NY GRUPPVÅLDTÄKT

Imorgon kommer domen mot de 8 personer som begick gruppvåldtäkten i Mariannelund i december. Det skall bli mycket intressant att höra hur många av dessa som utvisas på livstid. Jag befarar dock att den värsta av dem kommer undgå en utvisning då han är svensk medborgare.

Brottsoffret har dock drabbats av en ny sorg då hennes pappa nyligen gick bort. Frågan är om pappans död har någon koppling till det brott som dottern utsatts för. Vissa obekräftade uppgifter tyder på detta. I så fall blir tragedin än större för brottsoffret.

I Kalmar har det också begåtts en gruppvåldtäkt som inte fått så stort medialt utrymme.
Gruppvåldtäkten ägde rum 19-20 februari. De tre männen häktades den 22-23 mars men i media har det varit helt tyst. Barometern har inte skrivit en enda rad om denna gruppvåldtäkt tidigare. Trots att man dagligen bevakar polisen, tingsrätten och åklagarmyndigheten. Man måste ju ställa sig frågan om Barometern försökt mörka denna händelse fram till idag då de tre männen åtalas vid Kalmar Tingsrätt.

Gruppvåldtäkten begicks inte så förvånande i Norrliden, Kalmars eget Rosengård. De tre männen kommer från balkanländerna och är alla tre boende i Norrliden på Smålands Lejons väg och Två Bröders väg.

Östran, Barometern


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Svaret på varför det mörkas ned är enkel,det höga antalet överfallsvåldtäkter i Sverige ,världstvåa,är det som kan få SD att explodera i väljarsympatier utan dess like.

Fast förmodligen har nog en del svenkar börjat ana ugglor i mossen även om vidden inte gått upp för dom riktigt än vilket är trist för etniskt svenska kvinnor.

10% går till åtal/ev dom i Sverige 74% i Finland varför är det så, här blir överep samt rättsmätning schizofren upphöjt till två, såkallad vänsterrättvis feminism modell Karsudden.Mörkertalet mörkertalet mörkertalet

Första rediga "gurglert" kommer att bli vid en gruppvåldtäkt i Sverige det vet polyperna på red.I Kalmar har socialdemokratiska arbetarepartiet,bla bäddat för detta, och mycket andra brottsoffer i Kalmar.

2012-04-10 @ 23:10:31
Postat av: carl

det behövs ju en fri tidning. SD Kuriren borde bli en rikstäckande morgontidning.man undrar hur politisk korrekta 7 klöver lakejer är funtade. När de mörkar och juger om massinvandringens konsekvenser.

2012-04-11 @ 00:18:02
Postat av: Magentan

@ Carl

Till att börja med kanske vi kan nöja oss med att få en VÄL SYNLIG LÄNK till SD-kuriren på SD:s hemsida.

2012-04-11 @ 01:28:34
Postat av: Anonym

Nu ska jag vara både

2012-04-11 @ 01:30:10
Postat av: Hulda

Om man skriver en kommentar hos Sveriges Radio eller pk-tidning, om att gruppvåldtäkter är något som inte fanns för 20 år sedan, så försvinner kommentaren snabbt...

Ämnet är väldigt känsligt....

2012-04-11 @ 02:04:06
Postat av: carl

brist på bostäder nu när Sverige är överfyllt med nybyggare, gör ett uppsving för villa tillverkare.nybyggarna måste bo i nya lyxvillor och svenska skattebetalare betalar!

http://www.friatider.se/vaxjo-koper-modulhus-till-somalier

2012-04-11 @ 02:36:37
Postat av: carl

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5058534man bygger nya hus åt somalier i växjö, och sparara in på sjukvård, skola, äldrevård ja allt.kanske de inte ger sig föränn hela somalias befolkning på 8 miljoner är nybyggare i Sverige.

2012-04-11 @ 02:46:59
Postat av: kalle

http://na.se/nyheter/orebro/1.1611739-landets-forsta-buddhistklostervem betalar detta buddakloster och hur försörjer sig dessa nybyggare ?gissar de lever gott på socialbidrag och hallsbergs kommun betalar.

samtidigt som de sparar in på äldrevård 14 miljoner varje är tills ingen vård finns kvar.

2012-04-11 @ 02:58:19
Postat av: Stefan A

100-200 000 kostar ett fejkat arbetstillstånd till Sverige, och man skyller på människosmugglare, men den största skurken är den svenska regeringen med Messias Reinfeldt "världsfrälsaren" i spetsen som gjort detta möjligt, det borde man kunnat räkna ut med ars... att det skulle bli så här när man luckrade upp rätten att söka jobb i sverige, men nejdå regeringen pratar om raketforskare och IT-konsulter, när det är halvfattiga som har något att sälja som kommer hit "för ett bättre liv", regeringen Reinfeldt grundlurar tredje världens befolkning på det lilla de har, en skandal är det och ett totalt misslyckande.....

2012-04-11 @ 07:03:48
Postat av: Karlskronabloggen

Här är ett klipp från YouTube med en taxichaufför som på fullt allvar menar att det är tjejernas eget fel att de blr våldtagna.http://www.youtube.com/watch?v=61FtkVxUj94

2012-04-11 @ 08:18:30
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Info

LO LÖSER PROBLEMET MED ARBETSLÖSHETEN!Äntligen är det lilla men ändock problemet med den svenska rekordarbetslösheten löst!Det är LO:s ordförande, Wanja Lundby-Wedin, och LO:s chefsekonom, Ola Pettersson, som gör skäl för sina egna, svindlande höga löner i en lång Brännpunkt-artikel i Sv.D. idag. De understryker t.ex.:• ”Det finns flera orsaker till att utlandsfödda har lägre sysselsättningsgrad, men det är uppenbart att etnisk diskriminering är en faktor. Det krävs kraftfulla insatser för att bryta den strukturella diskrimineringen på arbetsmarknaden.”Hur ser ”strukturell diskriminering” ut? Är den grön? Eller fyrkantig. Eller att utlandsfödda varken kan svenska eller läsa och räkna? Vad är en kraftfull insats? Jaha – jag tror att jag förstår:- Samla in alla svenskar som strukturdiskriminerar, bryt kraftfullt deras diskriminering genom tvångsutbildning i särskilda omstruktureringsläger. Härigenom uppstår automatiskt otaliga arbetstillfällen för lägervakter, psykologer, tankedomptörer, personliga coacher, mellanchefer, huvudchefer, lägerfackliga ombud, lägervaktmästare, lägertekniker, förhörsledare osv. i all oändlighet.- Öka antalet anhöriginvandrare till någon miljon varje år. Att detta är det enda verkliga framgångsreceptet för att bryta svenskarnas fördomar och strukturella ondska och minska arbetslösheten har just Per Sandberg, chef för arbete och välfärd i Växjö kommun, uttalat i Sveriges radio Kronoberg.Till Växjö väntas, glädjande nog, i höst omkring 500 nya somalier. Och Per Sandberg är mer än nöjd:”[Vi är] duktiga och bra på det här så blir det ett stort framgångskoncept för oss. Kan vi lyckas bra med integrationen ger det oss konkurrensfördelar mot andra kommuner, förklarar han.– Vi behöver arbetskraft, vi behöver nya kompetenser, vi behöver andra kulturinslag. Det är JÄTTEPOSITIVT, men det är inte lätt att jobba med integrationsfrågan, det är det inte, säger Per Sandberg.”http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5058534Under artikeln kan ni kommentera och berömma Per Sandberg.2012-04-11 @ 08:46:01
Postat av: Hacke

Fulmedias nya strategi tycks vara att negligera händelser som dessa helt hoppas på det bästa. GP skrev inte en rad om misshandlen på Kortedala torg förrän dom tvingadess krypa till korset tio dagar efter händelsen!

Dom tycks inte ha fattat att deras monopolställning en gång för alla är bruten och varför dom ligger i botten i förtroendemätningarna.

2012-04-11 @ 09:52:36
Postat av: AWSvensson

Som Stefan A skriver så basunerar SVT ut att de avslöjar att det kan finnas upp till 1000 hitlurade med falska arbetsgivarintyg som de betalt grova pengar för. Hur hade det varit om detta avslöjande varit en given fråga när alliansen kom med detta vansinniga förslag. Då teg man eller begrep man inte .

2012-04-11 @ 10:34:11
Postat av: J B Doe

Kalmartidningen Barometern hade idag 40 sidor vilket motsvarar 20 sidor innan man halverade formatet. Pris 15 kr. När man införde tabloidformat bedyrade man att läsarna skulle få lika mycket tidning för pengarna som tidigare. Nåja, man ska kanske inte klaga utan hoppas att krympningen fortsätter tills skitblaskan försvinner helt.

2012-04-11 @ 11:30:02
Postat av: Dille

http://svt.se/2.22620/1.2768166/dom_efter_grov_gruppvaldtakt

SVT ljuger i sin rapportering om gruppvåldtäkten:"Men så lämnar mannen lägenheten och då överfaller hans sju kompisar kvinnan. De trycker ner henne på en säng, sliter av henne byxor och trosor och våldtar henne, upprepade gånger. Vaginalt, analt och oralt. Samtidigt som de skrattar och klappar i händerna."

Här smyger SVT in en lögn:"Sent på natten kommer kvinnans vän tillbaka till lägenheten. Han tröstar henne först, men sedan våldtar även han kvinnan."

Tillbaka till FLYKTINGFÖRLÄGGNINGEN, inte lägenheten! Uppenbarligen anser PK-iterna att flyktinpolitikens konsekvenser måste döljas och förskönas.

2012-04-11 @ 12:15:06
Postat av: AWSvensson

Återigen blir stora rubriker ett slag i luften , inte lika roligt att man tagit ut segern i förskott när det gäller att smutskasta Sverigedemokrater.

Postat av: Svensson

Att man tystar ner såna brott, för att skydda brottslingarna, är helt sjukt. Det visar hur Svensk massmedia är.

2012-04-11 @ 13:34:16
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: jannejakan

"Postat av: kalle

http://na.se/nyheter/orebro/1.1611739-landets-forsta-buddhistkloster

vem betalar detta buddakloster och hur försörjer sig dessa nybyggare?"Hellre 100 sådana buddha-kloster än en enda moské!

Har aldrig sett eller hört dessa timida människor skräna och skrika om sin religion eller trakassera sin omgivning med våldtäkter och rån.2012-04-11 @ 13:47:34
Postat av: Lotta

@ThoralfNorrliden ligger nog inte inom Barometerns spridningsområde skall du se.

2012-04-11 @ 14:08:15
Postat av: Systemfel

Sju personer dömda för grov våldtäktEksjö tingsrätt har dömt två av de åtalade för grov våldtäkt och även medhjälp till grov våldtäkt till fängelse i 6 år och 6 månader. Tingsrätten har även dömt fyra åtalade för grov våldtäkt till fängelse i sex år och en för grov våldtäkt till fängelse i fyra år och sex månader då han varit under 21 år. En åtalad har frikänts då målsäganden inte på något avgörande sätt pekat ut honom och bevisningen i övrigt inte varit tillräcklig för en fällande dom. Sex av de dömda utvisas på 15 år och målsäganden tillerkänns skadestånd om 300 000 kr.

Postat av: PMS

Utförligare upplysning om dådet.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/04/11/tre-balkan-nybyggare-atalas-for-valdtakt-i-kalmar-media-morkar/#more-12600

2012-04-11 @ 14:26:31
Postat av: sdlars

Lite på sidan av ämnet men ändå!

Tänk om våra politiker kunde resonera som Mikael Wigert i ring P1 tisdag 2012-04-10 Ca:11;50 in i programmet, det är sådana människor med sunda och vettiga inlägg som vi vill ha i morgonsoffor och tv-debatter istället för uppfostringsdebattörer och vänstervridna EXPO-nissar.

2012-04-11 @ 14:32:33
Postat av: Ronny

Det är uppenbart, vad svensk slaskmedia, har satt i system, och säkert med en uppgörelse inside, att påvisa svenskars brott med bild. Varje dag visas bilder ( obs ej pixlade)i kvällstidningar, med namn på svenska förövare. Är det utländska förövare, kanske man har en liten kryptisk artikel, och eventuellt ett pixlat foto. Helt klart ett gemensamt system av svensk media. Vad inbillar dom sig egentligen, med detta?

2012-04-11 @ 15:36:57
Postat av: Dille

Maxistraffet för grov våldtäkt är 10 år. En så fasansfull gärning som denna borde ligga närmare maxistraffet än sex år.

Hoppas att åklagaren överklagar, men han kanske är nöjd? Någon som vet?

Sen frågar man sig var alla protestglada feminister hållit hus. Kanske inte så farligt att bli gruppvåldtagen i timme efter timme? Är det så en gammal kommunist som Gudrun Schyman tycker?

2012-04-11 @ 16:05:16
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

"Anna" skriver på SR´s hemsida som kommentar till den väntade somaliinvasionen i växjö-"Det kommer mycket rasistiska kommentarer. Personerna som kommer är en stor tillgång, förstår ni inte det? Dessa människor har haft ett helvete i somalia det är vår plikt att hjälpa dom! Vi får stort kulturellt utbyte av dessa människor, de är fantastiska människor. mångfald är väldigt viktigt för växjö, och jag är övertygad om att ekonomin kommer gå spikrakt uppåt när människorna lätt dig svenska och kommit tillrätta i samhället om ett par månader".Suck!

2012-04-11 @ 16:39:43
Postat av: Karlskronabloggen

Kapten Krok har publicerat hela domen som gäller fallet i Mariannelund på Sweden Confidential:http://swedenconfidential.files.wordpress.com/2012/03/120411_mariannelund_defavgdok-2.pdf

2012-04-11 @ 16:48:13
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: s29

ÖSTRAN vi VÅGAR! Ja visst och Woody Allen har den idialiska kroppen för tungviktsboxning.

2012-04-11 @ 18:27:12
Postat av: G Upp

@Micael Foghagen SD Kalmar

Angående "Annas" kommentar :

Det är alltid omöjligt att veta om det är på fullaste allvar eller på fullaste ironi.

2012-04-12 @ 08:55:58
Postat av: ray ban sunglasses outlet

In many cases your suit along with the think involving selected ray ban sunglasses outlet basically will not feel safe in selected people, unlike people think completely perfectray ban wayfarer sunglasses uk. Olsen, J. (ray ban sunglasses outlet sale, February 16). Gathered February 12, 2012, coming from ray ban outlet store will be that most people wears. Your allure involving leaped ban sunglasses(http://www.raybans-sunglasses.co.uk) may be the ct actually not merely simply a graphic assistance if your sunshine is too well lit on bearing, they may be some sort of shion affirmation.

2012-05-09 @ 05:29:38
URL: http://www.raybans-sunglasses.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0