KAMELEONTEN BO FRANK

För det första är det ett grovt fel i artikeln där man skriver flyktingfrågan när det handlar om anhöriginvandring. Är journalister så fullständigt okunniga eller handlar det om att vilseleda tidningens läsare. Oavsett vilket är det lika bedrövligt.

För det första är det ett grovt fel i artikeln där man skriver flyktingfrågan när det handlar om anhöriginvandring. Är journalister så fullständigt okunniga eller handlar det om att vilseleda tidningens läsare. Oavsett vilket är det lika bedrövligt.

Varför gapar Bo Frank i Växjö? Det moderata kommunalrådet Bo Frank är en märklig politiker. Han kommer med sina utspel titt som tätt och man kan få uppfattningen att han är emot att Växjö kommun tar emot nya invandrare men så är inte fallet. Han har skickat en faktura på 100 miljoner till regeringen för de kostnader som Växjö kommun fått på grund av invandringen och som man anser att man inte fått ersättning från staten.

Nu riskerar dessutom Växjö att det kommer över 400 somalier till Växjö på grund av regeringens uppgörelse med Miljöpartiet. Det är bara att gratulera Bo Frank till dessa människor som kommer göra Växjö till en framtidsstad. Men uppenbarligen har inte Bo Frank den uppfattningen då han kontaktat alla grannkommuner och bett om hjälp. Han har till och med kontaktat Ilmar Reepalu i Malmö och bett om hjälp. En sak är i varje fall säker, moderaten Bo Frank gillar inte att få mer än 400 somalier till Växjö och han tror inte på att det är positivt för Växjö.

Varför kontaktar han inte Fredrik Reinfeldt och berättar vad han tycker. Istället vänder han sig till Socialdemokraterna och Ilmar Reepalu. En riktig misstroendeförklaring av sin egen statsminister och inte minst sin egen migrationsminister.

Växjö kommun tar ju emot ensamkommande barn och det ger ju klirr i kassan. Åtminstone visar Riksrevisionens granskning detta.

Sedan är det svårt att förstå varför Bo Frank klagar över kostnaderna. Växjö kommun har haft avtal med Migrationsverket under flera decennier och under minst de senaste 5 åren har man haft ett avtal om 200 personer/år. Ett antal som överskridits med mer än 100 procent under flertalet av dessa år. Bo Frank har kunnat omförhandla avtalet med Migrationsverket varje år om han haft den viljan men det har han uppenbarligen inte gjort. Därmed skall han inte vädra sitt missnöje i media.

För Bo Frank gäller precis som för alla andra, nämligen som man bäddar får man ligga.I Kalmar fortsätter det märkliga avtalen. Nu har företaget Aptare fastigheter vunnit Johan Perssons uppmärksamhet och skall få köpa den "berömda" marken Téhuset som först såldes till kinesiska Fanerdun och sedan köptes tillbaka av Kalmar kommun efter konkursen. VD för Aptare fastigheter är Anna Soltorp. Hon är socialdemokrat och sitter i Kalmar kommunfullmäktige tillsammans med Johan Persson. Hon är dessutom ledamot i Barn o ungdomsnämnden och i Kalmar Airport AB.

Nu skall det bli väldigt intressant hur "billigt" Aptare fastigheter får köpa dessa 50-60000 m2.


Kommentarer
Postat av: Göran Andersson

Vill Bo Frank ha hjälp med att bygga en ny spännande gangsterstad så är klart att han vänder sig till en sakkunnig på området. Hos en sådan halvfigur som Reinfeldt finns nog ingen hjälp att få.Thoralf, berätta för oss vad Riksrevisionens granskning utvisar !

2012-03-06 @ 23:39:25
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Jag hade något liknande i Arvika KF när det gällde

benämningen s k flyktingar.

Jag ville säga upp avtalet med Migrationsverket, när

detta bemöttes med "Arvika har avtal att emotta upp till 125 (idag 40) flyktingar sedan lång tid tillbaka.Beslutet är taget av kommunstyrelsen, och inte av KF. Variationen av emottagandet bryter mot kommunal-

lagen.

Naturligtvis påpekade jag om benämningen flyktingar

när det är en asylinvandring innan dessa kan benämnas som flykting. Endast upp till 5 % kan benämnas som flyktingar, enligt tidigar utredning.

SD motsätter inte sig att hysa flyktingar, men att benämna alla för flyktingar strider mot all fakta.

Jag lär påkalla Förvaltningsdomstolen i detta ärende!Även när en s k flykting erhållit PUT, ser man ofta dessa med en återresa till det land de flytt ifrån.

Något gehör för mitt krav uppmärksammande ej från någon av de övriga 7 bröderna. Som vanlig uttalade

sig den utomparlamentariska gruppen (V) på ett synneligen märkligt sätt, dock ifrågasatte de icke mina fakta, då de tidigare kallat mig hör lögnare.Det gällde då den "17 årige svensken", som fångades vid en gränsövergång till Uganda med ett orginalpass som 27 åring, samt det svenska främlingspasset där han endast var 17 år gammal. Och UD sprang som skållade råttor till denna parasit. Han kommer kanske i en annan identifikation till den svenska välfärden, och gör ett nytt försök. Jag är så jäkla trött på detta vansinnet. Enda glädjen denna månad var Sentios resultat på oss i SD men 8,6 %, än så länge.

2012-03-06 @ 23:59:24
Postat av: Carl

här är ett exempel hur en minister hänvisar till mer information på sin blogg.http://svt.se/2.22620/1.2733881/nu_kommenterar_tolgfors_uppgifternanågot som SD politiker kunde tillämpa så fulmedia INTE kan vinkla och ändra när de gör sina reportage om SD.

då kan tv-tittare och radio-lyssnare och tidnings-läsare själva jämnföra hur fulmedia tolkar sanningen

2012-03-07 @ 01:18:19
Postat av: Sven Dacke

Thoralf, du gör ett jättejobb inte bara lokalt i Kalmar utan även för hela SD.I Norrköping finns Markus Wiechel som ofta syns i pressen.

I Västervik har vi nyss sett inlägg från SD, och förmodligen har det gett några nya väljareMen var finns SD i Växjö ?Har inte någon gång läst någon insändare eller debattinlägg undertecknat SD.Den enda lokala partiföreträdaren som syns, nästan dagligen är Jerker Nilsson Vänstern. Varför gör inte våra lokala SD företrädare samma sak.Och det gäller inte bara i Växjö utan hela landet.

Låt media ( och väljarna) märka att Sverigedemokraterna finns och hörsTänk på att bollen just nu ligger framför öppet Moderat mål klar att bara sparka in.

Gör 1-0 mot Moderaterna,2012-03-07 @ 05:41:03
Postat av: Sven Dacke

Mera VäxjöVäxjö står just nu inför den största utmaningen i modern tid.Att ordna bostäder åt 400-1000 nya innevånare i en stad där det redan är brist på lägenheter.Att ordna skolgång åt nya innevånare med okända kunskaper, kanske inga alls.Att ordna sjukvård åt människor med helt annan etnisk bakgrund, och obekant vårdbehov.Och allt detta för en huvudlös politik av M + MPNär får vi se mera action från SD lokalt.Sverige är på samma fel väg som Katrineholm,och Bollnäs.Sista siffran Bo Frank pratade om var 270 miljoner i extra kostnader.Kanske Saudiarabien kan skänka oss dessa. För övrigt är samma land det som ligger bakom den nya STORA Mosken som skall byggas här.

Postat av: Regeringens invandringspolitik är extrem

Vem är extremist? SD eller Regeringen? Sarkozy vill kraftigt begränsa invandringen.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5002416

2012-03-07 @ 06:59:46
Postat av: Hulda

Regeringens invandringspolitik är extrem:...Och givetvis finns inte någon möjlighet att kommentera Sarkozy,s utspel på SR,s hemsida. Mindre viktiga saker är helt dock ok att kommentera...

2012-03-07 @ 07:43:32
Postat av: Hulda

Tittade på dokumentären/vinklingen om skotten i Malmö i SVT igår.

Vilket tillrättalagt PK-dravel.. Chatten efteråt på SVT,s hemsida var också tragisk. Elefanten i rummet gled man undan ifrån - den fanns inte..Bara de svävande vanliga förklaringarna. Hur kan dessa människor se sig själva i spegeln varje morgon??

2012-03-07 @ 08:11:18
Postat av: Info

LITEN STOCKHOLMSRAPPORTVäxjö tillhör alltså det stigande antalet mindre städer, som nu med sina förtroendevalda i spetsen kämpar för förmånen att få bli ett nytt ”spännande” och ”färgstarkt” Malmö.I Stockholms förorter är förvandlingen till storskaliga rosengårdar redan ett faktum. Något som delvis upprör Radio Stockholms (till stor del icke-svenska) journalister – eftersom sfi-klasserna börjar bli för stora och ”nivån inte är individanpassad”. Ett uttryck för svensk snålhet och främlingsfientlighet, med andra ord.En skottduell mellan svensk polis och två invandrade guldsmedsrånare ägde igår rum mitt i centrala Stockholm. Opixlade bilder av de gripna rånarna har publicerats i finländsk press. En amatörvideo från marken på nära håll av hela skottväxlingen samt det faktiska gripandet har lagts ut på nätet. (Ej på Radio Stockholms hemsida.)Härom i Radio Stockholm idag på morgonen inte ett knystI stället ägnades morgonens nyhetssändning åt den skamliga behandling, som svenskarna utsätter invandrande, somaliska analfabeter för:”Enligt siffror från skolverket växer antalet vuxna med ingen eller högst tre års skolgång från hemlandet kraftigt på sfi-utbildningarna. 2006 var de drygt 7000, eller 12 procent av dem som läste svenska för invandrare och 2010 var det dubbelt så många”http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5002444Hur många somaliska sfi-analfabeter är det just nu, 2012? Och hur många ytterligare sådana (påstådda barn och anhöriga) är att vänta fr.o.m. i sommar?

2012-03-07 @ 08:15:26
Postat av: Tobias

Jag fortsätter att sprida videor om Enoch Powell- den brittiske politikern som förutspådde mångkulturens elände och förlorade sin karriär pga sin uppriktighet. Symptomatiskt nog hade han ett stort stöd bland folket- men media hade redan då och där en enorm makt att göra livet omöjligt för feltänkare. Det finns en längre dokumentär om denna man och det är skrattretande hur precist utvecklingen mot multikulti följer "mallen" i varje land. Rasistanklagelser, invandrarnas offerroller och den blinda godtrogenheter. Precis som här idag tolkade man då i England laglöshet och våld som ett tecken på att man bara skulle ösa mer pengar över dessa människor och- naturligtvis- bara fortsätta att ta in mera. Vi borde ha tagit varning av Englands utveckling då, precis som Växjö borde ta varning av Malmös utveckling idag. Men sunt förnuft är tydligen en omöjlighet. http://www.youtube.com/watch?v=x3G8BqPgYUc

2012-03-07 @ 08:28:15
Postat av: Stefan A

Brukar utbryta rena maranatamötet med tungomålstalande i munnen på varandra från de 7 skurkarna(systrarna) mf. och okvädningsorden haglar som främlingsfientlig och rasist om någon stackars Sverigedemokrat antyder något om kostnaderna för invandringen i kommunalfullmäktige, sedan de hycklat färdigt om solidaritet mm. skickar de en räkning till staten om mera pengar, begriper inte att folk verkligen kan rösta in sådana verklighetsfrånvända tomtar att bestämma över ens vardag.

2012-03-07 @ 08:29:24
Postat av: jägarn

Det känns bara så jäkla rättvist när sanningen drabbar den ena pk politikern efter den andre. Här står de tomhänta och rådlösa med byxorna nere och bara skriker ut sin ångest, den ene efter den andre. Hur var det nu med den lönsamma invandringen från MENA? Hur hur många veckor till det dröjer det innan pk-media vänder kappan, det väntar jag mig av syltryggarna.

2012-03-07 @ 08:36:34
Postat av: S-E Karlsson

Jo,jomen och denne Bo Frank ska sitta och styra hur har han kunnat bli vald ?

2012-03-07 @ 09:03:06
Postat av: Sven Dacke

S-E Karlsson. Förmodligen för att majoriteten trodde Moderaterna hade en bra politik. Obs troddeOch om man röstar på ett parti som sedan "gifter sig" med ett annat med helt annan politik. Är det då demokrati?För egen del röstade jag rätt men vi är fortfarande för få, och snart är det val.

2012-03-07 @ 09:29:26
Postat av: Anonym

Felaktig dataEtt fel uppstod när din data bearbetades.

2012-03-07 @ 09:40:07
Postat av: Anonym

Felaktig dataEtt fel uppstod när din data bearbetades.

2012-03-07 @ 09:41:36
Postat av: LN

"Vilselett det svenska folket",

påstod 'kommunistledaren' igår.

Har det svenska folket blivit annat

än vilselett de senastre 35 åren?

Svenskfinansierad, hemlig vapenfabrik (och tillverkning?) i Saudiarabien.

Än sen då! Småpotatis - lappri! Sverige skall

ju ändå till slut islamiseras. Varför bry sig?Är det någon som minns EURABIA?

Den, enligt alla häcklarana såväl bland gatans patrask som de litet finare figurerna på olika redaktioner och i olika maktens korridorer, gamla gaggiga judinnas FANTASI om något som aldrig har funnits och ej heller finns.Den gamla gaggiga judinnan - Bat Ye'or vid namn - undrar försynt i en viktig artikel på den politiska bloggen http://www.dreuz.info om det är hon, som har skapat denna jävulska teori. Om det är hon, som har hittat på en konspiration, därför att hon studerade dess aktuella förlängningar in i det moderna Europa (EU!), så som det har hävdats i samband med den häxjakt mot henne som initierades av alla de okunniga ignoranter som baserade sitt förtal på hennes bok om EURABIA, en bok som de inte ens hade eller har läst?Vem "uppfann" EURABIA? - Döm själva!Här är några sidor av tidskriften med namnet EURABIA. Observera de angivna datumen för nummer 2 och 3: juli och september 1975.http://tinyurl.com/7abjp9hhttp://tinyurl.com/72cxxpkhttp://tinyurl.com/7hjeh5jhttp://tinyurl.com/7dq9tjrLäs Bat Ye'ors viktiga engelskspråkiga artikel på:

http://tinyurl.com/7fwmsce

2012-03-07 @ 09:56:31
Postat av: lee

Ökar kostnaderna för Växjö så får dom väl öka skatten.Ni har själv valt era ledare då kan ni gott betala mer i skatt ..

2012-03-07 @ 10:02:00
Postat av: S-E Karlsson

Sven Dacke , jag har min tro som jag inte ger upp och det är att SD kommer att storma fram vid valet 2014 ! Traditionsväljarna är dom farligaste .

2012-03-07 @ 10:04:20
Postat av: LN

Det gick inte så bra med länkarna till separata bilderna av EURABIAS sidor - men de finns i

litet mindre storlek på den sista länken:http://tinyurl.com/7fwmsce

2012-03-07 @ 10:05:48
Postat av: AWSvensson

Bo Frank är ett typexempel på en schizofren kommunalpolitiker som inte tar ansvar för sina handlingar. Ena stunden så är man godheten själv och förbannar alla som ser verkligheten , en verklighet som samme person ser i andra sammanhang ,mellan skål o vägg. Att skylla staten för kostnader som man själv åsamkat kommuninnevånarna tyder på att man inte tar ansvar för sina handlingar eller är mentalt efterbliven.

2012-03-07 @ 10:56:34
Postat av: Gubben o Gumman

AW S : Du har just uppfunnit nya ordet :Politisk schizofren den så kallade "Frankismen"

2012-03-07 @ 11:18:37
Postat av: Gubben o Gumman

När det byggandet av hyresrätter vilket i sej bara bottnar i att ingen pensionsräddare är så korkad så att dom investerar i en bostadsrätt inget annat.

Så flyttar man sannolikt Norrliden mera Norrut.

Vilket gör att Lindsdal får ta del av berikningen.

Kalmar golfklubb måste ju jubla......Två Kalmarbor var beredda att investera i en bostadsrätt i Ljusstaden,som sedermera fick göras om till hyresrätter.

Att sedan naiva unga pursvenskar bygger villor är en annan sak vilket kan bli kämpigt när det skall säljas.

2012-03-07 @ 11:31:51
Postat av: Skånepåg

Nu skall tydligen aktiviteterna utökas för att skövlingen skall bli maximal på Kvarnholmen!

Postat av: AWSvensson

Nu ska somalier åka skidor bekostade av avlidna utan arvingar,skriv testamente.Bakom projektet Tjejer Emellan står Panncentralen-Kvinnor Emellan, LIRIA ungdomsförening, Mariakyrkan, Noaks Ark, Föreningen Risk, Arabisktalande kvinnoföreningen, Tjejjouren HERA samt fritidsgårdsverksamheten och skolhälsovården-Växjö kommun.

Projektet finansieras av Arvsfonden.

Postat av: Thoralf Alfsson

SkånepågVägen skall breddas till ca 3,5-4 m och då förstår säkert alla vilka konsekvenser det blir. Det finns i detaljplanen så det kommer inte som någon överraskning. Jag ställde frågan i mkommunfullmäktige om hur många träd som kommer sågas ner men jag fick inget svar. Jag påpekade att träden sannolikt planterades på 1870-talet men ingen reagerade.Jag har skrivit en kommentar på Östrans artikel men den har ännu inte dykt upp.

2012-03-07 @ 11:54:20
Postat av: Gubben o Gumman

Moderaten Herr Lundström har nu ilsknat till och anmäler personalen/kommunen på "Porrizont" till socialstyrelsen.

Sannolikt böjer sej ej Lundström för partipiskan.

Vilket hedrar honom faktiskt.Att dom två älskande inte har koll på läget får man väl ha en viss förståelse för i ärlighetens namn.

Dessutom frikänns Casanova med all sannolikhet i Hovrätten,det ser åldern, samt dom dubbla lagböckerna till.Faktum är ju trots allt att en hel del pursvenska oskulder flyger all världens väg i 13-14 års åldern.

Alla dom knäpper ju inte Lastbilsturister runt 25 bast.Det nya lastbilsspensionatet på Slöjdaregatan ligger 100 meter från Östra Funkaboskolan här får nog kommunen se upp så inte "Blonda Anna" tar sej en tur dit då och då.

Lite mutor med cigg och alkohol så kan kommunen ha ett stort antal barnvåldtäkter på halsen.Det enda positiva är väl att den hårt arbetande bilelektrikern slapp uppleva detta.Ser man i stort på Funkabo, Bergacentrum, Norrliden Nya bostäder ev multikultiplan och annat,så går Malmöiseringen enligt plan, den ena pusselbiten efter den andra faller på plats.Dessutom lär väl Kalmar likt Växjö få en anstormning av anhöriginvandring som då hamnar i detta geografiska område.Kort o gott lilla Malmö tar form om än i turbofart.

Hur det slutar vet alla med egen slutledingsförmåga.Facit är ju svårt att argumentera emot.

2012-03-07 @ 11:55:19
Postat av: Lotta

Idag skriver åter Östran om Gota Medias byggplaner. I papperstidningen finns en ytterst liten ruta med text (som knappt någon kan läsa utan förstoringsglas) kan man läsa om dispansförfarandet när det gäller Luddvårlöken. Artikeln går kommentera om än förmodererad.

Postat av: Magentan

(OT)

FÅR VI NÅGONSIN VETA?

Nedan följer ett utdrag från SVT:s chattande efter gårdagens program om "Skotten i Malmö".

SVT:s reporter Helena Bohm Nilsson och polisintendent Henrik Stiernblad svarade på frågorna:Goten: Jag har följt utvecklingen i media angående Malmö. Inte ett ord har nämnts om att det är till 99% invandrarrelaterat. Är det så svårt för journalister och politiker att se roten till problemet? Svara gärna utan några flumsvar som socioekonomiska faktorer, utanförskap, strukturell rasism,o.s.v.

Helena B Nilsson: Kriminalitet har inte med etnicitet att göra utan bottnar i fattigdom.Anton: Vad ser ni som den största bidragande faktorn till kriminaliteten i Malmö?

Henrik Stiernblad polisintendent: Socioekonomiska faktorer som till exempel ungdomsarbetslöshet, brist på vuxna förebilder, och utanförskap.Jörgen: Fråga till Helena - Så alla fattiga begår brott är det så du menar?

Helena B Nilsson: Nej självklart inte.f.d Malmöbo.: Varför finns ingen politiker att svara på denna chatt? Är det sant att etniska svenskar och invandrare delar 50/50 i grov brottslighet. Tacksam för ett ärligt svar.

Helena B Nilsson: Vi trodde i första hand det skulle komma frågor om polisutredningarna så därför valde vi låta en polis svara istället för politiker.Carina: För 50 år sedan var många fattiga men inte döda dom varandra för de

Helena B Nilsson: Mig veterligen förekom mord även på den tiden!res: Hej, det var bra att ni hittade den svenska föräldern, kan inte varit lätt. De flesta kriminella har annan bakgrund än svensk. Är det inte värt att ens notera?

Helena B Nilsson: Det finns både svenskar och utrikesfödda bland de grovt kriminella i Malmö.Linda: Varför mörkar ni att i princip alla skjutningar begås av kriminella invandrare? Ingen får prata om den rosa jätteelefanten i rummet!!!

Helena B Nilsson: Vi vet inte. De flesta av morden är ju ouppklarade.I sista svaret försöker Helena B Nilsson alltså inbilla oss att vi kommer att få full information efter att morden har klarats upp (om de nu lyckas med det). Om majoriteten av morden har begåtts av några med svenskt namn så kommer det givetvis att basuneras ut med jätterubriker. Annars kommer man som vanligt att mörka och pixla så mycket det går.Får vi någonsin veta hur många procent av de grova brotten i Malmö som har begåtts/begås av invandrare (och då avser jag ÄVEN 2:a generationens invandrare)? Nej jag tror inte det. Även om det skulle vara så att 99% av de grova brotten är invandrarrelaterade och 1% begås av pursvenskar, så skulle svaren bli att "det finns både svenskar och utrikesfödda bland de grovt kriminella i Malmö".http://svt.se/2.110590(För att det ska vara lättare att inse hur flummiga och politiskt korrekta svaren är har jag ändrat lite på den kronologiska ordningsföljden.)

2012-03-07 @ 12:30:18
Postat av: Lassekolja

AWSvensson@, en fördel(?) med somalierna i skidbacken; dom kommer åtminstone att synas så att vanliga skidåkare får en chans att hålla sig undan!För övrigt är och förblir den eviga frågan; hur i hela friden skall vi/SD lyckas att förmedla galenskaper, som i ex.-vis Växjö, till övriga 94% av det, uppenbarligen mer än gärna, vilseledda alternativt "info.-immuna svenska väljarna?

SD borde ha öppet mål men, men.....?

Postat av: Gubben o Gumman

En sak som ev byggherrar inte känner tillär att 2 privatpersoner placerat ut den fridlysta Höstgöken i Fanerdun området.

Pippins bo ligger 5 meter ned i markytan med gigantiska kostnader för att gräva upp hela området och förflytta fågeln.Området bör därför byggas mitt på Kalmar Golfbana

2012-03-07 @ 12:33:03
Postat av: Krill-Bertil

Undrar om det är någon som kan tala om var man köper en smålandsbörs.

2012-03-07 @ 12:34:05
Postat av: Gubben o Gumman

Lasse Kolja : Tänk vad lyckliga alla ortopedmotagningar skall bli

2012-03-07 @ 12:40:53
Postat av: AWSvensson

På ett sätt är det ju bra att somaliska analfabeter kommer ut i backen ,de lär sig ju stava.

2012-03-07 @ 12:55:15
Postat av: Magentan

@AW Svensson

Hahaha, den var bra! :-)

___________________

Nu till det bistra allvaret:Säg den glädje som varar ...

Efter att Sentios mätning i förrgår visade SD som 3:e största parti (vilket INGEN av PK-medierna meddelade), kommer idag Skops mätning och visar SD på näst sista plats (vilket ALLA medier meddelar).Moderaterna 33,4 procent: +0,5

Socialdemokraterna 30,8: +3,5

Miljöpartiet 9,1 procent: -2,4

Folkpartiet liberalerna 6,9 procent: +1,2

Vänsterpartiet 6,5 procent: -0,6

Centerpartiet 5,0 procent: +0,1

Sverigedemokraterna 4,5 procent: -1,1

Kristdemokraterna 3,3: -0,4

2012-03-07 @ 13:25:00
Postat av: Lotta

@AW Svensson:-)Läser vidare i Östran om att vakterna på biblioteket i Borgholm kommer vara kvar fram till sista mars. "Flera olika händelser ledde till att vakter anlitades till biblioteket. Bråkiga besökare, porrsurfande och andra incidenter var orsaken till att hyra in vakter som vistas i lokalerna dagligen. En besökare ska ha antastat en kvinna genom att fråga om han kunde köpa sexuella tjänster av henne. En person ska ha använt bibliotekets datorer till att porrsurfa på Internet väl synligt för andra besökare. Beslutet är att ha kvar vakterna fram till sista mars".Jag förstår inte problemet, upplys de besökande om att numera heter alla "hen" då borde problemen försvinna på studs eller?

2012-03-07 @ 13:25:06
Postat av: S-E Karlsson

Vad allt kan det inte hittas på blott och bart för att lura blåögde Svensken ännu mer !

2012-03-07 @ 13:30:01
Postat av: Lotta

OT/SD-kvinnorna har gjort en mycket bra video där man tar upp hedersvåld. Rekommenderas.

Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Borgholms Onniotek?

2012-03-07 @ 14:17:18
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Du har en poäng men tänk på räddningstjänsten som skall lösgöra alla pensionsräddare ur träden,ekkorarna kommer ju att regna i backen

2012-03-07 @ 14:18:58
Postat av: Skånepåg

@ LottaDet gamla ordspråket "olika världar skilda värderingar" passar utmärkt i det här sammanhanget. Hur naiv kan man vara, om man tror att islam kan medföra något gott till vårt land!

2012-03-07 @ 14:19:01
Postat av: Tony Ingman

Lita inte på opinions undersökningar, dom redovisas alltid så att SD står och stampar på

samma ställe.Titta i stället på kommentarsfälten

i dom fall fulmedia har modet att släppa fram folks

åsikter, då ser man att stödet för SD ständigt

utökas, och ligger snarare på det dubbla mot vad

denna undersökning visar. Fulmedia redovisar bara

SD s siffror om det är minus, i annat fall håller dom tyst.

2012-03-07 @ 17:03:23
Postat av: Bugar o bockar

Strålande jobb Thoralf!

Med ditt engagemang och ettriga sätt är du en verklig inspirationskälla för oss andra.

Faktum är att du dessutom gör ett bättre jobb vad gäller att gräva fram nyheter bland kommunala beslut än de flesta knähundar till journalister. Din blogg är mer läsvärd än morgontidningen!

2012-03-07 @ 17:52:09
Postat av: Rune

Postat av: Sven Dacke

"Thoralf, du gör ett jättejobb inte bara lokalt i Kalmar utan även för hela SD.I Norrköping finns Markus Wiechel som ofta syns i pressen.

I Västervik har vi nyss sett inlägg från SD, och förmodligen har det gett några nya väljareMen var finns SD i Växjö ?Har inte någon gång läst någon insändare eller debattinlägg undertecknat SD."

------------------

Du har inte möjligtvis tänkt tanken att DU skulle kunna vara SD i Växjö?

SD har svag reprensation på många platser. Den som har talets gåva och är orädd kan ge partiet och sig själv stor framgång.2012-03-07 @ 18:09:24
Postat av: Svensson

Många politiker som kör med grejer vid sidan om politiken, flyktingmottagningar osv. Någon borde granska dessa politiker.

2012-03-07 @ 18:25:30
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

En fråga hon inte är ensam om längre.

Postat av: Pelle P

En till som har tröttnat på den nya moderaten?http://www.bt.se/nyheter/paret-reinfeldt-separerar%283181136%29.gm

2012-03-07 @ 22:04:22
Postat av: Pelle P

Hoppsansa,länken funkar tydligen inte,provar igen då artikeln är uppdaterad.http://www.bt.se/nyheter/paret-reinfeldt-gar-skilda-vagar%283181136%29.gm

2012-03-07 @ 22:45:55
Postat av: Pelle P

Det var då för uselt,fungerar inte ändå.

Jag kopierar lite ur Borås tidning i stället."Statsminister Fredrik Reinfeldt och hans hustru landstingsrådet Filippa Reinfeldt separerar. Nyheten kom dagen efter uppgifter om att familjen sålt sin villa i Täby.Separationen meddelades i ett kort mejl från statsministerns pressavdelning. När hans presschef, Roberta Alenius, kontaktades för att verifiera mejlets riktighet ville hon inte kommentera saken vidare:"– Allt ni behöver veta finns i pressmeddelandet, sade hon till TT.

2012-03-07 @ 22:50:02
Postat av: Stefan A

Fredrik är nog sugen på en hucklefru, mera lydig och underdånig....

2012-03-08 @ 07:53:29
Postat av: s29

Jaså Fredrik har sålt sitt hus. Då tycker jag han skall passa på att skaffa sig en just lägenhet i västra flemmingberg,nära till centrum men ändå bort från storstadens stress. Som extra bonus kan jag upplysa om att gästparkeringen alltid är tom,så det blir inga problem att hitta parkering när kompisarna tittar förbi.

2012-03-08 @ 11:01:41
Postat av: Stora Småland

Herregud , när ska Sverker Olofsson gå i pension ?

Stackatopratare , tröttsamt!

2012-03-08 @ 11:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0