UTLÄNDSKA LIGOR STÅR FÖR HÄLFTEN AV INBROTTENPolisen i Kalmar sticker ut näsan och vågar påstå att minst hälften av inbrotten begås av utländska ligor. Det minsta man kan kalla Ulf Eriksson för är politiskt korrekt. Jag gissar att situationen är densamma i Blekinge då jag misstänker att dessa ligor kommer till Sverige via de färjelinjer som finns från bland annat Karlskrona till Polen och därmed alla de gamla öststaterna.

Det är många sanningar som uttalas i artikeln av Ulf Ericsson.

”De senaste fem åren har inbrotten ökat i hela södra Sverige och Kalmar län. I november tillsatte polisen en särskild grupp som fokuserar på inbrotten.

– Gruppen har haft framgångar och vi har gripit utländska ligor i Kalmar län, Blekinge och Kronobergs län, säger Ulf Ericsson.

– Om man tittar på konstellationerna handlar det om grupper som är hitskickade för att begå brott. De står inte för alla brott. Hälften av inbrotten som begås är seriebrott av utländska ligor.”

Uppenbarligen har polisen blivit ganska uppretade på kriminologen Robert Andersson och nu ger Ulf Ericsson svar på tal.

Polisen fick i september kritik från kriminologen Robert Andersson från Växjö. Han menade att polisen målar upp bilden av hemska utländska ligor för att lättare kunna få resurser.

– Vi har goda grunder för att det rör sig om en gränsöverskridande brottslighet. Hälsa kriminologen att om han vill lära sig mer om inbrott kan han komma och titta på rättegången med ligan, säger Ulf Ericsson.

Om man sedan funderar lite över vilka det är som begår den andra hälften av inbrotten i vår del av landet så är det nog inte en alltför djärv gissning att en hel del av dessa brott begås av personer med utländsk bakgrund som är boende i Sverige. Då kanske det inte är så underligt om en majoritet av de som sitter i svenska fängelser har utländsk bakgrund.

Tyvärr finns inte artikeln på nätet.
Frågan är om Barometeren kommer lägga upp den på nätet eller om man väljer att mörka denna nyhet på nätet?


Kommentarer
Postat av: Tjadden

Jag undrar vad denna kriminolog anser värdet av bilden över Olof Palmes mördare som Palme-kommissionen har fastställt.http://www.scribd.com/doc/50180187/Palmemordet-snabbkurs-allt-som-ar-mystiskt

2011-03-07 @ 11:47:47
Postat av: Tjadden

Så här såg Palmes mördare ut enligt ett vittne.http://cache.hostmyjpg.com/71b5234546_sk_rmavbild_2011-03-07_kl._07.29.09.png

2011-03-07 @ 11:50:57
Postat av: Eric

Jaja, den "sociala turismen" kan ta sig olika former.

En del väljer att göra "direktuttag" av bidragen hos medborgarna..

2011-03-07 @ 12:36:46
Postat av: Gubben o Gumman

Mycket modigt gjort av Ericsson,men vi behöver flera myndighetspersoner som med fakat och stake ger sej in i denna cirkus i landet.Detta handlar ju inte om ursprung eller hudfärg.

Detta är kriminella som kränke svenska medborgare dessutom av olika bakgrund.Bra rutet Ulf Ericsson Gubben o Gumman vinkar från Getingen för fullt.Ställ detta mot senaste beslutet om illegalt vistandes i Sverige hur försörjer dom sej?"Statistik är ett sanningsenligt språk"Citat Leif GW Persson

2011-03-07 @ 12:56:42
Postat av: Gubben o Gumman

Fakta skall det givetvis vara

2011-03-07 @ 13:03:52
Postat av: Essendon

He he, underbart uttalande av Ulf Ericsson till den uppenbarligen PK-skadade kriminologen!Verklighen gäller före kartan, för att uttrycka sig mossigt.

2011-03-07 @ 13:34:54
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Svensk grundlag är ändrad så att dom klåparna som söker sej till armen skall få skjuta på egna medborgare.Det är väl inte gänget i Rosengård direkt man avser

Nyss fördömde 32:an Clownfeldt" Khaddafi för att han vänt vapnen mot sitt egna folk.Gubben o Gumman fördömer ClownfeldtDessutom får väl våra solidier boys det kärvt i o med att dom skjuter ihjäl varandra när det smäller.Svenska armen är livsfarlig fast på fel sätt.

2011-03-07 @ 14:56:54
Postat av: Gubben o Gumman

OT :Tomas Mattson hyllar Jan Hellin och Lena Pingpongs "avslöjande om SD ang fingrarna på fel ställer på tolvåringar.Där har ni ett bra exempel på hur Sveriges schizofrena samhällspussel verkar Boljeviker joddlare SVT68 Shit-Channel 4 mfl i djup symbios.Klockrent.,

2011-03-07 @ 15:00:04
Postat av: Tjadden

Självklart att massmedia och experter likt kriminologer och annan typ av expertis vet så väl hur det är ställt med landets kriminalitet och vilka som dominerar i branschen.Saken är den, att det man gör är att undanhålla sanningen så att vi svenskar inte tar lagen i egna händer och förgriper oss på de kriminella invandrarna.Betänk vilket avslöjade det skulle vara, som är att erkänna mångkulturen som förkastlig, om massmedia också kritiserade kriminaliteten och vilka det är som dominerar den. då skulle inte sjuklövern sitta i någon riksdag i dag, logiskt sett skulle folk vägra att rösta på demDet är därför vi nationella ska tystas till varje pris, för att vi avslöjar sanningen om politikerna, hur de medverkat till att förstöra vårt samhälle och i det här sammanhanget, så föddes deras idé att kalla oss för främlingsfientliga för att få övriga folket på sin sida, trots att vi är fientliga till deras förda politik och ingeting annat.Visst är vi ytterst irriterade över dem vi föder bland invandrarna, som visar sin tacksamhet genom att förgripa sig på svenskarna och främst våra kvinnor genom de ideliga våldtäkterna.Så här är det och då bör vi tala om det här också för övriga svenskar om hur och varför Sd är så motbjudande, just för att vi angriper regimens politik som de förvandlar till att vi är bara främlingsfientliga för att regimen ska skydda sin förrädiska politik.

2011-03-07 @ 15:08:09
Postat av: hmm

Angående det här med grudlagsändringen och att militär kan sättas mot egna befolkningen, är det verkligen så?Det här får alla som läser vara med och svara på, jag är själv med i hemvärnet och står på randen att lämna just pga av detta.

2011-03-07 @ 16:25:57
Postat av: Stefan K

Minns jag inte helt fel, vilket jag gör ibland, så sade Leif GW Persson för några år sedan att de flesta brott som begås i området Uppland, Stockholm och Södermanland begås av medborgare från de forna Sovjetstaterna som åker hit på brottsturnéer och försvinner lika fort med färjan över Östersjön.

2011-03-07 @ 16:40:47
Postat av: Rättvis

Det verkar som om väljarna genomskådat moderaterna och deras oansvariga politik. Ja faktiskt faller moderaternas opinionstal som en sten enligt demoskops undersökning som publiceras i Expressen.Men missnöjet är lika stort med socialdemokraterna. Folk har uppenbarligen tröttnat på politiker som går emot vanligt folks önskemål om trygghet på gator och torg, nej till lönedumping och en ansvarsfull invandringspolitik.Snart strömmar ännu fler över till SD.

2011-03-07 @ 16:40:59
Postat av: Tjadden

EXPO är irriterade över Sd framgång i opinionsmätningarna och måste bortförklara varför.http://www.medievarlden.se/nyheter/2010/09/expo-fokus-pa-opinionsmatningar-hjalpte-sd

2011-03-07 @ 17:12:46
Postat av: Essendon

@ TjaddenCitat Daniel Poohl på Expo:”Sverigedemokraterna är inget nytt parti, de har funnits länge och medierna borde ha vant sig vid dem.  Det som är intressant nu är hur de ska klara det här, hur de ska bredda sig politiskt och behålla väljare. Journalisterna ska ställa vanliga, kritiska frågor.”Min undran är, varför ställer då inte journalisterna vanliga kritiska frågor till sjuklövern?Hade journalisterna gjort sitt jobb på ett riktigt sätt så hade det nog sett annorlunda ut i Sverige.

2011-03-07 @ 17:57:43
Postat av: Paris.Sheraton

Angående Reinfeldt som önskar att ha med Turkiet i

EU, ni måste se och lyssna på detta inslag.http://www.youtube.com/watch?v=XRmgI_WXff0

2011-03-07 @ 19:18:16
Postat av: Tjadden

EssendonFörr i världen fick politikerna veta utav att levde, då minsann var journalistkåren inte vänstervriden, även om det fanns en och annan av den kalibern, men de var få.

90 % av jornalistkåren är vänstervriden och 38 % av de vänstervridna röstar på MP. för det var dit kommunisternas flydde när VPK bytte namn.

2011-03-07 @ 19:28:59
Postat av: Tjadden

Paris.SheratonAv vad man kan misstänka, är väl att Reinfeldt har Turkiet som ett gott exempel för Sverige, enär hans politik liknar den diktatoriska som Turkiet håller sig med.

2011-03-07 @ 19:33:15
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Har du namnuppgifter på lokalpolitiker som gått från VPK till Mp ?

2011-03-07 @ 19:57:22
Postat av: Hulda

Nu har tydligen Aftonbladets Jan Helin blivit utsatt för ett påhopp på sitt egna hem. Några "smartskallar" har gått över gränsen. Bekämpa dumheten på bloggar, artiklar, artikelkommentarer, insändare osv. Men låt bli en politisk motståndares hem.

Resultatet av denna "attack" blir att fokus ytterligare flyttas från de drabbade barnen, vilket kan vara förödande.Skärpning anbefalls!!

2011-03-07 @ 20:09:10
Postat av: Tjadden

Gubben o gummanNej, tyvärr så intresserad av VPK var jag aldrig så jag höll reda partiets svans som bildade MP.Men jag har en personlig skärmystling med Maria Vetterstrand att förtälja, när jag påpekade att de hade Fanan med hammaren och skäran på i deras kansli, hon blev rabbiat ilsken på mig för detta avslöjande och menade på att det var Vänsterpartiet kansli jag hade sett Fanan.Men jag stod på mig att det var Mp kansli med förklaringen, att när ett TV team var på Mp kansli för en intervju så råkade Fanan komma med i bild för några sekunder som ett misstag men ändå, den hängde där utfälld på väggen i deras kansli.

2011-03-07 @ 20:19:45
Postat av: Skeåning

Hulda,Det tycks vara "ljushuvudena" i Nordisk Ungdom som är i farten igen. En antidemokratisk rörelse i stil med AFA som ska fördömas varthän de visar sig.

2011-03-07 @ 20:56:39
Postat av: Gubben o Gumman

Hmm : Titta på fria tider

"Här övar försvaret på att döda svenskar

Skribent Mattias Albinsson.

Informera sedan polarna i HV lämna in

Bössorna omgående det blir HX som får skjuta.2011-03-07 @ 21:35:54
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Det är lite synd sådana faktauppgifter är bra att ha när man tittar på Mp då i fallet med nationalstater.

2011-03-07 @ 21:37:33
Postat av: Gubben o Gumman

HV skall det givetvis vara inte HX

2011-03-07 @ 21:39:58
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller "Ungdom så in i Norden" och deras ofredande av Jan Hellin så är det förkastligt.

Ofredande är ej ok ej heller av egendom eller byggnad/tomtmarkDäremot så borde väl löpande demomstrationer utanför både hans och Tomas Mattsons bostäder på kommunal mark vara effektivt för dessa krämare.Båda dessa är officiella personer som döljer jippiesvenskarnas framfart för fullt.Sannolikt ar demonstrationer mycket effektiva.

Pissar man på Sveriges folk så får folket väl utnyttja sin demonstrations rätt på allmän plats

Givetvis med tillstånd.Sedan skall man nog sätta "familjernas" lidande i perspektiv på alla våldsoffer och våldtagna.

Dessa är ju indirekt "medskyldiga till att detta får fortsätta,genom sitt mörkande av gärningsmännen samt statistik.För vår del får man gärna demonstrera utanför dessa herrar varje fredag tills dom börjar skriva sanningen, det är ju det sakfrågan handlar om även om senaste tilltaget är att förkasta i sin utformning.Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson el SD.

2011-03-07 @ 21:58:16
Postat av: Skånepåg

Enligt mopsens blogg:"Följande gäller för den som fått svenskt medborgarskap respektive fått avslag på asylansökan och illegalt stannar i Sverige som s k papperslös.Läkarbesök: Papperslös 50 kr, medborgare 150 kr. Högkostnadsskydd inträder för papperslös efter 400 kr och för medborgare efter 900 kr.Medicin: Papperslös 50 kr och högkostnadsskydd 400 kr/år, medborgare 1.800 kr/år. Skall enligt socialminister Göran Hägglund (KD) höjas till 2.200 kr per år plus 50 kr per gång eftersom ”belastningen på vården ökar av demografiska skäl”.Tandvård: Papperslös 50 kr och högkostnadsskydd 400 kr, medborgare fullt pris upp till 3.000 kr, därefter 50% rabatt upp till 15.000 kr samt ännu högre rabatt vid kostnad över 15.000 kr.Kostnadsbidrag: Papperslös noll kronor, medborgare betalar eller har betalat skatt och sociala avgifter."För h-e vakna Sverige!

2011-03-07 @ 22:01:33
Postat av: Stefan A

du får ursäkta Hulda, men med tanke på den hets som media drev upp mot SD kring valet, och det våld och trakasserier som drabbat SD, så blir det svårt att gråta sig till söms för några skyltar på en av de värsta hetsarnas hus....

2011-03-07 @ 22:03:49
Postat av: Robin Shadowes

Tackar Tjadden för länken till Palme-mordet. Alla inblandade i detta mord som har tänkt tala eller har talat har kort efteråt dött i mystiska olyckor och självmord. Dom sänkte Estonia bara för att tysta folk ombord som visste för mycket. Inalles har flera hundra människor dött p g a Palme-mordet, en del skyldiga men de flesta helt oskyldiga. Dessa psykopater är m a o beredda att gå precis hur långt som helst, gå över hur många lik som det är nödvändigt för att uppnå sina maktmål. Vilket i det här fallet innebär absolut makt. 8 miljoner pursvenskar står i deras väg för att uppnå detta mål. Vi skall alltså också undanröjas. Vår diktator Frankensteinfeldt är tillräckligt skrupelfri och samvetslös för att genomföra detta redan sedan länge planerade folkmord, som det monster han är.

2011-03-07 @ 22:04:07
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Tackar Tjadden för länken till Palme-mordet. Alla inblandade i detta mord som har tänkt tala eller har talat har kort efteråt dött i mystiska olyckor och självmord. Dom sänkte Estonia bara för att tysta folk ombord som visste för mycket. Inalles har flera hundra människor dött p g a Palme-mordet, en del skyldiga men de flesta helt oskyldiga. Dessa psykopater är m a o beredda att gå precis hur långt som helst, gå över hur många lik som det är nödvändigt för att uppnå sina maktmål. Vilket i det här fallet innebär absolut makt. 8 miljoner pursvenskar står i deras väg för att uppnå detta mål. Vi skall alltså också undanröjas. Vår diktator Frankensteinfeldt är tillräckligt skrupelfri och samvetslös för att genomföra detta redan sedan länge planerade folkmord, som det monster han är.

2011-03-07 @ 22:04:50
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Suck, mina inlägg hamnar i filtret idag. :(

2011-03-07 @ 22:05:35
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

URL till ovanstående citat.

Postat av: Annica

de kommer säkert mörka det här, tyvärr.

2011-03-07 @ 22:45:12
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesVar går gränsen för att få skriva det man känner för?

Personligen är jag för en yttrandefrihet under ansvar och tror mig leva upp till detta.Men att skriva något för att det inte vederbörande tycker detsamma och av den anledning tar bort kommentar eller inlägg av personliga skäl, om det tilltaget tycker jag att man går över gränsen och kallar det som förmynderi.Jag som är en gammal man, har svårt för när ungtuppar ska bestämma över vad jag ska tycka och tänka så som de gjorde på PI.

2011-03-07 @ 22:52:38
Postat av: Ferdinand Mjuk

Utmärkt bra av Ulf Ericsson!!

...kan vi nu förvänta oss samma initiativ från polisen i sydöst som från deras kollegor i Skåne och Jämtland?

2011-03-07 @ 23:34:29
Postat av: Tjadden

Hur många tål den här kritiken mot Björn Söder av Sd hataren Michael Gajditza och kallar honom för hycklare och ansåg att i gårdagens Agenda var vartenda ord sant som Jan Helin yttrade sig om. Läs mer.http://blogg.aftonbladet.se/21909/2011/03/svensk-myndighetskontroll-8

2011-03-07 @ 23:52:32
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : När det gäller PI så skriver man bra.

Dock är man lite för stora i korken bitvis.

Ibland på gränsen till barnslighet.Exemplevis signaturen "Nuder" som fick stryk visserligen en egen flik, men som la av.

Bloggen verkar känna sej underlägsen om brighta skribenter blir för bra helt enkelt"Lite jag skall knolla din mama beteende"Vilket i sin tur får en och tänka åt ett håll när dessutom SD skulle bort i samband med lite batalj där så....Något har ju helt klart hänt, vända på en femöring

Rent löjligt, samt motiveringar, bullshit.Vem som driver bloggen ,som poppade upp bara är oklart,ganska proffsig samt kostar stålar och tid.Vårt stalltips är att Ian Wachtmeister är chief.Bloggen var så proffisionell från start, så att några kålrötter är det inte ,allrahelst med allt skrivjobb och jobb och tid det tar med det.Nu verkar alla intresanta skribenter satt PI i blockad efter utspelet att SD inte skulle publicerasVilket gör att innehåll samt trafik går ned förmodligen,trist för bloggen ,men egen fixat.Ständigt tjat om server leverantör börjar bli tjatigt.I princip kan man skriva vad skit som helst men samtidigt moderera bort samma skit i kommentars fältet,en ologik som är märklig minst sagt.Man skriver väldigt nedsättande om religion "Gud finns inte" ok PI förmodligen inte, men kan ni bevisa det?Just dom formuleringarna pekar ju vänster ut...

Vore ju lagom kul om texten kom Tack för din ip adress vänlig hälsning Expo el ND.Risken är överhängande el någon annan för delen också,bloggen är för proffsig allrahelst från start.

Där blinkar varningslampor för fullt.....Skulle bloggen gå upp ett steg till skulle man gräva om makthavarna och hänga ut dom det har direkt

politisk inverkan ,men man stannar som Janne Banan" Josefsson syndromet , vid publiceringa av icke svenska gärningsmän likt Jannes skjutande på social sekreterare ,det stämmer liksom inte ,ingen balans.Man får intrycket att en hund är begraven någonstansVi lägger ut texten lite då vi inte kommenterat tidigare trådar i ämnet ,och vet att PI läser detta.Gubben o Gumman kommer aldrig mera att varken kommentera eller skriva på Politiskt Inkorekta Nyheter.Personerna bakom ,samt irrationellt handlande är

för oklart för det, trist men sant,men det räcker för oss.Vila i frid PI

2011-03-08 @ 00:00:41
Postat av: Tjadden

Gubben och GummanDet var en bra beskrivning om PI och jag lär inte heller skriva en rad där och det löftet är lätt att hålla och allra helst när de kommer med ett så horribelt påstående att jag har erkänt mig som rasist.Jag tror att de är en stor brist på läsförståelse bland dem som håller i trådarna på PI.Jag som jobbat med invandrarungdomar i 17 år givetvis med svenska ungdomar också, hur skulle det ha sett ut, att då haft en rasistisk framtoning?

2011-03-08 @ 00:18:01
Postat av: Storsvensken

Stefan ADet är inte ens säkert att det där med plakat på Helins hus är sant. Det kan mycket väl vara en "anka" som Orginal Gangsterkramaren och mytomanen Helin planterat för att erhålla sympatier.

2011-03-08 @ 01:46:08
Postat av: S-E Karlsson .

Ett annat inlägg i pågående debatt , har sagt det förut och säger det omigen ska sossarna ha en chans så måste dom förändra sin invandringspolitik radikalt dvs gå ut med att man tex bara ska ta emot högst 10000 om året och inte som det är nu att låta det välla in folk som ska gå utan arbete i 10-15 år och kanske tilloch med aldrig komma ut i arbete .

Utan att ljuga så har sossarna gjort mycket gott förr men när dom började tänka mer på invandrare än oss pursvenskar så blev måttet iallafall för min del rågat ! Tacka vet jag SD som först och främst tänker på Sverige och svenskarna !

2011-03-08 @ 06:05:58
Postat av: S-E Karlsson .

"Anonym" , bra inlägg du hade på H.G. Strömers Blogg om illegal invandring !

2011-03-08 @ 06:21:13
Postat av: Sven Dacke

Är Presstödet ett styrmedel för att få pressen att skriva vad makthavarna vill komma fram, eller vad som ska tystas ner. ?Läs vad "Din" tidning får.

2011-03-08 @ 07:39:35
URL: http://www.corruptio.se/page1.html
Postat av: Sven Dacke

Reinfeldt talade oavbrutet om utanförskapet 2006, och nu när SD har hatats ut från gemenskapen förstår vi vad han menade.Postat av: Hulda

Tv4 stryper yttrandefriheten. (SD-fobi..?)På Tv4,s blogg "Politikerbloggen" ska nu möjligheten att kommentera stängas ner tillfälligt.

Det är nog så att Lena Sundström mfl. inte vågar låta folket kommentera fritt.

Troligen var händelserna i ett badhus där flykting-"barn" utsatte barn för sexuella övergrepp "droppen". Bloggbävningen och folkets vrede som blev följden (tyvärr med överdrivna fakta) fick Lena Sundtröm att gå i taket. Den politiska korrekten stryper sakta fri debatt.......

2011-03-08 @ 10:00:39
Postat av: Sven Dacke

Det går en chockvåg av främlingsfientlighet genom Sverige.Företaget Keolis, som tar över busstrafiken i Jönköping efter Arriva i sommar, förbjuder busschaufförerna att prata på något annat språk än svenska. Förbudet gäller både i bussar och i lunchrum.DO ligger i startgroparna

Postat av: Gubben o Gumman

Sven-Dacke : Det enklaste är väl att göra som i Finland inte ge dom PUT,då slipper ju DO bry sej?Tilll Finland drar väl Maria "Snatterstrand" när tiden i MP samt hennes jobb att utrota nationalstaten Sverige är avslutad?

2011-03-08 @ 10:51:31
Postat av: Tony Ingman

På fredag kväll sitter där en landsförädare i TV 1

i programmet Skavlan och pöser över sin egen och

sjuklöverns förträfflighet över nedmonteringen av

Sverige som nationalstat. Jag hoppas att publiken tar tillfället i akt att bua när han kommer in i

stället för att applådera, samt att Skavlan frågar

honom om hans son Eric är rasist, eftersom han

kallat en invandrare för svartskalle. Tänk,att inte

ens en sådan graverande sak blir till en nyhet i

den ynkliga pressen.

2011-03-08 @ 11:27:54
Postat av: AWSvensson

Låt politisk korrekt vara vad det är ,en förmedlare av alternativ journalistik . Kommentarerna har väl mycket att önska så vill man finna substansrika kommentarer och få igång en debatt så är det på denna bloggen man ska söka sig, eller hur GoG.

2011-03-08 @ 11:56:25
Postat av: Gubben o Gumman

Journalisten"PK" Holgersson har idag 5 rader om inbrott i Kalmar han har dock "glömt" att lägga in Ulf Ericsson svar på tal.Eftersom vi vet att "PK " läser detta så :

Du är en dålig journalist byt jobb.Ps Låt ND samt Sverigepartiet sköta Barometerns komentars fält.

2011-03-08 @ 12:00:56
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Tänk vad förståndig du kan vara bara du lägger manken till.På denna bloggen finns inteligensen stilen kunskapen

ödmjukheten kamplusten sexualiteten,och så förstås Gubben o Gumman som motvikt......

2011-03-08 @ 12:04:28
Postat av: Anonym

Judiska och muslimska ledare skall tillsammans bekämpa invandringskritiska partier i Europa.

Postat av: Tjadden

FREDRIK REINFELDT NAZIST ?Låt mig förklara, globaliseringen är ett ”demokratiskt” förspel till att skapa en världsregering, den världsregering som Bilderbergargruppen har varit inne på sedan sekten startade 1955 som nu har fått en framskjuten position bland kapitalmaktens påvar som också är huvudmännen i denna politiska sekt, Rockefeller och ryssen med det svårutalade namnet som jag inte ens kan stava till”Nåväl, dessa två herrar är dem som har störst inflytande i den kapitalistiska världen, där en del av våra politiker ingår som lakejer, Reinfeldt och Bildt.”Världsregering” luktar det inte Hitler med sitt tusenåriga rike, konstigt att tanken for över på den maktgalningen som ville erövra världen och nu herrarna bakom, att på en ”demokratisk” väg erövra världen genom att skapa ett maktcentrum och styra världen.Det här luktar Nazism lång väg och Reinfeldt spelar med, bort med nationalstaten och bered väg för en världsregering, där kapitalmakten ger direktiven till mänskligheten är hans paroll, men detta skulle han aldrig öppet deklarera innan världsregeringen är ett faktum.Vad tror ni, är Reinfeldt egentligen insvept i nazistiska värderingar?

2011-03-08 @ 13:02:41
Postat av: Storsvensken

Tjadden,Svar JA !

2011-03-08 @ 15:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0