 april 1985 och 6 maj 1986 var Abdel Rahman Swar al-Dahab. 1983 startade inbördeskriget igen på grund av införandet av Sharialagar i söder. Sedan 1983 har inbördeskriget orsakat mer än två miljoner döda och över fyra miljoner människor som varit tvungna att fly. Den nuvarande regimen är en blandning av höga militärer och ett islamistiskt parti som fick makten genom en kupp 1989, då också sharia-lagarna infördes. 2002-2003 ledde fredssamtal till en överenskommelse om eldupphör. I januari 2005 slöts ett fredsavtal mellan regeringen och den sydsudanesiska rebellgruppen Sudan People's Liberation Army, enligt vilket södra Sudan får självstyre under en sexårsperiod och sedan får hålla folkomröstning om självständighet. Folkomröstningen äger rum 9 januari 2011. Konflikten i Darfur pågår alltjämt.”

http://sv.wikipedia.org/wiki/Sudan

“However, after an Islamic legal code was introduced on a national level, the ruling National Congress (NCP) established themselves as the sole political party in the state and has since supported the use of recruited Arab militias in guerrilla warfare, such as in the ongoing conflict in Darfur.

Sudan has also been the subject of severe sanctions due to alleged ties with Egyptian Islamic Jihad and al-Qaeda.”

http://en.wikipedia.org/wiki/SudanUD och regeringskansliet skriver inget om Islamisering i Sudan och om muslimernas vilja att införa Sharia för samtliga medborgare. Bara att ”Över 4 miljoner personer från södra Sudan har flytt från sina hem under de senaste tjugo åren.” Politiskt korrekt så det förslår.

http://www.sweden.gov.se/sb/d/2574/a/75571Och jag som en gång trodde på svensk ärlighet, att svensken fick ocensurerad information och vi var mycket allmänbildade om exempelvis världspolitik. Men ack nej, när det kommer till Islam vet svensken förvånansvärt lite. För 10 månader sedan visste jag knappt något om Islam och effekten av Islamiseringen som man låter fortgå. Svensk media och 7-klövern gör det heller inte enklare att få ett begrepp om Islams verkliga ansikte, hur muslimer tänker och fungerar. Dessutom är svenskens konflikträdsla samt dennes naiva inbitna tro på mänsklig godhet och att tro gott om alla, ett hinder när man ska granska muslimers grymheter i Islams regi. Islam är väl en fredens religion? För alla religiösa är snälla, fredliga, goda människor - är de inte det?Aftonbladet lyckas också med bedriften att beskriva läget utan att gå in på närmare detaljer; ” I norr är majoriteten muslimsk, i söder kristen.” – men inget om folkmord eller hysteriska proportioner att införa sharia för samtliga levande, även de som inte vill och som mestadels bor i södra Sudan: http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article8386385.abDäremot publicerar Aftonbladet ett kort meddelande från TT:

Sharia kan skärpas i Nordsudan.

Khartum. Om södra Sudan bryter sig loss efter folkomröstningen nästa år kommer de islamiska sharialagarna skärpas ordentligt i den norra landsändan, säger president Omar al-Bashir.

– Om Sydsudan bryter sig ur kommer vi att ändra författningen. Det blir inte tal om kulturell eller entisk mångfald. Sharia blir författningens enda grund, och arabiska det enda officiella språket, sade al-Bashir i statlig tv på söndagen.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article8302816.abHot, hot och åter hot, det är vad muslimerna ger oss, Islam, denna fredens religion. Vad man kan läsa ur ovanstående är hot om förföljelser, arabisk muslimsk anpassning av kristna och andra otrogna. Var är vänsterideologisterna på Aftonbladet och står upp för de mänskliga rättigheterna i Sudan? 2 miljoner mördade i Islams och Muhammeds namn? Är hela bunten utklädda i Palestina sjalar på Aftonbladet, fullt upptagna sedan proggvåren -68, med kampen för de stackars muslimerna i Palestina?

2011-03-10 @ 19:59:59
Postat av: Sven Dacke

Hur går det till att begära nytt val innan 2014

2011-03-10 @ 20:20:55
Postat av: Stefan K

Vi ska inte ställa grupp mot grupp hävdar Reinfeldt ständigt, samtidigt som detta dagligen pågår och de ansvariga är just Reinfeldt & Co

Vad sägs om detta?

Postat av: Kurtan

Peter H,

Tack för ditt utmärkta inlägg.Svennebanan har i allmänhet ingen susning om att vi befinner oss i ett lågintensivt krig som snart bara kommer att eskalera, tackvare svensk DDR-media.Men en lite ljusstimma kan skönjas (bloggar/SD). Bubblan spricker snart med en kollosal smäll....MVH

2011-03-10 @ 21:08:08
Postat av: S-E Karlsson .

Såg på text-tv i dag att jobbskatteavdraget för många går nästan åt till att betala elräkningarna med , vad ska vi pensionärer säja då vi har inga pensionärsskatteavdrag , men däremot så har pensionerna sänkts två år i rad !!!

2011-03-10 @ 21:24:36
Postat av: S-E Karlsson .

Tänk efter två gånger innan ni går i pension !

2011-03-10 @ 21:25:50
Postat av: Robin Shadowes

"Nej islam är inte fredens religion utan hatets."Det där är ett typiskt exempel på, inte taqyyia men väl kitman. Det är inte helt lögn men heller inte helt sant. Vad man undanhåller dom naiva otrogna är att freden bara gäller för mohammedaner och inte för kafirer. Vad man också noggrant undviker att berätta är att slutlig fred kan bara uppnås när hela världen blivit islamsk, när alla kafirer har blivit antingen tvångskonverterade, dhimmis eller dödade. Kitman är något mildare än taqyyia. Mer som vita lögner jämfört med det senare där man har fullt stöd i koranen att ljuga tills man blir blå i ansiktet om så krävs.Apropå mohammedaners inställning till sharia. Malmös imam Ayoub Chibli uttrycker det så här:"Hans undertext är att svenskarna inte fattar att islam håller på att ta över, medan danskarna håller emot. Udda är tolkningen av imamen Ayoub Chibli i Malmö som säger att sharia aldrig kan införas om inte samhället är redo: ”Jeg noterer i min notesbog: ’sharia skal inføres i Sverige’, og for fuldstændighedens skyld tilføjer jeg: ’En skønne dag.’”http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/03/sydsvenskan-nyfiken-pa-dansk-skildring.htmlDessutom har sagde fine imam nu också blivit nämndeman. Kommer han att döma objektivt eller efter sharia? Vad tror du själv?http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/03/imamen-ayoub-chibli-inskriven-som.html

2011-03-10 @ 22:49:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magentan

Jag undrar om jag vågar komma med lite OT-bubbel bland alla intressanta kommentarer?Vem är Julholt?

För att få veta lite mer om denne för mig helt okände tilltänkte S-ledaren Håkan Julholt googlade jag runt lite på nätet och då hittade denna Thoralf-artikel från 18 maj 2009:http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/may/sd-toppen-i-kalmar.htmlDär kan man läsa följande i en kommentar av signaturen "Fredrik":" ... Håkan julholt och för andra så börjar argumenten ta slut så är de bara. Sen är han ju bortkvoterad pga av att man vill ha en multikulti look på partiet, sen att han är mer lämpad för jobbet hör inte hit. Men han är väl medveten om detta.

Hade karln lite jävla stolthet så hade han gått över till Sverigedemokraterna för han tycker precis

som oss förre detta Sossar ! ..."Hur ska man tolka detta tro?Lite roligt att läsa gamla artiklar. Man kan väl säga att Julholt har fått viss upprättelse i Partiet nu då.

2011-03-10 @ 23:06:50
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

"S-O Karlsson", Dessutom har vi det dubbla "prisbassystemet" där ett minus på 1,6 % tillfaller ATP-pensionären, varje år! Alltså skillnaden i dessa systemen är 1,6 %/år!1999 infördes "det nya pensionssystemet" och samtidigt förankrades dessa 1,6 %. Utredningen om

detta gjordes av Anna Hedborg, biträdande socialminister under S flagga. Ingvar "sulan" Carlsson S, skrev under propositionen 1994/95 och beslutades gälla f o m 1 januari 1999.De ATP pensionärer som erhöll pension detta år, har därmed tappat 19,2 % i köpkraft, i förhållande till den arbetande befolkningen. Dessutom har vi "det där" 3 + 4,3 % = 7,3 % minskning av pensionerna för 2010 och 2011! Om man dessutom tänker på hur skattesänkningarnas effekt gjorts för "den arbetande befolkningen", gör detta att minst en 30 % minskning för den pensionär som gick i pension 1999.En pension som legat runt 10.000 under 1999, enkelt räknat, har alltså idag en köpkraft på ca 7.000 kronor. Därtill kommer den obligatoriska skatten som gör att denne pensionär idag kallas för fattigpensionär. Idag har vi runt 800.000 pensionärer som erhåller bidrag, för att uppnå normal/minimal levnadsstandard. Frågan är väl också hur många som "ballancerar" just på detta magiska streck!Det behövs sannerligen en revolution också här i Sverige, för att avsätta dessa småpåvar som sätter dessa regler för oss pensionärer. Håller ni inte med? Våra fonder har idag 1.635 miljarder på kontot! Aldrig förr har så mycket pengar legat där och tack vare dessa två års reducering av pensionerna. Jag bara undrar om inte 2.000 miljarder kommer att passeras, när dessa

7,3 % tillfullo räknats! Varför sover pensionären,

när hon/han erbjöds kompensation för detta bedrägeri, som de sju beslutat om?

2011-03-10 @ 23:12:27
Postat av: Magentan

PS

Hmmm det ska visst vara Juholt (men Julholt finns också på google).

2011-03-10 @ 23:14:31
Postat av: nadacomprende

Jag vill gärna jämföra med de gamla öststaternas demokratiarbete. Personligen anser jag att det fungerar riktigt dåligt. Varför skulle indoktrinerade muslimer lyckas bättre.

Enligt stasvetenskaplig foskning skall dröja ca. 20-25 år innan ett styre fullt ut har ersatts av ett nytt. Det är då frågan om förändring från högste styrande ner till lägsta administrativa tjänstemans praxis i sitt dagliga arbete.

Hur lång tid skall det då inte ta, förutsatt att samtliga oavbrutet strävar mot samma demokratimål, när ett helt folk vägrar släppa gamla vanor och föreställningar?

2011-03-10 @ 23:15:00
Postat av: Calle

Tips på bra artikel! Kan Thoralf eller ngn. läsare länka till denna.Själv är jag okunnig i hur man gör.

Krönikan i tidningen "Sunt Förnuft", nr 2, mars 2011, sid 50, av Hans Bergström f.d. chefredaktör.

Tack på förhand!

2011-03-11 @ 00:01:51
Postat av: Anonym

Rosengårdsbadet storsatsar på kvinnor.

Med kvinnlig personal och gardiner för fönstren är målet att öka simkunnigheten bland kvinnor som vill bada avskilt.

En särskild satsning görs på kvinnor som av religiösa, kulturella eller andra skäl inte vill bada tillsammans med män.

Hela lördagarna är vikta för kvinnor, liksom tisdagskvällar och torsdagskvällar.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1408040/Nya-Rosengardsbadet-storsatsar-pa-kvinnor.html

2011-03-11 @ 01:50:12
Postat av: Anonym

@Calle

Man måste vara medlem för att kunna öppna artikeln.

http://www.skattebetalarna.se/Medlemssida/suntfoumlrnuft

2011-03-11 @ 01:54:14
Postat av: DaCapo

Finns der verkligen en skillnad?

Passiv eller aktiv sosse - är likväl en sosse.

Passiv eller aktiv musse - är likväl en islamist.

En musse bekänner sig 5 ggr om dan till islam, hans urkund är Koranen - hans lag är sharie - är han då inte islamist - eller är han kanske muslimist?"Det är bra att Jimmie Åkesson nu påstår sig vilja skilja mellan muslimer och islamister – så lät det minsann inte i en mycket uppmärksammad artikel på Aftonbladet hösten 2009. Jag välkomnar att Åkesson verkar ha ändrat uppfattning i frågan, men undrar samtidigt om det inte är slöseri med debattutrymme att ägna ett helt inlägg åt att påpeka det som för oss andra sju riksdagspartier länge varit självklara sanningar."

http://svtdebatt.se/2011/01/jimmie-akesson-forsoker-stjala-var-politik/

2011-03-11 @ 07:23:02
Postat av: Sven Dacke

Det finns i alla fall en del som inte har den blå kepsen nerdragen över ögonen och öronpropper i öronen.Inlägg av Jan Kallberg i Dagens PS

Antalet svenskar i utlandet närmar sig en halv miljon. Regeringen måste ta sig en funderare över varför människor flyttar. Att ersätta dessa med bönder från Afrikas horn ger inte tillväxt - det är snarare tvärtom. Det bara ökar farten i förfallet.Postat av: World Traveller

Nar jag var i Tunisien for nagra veckor sen saa anlande ett gang fran Muslimska Brodraskapet (som Ben Ali hade sparkat ut fran landet) och mindre an en vecka senare saa skar de halsen av en polsk prast. Nagot man inte far lasa om i svenska media.

2011-03-11 @ 09:35:15
Postat av: Sven Dacke

Föredrag i Växjö på Lördag av Jüri Lina om ett spännande ämneDet är föreningen Wäxthuset i Växjö som bjudit in Jüri Lina som ska prata kring temat ”Den nya världsordningen smyger sig på” samt visa utdrag från sin senaste film: Den omättliga Ouroboros:

Postat av: kalle2

spridandet av fredens religion, handlar mer om fjäska för shjekernas oljepengar. om det nu skall vara mångkultur varför etablerar sig inte hinduismen, buddismen i Europa? orsaken det finns inga miljarder att tjäna bland dessa utövare.likadant är det med massinvandringsindustrin där privata bolag med finanshajar som tjänar miljarder på vårdboende för ensamkommande barn.SvD granskar välfärds industrin men säger inget om att samma riskkapitalbolag även driver verksamhet inom massinvandringsindustrin. och främst en muslimsk inriktning för där finns de stora pengarna

att tjäna.kollar man vad gamla politiker nu gör så har samtliga i partitoppen bland 7 klövern fått nya uppdrag inom verksamheter som ger stora vinster.all deras politiska arbete har bestått av att med hjälpa av politisk makt fått dessa verksamheter att starta upp. till och med Mona salin hittade sin nisch och fick sin topp position i Expo!nu väntas miljardintäkter från milleniumfilmerna via testamentet från Stieg Larsson. varför valde inte Mona Salin 5 i tolv rörelsen, eller papperslöscentrum? fanns väl inga pengar att tjäna där.http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/priserna-i-sverige-for-laga_5993681.svdNu har ju SD stora chansen framöver att få många nya väljare bland nyfattiga medelsvensson. nu finns ju facit i hand att 7 klöverns politiker endast går finanshajarnas ärenden. Sverige plundras bit för bit och "Nisse i Hökarängen" söker sig yrvaket efter ett parti som kämpar för den lilla medborgaren

2011-03-11 @ 10:32:20
Postat av: LN

"Friheten i Cairo" - blev detta uppmärksammat i svenska media?A demonstration commemorating International Women's Day (8 March, a global day celebrating the economic, political and social achievements of women past, present and future) was attacked on Tuesday afternoon in Cairo’s Tahrir Square.More than 200 men charged on the women – forcing some to the ground, dragging others out of the crowd, groping and sexually harassing them as police and military figures stood by and failed to act.The women’s chants calling for an "Egypt for all Egyptians" (övers. Sverige åt svenska män och kvinnor) were drowned out by retaliations such as "No to freedom!" (övers. NEJ till friheten) shouted by the opposing group.The men charged at the female protesters, who had been standing on a raised platform in the middle of Tahrir Square, and shouted: "Get out of here." Many women were dragged away individually by small groups of men who attacked them…http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/mar/09/egypt-revolution-w omen

2011-03-11 @ 10:46:41
Postat av: Gubben o Gumman

Bränna kyrkor bilar skolor är ju "ok" enligt 32:an Clownfeldt och resten av oikofobgänget.

2011-03-11 @ 11:38:00
Postat av: S-E Karlsson .

Just det Leif T Åhlin SD Arvika och varför sover PRO,SPF, SPI och andra pensionärsföreningar ??

Mvh S-E Karlsson

2011-03-11 @ 13:17:50
Postat av: kalle2

här är ännu ett exempel på finanshajarnas sätt att mjölka skattebetalarna på pengar. kommuner och landsting och statliga myndigheter köper "tyck rätt"-kurser åt sin personal. det är privata företag som tjänar massor på att hålla föredrag och management pyssel, DU betalar:

http://meritwager.wordpress.com/2011/03/09/en-migga-om-migrationsverkets-generaldirektors-vision/tänk om äldrevården ute i verksamheterna fick del av det obegränsade kassaflödet!

2011-03-11 @ 13:42:09
Postat av: kalle2

Leif T Åhlin SD Arvika : finanshajarna övertalade sin köpta kompisar i 7 klövern att förändra pensionsystemet. det skulle inte gå att sno så mycket om det gamla systemet fortsatte.

alla lockades att skaffa pensiondförsäkring och man skulle få 30 provent skatterduktion på de pengar folk satte in. nu tjänar finansbolaget massor på fondsparande. och när sedan folket vill ta ut sitt sparande får man mindre än hälten av det man betalat in. många överlever ju inte nedmonteringen av välfärden och då tillfaller pengarna fonderna om man inte gjort ett kryss och går med på att få ännu mindre i pension!

allt tok började sedan de fick bort Palme. han var emot de stora elefanternas dans. och Ingvar karlsson och Göran Persson dansade gärna med utan att bry sig om vad de stallde till med för väljarna. Göran persson sade ju själv: många kommer nog bli upprörda när folket upptäcker vad vi gjort med deras pengar!en fördold korruption är dess rätta namn.

2011-03-11 @ 13:58:04
Postat av: Skånepåg

Rätt URL till kvinnornas protest i Egypten.

Postat av: kalle2

jaså nu kan media säga som det är, men inte om det gällt invandring eller islam.

nu kan "nisse i Hökarängen" se samma nyhetsreportage som svt annars brukar omvandla till "PK-nyheter". se jordbävningen i japan, utan svt:

http://www3.nhk.or.jp/daily/english/11_53.html?playman kan ju få veta allt om allt bara googla och tryck video. nu kan bara fulmedia ljuga om det som sker i Sverige. övriga världens händelser ser man bäst med utländska nyhetsbolag. pinsamt för svensk media

2011-03-11 @ 15:57:10
Postat av: AWSvensson

Vilken debatt har det inte varit om nämndemän från Sverigedemokraterna, att det smugit in en liten iman har i varje fall jag missat.

Postat av: Magentan

@ DaCapo: "Passiv eller aktiv musse - är likväl en islamist. En musse bekänner sig 5 ggr om dan till islam, hans urkund är Koranen - hans lag är sharie - är han då inte islamist - eller är han kanske muslimist?"Nej, jag tycker inte man ska dra alla muslimer över en kam på det viset. Jag känner flera sekulariserade muslimer, och några av dem tillhör mina närmaste vänner. Ingen av dessa bär någon typ av slöja. De går aldrig till någon moské, och att de skulle vända sig till Mecka 5 gånger om dageng är helt uteslutet. De har jobbat häcken av sig sen de kom till Sverige som arbetskraftsinvandrare på 1970-talet, och de har aldrig fått minsta lilla bidrag utöver sådana som min egen familj också har fått, t ex barnbidrag.Liksom jag är dessa nu pensionärer. Deras barn (4 st) har samma utbildning som mina barn, dvs universitets- eller högskoleutbildning och välbetalda arbeten. Även "barnen" är nu vuxna och har egna familjer som innehåller 2 barn per familj. Typiskt svenskt med andra ord. Dock med ett viktigt undantag! Min väninna och hennes man var mycket involverade i sina barns val av livspartner. Endast ett barn gifte sig med en "svenska". De övriga tre har hämtat sina respektive från hemlandet på föräldrarnas inrådan (inte tvång). Eftersom även dessa som hämtades från hemlandet hade medelhög eller hög utbildning och lärde sig tala i stort sett felfri svenska på 2-3 månader, så kan man inte direkt påstå att det har varit ett "nedköp" för Sverige.Emellertid är detta en viktig faktor eftersom banden med ursprungslandet på det här viset sällan eller aldrig bryts. Invandrarna blir inte "helsvenska" efter ett par tre generationer som påstods av någon "expert" för ett tag sedan. De knyter ju ständigt nya band med människor från sina gamla hemländer. Detta gäller i högsta grad muslimer.Jag är övertygad om att det finns många muslimer här som är lika sekulariserade som mina vänner. Men jag tror också att "problemmuslimer" tyvärr är i stor och växande majoritet. Särskilt genom den massinvandring från MENA-länder som väller in här sedan 10-15 år tillbaka i allt stridare strömmar, och får till följd att de alla samlas i etniska enklaver. Påverkan av alla de ständigt nyanlända plus islamistiska imamer blir allenarådande. De kommer inte i kontakt med något svenskt över huvud taget (utöver bidragen), till skillnad från de som kom hit på 70-talet och smälte in i olika svenska bostadsområden och arbetsplatser på ett naturligt sätt.

2011-03-11 @ 16:59:48
Postat av: S-E Karlsson .

" Jag glömmer aldrig ett ansikte , men för din skull är jag villig att göra ett undantag ".

Grochy Marx.

2011-03-11 @ 17:57:34
Postat av: Magentan

@ LN undrar: "Friheten i Cairo" - blev detta uppmärksammat i svenska media?

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/mar/09/egypt-revolution-womenJag har inte hört eller sett att detta har blivit upmärksammat i svensk media.Till och med på den Internationella Kvinnodagen i tisdags 8 mars blev alltså kvinnorna utsatta för sexövergrepp på det numera världsberömda Tahir-torget i Kairo. De demonstrerande kvinnorna överfölls av drygt 200 män som drog ned många av kvinnorna på marken och tafsade på dem, medan polismän och militärer stod bredvid och tittade på utan att ingripa.I ett av alla de tidigare TV-sändningar från de revolterande massorna på Tahirtorget i Kairo i förra månaden intervjuades en upprörd kvinna (obeslöjad vill jag minnas), som berättade för TV-reportern att hon nästan dagligen blev sexuellt trakasserad av olika män på sina resor till och från jobbet. De brukar tafsa på henne och gnida sitt kön emot henne. Hon sa också att det inte är ovanligt att män onanerar helt öppet på bussar och tåg.(Kan tyvärr inte hitta någon länk till denna intervju.)(Detta beteende för automatiskt tankarna till en viss uppmärksammad händelse på en viss offentlig svensk badanläggning nyligen.)Vi ska heller inte glömma den brutala våldtäkten och misshandeln som CBS-reportern Lara Logan på utsattes för på Tahir-torget i Kairo av en mängd manliga demonstranter den 11 februari.

2011-03-11 @ 18:34:17
Postat av: DaCapo

@ Magentan,

"Jag är övertygad om att det finns många muslimer här, som är lika sekulariserade som mina vänner."

-----

Jag delar ytligt din övertygelse - problemet är att ordet muslim inte bara betecknar vad det borde, nämligen en person som bekänner sig till Islam och tror på Allah och hans profet, utan slentrianmässigt mer och mer användes också som ursprungs- eller hemvistbeteckning eller anger kulturellt ursprung, "kulturell prägling" eller "dito tillhörighet".Men varför måste en sekulariserad muslim förbli muslim. Finns det någon vinst i detta? Borde det inte duga att efter många decennier i Sverige kalla sig svensk - med ursprung i Libanon eller Iraq eller Kazakstan eller var helst - såvida, man inte fortfarande i djupet av sin karaktär är en passiv, "vilande", potentiell muslim - en mullvad.

Aktiv och passiv muslim - vad är skillnaden? Islam och Militanta Islam - är skillnaden dem emellan någon annan än den mellan passiv och aktiv? Manualen eller instruktionsboken för dem alla är Koranen - den ende sanne gudens entydiga instruktioner och påbud.Vill å andra sidan någon muslim markera sitt aktiva finita (och hedervärda) avståndtstagande från stupidreligionen, så kan man ju bli ex-muslim. För egen del ställer jag tilltro endast till ex-muslimer - övriga får anses fortfarande vara så muslimskt, dvs islamskt färgade avseende karaktärs- och personlighetsegenskaper, att någon tilltro a priori inte kan etableras från min sida.Samma "rasistiska, nazistisk, xenofobiska" avståndstagande tillämpar jag gentemot fundamentalistiska kristna och judar - jag faller inte i farstun för vare sig Jehovas vittnen eller Scientologer.Alla må tro vad de vill, göra det på rätt ställe, inte pracka på vare sig andra individer eller samhället sin övertygelse dvs politisera sin tro, samt sist och slutligen till fullo ta konsekvenserna av sin övertygelse.

Jmf Amish-folket med muslimer!

2011-03-11 @ 19:27:36
Postat av: Magentan

"problemet är att ordet muslim inte bara betecknar vad det borde, nämligen en person som bekänner sig till Islam och tror på Allah och hans profet, utan slentrianmässigt mer och mer användes också som ursprungs- eller hemvistbeteckning eller anger kulturellt ursprung, "kulturell prägling" eller "dito tillhörighet"."Javisst är det så! De olika religionsbeteckningarna används på olika sätt och har olika innebörd för olika människor runt om i världen. Enligt de principer du redogör för ovan skulle ju alla pursvenskar kunna kallas för kristna, eftersom Sverige anses (eller ansågs före multikultisyndromet) vara ett kristet land. Dock är det väl sedan ganska långt tillbaka endast de frireligiösa svenskarna som kallar sig kristna här. Samtidigt skiljer vi mellan katoliker och protestanter inom den kristna sektorn. (Protestanter och katoliker sysslar dess bättre inte med att spränga ihjäl varandra som shia- respektive sunnimuslimerna gör.)

2011-03-11 @ 20:11:33
Postat av: kalle2

pk-folket sitter som klistrade och läser denna blogg! Sd påverkar minsann.

de var snabba med att ta bort SvD skriverier om finanshajarna som tar hand om våra skattepengar:

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/skattepengar-lockar-riskkapitaljattar_5992389.svd

lås de andra också som är länkade under texten på svd artikeln. ja då förstår man varför det är så illa i sverige.

2011-03-11 @ 20:52:55
Postat av: Stefan A

Hemskt det här med Japan...ett helt land där de ser ut som Lena Sundström...brrrr...

2011-03-11 @ 21:39:28
Postat av: Magentan

@Stefan A:

Om jag vore du skulle jag be Thoralf ta bort ditt minst sagt omdömeslösa inlägg.

2011-03-11 @ 22:12:54
Postat av: Robin Shadowes

"De brukar tafsa på henne och gnida sitt kön emot henne. Hon sa också att det inte är ovanligt att män onanerar helt öppet på bussar och tåg."Och så är det dom som har mage att påstå att det är VI som är omoraliska. Det där är ju för bövelen helt sinnesjukt beteende. Hade jag råkat bli vittne till något liknande så hade vederbörande kunnat räkna med en fet pungspark! Ja,jag hade hellre tagit risken att bli åtalad än låtit svineriet passaera obemärkt.

Även om jag hade hamnat på stillot (sannolikt eftersom det var en berikare som mottog pungsparken) så hade jag ändå haft frid med mitt samvete och det är mycket viktigare.

2011-03-11 @ 22:23:35
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle2

present till Åhlin i Arvika: förklaring till varför pensionsystemet förstördes:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3615&artikel=4073467

såg på regeringsvebbsidan att:

alltså göran persson får nu som tack, att hans sambo anitra steen erbjuds nu högavlönad tjänst som VD på svenska spel. detta erbjudande kommer från 7 AP-fondens vd, som blivit finanshaj i regeringen. alla i 7 klövern är (mut)kompisar med varandra. skall anitra få behålla sin pension från systembolaget på 3 miljoner7året?

2011-03-12 @ 07:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0