NAPP OCH BOTTENNAPP

Barometern nappade omgående på mitt blogginlägg om att vägra betala TV-licens. Som jag publicerade sent på kvällen. Redan vid 10-tiden ringde en journalist från Barometern som uppenbarligen vädrade en möjlighet att skriva något riktigt negativt med braskande rubrik som t.ex. SD-riksdagsman vägrar betala TV-licensen. Undrar om hon överhuvudtaget kommer nämna orsakerna till mitt ifrågasättande av TV-licensen eller att jag anser att SVT och SR borde ägna energi åt att få Stasi-listan att bli en offentlig handling. Jag gissar att hon kanske fokuserar på att jag stödjer Ingvar Kamrad. Imorgon får vi se vad den kvinnliga reportern hittat på.

Kalmar Familjebad inför segregerade badtider. Detta är vad jag kallar ett typiskt exempel på den islamisering som pågår av vårt samhälle.
Jag är fullständig motståndare till detta. Jag kommer begära ut protokollet från det möte som beslutat om denna segregering. Kalmar familjebad är ett kommunbolag och dess styrelse är politiskt sammansatt. Jag gissar att ingen av dess ledamöter har motsatt sig detta beslut men vi får se vad protokollet visar. Före detta Kalmar FF spelaren Lasse Johansson är ordförande i Kalmar Familjebad. Undrar om Barometern kommer ta upp detta?
Idag kom ännu en opinionsundersökning TV4/Novus som ger SD 5,6 procent en ökning med 0,2.
Denna undersökning bygger på ca 2000 telefonintervjuer och jag är förvånad att vi ökar i opinionen då undersökningen pågått mellan den 22 juli till den 22 augusti. Det här lovar gott inför hösten och jag tror inte det är omöjligt att vi kan få 10 procent i någon av opinionsundersökningarna.

För Kristdemokraterna var dock undersökningen en katastrof med 2,9 procent. Men har man släppt alla sina grundvärderingar som gjorde att man en gång kom in i riksdagen så får man bara skylla sig själv, svårare än så är det inte. Jag kan inte annat än tänka på mitt blogginlägg från 2008 och Göran Hägglunds Almedalstal. Jag kan inte annat än citera mitt eget blogginlägg från den 9 juli 2008.

”Att en partiledare för ett regeringsparti ägnar ca 8-9 minuter av sitt tal på 35 minuter för att angripa ett parti som inte ens är representerade i riksdagen måste vara fullständigt unikt i Sverige.

Men det visar vilka kristdemokraterna ser som sin stora utmanare inför kommande valrörelser och den desperation som finns i kd-ledningen över partiets låga opinionssiffror.

Att partiledaren Göran Hägglund kan använda sig av så billiga argument som bruna kläder, nazistuniformer och som grädde på moset Zlatan i sin argumentation visar bara hur okunnig Göran Hägglund är över de bakomliggande orsakerna till Sverigedemokraternas framgångar i opinionen. Var fanns de sakliga argumenten? Var fanns fakta som bekräftade alla dessa påståenden? På det hela taget var det ett ganska solkigt angrepp på sd då det innehöll mängder av lögner och falska anspelningar. När han till och med skämtade om vad som var brunt och hoppade runt i träden blev det lågt, riktigt lågt, till och med lägre än Glocalnet ;-)

Du skall inte bära falsk vittnesbörd mot din nästa, Göran Hägglund!

Göran Hägglund visade med detta tal att även han är beredd att smutsa ner sina händer på ett ovärdigt sätt när han är pressad. Alf Svensson hade aldrig uttryckt sig på detta sätt.

Nej, Göran Hägglund och kristdemokraterna har nog sjunkit i anseende hos många svenskar de senaste veckorna och då tänker jag även på alla sveken mot sina väljare.

Något som dock var positivt var att Göran Hägglund var villig att debattera med Jimmie Åkesson och det ser vi fram emot.

Om inte Göran Hägglund kommer ner på jorden och ser den verklighet som alla pensionärer, ungdomar, handikappade eller sjukpensionärer lever i, där allt mer av samhällets resurser går till invandrargrupper som inte kan eller vill försörja sig själva kommer kristdemokraterna ramla ur riksdagen och Göran Hägglund bli den partiledare som får stå med den skammen.”

Nu har verkligheten, 2,9 procent kommit ifatt Göran Hägglund som utan tvivel kommer tvingas lämna som partiledare inom en snar framtid.

 


Kommentarer
Postat av: OT

Bara för dig Göran.DAD - God's Favourite: http://www.youtube.com/watch?v=JAQk8W3-8y4

2011-08-26 @ 00:33:03
Postat av: Lotta

Nu har jag inte sett Hägglunds tal men om hans "brunt och hoppar omkring i träden" har något med radioprogrammet Upp till 13 att göra så borde han nog tänkt lite mer.Hittade denna länk, tack Tjadden som borde aktualiseras igen. Det är en debatt på svt mellan Nalin Pekul och unga muslimers Karakki gällande att unga muslimska tjejer blir bespottade eftersom de inte klär sig som muslimer ska. Lyssna noga på vad de säger allra helst hur den inga muslimen beskyller Pekul för att öka på islamofobin i samhället osv. Mycket intressant.

Postat av: Maja Dacke

För att ge dig, Thoralf, ett gott skratt in på småtimmarna - en gåta:Vad är det som är rött med vita prickar och hoppar omkring i träden?x

x

x

x

x

x

x

xEn ekorre med vitprickig röd pyjamas, såklart!

Den lärde jag mig för 100 år sedan.'Ekorre' kan naturligtvis bytas ut mot Hägglund eller likasinnad ... och blir betydligt roligare. Om man orkar ... innan man storknar.

2011-08-26 @ 01:05:40
Postat av: Lotta

@Maja DackeÄsch jag som gissade på Henrik Rydström i matchställ. Pat Condell pratar om att Europa behöver en revolution. Bra som vanligt.

Postat av: Lotta

Skumt länkarna verkar inte fungera. Länken med Nalin Pekul och Kharraki finns på sidan jag länkar till. Pat Condells revolution finns på PI.

2011-08-26 @ 01:27:03
URL: http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

Det är varken folken eller valda politiker som styr i olika västländer. Det blir alltmer uppenbart att ovanför politikerna finns en annan nivå – de verkligt styrande.

En icke offentlig och ganska informellt sammansatt grupp. En maktelit.

Huruvida man generellt kan beteckna den som en ”elit” blir mindre självklart. Jag är inte säker på att den företräder ett särskilt mått av vare sig intelligens eller kunskap.

Säkert är att den inte arbetar för folkens bästa. Den har sin egen agenda, av ständigt mer toppstyrning och centralisering, av förmögenhetsöverföringar till ett redan rikt fåtal.

Till sitt förfogande har den en kader av villiga tjänstehjon. Till dessa lydiga hör politiker, men även andra illusionister:

- journalister och redaktörer

- experter

- kulturarbetare

- organisationsföreträdare

- myndighetspersoner.

2011-08-26 @ 01:38:30
Postat av: carl

när streamar television från hela världens webbtv kanaler så vill man inte sedan gå tillbaka till 1900 talet och glo på en dumburk eller läsa gårdagens nyheter tryckta på en pappersbunt som kostar ca 2000 kr /året. som dessutom bärs ut av nån papperslös som jobbar svart.undrar om barometer madammen kan lista ut varför siffrorna i BRÅ´s statistik är annorlunda nu jämnfört med statistiksiffror innnan gränserna öppnades. lite hint på traven kunde vara att se detta klipp om elefanter:

http://svtplay.se/v/2434391/vetenskapsnyheter/elefanter_lider_av_posttraumatisk_stress?sb,k108119,6,f,-1

2011-08-26 @ 02:48:26
Postat av: Anonym

Då kom den riggade undersökningen vi har väntat på från Synovate.

http://www.dn.se/nyheter/politik/fyra-partier-under-riksdagssparrenhttp://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-08-26 @ 02:48:49
Postat av: Anonym

Den förra mätningen DN/Synovates väljarbarometer 22 juni 2011 hade 18% osäkra.

http://www.synovate.se/page/52/valjarbarometer.aspxUndrar hur många osäkra man hade i denna senaste undersökningen för givetvis redovisar man inte detta.

Det är tragikomiskt att ta del DN/Synovates riggade väljarbarometer.

2011-08-26 @ 03:10:10
Postat av: Essendon

he,he

Journalisten som Thoralf nämner överst i blogginlägget har nog inte sovit gott.

Försöker hon ljuga/mörka kommer hon att avslöjas med byxorna nere.

Skriver hon sanningen dvs med bakgrunden till vägran av Tv-licensen, får hon smisk av tidningens ledning!

2011-08-26 @ 06:57:33
Postat av: LN

Dialog mellan två bloggare sedan de båda sett Thoralfs inlägg igår 2011-08-25 med de två TV-bilderna med senaste SIFO-siffrorna, där den senare TV-bilden blivit korrigerad med ett tillägg av en liten gul plätt på 6%; tänk så lätt det är att förinta 350.000 medborgare som man inte tycker om; typiskat Adolf- H-beteende, knappast Invarg-K-beteende.- Inget hopp i min livstid

- Inget hopp överhuvudtaget om en demokratik förändring medan jag är i livet.

Den andre kontrar:

- Nää, men om man hade haft en fickräknare skulle man kanske kunnat räkna ut hur gammal man måste bli för att få uppleva att SD får 20%.

- 140 år?

För att påminna om senare tids viktigaste bloggkommentar i förra tråden 2011-08-25 @ 23:50 citeras den smaskiga slutklämmen:"Om på såväl det internationella som det lokala planet en politiker bete'r sig på sätt eller fattar beslut som strider mot folkviljan och/eller landets eller kommunens intressen, då kan man vara nästan övertygad om att ha med en OIC-påverkad quisling att göra."

2011-08-26 @ 07:07:39
Postat av: Sven Dacke

"Förra året slutade Växjö kommuns biståndsnota på 89 miljoner kronor. Men det kunde kostat ytterligare tio miljoner – om inte nystartsjobben funnits. Fram till sommaren hade cirka 275 nystartsjobb kommit i gång och Rigmor Ekman, ekonom på förvaltningen för arbete och välfärd, ser fler vinster än de ekonomiska."Och som vanligt täcker man ett underskott med pengar från "penningträdet""Även om nystartsjobben också innebär utgifter för kommunen får man tillbaka närmare hälften av kostnaderna från staten. Men att det blir kommunala pengar till fler nystartsjobb nästa år kan Bo Frank inte lova".

Postat av: Sven Dacke

Barometern rapporterar följande stora nyhet,"Vid en inspektion hos Konditori Fenix i Emmaboda har kommunens miljökontor anmärkt på att den parmaskinka och fetaost som fanns på menyn inte var äkta."och när jag läser att företagsnamnet är med i artikeln då anar jag oråd, kan det vara så att det är en "pursvensk" som driver detta företag?Mycket riktigt, ägaren heter Tor och då är det rätt att skriva namnet.Hoppas Barometern fortsätter samma undersökande journalistik på Hassans Kebab, Pizeria Roma mmm, mm där det inte är så vanligt med Svenska namn eller ägare.Varför Barometern tycker ni att det är så viktigt att skriva namnet i detta fall.

Postat av: Stefan A

Bra om SVT/SR kommer upp till debatt,SVT/SR kan man,eller rättare sagt skall man ha högre krav på än man kan ha på privat slaskmedia, när det gäller opartiskhet, chefer och anställda på SVT/SR verkar tro att det är deras privata egendom som de gör vad de vill med, önskar att SD-stockholm kunde anordna en ständig pågående demonstration utanför det där stället på gärdet eller vad det heter. Synovate lyckas prestera en av de märkligast mätningarna man sett, M skulle helt plötsligt ökat med 4,5 %??????

2011-08-26 @ 07:27:29
Postat av: Sven Dacke

Moderaterna bör inte ställa upp i nästa kyrkoval, 2013. Det föreslår partistyrelsen inför partiets stämma i oktober, rapporter Svenska DagbladetKommentar

Är det möjligen den så kallade "Weberi effekten" och den nya religiösa inriktningen för M.Undrar hur det låter på kyrkogårdarna på nätterna?När alla gamla Moderater roterar för fullt i sina gravar.

Postat av: Sven Dacke

Rätt länk till den stora skandalen med Parmaskinkan i Emmaboda

Postat av: Magentan

2,9 procent för SD i Synovates senaste mätning!Om några dagar kommer mätningarna från Skop och Demoskop. Jag skulle inte bli förvånad om även dessa två visar ungefär lika dåliga resultat för SD.Synovate, Skop och Demoskop använder telefonundersökningar, och det kan vara svårt för SD-are att våga avslöja sig för en anonym telefonröst, inte minst efter senaste tidens hysteriska demoniseringar av SD i alla PK-medier.I de opinionsmätningar som helt eller delvis är datorbaserade brukar SD nå högre siffror. Detta beror dels på att det känns "säkrare" att våga ge ett ärligt svar via datorn. Men den främsta orsaken till att det blir högre siffror för SD vid datorundersökningar tror jag är att dessa institut når de väljare som även hämtar sina nyheter och övrig information via datorn, dvs man når den lilla procenten väljare som inte enbart är hjärntvättade av gammelmedia.Detta visar återigen att SD måste skicka ut information till alla Sveriges hushåll. Det räcker inte med det lilla fåtal väljare som hämtar sin information på nätet. De stora väljarskarorna som enbart hjärntvättas varje dag av papperstidningar, radio och (främst) TV, måste få SD-upplysning via direktinformation i en demokratur som Sverige.

2011-08-26 @ 08:33:19
Postat av: janstefans

Angående Tv-licensen, och det gäller ju allt man handlar/köper enligt Konsumentlagen, att man ska bara betala vad man förväntas köpa/få för pengarna:

Jag citerar från www.radiotjanst.se

"Vad är public service?

Public service är radio och tv i allmänhetens tjänst. Uppdraget för SVT, Sveriges Radio och UR är att ge svenska folket allt från nyheter och dokumentärer till underhållning och utbildning – på ett sakligt och objektivt sätt. Idag betalar nio av tio hushåll radio- och tv-avgiften. Det är vi mycket glada och tacksamma för, samtidigt som vi arbetar på att det ska bli ännu fler.Radio- och tv-avgift i andra länder

Stora public servicebolag som BBC, NRK, YLE, DR och många fler finansieras av radio- och tv-avgifter på ett liknande sätt som i Sverige. Det säkerställer en oberoende finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst. Och det är viktigt för demokratin."Notera att de skriver "sakligt och objektivt sätt" och sista meningen att "det är viktigt för demokratin"Vad jag menar nu är att enligt konsumentköplagen behöver bi inte betala Tv-licensen då vi inte får denna service i stats-televisionen vare sig det gäller dokumentärer eller nyheter, t ex hur många ggr ser/hör uttalanden som är kritiska till dagens klimathots-ivrare... etc etc...Ja ni vet vad jag menar... batala bara när vi får opartiska och objektiva nyheter/dokumentärer... dvs det kommer inte hända...

2011-08-26 @ 08:36:24
Postat av: Skånepåg

I dagens intervju med Ingrid Petersson i Barometern, framgår att hon är så glad över att hon bidrar till islamiseringen av vårt land. Att det är muslimerna hon går till mötes, försöker hon dölja med ett uppdiktat påstående att det finns ett behov hos kvinnorna att få bada utan att män finns närvarande.”En gång i veckan hålls simskola för enbart kvinnor i Äventyrsbadet.

– Det är en fråga som jag har drivit länge och jag är väldigt glad att avskild sim undervisning för kvinnor nu genomförs, säger Ingegerd Petersson (C),vice ordförande i kultur och fritidsnämnden.Hon vill driva frågan ett steg till.

– Jag vill införa tider då delar av simhallen är öppna enbart för det ena könet. Jag tror att det finns ett behov bland både kvinnor och män att få bada utan att behöva visa sig i badbrallor eller baddräkt för det motsatta könet, säger Ingegerd Petersson.”

2011-08-26 @ 09:03:46
Postat av: Cavatus

Tack Tjadden! Underbar synonym för journalister: illusionister. Stämmer till 100 % i Sverige. Ska börja använda det ordet från och med nu. Precis som jag använder Maud Olofssons "nybyggare" om våra immigranter.

2011-08-26 @ 09:29:08
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Observer

Ju mer man ser på utländska nyhetskanaler och på nätet får del av utrikes tidningar,desto mer förvånad blir man över,inte minst SVT:s "opartiskhet".De senaste åren har exempeln på denna ökat och på sistone haglat över oss.Det finns fullgoda skäl att vägra betala tv-licensen och att få säga upp den påtvingade prenumerationen av SVT,precis som jag kan göra med en tidning.En vara jag inte vill ha, ska jag definitivt inte tvingas att köpa, när jag kan erhålla denna av högre kvalitet på annat håll.

2011-08-26 @ 09:38:45
Postat av: Skånepåg

OT

Kalmarförfattaren Anders Johansson med ett kort och kärnfullt bemötande av ett fult påhopp av fotbollsspelaren Henrik Rydström.

Postat av: Åke, Västervik

Man kan bara undra, och för den delen också misstänka, att Synovates väljarundersökning sker på ett speciellt styrt sätt, och vilka man frågar för att få ett "önskat" utslag som sedan media inkl. TV o Text-TV skjuter salut med stora braskande rubriker, för att försöka späda på osäkerheten hos de väljare som inte bestämt sig för om de t.ex ska stödja SD.Även om KD, C, och V ligger under spärren, men det är givetvis SD man fokuserar på, SÅ KLART!Det kan inte stämma att det ska vara så stora skillnader mellan olika opinionsinstitut, då det blir helt vilseledande, vilket någonstans känns som att det är meningen...De opinionsinstitut som presenterar de "största" förändringarna tror jag gynnas på något sätt ifrån något håll, men att bevisa detta...?F.ö håller jag med "Magentan" om att ett upplysande "mass"-utskick vore på sin plats, och det finns ju nu en uppsjö av händelser, incidenter mm tagna ur verkligheten att fylla denna skrift med, som egentligen skulle bli en tjockare bok än bibeln med allt som skulle kunna skrivas!!Thoralf, du kan väl föra fram detta till ledningscentralen?

2011-08-26 @ 09:41:07
Postat av: Stora Småland

Bara för att djävlas med överkroppen , gå in på H:G:S: Högsby och läs och begrunda !

2011-08-26 @ 09:44:33
Postat av: Anonym

Ska bli spännande att se vad journalisten kokar ihop för artikel, väntar med spänning.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-26 @ 09:56:46
Postat av: Hulda

Efter händelserna i Norge år det självklart att man ligger lågt med sitt stöd för SD när man blir uppringd.

En galning som förstört allt för många människor, har nu tillfälligt även påverkat Svensk politik....

Vem vågar säga att man stöder SD när uppringaren kan tillhöra EXPO-jugend (AFA) och yxan smäller i dörren innan nästa morgon.....

Se bara på den kvinnliga SD-politikern som fick en sten inkastad genom förnstret härom veckan.

Dessa låga procent är bara en pappersprodukt. Hur många av de uppringda svarade inte..??

Verkligheten är något helt annat....

2011-08-26 @ 09:57:46
Postat av: Tony Ingman

Avfallsbarometern hade varit ett passande namn på

den tidningen, ty så mycket skit som tycks skrivas

här lever dom inte upp till nivån, genom att bara kalla sig Barometern.

2011-08-26 @ 10:03:14
Postat av: Ex occidente lux

Haha! Jag har inte betalt TV-licens sen 1973. Det året förpassade jag denna överflödiga möbel till soptippen (eller skitspissen som de hiddor po skeånska).Vad beträffar alla opinionundersökningar, verkar detta vara mer geschäft än vetenskaplig sanning. Ena veckan ligger SD på åtta pc, nästa på tre. Detta säger ju det mesta och lite till om undersökningarnas kvalitet.Två faktorer spelar troligen in. Under semestertider är många bortresta och kan inte nås. Efter Breiviks vansinnesdåd är färre benägna att uttrycka sina verkliga sympatier. Jag tror faktiskt inte att terrordåden har haft någon större inverkan på de reella partisympatierna. SD:s väljare är nog klokare än så. SD:s väljare röstar troligen i huvudsak ideologiskt och inte emotionellt.Som jag tidigare har påpekat, har vårt parti många väljare i åldersgruppen 18-30 år. Många av dessa saknar registrerade telefonabonnemang och omfattas därför inte alls av undersökningen.Jag har en enda gång under mitt numera tämligen långa liv blivit offer för en opinionsundersökning. Det var Temo som bokade en intervju per telefon. Temos representant legitimerade sig omedelbart redan i farstun. Sen fick jag svara på en väldig massa frågor om vanliga konsumentförpackningar av dasspapper, schampo etc. Därefter frågor om olika varumärken och huruvida jag kom ihåg deras märkesslogans och annonskampanjer. Sist kom en väljarundersökning, där man fick lägga valsedlar i valkuvert anonymt. Dessvärre fanns inte Sverigedemokraterna på den tiden.Hur som helst var detta ett seriöst sätt att genomföra en opinionsundersökning. Att ringa runt till ett antal personer, som råkar ha en fast telefon och fråga vilket parti de tänker rösta på, är allt annat än seriöst. Den ena parten vet inte vem som ringer och den andra vet inte vem som svarar.Opinionsinstituten borde ha någon form av ackreditering t.e. hos Swedac, precis som bilprovningar eller många andra företag måste visa upp. Så länge aktörerna själva fritt kan bestämma sina egna regler för dessa undersökningar, kan man i stort sett bara använda dem för att torka den kroppsdel som är högst belägen då man plockar lingon.Kanske något att verka för i Riksdagen? Undersökningarna - både seriösa och oseriösa - har troligen en avsevärd inverkan på väljarbeteendet.

2011-08-26 @ 10:08:19
Postat av: Lassekolja

Den nyvalde SSU-ordförande Gabriel Wikström, gjorde bort sig häromdagen på GP´s debattsida. Han anklagade SD för hyckleri, när Jimmie Åkesson beklagade offren för vansinnesdådet i Norge. ABB sympatiserade bl.a. med SD och det tar Gabriel W. som intäkt för att sympatierna är ömsesidig. Att Breivik även gillar Fredrik Reinfeld glömde naturligtvis SSU-ordf. Vilka som är dom VERKLIGA hycklarna har vi Sverigedemokrater fått erfara alltför väl genom åren.

I dagens GP får han emellertid synnerligen välbehövligt svar på tal av SDU-ordf. Gustav Kasselstrand.

Jag är inte så duktig på att länka så jag fuskade till det på "URL" nedan.

Postat av: Skånepåg

@ Stora smålandBeträffande H-G Strömmer."Kommentar: ”H-G har du kollat proppskåpet?”

H-G svar: ”Javisst har jag det. Dessutom har jag alla kopparna i skåpet”.Har man alla kopparna i proppskåpet och alla propparna i köksskåpet, så kan man inte har det så lätt här i livet.Kanske en ny variant på ”att inte ha alla hästarna i hagen” kan bli ”att inte ha alla propparna i proppskåpet”?

2011-08-26 @ 10:36:25
Postat av: Bo Karlsson, SD Västervik

Magentan och Åke ovan har rätt! Hushållen måste ständigt nås av vår information! Men just därför tjatar jag åter på alla som går in på denna blogg och läser och sedan kanske skriver av sig, eller enbart håller med och sedan knyter näven i byxfickan:Bli medlemmar i Sverigedemokraterna, om ni inte redan är det! Bli dessutom aktiva medlemmar! Börja dela ut material och börja hjälp till konkret! Då får vi desto mer effekt och då kommer vi att nå våra mål så mycket snabbare. Det är faktiskt vi själva som avgör om vi skall nå framgång eller inte. Konstigare är det inte.

2011-08-26 @ 10:36:52
Postat av: Inte-en-till

Själv brukar jag simma naken ute i naturen, på svenskt vis. Det är onaturligt att sätta på sig s k badkläder, som bara blir blöta i alla fall när man badar.

2011-08-26 @ 10:43:07
Postat av: AWSvensson

Sifo 6%, Novus 5 6%,Synover 2,9% ,resultat från undersökningar samma vecka. Det är illa nog att man har dåliga mätmetoder ,men att påstå att deras låga värde beror på Norgehistorien är helt i avsaknad av trovärdighet. Vad beror då de andras siffror på ,har inte Norgehistorien påverkat deras resultat,även om de bett till allah att det skulle gjort det.

2011-08-26 @ 10:44:02
Postat av: AWSvensson

eller ännu bättre "att ha alla kopparna i proppskåpet".

Som medicinskt sakkunnig på denna blogg Skånepåg så vet du vad proppar kan åstadkomma .

Inte en till, jag vet att fiskar inte dia men de äter mask!

2011-08-26 @ 10:48:35
Postat av: Mattias

http://janmilld.wordpress.com/2011/08/25/elit-med-tjanstehjon/

2011-08-26 @ 11:05:52
Postat av: Ex occidente lux

Mitt tidigare, längre, resonerande inlägg kring tevelicens och opinionsundersökningar har tydligen fastnat i någon sorts spamfilter. Ingenting i inlägget skulle kunna tolkas som politiskt extremt. Jag tillhör snarare SD:s liberala falang. Jag har kommenterat på denna blogg under ett antal år och kryssat för Thoralf på valsedeln. Vilka regler gäller på denna blogg? Vilka inlägg granskas och vilka publiceras direkt? Jag stödjer SD och Jimmie Åkesson till 100%. Jag har lämnat ett högst avsevärt ekonomiskt bidrag till SD:s valkampanj. Så stort att partikassören ringde mig och tackade. Om jag inte är välkommen som kommentator, så vill jag åtminstone veta varför. Jag antar att det är tekniska /praktiska skäl som är orsaken. Vad än svaret blir, kommer jag att fortsätta stödja SD - det enda parti man kan rösta på med hedern i behåll!

2011-08-26 @ 11:21:39
Postat av: Skånepåg

@ Ex occidente luxHoppas Thoralf får själv tid att svara. Men denna blogg mig veterligt är modererad på så sätt, att Thoralf i efterhand läser/skummar alla kommentarer. Detta betyder att har du inte kunnat läsa din kommentar direkt efter "skicka kommentar" så har det uppstått något tekniskt fel.

2011-08-26 @ 11:30:52
Postat av: AWSvensson

Ex occidente lux , vid några enstaka tillfällen så kör det ihop sig med kommenteringen. Detta kan uppfattas som moderering och till följd att man försöker igen och att det plötsligt uppenbara sig flera kommentarer.Tålamod är vad som känneteckna Sverigedemokrater.

2011-08-26 @ 11:56:01
Postat av: Ex occidente lux

@ SkånepågJag tror att det är så, som Du säger. Jag möttes av en dialogruta som berättade att "Ditt inlägg har fastnat på vägen - det kommer att granskas av bloggägaren före publicering". Det kan vara någon "glitch" som har hänt hos webblog, som tekniskt hanterar Thoralfs blogg. Jag bedömer Thoralf som en mycket ärlig och rättskaffens person. Att han medvetet vill utestänga mig från sin blogg, anser jag vara ytterst osannolikt. Den oroande frågan, som inställer sig här är: har många andra kommentarer försvunnit på ett eller annat sätt? Har Webblog, Säpo eller AFA kopplat in sig och installerat någon app som påverkar denna blogg? I så fall vore det en oerhörd skandal och fråga som borde diskuteras i Sveriges Riksdag.

2011-08-26 @ 11:57:11
Postat av: AWSvensson

Ex occidente lux , vi ska inte ha så stora tankar om varken AFA eller Säpo. AFA gapar och kastar sten,SÄPO ser inte en krigsförbrytare om han så trampa dem på tårna. Så några kontrollspöken behöver du inte vara rädd för ,tuta och kör.

2011-08-26 @ 12:18:55
Postat av: Ex occidente lux

@ AWSvensson: jag följer Ditt råd och tutar och kör.

2011-08-26 @ 12:34:35
Postat av: alf

Amina Ibrahim och hennes familj uppskattar möjligheten– Det är viktigt att kunna simma så att när det kommer vatten du kan rädda ditt liv, säger Amina Ibrahim."Klädd i en tröja, leggings och en slöja på huvudet, simmar Amina Ibrahim tillsammans med sina syskon och mamma. De kommer ifrån Somalia och berättar att det inte gick att lära sig simma där på grund av att det är förbjudet för män och kvinnor att simma tillsammans. Amina Ibrahim och hennes familj vill hellre simma med bara kvinnor, och helst där män inte kan se dem."Man kan undra vad Amina skall ha sin simkunskap till. Om någon av hennes ungar skulle trilla i plurret nere i hamnen, vad gör hon då?

1. Står och tittar på medan ungen drunknar.

2. Hoppar i och drunknar tillsammans med ungen. Hon kan väl inte vara mycket till livräddare med alla paltor på.

3. Väntar på att hjälp anländer.

4. Slänger av sig kläderna och räddar ungen.

Det sistnämnda är väl helt uteslutet, det kan ju komma en främmande man förbi och få se henne utan huckle.

Livet är inte alltid så lätt våra pensionsräddare.2011-08-26 @ 12:50:58
Postat av: S-E Karlsson

Sista mätningen så har SD dåliga siffror men dom som är glada för det kan nog för säkerhets skull hålla inne på skrattet , vi kör det gamla ordspråket " skrattar bäst som skrattar sist " !

Håller samtidigt med ovanstående inlägg att det är viktigt att nå ut med info i stugorna !

Jag tror också det skulle vara bra med en info tidning minst en gång i månaden !

2011-08-26 @ 13:14:59
Postat av: Lotta

Ett inlägg skrivet av signaturen Demokraten Daniel på DN under artikeln om Synovateundersökningen speglar rätt bra hur de godhjärtade, humana, vi gillar olika tycker om ett demokratiskt valt parti och vi som använde vår demokratiska rätt för att rösta på detta parti. Läs och må illa över hur det står till ila det Sverige idag 2011: "SD ut ur riksdagen! SD-väljarna ut från jobbet, ut ur fackföreningarna, portförbjudna i butiker, deras barn omhändertagna av samhället! Fram för registrering av partisympatier vid val - de som har rent mjöl i påsen kommer inte att ha något emot registrering. Sedan kan vi ju se hur många som röstar på SD! Hur ärliga är ni som sympatiserar med SD?

Demokraten Daniel, 12:43"2011-08-26 @ 13:38:40
Postat av: Skånepåg

@ LottaDen här Daniel verkar vara någon som varit på ett utbildningsläger i Nordkorea? Den här killen har nog inte alla "proppar på plats i proppskåpet".För någon dag sedan erhöll Sd 7,8 % i en opinionsundersökning av United Minds. Av Synovate så erhöll man i dag 2,9 %.

Ursäkta, men vad f-n håller man på med. Det är utan tvekan något ”fel som är trasigt” i dessa opinionsundersökningar!

2011-08-26 @ 13:47:20
Postat av: Nimbus

Äventyrsbadet i Kalmar har ju redan tidigare har beslöjade damer som hindrat andra från att bada, men det var ju ingen nyhet för Barometern att skriva om. Min farmor (83 år) ringde Radio Kalmar och klagade på att reportern Banna Thiobou var svår att förstå då hon talade så dålig svenska, och faktiskt är ju P4:as mesta lyssnare pensionärer, och fick då en rejäl utskällning av chefen för Radio Kalmar som anklagade min farmor för att vara rasist! Farmor svarde då: Jag är minsann ingen rasist för jag har haft både bantus och pakis anställda ;-)

2011-08-26 @ 14:23:24
Postat av: Anonym

SVT68 sände Forum nyss med deras utrikes korrespondenter som skojade om lågt satta tvättställ i Sverige,så man kan tvätta plattfötterna innan högre makter skall tillbedjas.Internetdating på Menavis togs upp, även att pojkens mamma tgräffade den tilltänka och klämde och kände lite här och var som om det vore en häst/kamel som skulle besiktigas.

Korresondenterna "sändarna" fnissade och skojade stånkade och stönade över detta otroligt roliga.

Man skall således skoja in "virusislam" i päronet på Svenne Banan.Innan detta urkuliga ämne avhandlades så fick USA en känga för att ha knäppt Usama,han var nämligen ganska harmlös och ofarlig nuförtiden.Usa korrespondeneten raljerade över att jänkare klättrade upp i träden uranför vita huset när beskedet om Usamas frånfälle kom

"Urfånigt asså" var budskapet.Efter detta så kastar sej

2011-08-26 @ 14:39:58
Postat av: AWSvensson

Återväxten är tryggad.

Postat av: Lotta

@Skånepåg

Ja usch vilket hat de visar de "godhjärtade". Försökte anmäla inlägget men min hotmailadress godkänns inte. Fast när man tänker efter är det ju självmål för dessa individer om dessa inlägg står kvar.

2011-08-26 @ 14:41:57
Postat av: Anonym

Postat av: Skånepåg

@ LottaHar varit inne och läst på DN. En sak som slår mig, är att alla som mer eller mindre går till angrepp mot Sd lever i nuet och totalt saknar konsekvenstänkande. Moder Svea (var hon nu håller hus) har nog fällt en och annan tår över vad som nu sker i vårt fosterland.Sedan detta med olika variationer av att håna med att det är "så synd om Sd och man älskar att spela martyrer". Någon beskrev detta på en annan blogg ungefär i ordalag som att tänk dig, att först blir du som Sd-sympatisör nerslagen bakifrån med ett järnrör och när du ligger halvt ihjälslagen så skriker någon åt dig att nu är du nöjd va nu när du får spela martyr.

2011-08-26 @ 14:45:07
Postat av: carl

Till Ex occidente lux:

Tuta och kör, är blåsippans väg.men:

det verkar som dataföretagen har smarta spionprogram utvecklade ur miltär dataforskning.

bloggverktygen har säkert funktioner som övervakar.

jag har bla sett att de bokstäver man skall skriva in som skall trigga övervakningsfunktionen som skall upptäcka spam. den slumpvalsgenerator som skapar bokstavsfunktionen verkar avlusa kommentarstexten man skrivit och skapar två engelska ord som passar in, och hör till det ämne man skrivit om! men ibland klarar inte slumpvasgeneratorn att analysera texten och det blir då två ord som inte har med sakämnet att göra.med det verkar som inget händer för jag har skrivit kommentarer och besökt Icke politisk korrekta sajter i åratal och hittills bara fått lite knäppningar i fasta telefon.dock kan det vara bra att ha en separat billig dator som man sköter sina bankärenden och personliga inloggningar från.

och en bättre performancedator som man använder till webbtv och film visning.kanske en separat lågbudgetdator till icke politiska nyhets och bloggläsning. med kontantkorts internetuppkoppling.

då blir det svårt för spionprogrammen att kartlägga, fast de kan känna igen hur snabbt och hur man skriver sina texter.

gissar att "G o G" känner till djup dataprogrammering och skriver på ett speciellt sätt i sinna kommentarer.fast å andra sidan får FRA veta att det är hyggliga och solidariska och bra människor som gillar thoralfs blogg om det kartlägger oss.jag har nog en mapp hos FRA i kategorin "mest underbara hyggligaste människor"till dom som eventuellt övervakar mig:

jag vill alla människor väl och vill hjälpa folk i deras hemländer så alla får en bra vardag Världen över. och SD politiker vill det också.

7 klöverns hycklare tänker bara på sig själva och skapar kaoz som köper sig en tillvaro ifrån i pk-dhimman.

2011-08-26 @ 14:56:34
Postat av: Gubben o Gumman

SVT68 sände Forum nyss med deras utrikes korrespondenter som skojade om lågt satta tvättställ i Sverige,så man kan tvätta plattfötterna innan högre makter skall tillbedjas.Internetdating på Menavis togs upp, även att pojkens mamma träffade tilltänka och klämde och kände lite här och var, som om det vore en häst/kamel som skulle besiktigas.

Korresondenterna "sändarna" fnissade skojade stånkade och stönade över detta otroligt roliga.

Man skall således skojsa in "virusislam" i päronet på Svenne Banan.

Visst är kvinnofötryck urkul....

Intellektuella Boljeviker som blåser Svenne Banan till månenInnan detta urkuliga ämne avhandlades så fick USA en känga för att ha knäppt Usama,han var nämligen ganska harmlös och ofarlig nuförtiden...

Dom "opartiska" korrespondenterna" verkar inte gilla Uncle Sam,märkligt?Usa korrespondenten raljerade över att jänkare klättrade upp i träden uranför vita huset när beskedet om Usamas frånfälle kom

"Urfånigt asså" var budskapet.Efter detta så kastar sej SVT68 över till V:s partiledarkandidatutfrågning dit förrutom SVT68 även hela 3 journalister hittat.Hasse Boljevik proklamerade bla "Vi skall inte ha en övertro på dom fria marknadskrafterna"

Hör SVT68 dit AW Svensson?

Manlige Boljevik nummer två hade tagits sej till riksdagen via en grisfarm?

Bonuspoäng för hans uppriktighet.När det gäller 2.9% måste det vara vänsterrekord i manipulation blir Sifos nästa 1.9%?

Måtte dessa frontalkrockade hjärnor aldrig mäta varandras hålfötter

Gubben o Gummans kommentar: Hahahihihohohahihohahah.Hjärntvätten pågår dygnet runt i Sverige,vill du ha stopp på det rösta SD 2014

2011-08-26 @ 15:05:27
Postat av: Gubben o Gumman

carl : Datorprogramering är Gubben o Gumman inte så bra på,däremot har vi varit på Kalmars sopstation på natten och skruvat isär datorer så vi har 7890 delar

Nu startar ett bygge av en värstingdator.

Givetvis kommer även en lastbilsturbo att installerasVi är förbluffade över att AW Svensson inte noterat en klar förbättring i stavningen.

Ett nytt program är uppfunnet,röda ormar visar var bokstäverna hamnat fel eller saknas.

Programet kommer snart ut på marknaden a 299kr styck

2011-08-26 @ 15:15:47
Postat av: Lotta

@Skånepåg

Ja det är helt sanslöst hur en del vräker ur sig. Rejält trött på skitsnacket om att SD-anhängare tycker synd om sig själva och ser sig som martyrer jämt och ständigt. Plus lögnerna om att vi har mellan 5-20 olika nicks som vi skiftar mellan. Jag tror nog mer att det är en desperat försvarsmekanism dessa räddhågsna människor klamrar sig fast vid. De skulle aldrig klara av det faktum att vi är många som sympatiserar med SD och vi blir hela tiden ännu fler. Rätt kul att reta upp dem dock och det skall gudarna veta är inte särskilt svårt.

2011-08-26 @ 15:25:46
Postat av: Magentan

S-E Karlsson skrev: "Jag tror också det skulle vara bra med en info tidning minst en gång i månaden!"Att sända ur en info-tidning en gång per månad till alla hushåll i Sverige är inte realistiskt för ett såpass litet parti som SD. Det skulle innebära oerhörda kostnader."Det är heller inte nödvändigt med ett utskick varje månad. Det räcker med ett informationsrikt kvalitetsutskick 2-3 gånger per år för att väcka människor och få dem att se och lyssna på PK-media med mer öppna och kritiska ögon samt få dem att börja hämta sin nyhetsinfo från nätsajter och på det sättet upptäcka allt som PK-media mörkar och förvränger.

2011-08-26 @ 15:37:06
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller kvinnoförtrycket som bla Lasse Johansson är ansvarig för att det etableras i Kalmar,så är det ju svårt så länge "Heja Eff Eff" gänget inte hajjar halv sju.Vinstlotternas kläder har lika lite i badbassängen att göra som "ensamkommande resväskor" med Kat i på tågen till Kalmar,eller Smith and Wesson på väg in på studentdisco,gängmisshandlar eller personrån i Kalmar.Samtidigt är det ju en rejäl väckarklocka för besökare i koma som kommer till simhallen.

Det bästa hade varit om 10-15 personer begett sej till simhallen i skitiga overaller och hoppat i bassängen,för att sedan filma debatt och händelseförlopp.

Ett mycket enkelt sätt att få stopp på detta.

Då måste polisen antingen gripa alla som badar med kläderna på eller låta alla bada vidare.

Simhallen tappar sina besökare ganska snabbt.Man drar detta kvinnoförtryck till sin spets helt enkelt bara genom att göra likadant.

Dagis nivå ja men otroligt effektivt.Sossarna med Johan Persson i spetsen "köper" sej makten i Kalmar genom fotbollsarenor särbehandling av invandrare som tex i simhallen.

Att hjälpa folk från att drukna är en sak underhålla kvinnoförtryck något helt annat mycket större.

Det är inget argument för att hålla på med detta.

Det hela är mera än helfåningt på vanlig svenska.Yttersta ansvaret för islamiseringen i Kalmar sitter Gota Media med,så inget skäll på brudarna i bassängen är att föredra,dom har ingen egen vilja.

Deras gubbar går bra att skicka hem igen och med kan Lasse Johansson Johan Perssom Mackan mfl följa.Gubben o Gumman skriver utan koppling till Thor-alf Alfsson eller "Fritz Strömming" i Högsby

2011-08-26 @ 15:46:42
Postat av: Anonym

Angående papperstidning,sök och ni får presstöd.

Kan nationell idag få så bör även SD få detsamma.

2011-08-26 @ 16:57:46
Postat av: S-E Karlsson

Svar till "Magentan" , kan hålla med om att för mycket info inte heller är bra , då tröttnar många och bryr sej inte om att ta till sej !

Mvh .

2011-08-26 @ 18:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0