ÄNNU ETT ÅTALIgår åtalades ännu ett så kallat ensamkommande barn från Afghanistan vid Kalmar tingsrätt. Som i tidigare fall är det en person som är boende på Horisont. Denna gång handlar det om ofredande av två flickor. Dessutom har uppenbarligen samma person dömts för sexuellt ofredande så sent som i november. Jag kan bara rekommendera att åklagaren yrkar på en enkelbiljett till Kabul.

Det är faktiskt glädjande att Östran skriver om detta. Jag fick information om detta fall på mail igår eftermiddag men har inte hunnit skriva ett blogginlägg tidigare. Så denna gång var Östran snabbare ;-)

Läs artikel i Östran.Barometern har än så länge inte skrivit om mitt öppna brev. Kommentarerna på Östrans artikel är dock väldigt roliga att läsa.


Kommentarer
Postat av: En Göteborgare

Jag läste kommentarerna på Östrans artikel. En del av dem var helt lyriska.

Jag håller med dem. Det var inga överord. Som politiker är du helt unik.

Tänk om det fanns fler sådana som du!

2012-03-15 @ 16:09:11
Postat av: Nils NilssonJag har aldrig bott i Kalmar eller ens i närheten, men Thoralfs blogg det första jag läser varje dag.

Det är jäkligt kul att följa hans kamp mot pamparna i staden. -David mot Goliat.

Att lyckas att vända Kalmaropinionen i strid mot både media och politska garnityret är beundransvärt.

Hoppas du orkar fortsätta Alf

2012-03-15 @ 16:41:41
Postat av: Hulda

Trevliga kommentarer! Gratis!! Kanske går sommarens semesterresa till Kalmar. Verkar vara en intressant stad.. Givetvis då även en sväng över bron till Öland.

2012-03-15 @ 16:51:36
Postat av: Lotta

OT/ kanske denna länk bättre hade passat under artikeln om "19-åringen" som åtalades häromdagen, men jag lägger den här ändå. Den lilla juvelen välkomnades till och med personligen av Billstöm.

Postat av: Gubben o Gumman

Kolla nyhetschefens svar till missnöjda oikofober i kommentarsfältet "Även om sanningen är obehaglig"

Bilden på Hillmer Pillström som skakar tass med en misstänkt sex offender i Påryd (Avpixlat) ärväl fin

Heja Pillström.Boendet på Slöjdaregatan ökar otryggheten för Kalmars kvinnor,samtliga sjuklöverspartier har ansvaret för detta.

Bevisligen förekommer sexbrott i samband med denna hantering,vi får väl se när det första rättsfallet kopplat till Östra Funkaboskolan är ett faktum

Skolan ligger 100 meter från hemmet för ensamkommande lastbilsturister i grupp runt 25 år.Hur många Kalmarkvinnor skall bli våldtagna/ofredade innan detta upphör.?

Du som är politiker inom sjuklövern kanske kan svara på det?

Detta kommer bara att öka och strålkastarna är inställda på problemet du har ett problem mr oikofob.Skönt att juristerna tittar på det här samt resten av Sverige,sitt ansvar kan man inte springa ifrån även om del rallyface tycks tro det.Med tanke på Barometerns fokusering på sexuellt våld mot kvinnor bla i nyårshelgen ,är det lite tyst från tidningen.

Vilka prioiteringar gör Barometern egentligen i Kalmar,vill inte Barometern i Kalmar stoppa våldtäkter.?

Gå och sätt er i sandlådan med dom andra barnenDomen kommer att bli hård för dom som medverkar till dessa sexbrott.

2012-03-15 @ 16:55:04
Postat av: allemand

Undrar hur länge Östran får skriva sanningar? Högsta hönset blir förmodligen utslängd från hönshuset fort.

2012-03-15 @ 17:06:57
Postat av: Kurtan

Det är ju själva f-n att dessa "pensionsräddare" våldför sig på våra flickor.Vad tror ni skulle hända om en muslims ung flicka skulle bli våldtagen av en pursvensk ?Jo, det skulle bli lynchning av svenska pojkar som råkar vara på fel plats vid fel tillfälle samt en ursäkt från Reinfeltd och Ullenhag....Ställ de politiker som släppt in dessa "berikare" till Sverige till svars, för hade de inte släppt in dem så hade inte våltäkterna och sexuella trakasserier förekommit.Detta är ett faktum som inte går att svamla bort !!!

MVH2012-03-15 @ 18:11:14
Postat av: Karlskronabloggen

Håller med dig Thoralf, riktigt glädjande artikel där läsarna får ta del av verkligheten i "Sverige".

2012-03-15 @ 19:13:23
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Hacke

Precis som Nils Nilsson (längre upp i kommentarfältet) bor jag inte ens i närheten av Kalmar men Thoralf Alfssons blogg är det första också jag öppnar när jag går ut på nätet för dagen.

En man/kvinna av hans kaliber skulle behövas i varje svensk kommun.

Nu tror jag t o m hans idoga och alltmer uppmärksammade arbete har påverkat den lokala pressen i rätt rikting. Det är svårt att tyda Östrans tillnyktring på senare tid på annat sätt.

2012-03-16 @ 08:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0