DEN VANSINNIGA INVANDRINGSPOLITIKENOm man skall tro verksamhetschefen Jonas Lindgren på Migrationsverket som varit på ambassaden i Etiopiens huvudstad Addis Abeba, där mellan 250-450 personer köar varje dag för att skriva på handlingar för inresa till Sverige.

Jonas Lindgren anser att regeringen och Migrationsverket underskattat antalet personer som kommer att söka sig till Sverige efter regeringens överenskommelse med Miljöpartiet. Enligt Jonas Lindgren så kan så mycket som 2000 somalier komma till Sverige, inte på ett år utan i varje vecka. Det handlar om mer än en Airbus (läses med fördel som "luftbuss") om dagen från Somalia. Då pratar vi om över 100 000 personer på ett år från ett enda land, vars invånare anses vara de mest svårintegrerade personer som vi idag har i Sverige. Utbildningsnivån är fruktansvärt låg, där en väldigt stor andel är analfabeter.

Billström och Ferm är livsfarliga för Sverige. Den uppgörelse som dessa aningslösa politiker fattat och som beräknas kosta 850 miljoner kronor kan mycket väl komma att kosta 850 miljoner kronor varje månad om Migrationsverkets verksamhetschefs Jonas Lindgrens uppgifter stämmer.

Migrationsminister Tobias Billström sa sig vara väldigt glad över denna överenskommelse. Maria Ferm (MP) ansåg att det var den viktigaste reformen på asylområdet enligt Sveriges Radio. Lyssna på inslaget.Lyssna på Sverige mest naiva politiker!!Jag sa i mitt anförande i riskdagen i förra veckan att det finns signaler i samhället som tyder på att välfärden håller på att krackelera. Om dessa uppgifter stämmer kommer flera kommuner gå "under" ekonomiskt, med enorma underskott. Vi kommer få en situation som inte kommer symboliseras av solidaritet utan något som kommer likna utvecklingen i Grekland. Där det i första hand gäller att sko sig själva på det lilla som finns.


Hur länge finns sedlar i bankomaten?

Ekonomiskt bistånd kommer bli extremt stort för de flesta svenska kommuner och för vissa kommer det innebära rena katastrofen. T.ex. för Växjö, Borlänge och Katrineholm, i dessa kommuner har man redan varit ute och varnat för konsekvenserna men sanningen lär bli än värre än det befarade om Migrationsverkets förutsägelser stämmer.

Grattis Sverige och det svenska folket till 7-klöverns politik och vansinniga beslut. Ni har själva röstat fram dessa politiker. Så klaga inte!

Om den totalt vansinniga invandringspolitiken får fortsätta kommer välfärden komma att krackelera i stigande hastighet och vårt lands framtid grusas för flera decennier. Hur jäkla politiskt korrekt får man vara inom 7-klövern? Har man ingen som helst verklighetsuppfattning om orsak och verkan? Var är samhällsansvaret hos miljöpartisterna? Invandringsbluffen och miljöbluffen tycks stå högst på deras agenda, en depression värre än den på 30-talet kommer drabba Sverige med dessa extremister vid rodret.

De här uppgifterna har funnits på nätet några dagar och de kommer från följande tidningsartikel. Det är i och för sig inte förvånande att de stora medierna lagt locket på och inte tagit upp denna tråd. Men vare sig de vill det eller inte så kommer sanningens minut även för dessa politiskt korrekt idioter och så kallade journalister i de stora mediekanalerna. Då kommer de som vanligt hålla de ”etablerade” politikerna om ryggen och istället spela ut ”rasistkorten” och ”alla människors lika värde” som argument för att Sverige skall ta emot en aldrig sinande ström av asylsökande från tredje världen. Oavsett vad det kostar svenska skattebetalare, vilket de själva uppenbart inte insett att de tillhör. Eller har de en särskild skattebefrielse ju mer politiskt korrekt de skriver?

En sak är i varje fall "bombsäker"! Vi kommer inte att få se en granskning liknande Saudi-affären när det gäller invandringspolitiken i media.


Vilka jobb finns för outbildade i Sverige?

Den som idag är 60 år eller yngre måste utan tvekan börja spara privat för att kunna få en dräglig tillvaro som pensionär. Att lita på pensionssystemet är rent ut sagt naivt! Att spara i pensionsförsäkringar eller liknande är också minst sagt ett bedrägeri då banker och försäkringsbolag bara lurar dig på stora belopp varje år genom sina avgifter. Jag kommer återkomma till detta i ett kommande blogginlägg som med all tydlighet visar på den bluffen.

Enligt regeringens uppgörelse med Miljöpartiet skall ett förslag komma till riksdagen under våren.

”Alla detaljer är inte klara och senast under våren ska ett förslag läggas i riksdagen och från första juli ska en ny lag börja gälla.”

Vad jag vet har inte någon proposition inkommit från regeringen angående detta. På regeringens hemsida finns uppgifter om att en proposition med namnet ”2011/12:??? DNA och anhöriginvandring” skulle inkommit till riksdagen den 20 mars men så är inte fallet.

Nu har dessutom det datum (20 mars) passerats då propositioner skall ha inkommit till riksdagen för att de skall hinna behandlas innan sommaren. Eftersom att lagen skulle träda i kraft den 1juli 2012 måste detta innebära någon form av juridiska problem då inget riksdagsbeslut finns i frågan utan att det endast är en uppgörelse mellan regeringen och Miljöpartiet. Någon med juridisk kunskap kanske kan fördjupa sig i detta och komma med ett svar. Om det över huvudtaget är möjligt att lagen träder i kraft den 1 juli utan att den behandlats och beslutats i Sveriges riksdag. Jag tvivlar!

Vem vet? Det kanske är ett sätt för regeringen att förhala det hela! Frågan är varför inte media tagit upp detta? Eller är det meningen att det skall mörkas och lagen införas retroaktivt i höst?

Jag gissar att denna proposition kommer att snabbehandlas när den väl kommer till riksdagen. Enligt Socialförsäkringsutskottets planering skall den beredas i utskottet den 26 april och debatt i kammaren den 30 maj men det var under förutsättningen att propositionen kom till riksdagen den 20 mars.

Jag anser att Sverigedemokraterna och vår partiledning borde uppmärksamma detta. Jag kan inte göra så mycket mer än att skriva om det och hoppas att Jimmie Åkesson tar tag i detta, i t.ex. en debattartikel i Dagens Nyheter.


Igår var det förresten Earth hour
, ett idiotiskt jippo. Jag höll på att köra omkull med cykeln på ett nedsläckt Kvarnholmen då jag inte såg en trottoarkant. Jag undrar hur många olyckor som inträffade under denna ”mörka” timma.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Det snackas rätt mycket om detta nu ute i stugorna.

Hade politikerna tydligt sagt ifrån att detta skulle genomföras, så hade de aldrig vunnit valet.

Fullständigt ansvarslöst. Min ilska har nog snart övergått till en känsla av maktlöshet och apati. Framtidstron är nästan noll och känner fler så, så är ju detta i sig farligt för landet.

2012-04-01 @ 13:43:59
Postat av: Carl

Det är nog så illa att det som nu händer är det bästa som kan ske.Detta kommer att bli en ögonöppnare av rang när det går upp för gemene man vad som händer.Tyvärr måste nog pendeln slå över ordentligt innan den kan svänga tillbaka.Tyvärr, tyvärr,

2012-04-01 @ 13:56:06
Postat av: S-E Karlsson

Det gäller att informera den närmaste släkten om detta men det är nästan omöjligt när man får till svar , kan det verkligen vara så många som ska komma? Man tror i många fall inte på detta ute i stugorna ,SD måste öka informationsflödet på ngt vis så idiotin kommer ut bland folket !

2012-04-01 @ 14:10:26
Postat av: Janne

Att spara privat till pensionen är nog rätt åtgärd. Men att spara i svenska kronor är meningslöst. Den svenska kronan kommer att bli mer eller mindre värdelös om allt färre arbetande skall bidragsförsörja allt fler bidragstagare (mestadels från Afrika och Mellanöstern).

2012-04-01 @ 14:16:12
Postat av: Carina-FinaHar regeringen ett stort vakuum i huvudet?

Om skatteintäkterna sviktar, hur ända in i glödheta helvetet kan regeringen fylla på med mer och mer och mer bidragsfinansíerad flyktinganstormning?http://soldatmamma.blogspot.se/2012/04/regeringskansliet-sitter-fast-i.html

2012-04-01 @ 14:33:03
URL: http://soldatmamma.blogspot.com
Postat av: Svensson

När den här regeringen sen avgår, måste folk skickas hem igen, och det kommer kosta en del. Det kommer dröja många år innan vi kommer se Moderaterna vid makten något mer, frågan är om Moderaterna kommer överleva som parti.

2012-04-01 @ 15:09:50
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Ken

Fullkomligt vettlöst och vansinnigt och dumsvensken sitter hemma i sofforna och har ingen aning vad sker och händer det inget radikalt dvs. SD 15-20% minst 2014 så lämnar jag detta sjunkande skepp med enkel biljett, pallar helt enkelt inte längre att betala en av världens högsta skatter och se dårskapen omkring mig. Du gör det bra Toralf och resten av SD som kämpar på i dårhuset.

2012-04-01 @ 15:14:39
Postat av: Lärare

Helt rätt S-E Karlsson!SD måste bli bättre på att informera svenska folket vad som pågår med deras land.

Fler SD-ledamöter måste ryta till i riksdagen!

Blev glatt överraskad när jag såg o hörde David Lång!Varför inte använda sig av SD:s lokalavdelningar runt om, skicka ut buntar med informationsblad som de kan dela ut med hjälp av medlemmar och sympatisörer. Överenskommelse med MP som M gjort, vet inte ens moderater själva om. Skrämmande utveckling...

När svenska folket blivit informerade har inte Reinfeldt ngn chans längre.

SD ska också gå ut hårdare med pensionärsskatten. Det finns hur mycket pengar som helst nu tydligen.Åkesson har varit märkbart osynlig den sista tiden. Har det hänt ngt?

Gå på offensiven nu SD! Alla 19!!!

2012-04-01 @ 15:24:54
Postat av: S-E Karlsson

"Lärare " det du tar upp är så nära sanningen som det går att komma SD Högsby jobbar med ett faktablad om kostnaderna för vanlig invandring och de stackars små ensamkommande barnen ! Sanningen måste komma ut till stugorna , så det blir mycket bilåkande så småningom !

2012-04-01 @ 15:35:03
Postat av: Göran AnderssonOrsak och verkan.Ingvar Kamprad och Stephan Persson bygger sina varuhus över hela världen därsom kunder finns.Så icke Antonia Axon Johnsson. Denna dam önskar fri invandring för att få så många kunder som möjligt till Willys och Hemköp.Behöver jag tala om att jag slutat handla på nämnda varuhus ?

2012-04-01 @ 15:37:44
Postat av: Lassekolja

Mycket bra inlägg Thoralf, många bra kommentarer med extrapoäng till Carl@.

För egen del har jag turen att vara pensionär men den lilla glädjen försvinner snabbt när jag tänker på vad som väntar barn och barnbarn! Synd att inte ministrar kan avkrävas personligt ansvar för de skador dom åsamkar det svenska samhället/väljarna/skattebetalarna.

Om vår representativa demokrati hade fungerat optimalt hade dylika stolliga beslut varit omöjliga. Jag syftar på att alla väljare hade varit fullt och korrekt informerade om vad varje parti står för och inte som nu utsatta för hela batterier av lögner och fördomar om ex.-vis Sverigedemokraterna.

Väljarkåren vägrar uppenbarligen att se konflikten mellan västvärldens mest omfattande invandring och en allt mer krympande välfärd, som ofelbart kommer att leda till stora skattehöjningar!

Förnekelse och censur av fakta har under decennier varit mångkulturalisternas främsta vapen!

Mångkulturen skulle aldrig klara en fri och öppen debatt! Vi går mot ett mycket spännande val 2014 även om klockan redan är "kvart ÖVER tolv!!!

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

Postat av: jägarn

När Reinfeldt gjorde överenskommelsen med knarkaren i Mp så var det början till slutet med hans politiska bana. Reinfeldt tillhör kategorin landsförrädare, helt enkelt en skitstövel i Mona nivå.

2012-04-01 @ 16:09:00
Postat av: Ludvig

Ja man tror knappt sina ögon och öron. Hur ska detta sluta?

2012-04-01 @ 16:37:29
Postat av: Gubben o Gumman

Tack Alfsson för ett bra blogginlägg,det var mycket på en gång som flickan som hamnade i omklädningsrummet till ett fotbollslag sa.

Trist att SD är ett toppstyrt parti, bygger bara in risken för en splitt,vilket är extremt klumpigt gjort.Det är hög tid att komma ned till blåstället dvs organisera upp bloggar i varje stad med bla aktuella domar osv,likaså som flera skriver se till att brevlådorna får besök,såvida man inte vill sitta och harva mellan 5-10% i riksdagen.

Alfsson jobbar rätt över hela linjen se och lär hela partitoppen,att Thor-alf fått munkavle ang Stasilistorna är illa nog,gå för guds skull inte med på någon mörkning där,för då spränger ni sönder den starka grund av röstare ni har i ett kick.Börja med ett nettoavstående på 10000kr per månad och person av riksdagslönen till brevlådeinfo bla .

Sitta och leka politik totalt marginaliserad av dom andra partierna ger nada shit.Fäll Reinfeldt i varenda omröstning en stor del av er väljare kräver nog det, allrahelst efter hämnden med Somalierna för att SD kommit in i riksdagen.

Killen är ju helt knäpp.Det är väljarna ni representerar inte er själva riksdagslönen är bonus,det räcker med en Petzäll.

Spelarna i Tre kronor kliver inte i skridskorna in på isen utan att ha jobbat sej fram dit den svettiga vägen,gräv nu för helvete inte en grav bredvid Ny Demokrati,dom meningslösa debatterna i riksdagen ses av 0.5% max av befolkningen betydligt högre andel läser material i brevlådorna,hoppar ni i partitoppen över det faktumet är ni rökta på sikt.Tänk på att klubben för inbördes beundran även har sina gränser,passiva pojkar gör aldrig kärleksmål.

2012-04-01 @ 17:09:19
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Vi hoppas Alfssson noterat den kommunala segregeringen i bostadsbyggandet där sosseflickan skall bygga hyresrätter vid Snurrom .

Bostadsrätter gäller i Kalmars eget "Vallentuna" Lindsdal

2012-04-01 @ 17:21:16
Postat av: Tony Ingman

Jag har tjatat om detta innan,var står socialdemokraterna i denna fråga? Ställer dom sig positiva till detta vansinniga beslut?

Om inte,borde partiledaren snart mumla ur skägget,

men det är också upp till varje person som läser på nätet att informera sina släktingar om konsekvenserna av denna dårskap, för någon hjälp

från den sinnesslöa massmedian är inte att vänta.

2012-04-01 @ 17:30:15
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller pensionerna är det Oranga kuväret klart för att börja skojas om, gärna med Özzkan i spetsen

Kapitalförsäkring med engångsutbetalning eller inomstplan i utlänskt livbolag gäller eller guld i bankfack som pensionsräddarna kör INGET ANNAT gäller Svenne.

Precis som Alfsson återkommer med så lurar avgifterna skjortan av spararen, sedan räknar förmodligen staten av resten mot den allmänna pensionen i slutändan.

Invandringen kostar sannolikt mellan 300-500 miljarder årligen.

Du är grundlurad Svenne Banan från två håll.

Sluta vara en "pannkaksskalle Svenne.

2012-04-01 @ 17:30:32
Postat av: Observer

Hundratals köar varje dag för att skriva på handlingar för inresa i Sverige enligt migrationsverket. I den nya geografin är närmaste land om man lämnar Somalia förebärande flyktingskäl uppenbarligen vårt land. Ett nytillskott på 100000 nya somaliska invånare,kanske årligen under en period, där den absoluta majoriteten i gruppen är analfabeter, under året är ju som alla förstår en gigantisk förstärkning av den svenska arbetsmarknaden i den politiska retoriken. Den som ingen vettig människa som är någorlunda begåvad tror på. Tydligen är problemen inte stora nog enligt moderaterna och miljöpartisterna.Ju lägre utbildningsnivå på nyanlända,desto bättre är det faktiska budskapet från Reinfeldt och Ferm under devisen "alltid mer,aldrig nog". För som bekant håller inte längre påståendena från de politiskt korrekta kretsarna att det i princip är raketforskare, hjärnkirurger,systemvetare,rationaliseringsspecia-

lister,miljöspecialister m.m. vilka utgör merparten av de som kommer från Somalia till Sverige. Det vet inte minst kommunalråden i Katrineholm och Borlänge för att ta några av dussintals exempel. Nerdragningar inom skola och äldreomsorg bl.a. i kommunerna ska finansiera den fullständigt verklighetsfrämmande överenskommelsen mellan m och mp.

2012-04-01 @ 17:42:27
Postat av: Lärare

Bra S-E Karlsson!Kommer väl hela landet tillgodo hoppas jag!

Just kostnaderna för "importen" är det många olika bud på. Men det är bara att se sig om i samhället, man kan ju bara ana...

Ja, Billströms matte-kunskaper är noll o inget.Ngt jag undrar över är: - Hur kan de som fått PUT och erhåller socialbidrag få ha sina dyra bilar kvar? De är inga "rishögar", ngt som kommunerna borde ta tag i! Svenskarna måste sälja sina bilar innan de erhåller socialbidrag.Tack Thoralf för din blogg (blev tipsad om den) o dina insatser för SD i riksdagen. SD behöver politiker som Du!

Fortsätt så....2012-04-01 @ 17:57:38
Postat av: OT

Godhetsapostlarna predikar massinvandring från länder utan demokratisk tradition och tror samtidigt att demokratin skall bestå, de är naiva!Naiva gräver de med hjärtlig iver demokratins grav, de är demokratins dödgrävare och förstår det inte själva, deras egen godhet med våra skattepengar förblindar dem.Vill vi verkligen anförtro dessa godhetsapostlar sådan makt att de kan ta död på demokratin och vår egen välfärd?

2012-04-01 @ 18:30:52
Postat av: Bertil

Oerhört märkligt, undrar vad Anders Borg säger?Han är högst medveten om kostnaderna och har också i flera anföranden sagt att andelen bidragstagare och arbetslösa är för hög och att fler måste komma i arbete.Nu fick han visst 100000 till "arbetare".

2012-04-01 @ 18:42:21
Postat av: Patrik

Det är en enda stor mardröm detta. Vad gör dessa galningar med Sverige egentligen???

2012-04-01 @ 19:08:06
Postat av: Systemfel

Man måste komma ihåg att hela den migrationspolitiska uppgörelse med Miljöpartiet som det här är ett resultat av är en personlig vendetta från Fredrik Reinfeldt mot hela svenska folket. Det är ett straff för att medborgarna gick och röstade på Sverigedemokraterna i valet 2010.Som straff svarar då regeringen med att öka invandringen ytterligare och på så sätt spä på otryggheten och våldet.Detta säger en hel del om vad det är för sinnessjuk och maktfullkomlig statsminister vi har i Sverige. Reinfeldt vill se svenska folket lida för att de inte röstade som han och Anders Borg befallde.Regeringen hade kunnat göra upp med S eller Sd, men man valde Miljöpartiet som förespråkar öppna gränser. Allt för att provocera Sd:s väljare maximalt och utsätta svenskarna för mer våld, mer kriminalitet, höjda skatter och minskad välfärd.Alliansregeringen med Reinfeldt i spetsen har förklarat krig mot det egna folket. Man har tydligt deklarerat att man tänker söndra och härska till dess folket underkastar sig.

2012-04-01 @ 19:26:47
Postat av: Lotta

Vi får inte glömma att den sinnesjuka invällningen av lycksökarparasiter från övriga länder ingalunda kommer avstanna så de över 100 000 från Somalia får ses som grädde på moset på det pågående vansinnet.

2012-04-01 @ 20:00:54
Postat av: AWSvensson

För att kunna bedriva en sådan sinnessjuk asylhantering där skrupelfria fd socialdemokratiska riksdagsmän kan bedra sina politikerkolleger och skinna sina väljare kräver att folket befinner sig i okunskap. Följaktligen så gäller det att starta tidigt ,kunskap är skadligt och kan innebära att folk börjar tänka.

Postat av: AWSvensson

Postat av: Essendon

Denna sinnessjukdom botas inte förrän den politiska korrekthet (PK), är desarmerad!

Journalisterna kan börja dra igång nu medan dom har chansen.

Internet glufsar dom i häcken och sanningen sprider sig som en löpeld.

Nätsidan www.avpixlat.info ligger nu plats 38 och www.friatider.se ligger nu under 100 i placering på Alexa.Göteborgs-Posten stack huvudet i sanden med att rapportera om dådet i Kortedala, Göteborg och fördröjde rapporteringen i 10 dagar. Sanningen kom i kapp till slut och GP tvingades att skriva om händelsen p.g.a. det gick att läsa på nätet!2012-04-01 @ 21:24:14
Postat av: s29

Sitter och läser Teknikens Värld,och hittar en intressant artikel. Den handlar om en klok kvinna som är chef för Volvos trend och designintstitut i Kalifornien. Hon säger följande. När hon kom till Sverige blev hon helt betagen,ni är baraåtta miljoner människor i ett så stort land.Ni har två biltillverkare,ni har ert glas och era möbler,ni har en industri som är berömd utomlands. Ni borde vara stolta! -Men ni svenskar...Hon suckar.Söker ord. Jag blir så arg och ledsen. Ni nedvärderar er själva. Jag uppfostrar mina barn att vara stolta över sina armenska rötter. Hur ska de annars kunna bli något när de växer upp? Kvinnan ifråga är född i Armenien och heter Sylvia Voegele. Tidningen är från april 1992 !!!! "SUCK"

2012-04-01 @ 21:29:07
Postat av: Oleg Datsishin

När man läser sådana "nyheter" får man mer och mer lust att behålla hemlandets pass...där finns ju nästan inga somalier alls...

2012-04-01 @ 21:48:00
URL: http://www.sdhalmstad.blogspot.se/
Postat av: UB

Ja jag vet ju vilket parti jag ska rösta på i nästa val.......!

2012-04-01 @ 21:59:34
Postat av: Edward Ulfertz

En lämplig fråga till statsministern på hans frågestund:

Vad tänker statsministern göra för att förhindra raskravaller och ett eventuellt inbördeskrig?För när det "sovande folket" inser vidden av hela projektet med ett "öppet Sverige" och fattar sammanhanget med den ökande och råare kriminaliteten, den försämrade skolan, den allt uslare äldreomsorgen, de försämrade pensionerna, den höjda pensionsåldern, den enorma ungdomsarbetlösheten, de ökande sociala kostnaderna osv osv då kommer ilskan att vändas åt något håll.Då är det lätt att hitta en syndabock bland dem som inte ser "svenska" ut.Så återigen, den stora frågan är:

Vad tänker statsministern göra för att förhindra raskravaller och ett eventuellt inbördeskrig?

2012-04-01 @ 22:58:18
Postat av: carl

det har väl anlänt 100 000 nybyggare varje år, under många års tid. med deras barn så finns det väl ca 2 Miljoner nybyggare, de flesta går väl på socialbidrag.nu är det väl så pass fullt , så det kan väl inte finnas bostäder kvar.kanske 7 klövern kommer bygga upp nya städer i storlek som Västerås och Örebro , där bara nybyggare bor och alla försörjs av socialbidrag!

2012-04-02 @ 02:50:53
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Först och främst är kunskap överskattat

Dessutom kommer det ju det närmaste året 100000-200000 raketforskare som kan styra upp den totalhavererade skolan,så Dick överdriver väl lite?

Snälla säg att han gör det

2012-04-02 @ 03:58:58
Postat av: G Upp

@Edward Ulfertz

Fråga inte

Vad tänker statsministern göra för att förhindra raskravaller och ett eventuellt inbördeskrig?Fråga

Vad har statsministern gjort för att garantera raskravaller och ett eventuellt inbördeskrig?(Eller, några år tillbaka i tiden. Unge Fredrik vill bli någonting. Han behöver sponsor.

Påtänkt sponsor frågar :

Vad tänker statsministerkandidaten göra för att garantera raskravaller och ett eventuellt inbördeskrig under sin mandatperiod?)

2012-04-02 @ 07:07:18
Postat av: Jörgen

En "nyhet" från verkligheten. Icke att förringa!Kan ta lite tid att öppna länken. Östrans server går på lågfart.

Postat av: Lingin

Men herre gud! Vi måste göra något! Organisera oss, styra upp! Det har inget med rasism att göra. Självklart ska vi hjälpa människor i nöd, men vi måste sluta låta oss utnyttjas av skrupelfria och onda as. Dessa måste vi stoppa vid gränserna och dom som tömmer våra välfärdssystem på resurser och för pengarna ut ur landet ska hållas inlåsta tills skulden är regelrad. Vi måste sluta med att skicka våra solidariska medel till fel saker. Vi måste lösa upp denna knut nu! Och straffa de som åderlåter vår välvilja gentemot de som har genuina hjälpbehov. SKilja svinen från offren och hitta nycklarna till detta mentala lås som det politiskt korrekta klimatet skapat innan allt brisrsar i ett jävulskt kaos.

2012-04-02 @ 10:11:54
Postat av: Roland Gustafsson

Anne-Marie Pålsson skrev för en tid sedan i SvD om att elprisområdesindelningen inte hade behandlats i enlighet med vår Grundlags föreskrifter om remiss och riksdagsdebatt och därför var ett brott, dvs Grundlagsbrott.

Därför skall vi inte bli förvånade om detta sker igen, att vår regering inte bryr sig om att följa vår Grundlag, denna gången möjligen med hänvisning till att de har riksdagsmajoritet för frågan.

2012-04-02 @ 10:59:09
Postat av: Stormsvalan

Jag fattar ingenting.Är detta idioti eller medvetet förräderi? Hur bär ni er åt i SD för att behålla vett och sans i den förgiftade atmosfär som verkar råda i Riksdagen? Vem är det som viskar onda råd i sjuklöverpolitikernas öron och bedövar deras förnuft. Räcker det med hot om förbannelse och indragna privilegier?

2012-04-02 @ 15:58:15
Postat av: Berit

Jag har sagt det innan och jag säger det igen var står SD när det gäller hur svenska ålderpensionärer diskrimineras för invandrare med ÄFS?

Denna fråga är mycket märkligt att inte SD driver i riksdagen det skulle bli ett uppsving för SD om ni såg till att svenska ålderspensionärer får minst lika mycket i pension och gratis förmåner som invandrare med ÄFS får trots att de aldrig arbetat eller betalat skatt i Sverige?

Det finns många andra frågor också som SD kunde driva men det saknas intresse verkar det som.

Säg inte att det är slutet för SD.

2012-04-02 @ 18:49:50
Postat av: Stormsvalan

@Berit. Fullständigt enig. Jag visste inte ens om att SD ignorerat denna fråga.

2012-04-02 @ 19:10:01
Postat av: Mats Severin

Larvigt blogginlägg med lösryckta siffror utan källa om antalet köande utanför ambassaden och om möjligt den larvigaste överdriften om antalet somalier som kan tänkas komma till Sverige i veckan... Suck har du varit i Addis? nej...Det har jag och jag har stått utanför varje vardag i ett halvår och räknat antalet somalier och etiopier som står där utanför och de är en genomsnittlig dag ca. 45. Varför jag räknade dem? för att ambassaden bara hade kapacitet att hantera 30 ärenden per dag. I runda slängar var fem-tio etiopier som skulle på kurs, studera på högskola eller hälsa på släkt. Få fick inresevisum. Somalierna var uteslutande de som har släkt i Sverige. Efter dna-test kunde släktskap styrkas och uppehållstillstånd beviljas. SÅ av de trettio är ca 20 somalier, av dessa är det sannolikt att de efter nio månader efter sin ansökan lämnats in är cirka 15 som får tillstånd. 15*52 veckor=780st PER ÅR!Thoralf, dina pseudoanalyser utan källa säger mig att du talar till redan blinda men ni som är intresserade att se den sanning som ni säger er värna kan jag tipsa er att den inte finns att läsa i den här smörjan

2012-04-02 @ 21:17:00
Postat av: Erik

"Thoralf, dina pseudoanalyser utan källa säger mig att du talar till redan blinda men ni som är intresserade att se den sanning som ni säger er värna kan jag tipsa er att den inte finns att läsa i den här smörjan"Säg inte det!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

2012-04-02 @ 21:45:05
Postat av: Lotta

@Mats SerevrinKan du inte läsa eller saknar du läsförståelse? Det är inte Thoralfs siffror utan Jonas Lindgren, verksamhetschef på Migrationsverket som i en artikel tar upp siffrorna. Eventuella klagomål tas bäst med ovan nämnda Jonas Lingren, föreslår jag.

Postat av: Lotta

@Mats SerevrinKan du inte läsa eller saknar du läsförståelse? Det är inte Thoralfs siffror utan Jonas Lindgren, verksamhetschef på Migrationsverket som i en artikel tar upp siffrorna. Eventuella klagomål tas bäst med ovan nämnda Jonas Lingren, föreslår jag.

Postat av: Jenny

@Mats Severin

http://meritwager.wordpress.com/2012/03/23/skatteverket-har-fatt-order-om-att-frigora-10-000-tiotusen-personnummer-for-somaliska-anhoriga/

2012-04-02 @ 21:52:08
Postat av: Mats Severin

@Lotta - källa är inte att hänvisa till en artikel utan att säga var och när den skrevs. En snabb koll gör att jag finner en artikel med samme Jonas Lindgren som säger att det sannolikt kommer beviljas straxt under 60 000 somalier totalt i år vilket visar att din artikel siffra tydligen blivit reviderad neråt med 40 000 och framförallt att det är statistik från tre ambassade och inte bara Addis som de referar till. Nu gissar jag att ni tycker att 60 000 ändå är för många men som sagt, ni som värnar sanning ska kanske ut å resa lite.@Jenny - att hänvisa till Merit som i sin tur hänvisar till en icke namngiven uppgiftslämnare...well det är inte heller en källa det är inte ens nära Lassie.

2012-04-02 @ 23:19:58
Postat av: Thoralf A

Mats SeverinMatematik är uppenbarligen inte din starka sida.Du skriver 60000 somalier i år, eftersom det i stort sett bara handlar om andra halvåret så innebär det att mina siffror stämmer 2000 personer i veckan under ca 26 veckor blir ca 52000 somalier.Om du sedan räknar på 52 veckor. Hur många blir det då?60000 somalier till Sverige under ett halvår kommer innebära rena katastrofen för många kommuner.

2012-04-02 @ 23:30:55
Postat av: Jenny

Mats

Varför skulle du vara mer trovärdig än någon annan??

2012-04-03 @ 00:02:21
Postat av: Stormsvalan

Om inte denna Somaliastorm väcker svenskarna, så vet jag inte vad som skulle kunna göra det.

2012-04-03 @ 05:14:43
Postat av: Åke, Västervik

...Usch..Jag blir bara så förbannat arg....Det slår eldslågor ut ur min bildskärm och jag känner konstiga knölar i pannan.....Detta är ju inte klokt på en enda fläck! Måste nog gå en sväng och kyla ner mig, så jag inte skriver något riktigt dumt..:)...!!

2012-04-03 @ 13:26:33
Postat av: Arne Larsson

Vi är nog ganska många som anser att de VERKLIGA MÄNNISKOHANDLARNA är de beslutande i dessa frågor samt deras kompisars "välfärds-firmor"!

..Jag tycker det! Se bara på Jan-Emanuel S-Politikern som nyss tjänat EN KVARTS MILJARD!!! På det här. Och nyss shoppat sig en Lamborghini.De traditionella människosmugglarna som tjänar 50-tusen på en resa är INGET ANNAT ÄN UNDERHUGGARE i jämförelse!

2012-04-03 @ 21:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0