SVENSK MEDIA MÖRKAR OCH TRIXAR

TT har ikväll gått ut med en text där man skriver att extremhögern backar i Schweiz. Rubriken kunde lika gärna varit extremhögern klart största parti i Schweiz. SVP backar ca 2-3 procent men man glömmer bort att det relativt nybildade partiet BDP får mellan 5-6 procent. BDP består av avhoppare från SVP och bedriver en EU och invandringskritisk politik. Tillsammans får SVP och BDP ca 31 procent.

Svensk media mörkar fullständigt den politiska utvecklingen i Storbritannien.
Imorgon kommer en omröstning hållas om Storbritannien ska hålla en folkomröstning om att vara kvar inom EU. Hela 66 procent av befolkningen vill ha en omröstning om EU enligt en opinionsmätning. I en annan opinionsmätning vill 64 procent att Storbritannien lämnar EU om inte villkoren ändras. Se nedanstående inslag där även Nigel Farage medverkar.
I dansk media kan man dock läsa att David Cameron föreslagit att de tio länder inom EU som inte ingår i EMU skall gå samman som en motvikt mot de 17 euro-länderna för att upprätthålla någon form av maktbalans inom EU. Just nu tenderar euro-länderna att styra hela utvecklingen inom EU.Läs följande artiklar från Jyllands Posten artikel 1 och artikel 2.I dansk media kan vi också läsa att Libyens nuvarande ledare säger att Sharialagar skall vara en av grundstenarna i Libyen. När får vi läsa om detta i svensk pk-media.

"Som en muslimsk nation vil vi bruge den islamiske sharialov som kilde til vores lovning. Derfor vil enhver lov, der strider mod principperne for islam være juridisk ugyldig,” sagde Mustafa Abdel Jalil ifølge nyhedsbureauet Reuters."

Läs artikel.

Varför har vi inte kunnat läsa om detta i svensk media? Varför undanhåller TT detta från alla tidningar. Är det den så kallade sändaren som sitter och censurerar alla inkommande nyheter på TT.


Kommentarer
Postat av: Göran

TT har uppenbart hämtat sin inspiration från den forna sovjetiska nyhetsbyrån TASS. Blåsa upp icke-nyheter, skapa egna nyheter och pumpa ut dem till sina kunder (dvs övriga media) under någon slags "objektiv" täckmantel. TT:s roll i opinionsbildningen i Sverige borde verkligen skärskådas.Jag reagerade på samma sätt som du Thoralf på TT-telegrammet om valet i Schweiz. TT:s målsättning är helt klart att svartmåla politiska partier som är emot massinvandringen, och då tycks alla medel vara tillåtna (TASS-skolan). BDP har kommit till efter en uteslutning/utbrytning ur SVP, och har samma restriktiva syn på massinvandring som sitt moderparti. SVP ligger f n back 3,0 %, medans BDP som nykomlingar får 5,2 %, dvs en gemensam framgång på 2,2 procentenheter. Det undviker förstås TT att kommentera.

2011-10-23 @ 23:41:22
Postat av: rksmrgs

Jag gjorde samma reflektion. SVP+BDP går fram drygt 2%. Det verkar som vår käre folkpartistiske vän har lärt SvD-journalisterna att räkna.

2011-10-23 @ 23:46:21
Postat av: Gubben o Gumman

TT "diamanten i vänsterträsket"

2011-10-23 @ 23:57:07
Postat av: Ursus

Har inte EU-representanter sagt att "Once you're in, there's no going back" angående EU? När du väl är inne är det kört...

2011-10-24 @ 00:48:32
Postat av: OT

TT är en vacker TASS

2011-10-24 @ 00:49:23
Postat av: Magentan

Nu har väl de flesta här hittat den nya sajten AVPIXLAT, som ersätter PI.Jag vill uppmanar alla att läsa Avpixlats mycket välformulerade introduktion "Avtäckning för Avpixlat". Speciellt det som står under rubriken "Pressfrihet och rättssäkerhet".Här kommer ett längre citat därifrån, som visar hur rättssäkerheten numera kan se ut för svenskar i Sverige:"... Det går inte att respektera en lag om hets mot folkgrupp som inte erkänner och skyddar Sveriges största och vanligaste folkgrupp – svenskarna – i deras eget land och som dessutom alltmer kommit att missbrukas för att försöka tysta oppositionella politiska röster.Skillnaden mellan vad som får skrivas om svenskar och andra folkgrupper förstärks ytterligare på ett oacceptabelt sätt av ett rättssystem där definitionen av en kränkning är att en person själv påstår sig vara kränkt. Motsvarande tendens finns också på religionens område där kristendomen fritt får kritiseras, vanvördas och göras narr av medan varje ifrågasättande eller drift med islam etiketteras som islamofobi.Med ett aktivt invandrings-, islam- och mångkulturkritiskt politiskt engagemang följer social stigmatisering, hot, trakasserier och våld. Den som metodiskt exponerar grova brottslingar (påfallande ofta med svåruttalade namn) skaffar sig lätt obehagliga fiender. Staten åsidosätter i Sverige grovt sin främsta uppgift, den att skydda hederliga medborgare från kriminalitet och politiskt våld. Den låter inhemska autonoma vänsterextremister härja fritt och har dessutom öppnat gränserna på vid gavel för omvärldens alla kriminella och islamistiska fanatiker. ..."Läs mer på nedanstående länk!http://avpixlat.info/2011/10/20/avtackning-for-avpixlat/#more-56

2011-10-24 @ 00:57:43
Postat av: Våldsbejakande journalism

TT är samägt av andra media det är gissningsvis samma journalister som skriver för TT som skriver i övriga tidningar.Här är en av dem:

http://gronsblogg.blogspot.com/2011/10/extremisterna-gick-for-langt.htmlG(r)ÖN skriver i kommentarerna:

"Men å andra sidan har jag ju skrivet en och annan text för TT så jag antar att jag är en del i det där propagandemaskineriet du pratar om."

2011-10-24 @ 03:40:19
Postat av: Sven Dacke

Kalmars "starke man" Johan Perssson vet inte skillnad mellan Svenskarnas Parti och Sverigedemokraterna.Snälla hjälp honom i Kalmar som inte förstår!Postat av: Robin Shadowes

@Ursus. You can check out any time you like but you can never leave./Hotel California. Passar även in på en viss religion...

2011-10-24 @ 06:58:18
Postat av: Fredrik

Man visade igår på de sena nyheterna när Libyens ledare öppnade talet med att skrika ut:

GUD ÄR STOR, HAN ÄR STÖRST AV ALLA. Fortsatte med att säga att man är ett muslimskt land och dess lagar skall baseras på SHARIA!Är vi Islamofober Daniel Poohl??2011-10-24 @ 07:09:27
Postat av: Karlskronabloggen

Jag tycker Avpixlat som ersätter Politiskt Inkorrek verkar väldigt lovande!Jag hoppas också att lådvinsvänstern som firade ”nedläggningen” med att ”skåla i rödvin” nu har spytt upp vinet!Alla ni som läser här och har bloggar eller andra hemsidor tycker jag ska länka upp Avpixlat så snart ni hinner! Jag har redan gjort det och även skrivit om den nya sajten!Många bäckar små blir till slut en stor flod!

2011-10-24 @ 07:40:06
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Da Capo

Fröken Annie Lööf, det moderna Bondeförbundets nya partiledare, känd för sin önskan att 40 miljoner företagsamma bosättare skall slå sig ned i NyaSverige, citerar kvintessensen ur sitt partis program från 1933:

Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.

2011-10-24 @ 08:56:43
Postat av: Stefan A

Nomeklaturan drar sig inte ens för att förstöra TT,s för detta goda rykte,är nere på Helin-nivå nu, dvs. 0 och ingent värt, de enda som lyft sig lite ur träsket är faktiskt SVD,synd att de har så tråkig h-sida bara, man får önska den nya saiten avpixlat välkommen efter PI,s saligen insomnande, hoppas den blir en röst i etern.

2011-10-24 @ 09:29:53
Postat av: Ludvig

Ska det bli sharialagar då blir det väl inte så mycket bättre.

2011-10-24 @ 09:42:04
Postat av: Observer

Sharialagar ska ligga i botten för den nya libyska konstitutionen ,meddelar övergångsrådets talesman. Man väl konstatera att NATO-alliansen lyckats med sitt uppdrag att införa demokrati och inte minst jämsätällldhet i Libyen eller hur?Vad säger nu de svenska minst sagt euforiska, "den arabiska våren" ,medierna om detta om detta??

2011-10-24 @ 09:45:44
Postat av: Malin R.

2011-10-24 @ 09:46:34
Postat av: Observer

Återigen.Ni som har möjlighet att följa utländska mediers rapportering.Meddela era kamrater var de kan finna balanserad information.Den möjligheten är fortfarande öppen.Det räcker med att kolla CNN och BBC till att börja med.

2011-10-24 @ 09:52:02
Postat av: Malin R.

Delar Observers uppfattning. Kollade CNN i morse och jämförde med svensk text-tv.Skillnad som natt och dag.

2011-10-24 @ 09:55:42
Postat av: Sven Dacke

Rekommenderar ett besök på Russia Today, även om du inte sympatiswerar med Ryssland.Det är alltid bra med andra källor.

Länken går till en artikel om mordet på Gadaffi och har en annorlunda vinkling är PK TV i Sverige.Undrar hur dom politiskt korrekta reportranna kommer agera när Sharia lagar gäller i Sverige om något eller några årtionden. Favoritkrogen på Östermalm är stängd för gott, och alla damer går klädda som om det var Halowen.Själv är jag 60+ så jag hinner nog inte se och höra eländet

Postat av: Stefan A

Nya bilder på SVD nu när Khadaffi massakreras, hoppas despoten Reinfeldt är riktigt nöjd och glad nu, är det sådant svenska skattepengar skall användas till?.....

2011-10-24 @ 10:13:05
Postat av: Sven Dacke

Så här kan det ha gått till när Gadaffi dödades.Observera datoröversättning Google från Russia Today

Skiljer sig lite mot vad som TT rapporterar och är inte bekräftade, men enligt detta har NATO varit en del i händelsen.Libyen, Misrata: Libyens nationella övergångsråd fighters stå vakt bredvid liken av Libyens tidigare starke man Muammar Gaddafi och hans son Mutassem, visas inne i kylrum i en grönsaksmarknad i närheten av en moské i utkanten av Misrata den 22 oktober 2011 . (Foto: AFP Photo / Pilippe Desmazes)TRENDER:

Libyska konflikt

TAGS: Arms , Konflikt , Militär , Nato , Afrika , Fordon , Krig vittne , Libyen

Sydafrikanska entreprenörer säkra Gaddafi sista reträtt, men misslyckades och flydde. Detta är enligt en av 19 soldater påstås ha anställts för uppdraget att eskortera översten till Niger. Han har delat historia med en lokal dagstidning.

En sydafrikansk soldat, hävdade Danie Odendaal, som behandlas i en nordafrikansk sjukhus, i en intervju med Rapport tidningen, att han var en av de entreprenörer från överstens konvoj som lyckades överleva Natos pin-point flyganfall och en attack av Libyska revolutionära kämpar.

Enligt Odendaal, trodde de alla att de skulle lyckas få Gaddafi av Sirte, men deras uppdrag hamnade ett totalt misslyckande. Hans jeep blev påkörd av en Nato-missil som konvojen var på väg bort från Sirte.

Gaddafi och flera av hans lojalister lämnade bilarna och tog sin tillflykt i en storm-vattnet rinna under vägen, där de hittades senare.

Efter Natos flyganfall, NTC: s markstyrkor fokuserade sin eld mot Gaddafi och hans livvakter libyska ursprung. De barmhärtigt få utländska soldater att fly, varför bara två av 19 entreprenörer dödades i handling, sade Odendaal.

Sydafrikanska myndigheterna hävdar denna rapport är inget annat än ett rykte, eftersom det finns inget sätt att verifiera Odendaal berättelse.

" De [legosoldater] skulle inte ha gått den officiella vägen, så vi har inget sätt att oberoende granskning av dessa påståenden, "sade talesman för avdelningen för internationella förbindelser och samarbete, Clayson Monyela, som citeras av timeslive. co.za nyhetssajt.

Postat av: Nissolf

Nu skal Fredrik göra sig till EU-frälsare och slå klorna i norska oljefonden. (Vi väntar med spänning på en riskanalys från G&G).

Postat av: Info

IRANSK AKTIVIST KRITISERAR SVENSK ASYLPOLITIK”IRANSK AKTIVIST KRITISERAR SVENSK ASYLPOLITIK

I helgen besöker Arsham Parsi Stockholm i samband med Riksteaterns projekt Iranian Voices/Iranska röster. Till QX säger han att Skandinavien utgör ett problem för de som flyr undan förtrycket i Iran.På lördag morgon är det premiär för radioteaterns satsning, ´Iranian Voices´ i samarbete med Riksteatern. I regi av Susan Taslimi har berättelser från iranier samlats in och dramatiserats.”Källa: Nättidningen QX 2011-10-21:http://www.qx.se/samhalle/19162/iransk-aktivist-kritiserar-svensk-asylpolitik”Iranian voices” – alltså ett angeläget tema för Sveriges radios svenska radioteater? Ja, enligt radioteaterchefen, aktivisten och marxisten Stina Oscarson. Radioteaterns hemsida presenterar 2011-10-22:”IRANSKA RÖSTER

Berättelser från Iran i samarbete med Riksteatern och SIDA i två delar. Första delen. Iranska röster 2011 bygger på anonyma berättelser där stort fokus ligger på kvinnors rättigheter och HBT-frågor med skildringar om hur det är att leva som kvinna eller homosexuell i Iran.Berättelser från Iran i samarbete med Riksteatern och SIDA
Med bl a: Shebly Niavarani, Elmira Arikan, Björn Kjellman, Sten Ljunggren, Ingela Olsson, Bengt Järnblad, Bahador Foladi.”

2011-10-24 @ 10:46:55
Postat av: Sven Dacke

Ledare i Barometern Kalmar angående bränderna i Bergaområdet."Tre grundsatser bör styra kommissionens arbete.

För det första måste grundinställningen vara att integrationen inte har misslyckats, utan ännu bara lyckats till hälften"Undrar just när man kan erkänna helt att integration har misslyckats totalt.Är det när någon bränner ner tidningsredaktioner eller Kommunhuset!

I andra länder i Europa har man i alla fall erkänt ett misslyckande

Postat av: (uppmärksam) läsare

från den 22:e citeras från denna blogg följande

-----------------------------------------------

Postat av: LN, tillfälligt inhopp!"Muslimska röster - Muslimsk rättsskipning"

Nu skriker de alla i högan sky, alla islamkramarna och Mona Muslim och hennes medsystrer. - Det finns ingen muslimsk rättsskipning!Nej, kanske inte - det finns islamsk rättsskipning, också kallad SHARIA - och den svävar inte omkring tyngdlöst och utan utövare - den praktiseras frejdigt av söta, rara och fredliga små MUSLIMER världen över. Allahu akbar.I alla icke mohammadanska samhällen och länder där antalet muslimer börjar uppgå till omkring 10% kräver herrar och damer MUSLIMER införandet av sharialagstiftning. Tänk om det hade funnits en befolkningsgrupp som krävde införandet av nazistisk lagstiftning typ Nürnberglagar etc, vilket jävla liv det skulle ha blivit. Men SHARIA-entusiasterna har fri lejd och oreserverat stöd av landets alla idioter, både de nyttiga och de onyttiga.Nu förhåller det sig så, att Riksteatern och SIDA i entusiastiskt kultur-marxistiskt samarbete uppenbarligen har trampat litet i klaveret. I ett ambitiöst försök att visa på hur jävligt det är att vara kvinna eller bög eller överhuvudtaget människa i just shia-islamska Iran, visar man istället på hur omöjligt det måste vara att överhuvudtaget försöka vara en anständig människa i vilket som helst mohammadanskt sammanhang som helst.Man har producerat en teaterpjäs, varav den ena delen gick av stapeln idag. Den måste ni lyssna på (28 min). Bättre illustration till vad sharialagstiftning innebär får man kanske leta efter. Det där med Iran kan ni glömma - jag tror inte ens farbror Hjärpe kan påvisa några avgörande skillnader mellan shia-islamsk och sunni-islamsk sharialagstiftning. Mohammads lilla gröna, Koranen, ligger till grund för båda.

Betänk inte minst vilken absolut uselhet som pjäsens rollfigurer företräder. När såg vi senast något sådant? Var det inte i videoklippen med den fortfarande levande och strax därpå mördade Gadaffi?

repris P1 imorgon söndag kl 20.03; eller när som helst på webben:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=965&artikel=4735363

2011-10-22 @ 17:03:37Postat av: Thoralf Alfsson

LNHörde också delar av teaterpjäsen! Den borde alla lyssna på för att "lära" sig lite om islam.

2011-10-22 @ 18:02:40

2011-10-24 @ 11:21:40
Postat av: Sandra

intressanta nyheter om EU och Storbrittanien! Hoppas de står på sig!

2011-10-24 @ 12:00:49
Postat av: Sven Dacke

Före detta Sverigedemokrat studerar missbruksvården inifrån

Postat av: Anders

TH, tänkte precis samma sak om Schweiz, de "högerextrema" tappar ju inte alls, nu är de ju två partier.Jag blir glad över att du lyfter blicken emellanåt, för mkt av de som sker i USA/Israel och deras mellanösternpolitik, finansssystem, maktelit, påverkar Sverige i allra högsta grad.

Bloggare som Jan Milld och Lena Holve blandar också svensk politik med vad som händer utomlands.Personligen är jag övertygad om att USA/Israel/UK/Frankrike är sammansvurna som är orsaken till mycket av eländet/problemen.

2011-10-24 @ 12:24:17
Postat av: Hulda

Har någon koll på TT och vilka som styr där?

Såg för något år sedan en genomgång på Interaktiv Säkerhet i Varberg och deras kopplingar. (Det är de som brukar moderera/cencurera inlägg på nätet.)Synd om Petzäll. Bra att han får hjälp.

2011-10-24 @ 12:31:51
Postat av: Sandra

Fler terrorhot riktas mot Sverige på nätet

(DN) http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-terrorhot-riktas-mot-sverige-pa-natettrevligt trevligt eller?2011-10-24 @ 13:09:58
Postat av: Da Capo

DET FINA SLÖDDRET SOM STYR VÄRLDEN OCH - VÅRA LIV

Hillary Clinton är drottning för terror och död ... ett levande massförstörelsevapen. En central figur i centrum för världens olika projekterade massmord. Det faktum att hon kan skratta åt det hela -

WE CAME, WE SAW, WE DIED, HA, HA - avslöjar den sociopatiska bristen på empati hos denna kvinna. Hon konstruerade bara ett krig som har förstört ännu ett land och dödat tiotusentals, och nu skall hon tillsammans med svensken Reinfeldt (enligt egen utsago) konstruera en ny och tillfällig marionettregim.

http://youtu.be/2D0LEW6vGF8

http://youtu.be/IVQFUOrY2rc

2011-10-24 @ 14:09:16
Postat av: Ola K

@da capo

Du har rätt.

De flesta krig är mediaproducerade genom krigpropaganda.

Svenska regeringen är korrumperad. K o r r u m p e r a d. Anser man att kriget i Libyen var rättfärdigt, är man köpt av den internationella makteliten, d v s korrumperad. Reinfeldt är lika empatilös och korrumperad som alla de som förespråkar amerikansk/usraeliska krig, massinvandringar och EU-diktatur.

Korrupta politiker är prostituterade. Till skillnad för den som säljer sex, som säljer sin kropp, så är det många inom maktskiftet som sålt sin själ & samvete - fast jag betvivlar att de besitter nån!

2011-10-24 @ 14:35:58
Postat av: gugge

Mustafa Abdel Jalil är ju skrämmande lik Irans diktator!

2011-10-24 @ 16:22:32
Postat av: S.E.K.

Nu braverar Mönsterås kommunledning med att kommunen ska bli 223:e kommunen i Sverige som ska ingå ett avtal med Migrationsverket om att i fortsättningen ta emot 15-20 ensamkommande flyktingbarn per år från och med detta år !!

Verksamheten kommer helt och hållet att täckas av staten ekonomiskt sett ! Kommunledningen tycks inte ha en tanke på att det är vi skattebetalare som står för den ekonomiska täckningen , det är ju de som jobbar och vi pensionärer som får betala för denna karusell , vad använder ledningen huvudet till ? Iallafall inte till att tänka med !

2011-10-24 @ 17:12:45
Postat av: Gubben o Gumman

Nissolf : Egentligen visar det väl bara på vilket storhetsvansinne lille Clownfeldt drabbats av.

Han gör sej ju bara löjlig i Norge, när han skall "talla" på "Nordscheijkernas oil money.

Vi får hoppas att hans "chef" dvs frun kan be honom ta det lite lungt och påtala att norrmännen inte är med i EU,faktiskt, ett slående förslag från en av dom psykopaterna som kuppat sej fram till nya moderaterna.

Räcker det inte med att norrmän danskar o finnar skrattar sej blågröna åt Sverige, som sänker sitt land och folk via skattsdeln och boljevikerna med en hejdlös import av plattfötter kommande norr om Gibraltar.

2011-10-24 @ 17:16:02
Postat av: Skånepåg

G&G"import av plattfötter kommande norr om Gibraltar."Du har vänt kartan upp och ner. Bör väl vara kommande söder om Gibraltar?

2011-10-24 @ 17:30:15
Postat av: AWSvensson

Kommande ska det tolkas som kommer från eller kommer till. Kommande helg betyder ju nästa helg alltså tiden kommer till nästa helg vilket skulle bli GoG:s exempel kommer till landet norr om Gibraltar.

2011-10-24 @ 17:54:24
Postat av: Sven Dacke

Jag studsade till när jag läste."Invandringskritiskt parti störst inför Schweiz-val"Trodde inte mina ögon, men det fick sin förklaring när jag läste artikeln.

Den var skriven av Daniel Alling,i Schweiz.

Tydligen når inte PK smittan dom som arbetar utanför Sverige. Ett plus i kanten för Sveriges Radios representant.Och i dag läste jag

"Islamistparti segrare i tunisiskt val"Skrivet av Alice Petrén, Tunis som tydligen tagit av dom rosa glasögon som du flesta utrikeskorrar bruka ha.

Ännu ett + för SRPostat av: Skånepåg

@ AWSvenssonTrodde att jag skulle locka fram en liten lustifikation från G&G genom mitt påpekande. Tycker liksom att han har börjat att bli lite för snäll och för lång tid mellan knorrarna.Kom f.ö. att osökt tänka på följande klassiska uttryck m.h.t. det du skriver. Att det här verkar ju enkelt, men vänta tills jag har förklarat så begriper ni ingenting!Har herr Svensson f.ö. besökt avpixlat. Jag har gjort så, och tyvärr kan jag inte använda min pseudonym (disqus gillar inte "å") utan måste använda något helt annat.

2011-10-24 @ 18:09:46
Postat av: Fredrik

Verkar som Malmös "starke man" har tröttnat!

Svårt att hålla tillbaka sanningen.

Fortfarande lite korrekt men de kommer vänta bara!Sen ska de bli intressant när våra demokratiska politiker ska förklara den arabiska våren som verkar luta åt att man vänder demokratin ryggen och drar klockan tillbaka till medeltiden.Tiden får utvisa och kan ju ha fel men... nej!

Postat av: Gubben o Gumman

Skulle bara kolla om ni kunde vädersträcken gubbar

Det gick ju strålande.

Ang Diskus kan du väl prova ä istället.

2011-10-24 @ 18:47:57
Postat av: Skånepåg

@ G&G"Ang Diskus kan du väl prova ä istället."Har försökt med "Skräntärna" (väldigt passande Skånpåg och likt också) i stället, men det gack inte heller?Något annat förslag?

2011-10-24 @ 18:59:24
Postat av: ´Tony Ingman

TT använder gärna ordet "Extremhögern", men aldrig

Extremvänstern, som ju är något av det extremaste som finns.

2011-10-24 @ 19:42:36
Postat av: classe

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla...skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du

2011-10-24 @ 19:51:40
URL: http://www.classeslillablogg.wordpress.com
Postat av: Anonym

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla...skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG på wordpress så förstår du

2011-10-24 @ 19:53:30
Postat av: Robin Shadowes

@Skånepåg. När du reggar ditt Disqus-konto får du klara dig utan å,ä och ö. Men när väl den processen är avklarad så kan du ändra din nick och då går det alldeles utmärkt med å. Det fina i kråksången med Disqus är att nicket inte behöver vara statiskt. En annan fördel är att man kan redigera sina inlägg.

2011-10-24 @ 20:01:10
Postat av: Tjadden

Tvångsvård för Petzäll

Publicerad: 2011-10-24

Annons:

SVERIGE Riksdagsledamoten William Petzäll har omhändertagits enligt LVM för sitt missbruk. I fredags beslöt Förvaltningsrätten i Göteborg att Petzäll, 23, skall tvångsvårdas. På senare tid har han missbrukat både valium och morfinpreparat.För en dryg vecka sedan fördes Petzäll med ambulans till sjukhuset i Varberg där han fick särskild vård på intensiven. Enligt läkaren for han mycket illa av sitt missbruk.Beslutet om att implementera LVM fattades först av socialnämnden i Varberg. Beslutet överklagades då av Petzäll. Förvaltningsrätten tog upp överklagan men beslutade att det skulle vinna laga kraft.Vem som helst kan hamna lite snett i livet och vi får hoppas att petzäll blir frisk och kry och får leva ett normalt liv igen.En annan som sannerligen skulle behövas tvångsvårdas är Reinfeldt så att han blir svensk i sinne och bruk.2011-10-24 @ 20:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0