ÅSA LINDEBORG SÅGAS EFTER FOTKNÖLARNA

Lena Breitner kör fullständigt över rödstrumpan Åsa Lindeborg i en debatt artikel på Newsmill. Åsa Lindeborg framstår som en fullständig nolla som inte skall ägna sig åt ett ämne som hon är fullständigt okunnig om. Tyvärr har nog inte Aftonbladets läsare förmågan att begripa hur många sakfel som Åsa Lindeborg lyckas åstadkomma i sin artikel.

Men nu är hon inte den enda som är okunnig i detta ämne, det finns fler!

Det som är mest skrämmande är att så många personer i ansvariga positioner i samhället helst vill lägga locket på för att är mest bekvämt för dem själva.När det gäller Kalmar undrar jag när politiker från 7-klövern skall vakna över brottsligheten i de invandrartäta områdena och på det sätt som den utvecklas. Varje dag begås nya brott. Bergakommissionen har presenterat sina förslag och nu är man uppenbarligen nöjda.

Här kommer ett litet axplock från dagen

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/vapenran-pa-oppen-gata-okar(3233195).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/inbrottsforsok-pa-vardcentralen(3234322).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/bergakillar-ater-infor-ratta-stal-klader(3233198).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/andra-bergarattegangen-inledd-i-gota-hovratt(3232909).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/tva-foretagsinbrott-i-kalmar(3232503).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/vapnat-ran-i-berga-i-helgen(3230952).gm

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/inbrott-pa-ostran---igen(3230161).gm

Visst har brottsligheten minskat i de norra delarna i Kalmar, tidigare var det betydligt värre! Enligt landets expertis på brottlighet så är det bara anmälningsbenägenheten som ökar, inte antalet brott. Visst känns det tryggt.

Björn Wahlroos sågning av EUKommentarer
Postat av: inte bara Kalmar är brottsutsatt

jimmy hope köpte gärdshyttan för 4,9 miljoner och tjänar miljoner på massinvandringen.

samtidigt som Askersunds kommun måste spara!och polisen har massor arbete att hålla dessa nybyggare i schack.

http://na.se/nyheter/askersund/1.1621619-storbrak-bland-flyktingar

2012-04-18 @ 00:56:50
Postat av: PK

Enligt politikerna så är det enbart successivt ökad anmälningsbenägenhet sedan 60-talet... Tyvärr kommer Svenne inte vakna förrän varenda svensk stad är som Malmö, Södertälje, Landskrona, Borlänge etc.

2012-04-18 @ 01:48:01
Postat av: Systemfel

Reinfeldt: Mångkultur gör Sverige mer spännandehttp://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1621390-lamm-slaktades-i-trapphuset

Postat av: Fredrik

Såg att Aftonbladet åter igen visar upp vilka lögnare och manipulerare man är..GROTESKT.Men vilka desperata människor?

Är som att läsa eller titta nån slags dödsdans av PK för det går precis åt helvete för dom nu.Sen nyheten ovan!?

Seriöst politiker och andra förnekare.

Är det för människor ni tar hit? Inte fan ska svensken skämmas för att man blir förbannad,irriterad,ledsen och besviken på er när man läser sånt här och de enda ni gör mot vanligt folk är att säga:NI ÄR RASISTER! Men det gör en bara mer övertygad om att denna masspsykos som politiker befinner sig i är nåt som man deltar i för att kunna behålla sitt jobb,karriär,bil och bostad. girighet kallas det för och de är på svenska folkets bekostnad.All heder åt England som efter 15-20 år slängde ut en islamist rakt ut ur landet igår.Sen har Sten Levander åter igen sagt ett par vettiga ord om dåren i Norge.Postat av: PMS

Antalet poliser i Kalmar län ska minska med runt tio i år, men det ska myndigheten klara av ”utan att det drabbar allmänheten på något påtagligt sätt”.http://www.friatt.se/det-ska-bli-farre-poliser-i-kalmar/

2012-04-18 @ 06:51:39
Postat av: Gubben o Gumman

På tal om rödstrumpor i SVT68 kanal 1 satt i morgonsoffan "kulturpanelen" och dryftade Titanics förlisning,"Andra klassen passagerar tittar nyfiket upp mot förstaklass,tredjeklasspassageraren tränger sej plumt uppåt", Mikael Wiehes sång Titanic åskådliggör detta så underbart....(Här är det nära till poff-off-wiiiiiie, AW Svensson kan liknas vid en kittlande känsla söderut)

"Vi skulle egentligen spelat den sången nu...."

En rörande enighet sprider sej genom panelen....Sorry ni hamnade i Gubben o Gummans Boljeviksfilter.

Kulturmarxistpanelen vore ett lämpligt namn på dessa clowner på SVT68.Sparka Ewa Hamilton.

2012-04-18 @ 08:48:15
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf din flik brottslighet är ett exempel på en föregångare till stadsbloggarna "brott i din stad"

Vilka SD centralt borde ha ordnat för ett år sedan.

Att din tid inte räcker till att bevaka tingsrätten som för i tiden är fullt förståligt,ingen annan i "byen" inom (SD) som kan ta det.?Detta är pionjärarbetet inom den svenskvänliga folkrörelsen, en straffspark i dom flesta svenska städer, "tjänstefel att "missa" det.Försök att lägga en flik med en lista på bla dom exemplen du räknar upp om möjligt, otroligt pedagogiskt, och lätt att få en total överblick om vad sjuklövern gjort/gör med en gammal fin stad.

2012-04-18 @ 09:11:26
Postat av: jägarn

Åsa Lindeborg en vänsterfascist avlönad indirekt via våra skatter, dvs presstödet. Även den vänster fascistiska organisationen EXPO avlönas av skattebetalarna. Nu har också LO anslutit sig till EXPO för att komma åt vår öppna demokrati som är en vagel i ögat på dem.

I mars så startade det socialdemokratiska LO en utbildning av 150 000 angivare. De utbildas i att registrera sin arbetskamraters politiska åsikter och att rapportera in detta till förbundet. Denna utbildning sker i samarbete med det vänsterextremistiska EXPO. Kan vi komma närmare STASI än så här? Av en händelse så motsvarar antalet agenter per invånare vad STASI hade på sin storhetstid dvs en angivare per 65 invånare. Tror någon att detta bara är en tillfällighet?

2012-04-18 @ 09:51:32
Postat av: AWSvensson

Det är inte bara Sverigedemokraterna som varnat för att makten flyttas till Bryssel,Björn Wahlroos påpekar det faktum att utsläppsrätter är ett svindleri för att sno åt sig pengar som man kan leka med i Bryssel. Tydligen räcker inte dessa pengar utan nu vill man införa skatt på finansiella transaktioner så kallad Tobinsskatt,girigheten i Bryssel vet inga gränser.

2012-04-18 @ 10:28:22
Postat av: AWSvensson

Varför skulle tvångsåtgärder vara nödvändiga om det handlade om att berika den svenska skolan.

Postat av: AWSvensson

Ännu en som tagit till uppgift att koppla ihop Sverigedemokraterna med Breivik.

Postat av: AWSvensson

Ny finansiering av Sveriges statstelevision, lägg märke till att finansieringen ska tas ut på skatten,dvs pensionärer och löntagare ska betala, saknas någon grupp GoG.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Det skall vara "fattigparabolerna" då ?

2012-04-18 @ 11:55:24
Postat av: Gubben o Gumman

Åsa Lindeborg har skrivit själv om att hon i unga år varit utsatt för värvningsförsök i Moskva.

Hur kunde ryssarna komma på den iden AW Svensson ?

2012-04-18 @ 11:57:19
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Johannes "så in i vassen" Forsberg" skjuter högt över målet på fotbollspråk en "luftvärnare",för det första så har dådet ägt rum i Norge och inte i Sverige, fel ett.I Norge har Fremskrittspariet toppat på 30 %.

Breivik har varit medlem i det partiet om än ett kort tag, en seriös journalist hade skrivit om det inte om ett parti i ett helt annat land,syftet blir lite för klart av en av bröderna Donkeys hjältar, med röda kallingar på, och en foliehatt hemma i garderoben.Johannes spekulationer och teorier är intressant visst allt kan ju hända, ta tex schimpansen som fick en automatkarbin i Afrika och gick loss killarna runt om sprang som skållade troll (finns på Youtube)

Någon kanske kan lägga upp den helt underbar.Om man nu spinner vidare på detta tema så vad händer om man byter ut schimpansen mot tex en kille med förnamnet Johannes, häller i honom en liter sprit och några kulpulver el kemikalio?

Tomas Mattson får kanske springa för första gången i sitt liv förvisso.Nu undrar AW Svensson vad Johannes i Afrika har med Breivik att göra,svaret blir inte ett skit.

2012-04-18 @ 12:16:03
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : När det gäller skolorna så måste det väl vara ett helgerån att flytta på elever från mångkulturella skolor af rang,dessa elever skall ju rädda Sverige och dess välfärd, varför skall deras toppresultat på dom nationella proven smetas ut och sänkas över dumdryga/lata etniskt svenska elever?

2012-04-18 @ 12:20:13
Postat av: jägarn

Thoralf, med anledning av mitt inlägg ovan om LO och EXPOS åsiktsregistrering av medborgarna så vill jag fråga dig som riksdagsman om detta förfarrande är lagligt, om inte kommer SD att agera?

2012-04-18 @ 13:49:10
Postat av: Svensson

Svensk dagstidningar fyller sida efter sida med Breivik, så slipper dom själva anstränga sig att hitta egna nyheter. Jag tror att Svenska folket är rätt trötta på allt om dådet vid det här laget. Man vill nog hellre ha nyheter om vad som händer i Sverige.

2012-04-18 @ 14:48:31
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman

OT : "Alla i Sverige vet vad en Volvo Amazon är för något så djupt rotad i den svenska själen är bilen"

Citat i Expressen från deras motorjournalist.

Alla?,sådan homogena tankar måste Mattson beivra direkt,rena nazzesnacket ju.

2012-04-18 @ 19:12:30
Postat av: M

Expo föreläser i LuleåTorsdagen 19 april kommer Expos Jonathan Möller till Luleå för att föreläsa för Unionen. Temat är ”våga ifrågasätt”, en föreläsning som diskuterar de rasistiska partiernas och organisationernas påståenden och svarar på dessa.Vi antirasister måste våga ifrågasätta och ta

debatten, säger Jonathan Möller.

http://www.friatt.se/expo-forelaser-i-lulea/

2012-04-18 @ 20:20:57
Postat av: cheap oakley sunglasses sale

cheap oakley sunglasses for china http://www.icheapoakleysunglasses.org

cheap oakley sunglasses sale http://www.icheapoakleysunglasses.org

cheap oakley sunglasses onlin http://www.icheapoakleysunglasses.org

cheap oakley sunglasses usa http://www.icheapoakleysunglasses.org

oakley sunglasses cheap usa http://www.icheapoakleysunglasses.org

2012-05-09 @ 11:33:04
URL: http://www.icheapoakleysunglasses.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0