NORGE SOM ALIBI FÖR EN CENSURERAD DEBATT?Ett åskväder drog in över Kalmar läns kusten igår kväll. Det blev nattsvart (strömavbrott) och väldigt mycket blixtar vilket framgår av SMHI:s blixtkarta.Först blev jag arg, sedan frustrerad, sedan indignerad och sedan ledsen över hur den fria debatten fungerar i Sverige. Det verkar som svensk media tagit den tragiska händelsen i Norge som alibi för att utestänga Sverigedemokraterna från det offentliga debattrummet.

I det danska programmet Deadline intervjuas Siv Jensen om debattklimatet efter det fruktansvärda terrorattentatet i Norge. Siv Jensen dömer även ut debattklimatet i Sverige. Se inslaget nedan.Varför blev jag då arg, frustrerad, indignerad och sedan ledsen?

I Barometern har det sedan den 27 juli pågått en debatt på ledarsidan om storregioner. Debatten startades av Nils Fredrik Aurelius och sedan har debattinlägg från Malin Petersson (M), Johan Persson (S), Anders Andersson (C), Monika Bengtsson (KD), Jonas Löhnn (MP), Inger Hilmansson (FP) och idag har Bertil Dahl (V) publicerats i tidningen (jag länkar inte till några av debattartiklarna). Därför skrev även jag ett debattinlägg som jag skickade till Barometern i mitten av förra veckan. Ansvarig på ledarsidan Lars Anders Johansson svarade enligt nedan.Visst mitt debattinlägg var lite för långt men går det så går det. I sitt svar ber dock inte Lars Anders Johansson mig korta ner mitt debattinlägg, vilket är brukligt. Detta fick mig att ana ”ugglor i mossen”. Jag frågar då i ett nytt mail hur mycket jag måste korta ner mitt debattinlägg för att få det publicerat. 500 tecken eller 1000 tecken? Jag fick då följande svar från Lars Anders Johansson.Barometern är så generösa att de erbjuder mig hela 1000 tecken, inklusive blanksteg och att det eventuellt kan publiceras. Jag vill bara påpeka att flera av de debattinlägg som publicerats haft mellan 3000-3500 tecken. Lars Anders Johansson vet mycket väl att 1000 tecken inklusive blanksteg är noll och ingenting om man skall skriva om storregioner.

Lars-Anders Johansson! Det är bättre att prata klarspråk än att bara hymla med de direktiv du fått från Gunilla Sax. Inget skall publicerad från företrädare från SD!

I och med detta svar skrev jag ett nytt mail där jag påtalade om inte alla människors (partiers) lika värde gällde på Barometerns ledarredaktion. Då man behandlar de politiska företrädarna på väldigt olika sätt. Detta föranledde följande svar där det mer eller mindre slås fast att jag istället får vända mig till Barometerns debattsida då ledarredaktionen inte tillåter att jag får något infört på ledarsidan. På debattsidan styr Mats Andersson och då förstår nog var och en utgången. Läs nedanstående svar från Lars Anders Johansson.En anledning som framförs är att det inte inkommer nya argument eller perspektiv i artiklarna. Jag kan lova mina läsare att i min debattartikel kommer det just in nya argument och perspektiv men det är ju just detta som Barometern vill stoppa. Återigen detta otroliga hyckleri!

Jag tror att var och en förstår att skall man banta en debattartikel från ca 4000 tecken till 1000 tecken blir det inte särskilt mycket kvar och att det mesta som jag vill ha sagt måste plockas bort.

I Danmark och Norge strävar man efter ett mer öppet debattklimat efter terrordådet men i Sverige är det locket på som gäller oavsett vem som bestämmer, S eller M, alla är lika politiskt korrekta då det är rädda för att såga av den gren de sitter på. Det krävs många motorsågar för att såga av dessa grenar och åstadkomma en förändring i landet där småpåvarna Jan Helin, Thomas Mattsson och Gunilla Sax med flera styr.

UPPDATERING

Det finns flera nya artiklar i GT när det gäller Abdirizak Waberi och Römosseskolan.

Kritiken stämmer inte

Stämmer det är det oacceptabelt

Barnpsykologen

Flickor med mens förbjudna i mosken

Religiösa friskolor strider mot lagen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom tar alla chanser till censur PK-eliten, att dom inte skäms utnyttja dådet så till deras fördel.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-09 @ 09:05:51
Postat av: "Vi gillar olika".

Här har vi multikultis konsekvenser,snart i en stad nära dig.Plundringarna, bränderna och upploppen fortsätter i Storbritanniens huvudstad London.

Samtidigt rapporteras om oroligheter i Birmingham och Liverpool.

http://www.friatider.se/tredje-natten-upploppen-sprider-i-och-utanfor-london

2011-08-09 @ 09:20:02
Postat av: Anonym

Ex-rektorn: "Kritiken stämmer inte"

Abdirizak Waberi var rektor för Römosseskolan då kränkningarna ska ha inträffat.

När GT når honom befinner han sig utomlands.

- Kritiken stämmer inte, säger han.Utomlands.

Är islamisten månne i Somalia?

2011-08-09 @ 10:03:05
Postat av: Anonym

Alla människors lika värde innebär inte att all världens befolkning har rätt till försörjning i Sverige.Ja tydligen så finns det undantag från universalmedicinen lika värde, undantag som dikteras av den självutnämnda styrelsen för "Till varje pris försvara det mångkulturella ", så exemplet ovan är nog ingen tolkning som får gehör i den nämnden. Att media skitar ner sig vet vi men skammens rodnad borde infinna sig i dessa vänsterlakejers plyte , borde skriver jag men skam vet de inte vad det innebär, nu senast när det uppdagats att den från vänsterhåll nedsvärtade Sommerlath ,drottningens far hjälp en jude att immigrera med tillgångar genom en bytesaffär. Är det så att media i krigets slutskede inte klarar ett tvåfrontskrig, så kriget och drevet mot konungen som media drivit får stå tillbaka, i varje fall tolkar jag en artikel i Expressen där kungen framställs i positiva ordalag. Alla resurser ska tydligen sättas in mot Sverigedemokraterna ,likt Vietnam kriget där det gällde amerika,ett krig de inte kan vinna.

2011-08-09 @ 10:10:15
Postat av: AWSvensson

Gissa vem som skrev ovan GoG.Kunde inte hålla fingrarna i styr .

2011-08-09 @ 10:12:22
Postat av: Cavatus

En annan fråga du kan ställa vid nästa tillfälle du blir censurerad är:"är du inte med i vi gillar olika-kampanjen?"

"gillar du inte olika?"

"eller gäller det inte olika åsikter?"Man blir mörkrädd över hur tillståndet är i Sverige. Det är beklämmande att behöva bo i ett sådant land, att landet utvecklats på det här sättet. Siv Jensen har rätt, Sverige är det nordiska land som är mest anfrätt av censuren.Sverige är sannolikt ett av de mest hårt åtstramade landet vad gäller hur högt det är i diskussionstaket näst världens diktaturer. Och det är mycket tråkigt och sorgligt att behöva konstatera detta.

2011-08-09 @ 10:14:22
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Åke, Västervik

Jadu Thoralf...Du är en äkta kämpe....snart dags att starta ett eget tryckeri och ge ut ett eget veckoblad till Sveriges alla hushåll, där man tar upp all skit som sker i PK-elitens korrekta namn och avslöja alla "osanningar" och annat som mer eller mindre dagligen inträffar. Jag tror en stor del av allmänheten ännu är omedveten om vad som försigår, då de bara har dagstidningar och SVT att förlita sig på, som då är PK!!!! SD borde satsa på ett "massutskick"!

2011-08-09 @ 10:15:54
Postat av: Magnus

Är väldigt glad att jag ej har ngn prenumeration på denna dyngblaska. Uppmanar därför fler att säga upp prenumerationen då detta nog är enda sättet att få journalister och chefredaktörer till att bli mer objektiva i sin journalistik. Man vill nog inte såga av den gren de sitter på när ekonomin börjar tryta på tidningsredaktionerna. Samtidigt skulle jag vilja se att SD som parti börjar ifrågasätta pressödet till alla tidningsredaktioner.

2011-08-09 @ 10:20:40
Postat av: Anonym

En tragikomisk ledare i dyngblaskan SvD.Mat för Sverigedemokrat?På onsdag inleds årets upplaga av den internationella matfestivalen i Helsingborg. Smaker från hela världen samlas på Stortorget i staden. Trevligt och spännande för alla. Eller?Bloggaren och författaren Louise Persson har hittat en text som Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder skrivit, där han på ett poetiskt deprimerat vis som annars bara tonåriga Kent-fans lyckas uppbringa, beklagar sig över att det då texten skrevs fanns så mycket utländsk mat att tillgå i Malmö, medan den svenska husmanskosten lyste med sin frånvaro.Förvisso har texten över elva år på nacken. Persson är inte säker på när den publicerats; den har legat sparad i hennes dator ett bra tag. Och visst kan man ändra uppfattning om saker och ting under så lång tid. Men Söder har befunnit sig i Sverigedemokraternas ledning sedan 1997, och texten är, på sitt eget låt säga något ”udda” (i brist på bättre en beskrivning) vis, klart läsvärd.Under den aktuella dagen hade Söder bestämt sig för att om det inte fanns någonting ursvenskt att äta så skulle han hellre gå hungrig. Till slut hittade han vad han beskriver som ”ett ljus i den annars mörka omgivningen”, nämligen sillmackor. Men förutom denna glimt kom allt från utlandet, och detta gjorde Söder ledsen till den så milda grad att han började gråta. Eller, för att säga det på Södersk poetiska; ”tårarna började leta sig ner”.

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/08/08/mat-for-sverigedemokrat/

2011-08-09 @ 10:31:59
Postat av: AWSvensson

Det är väl fler än Söder som efterlyst svensk husmanskost. Själv väljer jag alltid detta om det finns att tillgå. Kinesiskt,thai ,indiskt ja vid något tillfälle kanske men äter man dagligen ute så är det som sagt svensk husmanskost som man mår bäst av. Att laga dillkött,kalops ,steka strömming och göra löksås , bruna bönor kräver sin kock , därför att vi sen barnsben fått en uppfattning om hur dessa rätter ska smaka, hur man äter kroppkakor finns lika många uppfattningar som de som äter kroppkakor.Allt bottnar således i en matkultur värd att bevara.

2011-08-09 @ 10:44:13
Postat av: N. Roheda

Thoralf, kan du inte lägga ut artikeln här så vi får din syn på regionindelningen? Att den skulle hamna i den onormala pressen kan vi glömma, eller?

Tack för alla upplysningar om sanningar som inte finns.(enl. 7 klövern/gammelmedia)

2011-08-09 @ 10:44:37
Postat av: Thoralf Alfsson

Jag kommer lägga upp min debattartikel i ett kommande inlägg men jag hoppas fortfarande att Barometern skall ta sitt förnuft till fånga.

2011-08-09 @ 10:50:07
Postat av: Lotta

Thoralf, håller med N Roheda. Varför inte publicera din artikel här? PK-media är ju allt som oftast här inne och smygläser, lika bra att bjuda på något riktigt läsvärt som slaskmedia inte själva duger till att skriva.

2011-08-09 @ 10:56:15
Postat av: Fan vad synd det är om er alltid!

Stackars dig som inte får vara med i tidningen. Publicera skiten här då, här är ju utrymmet oändligt och ingen mobbar er stackars Sverigedemokrater. Här tänker ingen kritisk mot de egna leden och här får du idel hurrarop.Förutom någon stackare som tappert försöker få in lite vett i trångsynta människors tankebanor. (Som att prata med en vägg). Här behöver du inte ha en knut i magen när du går till jobbet för att här delar de allra flesta samma trånga människosyn som du.

2011-08-09 @ 10:58:10
Postat av: Sven Dacke

Natten till måndagen avslutades årets pridefestival i Stockholm. 300 000 besökare och 450 000 som såg årets parad. Men nu återgår livet till det normala.Och som slut på inläggetVarför ska man hitta fel hos andra istället för att titta på sig själv och sina brister? Det gäller inte bara fördomar om sexualitet utan även om fördomar mot exempelvis islam, säger han.Undrar om artikelförfattaren läst vad man inom Islam anser om HBT rörelsen och homosexuellaPostat av: Lotta

@Fan vad synd det är om er alltid!

Har du läst artikeln eftersom du skriver "skiten". Varje normalt funtad person kan ju se vilka sandlådefasoner Barometern håller på med. Publicerar artiklar från 7-klöverns samtliga partier och ratar med krystade bortförklaringar Sverigedemokraternas. Om du inte förstått det så bor vi konstigt nog i ett demokratiskt land, Sverigedemokraterna är ett av riksdagens demokratiskt invalda partier. Det har vi på demokratisk väg bestämt via våra valsedlar. Något mer du inte förstår? Är så trött på alla töntar som skriver massa strunt om att det är synd om SD för det är inte det som det handlar om och de vet dessa individer mycket väl.

2011-08-09 @ 11:29:16
Postat av: AWSvensson

Fan vad synd det är om er alltid! Ska vi se denna kommentar som rop på hjälp, ja allvarligt menat .Att gå till jobbet med en knut i magen måste i längden vara nedsättande, ska vi tolka detta som att de på jobbet inte delar din uppfattning utan är som du säger "trångsynta människors tankebanor", om jag uppfattat det hela din benämning på Sverigedemokrater. Nu verkar inte vår medicinske talesman vara i tjänst så hjälpen härifrån blir nog knaper,så hasta vidare till en specifik medicinsk sida där du bättre kan beskriva dina symtom.

2011-08-09 @ 11:44:00
Postat av: Lotta

OT/Lars Ohly avgår.

Postat av: S-E Karlsson

Jag tycker att alla rätttrogna dvs SD: are ska meila till Gunilla Sax på OT och eftersöka Thoralfs inlägg angående stor regionerna !

2011-08-09 @ 12:40:09
Postat av: Fan vad synd det är om er alltid!

Ni får tolka det som ni vill. Jag bara tycker att martyrkortet är utspelat nu. Ni körde tyck-synd-om-oss-retoriken i valet och det gick ju bra för er, men det är väl ändå dags att komma på nya metoder.Vad gäller knuten i magen så refererar jag till ett tidigare inlägg, som också handlade om hur synd det är om SD.

2011-08-09 @ 12:43:35
Postat av: S-E Karlsson

Det är inte synd om oss det är bara ett önsketänkande från våra belackare , vi går från klarhet till klarhet 7,7 % i senaste mätningen , så ingen behöver tycka synd om SD ! Svenskarna börjar få upp sina ljusblå !

2011-08-09 @ 12:54:07
Postat av: Anonym

Vänsterpartiet skakas av Simon Fors-affären.I Haparanda drar partiet tillbaka kravet på uteslutning.Men på andra håll vill allt fler se hans avgång.http://www.nsd.se/nyheter/tornedalen/artikel.aspx?ArticleId=6311897

2011-08-09 @ 13:03:39
Postat av: Lotta

@Fan vad synd det är om er alltid!

Precis som S-E Karlsson skriver så är det våra belackare som håller på med tramset om att vi SD-sympatisörer tycker synd om oss själva. 7,7 % smakar mumma och ger mersmak. Dessutom är jag glad över att avarter som Römosseskolan och dess inhumana skolpolitik kommer till allmänhetens kännedom.

Postat av: Tjadden

Att bo i sosse styrda Sundbyberg är ingen sinneskur som kan göra någon människa glad.Vi har ett stort problem med våra alkoholister som är ca hundratalet som syns uppdelat i kringdrivande gäng merparten är finnar och skämmer ut stadsbilden, inte för att de är finnar, utan är A-lagare.Jag skrev om problemet till Kommun och fick ett svar sent om sider att de kände till detta problem och fick en Devis som avrundning hur vi har det bra i idyllen Sundbyberg?Vilket intesägande svar jag fick på förslagna åtjärder, i princip ett jaså och blev förbannad och svarade upp med på vilket sätt A-lagarna stör i våra bostadsområden och beskrev vad som sker nedaför mitt fönster och krävde åtgärder, alltså ingripa mot eländet, efter någon vecka hade man satt upp liknande kravallstaket och dragit rödvita band som ett hinder för att vistas nedanför mitt fönster.Som består av en trappa som inte används lägre med en låg mur på sidorna om, som ytterligare inbjudande sittplatser som vätter ut mot trottoar och gata.Varför kan man inte skicka A-lagarna till Norland att hugga skog eller dylikt och se till att de inte har någon tillgång till Öl och Sprit som jag också nämnde i mitt brev till Kommun. alternativt att stänga Systembolaget i Kvarteret som ligger vid sidan om mitt eget dito.

2011-08-09 @ 13:11:20
Postat av: Tony Ingman

Fan vad synd det är om er alltid:

Nej själv tycker jag det fruktansvärt synd om sådana som dig, för är man så in kokt i huvudet så att du inte begriper att det är en medveten strategi från dessa murvlar att utestänga ett

demokratiskt valt parti från debatten, men det är

väl snarare så att du försöker spela Allan på

sedvanligt PK vis.Dagens glädjeämne är att Lars Olyckan Ohly avgår,

synd att man inte samtidigt passar på att lägga ner partiet samtidigt, dom tillför inte landet något positivt!

2011-08-09 @ 13:38:52
Postat av: S-E Karlsson

Har nyligen följt mitt eget råd och sänt ett vänligt mail till Gunilla Sax chefred på OT om att hon/ de ska ta in Thoralfs inlägg i debatten om storregioner ! Skadar inte att vi visar vårt stöd !

2011-08-09 @ 14:02:26
Postat av: Lotta

Tramset som PK-media kör med att SD vill vara martyrer och att de tycker om att tycka synd om sig själva är mycket smutsigt och väl genomtänkt. I själva verket rör det sig om att på mycket odemokratiskt vis utestänga ett demokratiskt valt parti från att få framföra sina åsikter i media. När SD påtalar detta som man i ett demokratiskt land har rätt att göra, tystar media och för den delen 7-klöverns företrädare SD genom ovan nämnda trams. Den oupplyste svensken köper allt. Moment 22 med andra ord.

Postat av: Nisse Norton

Läser din blogg stort sätt varje dag. Ge aldrig upp, utan fortsätt att sparka på barometern och övriga. Du behövs för att belysa 7 klöverns idioti och deras lögner. Deras desperation lyser igenom tydligare efter den tragiska händelsen i Norge.

2011-08-09 @ 14:23:23
Postat av: Lotta

David Cameron om kravallerna i London "- Det är sjuka scener, där folk attackerar poliser och till och med brandkåren. Det är kriminellt och de kommer att konfronteras med vad de har gjort.

- De kommer att få känna lagens hela kraftfullhet."Hmm, vad är det samma beteende brukar kallas i Sverige?

Postat av: Tjadden

Jag undrar om den här artikeln hade kommit in i Barometerns debattsida? Avskyvärd enligt min mening bara för att invandrarpolitiker talar aldrig om något annat än rasism!http://www.expressen.se/debatt/1.2521423/rasismen-ar-ditt-ansvar-nu-juholt

2011-08-09 @ 14:40:23
Postat av: Magentan

Tony Ingman skrev: "Dagens glädjeämne är att Lars Olyckan Ohly avgår"Tyvärr kan jag inte hålla med om att detta är något glädjeämne. Skulle nog tro att det blir avsevärt många fler som röstar på V efter byte av partiledare, i alla fall om det blir Sjöstedt som axlar Ohlys fallna mantel. Det hade varit mycket bättre om de hamnat under 4-procentspärren vid valet 2014.Enda ljuspunkten skulle väl i så fall vara att MP går neråt när kommunisterna strömmar därifrån och tillbaka till V igen.2011-08-09 @ 14:49:08
Postat av: Magentan

ATT TYCKA SYND OM SDI Thoralfs artikel här den 3 augusti med titeln "Förbjud orden massinvandring och islamisering" skrev signaturen "vmm" följande kommentar:

"Om det där Täppas säger, om att Jimmie Åkesson var på publicistklubben efter valet och "ylade och skrek och betedde sig huliganmässigt"... stämmer det verkligen? Låter inte likt honom. Och inte likt någon annan SDare heller, för den delen. Inte så att jag tror Täppas ljuger rakt upp och ner så där i det politiskt oberoende public service, men ändå. Anmärkningsvärt."Jag vill gärna svara på detta, och då vill jag först påpeka att visst kan Täppas (och vilken annan person som helst bland PK-eliten) stå och ljuga rakt upp och ner i public service. Det har de ju gjort dagligen den senaste tiden.Nu har jag inte hört det aktuella Täppas-bandet, för jag klarar inte av att lyssna på Täppas förutsedda och uttjatade vänstersvada, men om Täppas påstår att Jimmie Åkesson var på publicistklubben efter valet och "ylade och betedde sig huliganmässigt" så ljuger antagligen Täppas två gånger i samma mening.Jag vet bara en eftervalsdebatt på publicistklubben (se nedanstående länk), och där var Jimmie visserligen inbjuden, men han ersattes av Mattias Karlsson. Han var alltså över huvud taget inte närvarande. Följaktligen har han varken ylat eller uppfört sig huliganmässigt där (vilket vem som helst av oss med sunda vätskor inser det omöjliga i när det gäller Jimme Åkesson).Inte heller Mattias Karlsson ylade naturligtvis, utan uppträdde lika lågmält och sympatiskt som vanligt. MEN i slutet av publicistklubbens inspelade debatt (vid 1:25:00) kommer ett MYCKET intressant avsnitt, där REINFELDT däremot verkligen går upp i varv.För att kunna betrakta detta sanslösa Reinfeldt-utspel ur rätt synvinkel är det viktigt att känna till att en av SD:s valarbetare och kandidat till kommunalfullmäktige i Göteborg, Issa Issa (invandrare från Mellanöstern), ett par veckor tidigare hade blivit brutalt misshandlad och svårt knivskuren av en grupp angripare och lagts in på sjukhus med svåra skador efter 18 knivhugg. Med tanke på bl.a. detta kan man nog beteckna Reinfeldts utspel som ganska sanslöst.Reinfeldt börjar med att påstå att "själva livsluften för SD är att vara missförstådda, att SD ÄLSKAR att vara missförstådda" ...osv, osv..., varpå Mattias Karlsson frågar: "Menar du att mina partikamrater älskar att bli knivhuggna?" Vilket gör Reinfeldt ännu mer exalterad ...Här är länken till publicistklubben. Gå till slutet - vid ca 1:25:00!http://a.blip.tv/scripts/flash/stratos.swf?file=http%3A%2F%2Fblip.tv%2Frss%2Fflash%2F4253676&showplayerpath=http%3A%2F%2Fa.blip.tv%2Fscripts%2Fflash%2Fstratos.swf&feedurl=http%3A%2F%2Fpublicistklubben.blip.tv%2Frss%2Fflash&brandname=PK+Debatt&brandlink=http%3A%2F%2Fpublicistklubben.blip.tv%2F&enablejs=true&smokeduration=0&referrer=http%253A%252F%252Fwww.silobreaker.se%252Finformation-eftervalsdebatt-p-publicistklubben-5_2263794174941724672&source=3Här är en länk om överfallet på SD:s valarbetare och kommunalfullmäktigekandidat Issa Issa.http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article12528820.ab

2011-08-09 @ 15:01:34
Postat av: Tjadden

Den här artikeln borde läsas av alla, som handlar om vilken liten procent som äger dig och resten av världen!Är det, det här som tycka synd om netmonstret vill förvara?http://www.sourze.se/__10762037.asp

2011-08-09 @ 15:24:33
Postat av: Tjadden

Rättelse; vill försvara

2011-08-09 @ 15:26:16
Postat av: Lotta

Vem av dem ljuger?

Waberi

"Får en flicka som är elev på Römosseskolan och har mens vara med på islamlektionerna om de bedrivs i moskén?

- Ja, hon får vara med på alla lektioner.""Kvinnliga elever på Römosseskolan får varken vistas i moskén, be eller vidröra Koranen när de har mens.

Och det är inget konstigt med det, menar läraren Abdul Rashid Mohamed."

Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Lotta, "Bus-streck" kallade visst "Stockholm-Bob" händelsen när "de rara gossarna" sköt vilt mot polishuset i Södertälje!Ju mer vi växer, ju mer blir pöbeln orolig. Jag trodde i min enfald, att martyr-skapet endast var förbundet till en viss kategori! Där ser man, man lär sig så länge man lever.Att kommunisten lämnar matbordet, intygar deras partis roll. Det bästa vore också om partiet också försvinner. Jag tror då på en lugnare tillvaro för landets folk.Vi har två V-gökar som i Arvika Nyheter ojar sig över terrorbehandlingen i Sverige från vår sida.

Jag har bemött deras märkliga insändare, då de jämför Stockholm med Oslo och vårt agerande.

Jag påpekade att Stockholm-terroristen hade klara

förhands handlingar både före och efter dådet, emedan i Oslo-terroristens fortfarande pågår utredning.

Det var Kent Ekeroths påpekande i riksdagens plenisal den 14 december 2010 som ingav dessa (V) senkomna besvär och frågetecken.Där ser man, käften glappar hos dessa fördröjningar,

kunskaper och allmänt tänkande hos dessa tillhörande

Vänsterpartiet i Arvika kommun.Tyvärr är AN en liten landsort tidning med endast utgivning i tre dagar per vecka, så någon hänvisning

till "deras (V) referat" kan jag inte hänvisa till, däremot mitt svar via email om så önskas.

Det återstå att se, om dotterföretaget till NWT tar in bemötandet. De har förvisso släppt lite på sina annars strama tyglar.Vi hade för någon vecka sedan en S-dam som försökte

ragga väljare på "vår bekostnad" i Oslo-dramat, och det bemötandet infördes i fredags. No problems...

Full rulle i lilla Arvika, alltså!2011-08-09 @ 16:06:44
Postat av: Fan vad synd det är om er alltid!

Att tycka synd om sig själv:http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/july/alla-manniskors-lika-varde.html#commentDessutom är nog den vanligaste meningen här inne: "hatkampanj mot SD". (Det handlar inte lika mycket om hat mot SD som hat mot de som på allvar tror att det är invandring som ligger bakom alla problem i samhället.)För mig och min likar är SD:s politik inget annat än skrämselproganda som vänder sig till människors skräck för det okända.

2011-08-09 @ 16:17:16
Postat av: Gubben o Gumman

Ja nog är allmänheten rädda i London.

Pang ett skott i foten.

2011-08-09 @ 16:23:29
Postat av: Lotta

@Gubben o Gumman

Är det nu man säger touche?

2011-08-09 @ 16:34:11
Postat av: S-E Karlsson

I kväll ska hustrun och jag skruva av kapsylen på en Rom Backardi och ta en Cuba Libre för att fira att Lars Ohly har sagt upp sej eller som det sas när man var till sjöss " lämnat in den blå" !

2011-08-09 @ 16:39:53
Postat av: AWSvensson

London utkämpar ett krig förmedla media, skillnaden mellan detta drägguppror och ett krig är att i ett krig sätts in militär vilket är något helt annat än dialogpoliser.

2011-08-09 @ 16:41:59
Postat av: Gubben o Gumman

BBC :Två purbrittiska ungdomar i intevju "dom visar polisen vad dom kan göra, sedan har man lovat att börja skjuta folk"

(Första mördade personen funnen skjuten idag 26 år)

När vapnen kommer fram är det inbördeskrig per definition,blir det inatt eller imorgon natt?En äldre affärsägare framför sin nedbrunna 160 år gamla butik "Det måste vara något fel i samhället när man låter något sådant här hända"

Ja jo det kan man väl instämma i, frågan är om mannen lärt sej någotEn grupp terrorister hjälper en skadad ung annan terrorist upp på benen medans han rånas på sin ryggsäck.

Så skulle säkert svenska barbarer uppträda.

Riktigt fina engelska nybyggare.

Svensk media aktar sej noga för att nämna vilka som står för dettaGlöm inte bort dom nedbrända varuhusen i Stockholm

Det blir Sveriges tur med,problemet blir att få fram poliser, då alla i stort sett är "utredare"

Det man skall tänka på som "hemvärnare"England ökar från 6000 till 16000 poliser inatt.

Nu blir det hårda tag lovar premiärminister som skickar alla poliser han kan från hela England.När polisresurserna är slut så kommer militären sannolikt innan fredag.

Senast då startar London "OK Corall"Att svenska politker med några undantag skule lära sej något är uteslutet,skulle man närma sej sanningen så slår dagisbuggen i päronet till : Alla är snälla.Hoppas alla britter som röstat fram detta känner sej nöjda nu grattis ni har uppnåt den ultimata idiotins triumf bstående av Mena tomtar som mördar och skövlar.

2011-08-09 @ 16:51:24
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Nej denna världmedborgare kör "plattfotrally" med sitt switchboard.

2011-08-09 @ 16:55:50
Postat av: Lotta

"Under delar av undervisningen ska flickor med menstruation ha varit ovälkomna.

- Finns det ett uns av sanning i detta borde hela skolan stängas ned, säger Marie Carlsson, barnpsykolog i Göteborgs kommun."

"Skolinspektionens krav är att kränkningarna ska vara åtgärdade senast 15 augusti. Marie Carlsson hoppas inte att anklagelserna stämmer.

- I så fall är det helt förödande. Sådant är inte bra om man ska verka för ett mer jämställt samhälle."

Vem stänger då skolan?

2011-08-09 @ 16:56:17
Postat av: Hulda

AW Svensson.... Ja, nu får det bli fira av!

Ohly känner sig färdig på partiledarplatsen. Sedan valnatten när han inte vågade dela sminkloge med Jimmie Äkesson har jag väntat!

Maken till dålig respekt för Svenskarnas åsikter får man leta efter....

2011-08-09 @ 17:13:39
Postat av: Gubben o Gumman

Missa inte den ultimata berikningen på PI när ett "blekansikte får klä av sej sina kläder vilka han rånas på Gubben o Gumman skriker KÄRLEK.

I Sverige hade den vite killen fått böter för förargelseväckande beteende i "Dampland" är inget omöjligt så länge Josefs o Vladimirs vänner tillåts hålla i "rodret" läs SVT68 SR69.På lokal nivå jobbar Barometern Matte och Gugge för detta i sin dårskap,bräder o rån i Kalmar mörkas ned bla,så en affärsinnehvara i Kalmar med samma funderingar som den i England är mer än möjligt.Hur många i Tjofaderittan gängen som stökar i London har gått på bristtiska "Rörmossekolor"

Det är väl här den gamle mannen med sitt nedbrända 150 åriga varuhus skall börja sina funderingar liksom 92.3% av Svenne Bananerna i Sverige.

Stäng dessa odemokratiska kvinnoförnedrande"John Cleese" skolor.Vänta bara när dom ungdomar som hålls hemma går ut i London och deras föräldrarna i nästa steg vilka poliser skalla Cameron skicka då?

Frågan Cameron bör ställa sej är vilka poliser som skall skydda honom när alla är upptagna med Mena tomtarna.Tacksamheten av att få leva på brittiska skattebetalare är enorm måste man säga.Enda trösten är möjöligen att dom gripna kommer att få sitta på kåken länge i Sverige hade dom fått ett samtal med en batikhäxa eller "invandrarpolisen" på dialogavdelningen.

Det har kompisarna i rödbetsoppans vänner redan ordnat för sina polare.

2011-08-09 @ 17:28:13
Postat av: AWSvensson

Hulda i den takt partiledare avgår så är risken att man bli alkoholist.Nu ser jag, vilket kanske framgått i min konversation med GoG att jag ser mitt dagliga intag av 3cl gammel dansk som rent medicinskt i förbyggande syfte,ja hjärnan kan slamma igen och bli som vår gäst "Fan vad synd det är om er alltid!" är avskräckande.

Är det någon mer än jag som får svårt att stava efter att ha läst GoG:s kommentarer,eller måste jag öka dosen.

2011-08-09 @ 17:37:53
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Kallas för dubbelseende "by bos"

2011-08-09 @ 17:57:19
Postat av: "Vi gillar olika".

Ett urval av bilder på efterlysta plundrare i London.

Detta multikulti vansinne har vi här också,det är bara en tidsfråga innan luntan antändes.http://www.friatider.se/wp-content/uploads/cache/picture352982.jpghttp://www.dailymail.co.uk/news/article-2024120/London-riots-2011-suspects-Photos-released-know-looters.html2011-08-09 @ 19:11:14
Postat av: Anonym

Vänsterextremist åtalad för SDU-misshandelMax Olof Colliander, 871115, åtalas för misshandel.Uppsala tingsrätt, B 3844-11. Rättegången hålls den den 21 oktober.Colliander har aktivt förföljt Sverigedemokraterna under en längre tid, han har associationer både till Ung vänster och Ungdom mot rasism där han stått och delat ut flygblad för deras räkning utanför Sverigedemokraternas valstuga under valrörelsen 2010. Han har även skrivit diverse insändare, drivit AFA:s hemsida i Uppsala och driver flera bloggar med mera.Enligt uppgift ska han 2007 ha gripits för misshandel av flertalet meningsmotståndare, dock ingen från SD eller SDU. Han är dessutom styrelseledamot för täckorganisationen ”Uppsalabor mot rasism”

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/09/vansterextremist-atalad-for-sdu-misshandel/#more-96302

2011-08-09 @ 19:15:19
Postat av: Lotta

En man som denne skulle vara otänkbar i Sverige.

Postat av: Tjadden

LottaMen inte den här mannen!http://www.youtube.com/watch?v=y1OJo7JUTIw&NR=1

2011-08-09 @ 20:01:11
Postat av: Lotta

Frilandsjournalisten Ferdrik Qvistbergh håller på och "gräver" i drottning Silvias far, Walther Sommerlaths eventuella koppling med nazisterna. I ett inslag på Rapport just nu ställde journalisten frågan: Varför Walther Sommerlath återvände till Tyskland 1938. Undrar om denne idogt arbetande frilandsjournalist kommer sätta tänderna i Socialdemokraterna och Centerns förflutna som nazistsympatisörer efter detta? Jag menar, är händelser som hände 1938 något att ta upp i det ena fallet gäller samma sak i det andra.

2011-08-09 @ 20:06:12
Postat av: LN

.

... ÖSTTYSK AGENT på Bommervik = SANT!

Avslöjades av SRP1 idag 17:30,... EURABIA = FALSKT!

Eurabia finns inte, har aldrig funnits! Trovärdiga och ärliga journalister, sådana som namngives i Thoralfs inledande bloggpostning, har övertygat oss om att det rör sig om ett falsarium, en konspirationsteori.För att ytterligar understödja fulmedias övertygande påstående om att EURABIA är en MYT, ett fantasifoster, följer nedan litet fakta för att styrka dessa/deras påstående.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Under en presskonferens den 27 november 1967, förklarade Charles de Gaulle öppet att det franska samarbetet med den arabiska världen hade blivit "den grundläggande basen för fransk utrikespolitik". Senare, i januari 1969, vid den andra internationella konferensen för stöd till de arabiska folken, som hölls i Cairo, förelåg i resolution 15 beslut om "... att bilda speciella främjande parlamentariska grupper, om de inte redan fanns, och att använda den parlamentariska plattformen som stöd, för det arabiska folket och det palestinska motståndet."Fem år senare i Paris, juli 1974, skapades den parlamentariska basen för samarbetet mellan Europa och arabländerna inom ramen för den Europeiska-Arabiska Dialogen.

=======================================================

The second international conference in support of the Arab peoples, Cairo 25-28 January 1969. International conference in support of the Arab peoples, Cairo,1969, En, 170 s.Titeln finns i Sverige tillgänglig för "vanligt folk" i tre exemplar på 3 olika bibliotek.#1 Anna Lindh-biblioteket

Placering: (5-011) MAGASIN 704449

#2 Kungl. biblioteket

Placering: 70 Q 1678

#3 Göteborgs universitetsbibliotek, Centralbiblioteket

Placering: K 6725

======================================================

Begreppet "Eurabia" introducerades i mitten av 1970-talet, som titeln på en tidskrift utgiven av ordföranden i Föreningen för fransk-arabisk solidaritet, Lucien Bitterlein, och som publiceras gemensamt av Groupe d'Etudes sur le Moyen-Orient (Genève), Frankrike-Pays Arabes (Paris), och Mellanöstern International (London).I tidningens artiklar efterlystes en gemensam och samfälld europeisk-arabiska attityd och inställning på varje politisk nivå. De konkreta förslagen var inte bara funderingar av isolerade teoretiker, utan det lades fram konkreta förslag till politiska beslut utformade i samarbete med - och som sedan aktualiserade av - europeiska statsöverhuvuden och europeiska parlamentsledamöter.(fortsättes)

2011-08-09 @ 20:22:59
Postat av: Magentan

"SVENSK DIALOGPOLIS KRITISK TILL BRITTISK INSATS"

"Svenska polisen leder flera utvecklingsprojekt i Europa. Metoder med dialogpoliser kopieras runt om i Storbritannien, men inte i London. Dialogpolisen startade som en försöksverksamhet för drygt tio år sedan och har sedan utvecklats till en permanent grupp med ett 30-tal poliser runt om i Sverige. Ola Österling är chef för Stockholmsdelen och har föreläst om arbetssättet i både Storbritannien och andra delar av Europa.""För att komma till rätt med upploppen i Storbritannien menar Ola Österling att det är helt nödvändigt att använda sig av mer kommunikation.

– Man måste ta upp en dialog med medborgarna."http://www.svd.se/nyheter/utrikes/svensk-dialogpolis-kritisk-till-brittisk-insats_6378156.svdVilken tur att vi har en så DUKTIG och SNÄLL dialogpolis här i Sverige! Och vad bra att de har hållit på att träna med sina dialoger här i 10 år nu! Det känns så skönt och tryggt att veta att vi har en polis som kan "prata bort" kravaller om de skulle sätta igång på allvar här också.De där bilbränderna och stenkastningarna mot brandkåren vi har haft här har ju bara varit små gulliga gräl än så länge.

2011-08-09 @ 20:31:09
Postat av: LN

(fortsättning)Arabstaterna hade vid Cairo-konferensen framställt krav på Europa: (1) tillgång till västerländsk vetenskap och teknik, (2) att Europa skulle förhålla sig politiskt oberoende till 'den stora satan' USA, (3) krav på Europa att (A) anpassa sin arabiska politik (sic) och (B) en demonisering av Israel, som skulle anses utgöra ett hot mot världsfreden samt (C) åtgärder som gynnade arabisk invandring och spridning av islamisk kultur i Europa.I detta samarbete skulle också ingå (D)erkännandet av palestinierna som ett distinkt folk och PLO och dess ledare Arafat som det (över natten skapade nya landet) Palestinas representant. "Palestinierna" hade fram till 1973 varit kända endast som "arabiska flyktingar", också av andra araber och arabstater. Konceptet "en palestinsk nation" hade helt enkelt tidigare inte existerat.Den ovan angivna politiska agendan har förstärkts av avsiktliga kulturella omvandlingar av av Europa. "Euro-Arab Dialogue"-symposier som hållits i Venedig (1977) och i Hamburg (1983) har innehållit rekommendationer som framgångsrikt har blivit implementerade. Dessa rekommendationer har bland annat inneburit ett medvetet och privilegierat inflöde av stora mängder arabiska och andra muslimska invandrare.'Rekommendationerna omfattar främst följande punkter:

-1 Samordning med de ansträngningar som de arabiska länderna gör för att sprida det arabiska språket och kulturen i Europa,

-2 Skapandet av gemensamma europeisk-arabiska kulturella centra i europeiska huvudstäder.

-3 Nödvändigheten att förse europeiska institutioner och universitet med arabiska lärare specialiserade på att lära ut arabiska till européer.

-4 Nödvändigheten av ett samarbete mellan europeiska och arabiska specialister i syfte att för bildade européer presentera en positiv bild av dels den arabisk-islamiska civilisationen, dels samtida arabiska frågor.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Detta räcker kanske för idag. Ni har nu säkerligen börjat tvivla på att EURABIA existerar.

Tänk om det skulle förhålla sig så som diverse professorer och förståsigpåare och inte minst fulmedia påstår:

EURABIA finns inte och har aldrid funnits.EURABIA är påhittat av främlingsfientliga, islamofoba högerextremister.Jag återkommer vid ett annat tillfälle med mera bevis för att EURABIA är en myt.

2011-08-09 @ 20:33:22
Postat av: Lotta

@TjaddenHerre je är det på riktigt?

2011-08-09 @ 20:35:20
Postat av: SD ut ur riksdagen 2014

Jämfört med kommentatorerna här framstår Breivik som riktigt vettig och balanserad.Hellre sjuklövern än dårörten.

2011-08-09 @ 21:15:58
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Thoralf´s mailväxling med Barometern får mig osökt att tänka på det rent ut sagt nonsensprat "ring p1" idogt trummar in hos folk - "det är du som bestämmer ämnet"Tjolavipp....Det finns en sluss och en producent och de kan styra som de behagar och helt efter egen agenda påskina en - i deras ögon - lämplig opinion.Har försökt ta upp detta som ämne vid ett flertal tillfällen, men ja ni gissar rätt - blir aldrig uppringd.Kamouflerad censur!

2011-08-09 @ 21:39:16
Postat av: S-E Karlsson

" SD ut ur riksdagen 2014 " de du det kan du nog titta i stjärnorna efter !

2011-08-09 @ 21:39:57
Postat av: Tony Ingman

SD ut ur riksdagen 2014:

Ja fortsätt du att drömma , ditt uppvaknande kommer nog att bli brutalt när SD passerat 10 % i

valet 2014: Jag förstår att sådana som du bara

försöker peppa dig själv precis så som många andra

dumdryga PK ister gör när ni ser att stolleprojektet mångkultur börjar att rämna.

2011-08-09 @ 21:51:30
Postat av: Tjadden

LottaObama ska vara president som uppträder berusad inför publik, vittnar om dåligt omdöme och vi som anser Reinfeldt om detsamma helt omdömeslös?Tydligt det, ju högre upp på karriärstegen så minskar normalt folkvett.

2011-08-09 @ 21:58:18
Postat av: Tony Ingman

Det borde sändas Grattishyllningar till Fredrik Reinfeldt nu när hans idealiska mångkullturella samhälle visar hur utvecklande det är, visserligen sker detta i London just nu, men kommer snart till sverige, som kommer att skicka ut ett tusental dialogpoliser som skall jollra med dessa förbrytare.

2011-08-09 @ 22:09:56
Postat av: Robin Shadowes

"För mig och min likar är SD:s politik inget annat än skrämselproganda som vänder sig till människors skräck för det okända."Jag vill höra dig upprepa samma ord när upploppen spridit sig till Sverige. Killen som tvingas av alla sina kläder utom kallingar är en främlingsfientlig rasist som bara får vad han förtjänar? Är han rädd för den okände svarte "hjälten"?

2011-08-09 @ 22:46:54
Postat av: Hulda

Nu åker Ohly. Innan det var det Maud. När åker Hägglund? Men hjälper det? SD,s siffror minskar inte för det.

Byt politik istället, då kanske SD,s väljarstöd minskar. Men bara kanske....

2011-08-09 @ 23:29:49
Postat av: VoP

OT/Så har ytterligare en partiledare aviserat sin avgång. Det var ju inte så länge sedan som Mona la kreditkortet på hyllan. Nu är det Ohlys tur att hänga upp hammaren och skäran i snickarverkstan. Det man främst kommer att minnas från Ohlys dagar är hans absoluta frånvaro av populism. Han körde på i sina egna spår. På valvakan 2010 fick vi smaka på hans version av "vi gillar olika". Under en direktsändning i TV4 , 2006, vevade han upp långfingret mot en kvinnlig deltagare, Ohlys bidrag i jämställdhetsdebatten? Han deltog i stenkastarvänstern demonstrationer mot Israel iklädd Palestinasjal försedd med karta utan Israel. Aldrig var lögnen långt borta heller, om det så rörde sig om så banala saker som vem han spelat fotboll med eller om det skulle redigeras brev till Kirunasvenskar. Det är bara Ohly och Schyman som kunnat bete sig hur som helst utan det lett till några större reprimander. Nu fick ju iofs Schyman ställa grogglaset på hyllan när hennes skattetrixande gick för långt.

Ohly har alltid sett så självsäker ut när han varit med i SVT. Tänker man efter är det ju inte så konstigt då han förmodligen haft väldigt stort stöd därifrån. Nu får vi se vem som plockar upp stafettpinnen (gatstenen) och leder "gatans parlament" efter Ohly.

2011-08-09 @ 23:31:54
Postat av: Gubben o Gumman

VoP : Ohly "går som barn i huset" på SVT68

2011-08-10 @ 00:17:08
Postat av: Gubben o Gumman

David Cameron och borgmästaren i London utbuade av purbritter på den sedvanliga ruinvandringen.

När blir det Fredriks tur?Bilden på en kvinna som hoppar ut ur ett brinnande hus kanske någon kan länka in,är hon inte lite lik "Flippa".(BBC,PI)

Vi får hoppas att hon innehar kollektiv hemförsäkring i allafall

Vilket uppslag till frimärke :"hot girl"Från oss alla till er alla oikofober trevlig natt.

Vi får hoppas inte plattfötternas kärlek blir gränslös inom kort bara.

(Kom ihåg var ni läste det först)Vill du slippa "näcka" rösta SD 2014

2011-08-10 @ 00:34:15
Postat av: Gubben o Gumman

Ja då har "nackslottsdemoktaren Lasse Plattfot fått lämna in likproducentlicensen och frikortet på Nalox.Sörjd och saknad av ingen, förlåt holkfolket,men ni räknas inte in i en demokrati utan fär "sörja" på närmsta kommunala soptipp.

OBS medtag 150 miljoner ljus för era offer.Nu lär väl V skaka fram någon ny retarderad dampnöt givetsvis,så ADHD dansen med stenar på gator och torg får en ny dirigent.Det börjar väl bli dags för en ny Kluckeli kluckkluck, livrädd i själen och lätt personlighetsstörd via systembolaget.

För att sedan kravla upp i talarstolen för att tala om rädslor och främlingsfientlighet,fullständigt livrädd för allt och alla själv.

Samtliga har sannolikt växt upp i hem utan speglar.

Men vem fan vill se Scary movie varje dag?Nu väntar vi bara på att Göran rallyfacet Hägglund skall få utnyttja sin kölapp, för att få kasta in handduken ,"Måddan" trängde sej väl före i kön.

2011-08-10 @ 01:01:08
Postat av: Notarien

Hur ska SD någonsin kunna nå ut med information om man inte ens klarar av att lägga ut Åkessons sommartal på nätet? Pinsamt dåligt!

2011-08-10 @ 02:04:19
Postat av: Gubben o Gumman

Notarien : Fast 7.7% är pinsamt bra tihi

2011-08-10 @ 02:19:59
Postat av: Karlskronabloggen

Ändå lite konstigt att David Cameron blir utbuad på det sättet för han har ju verkligen tagit avstånd från mångkulturen, men folk vill väl se åtgärder och inte bara ett tal som kanske bara var ett spel för galleriet?Nu blir ju Vänsterpartiet det fjärde partiet som byter partiledare efter valet och de har ju en alldeles ypperlig ersättare till Lars Ohly i form av Simon Skog!Låt oss hoppas att han kandiderar och blir vald till ny partiledare!

2011-08-10 @ 03:00:12
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: S-E Karlsson

Ja,ja lite lurigt är det nog med vänsterpartiet nu när Ohly " lämnat in den blå " så kanske siffrorna vänder ? Ja,ja det visar sej !

2011-08-10 @ 06:17:05
Postat av: Ludvig

Tur att denna blogg finns, så det går att få veta hur illa det är ställt. Barometern har jag tappat förtroendet för för många år sedan.

2011-08-10 @ 06:49:39
Postat av: Tony Ingman

När får vi höra konduktörens version om den avslängda 11 åriga flickan på tåget??

Eller har hon fått yttrandeförbud från SJ som

var så snabbt ute och fördömde henne?

Det hade ju varit bra om hon kunde punktera AB s

och övrig medias uppblåsta lögner. Den som

läst Stellan Bojeruds reportage förstår att dessa två damer inte hade rent mjöl i påsen.

2011-08-10 @ 08:43:11
Postat av: Fan vad synd det är om er alltid!

@Robin ShadowesProblemet med många av SD:s sympatisörer är att de ständigt lyfter fram exempel på hur människor med annan etnisk bakgrund än svensk begår brott, utan att då förstå att det inte handlar om härkomst utan om klass.Desperata människor gör desperata saker och om man har upplevt år av diskriminering och förtryck är det inte konstigt att desperationen föds. Med detta menar jag INTE att upplopp är rätt men det är ett argument för att kanske förstå det.Nu är ni rädda för muslimer, för 100 år sedan var det "tattare", i mitten på 1900-talet var finländare det farligaste som fanns och under kalla kriget var det ryssarna.Modigt att sparka på den som redan ligger?

2011-08-10 @ 09:27:24
Postat av: Tjadden

I vär lokaltidning "Mitt nytt Solna Sundbyberg" hade ett fruntimmer på läsarnas insändarsida, börjat gnöla om smygrasisms och menade på att man ska inte hålla på och anklaga folk.Följande rad, Sverigedemokratisk politiker anser att att mångkulturen är skyldig till massmordet i Norge, sådan här smygrasism borde (underförstått) åthutas enligt henne.Och vad sysslar detta fruntimmer med egentligen?

Hon är värre än den värsta rasist som vänsterextrem och svenskhatare!

2011-08-10 @ 09:36:17
Postat av: Tjadden

Kan någon här säga var artikeln och vidhängande video har tagit vägen på Internet om påståendet att President Obama knapprar ett slags knark.Bilderna på honom genomgående, så tar han sig om näsan ungefär som om han snyter sig i handen, som då skulle vara typiskt när någon använder sig av detta knark.

2011-08-10 @ 09:50:21
Postat av: Gubben o Gumman

Måste vara jobbigt att vara "mental klassfånge" hos holkfolket,läs IQ snitt världen så klarnar det i haschdimmorna.Hur många indoktrinerade plattfötter finns det egentligen AW Svensson,och har dom verligen 21 fingrar och tår efter att ha kontrollräknat som dom påstår själva.Två unga män mördade skjutna i en bil när dom försökte stoppa den förtryckta klassen från,att plundra och skövla.

Undrar om dom hann bli rädda,,när lilla jippiepuffran pangpangade.Fast gå omkring beväpnad är väl en rättighet i den förtryckta klassen får man förmoda.Detta sätter du stopp för med att rösta på SD 2014

"Ge oss våra gator och torg tillbaka"Gubben o Gumman skriver som fristående avprogramerare av holkfolket ,ingen koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller Rumänska herpesförbudet.

2011-08-10 @ 10:14:13
Postat av: Inge Sandén

ATT alias "SD ut ur Riksdagen 2014 tycker att Anders Behring B.är en vettig och balanserad person ter sig naturligt och är klara besked av en person som likt sina politiska vänner förespråkar att med våld förgöra sina meningsmotståndare.

Det är ingen skillnad på att döda 73 oskyldiga och 150 miljoner,läser jag mellan hans rader.

Rövskallar kan inte dölja sitt verkliga jag,skott i foten skulle G&G sagt om denne rövskalle.

2011-08-10 @ 10:22:01
Postat av: Hulda

Fan vad det är synd...

Läs på bättre om hur Muslimerna vill att saker och ting ska vara i de länder de bor i. Sedan är du välkommen att skriva här igen.

2011-08-10 @ 10:23:31
Postat av: Tjadden

Det här är en video som väcker stor uppmärksamhet ute på nätet.Samtidigt talar den , "FÖRDEL SD" att vi har absolut rätt åsikter med vår politik, möjligtvis att mera markant att vi måste avveckla mångkulturen, men det hoppas jag att det löser sig mer eller mindre automatiskt med tiden, när svenska folket har vaknat upp och ser nyktert på tillvaron.http://www.liveleak.com/view?i=0f9_1268128895

2011-08-10 @ 10:32:12
Postat av: Inge Sandén

@"Fan vad synd det är..."

Sverigedemokrater är inte rädda för Fan eller någon annan.

Musslimer tycker vi synd om,som inte får kritisera eller lämna sina förtryckare islamisterna,som förespråkar ett leverne,som även vi i Norden delvis hade för 1400 år sedan.

I det kristna Sverige kan vi både lämna och t.o.m. häda deras lära utan att leva med ett dödshot resten av livet.

Det var inte ryssarna vi tog avstånd ifrån.

Det var det samma här,det var mot Ryssarnas förtryckare det kommunistiska partiet,som till skillnad från islamisterna påstådda religiösa leverne kunde hålla sitt folk i bojor,då de spred sitt budskap med att det var arbetarna de företrädde.

Finnländare har vi alltid sett upp till,som med hjältemod försvarade sig mot kommunismen.

Att några Finnar på 50-talet satte skräck i en del naiva Stockholmare,som påstod att dom slogs med knivar på lördagskvällarna runt Slussen,tycks fortfarande sitta kvar i din trångsynta skalle.

Kunde skriva mycket om "tattarna"men avstår för att det blir alltför känsloladdat.

2011-08-10 @ 11:07:47
Postat av: AWSvensson

Jag kan icke räkna dem alla,

de prov på deras godhet jag rönt.

Likt morgonens droppar de falla

och glöms likt dessa så skönt.

Jag kan icke räkna dem alla,

de prov på deras godhet jag rönt.Detta som svar till GoG vars favorit Hamilton satt i studion och gullade med sin kompis Ohly. Inte ångrade han att han betett sig drummelaktigt,ena stunden alla likas värde,tolerans för att nästa helt flippa ur i sin förträfflighet. Det enda den personen tycks ångra är att han inte tidigare mörkade sina dunkla rötter i kommunismen ,ett fatalt misstag att inte ställa om seglen efter murens fall.Men med tanke på sin bakgrund kan han ju återvända till SJ ,där finns ju många beröringspunkter , bl a att de har svårt att avgå i tid.Ohlytok spotta' rök.

Hövdingstok runt om strök.

Vis man sa': "Sån't humör.

Du blir bra konduktör."

Då sa' den tappre siste sverigedemokraten , Sverige är ej som det var förut.

Med risk att bli invald bland de aderton så var det vara slut på diktandet,det är ju trots bland de tjugo jag finner sympati.

2011-08-10 @ 11:10:15
Postat av: Robin Shadowes

"Problemet med många av SD:s sympatisörer är att de ständigt lyfter fram exempel på hur människor med annan etnisk bakgrund än svensk begår brott, utan att då förstå att det inte handlar om härkomst utan om klass."Du, jag är uppväxt i en enkel arbetar-familj som röstat på sossarna i flera generationer, så även jag tills den tjocke tog över. Så nog har även min hjärna blivit marinerad i klass-dravlet. Sedan vaknade jag bryskt upp till verkligheten för blott tre år sedan. Du borde lära av Kent Ekeroth. Gör som han och läs koranen och haditherna, kanske även reliance of the traveller som avhandlar sharia-lagarna. Då kanske du äntligen begriper att det har allt att göra med etnicitet. F ö finns det enorma klass-skillnader i deras länder så du kan ju åka ner dit och kämpa med dem.

2011-08-10 @ 11:23:13
Postat av: Tony Ingman

Ja att Lars Ohly var en riktig ful fisk visade han

tydligt när han hade det dåliga omdömet att bära en

palestinasjal med en karta över mellanöstern med

Israel utraderat, med andra ord så stödjer denne

figur t.ex Irans Diktator att Israeler borde raderas ut från jordens yta.

2011-08-10 @ 11:43:46
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesDu har nog rätt i att vi gör våra val efter vilken klass vi tillhör, men det är långt ifrån hela sanningen.I sak när det gäller politik så röstar vi efter hur mottagliga vi är för politisk propaganda och jag vill nog påstå att de flesta har ett irriterande sätt att vilja satsa sin röst på ett vinnande lag.Deras går till de två största partierna, sedan om deras politik strider mot all förnuft spelar ingen roll, huvudsaken att det jag har röstat på får flest röster.Vem röstar på en förlorare?När det gäller våra kära invandrare där de flesta kommer ifrån ociviliserade länder, så ska ingen inbilla mig att de vill bli civiliserade i Sverige, isf kommer de ifrån så exotiska länder som Norge, Danmark, Island och Finland.Apropå civiliserade Sverige, var då någonstans? Att vi har varit det, innan mångkulturen förstörde allt, är ju en sak att lägga på minnet, i mitt minne har Sverige varit det mest civiliserade landet i världen och nu...

2011-08-10 @ 12:48:37
Postat av: Thoralf Alfsson

Är det inte någon som en länk till bild med Lars Ohly i palestinasjal?

2011-08-10 @ 12:49:10
Postat av: Skånepåg

Postat av: VoP

Ohly i palestinasjal

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/07/danmark-kan.html

2011-08-10 @ 13:03:06
Postat av: Lotta

Thoralf, kolla din mail.

2011-08-10 @ 13:07:26
Postat av: Skånepåg

OTFöljande citat hittade jag i en tidigare tråd och skrivet av signaturen Simon Nylander.”När man förstår att maskrosorna är vackra, fast de är annorlunda och kanske uppfattas som ogräs av den inskränkta trädgårdsodlaren, då har man förstått och bejakat det mångkulturella samhället.”Kan man plita ihop denna rappakalja och kalla trädgårdsodlare i generella ordalag för inskränkta och dessutom koppla ihop detta med förståelse av det s.k. mångkulturella samhället, är det hög tid att tänka på sina alkoholvanor och dra ner på sin konsumtion av maskrosvin högst avsevärt!

2011-08-10 @ 14:22:18
Postat av: Calle

@ Skånepåg

Vad tillför maskrosorna trädgården förutom att de är annorlunda att titta på??? Inget alls!!!

Däremot suger dom näringen ur jorden för dom växter som redan finns där, och är tänkta att växa. Vidare breder dom ut sig med sina stora blad och kväver all annan växtlighet, för att inte tala om hur fort dom förökar sig med vindens hjälp. Rotar sig djupt och är ett helsicke att bli av med.

Visst finns det paralleller!

Tala om paralleller.

2011-08-10 @ 14:53:36
Postat av: Thoralf Alfsson

CalleEn mycket tankvärd analys som jag säkert kommer använda mig av i ett blogginlägg.LottaTack för en utmärkt bild på Lars Ohly i palestinasjal. Den skall jag använda!

2011-08-10 @ 15:01:44
Postat av: Skånepåg

@ CalleJo men visst är det så och en utmärkt jämförelse och parallell. Men det är ju inte på det inskränkta sätt som den som jag citerat tänkt det hela, utan tvärt om. Som sagt, man bör ta det försiktigt med maskrosvinet och tänka på poosennten!

2011-08-10 @ 15:03:10
Postat av: Stefan K

Förändringens tid kommer Thoralf, var så säker.Till "Fan vad synd det är om er alltid" har jag två frågor:

Du har inte missuppfattat detta med martyr? Martyrskap är något man utsätts för, inte väljer http://sv.wikipedia.org/wiki/Martyr

Tror du att det är SD:s politik eller medias skrämselpropaganda som skrämmer upp invandrare mest?

2011-08-10 @ 16:06:40
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: S-E Karlsson

"Calle " Kanoninlägg , jättebra !

2011-08-10 @ 17:29:46
Postat av: Lotta

LAJ på Barometern kan ju faktiskt skriva något riktigt bra, bara han vill.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0