MIGRATIONSMINISTER BILLSTRÖM HÄLSAR PÅ ÅTALAD VÅLDTÄKTSMAN

Se bilden där migrationsministern Tobias Billström hälsar på det ensamkommande barnet i Kalmar som nu är åtalad för våldtäkt på boendet Horisont.

Länk till bilden.

Vi får se hur lång tid det dröjer innan bilden plockas bort.


Kommentarer
Postat av: Verkligheten

Jag gillar din blogg och läser den ofta. Men jag har sett den där bilden på olika ställen under ett par dagar och trots att jag inte har mycket till övers för Tobias Billström tycker jag ändå att det är rätt orättvist. Även om Sleman ser ut som en mycket slem man hade Billström när bilden togs ingen anledning att tro att slemman skulle visa sig vara våldtäktsman. Så vida han inte var dömd för våldtäkt innan detta photo op, vill säga.

2012-03-15 @ 22:52:45
URL: http://verklighetenisverige.wordpress.com/
Postat av: E M M E L L Y

snygg bild i headern!

2012-03-15 @ 22:53:22
URL: http://emmellys.blogg.se/
Postat av: Thoralf Alfsson

VerklighetenVärlden är sällan rättvis. Skulle jag hälsa på någon som senare skulle visa sig vara nazist. Hur tror du media skulle använda en sådan bild?

2012-03-15 @ 23:18:40
Postat av: Kalle

Therese Borg, SverigeDemokraterna, var lysande i kvällens debattprogram. Therese, SD kvinnorna, visade sig ha skinn på näsan, verbal och bra. Varje gång (nästan) som therese hade en punchline dribblade programledaren bort den med att kalla in nästa debattör.Kurden Baksi var där. Honom kallar TV jämnt in för att lägga olja på debattvågorna ur invandrarsynpunkt i gott sällskap med någon vänsterkvinna. De startade floskelsnacket som alltid för att lägga ut villospår i debatten. Samma floskelsnack som pågott i flera år. Ingen tror på det längre. Inte efter detta debattprogramKursden Baksi snackade när Therese förgäves försökte göra sig hörd. Hon sade till kurden Baksi att låta henne Therese tala till punkt. Nästan ett helgerån av en SD:are i dessa SVT debattprogram. Therese,SD, stod på sig med all rätt.När sedan Kurden Baksi började tala fanns det inget slut på alla flosker. Han i sin tur begärde att Therese skulle vara tyst. Då hade denna Kurdiske man ingen respekt för kvinnan i församlingen.Kurden Baksi förde verkligen ned debatten till sandlådan när han gav öknamn till Sverigedemokraterna, vilket också Therese påtalade.Kurden Baksi såg helt förvånad ut att en kvinna talade till honom på detta sätt och klädde av honom hans floskelsnack mitt framför TV kamerorna i debattprogram.Therese Borg, SverigeDemokraterna, gjorde bra ifrån sig i detta debattprogram. En stor applåd för henne med en djup bock av tacksamhet.Tack Therese Borg!!!

2012-03-15 @ 23:23:12
Postat av: Gubben o Gumman

Verkligheten : Det beror väl på hur naiv man skall vara,svenska flickor betalar.

Billström är en ful falsk fisk inget annat.

En "fulgod" medlem av fulmoderaterna inget annat.

2012-03-15 @ 23:58:26
Postat av: Magnus S

Fröken Borg var super!Nu till gårdagskvällen som jag vill berätta om. Jag och min sambo åkte till Kalmar. Tog in på Slottshotellet mitt emot slottet. Tog några bira och ett glas vin. Vidare rusade vi in över Systraströmmen (heter den så?) mot centrum för lite kinabuffe och sedan Kalmar teater med sin historiska omgivning där min trubaduridol Lars Demian skulle spela. Utanför entren blir jag tillfrågad om att köpa en tidning. Vilken tidning svarar jag? Proletären blir svaret. -Aldrig i livet svarar jag var på försäljarens kompis brister ut i ett asgarv.

Inne på teatern börjar man ana.. Något jag inte begripit tidigare. Att Demian är råkommunist. Hela salongen består av Kalmar läns vänsterförbund. Vi är off side vad gäller klädsel påtalar min sambo som knappt hört Demian tidigare. Jag har mest lyssnat på de första skivorna från tidigt 90-tal där det mest handlar om döden, fattigdom och sprit. Inget att hänga upp sig på. Jag gillade konceptet.

Öppningspåret var; Jag är Svenne tills jag dör där Astrid Lindgren inte var vatten värd och vi svenskar hade inget, absolut inget att vara stolta över och alla utan min sambo och jag jublade. Inte roligt. En genial idol gjorde mig så besviken. Jag hade ju inte köpt hans senaste skivor. Jag var kanske naiv.På natten tog vi en tur vid det upplysta slottet. Det var fint och upplyst. Dagen efter såg vi Kaba, det var inte lika fint.

2012-03-16 @ 00:34:30
Postat av: Magentan

@ "Verkligheten"Den bilden är guld värd och av olika orsaker helt underbar!I massmedia har de s.k. "ensamkommande flyktingbarnen" hela tiden skildrats (och skildras fortfarande) som om det handlar om väldigt oskuldsfulla och väldigt små barn, som under stora umbäranden har lyckats ta sig över halva jordklotet ända hit till det avlägsna landet i norr. För att riktigt understryka "de ensamkommande barnens" oskyldiga litenhet har artiklarna ofta illustrerats med någon liten parvel i 5-årsåldern eller t.o.m. med ett spädbarn, som nu senast i "P4 Västerbotten" för några dagar sedan.När så självaste migrationsminister Billström ska besöka ett hem för dessa små gossar och man fotograferar hälsningsceremonin där, så visar det sig på bilden att Billström inte alls behöver sätta sig på huk för att komma i jämnhöjd med den lille pysen. Nej, Billström måste stå upprätt och får dessutom vända blicken uppåt, för I VERKLIGHETEN ÄR DET LILLA ENSAMKOMMANDE BARNET TILL OCH MED LÄNGRE ÄN MIGRATIONSMINISTERN!En tid efteråt står samma lilla pys dessutom åtalad för våldtäkt, misshandel samt olaga hot. Och han är inte heller särskilt unik bland sina med-pysar när det gäller detta.En mer representativ bild för verklighetens Sverige och det svenska etablissemangets naivitet och förljugenhet har jag mycket svårt att tänka mig.

2012-03-16 @ 00:47:17
Postat av: carl

man tar en skärmdump av hela webbsidan med bilden.1: tryck på tangentknapparna [alt] samtidigt som [prt scm/sys rq]2:öppna programmet PAINT3:tryck på klistra in [Ctrl] och [V]4: spara [Ctrl] och [S]

5: namnge och gör en ny mapp

---------------------------------------------------

hur spararar man videoklipp som har nya besvärliga kopieringsspärrar?det går oftast smidigast att filma med hd videokameran direkt mot hd-bildskärmen och använd en videokamera med extrern mikrofon ingång och kopla med 3,5 mm telepluggsladd från hörlursutgången på datorn.nu har man en bra egen kopia med det videoformat som fungerar utan nån krångel med konverteringsprogram mellan alla olika komprimerings och krypteringsformat.

2012-03-16 @ 01:25:18
Postat av: carl

landshövdingen smyg hotar gotlandsbor som framför kritik mot vansinnespolitik:http://www.friatider.se/landshovdingen-hotar-kritikerna-arbetsgivare-kommer-kolla-upp-erså då kommer 7 klöverns kreatur få uppleva konsekvenserna av sin egna politik. I alla fall under sina dagar på Almedalsveckan på Gotland.

2012-03-16 @ 01:34:25
Postat av: ebbe magnusson

Snacka om att sila mygg och svälja kameler. Hellre vill väl svenskarna ha kungahuset kvar än att låta en massa utländska barn invadera Kalmar/Sverige. Kungahuset gör ju en fin representation för landet medans alla flyktingar gör precis tvärtom och de kostar dessutom myriader mer än vad kungahuset kostar. Många svenskar som vill ha bort kungahuset p g a kostnaden har nog glömt bort alla invandrare som invaderat landet med kriminalitet och en förlegad religion samt kvinnosyn.

2012-03-16 @ 05:48:48
Postat av: Fredrik

SDs kvinnor gjorde kanon ifrån sig.

Tror nog folk har börjat vakna lite..Går liksom inte att blunda längre

2012-03-16 @ 06:40:54
Postat av: Hulda

Terese Borg gjorde en stark insats igår.

Däremot skämde Kurdo Baksi ut sig rejält. Men det fattar han säkert inte...

Terese ska bli intresant att se i flera "Debatt"-program!! (om de vågar/får ha med henne..)

2012-03-16 @ 07:49:45
Postat av: Nisse

Han såg nästan äldre ut än Billström ju...

2012-03-16 @ 08:16:09
Postat av: Info

TILL ”VERKLIGHETEN” OCH ÖVRIGATill sign. ”Verkligheten” – bakom vilken kan dölja sig allt ifrån en Jonathan Lehman eller Bengtsson från Expo till en Hamrud från DN – och övriga kommentatorer, skulle jag vilja säga:Häng inte upp er på den unga mannens olika (många) brott efter handskakningen med Billström, fokusera också på det faktum, att barnet, som på bilderna ser ut att vara omkring 30 år, över huvud taget kallas BARN.Just idag kan ni lyssna i P1 på ett inslag i det invandringsindustriella komplexets tjänst, där inga andra ord än BARN och FLYKTINGBARN används om de ”ensamkommande” unga män, som väller in i just Sverige från avlägsna världsdelar (och som alla Sveriges kommuner à priori har ett ”solidariskt ansvar” för):”P1-Morgon fredag 16 mars

KOMMUNER SKA TVINGAS TA EMOT FLYKTINGBARNAntalet asylsökande barn och ungdomar som kommer till Sverige ökar för varje år och Migrationsverket får allt svårare att hitta kommuner som vill ta emot dem. Trots det sågar ett antal kommuner, myndigheter och organisationer regeringens idé att ge Migrationsverket rätt att tvinga kommuner att ta emot en del av de barn och ungdomar som kommer. Debatt mellan Lennart Gabrielsson (FP), vice ordförande i SKL. Sveriges kommuner och landsting och Kristdemokraternas migrationspolitiska talesperson Emma Henriksson. Kl 7.20”Gabrielssons och Henrikssons falska och orwellska nyspråk kan naturligtvis lyssnas på i efterhand på SR:s hemsida.

2012-03-16 @ 08:34:29
Postat av: Hacke

Visserligen kunde inte Billström veta vem han skakar hand med men att sannolikheten är tämligen hög för att det skall vara en äkta skitstövel i dessa sammanhang borde han vara införstådd med och därmed riskerna.

Bilden ger i dubbel bemärkelse den svenska naivitieten dess rätta ansikte.

2012-03-16 @ 08:41:08
Postat av: Stefan A

Beundransvärt att Thoralf och Borg mf. kan behålla lugnet med allt motstånd man möter, inget slag är för lågt,inget argument är för stolligt när det gäller Sverigedemokraternas motståndare, epiteten haglar i luften rasist,nazist,främlingsfientlig mm. allt utom själva sakfrågan, bekvämt förstås för motståndarna då slipper de visa upp hur tomhänta de egentligen står i sakfrågorna, Baksi påstod sig arbetat mot kvinnoförtryck i 20 år,då kan man säga att han totalt misslyckats,och som vanligt hade SVT-folket lyckats leta upp den unga sekulariserade invandrarkvinnan som representant för något,oklart vad, det är ju inte dessa frågan handlar om, utan om de man aldrig ser i tv annat än i bakgrunden och på avstånd, de som varken får eller törs vara med i tv.

2012-03-16 @ 08:49:09
Postat av: Stefan A

Äntligen har skattemyndigheten vaknat, slog till mot pizzerior på nyårsdagen,nio av tio fick straffavgift för kassafusk och på över hälften jobbade icke registrerade personer, kanske kyler av invandrares egenföretagande om de måste följa Svenska regler och skattesystem.

2012-03-16 @ 09:21:26
Postat av: AWSvensson

En näbbig kommunist och en kurd gick ut i ett rasande tempo och smattrade in allt mellan rasist och främlingsfientlig och skadedemokrat i gårdagens käbbel i Statstelevisionen, i desinformationens tjänst.

Det var inte någon större svårighet för Terese Borg ,visserligen med hjälp av en som levde i verkligheten ,att möta dessa obegripligas argumentering till följd att de backade slokörade tillbaka till sina jordhålor. Så ska en slipsten dras.

2012-03-16 @ 09:22:21
Postat av: Hulda

Kollade nu på Kurdo Baksi,s Twitter. Det var tydligen inte bara i SVT,s Debatt som han yttryckte sig "Skadade Demokrater" om SD. Sök hjälp Kurdo Baksi, kvalificerad hjälp....Att en person med kopplingar till Stieg Larsson, EXOP mm. uttalar sig för att skydda vår demokrati är otroligt falskt.

Vad har han fö. gjort för utsatta kvinnor? Någon som vet. Någon....

2012-03-16 @ 09:33:15
Postat av: Pshaw

Angående bilder på folk som hälsar på varandra finns ju det numer klassiska fotografiet där Adolf H. broderligt umgås med islams högste andlige ledare, stormuftin av Jerusalem, Haj Amin al-Husseini.Den senare är en intressant person som tål att läsas på om.

2012-03-16 @ 10:39:21
Postat av: AWSvensson

För er som inte vet vem Kurdo Baksi är så presenterar han sig här.

Postat av: Magentan

@ Info och övrigaÄven jag lyssnade på debatten i P1 Morgon om kommunernas mottagande av de s.k. "ensamkommande flyktingbarnen" och jag räknade samtidigt antalet gånger som de olika ersättningsorden för det i sammanhanget mer sanningsenliga uttrycket "unga män" förekom i debatten.

Jag kom till följande resultat:Det kompletta begreppet "ensamkommande flyktingbarn" användes 5 gånger.

Uttrycket "barn och ungdomar" användes 4 gånger.Enbart ordet "ungdomar" råkade halka ur den ena debattören 3 gånger.

Enbart ordet "flyktingbarn" eller "barn" användes inte mindre än 25 gånger.Under de 10 minuter som diskussionen varade fick lyssnarna alltså höra ordet "barn" användas om dessa unga män sammanlagt 34 gånger.

2012-03-16 @ 12:23:35
Postat av: Johan Kraft

Thoralf: Jag tror att det vore läge för Sverigedemokraterna att köpa rättigheterna till denna bild, de är ju till salu. Det kanske kostar ett antal hundralappar men det torde det vara värt.Nästa gång SD skickar ut ett massutskick bör denna bild vara på förstasidan!

2012-03-16 @ 12:39:45
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vi får väl komma ihåg att maila denna femmfemma på valnattten.

2012-03-16 @ 13:04:34
Postat av: kalle

För 17 vi kör en ny runda med insamlingen. Kunde jag vara med på flygbladet så kommer jag inte passa på banditbildsinsamlingen.

2012-03-16 @ 14:29:59
Postat av: Svensson

Tobias Billström hälsar en våldtäksman välkommen till landet, osmakligt. Den bilden kommer Tobias Billström få leva med.

2012-03-16 @ 14:48:40
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Av alla skrattretande typer som finns inom Alliansen, så är där ändå ingen som når upp till

floskelminister Eric Ullenfjants nivå! Han är helt

enastående, även om konkuransen är hård från vänster.

2012-03-16 @ 15:54:14
Postat av: Tony Ingman

Hassan Charkas, han med Charkas Assistans,företaget

som bluffat till sig mångmiljon ersättning från

försäkringskassan, och sedan fört pengarna utomlands, oåtkomliga för skattemyndigheterna,han får det löjliga straffet på 1 år och 6 månader, och

näringsförbud i 3 år.

Att den mannen är en oerhört lågt stående individ

som fuskar till sig miljonbelopp från handikappade människor är helt klart, men frågan är om figuren han har till Advokat, nämligen Leif Silbersky,står

så mycket högre? Ja inte i mina ögon i alla fall!

Har verkligen advokaterna ingen lägre gräns,där

dom inte vill åta sig att försvara gärningsmän

som åtalats för grova brott? I så fall borde detta vara ett sådant brott. Hur står en sådan advokat

ut med sig själv?

2012-03-16 @ 16:21:58
Postat av: carl

nu har hyckleriet och politiska korrektheten tagit sig även inom Frälsningsarmen!"Tron är bara halva sanningen""Ensamkommande flyktingbarn

Man kan höra om dem på nyheterna, men vart tar de jagade barnen vägen efter reportagen? Vi ger krigsdrabbade barn boende, omsorg och tillsyn. Dessutom hjälper vi dem med skolgången och att bli stärkta i sin identitet."http://www.fralsningsarmen.se/tronarbarahalvasanningen/så frälsningsarmen känner till att de ensamkommande barnen i verkligheten är vuxna karlar, eller?

2012-03-16 @ 16:27:23
Postat av: Cavatus

östran skriver att ensamkommande får gå ut och ta en öl! Skandal! Barn under 18 får inte dricka öl och muslimer får aldrig dricka sprit. Vad håller de på med på det där barnhemmet egentligen? Fördärvar muslimska renlevnadsmänniskor! Anmäl personalen till soc!http://www.ostran.se/nyheter/Kalmar/Det-aer-inget-faengelse-det-aer-ett-boende/(comment)/view

2012-03-16 @ 17:15:17
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Hulda

Cavatus..

Barn dricker öl. Allt runt dessa "barn" är ett stort skämt. Tyvärr det enormt dyrbart skämt....

2012-03-16 @ 18:27:28
Postat av: Erik

Jag vill rikta ett stort tack till Thoralf Alfsson och alla andra duktiga och engagerade som kämpar för ett bättre Sverige.Alltfler inser att Sverige för, i jämförelse med övriga EU-länder, en extrem invandringspolitik. I tio år har vi fått höra från journalister och politiker från sjuklövern att vi behöver hundratusentals invandrare för att ersätta 40-talisterna när de går i pension. Nu har de flesta av 40-talisterna gått i pension men arbetslösheten är ändå hög.Vi har också fått höra att det är flyktingar vi tar emot när bara 5 procent av alla asylsökande som får uppehållstillstånd är flyktingar. Den överlägset största gruppen är anhöriga.Vi får höra titt som tätt om ensamkommande flyktingbarn när det i själva verket rör sig om unga män - ofta över 18 år som direkt efter de fått uppehållstillstånd får kontakt med sin familj och tar hit dem också.Vi hör hur sjuklöverns politiker vill att "papperslösa flyktingar" ska få gratis läkarvård när sanningen är den att det är asylsökande som fått avslag på sin ansökan för att de saknar flyktingskäl och borde åka hem bums från ett av de länder som har den mest liberala flyktingpolitiken i Europa.När man lyssnar på debatten och läser tidningarna kring invandring låter det ibland som om SD är orsaken till problemen när det i själva verket är sjuklöverns politiker som skapat dagens problem. Att fortsätta rösta på dem innebär - fortsatta problem.Ledande politiker i Europa som Cameron och Sarkozy vill begränsa invandringen kraftigt på samma sätt som SD men det får vi inte läsa om i svensk media.I media kan man istället läsa, lite föraktfullt, att Sverigedemokrater är lågutbildade män som bor på landsbygden. Jag själv är en 42-årig man som har läst på Handelshögskolan i Stockholm och som bor i centrala Stockholm. Många i min bekantskapskrets kommer rösta på SD.Jag är övertygad att i september 2014 kommer SD bli Sveriges tredje största riksdagsparti. Någon som törs sätta emot?

2012-03-16 @ 19:27:17
Postat av: Tony Ingman

Enl. den store statsmannen, så ska den redan havererade flyktingpolitiken fortsätta att

eskalera. Ja har han gett sig den på att förstöra landet, så är det väl bara att fortsätta på den inslagna vägen.

2012-03-16 @ 19:46:55
Postat av: Henrik O

Vill ju inte förstöra scoopet, men det står att personen på bilden är från syrien och enl. fria tider är den som dömts för våldtänkt på barn i Kalmar från Afghanistan och heter Mustafa. Dessutom är de ju i Påryd på bilden, vid ett annat boende. Eller är det jag som fått det hela om bakfoten? http://www.friatider.se/boende-anmals-efter-mustafas-barnvaldtakt

2012-03-16 @ 21:17:32
Postat av: Nisse H

Henrik O, titta här istället: http://avpixlat.info/2012/03/14/19-arig-ensamkommande-atalad-for-valdtakt/

2012-03-16 @ 21:58:11
Postat av: Lotta

@Henrik ODet är två olika fall. Två av tre fall från samma boende.

2012-03-16 @ 22:57:42
Postat av: Thoralf Alfsson

HenrikTre fallMustafa

Hawler

Erfan

2012-03-16 @ 23:08:48
Postat av: mike

bävar inför boende för ensamkommande som ska öppna bara ett par hundra meter ifrån mig i vallentuna. ska bli spännande att se hur många dagar efter öppnandet det tar innan man får läsa om de första rån/misshandel eller våldtäkten i området. bor en del politiker i området mats odell t ex så man får ju hoppas att han nu är nöjd med sina nya grannar, de flesta grannarna är iaf inte det...

2012-03-16 @ 23:43:39
Postat av: Verkligheten

Hej, allihopa. Jag har inte surfat tillbaka hit förrän nu, så det har dröjt med svaret. Men i alla fall:@Thoralf. Nej, du har rätt i det. Världen är sällan rättvis. Du skulle säkert få schavottera i pressen. Och jag skulle inte tycka det var rättvist mot dig heller. Just rättvisa i alla former är viktigt för mig. Gammaldags uppfostran antar jag. För övrigt ska du ha all cred för ditt bloggande, för att du svarar på kommentarer och för att du slåss mot hyckleri och förljugenhet både i Kalmar och på riksplanet. Heder till dig för detta!@ Magentan. Om du vill veta var jag står i frågan om de "ensamkommande" är du välkommen att läsa det jag skrivit i saken. Gå till Verkligheten, scolla längst ner, där till vänster finns en sökruta, skriv in "ensamkommande" och kolla inläggen. Och nej, jag vet inte hur man gör för att placera sökrutan på något bättre ställe.@ Info. Jag är varken Lehman, Bengtsson eller Hamrud. Är du? Om jag skulle bevisa vem jag är skulle jag samtidigt riskera att förlora jobbet, bli utesluten ur ett halvdussin föreningar jag är med i och få bensin inhälld i brevinkastet. Jag är ledsen, men jag kan inte utsätta min familj för det. Dessutom tycker jag nog att jag kan göra ett bättre opinionsarbete på en arbetsplats än som hemlös. Så du får helt enkelt tro mig. Eller låta bli. Gör det som känns bäst.

2012-03-17 @ 01:48:32
URL: http://verklighetenisverige.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0