UTVISNINGARNA DUGGAR TÄTT VID TINGSRÄTTERNA

Jag vet inte om det är ett trendbrott i hela landet men i de lokala tidningar, lokala radion och TV anger man numera om även utvisning ingår i domarna vid tingsrätterna. Idag har jag hört detta i flera medier. Med tanke på de rättegångar som pågår i Kalmar och Eksjö så kommer det med stor sannolikhet ca tio domar ytterligare med utvisningar inom de närmaste veckorna.

Till och med Barometern skriver detta angående en dom vid Kalmar tingsrätt.

”En 48-årig pappa från Mönsterås döms till fem års fängelse för våldtäkt mot sitt eget barn.

Mannen utvisas ur Sverige och förbjuds att återvända, enligt domen i Kalmar tingsrätt. Han ska även betala skadestånd på sammanlagt 230 000 kronor till barnet.
Mannen ska vid ett stort antal tillfällen under två års tid ha utsatt barnet, som då var under 15 år, för sexuella handlingar som är jämförbara med samlag. När barnet fyllde 18 år fortsatte de sexuella övergreppen och höll på fram till slutet av 2010.
48-åringen döms även för våldtäkt och sexuellt ofredande. Dessutom döms han för grov fridskräkning sedan han misshandlat barnet under en lång tid. Bland annat har han sparkat, slagit och spottat barnet i ansiktet. ”

48-åringen kan inte ha många rätt i hjärnkontoret! Undrar till vilket land han utvisas, om de nu tar emot honom.


JO-anmälan av Horisont

Min anmälan av Kalmar kommun, socialförvaltningen och boendet för ensamkommande barn, Horisont är nu bekräftad av JO. Det skall bli väldigt intressant att följa detta. Kalmar kommuns egen lex Sarah-utredning ger jag inte ett dugg för. Det är bara ett spel för gallerierna. Inte vill Kalmar kommun hänga ut sina egna anställda. Läs artikel i Barometern och Östran.
Kommentarer
Postat av: John

Tyvärr haglar inte utvisningarna så tätt som man skulle önska. Om mannen som dömdes i dag för att ha slagit ihjäl en svensk i Ludvika hade dömts förra gången han begick brott så hade mordet aldrig hänt. Men ingen politiker från gammelpartierna ser sitt ansvar.

2012-03-20 @ 00:07:10
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Gammal i går´n

Tänk om vi kunde klona dig Thoralf ,då skulle SD få nåt gjort!!Tack för att du kämpar för oss andra./Gammal i går´n

2012-03-20 @ 00:11:11
Postat av: Göran Andersson

Man förundras påtagligt ofta över hur tingsrätt och hovrätt tänker när de dömmer till utvisng på fem år eller tio år. Den som döms till utvisning har ju uppvisat stora problem med att vistas här varför utvisning på livstid torde vara det enda klara.Vi som är verksamma i Östergötland kan känna oss lyckosamma över att ha en sådan företrädare som Dig Thoralf på östgötabänken. Nu vet jag inte om detta innebär något utöver att åka till Linköping för att äta lunch med landshövdingen, men ändå. Vi kan känna oss stolta över Ditt engagemang i skillda sammanhang.2012-03-20 @ 00:41:12
Postat av: Ludvig

Lustigt att det handlar om utvisningar efter sonat brott, invandrare är ju inte överreprensenterade i brottsstatistiken har det sagts. Men man får andra besked av sådana som jobbar inom fängvården.

2012-03-20 @ 06:29:04
Postat av: Stefan A

Var någon förståsigpåare som sa att Svenska fängelser(av naturliga skäl) skrämde inte brottsliga invandrare, inte heller bötesstraff eller skadestånd då man för det mesta lever på bidrag,nej det som skrämde mest var risken för utvisning från köttgrytan.Och i största möjliga mån bör straffen få avtjänas i hemlandet så de inte belastar Svenska skattebetalare mer än nödvändigt, därför bör man även vara försiktig med att dela ut Svenskt medborgarskap,och inte som nu dela ut det i flingpaketen.

2012-03-20 @ 07:15:30
Postat av: Sven Dacke

Sverige är ett konstigt land.Sveriges Television rapporterar om det hemska att Kinas bloggare snart inte kan göra det anonymt, och vilka problem det medför för demokrat.Hur är det med Svenska media, kanske SVT skulle kolla lite närmare hur det är i vårat kära fädernesland.Varför är det inte lika hemskt här.Dubbel moral = dubbelmoralPostat av: Ugglan

Det stora problemet är just att få något land att ta emot en person dömd till utvisning. Tidigare kunde avskrädet dumpas i Gahna, men efter att media fått tag på dom uppgifterna så är det visst slut med det nu.

2012-03-20 @ 09:04:36
Postat av: S-E Karlsson

Kan inte hjälpa det men jag tycker att Röda Korset i Högsby borde hjälpa de 188 fattiga barnen som det konstaterats att det finns i kommunen istället för att sända pengarna utomlands , hjälp våra egna i första hand ,men det ger väl inga guldstjärnor !

Finns nog många fattigpensionärer också i kommunen som tiger och lider ! Prioritera rätt !

2012-03-20 @ 09:40:23
Postat av: Info

AKTUELLT: RINKEBY SNART HELSVENSKT!En inringare till Ring P1 idag uppehöll sig – till programledarinnans stora förtjusning – både länge och väl vid att ”Rinkeby är så trevligt”. Detta med anledning av Ullenhags och hans bärares och skoputsares safarivecka dit.Wikipedia uppger om förorten Rinkeby: ”I Rinkeby har många fornfynd gjorts. I samband med att det moderna Rinkeby uppfördes genomfördes arkeologiska undersökningar där bland annat flera vapengravar och rika fornfynd hittades.”Detta kan väl inte stämma. Om några fornfynd från vikingatiden över huvud taget gjorts (kanske en lögn), så måste det ha rört sig om ”fattiga” fynd. Det är som bekant fastslaget från högsta håll att före vår tid fast det knappast ens barbarer i Sverige.Det är först nu som Rinkeby börjar bli svenskt! Wikipedia konstaterar nämligen: ”Den 31 december 2008 hade 89,3% av befolkningen utländsk bakgrund.” Alltså inte så långt kvar till dess att 100% av rinkebyborna är helsvenskar med invandrarbakgrund.”Det finns gott om profiler som har vuxit upp i Rinkeby. Till exempel Kwamena Turkson (flerfaldigt svensk mästare i boxning, EM-bronstagare som deltog i Olympiska Spelen 1996 och en tid rankades som världens fjärde bästa tungviktsboxare), Fre (Artister, låtskrivare, musiker), Rodde medlem i Infinite Mass (Artist, låtskrivare, musiker), Moses Nsubuga (Supertalang i fotboll som spelade i Elfsborg, råkade ut för en trafikolycka vars konsekvens blev att han fick amputera bort benet), Martin Mutumba (fotbollsspelare i AIK) och Kweku Turkson (fotbollsspelare i AIK och sedan Hammarby).”Fast det finns ju egentligen fler ”profiler” i både USA och t.ex. Afrika... Är egentligen inte också USA och Afrika märkvärdiga och storslagna helsvenska områden? (Den som säger emot är rasist och nazist.)

2012-03-20 @ 10:20:59
Postat av: Magentan

S-E Karlsson skriver: "Finns nog många fattigpensionärer också i kommunen som tiger och lider".Det finns det alldeles säkert. Har det över huvud taget gjorts några uträkningar de senaste decennierna på hur många fattigpensionärer det egentligen finns i Sverige?Enligt Rädda Barnens årsrapport finns det flera sätt att definiera fattigdom. "Definitionerna bygger på samhällets normer samt hur vi ser på och värderar ekonomiska förhållanden. Inom EU används i huvudsak ett RELATIVT fattigdomsbegrepp som innebär att fattigdomsgränsen går vid högst 50 eller 60 procent av landets medianinkomst."Det ska väl inte vara så svårt att med samma förutsättningar räkna ut antalet fattigpensionärer i t ex ett 10-tal olika kommuner i Sverige?Något för SD med hjälp av Riksdagens Utredningstjänst?2012-03-20 @ 10:40:51
Postat av: AWSvensson

På tisdag kl 13:00 kommer Kent Ekeroth att debattera invandringens kostnader med migrationsminster Tobias Billström. I en interpellation till ministern har Kent frågat om vad det finns för grund att Sverige skulle tjäna ekonomiskt på invandringen.Interpellationsdebatten kan ses på riksdagens hemsida.

2012-03-20 @ 11:28:22
Postat av: SM811

Helt klart är det SD politik som börjar ge genomslag.

Det kommer att bli fler utvisningar och då kommer de andra i sju(k)klöverpartierna säga att det som Kent efterlyste i Riksdagen inte behövdes. Jag tror med bestämdhet att det är SD politikerna som påverkar men ynkryggarna vill att det skall se ut att det är de som kommer med förslagen. Jag märker att fler i min närhet börjar få upp gluggarna och ser hyckleriet som 7politikerna och PK håller på med.

SD 2014 är en självklarhet.

2012-03-20 @ 11:33:21
Postat av: S-E Karlsson

Migrationsverket /staten kör med ruttna argument ,år 2005 hotade man med att om inte kommunen/kommunerna skrev på för mottagande av flyktingar så skulle dessa kommuner "hängas" ut i pressen , nu har man som argument att om inte kommunerna tar emot dessa så kallade ensamkommande "barn" så ska det bli lagstiftning vilket betyder att alla kommuner tvingas att ta emot ensamkommande"barn" ! Ett j---a ruttet spel man använder sej av !

2012-03-20 @ 12:12:02
Postat av: AWSvensson

Konsekvenserna för den enskilda pensionären blir enorma. Till exempel kan en heltidsarbetande person, född 1955 och med normal inkomstutveckling, efter att ha betalat in pensionsavgifter i 45 år, räkna med en allmän pension på cirka 9 000 kronor efter skatt. Över 40 års arbete ger därmed mindre i pension per månad jämfört med en person som aldrig arbetat men som får garantipension och fullt bostadstillägg.Hämtat från artikel ,men i tillägg och jämförelse kan nämnas äldreförsöjningstödet som ger mer totalt för en person som aldrig bidragit till den svenska välfärden.

Postat av: Stefan A

Det svenskaste av svenskt...Zlatten..lämnar nu Malmö och säljer huset..och vem kan klandra honom..

2012-03-20 @ 13:19:20
Postat av: oveg

Men dessa utvisningar är långt ifrån alltid på livstid. Där borde SD agera för att så blir fallet. Dessutom borde det redan i domen där utvisning ingår finnas en standardtext om påföljden i händelse den utvisade ändå påträffas i Sverige. Sverige borde kunna hyra fängelseplatser i nåt av de baltiska länderna för personer som ska utvisas efter avtjänat straff. De svenska fängelserna framstår för detta klientel som rena pensionaten.

2012-03-20 @ 13:30:22
Postat av: Jörgen

AWSvensson!Tog din fantasi slut?

Din kommentar om pensionerna finns redan i föregående inlägg, då jag la in det där.

Trist!

2012-03-20 @ 15:43:02
Postat av: AWSvensson

Jörgen ,den stöddiga tonen är vi inte vana med på denna blogg. otaliga gånger missar man eller tycker det är värd en upprepning,gäller mig, gäller flera andra.

2012-03-20 @ 15:52:38
Postat av: Gubben o Gumman

"Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är felfri" sjöng Alf Robertsson"

Gubben o Gumman vet precis ur det känns att vara felfri,känns att vara felfri ,känns att vara felfri

Aldrig behöver vi upprepa oss.

Saliga äro de perfekta amen

2012-03-20 @ 16:07:06
Postat av: Tony Ingman

Att ge sig på sitt eget barn, vittnar om hur jävla sjuk i huvudet en människa kan bli. Men med totalt öppna gränser och noll kontroll, så söker sig sjukhuvuden hit på löpande band.

2012-03-20 @ 16:19:04
Postat av: Svensson

Invandringen börjar bli för dyr, Moderaterna styrs bara av plånboken med sin politik.Invanderingen är bara billig arbetskraft i deras ögon. Att Moderaterna verkligen gillar invandrarna är lika falskt, som att säga att Moderaterna aldrig har stött Apartheid.

2012-03-20 @ 16:27:50
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

För er som missat interpellationen i riksdagen ,har någon visat sig så naken som Billström . Fortsätter 1800.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vilka clowner moderaterna är,mytomanernas riksförbund måste ju känna sej illa till mods.

En människa som står och säger att en miljon socialfall skall rädda socialförsäkringssystemen bör sitta på dårhus fullständigt livsfarlig för sitt land.

Bluddret om exporten är en höjdare också vilken idiot.

2012-03-20 @ 17:04:06
Postat av: Magentan

Avpixlat har idag ett intressant inlägg med titeln "Granskningsnämnden fällde 'fördomsfullt' inslag i SR Ring P1"Bland alla kommentarerna till inlägget hittade jag en som jag härmed citerar ett stycke av.Sign. "j_london" skriver:

"Landet Sverige är mycket, mycket sjukt. Dess statligt kontrollerade administrationer likaså... fullständigt sjuka... Det är som en epidemisk farsot av idioti lägrat sig över landet."

[...]

Sverige måste helt enkelt "idiotisera" sig för att anpassa sig till islam och islamiseringen... Det vi upplever i dag är en "idiotiseringsprocess" för att anpassa oss till islam. Jag kan inte se någon annan förklaring... eller något annat syfte med svenskarnas i högsta grad bisarra och kollektivt irrationella och dresserade uppträdande...

Detta medan vansinnet ständigt eskalerar och trappas upp, då den ene vill överträffa den andre i sitt inställsamma beteende för att tillmötesgå muslimerna - som likt gökungar sitter i värdfågelns bo och bara gapar... gapar... och gapar... dagarna i ända.

2012-03-20 @ 17:24:07
Postat av: Magentan

Glömde lägga in länken:http://avpixlat.info/2012/03/20/granskningsnamnden-fallde-fordomsfullt-inslag-i-sr-ring-p1/#disqus_thread

2012-03-20 @ 17:26:02
Postat av: Hulda

Magentan...

Du träffade ovetande rätt på spiken! Gökungar. De ensamkommande. Främmande "ungar"som kommer in i det Svenska boet och som kräver allt. Svenska myndigheter som naiva fågelföräldrar, som inte inser att ungarna är stora och främmande inkräktare.

De är inga barn eller ungar, utan gökungar och vuxna unga män....

2012-03-20 @ 18:32:20
Postat av: S-E Karlsson

Det blir straxt om dessa Gökungar i Smålandsnytt 19.15 , då kommer det nog att bres på !

2012-03-20 @ 18:53:51
Postat av: Kalle

"""Jobba längre - och få lägre pension

Jobba längre - få lägre pension. När Inga-Lill Söderman, 64, öppnade sitt orangea kuvert från Pensionsmyndigheten trodde hon att hon läst fel.

Men många som är födda före 1953 tjänar inte på att jobba efter 65 år.

- Jag hade tänkt arbeta ett år till men det tänker jag inte göra nu, säger hon till Expressen.se.""Nu har svenska folket börjat genomskåda Moderaten Reinfeldts ekonomiska jättebluff att jobba till 75 för att få full pension!!!Bluffaren Reinfeldt gör det bara så han kan ta fler invandrare till sverige och bjuda invandrarna på allt. Hans våta dröm är att dra pursvensken vid näsan ordentligt. Nu först är det pensionen. VAD blir det sedan??!!

Postat av: Magentan

@ Hulda och alla andraBeträffande mitt citat från Avpixlats kommentator "j_london" ovan om islam, muslimer och gökungar:Det är väl bäst att tillägga att jag absolut inte anser detta gäller ALLA muslimer i Sverige. Men jag tycker att det tyvärr stämmer bra när det gäller alldeles för många av dem som har kommit hit under de senaste 10-15 åren.

2012-03-20 @ 20:23:37
Postat av: Tony Ingman

Träffade ett par som just hade fått avslag på bostadsbidrag, båda pensionärer, hans pension 6300

i månaden, hon får 5300 sen har båda tillsammans ungefär 2000 i tjänstepension, med andra ord, så

har dom ca 13000 i månaden före hyra och alla avgifter, och mediciner. Men F.K tyckte dom hade

för hög inkomst för att erhålla bostadsbidrag.

I det ruttna Sverige skall man inte heta Andersson

och Pettersson för att få nödvändig hjälp, ty den

är avsedd för Muhammed och Mustafa. Kräkreflexerna

över Svenska myndigheters agerande börjar snart att

bli övermäktigt.

2012-03-20 @ 20:24:50
Postat av: Anonym

Glädjande och det låter bra. Tänker dock att när dessa brottslingar utvisats kan de ju återvända till våra grannländer exempelvis. Man kan ju hoppas att fingeravtryck finns och att det samarbetas med grannländerna.

2012-03-20 @ 20:41:21
Postat av: Magnus S

Sådärja. Då har jag varit på Maxi jävlats. ilade först bort till hundavdelningen där jag hämtade en förpakning med grisknorrar som jag sedan slängde i kylboxen med ICAs halalanpassade kycklingfileer. Där fick dom. Kampen går vidare.

2012-03-20 @ 20:47:56
Postat av: RL

Utvisningarna duggar möjligen mer sporadisk än vad de gjorde för ett halvår sedan. Men haglar är att ta i, än sålänge får merparten stanna, eller får endast tidsbegränsade utvisningar, som t ex Ludvikamördaren.

2012-03-20 @ 22:22:23
Postat av: Gubben o Gumman

Nytt trevligt personrån 21.00 ,tack KF i KALMARSe : Barometern

2012-03-20 @ 22:34:02
Postat av: denna blogg läses även i mellansverige

kors i taket!

(fd)politisk korrekta blaskan NA, skriver om en utlänning som bluffat till sig miljoner i assistans-företag träsket.http://na.se/nyheter/orebro/1.1588245-har-slar-polisen-till-mot-assistansbolaget

2012-03-20 @ 23:31:04
Postat av: denna blogg läses med intresse i mellansverige

öppna gränser ger mest möjlighter för kriminella.http://svt.se/2.33538/1.2749005/liga_kapar_lyxbilar_i_stockholmvanliga medelsvensson får mer besvär med EU medlemskapet, snart måste man väl låta tullen köra upp handen i rumpan, så man kan bevisa att man INTE smugglar nåt.

2012-03-20 @ 23:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0