ETT TREDJE KÖN

Jag glömde skriva om en tokomröstning i mitt förra blogginlägg. I Konstitutionsutskottets betänkande 2011/12 Ku14 fanns även följande reservation från Vänsterpartiet.Som tur var så stod Vänsterpartiet ensamma i denna fråga vid voteringen.


Imorgon intervjuas Jimmie Åkesson i Lördagsintervjun i P1. Jag hoppas att Jimmie lyssnat på David Långs anförande och bemöter Pontus Mattssons frågor med samma självsäkerhet och pondus. Och att det inte skall råda någon tvekan bland lyssnarna om vem som har rätt och har den bästa politiken för Sveriges framtid.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Ja se pundare

2012-04-14 @ 01:52:25
Postat av: Stefan A

Man ska vara ung rik frisk och invandrad hena i sjuklöverns Sverige....

2012-04-14 @ 07:17:56
Postat av: Farbror Grå

Bästa läsare

Jag har lyssnat till David Långs anförande i riksdagen.Mitt i prick som man säger.Den s.k " 7 klöverns partier" satt som "lama kossor" i sina bås ( förlåt,riksdagsbänkar)Jag ser fram emot att lyssna till lördagsintervjuven i P1 med Jimmie.Men det blir nog en repris på denna i och med att vi har gäster här hemma på gården..

2012-04-14 @ 07:31:46
Postat av: Rune

Men varför bara tre kön? Blir inte det lite futtigt? Jag skulle ha tagit i med femton så det hade funnits lite att välja mellan.

2012-04-14 @ 08:32:24
Postat av: Info

MINST HUNDRA KÖN ÄR STATSFEMINISMENS MÅLFrågan om att lagfästa förekomsten av ett tredje kön i Sverige väcktes i en motion till Vänsterpartiets kongress i maj 2010 av Pernilla Calmerfalk (v) från Örebro. Partistyrelsen tillstyrkte förslaget. Det kyrkliga studieförbundet Sensus hade då redan realiserat möjligheten för arbetssökande att beteckna sig som tillhörande ett tredje kön samt för ändamålet infört det nya pronomenet ”hen” (henom, henoms osv.).http://tanjabergkvist.wordpress.com/category/dagisgenus/Fler kön än så har dock identifierats inom moderna, radikalfeministiska och queerteoretiska kretsar. Rekordet innehas f.n. av en statligt utbildad s.k. jämställdhetskonsult, Kristina Henkel, vilkens uppgift är att ge barn på Sveriges förskolor ”möjligheten” att definiera sig inte bara som pojkar och flickor utan också som 98 andra kön.Kommentar i Tanjas blogg i år, citat:NY TITEL: GENUSINSPIRATÖR!Sveriges första HBT-certifierade och HBT-fokuserade (skattefinansierade) bibliotek i Hallonbergen har också utrustats med en GENUSINSPIRATÖR. Hurra!http://www.dik.se/artikel/12894/sveriges-forsta-hbt-certifierade-bibliotekMen först med en GENUSINSPIRATÖR var man inte i Hallonbergen. Redan 2009 och kanske t.o.m. tidigare fanns en sådan postmodern plojfigur i varje förskola i Vaxholms kommun:http://www.jamstallt.se/docs/lekhagen.pdfArtikelförfattare: ”Kristina Henkel är statsvetare med inriktning genus och arbetar som jämställdhetskonsult med praktisk jämställdhetsutbildning för förskola och skola. Hon har skrivit böckerna En jämställd förskola, 2006, och Ge ditt barn 100 möjligheter [= kön] istället för 2, 2009.””Arbetet med genus och jämställdhet påbörjade de under 2004 med att alla pedagoger gick på en föreläsning med Kajsa Wahlström och fick varsitt exemplar av hennes berömda bok Flickor, pojkar och pedagoger. I boken betonas att arbetet med jämställdhet måste börja hos en själv och att positiv uppmärksamhet är en förutsättning för att kunna förändra. I Lekhagens förskola har man tagit fasta på detta – - – här gör vi ingen skillnad – vi behandlar alla barn som individer inte som flickor eller pojkar.”Barnen åläggs t.ex. att läsa könsneutrala alt. intersektionalistiska böcker från förlaget Olika. Vad förskolepersonalen åläggs framgår av en längst ned publicerad ”checklista”.Anm.: Om genusgurun Kajsa Wahlström kan ni för resten läsa litet mera här:http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/02/14/genuscertifieringen-vid-lunds-universitet/#comment-16

2012-04-14 @ 08:45:17
Postat av: SM811

Idiotin har inga gränser.

Skånes kulturskyltar får skarp kritik

Måste ha gått i svensk grundskola för att förstå kulturskyltarnas texter.

http://www.friatider.se/skanes-kulturskyltar-far-skarp-kritik2012-04-14 @ 09:39:07
Postat av: Info

SVENSKA STATENS GENOCIDPOLITIK ESKALERARhttp://www.friatt.se/fortsatt-fler-asylsokande-och-arbetskraftsinvandrare-i-ar/

2012-04-14 @ 09:54:02
Postat av: Essendon

@SM811En av kommentarerna på länkad sida var strålade:"Om man inte förstår ett ord då får man väl för fan ta reda på vad det står för om man är intresserad."2012-04-14 @ 10:20:09
Postat av: Solidus

Till alla ungdomar som naivt röstar på Miljöpartiet och Vänstern:Betänk följande: Miljöpartiet blev till på en Lögn: Säldöden på 80-talet, då var det miljöförstöring etc som låg bakom detta enligt Mp. Jag som är uppväxt vid kusten hörde de gamla fiskarna som sa att det var gött att parasiten kommit tillbaka. Varför sa de detta? Jo, därför att sälen slukar enorma mängder fisk.Miljöpartiet fiskar i grumligt vatten.....Vänstern har överlevt sig själva, gamla kommunister som röstat på detta parti utav gammal vana börjar nu undra om Stalin hade tyckt om dessa tokförslag. Stalin hade skickat dessa till Gulagläger direkt för uppfostring. Jag som kan umgås med alla hör detta med egna öron, de inbitna börjar nu lämna Vänstern och gå till KPMLR.Jag som företagare upplever inget hat mot mig för att jag röstar på Sd från andra. De respekterar mig för den jag är. Likt väl som jag respekterar deras val. Jag hör mycket av inbitna sossar och kommunister samt Moderater att Sverigedemokraterna är bra för demokratin.Mitt motto: Bättre en bra "fiende" än en dålig vän.

2012-04-14 @ 10:23:17
Postat av: Tittilitut

TittUt!

http://pi-news.net/wp/uploads/2010/06/Schleier-am-Steuer.jpg?f764e8- - - - - - - - - - - - - -

Här var det gott om anständigt folk,

Samhällsbevare och Islampromotrarhttp://pi-news.net/wp/uploads/2012/04/linke_bazillen.jpg?f764e8

- - - - - - -

Håll med om att en bild säger mer ön ord, ibland.

2012-04-14 @ 10:25:13
Postat av: Info

KULTUR I P3Sveriges radio har numera många flerkönade medarbetare som ungdomsförebilder, t.ex. Karolina Bång:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3940&artikel=4149649Fler kan hittas i programutbudet på sidan.

2012-04-14 @ 10:50:12
Postat av: Tittilitut

ur INFO:s länk ovanROBERTS SKOLA: Så blir du en mästare att på slicka rövKarolina Bång lever som en relationsanarkist, men vill hellre kalla sig flersam. - Romantiska och sexuella relationer är så himla hajpade, vilket man kan tona ner genom att hajpa alla slags relationer istället. Men vad är egentligen skillnaden på att vara relationsanarkist och polyamorös? Och hur gör man för att inte prioritera en relation framför någon annan? Jag träffade Karolina för att få hennes syn på relationsanarki.FÖRDUMNINGEN, NAIVISERINGEN och IDIOTISERINGEN

fortskrider också.

Arma Sveriges land.

2012-04-14 @ 11:06:00
Postat av: s29

Tänk om vi kunde genmanipulera våran föda ochså,så vi alla kunde få samma hudfärg.Någon käck röd nyans förståss.

2012-04-14 @ 11:07:08
Postat av: Lärare

Ska så klart lyssna på Jimmie. Han finns?

Håller med Thoralf om förhoppningen ang. programmet.

David Lång imponerade....

2012-04-14 @ 11:28:37
Postat av: Ludvig

Jag som trodde det bara fanns två kön. Tänk så okunnig man kan vara.

2012-04-16 @ 06:46:26
Postat av: cheap oakley sunglasses sale

Many people feel that shopping for cheap oakley sunglasses for china instantly on the store or perhaps via among the numerous standard stores could be the very best methodcheap oakley sunglasses onlin. The selection, but as a rule you'll be paying out a larger quality in your decided on oakley sunglasses cheap usa. All of these mous and superb developer manufacturers generate and in the store a lot of the the majority of beautiful http://www.icheapoakleysunglasses.org that exist upon todays market place. is definitely as well brilliant to deal with, they're a shion report.

2012-05-09 @ 11:31:48
URL: http://www.icheapoakleysunglasses.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0