ETT STORT TACK TILL ALLA SOM SKÄNKT PENGAR

Nu har kommunfullmäktiges protokoll kommit upp på kommunens anslagstavla och då är det dags att börja skriva på överklagan av detaljplanen för Gota Medias mediehus. Senast den 2 april skall en överklagan vara inlämnad. Jag har idag ställt en rad frågor till diverse personer angående uppgifter som jag vill ha med i mina överklaganden. Frågan om samhällsbyggnadsnämndens ordförande varit jävig är faktiskt väldigt intressant. Jag har läst en del andra domar om jäv i andra sammanhang. En sak är i varje fall säker det har inte varit frågan om försiktighetsprincipen från Mattias Adolfson. Han har uppenbarligen försökt mörka förhållandet men som alltid finns det finns människor i hans nära omgivning som gjorde mig uppmärksam på de faktiska förhållandena.

Under veckan skall ett antal överklaganden skrivas. Jag funderar på att skriva en överklagan för varje skäl till överklagan. Kampen fortsätter med andra ord.

Den som har läst alla kommentarer på Östran
efter deras senaste artikel som tog upp mitt öppna brev till de höga herrarna vet säkert hur positiva dessa varit. Jag har ännu inte fått något svar från någon av dessa höga herrar.

Jag vill tacka för alla dessa härliga kommentarer som ger mig mer energi. Samtidigt vill jag också säga att detta hade inte varit möjligt utan alla pengar som skänkts till informationsbladet.

Jag vill därför rikta ett stort tack till alla bidragsgivare som med sina drygt nästan 33000 kronor gjort denna enorma satsning möjlig. Hela vår styrelse i kommunföreningen i Calmar vill härmed rikta ett stort tack till er alla anonyma givare!

Här kommer ett axplock av alla dessa kommentarer.
Givetvis är det enormt roligt att läsa alla dessa kommentarer. Ett tack även till Östran som inte utövat ”sd-censur”.

Östran har dock fått utstå en del anklagelser som ni kan se här.Dessa kommentarer får mig dock att småle med hela ansiktet och gör att jag tycker att det kan vara roligt med politik också.

Agneta Adeen som är nyhetschef har varit tvungen att gå ut och försvara Östran i kommentarerna. Den uppmärksamhet som jag och Sverigedemokraterna fått under de senaste veckorna i Kalmar saknar helt motstycke i historien. Det har utan tvivel påverkat opinionen och säkert satt myror i huvudet på både majoriteten och oppositionen i vår kommun. Men den har nog även gjort intryck på omkringliggande kommuner också.


Dessutom har vi en landstingsgrupp som är mycket aktiv också. Som med framgång lyckats marknadsföra sig i media med en red utspel i landstingspolitiken som även fått medialt utrymme.

Se t.ex. namninsamling angående hyrläkare.

Barometern fortsätter däremot sin mörkning av både det ena och det andra och då speciellt sitt eget mediehus. För var dag som går förlorar de i anseende hos hela Kalmar kommuns befolkning.


Kommentarer
Postat av: carl

jag säger det igen:

thoralf är fantastisk.om man kan rädda kamlars fina park.

borde man kunna rädda unga flickor från att få vaccin som inte är säkert.

hoppas SD kan lägga en motion om att läkemedelsindustrin inte få exprimentera med svenska befolkningen.expriment-vaccinet mot livmodercancer kanske innebär att svenska flickor blir så förstörda och får biverkningar så de inte senare i livet kan få barn. om de ens kan leva vidare!här är ännu en av de tusentals som skadats av svenska myndigheters svek mot sin befolkning.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14543540.absvenska befolkningen kan ju inte lita på 7 klöver styrda myndigheter

2012-03-19 @ 00:59:56
Postat av: Magentan

Tack för den trevliga informationen Thoralf!:-)2012-03-19 @ 01:02:06
Postat av: En göteborgare

Thoralf, om du lyckas stoppa bygget av mediehuset är du förtjänt av Kungliga Patriotiska Sällskapets Gösta Berg-medalj. Jag hoppas att någon kommer att föreslå dig till KPS. Och även om du så inte skulle få Gösta Berg-medaljen, är du värd den. Och det måste kännas bra.All heder åt dig Thoralf. Jag är djupt imponerad av dig och ditt värv.

2012-03-19 @ 07:13:12
Postat av: Ronken

Detta är intressant. Tänk på det ni som, mot förmodan, skänker pengar till dem.

Zigenare som utnyttjar barn för att till i England, bygger lyxkåk hemma i Rumänien.

Klipp nummer två är särskilt "underhållande".http://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9618000/9618872.stmhttp://news.bbc.co.uk/panorama/hi/front_page/newsid_9618000/9618848.stm2012-03-19 @ 07:16:59
Postat av: Stefan A

Thoralf och Kalmar har visat vägen, det är kanske så det måste gå till,många små lokala kampanjer för att bryta fulmedias totala utfrysning och mörkning av SD, har redan t.ex. sett lilla fridolf från mp och sjökvistarn från v på tv nu på morron, och det förstås i "positiva" sammanhang som kritik av vapenexporten,trots att de själva stött regeringar som sysslat med sådant, när får SD;are vara med i tv? jo för att stå till svars för någon 5 år gammal bloggkommentar eller någonting annat idiotiskt.

2012-03-19 @ 08:01:54
Postat av: Jörgen

Klippte ut en intressant del från artikeln. Hela artikeln finns via länken.Konsekvenserna för den enskilda pensionären blir enorma. Till exempel kan en heltidsarbetande person, född 1955 och med normal inkomstutveckling, efter att ha betalat in pensionsavgifter i 45 år, räkna med en allmän pension på cirka 9 000 kronor efter skatt. Över 40 års arbete ger därmed mindre i pension per månad jämfört med en person som aldrig arbetat men som får garantipension och fullt bostadstillägg.

Postat av: Ugglan

@JörgenDet ser inte mycket bättre ut för oss 40-talister som har arbetet hela livet och har haft en normal löneutveckling.Själv har jag en pension på 11.300 kr. mån. Medan en nyanländ som kommer till Sverige som pensionär får 11.000 kr. mån. Jag får alltså 300 kr. mer. Men då skall man ta i beaktande att jag får betala mina tandläkarräkningar själv vilket nybyggaren slipper.

2012-03-19 @ 08:47:54
Postat av: DilleIdag fyller SD ett och ett halvt år i Riksdagen. Stort grattis till SD och till Thoralf, riksdagsman sedan precis lika länge.

Helt otroligt hur SD har växt och utvecklats på ALLA FRONTER.

Bara för någon dag sedan så var kvinnoförbundet uppe i ett debattprogram i SVT. Socialdemokraternas representant, Baksi, saknade argument och fick ta till okvädningsordhttp://www.youtube.com/watch?v=D04k-QFMKk0

2012-03-19 @ 11:04:34
Postat av: AWSvensson

En socialdemokratisk fritidspolitiker som suttit som nämndeman har visat sig vara omyndigförklarad, frågan är om han är ensam om det ,i varje fall borde fler bli det.

Smålandsnytt kör nu en kampanj där man försöker utöva utpressning på kommuner som inte vill spela med i bedrägeriet med den felaktiga beteckningen ensamkommande. Heders åt denne centerpartist i Högsby som inte vacklar i sin övertygelse utan se till skattebetalarnas bästa. Fast Högsby har kanske bränts sig tidigare och då skyr man elden.

Postat av: AWSvensson

Postat av: Da Capo

Alla ni, som inte tänker själva - alla ni, som låtit er omyndigförklaras av Alexander Bengtsson, Mona Muslim, Annie Rööf, Erik Ullenhag & Jasenko Selimović, Fredrik-BigBrother-Reinfeldt - för att bara nämna några toppaktörer i den kaparbesättning som styr skutan Svea mot undergången - VET, att det vimlar av nasister både inom SD och i övrigt runt om i Nya Sverige, fascistoida personer med en rutten människosyn, som verkar mot eller försöker omintetgöra PK-elitens ädla planer. En sådan är till exempel Thoralf Alfsson, även om han inte direkt är urtypen. En mera typisk och i era ögon otvivelaktigt genomäkta nasist, - och rasist, hittar man i Danmark - hans motsvarighet saknas i Nya Sverige - nämligen den sextiosexårige slemme professorn i juridik & författaren Ole Hasselbalch. Lyssna här till hans ogemtänkta tirader, som saknar all relevans för såväl Nya Sverige som för hans hemland.http://youtu.be/CiWdAEkiyZQse vidare

http://www.dendanskeforening.dk/

2012-03-19 @ 12:17:45
Postat av: S-E Karlsson

Jag hörde också Ingemar Svanströms uttalande , rakryggat och bra bara han inte låter sej övertalas av andra i KF förutom SD , som vurmar för denna bluff med ensamkommande barn ! Vi har ju 188 fattiga barn i Högsby kommun lägg därtill alla fattigpensionärer som tiger och lider ! Vi måste börja tänka mycket mer på oss själva !

2012-03-19 @ 12:39:46
Postat av: S-E Karlsson

PS till mitt förra inlägg , SD måste trycka upp faktablad om vad bluffen med ensamkommande kostar , folk ute i stugorna har ingen aning om att ett av dessa "barn" kostar minst 1900:- per dygn och "barn" !

2012-03-19 @ 12:46:58
Postat av: Kurtan

Bra jobbat Thoralf,

tänk vad det måste göra ont i 7-klöver politikernas ruttna själar att en politiker och till råga på allt en Sverigedemokrat är OMTYCKT av "pöbeln" !?

MVHPs. Det är inte vi som är i minoritet som de hela tiden vill påskina, utan det är "hen" (de könlösa) som sitter vid propagandans mikrofoner som är i minoritet....

2012-03-19 @ 12:47:35
Postat av: Åke, Västervik

...Om det någonsin, jag säger om, det skulle bli tal om ett framtida ledarbyte inom SD (absolut inget fel på Jimmy....) Då skulle jag faktiskt föreslå Thoralf!! Ärlighet och sanning det kommer man trots allt längst med, även om det är som att simma i sirap!

2012-03-19 @ 12:58:30
Postat av: HM

Jag läste också kommetarerna kring den här artikeln. Tänkte att de där kommentarerna vore bra att rycka upp som mönster för Thaoralf Alfssons sovrumstapet. :-) Vilken samfälld hyllningskör!Sällan har man satsat en spottstyver och fått så mycket bra tillbaka. Och det är ändå fortfarande chans att de måste tänka om.Det är inte helt omöjligt att det kommer stå liknande strider på Gotland framöver. Kanske inte med de tydliga komponenterna jäv och medier men liknande ändock.Jag tänker på vinkraftsexploateringen och exploateringen av hamnen i Visby. Dels smids nu stora planer på att bygga mängder av nya vinkraftverk på ön och dels håller man på att flytta alla transporter från Visby hamn för att exploatera med nybyggnation.

2012-03-19 @ 13:08:00
URL: http://ondiklinte.blogspot.se/
Postat av: Kalle

Justitieutskottets egna tjänstemän "censurerade" Sverige Demokraternas Kent Ekeroth skrivelse/yttrande som gick emot regeringen.Läs mer på Riksdagens egen tidning Riksdag & Departement. Länken går till artikeln.

Postat av: Magentan

Therese Borg imponerade verkligen STORT i SVT:s Debattprogram härom kvällen!Klart och TYDLIGT (så att ALLA kunde höra och uppfatta henne) samt mycket bestämt deklarerade hon sina (och SD:s) åsikter i en viktig fråga som samtliga övriga partier har lagt på is i decennier.Det var också helt underbart att höra henne direkt klippa av det till leda uttjatade rasist-dravlet om SD, som hennes motståndare naturligtvis tog för givet att de som vanligt skulle få dominera hela debatten med. Trots att den stackars Kurdo Baksi drog till med sitt infantila sandlåde-uttryck "Skade-Demokraterna" misslyckades han totalt att få Therese ur fattningen. Härligt Therese!!!Allra bäst var Therese nog i "Eftersnack", när hon med all rätt skarpt tillrättavisade Vänsterpartisten Christina Höj Larsen, efter att denna självbelåtet väntade sig få erkännande för att hon "ingen gång i debatten hade sagt att Therese och SD är rasister".Då kom Therese med årets bästa replik:

(Citat) "Menar du att du på något sätt skulle framstå som speciell för att du inte kallar oss för rasister? Varför skulle du ens komma på tanken till att börja med? Nu hamnar du på sidospåret igen. Skulle jag vara tacksam för att du inte belägger mig med en lögn?"Så otroligt bra! PRECIS SÅ ska man bemöta alla dessa, vars enda syften är att sprida ut sina falska vrångbilder om SD. Det har blivit så självklart numera att man kan häva ur sig precis vad som helst om SD, medan SD:s representanter i stort sett nöjer sig med att endast ducka. Men det lyckas alltså inte med Therese! Där har till med Jimmie Åkesson en del att lära av henne!

2012-03-19 @ 14:31:06
Postat av: allemand

@Magentan, håller med om att Jimmies approach måste förändras till att bli mer anfallsbenägen än den försvarsattityd som han nu intar i de flesta lägen.Sedan får vi hoppas att Therese får en framskjuten position när den nya riksdagslistan offentliggörs så småningom. Behövs mer tjejer i riksdagen för SD och vi har ett antal otroligt duktiga som kommer att sköta sig bra på egna meriter.

2012-03-19 @ 14:41:22
Postat av: Gubben o Gumman

OT : " Den blinda brandvakten" (nätet)Branden i en fastighet Alvaragatan i Borgholm 18.08 i lördags verkar inte ha något nyhetsvärde på Barometern Östra Småland samt Ölandsbladet" ?

2012-03-19 @ 15:10:42
Postat av: Hulda

Magentan...

Det lutar starkt åt att jag kryssar Therese Borg om hon hamnar på riksdagslistan i nästa val (vilket hon bör göra).

Blev positivt överraskad av henne i Debatt.

Kurdo Baksi flydde ut bakvägen i eftersnacket...

2012-03-19 @ 15:48:04
Postat av: Svensson

Thoralf du gör skillnad, härligt arbetat :)

2012-03-19 @ 18:45:04
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Anders Leander

Bra jobbat Thoralf!

2012-03-19 @ 18:49:54
Postat av: Åke, Västervik

Magentan: Håller med dig fullt ut....Det jag reagerade mest på under den debatten var att någon, minns ej vem, sa att frågan om hedersrelaterat våld var jätteviktig, men att det var FEL PARTI som yttrade sig???? jaha??...Och varför i h-e lyfter då inte nå´t av de övriga partierna frågan då? Nä, de går som katten runt het gröt o jamar o gnäller och klöser o fräser åt SD på andra sidan fatet så fort SD försöker lyfta en fråga som denna, som nu Therese gjorde så elegant!Det måste ju bli SD som tar sig an dessa frågor som övriga är alldeles för fega att ta tag i. Hade allt skötts på ett handfast och riktigt sätt från början av de som påstår sig veta bäst, så hade SD inte behövts i riksdagen, men till valet 2014 så blir det massinvandring av SD:are till riksdagen istället!!

2012-03-19 @ 18:53:45
Postat av: vmm

Jag tänker lite på Central park i New York. Enormt stor park mitt i storstaden. Det kommersiella värdet av tomtmarken i Central park är gigantiskt. Företag och privatpersoner skulle kunna slanta miljarder för att få bygga där. Men New Yorkborna låter sig inte tuktas. Att få bygglov för en stor byggnad i Central park är fullständigt omöjligt. Det går inte.Okej, det kanske inte går att jämföra Kalmar och New York rakt av. Men kanske bör det vara så att det finns vissa stadsparksområden som är närmast fridlysta när det gäller byggnation. Jag bor i Gävle och nu finns det en politisk debatt om man ska bygga höghus på ett centralt område och där jag ändå tror att jag skulle säga ja till bygge. Det är ändå ingen riktig parkmiljö där. Men sedan finns Boulognerskogen i Gävle som är en verklig park och tänker man långsiktigt så kan ju Gävle växa från nuvarande strax under hundra tusen invånare till tvåhundra tusen, femhundra tusen, ja, till slut en miljon eller mer. Inte under min livstid men sedan. Då kommer Boulognerområdet att vara en riktig stadspark. En lunga och en fristad. Precis som Central park är idag i New York, och då kommer jag nu idag att motsätta mig minsta korvkioskbygge i Boulognerskogen.Så tänker jag. Det gäller att motstå dagens frestelser för att föreställa sig en framtid.

2012-03-19 @ 19:26:08
Postat av: Magentan

@ Åke, Västervik

Du skriver: "Det jag reagerade mest på under den debatten var att någon, minns ej vem, sa att frågan om hedersrelaterat våld var jätteviktig, men att det var FEL PARTI som yttrade sig..."Det var Bahare Andersson som i Debatt-delen sa att "detta kommer från fel parti". Hon uttryckte sig lite konstigt, men i "Eftersnack" framgår bättre vad hon menar. Där utvecklar hon nämligen sin åsikt och säger följande:Citat: "Grejen är att det som visas kommer från fel parti. Om det hade kommit från Vänsterpartiet hade vi alla jublat, ah äntligen det är nån som har tagit fram det..."Jag tror att Bahare tycker SD:s film och åtgärder i hedersfrågan är bra och att de som nu gnäller och protesterar gör detta endast för att det kommer från just SD.Titta gärna på den här länken från Eftersnack. Framåt mitten i videon, vid 07:50 diskuteras detta.

Ännu senare, vid 11:40 har man nöjet att höra hur Therese fullständigt smular sönder Vänsterpartisten Christina Höj Larsens flum-prat.

Det är verkligen härligt att se och lyssna på Therese!http://svtplay.se/v/2744916/debatt/eftersnack_15_mars?sb,k103453,1,f,-1

2012-03-19 @ 20:29:57
Postat av: Gubben o Gumman

Att bara få iden att bygga i Kalmar gamla befästningsverk är helt vrikat,maktfullkomligheten är total.

Om världens bästa barncancerklinik hade behövt vattnet i Systrarströmmen för sin behandling,med tvekan bygg.

Ett mediehus?

2012-03-19 @ 20:34:38
Postat av: Gubben o Gumman

Extra : Polisen i Blekinge spanar efter en Ajdi som rattas av en medelålders man,med ett leende från öra till öra.

2012-03-19 @ 20:37:17
Postat av: Lucifer

narcissist Thoralf har talat! Självklart går det inte för sig att visa kommentarer som kritiserar dig... nej då. :)Är helt beredd på att bli påhoppad av dina lärjungar, bli kallad för vänster, sosse, PK, allt möjligt. Men faktum kvarstår, du är en narcissist, även om jag höll på SD, så skulle du inte vara en bra politiker.

2012-03-20 @ 03:03:25
Postat av: S-E Karlsson

Lucifer ! Sväng dej inte med egendomliga ord förklara istället på ren svenska vad du menar , är man som jag 77 + med sexårig folkskola så är såna ord som du anvander gallimatias !

2012-03-20 @ 08:54:39
Postat av: Thoralf Alfsson

LuciferDu känner inte mig!När det gäller kommentarer som kritiserar mig så finns det fullt av dem under många inlägg. Jag har ingen moderering av bloggen till skillnad mot många andra, speciellt på vänsterkanten, där Jinge framstår som en i mina ögon äkta narcissist.Hade du följt min blogg en tid hade du förstått hur fel du har!

2012-03-20 @ 09:21:16
Postat av: Åke, Västervik

Magentan: Jag missade eftersnacket, så då kommer det ju i lite annan dager, men i direktsändning i TV så blev det ju konstigt...Tack för upplysningen!

2012-03-20 @ 10:21:31
Postat av: Karlskronabloggen

Thoralf!Det är vi som har skänkt pengar som ska tacka dig för att du förvaltat dessa pengar på ett förträffligt sätt!

2012-03-20 @ 14:12:16
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Bertil

Märkligt hur man kan klaga på att Östran skulle gå SD's väg bara för att de skriver artiklar om vad som faktiskt händer i vårt samhälle. Signaturen AntiRasist borde byta till AntiDemokrat.

2012-03-20 @ 16:50:58
Postat av: Lotta

@LuciferDet finns 32 kommentarer till artikeln gällande Thoralf Alfssons förslag av placering av Gota Medias hus. I två (2) av dem tar en? skribent upp dräneringsarbeten vid gamla vattentornet och jämför det med Gota Medias byggplaner. Som jag skrev till vederbörande går det inte jämföra dräneringsarbeten som är ett måste med byggplanerna. Ytterligare två (2) inlägg skrevs av signaturen Demokrat och vänster som höll med om att Thoralfs förslag var bra men sedan inte kunde hålla sig till sakfrågan. Det var alltså 30 positiva inlägg när det gäller förslaget till placering och två nästintill likalydande intetsägande inlägg som jag inte tror någon saknar. Vilka negativa inlägg hittade du Lucifer?

2012-03-20 @ 16:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0