CHIPPENS TATUERING FÖRBJUDS

Idag har jag även fått namnen på de fem senast ungdomarna som är anhållna för anstiftan till grov mordbrand. Samtliga av dessa har invandrarbakgrund om man ser till deras namn och är bosatta i Berga.

Många har uppmärksammat Alexander Louhichis märkliga blogginlägg och insändare i tidningarna. Jag har hört att flera personer ringt polisen och tipsat om att man bör förhöra Alexander om vad han vet när det gäller dessa bränder. Med tanke på namnen på de fem senaste personerna och Alexander Louhichis blogginlägg så förstår jag det.

En stor fråga är ju också var Nasim Malik tagit vägen. Barometern och Östran brukar ju alltid låta den socialdemokratiska politikern uttala sig så fort något händer som berör invandringen. Är Nasim Malik på semester i Pakistan eller har han fått munkavel? Jag väntar på hans analys och förslag på åtgärder. Kommunalrådet Johan Persson (S) skriver på sin blogg att han skall kommentera händelserna när han fått lite ”perspektiv på saker och ting”.
Tatueringar med kristna motiv förbjuds i den saudiska fotbollsligan skriver den kristna tidningen Dagen.  
Läs artikeln.

”Dessa tatueringar påverkar saudiska ungdomar negativt”

Nu måste spelarna bära långärmade tröjor eller täcka sina tatueringar på något sätt.När jag såg artikeln på Dagens nättidning reagerade jag dock på att bilden såg annorlunda ut på nätet och att spelarens namn inte fanns med på nätet i jämförelse med artikeln i den tryckta upplagan av artikeln. Bildtexten med namnet saknades och ansiktet var bortmaskat på nätet.

Spelaren det rör sig om är Christian ”Chippen” Wilhelmsson som även spelar i landslaget. Hans tatuering är ju inte så vanlig men ganska häftig.Varför gör då tidningen Dagen på detta sätt. Är det ”säkert” att publicera i den tryckta upplagan för den läses ändå bara av kristna. Men på nätet kan artikeln spridas ända ner till Saudi Arabien och ställa till problem för Chippen och dessutom kränka muslimer. Eller är det Chippens säkerhet som fått tidningen att agera på detta sätt då han just nu spelar i ett lag i Saudi Arabien?

Jag skickade ett mail till tidningen och frågade. Jag fick följande svar.

”Hej Thoralf,

Bilden är exakt densamma. Bara olika beskuren.

Anledningen till att vi inte har något bildtext på webben är inte av säkerhetsskäl, utan för att det inte fick plats. Det viktigaste var att illustrera hur en religiös tatuering kan se ut.

Allt gott,
Rickard”

Tidningen Dagen får ursäkta men jag tror inte på svaret. Att något inte får plats på webben låter mycket märkligt. Hade det gällt den tryckta upplagan hade det varit mer troligt. Men på nätet finns i princip hur mycket plats som helst.


Är det ännu ett exempel på hur islamiseringen påverkar en kristen tidning i sina publicitiska beslut?

Enligt mitt tycke borde SaudiArabien uteslutas från FIFA med anledning av detta beslut mot kristna symboler men jag är övertygad om att inte en enda journalist oavsett om de är sportjournalister eller politisk journalister kommer lyfta fram detta i ljuset.

.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Det var ju bara några dar sedan Saudibarbariens fotbollslag var i blåsväder. Av samma skäl som här, en spelare med Jesus-tatuering blev arresterad av muttawan (moral-polisen) när han var på ett köpcentrum med sin fru. I det fallet var det en colombiansk spelare.

2011-10-20 @ 01:48:39
Postat av: Sven Dacke

Och på Öland är 15 åring tillsammans med 10 andra kamrater gripna efter narkotikabrott på ungdomsgård.Och tittar man på senaste tidens händelser ser det inte bra ut för regionen.

Postat av: S.E.K.

Morrn,morrn har idag fått in min insändare om fattigpensionärer och uteliggare i OT och jag hoppas också på "Barran" !

2011-10-20 @ 06:09:45
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, herregud vilket trams! Vi verkar vara tillbaka mot medeltiden!Jag såg faktiskt på TV här i Kina när de kinesiska volleybolldamerna utklassade Iran i en match och i internationell volleyboll är det ju rätt strikta regler om kortbyxor och tajta kläder, men Irans damer spelade i totalt heltäckande kläder och hade t o m handskar eller vantar. (Jag ska lägga upp en bild från TV:n senare).Sånt ska naturligtvis inte vara tillåtet och Irans damer blev väl diskade i en OS-kvalmatch eftersom de vägrade spela mot Jordanien utan slöja!Enligt vad jag läste då ska det inte vara tillåtet att bära religösa (eller ideologiska) symboler under OS i London 2012 och det är naturligtvis helt rätt!"Chippens" taturering var faktiskt rätt häftig! Jag hoppas dock han inte drar av sig tröjan när han gör mål i den Saudiarabiska ligan och jag hoppas även att han snart återvänder hem till mitt favoritlag Mjällby AIF!

2011-10-20 @ 06:23:39
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha i vårt land bla skall man gå med nikab/burka och börja med böneutrop,vad är det för fel på våra politiker?

2011-10-20 @ 06:47:02
Postat av: J

hm konstigt.

2011-10-20 @ 06:56:21
URL: http://kallasjessika.blogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Hade socialdemokraterna haft något perspektiv på invandringen till vårt land så hade den inte sugit som den gör.

Sedan få vi väl inte hoppas att det är Luttens kompisar som sitter i sinkabirum.

Isåfall borde han sitta mycket risigt till.

2011-10-20 @ 07:02:00
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Blir en "spännande" utveckling på narkotika missbruket i Borgholm.

Socialbruden slår ju ifrån sej.

Vore ju snyggt om det vore lastbilssturister inblandade i "flygpuffandet".

Man kan väl bara hoppas att polisen frågar vem dom små liven köpt ajabajja ifrån när dom ändå utreder.

Fast det är väl för mycket begärt i världsmetropolen Borgholm med sina miljoner innevånare.

2011-10-20 @ 07:14:00
Postat av: Sven Dacke

Ett hopp för framtiden är denna uppkäftiga kille från Sverigedmokraternas Ungdomsförbund SDU.Läs bloggen, mera sådana killat och damer

”En ädel ros bland sju maskrosor”

Postat av: Robin Shadowes

""Chippens" taturering var faktiskt rätt häftig! Jag hoppas dock han inte drar av sig tröjan när han gör mål i den Saudiarabiska ligan och jag hoppas även att han snart återvänder hem till mitt favoritlag Mjällby AIF!"Då kan du räkna med att han kommer hem till Sverige igen i en bodybag.

2011-10-20 @ 07:52:13
Postat av: Sven Dacke

Vilket parti är det som ligger bakom ROT avdrag för att bygga om i andra EU länder.Jag som i min enfald trodde det var för att få snurr på en vit byggmarknad i Sverige.Nu kommer det upp i Riksdagen i alla fall, men förmodligen blir det bara sedvanligt "snömos" svarUndrar hur mycket pengar som rinner ur landet på detta sätt

Postat av: Sven Dacke

"Vi känner sympati med Bergabor" ( Berga Kalmar)Ytterligare en "snömos artikel" om utvecklingen i Kalmars "Rosengård" av Kalmars starka man Johan (S) och Starka kvinnan (M)Artikeln är inte mycket att läsa, men kommentarerna "klär av " huvudpersonerna in på bara kroppenLäs innan kommentarerna försvinner, ( PS jag har sparat dom)

Postat av: Sven Dacke

HELSINGFORS. En majoritet av föräldrarna till skoleleverna i huvudstadsregionen vill begränsa antalet invandrare i klasserna, skriver Helsingin Sanomat.En enkät som tidningen låtit göra visar att 57 procent av föräldrarna vill ha en kvot för elever med invandrarbakgrund. 28 procent av de tillfrågade motsatte sig en sådan kvot.

Enkäten är gjord av TNS Gallup, skriver finlandssvenska HBL.

Postat av: Ludvig

Det var en fin tatuering. Men detta får vi nog inte höra talas om i media.

2011-10-20 @ 09:44:44
Postat av: Sven Dacke

"Den arabiska våren har blivit höst.Optimismen från början av året har mattats av. I Syrien och flera andra arabländer sitter despoterna kvar vid makten.De skyr inga medel för att tysta kraven på frihet."Ledarartikeln kan kommenteras än så länge.Det jag skulle vilja veta är varför vi med så stort intresse från bland annat media och många politiker skall fortsätta marschen in i samma religion Islam som nu svarar för Hösten i Libyen, Egypten mm

Postat av: S.E.K.

Hopp mellan ämnena , storregioner , OK men dock bara de tre småländska länen , allt annat tummen ner !

2011-10-20 @ 10:22:42
Postat av: Stefan A

Äntligen skall tydligen en läkare ställas inför rätta för falskt intyg som gjort det möjligt för en inte alls så sjuk person + anhöriga att plocka ut 13 miljoner i sk. assistansersättning. Märkligt det här, i bland är läkarintyg inte vatten värd, och i bland slinker det igenom som ingenting.

2011-10-20 @ 10:36:57
Postat av: Magentan

GoG skriver: "Hade socialdemokraterna haft något perspektiv på invandringen till vårt land så hade den inte sugit som den gör."Gör mig inte besviken nu GoG! Varför utesluta moderaternas och övriga alliansens skuld i detta elände? Det är ju faktiskt under de senaste två borgerliga regeringarna (Reinfeldt och Bildt) som invandringssiffrorna har slagit de största rekorden.Den ena sidan är inte ett dugg bättre än den andra i detta avseende. Endast SD har fattat!

2011-10-20 @ 11:08:39
Postat av: Sven Dacke

Jag tror att de svenska regeringarna är satta under något slags dödshot, det är därför det inte blir någon skillnad trots regimskifte. Den nya regeringen är lika mycket hotad som den tidigare.

De är sannolikt hotade av något slags invandrarlobby, kanske Saudiarabien eller någon terroristorganisation, som säger att om de minskar på massinvandringen så släpper vi en atombomb över Sverige. Det är DÄRFÖR de är så rabiata över SD, då SD kan, i sin okunskap, skapa stora materiella och humana skador om de lyckas få inflytande över makten, såvida då inte SD också blir utsatta för hot den dagen de får makt.

Postat av: AWSvensson

Det värsta kräket när det gäller sinnessjuk asylhantering är miljöpartiets Fridolin. Han låg bakom den så kallade amnestin då tusentals illegala fick uppehållstillstånd och nu senast uppgörelsen med en mentalt retarderad Reinfeldt. Han säljer ut hela landet bara han får exponera sin oerhörda godhet,inte mot svenskar utan allt annat. Är det någon man ska skjuta i sank så är det den lille gossen som aldrig varit ute i verkligheten ,ännu mindre haft ett redigt jobb.

2011-10-20 @ 12:03:54
Postat av: Inte-en-till

OT - Reinfeldt har blivit sverigedemokrat:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13807960.ab

2011-10-20 @ 12:40:35
Postat av: KalleNorrbottenskuriren skriver om kyrkomötet:""Präster vill slippa viga

Präster ska ha rätt att avsäga sig uppdraget att förrätta vigslar, enligt en motion till kyrkorådet./.../

- Här måste Svenska kyrkan sätta ned foten, säger Irene Gustafsson (S)./.../ Det är helt klart en signal mot samkönade äktenskap, menar Irene Gustafsson.""skrev Norrbottens kurirenVad säger SD:s kyrkovalda. Kniper de käft som vanligt???

Postat av: Sandra

Jag har inga tatueringar och har inte haft några planer på det men det där får mig nästan att vilja göra en... dessutom var tatueringen snygg.

2011-10-20 @ 13:33:46
Postat av: Hulda

Tanten som riskerar utvisning har fel religion. Hade hon haft ett par meter tyg runt hår och kropp - då hade hon varit varmt välkommen att stanna....

2011-10-20 @ 13:53:03
Postat av: Kalle

""Kyrkomötet är Svenska kyrkans högsta beslutande organ och består av 251 ledamöter, som alltså är direktvalda av medlemmarna. Även de tretton biskoparna och ärkebiskopen deltar i kyrkomötets arbete.

Kyrkomötet sammanträder i Uppsala universitetshus en gång per år"" källa: Svenska kyrkan.SD har 7 stycken valda fullvärdiga representanter i kyrkomötet!!!De varken hörs eller syns. VAD gör de där i kyrkans högsta beslutande organ???Länk till Svenska kyrkan

Postat av: ´Tony Ingman

Hulda:Jo så är det nog,men det är en sak som är konstig, att dom är så fruktansvärt skröpliga när dom ska visas ut. Det tycks inte föreligga några

dementa sjukdomar när det gäller att ta sig in i

landet, som är fyllt med mjölk och honung.

Fast den gamla tanten hade ju inte kostat bråkdelen av vad en kriminell skitstövel kommer

att kosta landet under en betydligt längre tid.

2011-10-20 @ 15:06:13
Postat av: ´Tony Ingman

Lyssnade på debatten mellan Kent Ekeroth och

Mona Sahlin, och kan konstatera att Göran Persson

hade helt rätt när han sade att Mona Sahlins största tillgång är inte att tänka.

2011-10-20 @ 15:18:02
Postat av: Skånepåg

Beträffande kyrkomötet.Rätta mig någon om jag har fel. Men det lär ungefär vara något så här.Läste någonstans att de övriga partierna har fördelat ledamöterna i de olika utskotten/arbetsgrupperna på ett sådant sätt, att Sverigedemokraterna inte har någon ledamot i något av dessa. Man s.a.s. bara finns på plats, men har ingen som helst möjlighet att göra sin stämma hörd.

2011-10-20 @ 16:08:16
Postat av: Gubben o Gumman

Magentan : Gubben o Gumman skriver så mycket tokigheter så hälften av hälften genom pi hade varit nog :=)

2011-10-20 @ 16:13:48
Postat av: Sven Dacke

Jag är rädd!Jag är till och med skiträdd när jag ser det ursinniga hat som visas när Kadaffi nu är död.När jag tittar i "kristallkulan" ser jag vad som väntar oss i Sverige.

Själv är jag tillräckligt gammal så jag hinner nog dö en naturlig död, men tycker synd om mina och alla andras barn som är oskyldiga till vad våra politiker ställer till med med sin politik, ivrigt påhejade av PK media.GOD NATT SVERIGE

2011-10-20 @ 16:43:42
Postat av: Kalle

>SkånepågRykten och rykten. VARFÖR rapporterar inte SD:s ledamöter i kyrkomötet hur det för oss andra i SD. HAR de lämnat in någon motion. VAD gör de för SD i kyrkomötet. Sitter de och virkar och väntar på bättre tider??? Någon borde ju klara av en dator bland dessa sju stycken SD ledamöter.

2011-10-20 @ 17:03:54
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleVarför frågar du inte någon av ledamöterna i kyrkorådet innan du vräker ur dig dessa beskyllningar.

2011-10-20 @ 17:11:43
Postat av: Kalle

>ThoralfJag som medlem har inte märkt något från SD:s valda till kyrkan. Jag har skrivit ett flertal gånger på denna blogg och inte hört någonting.Jag har ringt och frågat SD och inte fått något svar att hänga i julgranen.Thoralf har du hört något från SD kyrkovaldas aktivitet???DEt är inga beskyllningar jag kommer med utan ren undran varför de inte ger sig tillkänna på något sätt. Fixar de inte en modern dator så de kan svara på frågor.Trodde att ni kollade med varandra.

2011-10-20 @ 17:21:52
Postat av: AWSvensson

Tillhörande generationen några år äldre än Thoralf fast bara hälften av GoG så har jag lärt mig att vill jag har något så får jag se till och skaffa det,inte förvänta mig att andra ska servera. Således : fråga inte vad Sverigedemokraterna kan göra för dig,utan vad du kan göra för Sverigedemokraterna.

2011-10-20 @ 17:23:12
Postat av: S.E.K.

Jahapp , den som är herre över sina laster , är slav under sitt förnuft , jahapp.

2011-10-20 @ 17:45:55
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Ja elller fråga inte vad Gubben o Gumman kan göra för dej utan vad du kan göra för Gubben o Gumman ?

(postgiro 933476-21)

2011-10-20 @ 17:51:54
Postat av: Skånepåg

@ Kalle"Sitter de och virkar och väntar på bättre tider???2Nej,nej inte virkar. De stickar halsdukar (eftersom Sd är helt utfrysta av de andra partierna och deras mygel) för vinterbehov och som en demonstration över vad som pågår på kyrkomötet."Fixar de inte en modern dator så de kan svara på frågor."Nästan rätt. Man använder sig av gamla ABC80 datorer för att smälta in i miljön bland alla "godhetsapostlarna". Därför har man inte hunnit mer än slå på den och väntar att det digitala systemet skall hitta alla ettor och nollor för behövlig kommunikation med omvärlden.

2011-10-20 @ 17:59:56
Postat av: Skånepåg

Länk till Kyrkomötet 2011.

2011-10-20 @ 18:05:20
URL: http://www.svenskakyrkan.se/kyrkomotet
Postat av: ´Tony Ingman

En skribent som heter Petter Larsson på Aftonbladet

tänker "korka upp rödvinet och läsa högt ur Expo

på söndag när PI läggs ner"???. Så otroligt korkade som AB s skribenter verkar vara, så tror jag att deras hjärnor är marinerade i Rödvin!

2011-10-20 @ 18:37:56
Postat av: World Traveller

@ Sven Dacke

Tyvarr saa tror jag du talar for dova oron. Folk bryr sig inte forran olyckan sitter i knaet pa dom. Och med den takt vi islamiseras nu saa drojer det inte lange forran en arabisk "vaar" borjar haer.

2011-10-20 @ 19:15:58
Postat av: Robin Shadowes

Snarare är deras hjärnor marinerade i en salig blandning av rödtjut, öl och cola. Inte så konstigt kanske om dom inte har alla hästarna hemma. Har själv rört mig i sådana kretsar på 80-talet. Vi som bara var flummare märkte snabbt att pundarna var snurriga i bollen. Det och extremt paranoida. Alltid var det nån som var ute efter dem. Lite tacksam över det livet är jag för nu kan jag känna igen missbrukare på långt håll. Samma sak med Lena Holfve bara att hon fick erfarenheten genom mångårigt arbete som rådman. Inom media är dom nog mest blandmissbrukare. Förr var dom mest suputer men det var längesedan nu.

2011-10-20 @ 20:31:50
Postat av: Kalle

>SkånepågDu menar att ALLA drygt 300 000 SD väljare som är intresserade av kyrkömötet så skall alla dessa 350 000 ställa frågor om detta till sina 7 ledamöter.Du tror att det är på det sättet man bygger upp en kamp- och politisk organisation.Fråga du borde ställa dig är vad kan SD:s valda göra för att hålla sina medlemmar intresserade och glada över SD.Som det nu verkar så struntar SD på kyrkomötet högaktningsfullt i sina SD medlemmar. Nonchalant så det förslår!!!SD pressromm är väl öppet för dem som för alla andra som skriver pressmedelanden eller gör andra inlägg.

2011-10-20 @ 21:30:50
Postat av: Jannne

Vaddå, kan inte vem som helst se, att det är Ulrika Knape i ansats inför ett av sina excellenta simhopp, eller?

2011-10-21 @ 00:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0