FRAMTIDENS SVERIGE


Framtidens Sverige

Dagens samhälle är en tidning som utges av Sveriges kommuner och landsting. I det senaste numret kan man läsa på mittuppslaget att ”SVERIGES FRAMTID FINNS I BOTKYRKA”. Motiveringen tycks vara att svenskarna är i minoritet.

54 procent har utländsk bakgrund med ca 160 nationaliteter. Bland annat 8000 från Turkiet, 4000 från Irak, 2300 från Syrien, 2000 från norra Jugoslavien och så vidare.

Att Sveriges framtid finns i Botkyrka är ett minst sagt uppseendeväckande påstående. Jag tror snarare att Botkyrka tillhör en av de mest segregerade kommunerna i landet. Om SKL och Dagens samhälle anser att det är Sveriges framtid får det stå för dessa PK-nissar.

Jag blir bara beklämd när jag läser vad dessa naiva journalister skriver i sina skönmålande reportage! Det är med sorg i hjärtat som jag ser 7-klöverns politiker rasera vad många generationer byggd upp i vårt land. Vårt välfärdssystem har bara börjat krackelera än så länge. Det riktiga sönderfallet kommer även komma i Sverige. I Grekland beror det mycket på ett korrupt system. I Sverige kommer sönderfallet bero på pk-politiker och en vansinnig massinvandringspolitik. De svenskar som säger nej till detta kommer snart sitta i små enklaver ute i glesbygden eller i ”gated communities” i tätorterna.

Vaknar inte etniska svenskar till valet 2014 så kommer detta bli en verklighet.

Att politiker inom 7-klövern skall vakna har jag definitivt inga förhoppningar om efter snart 2 år i riksdagen. De är så indoktrinerade och har dessutom fingrarna långt ner i syltburken. Dessutom är arvodena viktigare än hur det går för vårt land. Som de flesta vet så bor de flesta redan i etniskt svenska enklaver bland den övriga politiskt korrekta eliten som har ekonomi för detta. Så långt från de segregerade områdena som de ser som SVERIGES FRAMTID.

Jag tar mig för pannan och undrar vad de har innanför pannbenet!

När tidningar sedan håller sig med krönikörer som håller denna kvalitet så blir inte förutsättningarna bättre. Stoppa huvudet i sanden. Läs Jenny Thomassons krönika. Det bästa vore att skicka iväg henne på sex månaders praktik i Saudi Arabien.


Kommentarer
Postat av: Arvid

LJUVA FRAMTID

SHARIA I SVERIGE

Tro inte att vad som gäller i Belgien

inte kommer att gälla i Nya Sverige!

http://youtu.be/GkI3URAcVQw

2012-05-20 @ 11:55:12
Postat av: Repell

Den mångkulturella mardrömmem instiftade sittande riksdag 1975 att Sverige skulle bli mångkulturellt och det var detta året som politikerna tog bort all makt ifrån väljarna och införde ett Demokraturstyrt Sverige och upphävde alla demokratins alla frågor med en tabustämpel, som stämplar oss svenskar som potentsiella främlingsfientliga och rasister!

2012-05-20 @ 12:04:41
Postat av: zigge

"Jag tar mig för pannan och undrar vad de har innanför pannbenet!"Mycket enkelt ! Ingenting.

2012-05-20 @ 12:06:11
Postat av: Repell

Den mångkulturella mardrömmem instiftade sittande riksdag 1975 att Sverige skulle bli mångkulturellt och det var detta året som politikerna tog bort all makt ifrån väljarna och införde ett Demokraturstyrt Sverige och upphävde demokratins alla frågor med en tabustämpel, som stämplar oss svenskar som potentsiella främlingsfientliga och rasister!

2012-05-20 @ 12:07:53
Postat av: Tjelvar

Hej Thoralf !Kan du be riksdagens utredningstjänst ta fram en siffra på ur mycket Botkyrkas invånare får i inkomster från:1. Det privata näringslivet,2. Offentliga tjänster och2. Rena bidrag.Svåra att ta fram kan de inte vara.De siffrorna skulle ju då tala om hur Sveriges framtid ser ut, eller hur ? Det kan väl ingen ha något emot att veta ?2012-05-20 @ 12:36:15
Postat av: AWSvensson

När jag läste Framtidens Sverige så såg jag inte något positivt av detta utan helvetet implanterat i det forna välfärdslandet Sverige.

2012-05-20 @ 12:37:29
Postat av: S-E Karlsson

Ytterligare ett argument för att SD måste komma ut med info om vad tex . ensamkommande "barnen" kostar

oss skattebetalare , folk har ingen aning om dessa kostnader. Om vi hade en press som verkligen lyssnade på folkets röst så kunde vi använda oss av den men skriver man en insändare som på något vis är negativ mot invandringen så tas inte den in ! Allt för att tysta oppinionen ! Det kommer att "go to hell" för gamla Sverige !

2012-05-20 @ 12:39:37
Postat av: InfoHär kan ni läsa litet mer om Botkyrka på Sveriges (?) radios hemsida:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2172&artikel=5053135

2012-05-20 @ 12:46:45
Postat av: Kalle

Vill påstå att den muslimska framtiden redan är här.

Börjar redan bli försent att försöka bromsa den trots SD:s inträde i riksdagen. Ute i förorterna finns det mycket mer "vandrande tält". Även vid Fridhemsplans T-banestation på nedre plan och på T-centralen.Har alltid funderat på varför muslimska kvinnor går omkring i dessa "tält" som döljer allting. Efter den senaste Uppdrag Granskning" så måste det bero på att inga andra kan se hur mycket blåmärken de har på kroppen efter misshandel av sin muslimska "män".

2012-05-20 @ 13:43:00
Postat av: Svensson

Det kommer bli getton överallt och förslummat. Är det verkligen vad den vanliga Svensken vill ?

2012-05-20 @ 14:31:40
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Arvid

Ur Geert Wilders senaste bok:

"Cultural relativism, the ruling ethos of Europe's political establishment, is gradually destroying our traditions and cultural identity. The so-called multicultural society tells newcomers who settle in our cities and villages: you are free to violate our norms and values, since your culture is just as good, and perhaps even better, than ours."

2012-05-20 @ 14:52:47
Postat av: Kalle

Googleöversättning av ovanstående inlägg. Alla kam inte engelska och det är bra om man kan hålla sig till svenska på en svensk blogg!!!""Kulturell relativism, den härskande ethos av Europas politiska etablissemanget, gradvis förstör våra traditioner och kulturella identitet. Den så kallade mångkulturella samhället säger nykomlingar som bosätter sig i våra städer och byar: du är fri att bryta mot våra normer och värderingar, eftersom din kultur är lika bra, och kanske ännu bättre, än vår "". översatte Google till under Googlerubriken "translate" (översättning på svenska)

2012-05-20 @ 15:00:07
Postat av: joffe

Jag är inte svensk längre! - har bott på andra sidan jorden i 30 år och ta mig hundra gubbar i brasan men en bättre Alfonsare får man leta efter.Du är härlig Thoralf och jag beundrar dig och undrar som du hur man kan ta kål på 7klöveridioter, så får man inte säga och inte heller att journalistkårens skribenter saknar grävande journalistförmåga. Och denna sjuka har pågått sen ca 70talet vill jag minnas. Jag är 80!

2012-05-20 @ 15:15:07
Postat av: S-E Karlsson

Det var iallafall ingen som frågade mej 1975 om jag ville att Sverige skulle bli mångkulturistiskt,

det bestämdes över mitt och andras huvuden och nu börjar man se mer och mer att det var ett felaktigt beslut !

2012-05-20 @ 16:25:38
Postat av: Da Capo

Alla ni otrogna hundar vet väl, att Allah -- som nu i modern tid av vissa klarsynta kristna anses vara till förväxling lik Gud Fader, om nu inte de båda

herrarna rent av är identiska -- i egen hög person författade och skrev ned den enbart rappakalja innehållande men påstått geniala boken som kallas Den Heliga Koran före tidens begynnelse - det måste ha varit för sådär 14 miljarder år sedan, alltså före den stora smällen? Före Adam och Eva och ormen.Han skrev den på arabiska -- det står så i vers 20:113. Detta ursprungliga exemplar av boken kallat Umm al-Kitab eller Bokens Moder ligger på en gyllene taburett uppe i himmelen - rakt ovanför Mecca.Således är Koranen, som alla lätt inser, av en helt annan dignitet än vår egen heliga skrift kallad Bibeln, som ju är skriven av vanliga dödliga, av profeter och apostlar i bästa fall.Ha gärna dessa få och enkla fakta i minnet, om ni någonsin skulle undra över vad som utspelas inne i tältet, bakom pannbenet, på muslimska damer -- därmed är icke påstått att tankegodset är av högre valör hos muslimska herrar.Om inte Mohammad har funnits, finns då Allah?

Se vidare följande länk.

http://www.sunnewsnetwork.ca/video/investigating-the-origin-of-islam/159

2012-05-20 @ 16:32:09
Postat av: Da Capo

Länken ovan blev rumphuggen!Investigating the origin of Islam :

News : SunNews Video Gallery http://www.sunnewsnetwork.ca/video/investigating-the-origin-of-islam/1595652886001

26 Apr 2012

2012-05-20 @ 16:45:28
Postat av: McKinley

Stackars Julia Kronlid SD med en sån släkting.http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1767&blogg=55533

2012-05-20 @ 17:04:37
Postat av: Lassekolja

Postat av: Lassekolja

Ja Thoralf, nu skrev Du så där dj--gt bra igen!

Även jag är övertygad att det endast är en tidsfråga, när SD t.o.m. får egen majoritet. Om det sker innan det är för sent, det är jag inte lika säker på. Tänk att det verkar vara för mycket begärt att åtminstone någon ur 7-klövern förklarar för oss, som ingenting begriper, hur dom har tänkt sig Sveriges framtid eller Du har nog rätt Thoralf, det enda som intresserar dom är nog dessvärre det egna arvodet+Riksdagspensionen.

För övrigt har ovanligt mycket gått SD´s väg den senaste tiden. Jag syftar på bl.a. Uppdrag granskning, Uppsaladebatten Myt-Erik-Jimmie Å., partiledardebatten i Agenda, fotbollsmatchen som SD vann innan den är spelad,o.s.v.

Återstår att se facit när opp.-undersökningarna kommer!

Postat av: InfoAGENDA-INSLAG: FINNS ETNISKA SVENSKAR?Som säkert många har sett är frågan om det finns etniska svenskar eller inte ett av de ämnen som kommer att beröras i Agenda i kväll (SVT2 21.15).Etniska samer får i varje fall finnas utan problem – ty endast sådana har rätt att bedriva renskötsel enligt svensk lag.En sak som man hittills har glömt att ondgöra sig över är lagen om straffpåföljd för ”etnisk diskriminering". Etnisk missaktning är också förbjuden:”BrB 16 kap. 8 § – Den som i uttalande eller i annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller ETNISKT URSPRUNG, trosbekännelse eller sexuell läggning, döms för hets mot folkgrupp till fängelse i högst två år eller om brottet är ringa, till böter.”Om nu allt tal om ”etnicitet” bara är ett sätt för främlingsfientliga partier att dela in befolkningen i ”vi” och ”dom” så kanske ovanstående lagtext inte heller finns i själva verket? Man kan ju rimligen inte missakta någon som inte finns.2012-05-20 @ 19:22:09
Postat av: mikael

borde inte försvaret planera en militärkupp inom en snar framtid kanske ihop med poliskåren. Om inte något sådan sker snart kommer väl svenska försvaret snart bestå av al-shabaab och al qaida krigare..

2012-05-20 @ 21:27:15
Postat av: carl

http://avpixlat.info/2012/05/19/hanna-wigh-sd-attackerad-av-syndikalister-i-falkoping/#more-22005sat-an, utsätt er inte för detta. att stå på torg försöka locka till sig väljare kommer alldrig att fungera.de som är sverigevänliga kommer inte våga gå fram, och avslöja sig som sd väljare, facket och arbetsgivare kommer sätta dom dom som hamnar på bild i lokala tidningen. så är det.allra bästa är att lägga all sin tid på att ta fram informationsblad som det Ni thoralf gjorde angående mediahuset.en SD Kuriren i varje hushåll.en webbbaserad sd tv.vad som helst som kan få den indoktrinerade medelsvensson att vakna upp.

2012-05-20 @ 22:35:19
Postat av: Stefan A

Reinfeldt var förvånade uppriktig i agenda i kväll,talade öppet om att personer han och sjuklövern bjuder hit ska konkurrera om jobben med Svenskar, i vanliga fall brukar det heta att invandrare tar jobb Svenskarna inte vill ha,men det är bra ärlighet varar längst, sen är det upp till var och en och rösta på sjuklövern om man tycker att Svenska jobb ska lönepressas och erbjudas hela världen, eller om man tycker att Svenska jobb skall gå till Svenskar i Sverige i första hand.

2012-05-20 @ 22:44:50
Postat av: Kalle

""I dag tar tio länder emot 90 procent av alla asylansökningar i hela EU. Övriga 17 medlemsländer skulle kunna göra betydligt mer.

Det är Cecilia Wikström, FP, och hennes partikollega Mikael Helmersson som skriver detta ""i Nya Wermlandstidningen som Merit Wager citerar på sin blogg. Hon för även fram många andra tänkvärda synpunkter på sin blogg.Endast en minoritet av EU:s medlemmar tar idag emot asylsökande!!!Länk till meritwager blogg:

Postat av: Anonym

@mikaelJag tror att du har helt raett. Om inget sker mycket snart saa kommer vaar militar och poliskaar att besta av Al-Shebaab och Al-Qaida krigare. Da blir det inte roligt att vara svensk.

2012-05-20 @ 23:12:05
Postat av: s29

Mångkultur kan vara bra under förutsättning att man bibehåller merparten av grundkulturen,det som visat sig fungera. Men MULTIKULTI är garanterat en endlös vansinnig utopi.Personligen tror jag inte vi får se någon vändning fören pengarna har tagit slut,och det inte finns nåt kvar att hämta. Först då kommer snyltarna att återvända.

2012-05-21 @ 00:23:53
Postat av: OT

Sjuklöverpolitiker skyll er själva, vad ni tillsammans med andra eurofoiska politiker återskapat är diametralt motsatt vad ni säger er vilja.Europa har haft fred under lång tid och nu har vi föst in de grekiska väljarna i ett hörn de inte kan ta sig ur. Och se på f-n ur askan kommer hin håle själv.Nu återstår endast totalitära metoder för att få grekerna på andra tankar. Detta innebär att hur ni än vrider och vänder på er eurofoiska sjuklöverpolitik så har demokratin förlorat.SABATON - Rise Of Evil: http://www.youtube.com/watch?v=vZJ8bouMZtEP.S. "The only thing we learn from history is that we learn nothing from history." Friedrich Hegel

2012-05-21 @ 00:50:53
Postat av: Ludvog

Ja du milde tid!

2012-05-21 @ 06:39:26
Postat av: Info

UNGDOMAR ROAR SIG I RINKEBYRadio Stockholm 21/5:"UNGDOMAR KASTADE STEN MOT POLISEn större grupp ungdomar kastade sten mot Kvarbyskolan och polisbilar i Rinkeby sent igår kväll. Händelsen, osm enligt polisen var våldsam, varade i några minuter. Ett trettiotal ungdomar befann sig i området och två av dem greps.Polisen kom till Kvarnbyskolan efter larm om en brand. En mindre byggnad bakom skolan visade sig brinna men elden kunde snabbt släckas."Orsak? Ingen. Normalt beteende. Möte mellan människor. Pojkstreck. De två gripna (svenska) ungdomarna lär nu vara släppta med en liten varning.

2012-05-21 @ 07:43:13
Postat av: Hacke

Vad är väl det så kallade näthatet mot denna "krönika" av en hysterisk ungfeminist i gammelmedia.

Har dom ingen moderator som kan hyfsa de värsta avarterna på denna "tidning"?

2012-05-21 @ 08:09:58
Postat av: InfoROLAND POIRIER MARTINSSON ANGRIPER SD PÅ NYTTNi kanske har hört, hur Svenska Dagbladets ledarkolumnist, tillika chef för Timbros Medieinstitut, helt plötsligt hoppade av sitt inbokade och förhandsannonserade föredrag på Svenska Tryckfrihetssällskapets möte tidigare i år. Ämnet för mötet var ”Genusforskningen vid svenska universitet”. Skälet till Martinssons avhopp var att personer på Sällskapets öppna facebook-sida och i twitter-sammanhang uttryckt åsikter om svensk yttrandecensur – kanske ibland i olämpliga ordalag (delvis från Expo-infiltratörer) – som delades av många sverigedemokrater.Kanske minns ni också hans märkliga kolumn i Sv.D. den 23/4:http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/den-konservative-och-invandringen_7077109.svd”Därför kräver Sverige också ett ständigt tillflöde av invandrare. - - - Gäller det muslimer också? Svar: särskilt dem. Jag är konservativ. - - - Islams intellektuella tradition, andlighet, sociala värden och moraliska övertygelser är en åder av friskt vatten.”Idag återkommer Martinsson på Sv.D:s ledarsida med en kolumn, ”SD mycket värre än jag trodde”, som borde föranleda företrädare för Sverigedemokraterna att gå i svaromål. Martinsson skriver bland annat:”Sedan dess har jag lärt mig något om SD. Jag visste redan att svansen innehåller hotfullhet och rasism men trodde inte att fenomenen var så djupa och utbredda. Dessutom accepteras, till och med uppmuntras, relationen mellan partiet i riksdagen och den antidemokratiska sörjan ända in i partiledningen. - - -De flesta som står bakom inläggen kan inte enkelt avfärdas som idioter; det måste finnas andra förklaringar till det intellektuella haveriet. Vi vet att tankeviruset som infekterar vanlig förmåga till medkänsla och förnuft är fanatism. Att spåra den in i SD:s riksdagsgrupp är obehagligt.En del tror att SD kommer att växa. I så fall kräver det att Jimmie Åkesson trampar ur den sörja i vilken hans parti klafsar runt. Annars finns inga skäl att tro att den polerade ytan är annat än politisk taktik. Att SD är exakt så rasistiskt som dess hårdaste kritiker påstår.”http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/sd-mycket-varre-an-jag-trodde_7215935.svdJag läste i förbifarten den lilla kommentar, som Martinsson tillskriver Sverigedemokraternas riksdagsgrupp. Troligen på Avpixlat – en av tiotusentals anonyma kommentarer där den senaste tiden, kanske skriven av en femtonåring. Hur i all världen kan Martinsson knyta denna kommentar till Sverigedemokraternas ”riksdagssörja”?Detta bör Sd reda ut och klarlägga. Om alla andra vägar att få yttra sig visar sig vara stängda så är i varje fall Tryckfrihetssällskapets hemsida öppen för både sansade artiklar, insändare och kommentarer:http://www.tryckfrihet.com/

2012-05-21 @ 08:49:33
Postat av: Turdo

Ni som höjer SvD till skyarna bör vara medvetna om att SvD sitter i knäet på http://www.aftonlognen.se/ :

Dagensmedia berättade tidigare i dag att Schibsteds nya ekonomisajt lanseras i april. Sajten ska ersätta E24, och kommer att ligga under svd.se och ska enligt uppgift dessutom få hjälp med trafik från aftonbladet.se. DN:s webbchef Björn Hedensjö är kritisk till upplägget.

– Om det här stämmer blir SvD i praktiken en undersajt till Aftonbladet och publikmässigt ska man nog inte längre se den som en morgontidningssajt.

http://www.swedenconfidential.info/2012/05/16/aftonbladet-och-svenska-dagbladet-blir-sambos/Bojkotta möget

2012-05-21 @ 08:57:41
Postat av: Bertil

Turdo, du är inte ensam om att ha noterat detta.Ofta har dessutom den SvD-författade artikeln en egen, av Aftonbladet politiserad kvällstidningsrubrik.Trots att det alltså framgår att artiklarna är SvD Näringslivs så får de mer klickgenereande slaskpressrubriker.Alla kommentarer och frågor om detta, hur vänliga och sakliga de än är raderas omgående. Tydligen viktigare med fler klick än att behålla sin seriositet.

2012-05-21 @ 12:46:59
Postat av: Skånepåg

Saxat från artikel i Barometern om multiarena i norra delarna av Kalmar."– Om det blir som vanligt att vi i Berga inte får någonting kommer det att brinna på ett nytt ställe, säger han och trampar i väg."Fina "juveler" som inporteras, och som på nytt genom detta hotfulla uttalande understryker vilka värdegrunder som finns hos dessa personer.

Postat av: Skånepåg

Rättelse: inporteras -> importeras

2012-05-21 @ 13:51:31
Postat av: Repell

CITATFår jag bara förtydliga, jag ser mig som neutrosemit, alltså judar är ett bland många folk, inget speciellt med dem, samma värde som alla andra folk och religioner såklart.

Att det finns en synnerligen stark och inflytelserik judisk elit är det dock ingen tvekan om, denna elit om cirka 2% av judiska befolkningen är lika långt från majoritetsjudarna som svenska aristokratin är från svenska arbetare och tjänstmän. Det tog många år för mig att inse denna elit verkligen existerar, jag var drygt 50 år när jag insåg detta. T.ex. att svensk media till 70-80% ägs av judiska svenskar, alltså inte kristna svenskar. Detta bör granskas speciellt mot bakgrund att judar generellt strävat efter att upplösa nationalstater. Det finns ingen som helst risk för pogromer eller holocaust idag, tvärtom tror jag att många judar skulle uppskatta att deras elit blir granskade på samma sätt som vi svenskar gillar att vår elit, aristokrati, blir granskade.Slut på citat.Det här är inte vad vi SD känner till, möjligtvis Kent Ekeroth? Och kanske några till.

2012-05-21 @ 14:45:38
Postat av: Nyfiken

@RepellTack för citatet, jag anser att det här är en mycket viktig fråga som vi inte har råd att lägga locket på. Tyvärr är det mycket svårt att ta upp den här frågan inom SD, man blir lätt attackerad och kallad för antisemit. Se bara vad som hände efter Gustav Kasselstrands artikel, hans möjligheter till avancemang inom SD är obefintlig med dagens ledning.

2012-05-21 @ 16:00:05
Postat av: Da Capo

Judar, judar, överallt judar.Vi vet alla att Google, Microsoft, Facebook, Yahoo och andra stora aktörer på Internet tenderar att stödja vänsterns gränsöverskridande politiskt korrekta agenda.Hur kan detta komma sig?Kan det bero på det enkla faktumet att Intenet mer eller mindre är en judisk angelägenhet?Internet är fullt av innovativa, viktiga och beslutspotenta judar:

Sergei Brin, Larry Page, Susan Wojcicki, Anne Wojcicki, Justin Rosenstein, Sheryl Sandberg, Lawrence Summers, Elliot Schrage, Ethan Beard, Udi Manber, Larry Brilliant, Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz, Max Rafael Levchin, David Sacks, George Zachary, Richard Perle, Natan Sharansky, Jim Breyer, Ben Horowitz, Jonathan Medved, Elliot Schrage, ad infinitum...Mångkulturalism är en judiskt påfund.Mångkulturalism förespråkas aktivt och engagerat av judar.Sveriges främste pyroman - eller, som det skulle visa sig efter ett antal decennier - mordbrännare, var jude. David Schwarz (född i Polen 1928).

Han var det, som startade brasan -- idag massinvandring kallad -- som nu som en eldstorm förgör landet. Åren 1964-1968 lyckats Schwarz lansera inte mindre än tolv tidningsartiklar som debatterade "invandringsfrågan"(!!!) -- det började med en artikel i Dagens Nyheter 20 okt, 1964 under titeln "Utlänningsproblemet i Sverige".Idag propagerar den med skattemedel betalade (6 eller 12 milj?) judiska lobbyisten Barbara Spectre, Paidea, Stockholm, för en total omvandling av Europa -- genom muslimsk immmigration.Allt gott skall komma från Sverige!Duktigast och godast i världen.- - - -

The Jewish hand behind Internet: Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

http://www.fourwinds10.net/siterun_data/media/internet/news.php?q=1262024557

2012-05-21 @ 17:21:16
Postat av: Repell

NyfikenSom du tydligen känner till så har denna judiska elit dragit större nytta av andra världskriget än någon annan gruppering, inte för att jag har några nazistsympatier, så borde den överdrivna historien om förintelsen revideras med att dess antal judar som gasades ihjäl uppnåddes max en miljon människor, de sex miljonerna är en myt, men så är det alltid, när segrarna skriver historien!

2012-05-22 @ 01:17:28
Postat av: Skånepåg

@ RepellTror att tyvärr att siffrorna i följande citat är de korrekta för detta avskyvärda och omänskliga som utfördes av nazisterna."The Holocaust was the murder by Nazi Germany of six million Jews. While the Nazi persecution of the Jews began in 1933, the mass murder was committed during World War II. It took the Germans and their accomplices four and a half years to murder six million Jews. They were at their most efficient from April to November 1942 – 250 days in which they murdered some two and a half million Jews. They never showed any restraint, they slowed down only when they began to run out of Jews to kill, and they only stopped when the Allies defeated them."


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0