DEN VANSINNIGA INVANDRINGSPOLITIKEN



Om man skall tro verksamhetschefen Jonas Lindgren på Migrationsverket som varit på ambassaden i Etiopiens huvudstad Addis Abeba, där mellan 250-450 personer köar varje dag för att skriva på handlingar för inresa till Sverige.

Jonas Lindgren anser att regeringen och Migrationsverket underskattat antalet personer som kommer att söka sig till Sverige efter regeringens överenskommelse med Miljöpartiet. Enligt Jonas Lindgren så kan så mycket som 2000 somalier komma till Sverige, inte på ett år utan i varje vecka. Det handlar om mer än en Airbus (läses med fördel som "luftbuss") om dagen från Somalia. Då pratar vi om över 100 000 personer på ett år från ett enda land, vars invånare anses vara de mest svårintegrerade personer som vi idag har i Sverige. Utbildningsnivån är fruktansvärt låg, där en väldigt stor andel är analfabeter.

Billström och Ferm är livsfarliga för Sverige. Den uppgörelse som dessa aningslösa politiker fattat och som beräknas kosta 850 miljoner kronor kan mycket väl komma att kosta 850 miljoner kronor varje månad om Migrationsverkets verksamhetschefs Jonas Lindgrens uppgifter stämmer.

Migrationsminister Tobias Billström sa sig vara väldigt glad över denna överenskommelse. Maria Ferm (MP) ansåg att det var den viktigaste reformen på asylområdet enligt Sveriges Radio. Lyssna på inslaget.



Lyssna på Sverige mest naiva politiker!!



Jag sa i mitt anförande i riskdagen i förra veckan att det finns signaler i samhället som tyder på att välfärden håller på att krackelera. Om dessa uppgifter stämmer kommer flera kommuner gå "under" ekonomiskt, med enorma underskott. Vi kommer få en situation som inte kommer symboliseras av solidaritet utan något som kommer likna utvecklingen i Grekland. Där det i första hand gäller att sko sig själva på det lilla som finns.


Hur länge finns sedlar i bankomaten?

Ekonomiskt bistånd kommer bli extremt stort för de flesta svenska kommuner och för vissa kommer det innebära rena katastrofen. T.ex. för Växjö, Borlänge och Katrineholm, i dessa kommuner har man redan varit ute och varnat för konsekvenserna men sanningen lär bli än värre än det befarade om Migrationsverkets förutsägelser stämmer.

Grattis Sverige och det svenska folket till 7-klöverns politik och vansinniga beslut. Ni har själva röstat fram dessa politiker. Så klaga inte!

Om den totalt vansinniga invandringspolitiken får fortsätta kommer välfärden komma att krackelera i stigande hastighet och vårt lands framtid grusas för flera decennier. Hur jäkla politiskt korrekt får man vara inom 7-klövern? Har man ingen som helst verklighetsuppfattning om orsak och verkan? Var är samhällsansvaret hos miljöpartisterna? Invandringsbluffen och miljöbluffen tycks stå högst på deras agenda, en depression värre än den på 30-talet kommer drabba Sverige med dessa extremister vid rodret.

De här uppgifterna har funnits på nätet några dagar och de kommer från följande tidningsartikel. Det är i och för sig inte förvånande att de stora medierna lagt locket på och inte tagit upp denna tråd. Men vare sig de vill det eller inte så kommer sanningens minut även för dessa politiskt korrekt idioter och så kallade journalister i de stora mediekanalerna. Då kommer de som vanligt hålla de ”etablerade” politikerna om ryggen och istället spela ut ”rasistkorten” och ”alla människors lika värde” som argument för att Sverige skall ta emot en aldrig sinande ström av asylsökande från tredje världen. Oavsett vad det kostar svenska skattebetalare, vilket de själva uppenbart inte insett att de tillhör. Eller har de en särskild skattebefrielse ju mer politiskt korrekt de skriver?

En sak är i varje fall "bombsäker"! Vi kommer inte att få se en granskning liknande Saudi-affären när det gäller invandringspolitiken i media.

Vilka jobb finns för outbildade i Sverige?

Den som idag är 60 år eller yngre måste utan tvekan börja spara privat för att kunna få en dräglig tillvaro som pensionär. Att lita på pensionssystemet är rent ut sagt naivt! Att spara i pensionsförsäkringar eller liknande är också minst sagt ett bedrägeri då banker och försäkringsbolag bara lurar dig på stora belopp varje år genom sina avgifter. Jag kommer återkomma till detta i ett kommande blogginlägg som med all tydlighet visar på den bluffen.

Enligt regeringens uppgörelse med Miljöpartiet skall ett förslag komma till riksdagen under våren.

”Alla detaljer är inte klara och senast under våren ska ett förslag läggas i riksdagen och från första juli ska en ny lag börja gälla.”

Vad jag vet har inte någon proposition inkommit från regeringen angående detta. På regeringens hemsida finns uppgifter om att en proposition med namnet ”2011/12:??? DNA och anhöriginvandring” skulle inkommit till riksdagen den 20 mars men så är inte fallet.

Nu har dessutom det datum (20 mars) passerats då propositioner skall ha inkommit till riksdagen för att de skall hinna behandlas innan sommaren. Eftersom att lagen skulle träda i kraft den 1juli 2012 måste detta innebära någon form av juridiska problem då inget riksdagsbeslut finns i frågan utan att det endast är en uppgörelse mellan regeringen och Miljöpartiet. Någon med juridisk kunskap kanske kan fördjupa sig i detta och komma med ett svar. Om det över huvudtaget är möjligt att lagen träder i kraft den 1 juli utan att den behandlats och beslutats i Sveriges riksdag. Jag tvivlar!

Vem vet? Det kanske är ett sätt för regeringen att förhala det hela! Frågan är varför inte media tagit upp detta? Eller är det meningen att det skall mörkas och lagen införas retroaktivt i höst?

Jag gissar att denna proposition kommer att snabbehandlas när den väl kommer till riksdagen. Enligt Socialförsäkringsutskottets planering skall den beredas i utskottet den 26 april och debatt i kammaren den 30 maj men det var under förutsättningen att propositionen kom till riksdagen den 20 mars.

Jag anser att Sverigedemokraterna och vår partiledning borde uppmärksamma detta. Jag kan inte göra så mycket mer än att skriva om det och hoppas att Jimmie Åkesson tar tag i detta, i t.ex. en debattartikel i Dagens Nyheter.


Igår var det förresten Earth hour
, ett idiotiskt jippo. Jag höll på att köra omkull med cykeln på ett nedsläckt Kvarnholmen då jag inte såg en trottoarkant. Jag undrar hur många olyckor som inträffade under denna ”mörka” timma.

Trackback
RSS 2.0