BAROMETERNS HYCKLANDE TAR ALDRIG SLUTNu har en politiker från Mönsterås har nu dömts för rattfylleri skriver Barometern. I Östran framgår det att politikern sitter i kommunfullmäktige, nämnder men även i banker och styrelser.

I artiklarna nämns inte ens vilket parti han företräder och naturligtvis inte hans namn. Med anledning av detta kan vi dra slutsatsen att det inte är en Sverigedemokrat. Då hade tidningen talat klarspråk och förtydligt det hela med ett foto. Gissningsvis är det en centerpartist eller socialdemokrat i Mönsterås, kanske till och med en ”toppolitiker” eftersom det mörkas fullt ut av media.

Är det någon som kan tipsa om namn eller målnummer vid tingsrätten så tar jag gärna emot detta.

Maria Cimini har blivit utesluten ur Transportarbetarförbundet. För en tid sedan lämnade hon in en stämningsansökan mot fackförbundet vid Stockholms tingsrätt, något som Barometern skrev om för en tid sedan. I artikeln fanns även en bild på Maria Cimini.

Nu visar det sig att bilden blev kraftigt beskuren av Barometern man ville inte ha med den etiopiska kvinnan som står tillsammans med Maria Cimini. Den passade helt enkelt inte in i den främlingsfientliga bild som tidningen ville skapa av sverigedemokraten Maria Cimini.Så här skriver Maria Cimini själv om Barometerns fixande.

"Tack allihopa för ert stöd! Det glädjer mig oerhört att det finns fler som ser det omänskliga och orättfärdiga i detta. Ni ska veta att bilden ovan på mig är tagen just i Etiopien då jag var där med Action Aid i höstas. Jag sprang i The Great Ethiopian Run för välgörenhet med Haille Gbrselassie och fick ihop över 25000 kronor till bl.a. den Etiopiska kvinna de klippt bort på bilden som nu har en egen liten affär istället för att bo på gatan. Jag frågade Barometern varför de klippte bilden och det var visst av utrymmesskäl. Personligen tycker jag att då en bild säger mer än tusen ord, hade den förstås visat en annan sanning än den Transport vill se."


Kommentarer
Postat av: Göran Andersson"Utrymmesskäl" Det går mycket bra att använda en något förminskad bild istället för en beskuren. Barometerns redaktion kanske inte behärskar nämnda konst ?Vad det beträffar politikern som kört bil efter att ha inmundigat olämplig dryckesvara så tror jag mer på en Moderat eller folkpartist eftersom Du nämner att han sitter i "banker". I banker sitter det väl inga socialister ? Hur som helst så är det säkert en sjuklöverpartist.

2012-03-27 @ 01:57:09
Postat av: Magnus S

En landsförrädare är det absolut. Alltså en PK-tomte som måste skyddas till varje pris trots att "hen" varit ett allvarligt hot och fara mot samhället. Hade det varit någon med sunt förnuft och hjärta för ursprungsbefolkningen i detta landet samt representerat ett sunt parti hade denne ståtat med namn och bild i pk-media.

2012-03-27 @ 02:18:39
Postat av: Sven Dacke

Bra jobbat Thoralf och MariaFörmodligen kommer nu all smutskasning och jakt att gradvis öka fram till valet, nu när 7-ligan börjar bli allt mer irrriterade över SD närvaron och dom bloggar man inte kan kontrollera.Och har i Växjö, kommunen som flödar av pengar och honung går nu i väntans tider på våra nya små telningar som skall komma. Och sedan kommer Bo Frank att gråta ut i media för att pengarna inte kommer från Regeringen.Och allt regisseras av Saudiarabien, Waberi, Schlingman, och den stora teateregissören Statssekreterare Jasenko Selimovic (FP) som har den stora uppgiften att hela tiden "lära" oss hur bra Islam är, på TV och alla media.För ingen är väl så dum att han tror att det är en tillfällighet att alla, från BB till Fonus, översköljs av hur underbart Islam är, Målle Lindberg var ett geni på det här med spektakel, men får se sig slagen av dessa mästare.Men det var roligare förr när Målle Lindberg blev nedsänkt i predikotältet från helikopter som en återuppstånden Messias, istället för den smygreligion som breder ut sig som metastaser från den stora "knölen", och snart är hela "kroppen" full, och Sverige som sekulariserad ( avkristnades)för att inte inte religion skulle styra landet, och nu byter vi bara till en annan.Ush, nu glömmer vi det och tar en kopp kaffe och åker till jobbet som en riktig gammal svensk.PS: Funderar på att byta branch och starta upp i "grösakasbranchen". Det finns en mycket populär grönsk som heter Khat, och efterfrågan förväntas bli stor här i Växjö, som i andra liknade städer i framtiden.Postat av: Tony Ingman

Kan inte låta bli att uppröras av det insnöade

kommunalrådet i Katrineholm, som i söndags kväll

stod och gnällde om kostnaderna för pensionärerna.

Var det inte från denna stad som en annan buffel

var högsta höns? Men det kan kanske bli en väckarklocka för alla dom pensionärer som av gammal slentrian röstar på sossarna, och som nu

tror att bara nästa regering blir en sosseregering

så blir allt bra. Så tydligt har inte ens Reinfeldt

uttryckt sig, att pensionärer bara är en belastning på ekonomin. Att det sen uttrycks av en

ledare som importerar tärande figurer på löpande band från andra länder, gör att man kan krevera för mindre.

2012-03-27 @ 07:56:36
Postat av: Info

ENDEMISK (GEOGRAFISKT VÄRLDSUNIK) SVENSK SJUKDOM DAMMAS AV PÅ NYTT!Ja, det gäller sjukdomen ”apatiska barn”, som kommit fullt friska till Sverige från främst Östeuropa och sedan insjuknat dödligt i koma och matvägran, sedan deras föräldrar inte beviljats gratis livstidsförsörjning, fri sjuk- och tandvård osv. i Sverige.Barn, som ibland på ett märkligt sätt tillfrisknat på nätterna och då både lekt och ätit – eller i varje fall tillfrisknat omedelbart, så snart regeringen beviljat ”allmän PUT-amnesti” åt alla apatiska och illegala. I Norge, dit smittan i några få fall spridit sig, tillfrisknade barnen så snart barnen kommit under läkar- och sjukhusvård. (I Sverige får dödligt sjuka, apatiska barn inte vårdas på sjukhus, endast hemma av sina föräldrar utan närvaro av sjukvårdspersonal.)Efter att ha varit försvunnen några år, sedan en del apatiska asylsökare trots allt hotats med läkarundersökning, har sjukdomen nu återigen blossat upp i stor skala.Ungraren och svenskofoben Gellert Tamas var idag inkallad till Sveriges radio för att på nytt redogöra för den farliga och smittsamma apatiska barn-sjukan. ”Gellert Tamas har granskat behandlingen av de apatiska flyktingbarnen i en bok.” Enligt denna hade läkaren Thomas Jackson antytt, att ”sjukdomen” i själva verket var simulerad och regisserad av föräldrarna.Tamas:”Det visar på nåt sätt hur vidden av hela den här skandalen. Vi pratar om en period då med 15 och 20 mycket svårt sjuka apatiska barn. Bokstavligt talat barn slits ur sina sängar, ähh, sjukhussängar sattes på flygplan lämnades på flygplatser världen runt. Hela den här politiken rättfärdigades den här för nation simulering stöddes av läkare som går med i ett nationalsocialistiskt parti jag tycker det är sorgligt.”Tamas fortsätter med att (i tydligt föraktfull och översittaraktig ton) avfärda alla antydningar om simulering.”Nu har vi återigen mellan 30 och 40 barn som är svårt sjuka eller ligger i riskzonen för att bli sjuka.”Alltså fullt friska, men siaren Tamas kan i sin kristallkula se att de kommer att bli sjuka om fyra månader.”Vi har faktiskt för första gången sen sen sju-åtta år tillbaka faktiskt ett dussintal apatiska barn som har fått avvisningsbeslut. - - - Tittar du i den offentliga debatten så finns det i princip ingen det finns inte ett enda belagt fall av vare sig simulering eller förgiftning - - - utan det rör sig om svårt sjuka riktigt svårt sjuka barn.”Syftet med inslaget? Troligen – alltså ett antagande – önskar Gellert Tamas styra eller indirekt ge order åt den svenska riksdagen att på nytt ge allmän amnesti och PUT åt alla utvisningshotade, gömda och apatiska utlänningar i Sverige. Det rör sig f.n. om ca 20.000–40.000 personer.

2012-03-27 @ 08:24:06
Postat av: Hacke

Tack Alf för att du håller koll på fulmedia och deras krumbukter för att dölja och förvanska sanningen för de som av någon outgrundlig anledning fortsätter att stödja deras smutsiga hantverk genom att köpa skiten.

2012-03-27 @ 08:25:17
Postat av: allemand

Om Maria behöver hjälp med det ekonomiska när hon stämmer facket hoppas jag att SD ställer upp med en insamling. Jag är beredd att ställa upp med ekonomisk hjälp till Maria.

2012-03-27 @ 10:04:21
Postat av: Da Capo

SKOLPENG - SKOLPENG - SKOLPENG

Alla vi som idag har lyssnat på statsradion har fått en liten inblick i hur rutten den svenska skolan är. Direkt ur lärarmun har omvittnats hur kunskap ringaktas och hur skolarbetet av alla inblandade i huvudsak gäller sättandet av och jakten på högre och än hägre betyg.

- Höjer du lärare inte betygen för dina elever, får du kicken!

- Vår son - våra elever, skall in på högskolan, så det så.

Arma land med en akademikerkår av lata, okunniga, talanglösa och subintelligenta kandidater, magistrar och doktorer. Tur att man kan studera GENUSVETENSKAP eller bli JOURNALIST. Heder åt läraren Per Västerberg med 40 års yrkesverksamhet som vågade tala ur skägget.

2012-03-27 @ 10:09:49
Postat av: S-E Karlsson

Orden " utrymmesskäl och utanför spridningsområdet " använder sej Barometern/OT sej av ofta !

2012-03-27 @ 10:29:06
Postat av: AWSvensson

"Utrymmesskäl" i det här sammanhanget ska tolkas,vi ska inte ge Maria Cimini utrymme att framstå som en god människa, eftersom det skulle underminera vår agenda att Sverigedemokrater är onda. Det är inte alltid så lätt att förstå dessa propagandister som fått rotfäste som förtäckta journalister.

2012-03-27 @ 10:55:15
Postat av: Kalle

>S-E KarlssonSnart har Barometern varken pappersutrymme eller spridningsområde när de tvingas lägga ned tidningen.Varför??? Allmänheten, det tidningsbetalande folket, ledsnade på deras läsar- och informationsattityd!

2012-03-27 @ 11:02:47
Postat av: AWSvensson

En kvinnlig politiker från Mönsterås kommun åtalades för grovt rattfylleri i höstas. Nu en manlig politiker, ändå tycker jag Mönsterås sett nyktert på tillvaron när det gäller asylhantering.2012-03-27 @ 11:35:36
Postat av: Hulda

@allemand.. Självklart ska det bli en insamling om hon stämmer Facket.

Sverige ska vara ett fritt land.

2012-03-27 @ 12:04:53
Postat av: S-E Karlsson

Nu har vi vår i luften , var har ni er ?

2012-03-27 @ 12:49:28
Postat av: S-E Karlsson

Maria Cimini e en go tös har träffat henne ett flertal gånger i SD smmanhang , henne ska dom skämmas för att hacka på !

2012-03-27 @ 12:54:56
Postat av: M

Javisst upprätta en fond till stöd för Maria Cimini,stämningsansökan är inlämnad om man förstått det rätt.

2012-03-27 @ 13:26:17
Postat av: Skånepåg

OTVad i h-e är detta?

”Svenskar står i soppkö medan ensamkommande lever som kungar.” Är detta korrekt och kan man lita på denna blogg. Någon som vet var denna blogg finns i det "politiska landskapet”?

Postat av: Skånepåg

@ MSe bifogade länk.

Postat av: Krillbertil

Vänsterpartiets smutsiga verksamhet. Se länkhttps://www.flashback.org/t1829939

2012-03-27 @ 14:05:57
Postat av: Svensson

Även Fredrik Reindfeldts far är ett rattfyllo, jag tror det är en Moderat. Moderater är oftas svaga människor med olika missbruk.

2012-03-27 @ 14:42:02
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

O.T.Den djävulska våldtäkten i Mariannelund. Att få läsa att detta skulle hända i VÅRT Sverige trodde jag aldrig!Sa-ans politikerpack som är skyldiga till detta!

Postat av: Lassekolja

Vilket land är den sista Sovjetstaten? Norge?

Fel,fel,fel! Inte nog med det, vi kan t.o.m. skryta med att vi är på väg mot att bli både DDR och ett U-land! Dessutom samtidigt!!!

Heja 7-klöver-Sverige!Skämt åsido, att det är så tyst om LO´s förhållningssätt till vår demokrati är ytterst allvarligt. Man frågar sig verkligen hur detta slutar om inte fler än 6-7% hinner vakna till september 2014?!?

Postat av: Tony Ingman

Kors i taket, Expo/Expressen tycker att Transport

går för långt när dom utesluter medlemmar för sina

åsikters skull. Men dom kan ändå inte avhålla sig

från att dra den gamla slitna valsen att SD vill

köra ut människor, vilket dom aldrig sagt, men

däremot att begränsa intaget.

Sen tycker jag att ni som är medlemmar i transport

ska överväga om ni skall vara kvar i ett

odemokratiskt fackförbund, några tusen förlorade

medlemmar gör nog att fackpamparna börjar tänka om

innan dom gör om dumheterna att åsiktsregistrera

medlemmar!

2012-03-27 @ 17:56:31
Postat av: Paulina

Helt sjukt att man kan bli utesluten för sina åsikters skull.

2012-03-27 @ 18:21:27
URL: http://paulinasekonomiblogg.blogspot.com/
Postat av: J B Doe

@ Magnus S

Var snäll och använd inte ordet "hen".

2012-03-27 @ 22:21:36
Postat av: SD

"BAROMETERNS HYCKLANDE TAR ALDRIG SLUT"SDs hycklande då?

Nu visar det sig att bilden blev kraftigt beskuren av Barometern man ville inte ha med den etiopiska kvinnan som står tillsammans med Maria Cimini. Den passade helt enkelt inte in i den främlingsfientliga bild som tidningen ville skapa av sverigedemokraten Maria Cimini."Kanske för att den enda anledningen ni tar kort med blattar är för att ni ska lura andra att ni är icke-rasister. Vilket bara är ett sätt att distrahera folket från ert riktiga ansikte: Sionister. Ta era diamanter och guld, packa väskorna och stick till Israel. Aldrig i helvete att den svenska ariska rasen ska behöva ha ett parti i riksdagen som sägs vara svenska patrioter när det handlar om judar...

2012-03-27 @ 23:00:11
Postat av: SD

Och visst, Thoralf är ingen arier, det ser man ju bara på profilbilden, men iom att han gått med sionisterna så har han förlorat rätten att kalla sig "äkta svensk". Israel kan du alltid kalla dig, så flytta dit är mitt tips.

2012-03-27 @ 23:03:56
Postat av: Svenskarnas Parti

Alla er som blir vilseledda av det riktiga hotet i Sverige, men som ändå vill hjälpa oss svenskar. Öppna ögonen!Svenskarnas Parti, för evigt.

2012-03-27 @ 23:06:10
Postat av: Magnus S

J B Doe@Du har rätt. Jag ska inte använda ordet "hen" igen.

2012-03-28 @ 01:45:36
Postat av: Tony Ingman

Magnus S:

Det gjorde du ju precis!

2012-03-28 @ 08:07:06
Postat av: Tony Ingman

Sign SD:

Sök hjälp!

2012-03-28 @ 08:09:58
Postat av: Thoralf Alfsson

SDJag har anor tillbaka till Gustav Vasa och därmed anser jag att jag kan kalla mig för äkta svensk.Vilka anor kan du peka på?2012-03-28 @ 12:43:42
Postat av: s29

Som svar till SD. Den främlingfientlighet som vi har i Sverige idag,är en produkt av ett fullständigt vansinnigt bidragstänkande. Vilket i sin tur har lockat hit en massa människor som aldrig har haft för avsikt att jobba. Jag är själv uppväxt i Södertälje,och känner troligen fler invandrare än du. Att du är sosse kanjag räkna ut med knäskålarna.Eran naivitet kommer nog följa er till den dag vi har fått U-landsstatus. D.v.s inom ca 20-år.

2012-03-28 @ 14:00:40
Postat av: SvP

Thoralf, Gustav Vasa var en jävla diktator som utnyttjade det svenska folket. Och bara för att en del av dig har kopplingar till Gustav Vasa betyder det inte att resten av ditt dna är svenskt... Du är fortfarande ingen arier.Tony Ingman, så när en äkta nationalist (till skillnad från SD) kritiserar er judar så ska man söka hjälp? Fast när SD kritiserar dom andra partierna och kallar dom skit så är det helt normalt, eftersom ni sionister är dom "rätta"? Gå tillbaks till flashback, så ska vi hålla oss till att strida för vår rätt i verkligheten.

2012-03-28 @ 16:57:16
Postat av: Tony Ingman

SVP: Ha Ha, " Ta era diamanter och ert guld,packa era väskor och åk till Israel" Om jag talar för mig, så äger jag inget av dessa glimmande saker,

är heller inte intreserad av dem. Kan via släktforskning följa min ätt tillbaks till 1500 talet,möjligen lite Danskblod. Är dessutom prenumerant på N I. så inte fan kan jag väl räkna mig som jude. Det var ditt märkliga intresse för

det Ariska jag menade, du vill väl inte bli sammankopplad med en liten ful typ med mustasch under näsan som också talade mycket om det ariska.

2012-03-28 @ 21:55:11
Postat av: Victor

Alla är lika värda! (nästan)

2012-10-24 @ 06:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0