TVÅ RUBRIKER FRÅN DANMARK”Det mindste man kan forlange af folk, der vil bo i Danmark, er, at de respekterer vores nationale symboler og indordner sig efter, at de har forrang over andre nationale symboler her i landet.”

Att hissa en MENA-flagga i Danmark är med andra ord ett brott om det inte sker vid en ambassad eller liknande. De nordiska flaggorna får dock även hissas av privatpersoner utan särskilt tillstånd från polisen.

I Sverige är man nästan rasist om man hissar den svenska flaggan om det inte är allmän flaggdag. Våra invandrare kan ju bli kränkta av att se den svenska flaggan som dessutom har ett kors. Lustigt att vi inte hört röster som vill förbjuda den svenska flaggan och bara tillåta FN-flaggan och EU-flaggan.

I Schweiz ville muslimer att korset skulle tas bort från flaggan. Läs artikel.

Danskarnas lagar har dock god effekt!Antalet asylsökare till Danmark minskade med 19 procent under 2011. Då skall vi veta att antalet var väldigt lågt redan 2010. Endast ett fåtal söker sig till Danmark.
Jag tror att Anders Borg är väldigt avundssjuk på Danmark i detta avseende även om hans chef Fredrik Reinfeldt förmodling jublar över att alla istället söker sig till Sverige. Hur kan 59 procent av Sveriges befolkning ha stort förtroende för statsminister Fredrik Reinfeldt. Visst är det upp o nervända världen i Sverige.
Kommentarer
Postat av: Pelle P

Har ingen flaggstång men funderar allvarligt på att skaffa en bara för att hissa svenska flaggan.Sen får vi väl de hur det går med alla asylsökande,Borg vill strypa bidragen.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5055874

2012-04-08 @ 02:27:57
Postat av: jägarn

Hur skall vi få stopp på barbaren dvs den galne anförvanten till loppcirkusdirektören. Han fördärvar hela Sverige med sin invandringshysteri. Varför reagerar inte de vanliga och normalt sunda moderaterna mot dessa sverigefientliga galenskaper?

2012-04-08 @ 07:30:57
Postat av: Hulda

Flagga och 12 meter flaggstång finns. Den hissas självklart på Nationaldagen. Eftrsom den syns väl, gör den extra nytta!

Fö. bör vi flagga oftare med våran vackra flagga. För vem vet hur länge vi får använda detta sätt för att visa att vi är stolta Svenskar...

2012-04-08 @ 08:47:07
Postat av: S-E Karlsson

Utanför ämnet , köpte häromdagen Grill Korv (Beef)

tillverkat av Halalslaktade djur , i misstag, läste vad som fanns i korven när jag kommit hem : avskrapat kalkonkött, kycklingskinn , varpå korven omedelbart förpassades till de svenska gamarna , skatorna ! Mailade till den COOP affären som jag inhandlat korven i och påpekade detta med ingridenserna ,naturligtvis var det flera ingridienser i korven men jag fick nog när jag läste om de bägge första .

2012-04-08 @ 08:52:26
Postat av: Ronken

Här var det inte alls avpixlat. Namn och bilder på förstasidan.Äckligt är det. Mejla de tre som står bakom artikeln ni också!

http://www.expressen.se/gt/knarkets-ansikten/

2012-04-08 @ 08:53:46
Postat av: Daniel

Mina misstankar går direkt till de ensamkommande skäggebarnen.

2012-04-08 @ 09:02:29
Postat av: Daniel

Mina misstankar går direkt till de ensamkommande skäggebarnen. (Glömde länken ovan)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14647607.ab

2012-04-08 @ 09:04:19
Postat av: Da Capo

Tänk om det vore så väl?

- DEN ISLAMISKA CIVILISATIONEN ÄR DÖENDE -

Tänk om den kolade vippen också i Nya Sverige,

trots den ständiga transfusionen från Somalia.

http://youtu.be/4QJD5Q6rX-c

http://www.meforum.org/3156/islamic-civilization-is-dying

PS 'HERREGUD', vilken lyckotanke - tänk om loppcirkusdirektörens sentida avkomma också var det!

2012-04-08 @ 09:52:43
Postat av: Gute

Tänk er för innan ni ingriper mot ungdomsgäng som vandaliserar och misshandlar!!Busschauffören dömd för misshandel och ofredande - miste jobbet.http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7600186

2012-04-08 @ 10:36:14
Postat av: Inte-en-till

Jag tror att alltfler svenskar kommer att göra som jag: sätta sig in i bostadsmarknaderna i våra grannländer.

2012-04-08 @ 11:03:22
Postat av: Ronny

Jodå, visst finns långtgående planer på att ändra svenska flaggan. Det är SSU (vilka annars? ), som tillsammans med några arabiska förbund i Sverige(kommer inte ihåg vilket) , som har haft flera möten, där svenska flaggans ändring stått på dagordningen. Känner en SSU:are som var med. Bara så ni vet......!

2012-04-08 @ 11:05:01
Postat av: SM811

Jag har en liten flagga som hänger ute året om. Jag är stolt att jag är svensk och jag visar det också.

2012-04-08 @ 11:44:28
Postat av: SM811

@Gute

När det inte står vad det var för yngling så går tankarna osökt till en invandrare. AB förnekar sig aldrig när det gäller att dölja invandrare.

2012-04-08 @ 11:51:27
Postat av: Svensson

Svensk massmedias gömmande av invandrare, kan ses som raistiskt. Varför ska dom gömmas undan ? Skäms man för dom ? Märkligt agerande.

2012-04-08 @ 13:11:58
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassekolja

Betr. flaggor och nationalism; När en svensk är stolt över sin vackra svenska flagga rynkar PK-eliten på näsan för att inte tala om vad dom tänker när Sverigedemokrater, med svenska flaggor och allt, demonstrerar mot svenskfientlighet, som enl. PK inte existerar.

När däremot "nya svenskar" demonstrerar mot någon regim runt om på jorden, dit dom för övrigt gärna åker på semester, viftar med (forna) hemlandsflaggan, tycker (förmodligen) PK-folket; "Åh, titta så fint, dom är så stolta över sitt land", alltmedan den som har mage att stolt vifta med en svensk flagga automatiskt kallas främlingsfientlig rasist, om han inte är invandrare förstås, då är svenska flaggan plötsligt helt OK!

Jag blir så trött.....!!!

Postat av: Kalle

Ännu en rubrik från Danmark!""Danmarks hemliga domstolar avslöjade.

Det danska rättsväsendet har i hemlighet infört hemliga domare och domstolar för terrormål,"" skriver ExpressenVerkar vara något för sverige att ta efter. Terroristerna med invandrarnamn var bosatta i sverige. Terrorsiterna planerade en attack mot den välkända Jyllandsposten som var först med att publicera de i vandrarkretsar förhatliga... Mohamedkarikatyrerna!!!

Postat av: Hulda

Det är bara under div. idrott som det är pk att vara Svensk.

Man har blå-gula kläder, flaggor, sjunger ibland Nationalsången och tom. sminkar vissa sig i blå-gult.

När våra idrottare någon gång vinner ett stort mästerskap brukar de springa ärevarv med vår flagga högt i luften.

Allt detta visar på en stolthet och känsla för det land som fostrat dem.

Undrar hur Tokvänstern och deras kompisar Islamisterna tänker ändra på det?

Hur är det fö. i våra skolor vid skolavslutningar? Pyntas det med Svenska flaggor??

2012-04-08 @ 14:32:15
Postat av: Tonyingman

Hulda, du glömde en sak, när det begås brott, så är det en svensk,det är nämligen bara Svenskar som

begår brott, allt enligt PK bibelen. Även om det

enda Svenska på en sådan figur är adresslappen

till Socialkontoret. Alla blir per automatik Svenskar så fort man satt fötterna i landet

2012-04-08 @ 16:24:46
Postat av: SM811

"Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet"

http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet

2012-04-08 @ 16:30:07
Postat av: Info

MASSINVANDRING AV SOMALIER SKA RÄDDA FRAMTIDENS PENSIONÄRERErik Laakso är pessimistisk: Det pågår ingen massinvandring till Sverige. Detta är bara en illasinnad, sverigedemokratisk-nazistisk myt. Tyvärr är det i själva verket fortfarande bara en ”rännil” som letar sig hit till det ”rika Sverige”. Citat:”Om 50 år beräknas cirka 25% av befolkningen vara pensionärer. Den välfärd som Sverigedemokraterna låtsas vurma för omfattar därmed en allt större andel av befolkningen. Utan befolkningstillväxt blir vi allt färre som ska betala för allt mer välfärd.Sverigedemokraterna har inga svar, inga lösningar och ingen plan för framtiden. De svamlar om en massinvandring som inte existerar och de yrar om en välfärd de inte förstår sig på.”http://eriklaakso.voltaire.se/?p=369I Norrland har dock många småkommuner nu äntligen börjat ta sitt ansvar på ett sätt som knappast kan göra ens röde Laakso besviken. Läs t.ex. här, INGEN KOMMUN TAR EMOT FLER FLYKTINGAR ÄN SORSELE:http://www.expressen.se/nyheter/ingen-kommun-tar-emot-fler-flyktingar/”Vahid Gharibzadeh, 17, och Farhad Ebrahimi, 17, sitter i en obäddad säng i ett av rummen. - - - De är två av killarna som räddade Sorsele IF från att kollapsa av spelarbrist den senaste säsongen. Vissa matcher kunde nio av tretton spelare vara flyktingar.Här några färska uppgifter, som krossar nazisternas lögner”Målet är nått, när hela Sorsele IF, hela Sorsele och hela Sverige består av 100% utlänningar. Då äntligen kan Erik Laakso andas ut. Fast, förstås, då finns han ju inte längre.http://affes.wordpress.com/2012/04/07/sverige-i-forandring/2012-04-08 @ 17:11:13
Postat av: Magentan

@ SM811

Ang. artikeln i DNDet var alltså Mauricio Rojas, riksdagsledamot och integrationstalesman samt dåvarande Folkpartist som avslöjade detta år 2005 efter sin tolkning av BRÅ:s rapport.För detta samt för en del övrig kritik mot svensk invandringspolitik blev Mauricio Rojas angripen och utmobbad av hela etablissemanget, även av sina egna folkpartistiska "kamrater" och flydde därför till Spanien, där han nu är rektor vid Madrids högskola.Han skrev själv om detta i en Newsmill-artikel förra året med titeln:

"Drevet mot Gudmundson liknar utmobbningen av mig"

Citat därifrån: "Att jag debatterade integration i Sverige ledde till osmakliga personpåhopp, hot och fysiska angrepp. Dessutom fick jag ett slags yrkesförbud att verka inom integrationsomådet inom ramen för den i september 2006 valda borgerliga regeringen (det var Maud Olofssons bidrag till det hela). Det återstod bara att vandra vidare och det gjorde jag också, skriver Mauricio Rojas, rektor vid Madrids högskola."Läs hela här:

http://www.newsmill.se/artikel/2011/08/22/drevet-mot-gudmundson-liknar-utmobbningen-av-mig?page=3

2012-04-08 @ 17:19:31
Postat av: Hulda

Tonyingman..

Jo, det ligger något i det. Så fort som man ställt ner sin resväska (självklart vägglössfri) så klassas man som Svensk enligt PK-Bibelns paragraf 1.

Väskans totala frånvaro från medföljande vägglöss avhandlas i paragraf 2.

Tittade också på filmen om Somalierna. Vem vill anställa dessa svepta kvinnorna?

Vill/får de arbeta utanför hemmet?? Hur mycket av våra pengar kommer att på div. vägar hamna i Somalia? To. Anders Borg reagerade i Ekots Lördagsintervju..

Släkten måste ju också ha en slant....

2012-04-08 @ 18:05:52
Postat av: Lotta

@InfoÄr det samma person som skrivit denna recension av Merit Wagers bok?

Postat av: Tonyingman

Så enligt denne Erik Laakso så är det bara att importera ohämmat med Somalier, så är pensionerna räddade för framtidens pensionärer?? Ja herre gud

vilka patetiska stolpskott som befinner sig i PK träsket! Hur ska dessa individer kunna bli pensionsräddare, när bara promille av dessa horder får ett jobb, och då mer än dels med lönebidrag.

Dom är och förblir en stor belastning för landet,

och det genererar inget till pensioner, så länge dom inter kommer in i produktionen, och med den brist på utbildning som flertalet av dessa invandrare besitter så finns det inga jobb att hämta.

Om jag varit ung idag skulle jag gett fan i myndigheter tjafs om pensioner, där kommer inte att finnas medel mer än till kaffepengar av det

som ska räknas som pension när dagens ungdomar blir

pensionärer.

Så ni som är unga idag, lita inte en sekund på vad myndigheters tjafs om pensioner, dom bara lurar skjortan av er.

Sätt istället igång och spara som bara den, för det är nog enda chansen att få något över den dagen

ni blir pensionärer(75 år). När en regering är så

otroligt fräck som sosse regeringen, som stal 258 miljarder av pensionsmedel, som dom absolut inte hade rätt till, och sen underlåter att betala tillbaka, så är nog chansen stor att dom kommer

att göra likadant med era pensioner. Tänk också på så många invandrare som inte tillfört något till statskassan, även dom kommer att få tillgång till dessa pengar, och med den sorts politiker som växt

fram,så står nog den infödde Svensken sist i kön.

2012-04-08 @ 20:40:02
Postat av: Info

LOTTA: JAVISST, SAMMA PERSONEtt snabbt begrundande av denna hans positiva anmälan av ”Inte svart eller vitt” av Merit Wager tyder på, att boken faktiskt gjort intryck på denne förr alltid oreflekterat sjupartilojale socialdemokrat. Vi får väl se hur innehållet i hans egen blogg utvecklar sig i fortsättningen.Tyvärr har inflödet av invandrare för längesedan passerat den kritiska gränsen för mottagarkärlets hållbarhet. Det kan inte längre bli tal om vare sig ”assimilering” (Sd) eller ”integrering” (Sjupartiet). Utan om något annat.Recensionen i fråga var införd i tidningen Dagens juridik. Känner du till att denna nyligen på ett mindre smickrande sätt var inblandad i demoniseringen av det nybildade Svenska Tryckfrihetssällskapet?http://www.tryckfrihet.com/forelasningen-installdSe kommentaren av Info 13/3 2012.

2012-04-08 @ 21:01:33
Postat av: Nemesisdivina

Och i Göteborg hissades zigenarflaggan på hedersplats, Reepalu funderar på samma sak nästa år. Och sen följer väl Kalmar efter...Varför inte hissa den gul-blå östgötaflaggan Thoralf?

http://avpixlat.info/2012/04/08/svensk-flaggdag-blev-zigenarflaggdag/#more-16655

2012-04-09 @ 12:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0