VAD GÖR NI FÖR ATT GE OSS JOBB?I mina ögon är det en mycket provocerande rubrik som Östran använder på första sidan. I veckan arrangerades ett möte mellan politiker och nya invandrare i Kalmar.  Sverigedemokraterna var givetvis inte inbjudna till detta möte och det kanske var lika bra då våra sanningar säkert inte uppskattats. Läs artikel.

Dzenita Abaza (S) svarar direkt.

- Invandrare är inte bara duktiga på att starta eget, där ar tvungna att göra det för att få ett arbete.

Dzenita Abaza har blivit ”inkvoterad” som ordförande för Servicenämnden i Kalmar kommun. Det är dock inte så länge sedan som kronofogden jagade henne då hon uppenbarligen varit alldeles för ”duktig” på att starta företag och sedan inte sköta det på ett riktigt sätt. Barometern skrev då att hon hade 30 anmärkningar hos Kronofogden enligt uppgifter i Aftonbladet.

Ibland undrar jag hur det står till med sju-klöverns politiker som uppenbarligen inte kan lägga ihop 1 + 1 och förstå vad slutsumman blir. Att först ha en stor invandring genom asylsökande och deras anhöriga och sedan även plussa på detta med en helt sanslös arbetskraftsinvandring av helt okvalificerad arbetskraft är en matematik som absolut inte går ihop. Inte minst med tanke på att vi har en arbetslöshet som är historiskt hög för svenska förhållande med ca 8 procent. Att då fylla på med flera i den grupp som är absolut minst efterfrågad tyder på en total brist på logik hos Fredrik Reinfeldt.

Jag är förvånad att inte våra ungdomar i samhället reagerar på den minst sagt stolliga politik som bedrivs av alliansregeringen med Miljöpartiet som ivrig påhejare.

Alla som har varit aktiva på arbetsmarknaden vet hur den har utvecklats under de senaste decennierna. Jag har jobbar med automation, programmering av så kallade PLC-system inom indunstrin sedan början av 80-talet. Jag har sett hur datoriseringen tagit över många jobb som tidigare utfördes av människor. När vi var som flest anställda på Silverdalens pappersbruk var vi drygt 600 anställda i mitten av 80-talet. Ca 10 år senare tror jag vi var mindre än 400 personer men vi producerade betydligt mycket mer. Samma resa har de flesta företag gjort under 80-talet och 90-talet och den resan fortsätter med nyutvecklade maskiner och metoder där maskiner/datorer gör mer och mer av jobbet. Vilket inneburit att många enkla men tunga och monotona jobb följdriktigt försvunnit och ersatts av betydligt färre jobb men mycket mer avancerade jobb, där datorer ingår som ett verktyg i de flesta jobb.

För mig är det då helt sanslöst att våra politiker tror att alla nya invandrare skall erbjudas dessa jobb när det inte kan vårt språk, ännu mindre läsa och skriva på svenska. Det är en ekvation som i min värld inte går ihop.

Jag har jobbat på nystartade industrier och jag vet hur få anställda som behövs i dessa avancerade processer och vilka yrkesmänniskor som behövs för att köra och underhålla dessa anläggningar.

Förr i tiden tog företag ofta även ett socialt ansvar på sin ort genom att även anställa personer med mindre handikapp. Då fanns det vissa arbetsuppgifter som dessa personer kunde genomföra och därmed fick de en social gemenskap och en meningsfull sysselsättning som gav dem självaktning. Idag finns inte dessa jobb längre och konkurrensen på marknaden är så hård att det löneutrymmet inte längre finns hos företagen utan staten/samhället får subventionera dessa arbetstillfällen.

Arbetsmarknadspolitiken går idag ut på att skapa konstlade åtgärder som kallas t.ex. instegsjobb och gud vet vad. Till detta har man sedan infört ”jobbcoahing” och ”matchning” som ”hippa” ord men som egentligen enbart är ett slöseri med samhällets tillgångar då man inte kan match någon som inte har någon utbildning eller i många fall är analfabet mot något jobb på arbetsmarknaden.

De jobb som ändå finns av enklare karaktär utförs av tusentals arbetskraftsinvandrare som ofta jobbar i ”ljusskygga” verksamheter.

Under 2010 fick drygt 13000 personer från länder utanför EU arbetstillstånd i Sverige och ca 50 procent av dessa jobbade inom sektorer där det utan tvekan finns kompetens inom landets gränser som kunnat utföra dessa arbetsinsatser. Många av dessa utnyttjas av arbetsgivarna som enbart billig arbetskraft. Se nedan statistik från Migrationsverket.

 


Kommentarer
Postat av: OT

@Thoralf: "Ibland undrar jag hur det står till med sju-klöverns politiker som uppenbarligen inte kan lägga ihop 1 + 1 och förstå vad slutsumman blir."“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.” - Upton Sinclair

2011-11-20 @ 23:17:47
Postat av: Ronny

Och i kvällens Agenda intervjuas 2 st naiva PK-iter, vad man skall göra åt den skenande arbetslösheten, och då främst dom yngre. Icke med ett ord nämndes att gränserna i princip är öppna, och jobb ges främst till nyanlända inv. Att svenska ungdomar står längst ned på stegen för att få jobb nämndes heller inte. I min trakt är kanske 30% av arbetstagarna från olika länder, samtidigt som svenska ungdomar uppmanas av AF att söka till Norge eller Danmark. Visst är Sverige fantastiskt....:(

2011-11-21 @ 00:55:04
Postat av: Cavatus

Det teaterskådespeleri som visades i Agenda i kväll är fullständigt makalöst. Jag tänker på det som Ronny skriver om ovan. Hur kan man sitta och så urbota huvudlöst diskutera ett problem utan att väga in alla, ja, t o m den viktigaste aspekten för att det är som det är med de svenska ungdomarna! Det är verkligen en kafkavärld att se detta spektakel. Man kämpar med näbbar och klor från SVTs sida att hemlighålla från svenska folket att en stor del av arbetslösheten beror på importen av oanvändbart manskap. Man kan bli galen av hyckleriet!

2011-11-21 @ 01:27:44
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Gubben o Gumman

"Fråga eder vad ni kan göra för ert nya vattenhål inte vad vattenhålet kan göra för eder om ingert skolen hända packen eder väskor och resen hem igen"

2011-11-21 @ 06:50:57
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Förutom en mordbrand efter den bigga firen så har buspojkarna lekt lite med hemtjänsten i helgen i Norrliden.Källa: Östra SmålandP.s Barometern har i gammal god TT stil glömt inbrottstulna nyclar mobiler och tv

2011-11-21 @ 06:55:21
Postat av: Hulda

Visst är det komplett vansinnigt att tillföra Svensk arbetsmarknad lågutbildad arbetskraftsinvandring. Troligen är tanken att hålla ner löneökningar och inflationen.

2011-11-21 @ 06:56:33
Postat av: Gubben o Gumman

P.s Barometern har i gammal god TT stil glömt inbrott stulna bilnycklar mobiler tv apparater

2011-11-21 @ 06:56:41
Postat av: Lotta

"Jag är förvånad att inte våra ungdomar i samhället reagerar på den minst sagt stolliga politik som bedrivs av alliansregeringen med Miljöpartiet som ivrig påhejare." Svenska ungdomar är så indoktrinerade sedan barnsben i hur förträfflig mångkulturen är så att inte de kan räkna ut varför de inte får några jobb är ganska uppenbar. Sunt förnuft tycks inte heller vara deras starka sida.

2011-11-21 @ 07:37:18
Postat av: Stefan K

Som jag ser det gör politikerna mer för att hjälpa nysvenskar till ett arbete, än de arbetslösa etniska- och invandrade svenskar som stått utan jobb i flera år.Hillevi Engström sade under ett möte I Umeå att Sverige är unikt i sin arbetskraftsinvandring där vi till skillnad från övriga EU inte bara tar emot spetskompetens.

http://www.youtube.com/watch?v=h1qGFEOHW8A

Det unika med Sverige är väl att vi snart har 400 000 arbetslösa, samtidigt som man "importerar" städare, frisörer och andra lågkvalifierade yrkesgrupper.De nysvenskar som befann sig på detta möte lär inte få några jobb, lika lite som våra välutbildade ungdomar och äldre som nu går ut i arbetslöshet.Den här regeringen misslyckas på punkt efter punkt (arbetslösheten, välfärden, integrationen som några exempel), men ändå tillåts de fortsätta på samma linje.Den som inte inser att detta inte kan fortsätta, måste ha en komisk bild av verkligheten.

Nu läser vi också hur facken medverkar till svartarbete, lönedumpning och arbetslösheten bland våra ungdomar. Om inte facken och politikerna reagerar över detta, vilka ska då göra det?

2011-11-21 @ 08:20:06
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: jägarn

Zuula vet inte vad hon heter i efternamn eller föräldrarnas namn. Psykproblemen gör att hon får stanna. Vem anställer henne?

2011-11-21 @ 08:26:31
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Polisen i Oslo vet tror sej veta vem som ligger bakom senaste tiden överfallsvåldtäkter problemet är att mannen FLYTT TILL SITT GAMLA HEMLAND IRAK.

Rent spontant kan man ju tycka att mannen överdrev bidragssnablandet något.Tjofaderittan där satt den i "SD-krysseT",men vad hade nyhetsredaktionen på TV4 fått imorgon kaffet?

Måste väl bli halallön i Dec?

Räkna med att den "röda" Donkeyphonen ringde 3 minuter efter inslaget på nyhetsred.Samma redaktion kallar Ny demokrati i Grekland som konservativt parti,de e skillnad på folk o fä"Pirre Schori kallar Irakkriget för illegalt"

Det enda illegala i sammanhanget är "Pirre" himself.

Han kan bli häst hos Amishfolket.Lasse Brandeby har alldeles för tidigt flyttat till politbyrån von oben R.I.P "Kurtan"

Janne "straffsparken Josefsson tecknar ett minne.....Clas Malmberg var med till slutet bla samt Gitarren i päronet Kroner...

Under dom närmsta dagarna kommer Lasse att upphöjjas till världens bästa komiker.

Detta i sann politrukisk kamratanda, kamrat Lasse ist gesterben

Lasse började för övrigt som journalist ihop med Janne Josefsson....

Fatta vad "lökröd" televisionen är i detta arma land

2011-11-21 @ 08:29:18
Postat av: Karlskronabloggen

@ Gubben o GummanDet är bara "vänstertomtar" i detta klipp men just denna video med Björn Afzelius när han sjunger "Tusen Bitar" och några av de ni nämner är med, så är det ändå helt underbart och ett av mina absoluta favoritklipp på YouTube!http://www.youtube.com/watch?v=-u-ZcFgDj-4

2011-11-21 @ 09:54:01
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lassekolja

Bortsett från "Vård- och omsorgspersonal" och "Maskin- och motorreparatörer" i Migrationsverkets statistik, kan samtliga övriga kategorier betraktas som okvalificerad arbetskraft. Även de båda ovan nämnda kat. borde vi klara inom Sverige. Det innebär i praktiken att vi omräknat importerat 7557 arbetslösa.

Att Mona och Fredde"Barbar" talar om "läkare, som kör taxi" och "Sverige behöver fler som arbetar" är inget annat än dimridåer, som av någon outgrundlig anledning fungerat hittills trots SD i Riksdagen.

Att i valrörelsen krossa myten om den "nödvändiga" arbetskraftsinvandringen borde för Sverigedemokraterna vara lika lätt som att stjäla en glass från ett litet barn!

Postat av: Lassekolja

Bortsett från "Vård- och omsorgspersonal" och "Maskin- och motorreparatörer" i Migrationsverkets statistik, kan samtliga övriga kategorier betraktas som okvalificerad arbetskraft. Även de båda ovan nämnda kat. borde vi klara inom Sverige. Det innebär i praktiken att vi omräknat importerat 7557 arbetslösa.

Att Mona och Fredde"Barbar" talar om "läkare, som kör taxi" och "Sverige behöver fler som arbetar" är inget annat än dimridåer, som av någon outgrundlig anledning fungerat hittills trots SD i Riksdagen.

Att i valrörelsen krossa myten om den "nödvändiga" arbetskraftsinvandringen borde för Sverigedemokraterna vara lika lätt som att stjäla en glass från ett litet barn!

Postat av: Gubben o Gumman

Karlskronabloggen : Låten e störtskön möjligtvis kan man ändra texten till "Att ett land kan gå i tusen bitar av kommunism".Just artist/skådespelar gänget kunde bli en intressant "gren" på en eventuell "giftek".

Där kommer Svenne banan att skita i byxorna när alla snälla goa artister och skådespelare är rödlökar

Som kompisarna på bla SVT68 matchat fram.Trevliga lökar förresten

2011-11-21 @ 11:36:55
Postat av: Ugglan

Så Sverige är alltså skyldiga att ge invandrare från Mena länderna, som i många fall är analfabeter ett arbete? Undrar när svenska ungdomar som har krånglat sig igenom gymnasiet och talar begriplig svenska, kommer att ställa samma krav.Det finns liksom ingen hejd längre på tillmötesgåendet när det gäller främlingar. Sjulingarna försöker ständigt övertrumfa varandra i migrationspolitiken.

2011-11-21 @ 11:54:57
Postat av: Sven Dacke

Intensiv jakt på papperslösa!

Postat av: AWSvensson

Jaså GoG du trodde min utflykt till Söder var behäftad med ballongdans och Gammel Dansk, snarare mineralvatten och Jansson. Ett påpekande som är relevant med tanke på ditt intresse för lökväxter även om de hör julen till, rödlök är ju för övrigt gott i sillinläggningar.

Såg någonstans en uppdatering av den fullständigt verklighetsfrämmande så kallade arbetskraftsinvandringen,av 35000 till dags datum så var 25000 med en kompetens motsvarande en snabbutbildad diskares . Så fiasko är bara förnamnet fast helt i linje med allt annat denna regering gjort i integrationsfrågor. Nu har det ju äntligen gått upp för denna regering det som allt pekade på,bedrägerier med arbetsgivarintyg. Om man från regeringen tillsatte några sakkunniga att läsa denna och liknande bloggar så finns mycket material alldeles gratis att ladda hem.

2011-11-21 @ 12:14:18
Postat av: Austin_Powerwich

Citat från:

http://avpixlat.info/2011/11/21/islam-det-grekisk-romerska-kulturarvet-fjordman-och-jag"*I december kommer ett möte äga rum inom OIC (Organization of the islamic Conference), det vill säga de 56 muslimska staternas samverkan, med bland andra höga företrädare för USA. På det mötet ska man behandla OIC:s krav om att all kritik av islam offentligt, i tal, i skrift, i teckningar, i konst och vad ni vill ska brännmärkas som icke lagligt och straffas i våra länder*."

- - - - -

...Jag hoppas varje människa förstår vad det skulle betyda för vår värld, för oss, våra barn och våra barnbarn om OIC får genom sina krav. För den som inte förstår det, skulle det alltså innebära fritt fram för islam att på ALLA punkter och områden ta över och islamisera helt fritt, utan att någon ens lagligt får kritisera dem, långt mindre försöka stoppa dem.Det skulle alltså vara slutet på vår fria värld i väst, och det skulle också vara slutet på början av islams jihad. De grundprinciper, rättigheter, lagar och den frihet som vårt västerländska samhälle är byggt på, skulle inte längre vara vår grund, utan skulle snabbt bytas ut mot andra mer islamanpassade. Styrkan i vår demokrati har ju bl.a. varit just rätten att få kritisera sånt som man anser är fel, men hur gör man om man inte ens får lov att kritisera islam, när de vill införa islam i vår skolundervisning, islam i våra grundlagar, islam i precis ALLT??? Vad skall vi bekämpa detta med OM vi inte ens får framföra kritik? Nej, precis, det går inte! För vi har då gjort vårt enda vapen totalt uddlöst!Och med "i d i o t e r" som Cecilia Malmström och Birgitta Olsson som inte ens förstår att de jobbar för europas förintelse och följande islamisering, så känner jag mig inte alls säker på att man kommer vägra att ge OIC vad de kräver. För man måste komma ihåg att OIC driver på dessa krav STÄNDIGT och tar varje tillfälle i akt att trycka på världen sina krav.Och sanningen är ju att det faktiskt räcker med att de lyckas muta rätt antal personer vid ett och samma tillfälle, och då har vi gjort det helt lagligt för Islam att ta över Europa utan att någon av oss här i Europa ens får yttra någon kritik. Det skulle alltså vara spiken i kistan för den värld vi känner till.Och detta ofantligt viktiga ämne behandlar man alltså inte alls i svenska media. Det svenska folket vet alltså inte ens om hur nära förintelse vi är. Men den goda nyheten är i alla fall att vi vet att Sanna Bråding nu faktiskt är singel efter 6 år, eller att Idol-André har besökt akuten och kanske inte ens kan vara med i tävlingen.

Och så länge vi i alla fall får rapportering av sådana här supernyheter, så kanske vi inte behöver få reda på att Islam just nu håller på att göra det omöjligt för oss att försvara oss mot islamiseringen och att våra barn därmed antingen snart kommer vara d ö d a eller som bäst, medborgare med dhimmistatus eller tvångskonverterade muslimer.Denna info måste ut i bred skala, och det snabbt. För annars riskerar vi att en dag på nytt få läsa:GRATTIS Sverige, vi har nu fått en ny islamsk grundlag! (den som kan sin nyhets-rapporterings-historia, vet vad jag anspelar på)

Postat av: Kerstin

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/billstrom-har-stoppat-vard-till-papperslosa_6650114.svd

2011-11-21 @ 14:00:10
Postat av: rksmrgs

@KarlskronabloggenDå tycker jag att du ska lyssna på originalet istället.Och Anne Linnet säger en del sanningar i början också som kan vara värt att lyssna på.http://www.youtube.com/watch?v=kQ_9rNU94-8&feature=related

2011-11-21 @ 14:02:41
Postat av: Ronny

Även bland småföretag börjar det, knaka i fogarna, angående snedfördelningen, av kostnaden, där en del MÅSTE anställa kunniga, plikttrogna, svenskspråkiga anställda, medan andra nästan helt anställer folk som till stor del avlönas med statliga medel. Bl.a reducerade arbetsgivaravgifter. Detta är information från min kamrat med ett företag, med 10 anställda. Jag kan också påpeka att han röstade på SD sist....:)

2011-11-21 @ 15:43:42
Postat av: Robin Shadowes

Är övertygad om att Austin får rätt. 2012 blir året då sista spiken slås in i kontinentens kista. Hittills har OIC misslyckats men som han mycket riktigt påpekar, dom ger aldrig upp. Denna gång vid detta möte nästa månad kommer det bära frukt för dem äntligen. Därefter kommer det gå snabbt att montera ned yttrandefriheten och demokratin. M a o kommer valet 2014 aldrig bli av. Åtminstone ett av dom nuvarande partierna kommer vara förbjudna, bara p g a deras kritik mot islam. Vi som har stött detta parti kommer vara antingen fängslade eller döda. Reinfeldt med sin lapp, kommer säkert hjälpa dem att eliminera oss.

2011-11-21 @ 17:18:11
Postat av: Gustav

VI VILL INTE MINNAS Stieg Larsson,

lika litet som Tobias Huebinett eller

andra Expo-dårar - Mona Sahlin

inbegripen, som alla lider av smittosam

rasismofobi.Bild

http://expo.se/www/images/101124_stieg_464_1.jpgMåhända är kommunisten Stieg Larsson,

som var anställd på TT i 20 år till 1999,

den huvudansvarige för den förljugna

nyhetsförmedling som nu under det

Reinfeldtska vanstyrets tid utgår från

nyhetsbyrån.

http://expo.se/2010/stieg-larsson-1954-2004_3515.html

2011-11-21 @ 17:50:12
Postat av: Svensson

Det här måste vara den första regering, som försöker bota arbetslöshet med mer arbetslöshet.

2011-11-21 @ 18:04:36
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: zigge

Idag var jag med i en undersökning med diverse frågor om mitt internetanvändande,

och under punkten, vilka sidor besöker du på nätet och som är viktiga för dig, svarade jag :Avpixlat , och Thoralfalfsson.

2011-11-21 @ 18:12:18
Postat av: Tjadden

Allt handlar om i slutenden att svenska folket ska bytas ut för att utplåna de svenska värderingarna och bli ett land med slavmentalitet punkt och slut!

2011-11-21 @ 18:13:44
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Ja, det är helt ofattbart att inte Sverige/Kalmar omedelbart stoppar all arbetskraftsinvandring när världsekonomin ser ut som den gör. Stolarna bara flyttas runt på däcket, men lika förbaskat så närmar vi oss isberget. Alla vanliga människor ser detta men inte 7 klövern. Kanske att domen en dag bli hård.

2011-11-21 @ 18:49:54
Postat av: Göran

Det är aldrig de styrande som behöver ta skiten på golvet. Därför är det extra enkelt att kvotera in berikare på landets arbetsplatser.

Ingen anställd vågar säga flasklock för då blir vederbörande ögonblickligen stämplad som rasse.

Man är dessutom rädd om sin lilla lön och ser chefen peka mot ytterdörren i samma sekund som man råkade säga negerboll.

Därför får man vackert dras med burkor och 14 meter tyg på två ben, vars vokabulär består av "inte´farstaaa" och "penga baaa".Sverige är världsbäst på att förtrycka sitt eget etniska folk, som snart är i minoritet.

2011-11-21 @ 19:52:08
Postat av: Sven Dacke

En 18-årig ( MUF )bloggare åtalas för hets mot folkgrupp sedan hon publicerat en bild i sin blogg på sig och en kamrat när de gör en nazisthälsning.Postat av: Ronny

Såg något mycket vackert på bloggen , Snaphanen. Ett mer konkret nationalstiskt budskap blir svårt att slå. När kommer det en svensk sådan?

2011-11-21 @ 21:12:09
Postat av: Hulda

Kränkt-inlägg på Newsmill. Någon Safiyah Noomohamed anser sig vara fri i slöja och en massa annat.... Suck......

2011-11-21 @ 21:28:04
Postat av: Skånepåg

OTLästips. En hemsida om kommunismens brott och som jag har skummat igenom. Verkar vettig efter vad jag har sett.

2011-11-21 @ 21:28:12
URL: http://www.kommunismensbrott.se/
Postat av: Skånepåg

OT

Synnerligen läsvärt från Snaphanen. Observera slutet på det citerade stycket: "att din säkerhet beror i hög grad på dig själv". Så illa kommer det att bli på fler och fler platser i takt med den ökade massinvandringen.Oslopolisen: "Vi har förlorat kontrollen över staden."

"Det er altid godt at høre det fra hestens egen mund og i avisen, så slipper man nok for selv at blive kaldt “ekstremist” og “opvigler” i en uges tid. De samme signaler har Malmø Politi for længst sendt ud via meget sekundære kilder, skønt enhver der kigger efter, kan se at de har mistet magten for længe siden, undtagen svenske journalister, der ikke vil. Det gælder alle tre store svenske byer, ens sikkerhed påhviler i høj grad én selv."

Postat av: Hulda

Skånepåg:...

Intressant sida som med tiden kan bli riktigt bra! Ämnet behöver absolut lyftas. Kommunismen har bara vållat död och lidande.

2011-11-21 @ 22:11:32
Postat av: Lotta

Tittar just på nyheterna på TV4 om ceremonin för de vanvårdade barnen. Bengt Magnusson sa att 7 partier ligger bakom en överenskommelse om att dessa människor skall fä en symbolisk ersättning. Vilja dessa 7 partier är framgick inte. Någon som vet om något av 7-klöverpartierna inte var med i uppgörelsen eller "glömde" man som vanligt SD?

2011-11-21 @ 22:16:52
Postat av: Lotta

få och vilka skall det vara.

2011-11-21 @ 22:18:42
Postat av: S.E.K .

Morrn,morrn "Lotta" gå in på ngt som heter Budkavel" på Facebook så hittar du svart på vitt att SD tyvärr inte behandlas som det riksdagsparti som det ändå är !

2011-11-22 @ 05:46:00
Postat av: S.E.K .

Kan tala om att Jimmie Åkesson fögyllde ceremonin i Stadshuset med sin närvaro , det värmde "gött" !

2011-11-22 @ 06:35:24
Postat av: Tjadden

Fredrik Reinfeldt har öppet erkänt att han inte gillar svenska folket förvisso i förtäckta ordalag men ändå.Alltså allt vad vi kallar Reinfeldt för är sant, han har negerns påbrå och hans släkt är inte av svensk härstamning, därför tar han sig rätten att predika svenskfientliga åsikter.Vi kan då snabbt dra den slutsatsen att en utländsk svensk medborgare styr vårt land.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/akesson-reinfeldt-feg-och-foraktfull_6652584.svd

2011-11-22 @ 10:31:37
Postat av: UB

Vem "ger" våra arbetslösa ungdomar jobb? Ingen! Ingen kan heller "ge" invandrare jobb eller? De kanske ska fundera på att söka jobb i något annat land??

2011-11-22 @ 22:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0