SVENSKT REKORD I HYCKLERI AV MONA SAHLIN


Mona Sahlin grundlurad eller bara PK?

Förra S-ledaren Mona Sahlin rasar mot avslöjandet om kvinnosynen hos imamer i svenska moskéer.

– Alla rättigheter i Sverige ska gälla alla. Också kvinnor, säger hon.

Det är upprörande och kränkande att behandla kvinnor på detta sätt. Det är mycket bra med avslöjandet. Nu måste alla goda krafter agera och kräva ett slut på dubbelmoralen, säger hon.

Hyckleriet kommer inte sky några gränser de närmaste dagarna då alla feminister nu tvingas ur sina hålar i och med Uppdrag gransknings reportage om imamar i svenska moskéer. Först ut var Mona Sahlin! Frågan är vem som står näst på tur. Kommer till och med Gudrun Schyman trädda fram från sin skånska gård och beskylla islam för kvinnoförtryck. Eller får vi höra före detta Roks ordförande säga att ”män är djur” igen eller vi kanske skall ändra det till att ”imamer är djur”.

Detta reportage borde väl sätta fokus även på alla så kallade feminister som aldrig vågat eller vågar kritisera islam för deras kvinnosyn.


Omar Mustafa

I Studio Ett kallar man imamernas falskhet eller lögner för ett ”glapp”. Jag kan bara konstatera att Sveriges Radios journalister fortsätter med detta hyckleri genom att kalla det för ett ”glapp”. Vad det handlar om är ju att dessa imamer blåljuger i Muhammeds namn.

I Studio Ett intervjuas Omar Mustafa och enligt min mening blåljuger även han på flera av frågorna. Jag anser att muslimska organisationer har en dold agenda och det är en liten del av detta som UG avslöjar i kvällens program. Nu har man bara skickat några kvinnor att fråga om problem inom relationer. Hade de skickat några män att ställa liknande frågor så hade UG säkerligen fått än mer skrämmande och radikala svar.

Ikväll skall jag gå på fotboll och se KFF - Helsingborg så jag får se Uppdrag granskning på SVTplay senare ikväll när det läggs upp.Kommentarer
Postat av: Svensson

Bra att det kommer fram vad Muslimerna och Islam, vad det är för något, visa Svenskar verkar ha trott att Islam, är en vanlig fredlig religion, men ack så fel dom hade.

2012-05-16 @ 18:26:45
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

Hustrun tog en fika tillsammans med en vännina på en gatuservering i centrala Kalmar i eftermiddags. Vid bordet strax intill satt ett gäng äldre män och studerade hur det ena "vandrande tältet" efter det andra med en svans av ungar passerade förbi.En av männen kunde till slut inte hålla tyst utan utbrast högt och tydligt och riktade sig mot alla som satt vid borden runtomkring: "Vad i h-e har alla dessa bidragsparasiterande utlänningar egentligen här att göra i vårt land". En del nickade instämmande mot mannen och andra såg ut som om de skulle vilja krypa under borden.Hustrun och väninnan tog upp en diskret symbolisk applåd och fick en uppskattande nick tillbaka av männen vid bordet.

2012-05-16 @ 18:44:28
Postat av: Kurtan

Misstänker vad som kommer att basuneras ut är att dessa imamer har gjort dessa uttalande som "privatpersoner" ej som represanter för islam.Dessa stackars imamer måste då av svenska skattebetalare "utbildas" mao så kommer miljoner skattkronor att kastas i sjön igen...

MVH2012-05-16 @ 19:26:28
Postat av: Kurtan

Misstänker vad som kommer att basuneras ut är att dessa imamer har gjort dessa uttalande som "privatpersoner" ej som represanter för islam.Dessa stackars imamer måste då av svenska skattebetalare "utbildas" mao så kommer miljoner skattkronor att kastas i sjön igen...

MVH2012-05-16 @ 19:27:03
Postat av: Hulda

En inte rakad armhåla orsakade ett antal debattartiklar av feminister och debattörer för ett tag sedan.

Nu kommer tyvärr inte en enda att kommentera Moskee-avslöjandet. De vet att de då gynnar SD och då tittar de nog bort....

2012-05-16 @ 19:55:47
Postat av: InfoFINA HERRSKAPET PÅ VÄSTSURA HERRGÅRDhar inget att göra men försöker som alla företagsamma nybyggare att roa sig så gott det går, i väntan på livstidsförsörjning:"SLOG TVÅ BLODIGA I SURA

Två asylsökanden på Västsura Herrgård, utanför Surahammar, slogs på sent på måndagseftermiddagen blodiga av en tredje asylsökande. – Varför den 47-årige mannen angrep de två yngre männen, båda i 20-årsåldern, framgår inte av polisens händelserapport. – 47-åringen skallade den ena mannen i ansiktet och slog sedan två knytnävsslag i ansiktet på honom så läpparna sprack. – Den andra mannen började också blöda när 47-åringen slog honom med en sten."http://vlt.se/nyheter/hallstasura/1.1658772-slog-tva-blodiga-i-suraSnart kommer tjocka släkten efter.

2012-05-16 @ 19:57:29
Postat av: Dumle

Imamerna har rätt. Islam säger:

- En man får gifta sig med upp till fyra fruar (Sura 4, vers 3)

- En man får slå sin fru om hon inte lyder (4:38 eller 4:34

- En kvinna måste ställa upp på sex när mannen så önskar (Allahs sändebud sade: Närhelst en man kallar på sin fru för att ligga med henne, och hon vägrar, och han sedan tillbringar hela natten med dåligt humör, fördömer änglarna henne tills hon går upp i gryningen." Hadith nr 54 Mishkat al Masabih, se även Bukhari arabisk-engelsk översättning vol. VII hadith nr 121.)Frågan är inte om imamerna ljuger eller inte, för de säger bara vad skrifterna visar. Frågan är om sekulär lag skall gälla före gudomlig lag.Skaffa dig kunskap om islam på:

http://skafferigodis.blogspot.se/2012-05-16 @ 21:41:39
URL: http://skafferigodis.blogspot.se/
Postat av: alf

Efter att ha sett UG ikväll måste jag medge att jag förstår att myten Ullenhag har ett svårare arbete än jag hade föreställt mig.

Hur skall han lyckas integrera alla dessa nya "svenskar" i ett modernt samhälle?

Jag sätter 100 mot 1 på att det är dömt att misslyckas.

2012-05-16 @ 21:43:10
Postat av: Fredrik

Vad ska man säga?Tror 95% av svenska folket fick sin bild av ISLAM bekräftad idag. Självklart så finns de säkert sunda moderna troende som vill göra islam mer demokratiskt men att den extrema delen var ytligheter här i Sverige köper jag inte de minsta utan det är den stora massan idag!Är ingen fobi eller ytlighet när 99% av de 10 största moskeerna förespråkar kvinnoförtryck!Där våra kära folkvalda politiker frotterar med dessa som står för allt vi i västvärlden fördömer!Sen att man slänger in Jehova som ett plåster på de stora infekterade sår som ISLAM är på alla demokratiska samhällen är liksom ett måste i landet mellanmjölk.Sen så bekräftades väl detta med att svenne banan går till jobbet för jag har då aldrig sett så många människor sitta o glo i ett city? Bara män?Vad är kvinnorna? Jobbar? Nej nej! Hemma för dom får ju inte närvara! Egna bås på resturanger? Sverige idag 2012? Vad i helvete? Är de inte diskriminering så..Man säger att programmet blir propaganda för högern och islam kritiker? Men de är ju dom som gör och har dessa obscena riter och lära?Så alla kära feminister,vänstern o annat flum!Nu vill se Mona,federley & co dåna in på dessa moskeer o säga åt dessa lyhörda män att skärpa sig och rätta in sig i ledet! för annars:-)

Ja vilken fars!Om ögon kunde döda! När Josefsson säger till imamen i stockholms största moske att man har de på film!En bild säger mer än tusen ord!!Tack

Thoralf för en bra blogg2012-05-16 @ 21:46:11
Postat av: InfoFREDRIK: DU NÄMNER FEDERLEYoch vill se honom "dåna in på dessa moskéer". Ja – vart han här på filmen ska gå, vår förtroendevalda Fredrick-Ursula Federley, vet jag inte, men här gör hen sig fin i alla fall inför något viktigt framträdande:http://www.youtube.com/watch?v=PvaPygAFzk8&feature=player_embedded#!Forna tiders grevar och baroner hade lakejer, Fredrick-Ursula håller sig med en egen sminkbetjänt.

2012-05-16 @ 22:33:35
Postat av: Stefan A

Det lustiga är att det finns naiva svenskar som på fullt alvar tror att man kan ändra på de här figurerna bara man är "god", Ullenhag var i aktuellt och sa som vanligt ingenting, hans muslimske vän och motdebattör var som vanligt ute efter min plånbok, för då skulle allt ordna sig.

2012-05-16 @ 22:39:04
Postat av: sophia

Undrar vem som betalar för dessa fyra fruar + barn? Staten sanktionerar bigami om dessa får bidrag..Tack Janne Josefsson för att du vågade.

2012-05-16 @ 23:35:53
Postat av: Mattias

...och ingen Rydström på plan, underbart!

2012-05-17 @ 04:10:07
Postat av: S-E Karlsson

Ett skutt mellan ämnena : Du skall älska din nästa såsom dig själv , jo,jo men ,men hur långt ska man följa det rådet ? Ska det gå så långt så att vi själva får fara illa , med sänkta pensioner försämringar i skolor sjukvård och omsorg ?

Det är ju precis det som händer i Sverige nu med den anstormning av ickearbetande som säger sej flytt från sina länder på grund av krig !

2012-05-17 @ 05:33:18
Postat av: jägarn

Inte en enda av det muslimska patrasket är flykting här i Sverige. Det finns 57 muslimska länder att fly till om de inte trivs i sitt hemland. Men de flyr till väst och Sverige som trojanska hästar. Naiva som vi är så betalar vi dessa kravmaskiner för att de skall ta över vårt land. Ut med detta slödder från vårt Sverige.

2012-05-17 @ 08:03:27
Postat av: Ludvig

Bra att vanligt folk får veta lite hur det är med islam. Vi som länge har intresserat oss för detta visste.

2012-05-17 @ 09:41:21
Postat av: Ludvig

Detta folk med sin människosyn tänker ta över i alla länder. Och vi svenskar är så korkade så vi välkomnar dom till vårt land.

2012-05-17 @ 09:45:11
Postat av: Solidus

Insikten om Islam skall läras ut på våra skolor. Vi som hela tiden vetat vad Islam för med sig har blivit bespottade när vi tom läser högt ur Koranen. Jag sjäv har läst Koranen 2 gånger samt vår egen bibel ett antal gånger.Jag är självkritisk och anser att gamla testamentet är upphov till Koranen men däremot Nya testamentet är något som alla svenskar och invandrare bör läsa för det mesta som står där är sunt förnuft.Jag är inte sekualiserad men är inte med i någon sekt eller Svenska kyrkan som glömt bort alla sörjande människor i detta land. Däremot så ger jag mina 5 barn högläsning ur valda delar från bibeln i uppfostringssyfte dvs det kärleksbudskap som det förmedlar.Dock funderar jag att börja läsa Koranen för dem också i förberedande syfte så att de kan skilja gott från ont.

2012-05-17 @ 10:30:54
Postat av: Helene

Så Måna Muslim känner inte till att detta förekommer i moskéer i Sverige? Skitsnack! Hon är en lika stor ynkrygg som övriga representanter inom 7-klövern. Ingen av dem vågar kritisera de fridlysta muslimerna.

2012-05-17 @ 13:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0