MÅNGA TIPS

Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen.

Även om andra gör så gott de kan för att skada oss Sverigedemokrater.

I riksdagen sysslar man med tvärtemotpolitik och var och en med lite sunt bondförnuft begriper att dessa tvärtemotpolitiker gör bort sig, oavsett om de är moderater, miljöpartister eller socialdemokrater. De förlorar bara på det själva, så jag hoppas att de fortsätter.

Tänk om man kunde skriva om allt på bloggen!

Barometern har stoppat en debattartikel från mig med de allra mest märkliga argument och motiveringar jag hört tidigare. Jag har nu fått ”utlåtande” från några andra som läst min debattartikel och funderar på om jag skall lägga ut även Mats Anderssons mail med motiveringarna på bloggen. Mailet visar på ett ganska graverande sätt hur Barometern och Gota Media styr debatten. Valborgsmässoafton kommer kanske både min debattartikel och Mats Anderssons mail som ett blogginlägg. Jag behöver kanske skriva ett förberedande blogginlägg på söndag om Expo.

Sedan har jag blivit förvarnad om ett eventuellt kommande påhopp och personangrepp som kan drabba mig eller en annan kalmarbo eller båda. Funderar som allra bäst på hur jag skall tackla detta om informationen stämmer. Men jag är inte det minsta förvånad över uppgifterna. Det som förvånar mig är dock att personen ifråga inte begriper att alla i hans bekantskapskrets inte delar hans uppfattningar, utan att han pratar på. Det gäller förresten fler personer.

Det blir bara fler och fler som vill tipsa om diverse saker. Jag ser det som ett tecken på att svensken håller på att vakna och ser att medias bild inte stämmer. Det är troligen också ett tecken på att bloggen läses av fler och fler. Dessutom avslöjar jag aldrig mina källor!

Men det sägs ju att det som inte dödar en, stärker en!Anders Jallai har kommit ut med en ny bok "Natoagenten" som jag beställt och hämtat ut idag. Kan vara något att koppla av med när det är långhelg från riksdagen.


Kommentarer
Postat av: OT

Eye of the tiger: http://www.youtube.com/watch?v=QEjgPh4SEmU

2012-04-28 @ 00:06:18
Postat av: Carl

så många har så länge läst denna blogg. Och man har fått en uppfattning att SD politiker är de mest ärliga och duktigaste politiker som finns.Att folk håller på och förtala och sabba för Thoralf, kommer bara att sätta dom själva i dålig dager.även de som är de mest inbitna 7 klövertroll , VET med sig att det dåliga de hör om SD är mest trams och påhitt.allt fler personer upptäcker i sin vardag att 7 klöverns politik inte fungerar, det syns tydligare att välfärdssamhället inte finns kvar.men svensken vill ha det folkhem som per albin hansson , och gunnar sträng och tage erlander gav direktiv för att svenska folket skulle skapa.även invandrare vill ha svenska folkhemmet, det är därför de kommit hit.tror nog även 7 klövern kreatur gillade att svenska folket byggde folkhemmet och välfärdssamhället. nu hade de stora möjligheter att ta för sig och bli rika på andras arbete och sälja ut vad andra skapat.nu har det gått så långt att de borde upptäcka att det inte både går att äta upp kakan och sedan kräva att den skall finnas kvar!”dom har inte bara ätit upp vad som fanns på bordet. Dom har tömt skafferiet. Ätit sig genom vistusboden. Låtit åkrarna stå i träda.

och tuggat sig igenom andra länders bankmatsalar på kreditkort utställda på dom Svenska skattebetalarna”2012-04-28 @ 01:25:15
Postat av: Carl

fast svenska folket är duktiga på att överleva. efter slaget i Poltava 1709 levde svenska folket i fattigdom och med steg för steg byggde upp vad som fram till 1970-1986 skulle bli det 3de rikaste landet i Världen. och unikt, samtidigt Världens mest välfungerande samhälle!verkar (s)om (d)e tre (s)(v)erigevänliga (p)artierna kommer ge direktiv så svenska folket ka(N) bygga upp lan(d)et på nytt!

2012-04-28 @ 01:35:13
Postat av: M

Irak vill starta grundskolor i Sverige

Den irakiska ambassaden, som i ett brev till utbildningsdepartementet ansöker om att starta skolorna, uppger att det bor cirka 250 000 personer med rötter i Irak i Sverige.

http://www.friatt.se/irak-vill-starta-grundskolor-i-sverige/Flyktingpengarna räcker inte till

Kommuner som tar emot flyktingar får pengar till deras integration från staten, men pengarna räcker inte på långa vägar. Det säger Elin Eriksson, flyktingsamordnare i Lycksele kommun.

http://www.friatt.se/flyktingpengarna-racker-inte-till/

2012-04-28 @ 02:39:49
Postat av: McKinley

http://vattentemperatur.blogspot.se/2012/04/mork-barbari-i-syrien.html

2012-04-28 @ 03:17:41
Postat av: Fredrik

Hej thoralf!

Läser din blogg varje dag.Men nu hänger jag inte med i sista blogginlägget.

Kanske är för man är lite morgontrött:-)Menar du att "Kalmarbon" är personen ifråga som pratar på för mycket?Eller är "personen ifråga" en politisk/privat motståndare som har "bekanta" som inte delar hans åsikt?Den andre "kalmarbon" som kanske ska bli trakasserad är väl informerad om det får ja hoppas

Dum fråga kanske.Ha en trevlig solig söndag2012-04-28 @ 07:10:46
Postat av: S-E Karlsson

Ett hundra miljoner om dagen i biståndspengar , sen kan man inte betala ut den ynkligt lilla ersättningen på 250000 :- till oss som förlorade vår barndom igenom placeringar på KZ-liknande barnhem och kärlekslösa fosterhem !

2012-04-28 @ 07:19:05
Postat av: SM811

OT: DN/Ipsos aprilmätning. SD 5,2% +1,0

Alla andra partier utom M backar.

http://www.dn.se/nyheter/politik/rodgrona-blocket-fortfarande-storst

2012-04-28 @ 08:59:53
Postat av: jägarn

Jag slog upp ordet demokratur på Wikipedia och läste följande i slutklämmen.

"I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."

Kan det skrivas och sägas tydligar om den rådande situationen i Sverige?

2012-04-28 @ 09:25:05
Postat av: Hulda

@SM811..

Appropå väljarundersökningen. SD ligger återigen över Centern i väljarstöd.

Annie Lööf,s visioner om 40 miljoner innevånare i Sverige på sikt, har inte givit önskat resultat.

Troligen där ser vi en orsak till Staffan Danielssons utspel i veckan om ålderstest av "Ensamkomande".

En sakta växande insikt om det grova fel som Lööf,s visioner inneburit....

Svensken är smartare än vad politikerna ibland tror..

2012-04-28 @ 10:22:59
Postat av: Stefan A

Nej jägarn tydligare kan det inte sägas, wikipedia behöver inte skriva mer än Sverige så står det klart för hela världen vad demokratur är.Verkar som att murar börjar spricka lite här och där, debattred. och opinionsbildare klagar på mail de får,börjar förstå att det inte är "anställda på SD;s kansli" som sitter och spammar. Tur vi kom in i riksdagen, hade varit tungt med fyra år till utanför, och inte minst av resursskäl,och det gör det kanske lättare för Thoralf och comp. i "fronten" att kämpa mot muren av dumheten,fördomarna,utfrysningarna med mycket mera som inte får plats här....

2012-04-28 @ 10:23:27
Postat av: Sven Dacke

Nu när Iraks ambassadör vill öppna etniska skolor för Irakiska barn, och på alla nivåer från grundskola till högre skolor förslår jag att Sverigedemokraterna med anledning av detta lägger en motion i Riksdagen.Etablering av skolor enbart för dom som bott i Sverige i flera generationer och med samma syn på politik, heder, moral, ekonomi med mera.Dessa skolor kommer inte på något sätt att minska integrationen av olika grupper i samhället, något Iraks ambasadör troligen håller med omPostat av: Info

ETT BLYGSAMT ERBJUDANDESom de flesta har väl har sett/hört, så erbjuder Irak svenska staten nu Sverige att omvandla det svenska skolväsendet till arabiska sharia-skolor. Irak betalar lärarkostnaderna per år, svenska skattebetalare betalar uppehället för de stora irakiska familjerna varje år.Sveriges radio och alla tänkbara andra medier går upp i limningen av förtjusning.Men nu kan jag avslöja något, som är ännu mycket bättre:Enligt inofficiella källor, som jag tagit del av, så föreslår en viss, arabisk oljestat, att svenska staten skall inrätta på arabisk bekostnad minst 130 arabiska riksdagsplatser i den svenska riksdagen.Efter vad jag har hört, så är Sjupartiet, DN, Sv.D., AB, Expressen osv. mer än positiva till förslaget.Den enda invändningen jag har hört talas om hittills kommer från Sverigedemokraterna, som i och för sig inte pläderar för färre svenska moskéer och riksdagsplatser, utan bara för att de svenska moskéerna och riksdagsplatserna helst bör vara rödmålade med vita knutar. Annars är autogenociden välkommen.2012-04-28 @ 14:33:24
Postat av: Svensson

Svenska skolan ska göras om för att passa invandrarna, om man måste göra om en skola och ett land, för att dom nyanlända ska kunna anpassa sig, då är det ett stort misslyckande.

2012-04-28 @ 14:57:49
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Clas_S

Att Barometern har stoppat en debattartikel från dig förvånar mig inte alls. Vi lever i en demokratur. Man kan dock ha en viss förståelse för att tidningar med politiska ambitioner inte är politiskt neutrala. Det får man räkna med som läsare.Våra publikserviceföretag, SVT och SR, ska dock vara politiskt obundna och neutrala. Så är dock inte alls fallet. Tvärtom är de bland be mest politiskt snedvridna (vänstervridna) medierna i landet.Ta och läs läsarnas kommentarer på DI:s artikel om Unionens strejkvarsel mot SVT och SR. Jag trodde att jag tillhörde en minoritet som har tröttnat på SVT och SR:s vänstervridna och verklighetsfrämmande nyhets- och debattprogram. Icke så, i kommentarerna till DI:s artikel finns det överhuvudtaget ingen som är positiv till SVT och SR:s verksamhet. Man måste då ställa sig frågan varför vi ska ha ett publikserviceföretag som är så erbarmligt illa omtyckt och helt har missat sitt uppdrag att förmedla opolitisk nyhetsrapportering.http://di.se/Artiklar/2012/4/27/265901/LONEAVTAL-UNIONEN-VARSLAR-OM-KONFLIKT-PA-PUBLIC-SERVICE/

2012-04-28 @ 15:00:47
Postat av: Kalle

För några dagar sedan menade Jonas Sjöstedt (V) att Svenska folket KRÄVER att korten läggs på bordet i Saudiaffären och krävde samtidigt en ministers avgång.Sjöstedt (V) var kaxig och fick rubriker.När får vi se vår partildedare Åkesson (SD) mena att hela svenska folket kräver att få se vad invandringen till sverige kostar annars kräver SD berörd minister att avgå!!!SD och Vänstern har lika många platser i riksdagen, 19 st!!!När tänker SD bli kaxiga så det ger genomslag i både media och politik??? Aldrig!!!2012-04-28 @ 15:24:23
Postat av: Lassekolja

Thoralf, första gången jag hörde orden, som inleder ditt inlägg, var under SD´s sista Riksårsmöte i Karlstad 2008. Det var vår "ständige" vice ordförande Jonas Åkerlund, som tackade för omvalet och sa att "det enklaste partiet att tillhöra är Sverigedemokraterna, eftersom det är bara att konsekvent hålla sig till sanningen så behöver man aldrig fundera över vad man sagt och inte sagt"!

Jag glömmer aldrig den kloke Jonas kloka ord!

Postat av: johanna <3 ♫♪

hej på dig! hoppas allt är bra denna dag. kika gärna in på min blogg. :D

2012-04-28 @ 18:11:21
URL: http://johannaxxxxx.blogg.se/
Postat av: World Traveller

Thoralf, jag laser pa Avpixlat att Jimmy Akesson ska mota "Myten" Ullenhag i en debatt 8e maj. Jag hoppas att Jimmy och Ni inom SD borjar lagga i en hogre vaxel. Tala klarsprak! Stall de svara fragorna! Var framforallt INTE undfallande! Begar att regeringen redovisar de faktiska kostnaderna for invandringen! Ta INTE emot nan skit utan ge tillbaks med allt ni har! Det ar enkelt for er att vinna, ni behover bara halla er till sanningen.

2012-04-28 @ 19:10:09
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hoppas att du får en fin lördagskväll!Missa inte tävlingen som avslutas på måndag: http://angelica.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-din-egen-skyddsangel.html

2012-04-28 @ 20:57:08
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Info

HUR MYCKET ERHÅLLER PARTILEDNINGEN?Detta är inget påstående utan en fråga.Sverigedemokraterna vill inte öppna Stasi-arkiven. Där kan finnas uppgifter som är graverande för såväl De Nya Moderaterna som Socialdemokraterna. Sverigedemokraterna vill till varje pris skydda dessa partier. Varför?Partiledningen, som är enormt rik intill sin dödsdag, funderar tydligen bara på möjligheten att få bada i ännu mera pengar. Som Joakim von Anka. Eller Göran Persson.Sverigedemokraterna vill inte offentliggöra från vilka arabiska stater, som svenska riksdagspartier erhåller stöd i sin politiska verksamhet.Sverigedemokraterna går fram på bred front för ökad kärnkraft. Dvs. inte för ökad måttfullhet i energianvändningen utan för storskalig, giftig uranbrytning överallt i Sverige osv., dödande av svensk natur samt utländsk prospektering av svensk berggrund, varhelst Fanerdun-projekt och liknande kan tjäna en krona eller två.Thoralf har intresserat sig för den unika luddvårlöken på Kvarnholmen. Men den långt betydelsefullare polackprofessorn Marian Radetzki har bara intresserat sig för att utrota det svenska språket till förmån för arabiska och engelska. Sverigedemokraterna struntar i saken och talar bara dygnet runt om Marians ISRAEL ISRAEL ISRAEL i Sverige.Marian Radetzki, född 8 december 1936 i Polen, är professor i nationalekonomi vid Luleå tekniska universitet. Han är känd för sina ställningstaganden för tillväxt och kapitalism och för att i debatten tydligt ställa sig på motsatt sida gentemot miljörörelsen." (Källa: Wikipedia.)Här finns små ideella föreningar som t.e.x. Språkförsvaret, som vill hindra svenskan att övertas av engelska och arabiska. Varför finns bland dessa föreningars medlemmar alla möjliga, språkintresserade människor utom just sverigedemokrater?Thoralf utgör definitivt ett undantag. Stå på dig, Thoralf. Vi ska dö tillsammans!

2012-04-28 @ 21:03:47
Postat av: Nina

Händer i veckan? :)

2012-04-28 @ 21:30:07
URL: http://nnnina.blogg.se/
Postat av: Lars-Inge

@ Info"Thoralf. Vi ska dö tillsammans!"Märklig slutkläm på en massa subjektiva påståenden.Va f-n, är du en sådan där tocken självmordsbombarkandidat eller?

2012-04-28 @ 21:59:50
Postat av: carl

jaha, så det är bara för SVT reporter att åka till Tyskland och läsa 800 dokument i Staziarkiven!http://svt.se/2.22620/1.2788213/politiska_ddr-fangar_byggde_ikea-mobler

2012-04-28 @ 22:08:18
Postat av: Info

2012-04-28 @ 22:20:04
Postat av: Stormsvalan

@Thoralf. Tack för tipset om Jallai. Jag köpte för en tid sedan en bok i samma ämnesområde, "The Secret War Against Sweden - US and British Deception in the 1980s", av Ola Tunander (förord av "Brigadier-General" Lars Hansson). Jag kan inte hitta någon översättning. Den behandlar u-båtsoperationerna i Stockholms skärgård 1982 och däromkring. De framställs som en lyckad NATO-operation i syfte att påverka svenskarna psykologiskt till att överge stödet till Östblocket. Boken verkar mycket välunderbyggd (och därmed tungläst), har inte kommit i gång med den ännu, men den är av största intresse tycker jag, inte minst i Palme-debatten. Boken kom ut år 2004 och finns på amazon.co.uk.

2012-04-29 @ 04:20:53
Postat av: Anonym

Nice

2012-04-29 @ 09:28:34
URL: http://mohammedis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0