MOTBJUDANDE KURDO ”BATMAN” BAKSI


Kurdo Baksi skiter fullständigt i offren för Anders Bering Breiviks vapen eller i den rättegång som idag startas i Oslo. Kurdo Baksis enda syfte med debattartikeln är att underblåsa negativa stämningar och yttringar mot Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson i synnerhet. Utan tvekan är denna debattartikel det absoluta lågvattenmärket sedan den 22 juli 2011. Många har försökt politisera terrordåden i Norge men Kurdo Baksi tar utan tvekan första priset med denna artikel genom att angripa Jimmie Åkesson på ett mycket osmakligt sätt.

SVT har dessutom det mycket dåliga omdömet att publicera den. Jag vill påminna alla om att SVT är vårt stora public service företag som finansieras med statliga medel, det vill säga våra gemensamt inbetalade skatter.

Jag har blivit anmäld för förtal av kommunisten Fredrik Jönsson men i jämförelse med detta framstår Kurdo Baksis anklagelser mot Jimmie Åkesson som fruktansvärt grova. Jag frågar mig om han diskuterat dessa formuleringar med sin syster Nalin Pekgul innan han satte dem på pränt. Nalin Pekgul har ju tidigare visat sitt hat mot Sverigedemokraterna i flera sammanhang. Då Nalin Pekgul är en ledande socialdemokrat så får väl denna osmakliga debattartikel även ses som en röst från invandrarleden inom socialdemokraterna.

”SD-ledaren Åkesson är ju som bekant uppväxt i främlingsfientliga, rasistiska och nazistiska miljöer. Åkesson kunde med all säkerhet bidra den norska dömande makten med upplysningar om hur den främlingsfientliga och nazistisk/rasistisk/främlingsfientlig propaganda skapas.
Ja, Åkesson kan till och med ge upplysningar om hur intoleranta parier rekryterar identitetsförvirrande skandinaviska män efter hjärntvätt.”

I och med denna text angriper inte Kurdo Baksi bara Jimmie Åkesson utan även hans familj, släkt, vänner, lärare, skolmiljöer o.s.v. Min uppmaning till Jimmie Åkesson är att göra en anmälan om förtal omgående och den skall gälla både Kurdo Baksi och SVT med VD Eva Hamilton i spetsen.

Det Kurdo Baksi uppenbarligen inte begriper med sin debattartikel är att den sannolikt kommer få helt andra effekter än de han i sin enfald tror sig uppnå.

Nu gissar jag att pk-media inte kommer låtsas om eller uppmärksamma denna mycket osmakliga debattartikel då de själva inser att den inte är speciellt ”sympatisk”. Hade något liknande skrivits  av en Sverigedemokrat hade det utan tvivel uppmärksammats i alla medier men nu kommer den troligen förtigas. Därför är det väldigt viktigt att Jimmie Åkesson inte struntar i denna mycket osmakliga, svenskhatiska och fientliga debattartikel.

PS
Kurdo Baksi är enligt Wikipedia född i en ort i Turkiet som heter Batman. Uppenbarligen uppfattar han sig själv som ”batman”. Undrar om det finns någon karikatyr på Kurdo Baksi som batman?

Trackback
RSS 2.0