POOHL OCH WESTERBERG

Jag fylldes av avsmak när jag idag hörde att regeringen eller Erik Ullenhag utsett Bengt Westerberg till ansvarig för en utredning om främlingsfientlighet och rasism. Bengt Westerberg nära kopplingar till EXPO fick vi prov på under Almedalsveckan i Visby 2010. Där han jobbade ihop med Daniel Poohl från EXPO med att baktala Sverigedemokraterna.


 
Daniel Poohl (EXPO) och Bengt Westerberg.    Foto Thoralf Alfsson

Genom att utse Bengt Westerberg till detta uppdrag har utredningen redan förlorat all trovärdighet och kommer med stor sannolikhet istället präglas av en stor svenskfientlighet. Sedan skall Sveriges alla ungdomar hjärntvättas genom skolans försorg och med gemensamma skattemedel.

Alliansregeringen har i och med denna utnämning lyckats vissa en så begränsad logisk slutledningsförmåga att man blir mörkrädd. Bengt Westerberg är själv intolerant och en riktig girigbuk, vilket han bevisade som chef på Röda Korset.


Kommentarer
Postat av: OT

Bengt Westerberg, den kärringen skulle jag inte ta i med tång ens.Bengt Westerberg vet mycket väl vad det är som gått snett och ändå fortsätter han!?Bengt Westerberg lyssna lite på Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeYMulticulti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and go and I've seen them take

And not long ago I started askin' whyMulticulti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk a wiser weaker man;

Mister sosse Congressman why can't you understand.Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you whart my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.Multiculti, I'll hate every inch of you.

2011-05-07 @ 02:58:54
Postat av: OT

Bengt Westerberg, den kärringen skulle jag inte ta i med tång ens.Bengt Westerberg vet mycket väl vad det är som gått snett och ändå fortsätter han!?Bengt Westerberg lyssna lite på Pete Seeger - What Did You Learn in School Today?: http://www.youtube.com/watch?v=Wf5Jn8O3s0cI learned that Bengt Westerberg never told a lie.

I learned that Bengt Westerberg has a low salary.

I learned that Bengt Westerberg is mr tolerance.

I learned that Bengt Westerberg always knows best.

I learned that democracy are heavy taxes without representation.

I learned that multiculti are a blessing.

I learned that everybody's free.

And that's what the teacher said to me.

That's what I learned in school today.

That's what I learned in school.

2011-05-07 @ 03:27:36
Postat av: Skaraborgare

Att utse Bengt Westerberg till ett sådant uppdrag är något helt oerhört.Man saknar ord.På något sätt belyser förfaringssättet den "politiska adelns" arbetssätt.Bengt Westerberg avpolleteras som ordförande i Röda Korset nu till sommaren.Därför behöver han ett nytt jobb.Partikamrat Ullenhag (FP) står givetvis till tjänst och erbjuder honom ett utredningsuppdrag med vad man kan först rundligt tilltagna arvoden.

2011-05-07 @ 05:36:02
Postat av: annsoh

Hej! :) Vad händer idag då :)? Kram söt du är!

2011-05-07 @ 06:29:56
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Gabriel

Hej.. Schysst blogg och cool design.. Inspirerande.. Har själv en nystartad pappablogg om livet som ensamstående pappa till min grabbar.. Leon och Mio.. Kul att skriva om våra äventyr tillsammans.. Kramar Pappa Gabriel..

2011-05-07 @ 06:43:00
URL: http://gabrielgavric.blogg.se/
Postat av: Hulda

Alliansregeringen har fått PANIK. Nu dalar KD,s siffror under 4% och då kan det bli problem i nästa riksdagsval.

Sedan kan man fundra över om detta är värdigt en demokrati.. C:a 330 000 människor röstar på ett parti i ett demokratiskt val.

Partiet hamnar i parlamentet. Ett tag efter det tillsätter regeringen en utredning med ändamål att hjärntvätta minderåriga skolelever så att de inte röstar på det partiet i kommande val..

Partiet klassas för "rasistiskt", det absolut fulaste man nu för tiden kan kalla någon.

Men den "rasismen" gäller endast Svenskars kritik över massinvandringen och alla de problem som finns i dess kölvatten. Gruppvåldtäkter, bilbränder, bidragsfusk, grov kriminalitet, kvinnoförtryck, mm ska inte kunna få kritiseras.

Om en invandrare gnäller över oss Svenskar - då är det ALDRIG "rasism"..

Statens påverkansorgan EXPO får nu hjälp av Bengt Westerberg i kampen mot Svenskens fria vilja.........

Jag får tyvärr framför mig bilder av Östtyskland, STASI, Nordkorea, Hitlertyskland mm..

2011-05-07 @ 07:12:31
Postat av: S-E Karlsson

Fy faen säger jag vilka läskiga typer ,man får innerligt hoppas att dom är för sent ute !

Heja SD !

2011-05-07 @ 07:12:58
Postat av: Allemand

De kommer att bli väldigt bruna om de skall tvättas med järn ;-)

2011-05-07 @ 07:31:03
Postat av: Stefan K

Vi minns att det var Westerberg som avskaffade Luciabeslutet 1991 och öppnade dörrarna på vid gavel, så han är synnerligen skyldig till situationen i dagens Sverige.När Ullenhag står i tv och säger att detta inte är direkt riktat mot SD så ljuger han sig blå. Klart det är!Nu kommer varje svensk skolelev att bombarderas med propaganda för en hög invandring och mot SD och andra som framför kritik.Inte tror jag att invandrarnas, främst muslimernas, intolerans och rasism kommer att behandlas i utredningen.När ska pk-Sverige lära sig att det inte är människorna vi vänder oss emot, utan den politik som leder Sverige in på en märklig väg där slutstationen stavas nedmonterad välfärd, hög arbetslöshet, utanförskap och etniska motsättningar.Tänk att regeringen Reinfeldt är så rädda för att visa sitt misslyckande att de är villiga att rasera Sverige som en demokratisk stat.Jag röstade förr på moderaterna, men önskar nu av hela mitt hjärta att regeringen avskaffas, att fler moderata väljare lämnar partiet och att Reinfeldt avgår och aldrig mer förknippas med svensk politik.

2011-05-07 @ 08:31:54
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: jägarn

Bengt Vetbästeberg är till och med mer oseriös än zigenarnas självutnämnda taleskvinna Maria Leissner, ett annat stolpskott från ett parti på dekis.

2011-05-07 @ 08:56:00
Postat av: Micael Foghagen Politisk sekreterare (SD) Kalmar Län

Tyckte också att det var ett stort dåligt skämt att utse Westerberg, men å andra sidan kan det ju faktiskt gynna oss.Ett stolpskott med minimalt förtroendekapital är ju ett väldigt tacksamt mål att fälla - räcker med ärtbössa med förbundna ögon...Så jag är faktiskt full av optimism, konstigt nog...

2011-05-07 @ 09:12:55
Postat av: Stockholmförortsbo

SD måste komma igång med papperstidningar och webbtidningar som beskriver verkligheten som vi SD'are ser den. SvD är väl den enda tidning som så smått vågar kritisera invandringen och multikulti.SD borde kunna lägga 10 miljoner per år på en tryckt tidning och en liten redaktion så att våra röster kommer ut till gemene man. Tidningen kan delas ut gratis i storstädernas kollektivtrafik till att börja med. Det är dags att få slut på hjärntvätten och se all information och alla argument. Så krossar vi Bengt Vetbästerberg och hans anhang som har förstört Sverige i minst 20 års tid. De ser våra åsikter som ett hot och startar krig, låt oss ta upp handsken och svara med moteld. Anfall är bästa försvar.

Postat av: Stefan K

Jag vet inte om Reinfeldt, Ullenhag och Westerberg är okunniga om verkligheten eller om de väljer att blunda.Snälla, titta er om i samhället och ta del av den verklighet ni försatt Sverige i.Kan ni överhuvudtaget inte förstå varför SD växer och varför allt fler börjar protestera? T.o.m. personer med invandrarbakgrund väljer att rösta med SD, flytta från förorterna och skriva kritiska ledarsidor i gammelmedia.Lär er en gång för alla att det inte är personerna vi kritiserar, utan den förda politiken och så länge denna politik förs kommer människor att kritisera och protestera.Det hjälper inte att utreda och förfasas så länge verkligheten finns utanför fönstret.Nu har ju ovan nämnda personer sina fönster riktade mot en helt annan verklighet än de flesta, så självfallet tar de inte del av vardagen för många svenskar och invandrare.Du vet Fredrik, det är aldrig för sent att be om ursäkt för gjorda misstag. Det är modigt att erkänna dom och sedan göra om. Nu gör ni förändringar i A-kassan, sjukförsäkringarna och andra kritiserade områden. Varför inte passa på att göra om i invandringspolitiken samtidigt, så ska ni se att mycket kommer att lösa sig i framtiden.

2011-05-07 @ 09:24:32
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Stefan A

Westerberg har visat att det går att tjäna pengar, grova pengar, på att vara "god", vi som inte tjänar några pengar på godheten utan måste betala, är det förstås lite svårare för.Hoppas och tror att detta försök av regeringen till indoktrinering av ungdomar kommer att misslyckas, och ge ungdomarna en sund och kritisk hållning till allt vad regeringen gör och säger, verkligheten brukar korrigera det drömmande politiker hittar på,hjälper föga att visa bilder från andra världskrigets koncentrationsläger om man samtidigt blir "bötad" på mobilen av invandrargäng,i vilket fall som helst måste detta tas upp i riksdagens talarstol,tycker inte man skall använda mina skattepengar till propaganda mot ett av riksdagens partier,som det naturligtvis är menat som oberoende av vad de påstår.

2011-05-07 @ 09:27:57
Postat av: Tobbe

Visst är tilltaget smaklöst... Så uppenbart att man ska indoktrinera nästa generation för att därmed neutralisera fenomenet med oliktänkande. Dock är jag inte odelat pessimistisk över detta. Ungdommarna är inte dumma. De är defenitivt inte lika lättduperade som de äldre generationerna, som fostrats att tro blint på media. Eftersom jag vet att SDU går ut hårt för att bemöta detta (synnerligen klokt) så kalkylerar jag med att fanstyget mycket väl kan slå tillbaka på "antirasisterna". För en gångs skull kommer ungdommarnas instinkt att ifrågasätta de vuxna att vara synnerligen klokt. Om du som elev utsätts för denna sorts propaganda och är MEDVETEN om det så är det ju inte särskilt svårt att förstå varför Sverige ser ut som det gör. Kör på hårt SDU, detta är ett mycket viktigt slag!

2011-05-07 @ 09:33:32
Postat av: jonas

BW är nog sveriges värsting - glömmer aldrig när han inte visade respekt för ND. Never - we wont back down

2011-05-07 @ 09:55:00
Postat av: Martin

Svenska folket generellt har förmodligen mycket vag kännedom om vad Bengt Westerberg "bidragit" med i arbetet att förstöra Sverige, och därför kommer utredningen antagligen att passera som absolut sanning likt mycket annat på detta område - t.ex hela expos verksamhet.Vi vet nämligen redan nu vad Westerbergs så kallade utredning kommer innehålla, samt att medierna+regimen+expo et al. haussar den å det grövsta därefter. Det är så det fungerar, och man bör se och förstå detta och liknande tilltag från regimen+media på sådant vis. Frågan blir därför vilken effekt tilltaget får, och huruvida ungdomen kan få redig information via Internet för att motverka det.Där spelar kritikerna en viktig roll, som ju t.ex expo vet och därför in i det längsta kommer fortsätta med sin åsiktsregistrering, brandmärkning och rena rama karaktärsmorden på hederliga medborgare för att hålla "röstboskapen" i schack. Röstboskapen är inte mitt ordval på svenska folket, men det måste vara en sådan syn regimen+media faktiskt har på oss när sådant här ständigt initieras.Det hela bär tydliga drag av att försöka dölja vad i hela friden man "lyckats" göra med svenskarnas land - på rekordtid.

2011-05-07 @ 10:11:01
Postat av: Magentan

Thoralf skrev: "Genom att utse Bengt Westerberg till detta uppdrag har utredningen redan förlorat all trovärdighet och kommer med stor sannolikhet istället präglas av stor svenskfientlighet."Att "utredningen" skulle präglas av stor SD- och Svenskfientlighet var ju själva avsikten redan från början.

Att "utredningen" förlorar all trovärdighet genom att Westerberg utsetts till ledare kan väl bara vara till fördel för SD. Det visar ju med all tänkbar tydlighet regeringens smutsiga intentioner med detta nya DDR-påfund.Här kommer ett par prov på den typ av "reklam" som Westerberg har fått i massmedia.Följande fanns på Göteborgs-Postens diskussionssida för ett par veckor sedan:

"44.000 HAR LÄMNAT RÖDA KORSET"

"Svenska Röda Korset förlorade en femtedel av sina medlemmar förra året. Förskingringsskandalen och höga arvoden skadade förtroendet och det kommer att ta många år att reparera skadorna, tror generalsekreteraren Ulrika Årehed Kågström..."

Här är ett exempel på kommentarerna:

"Skrivet 21 apr 2011 14:52 Sven E-son

Agnes (Ej registrerad) skrev: Westerbergs girighet fick mig att sluta skänka pengar till Röd Korset.

Rätt Agnes! Så länge Westerberg finns i närheten av något så går det åt h-e. Och det gör det snart med Finansinspektionen för där är han ordförande!!"

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.607565-44-000-har-lamnat-roda-korset?articleRenderMode=article_full_discussionI onsdags skrev Lokaltidningen Helsingborg följande:

"EN TREDJEDEL HAR LÄMNAT RÖDA KORSET"

af Donner- och Westerbergeffekten har slagit till även lokalt

Helsinborg: Röda Korset har tappat ett stort antal medlemmar. Över hela landet har drygt 40.000 medlemmar lämnat föreningen. I Helsingborg har organisationen tappat hela 30 procent av medlemmarna."

[...]

"Förtroendekrisen i och med Johan af Donners bedrägeri är en av anledningarna till medlemsförlusten. Men Olle Wredström tror att Bengt Westerbergs höga ersättningar irriterar mer."

http://lokaltidningen.se/roda-korset-tappar-en-tredjedel-av-medlemmarna-/20110504/artikler/110509887/1086#ixzz1LeEFawum

2011-05-07 @ 10:20:23
Postat av: s29

7-klövern tror sig vara invandrarvänliga, men det ända dom åstadkommer är att ge samtliga invandrare dålig status i vårat samhälle. Genom att släppa in alla snyltare och krimminella dom kan uppbringa. Föressten hur kan ett land som har varit befriat från krig i 200år,som aldrig har haft några större miljökatastrofer,som i generationer haft ett strävsamt levnadssätt och inte flängt ut i strejker titt och tätt.Och som dessutom fick allting serverat efter andra världskriget,när hela Europa behövde vår hjälp att byggas upp igen? Såg på TVn igår att dom antifasistiska sossarna på förtiotalet försåg tyska nassarna med femtio procent av deras stålbehov under kriget.Tycker personligen att Bengt Westerberg är en girig hycklare,som jobbar åt röda korset med snyltarvoden. Jag själv som "rasistisk" sverigedemokrat har betalt för ett fadderbarn dom senaste sex åren,utan egna vinstinntressen.

2011-05-07 @ 10:21:32
Postat av: s29

Oups! Min frågeställning ovan är förstås hur Sverige under rådande omständigheter kan ligga back ekonomiskt.Sorry.

2011-05-07 @ 10:28:27
Postat av: Magentan

@ Martin

"Svenska folket generellt har förmodligen mycket vag kännedom om vad Bengt Westerberg "bidragit" med i arbetet att förstöra Sverige, och därför kommer utredningen antagligen att passera som absolut sanning likt mycket annat på detta område ..."Att Westerberg har orsakat problem bland annat i samband med massinvandringen under Balkankriget är fortfarande en hel del medvetna om. Dock är det ännu viktigare att det nu finns många som anser att de PERSONLIGEN har blivit utnyttjade av Westerberg pga hans så tydligt visade girighet som ordförande i Röda Korset.

2011-05-07 @ 10:36:22
Postat av: MartinA

Jo, regeringen Reinfeldts reaktion på SDs riksdagsinträde och sin egen minoritetsställning är att söka göra illa och söka förstöra och söka skapa konflikter. Som vi sett med ambassadnedläggningar, migrationsöverrenskommelsen och nu det här tjuvnypet.

2011-05-07 @ 10:52:36
Postat av: lassekolja

När jag såg Regeringens frälsare tillika den framstående landsförrädaren Bengt Westerberg i gårdagens Aktuellt hörde jag en röst, som sa: "Undan med Er alla sanningssägare från SD, här skall tvättas elevhjärnor!"

Nu gäller det att SD & SDU ökar offensiven i skolorna och därigenom gör sitt yttersta för att rädda eleverna från de mångkulturella lögnerna skattebetalarna från bedragarna!

2011-05-07 @ 11:03:49
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tony Ingman

Här får vi ännu ett kvitto på Reinfeldts förakt mot

pursvensken, att tillsätta en utredning för att folket börjar att oppunera mot tokinvandringen är

oförskämt, att sätta in den arrogante B.Westerberg

som är en av dom mest avskydda figurer när det gäller invandring, är att spotta svensken mitt i ansiktet.Hans uppträdande när han satt i regeringen

var beklämmande, han är dessutom pappa till att flera grova krigsförbrytare från balkan idag lever

i en skyddad tillvaro i Sverige.

Är Verkligen Reinfeldt och hans regering vid sina

sinnes fulla bruk? Jag tillåter mig tvivla!

2011-05-07 @ 11:04:32
Postat av: Kalle

Bengt Westerberg bodde i sin ungdom i Södertälje. Hans far hade en färghandel som Westerbergs bror senare tog över.Westerberg gillade inte multikutistaden Södertälje utan flyttade/flydde därifrån som många andra pursvenskar har gjort.2011-05-07 @ 11:09:00
Postat av: alf

En notis i dagens "Bohusläningen":

KAMERATJUV SKA UTVISAS

En 64-åring som stulit kameror och annan fotoutrustning på Torp har fått sin dom.

Han döms till fängelse i två månader och utvisning från Sverige.

Mannen greps i januari då han avslöjades med att stjäla i en elektronikaffär.Så visst utvisas utlänningar för allvarliga brott!

Mord och våldtäkter är tydligen inte vidare allvarligt i en bananrepublik.

2011-05-07 @ 11:25:28
Postat av: Tony Ingman

Jag hoppas att när den arrogante Bengt Westerberg visar sitt tryne i Skolorna att Eleverna börjar att skratta ut honom, och också gärna frågar honom hur det känns att pungslå en hjälporganissation på

ihopsamlade medel, han bör nämligen visas det förakt som han är värd.

2011-05-07 @ 11:36:25
Postat av: Rättvis

Hycklarnas konung,, Bengt Vesterberg, har alltså satts av regeringen att hjärntvätta våra barn.Georg Orwell skriver om ett sanningsministerium, ett ministerium som skulle ombesörja att regimens lögner fick stå oemotsagda och betraktas som officiella sanningar.Så rädd för sitt folk kan en regim vara och så rädd är den svenska för att folk ska ta till sig sanningen och utnyttja sina demokratiska rättigheter.

2011-05-07 @ 12:03:06
Postat av: Robin Shadowes

Jag hoppas innerligt att alla tänkande och självständiga elever reser sig ur sina bänkar och går ut ut klassrummet så fort landsförrädaren Bengt Westerberg träder in i salen.

2011-05-07 @ 12:09:41
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Non serviam

UBL är inte islam´s första terrorist,

Och den muhammedanska terrorn började inte den 11 sep 2001,

... som många i västvärlden tror!Den muhammedanska terrorn inleddes i början av 600-t och islam´s första terrorist var grundaren Muhammed själv.

Muhammed förkunnade sin barbariska vålds- och terrorlära i början av 600-talet och förklarade rensningskrig mot allt oliktänkande först i arabien, innan han småningom och hans efterföljare sedan satte kurs utåt för att ävenledes betvinga resten av världen till underkastelse (på arabiska islam)!

Norden och Nordamerika har fram till våra dagar varit förskonade från den muhammedanska terrorn men nu har den även nått hit.

2011-05-07 @ 12:11:27
Postat av: ! ! !

Daniel Poo

på Expoohttp://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

2011-05-07 @ 12:18:36
Postat av: MatsBern

Yttrandefrihet är ett begrepp som Sverige saknar,den vänsterextrema journalistkåren och politikerna som bor i svenska överklassområde,vilka är kliniskt rena från utlandsfödda,det är dessa som med en dåres envishet försöker övertyga svenskarna om att vi är ett mångkulturellt land och att vi ska anpassa oss till det nya.

Tyvärr hjärntvätten och indoktrineringen fungerar inte längre,vi har ett nytt forum som ni inte kan tysta och manipulera,INTERNET kallas det.

Våra ungdomar är för vakna för att gå på den vänsterextrema propagandan som regeringen beställt och som ska exekuteras via den marxistisk/leninistiska extremist organisationen Expo.

Våra barn och ungdomar blir dagligen och stundligen kulturberikade,det går inte att informera eller indoktrinera bort detta faktum.

2011-05-07 @ 12:42:07
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Anonym

Carin Jämtin gör muslimsk pudel:

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/07/carin-jamtin-gor-en-muslimsk-pudel/#more-84953

2011-05-07 @ 12:53:15
Postat av: Inge Sandén

Nu har åter våra fiender skjutit sig i foten.

Vetbästerberg är en av dom i offentligheten som har det lägsta förtroendet och efter skandalen i Röda Korset är det näst intill noll.

Att denne sverigefientlige hycklande godhetsprofet blivit utsedd av Ullenhag,kan bara gynna SD.

Eftersom alla skolungdomar i motsats till pensionärerna använder internet till 100% kommer SDU att se till att varje påhopp på SD inte får stå oemotsagda.

Alla föräldrar som har barn och vi äldre som har barnbarn,vi skall öva in några bra motargument hos barnen,när generalen och hans soldater kommer på besök.

Håller nu på att trimma mitt barnbarn.

Hon vinkar och får ställa en fråga.

När förskingringen av våra skänkta pengar till Röda Korset uppdagades stod det också att läsa,för att få ihop pengar till din lön,måste alla snälla och goa tanter i RK sticka 30.000 par vantar som sedan skulle säljas för 33,33 kr/st innan din lön kunde utbetlas.

B.W.frågan ligger utanför ämnet.

Flickan.

Ja,men det är svårt att tro på vad du säger,när man vet ditt förflutna inom RK.

Kampanjen kommer att slå tillbaka på PK-iterna och i valet 2014 röstar 700.000 pursvenskar på SD.

2011-05-07 @ 13:32:53
Postat av: Rättvis

Sen måste man fråga sig varför PK-regeringen utmanar all anständighet och hänger ut sig själv och hela Pk-Sverige.För ingen ska inbilla mig att beslutet fattats annat än med stor vånda. Regeringen signalerar ju nu öppet sitt förakt mot demokratin och det öppna samhället. Många kommer att i vredesmod lämna PK-partierna, en del går till soffan , men de flesta säkert till SD.

Tänk vilken desperation inför SD:s popularitet. Kan det vara så att PK tagit del av prognoser enligt vilka SD går fram som ett jordskred i valet om en vecka?Kan det vara regeringens tillkortakommande med sin invandringspolitik som orsakat paniken?

2011-05-07 @ 14:31:27
Postat av: Non serviam

Underkasta dig eller dö!Detta är islam förklarad med bild och text på islam´s egna standar:

Arabia_Flag_Variant%281934%29.svg?uselang=sv" rel="nofollow">http://commons.wikimedia.org/wiki/File:SaudiArabia_Flag_Variant(1934).svg?uselang=svDet är det här som den muhammedanska imperialismens medlöpare Bengt Westerberg, Erik Ullenhag och co vill påtvinga oss.

2011-05-07 @ 14:34:42
Postat av: Lotta

OT/

Läs om ”Karin” och hennes vidriga uppväxt i Sverige. Det är ta mig faan skändligt och ett hån att man först nu lyckas klämma fram en ursäkt och småsmulorna 250 000 kr för ett helt liv som blivit förstört är så löjeväckande att det saknar motstycke. Här kan den nya adeln få 60 000 för att man vägrar ta en svensk kvinna i hand och 100 000 för att man inte fick en lägenhet. Fy faan svenska politiker och makthavare ni borde skämmas å det grövsta. Vill ni återupprätta ert redan mycket skamfilade rykte låt då dessa människor själva bestämma vad de tycker att ett förstört liv är värt.

Postat av: Non serviam

Underkasta dig eller dö!Detta är islam förklarad med bild och text på islam´s egna standar:

Arabia_Flag_Variant%281934%29.svg?uselang=sv" rel="nofollow">http://commons.wikimedia.org/wiki/File:SaudiArabia_Flag_Variant(1934).svg?uselang=svDet är det här som den muhammedanska imperialismens medlöpare Bengt Westerberg, Erik Ullenhag och co vill påtvinga oss.

2011-05-07 @ 14:41:16
Postat av: Non serviam

(Länken ovan fungerade inte, testar med en annan)Underkasta dig eller dö!

Detta är islam förklarad med bild och text på islam´s egna standar:

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Saudi_Arabia.svg

Det är det här som den muhammedanska imperialismens medlöpare Bengt Westerberg, Erik Ullenhag och co vill påtvinga oss

2011-05-07 @ 14:49:52
Postat av: Kasta ut islam!

Tant Jämtin backar om muslimsk helgdag!"I Ekots lördagsintervju hävdar Carin Jämtin att hennes uttalande om muslimsk helgdag ryckts ur sitt sammanhang ur ett längre resonemang.

- Jag kommer inte och vi kommer inte att driva den här frågan, sade hon.

Hon klargjorde också att hon fått många negativa reaktioner på uttalandet".Kan man lita på kärringen?!http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=157348623

2011-05-07 @ 15:18:36
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det finns bara ett ord att säga: NEPOTISM. Hur kan Ullenhag ha så dåligt omdöme att han utser Bengt W till detta uppdrag. Kan inte tänka mig att Bengt W har något större förtroende efter vad som hände i RK. Det var endast att ordna ett jobb till en gammal kompis, vilket kommer att spä på politikerföraktet ännu mer. Men är övertygad om att detta kommer att gynna SD. Någon har sagt " sitt bara still i båten, och låt de andra göra bort sig " och precis är vad som nu sker. Tack E.U.

2011-05-07 @ 15:33:46
Postat av: Alla(h) ska med!

Beatrice Ask vill införa Usama Bin Laden´s himmelsfärdsdag, 1 maj, som helgdag i Sverige:http://www.youtube.com/watch?v=sGdb2r4849w2011-05-07 @ 15:39:41
Postat av: Gruvmor

Hah, BW behöver inte ens göra nåt konkret, han kan ju bara kopiera textmassor direkt från Expo, för resultatet av sådan "nollforskning" vet ju alla redan innan den ens har påbörjats.

2011-05-07 @ 17:42:43
Postat av: Calle

Påminner om Hitlertiden och indoktrineringen av unga som gick så långt att dom t.o.m. angav sina egna föräldrar om dom var oliktänkande.Det handlar om makten , därför görs allt, inte för Sveriges bästa, utan mot SD.Se Jämtins pudel, den kom när dom förstod att folk tycker att SD: s kritik var berättigad och att detta gynnar SD.

2011-05-07 @ 18:23:55
Postat av: J B Doe

Det är visserligen långt till nästa val, men när det kommer så gäller det att påminna väljarna om Jämtins förslag. Pudeln betyder ingenting. Den gjordes av självbevarelsedrift.

2011-05-07 @ 19:24:02
Postat av: Skaraborgare

Bengt Westerberg har kört Röda Korset i botten.

Svindlaren,Donner har enligt domslut lurat av orgsnisationen ca 8 miljoner kronor.

Den ene hamnar på ett fängelse.Den andre,Bent Westerberg,premieras med ett rejält arvoderat utredningsuppdrag.Detta är som sagt något helt oerhört.Jag förutsätter att Thoralf (SD) tar upp detta i riksdagen.Personbyte ett absolut måste.Om utredning så föreslår jag direkt Göran Johansson (S) som ordförande.En person som står stadigt örankrad i den bohusländska myllan.När jag får tid skall jag reda på vad vi får betala för detta.Bengft Westerbergs nya försörjningskröna.

Jag mår nästan illa av detta skitspel.

2011-05-07 @ 21:43:49
Postat av: maminka

Thoralf, efter Bengts utnämning mailade jag igen till honom. Jag bombaderar honom sedan i november angående en styrelsemedlem i Röda Korset Abdullahi Aress som enl. Migrationsverkets domstol har deltagit i sina halvsyskons asylbedrägerier, har lämnat upplysning som han hade tillgång till som tidigare chef på Invandrarverket, numera Migrationsverket. Fast jag har bifogad länk till domen, vägrar Bengt att erkänna detta och säger att det inte är sant. Jag har även påtalat hans deltagande i Luciabesluts stopp efter att han blev socialminister i Bildts regering år 1991. Jag är rak på sak och påtalar alla hans och andras PK politikernas ansvar för landets katastrofala utveckling. Att jag, som är uppvuxen i ett fd öststat med totalitär kommunistiskt regim ser att likadan odemokratiskt system växer här i Sverige.Så nu efter detta nya spektaklet med honom som ledare för utredning skrev jag på nytt. Jag påtalade att den här utredningen är ingenting annat än verktyg som ska användas till att skrämma svenska folket som har vaknat och insett vad som pågår bakom kulisserna och hur vi blev lurade i alla år. Vidare att denna utredning är ett politiskt spel inte långt från politiken i östländerna på 50-talet.

På slutet nämnde jag även EXPO som är sammanslutning av extrema vänster och som jag trodde passade ihop med sossar, men inte med höger. Men eftersom Alliansen är numera lik DDR och andra fd öststater när det gäller politik, passar de kanske bra ihop med Alliansen. Mera blev det. Jag får se vad han svarar. Sedan november blev det hela 12 st mail. Jag skriver bara sanning, inte förolämpar, så han kan inte polisanmäla mig. Jag tror att han är ganska snopen att jag vågar. Det är bara sanningar som jag skriver.

Om Aress kan ni läsa på:

http://dl.dropbox.com/u/11027547/muhamed.aress.pdf

Han är även styrelsemedlem i Röda Korsets folkhögskolan och jobbar även åt SIDA.Mailadress till Bengt Westerberg är:

bengt.westerberg@telia.com

2011-05-08 @ 01:33:54
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

I Karlstad genomföres nu ett s k ungdomsfullmäktige

där skolungdomar skall verka som ett vanligt KM.

Problemet är att endast två av dessa ungdomar skall väljas av den övriga "eliten", och inte utses

av de politiska ungdomsförbunden. Naturligtvis är detta ett steg i att indoktrinera våra ungdomar.Jag hoppas att vårt SDU kör stenhårt bland skolorna

i Karlstad för att erhålla en plats bland dessa två! Tyvärr tror jag att även då, kommer valet att försigå med fusk, precis som hände vid senaste valet. Det är "fula fiskar" som idag verkar i grumligt vatten, allt för maktens skull!Här måtte vi snarast "öppna" en egen tidning/tv som visar dagens bedrägeri mot befolkningen. Fula drag måste bemötas med öppna drag, så är det idag.Demoskops senaste opinionsmätning för maj månad visar rekordsiffror för SD! Vi ökar med hela 2,2 %

emedan M tappar hela 4,4 %. Vi bryter snart 10 % vallen, och folket jublar. Skriverierna om "sannfinländarna" har nog gjort sitt för att öppna slutna ögon...

2011-05-08 @ 14:56:14
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag skrev i hastigheten KM men det skall stå KF

(KommunFullmäktige) givetvis. Beklagar mina synder!Och det var PI som kom med färska nyheter om opinionsmätningen hos Demoskop!

2011-05-08 @ 15:01:50
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Jag skrev i hastigheten KM men det skall stå KF

(KommunFullmäktige) givetvis. Beklagar mina synder!Och det var PI som kom med färska nyheter om opinionsmätningen hos Demoskop!

2011-05-08 @ 15:03:11
Postat av: EssendonHa ha, det skall åkas ut till skolorna för att hjärntvätta skolungdomar!Påpeka även att jorden är platt, för det tror vi på och vi avser därför övertyga er.Kan man hoppas på att ”föreläsarna” får lite överraskningar, hämtade från nutiden..

2011-05-09 @ 11:17:37
Postat av: lassekolja

Att Ullenhags och Westerbergs tvätt av elevhjärnor kommer att ske med skattepengar borde vara straffbart! Hur är detta möjligt? Är det verkligen helt i linje med våra svenska demokratiska värderingar? Kommer Erik Almkvist också kunna åka runt som motkraft för skattepengar.

I en demokrati, värd namnet, borde Bengt Westerberg alternativt Ullenhag OCH Jimmie Åkesson åka runt i skolorna och debattera migrationspolitiken med eleverna, men då faller ju hela Sju(k)klöverns ensidiga idé.

I vissa fall är tydligen "enfald" bättre än den annars så fantastiska mångfalden!!?!!

2011-05-09 @ 14:58:20
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tjadden

StockholmförortsboDet finns en alldeles utmärkt tidning "Nationell Idag" som står på svenskarnas sida som då innebär att SD får vara med i denna tidning och publicera någon artikel eller skriva något på läsarnas insändarsidor.

Man ska veta att det förekommer positiva artiklar om SD även om det förekommit några som har ifrågasatt SD agerande i vissa frågor men ändå på ett vänskapligt sätt.

Trots att jag är Sd,are så läser jag Nd tidning som avslöjar vad etablissemanget sysslar med som inte går att läsa om i vanliga massmedia och främst den sanna bilden om Sverige.

2011-05-09 @ 15:34:14
Postat av: Gute

En stor skam för demokratin när dessa hycklare skall propagera sin smörja.

Men folk är klokare än att låta sig manipuleras av deras svammel, så det slår tillbaka på dem själv i slutändan!

Bengt Westerberg är ju en lika stor belastning som Mona Sahlin, misslyckade politiker med tveksamma affärer!

2011-05-09 @ 20:58:22
Postat av: Matspp

BW har orsakat stor skada land och rike runt.Rent allmänt kan säjas att förstörelse är psykopats främsta kännetecken.

2011-05-10 @ 00:04:00
Postat av: Ludvig

Så länge som Bengt Westerberg var ordförande för Röda Korset så vägrade jag att lägga något i insamlingsbössorna. påtalade också detta för dessa som jobbar utan ersättning och fick förstående svar.

2011-05-10 @ 07:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0