JULIA CEASAR OCH DICK ERIXON "SLAKTAR" ALLIANSEN

Det intressanta med den infekterade debatt som utbrutit om att Björn Söder länkat till en artikel på Fria Tider är att han beskylls för att länka till en falsk artikel. Men idag kan ingen veta vad som är rätt eller fel. Har en våldtäkt begåtts? Stämmer uppgifterna på Facebook där en mamma till en av flickorna skriver följande.

”Flickorna utsattes för händer på kön och bröst, och ”flyktingbarnen” tryckte sig mot dessa på ett mycket obehagligt sätt. Misshandeln bestod av puttar och nedtryckning under vattnet.

Eftersom det handlar om 12-åriga flickor så är min tolkning och bedömning helt klar. Det innebär att Jan Helin är en lögnare!

Nu har polisen och åklagarens utredare hamnat under en enorm press. Åtalas dessa ensamkommande barn för sexuellt ofredande eller till och med våldtäkt vilket inte är omöjligt får Björns Söder rätt. Skulle de dessutom dömas i Tingsrätten så.....

Nu är då frågan hur polisen och åklagaren skall kunna sopa detta under mattan. Hur skall flickorna och deras föräldrar "tystas" på lämpligaste sätt? Utan att det ger stora rubriker. Det säkraste är troligen att låta utredningen ta flera år på sig om föräldrarna inte drar tillbaka sin anmälan frivilligt. De kommer utan tvekan utsättas för en enorm press av samhället! Annars kan det bli en stor "mediaframgång" för Sverigedemokraterna och det vill inte det politiskt korrekta etablissemanget.

Därför är jag mycket orolig över hur rättsprocessen kommer att drivas i detta fall.Barn ofredade i Husbybadet

När muslimska män med sin förvridna syn på kvinnor och sexualitet kommer till Väst är det vitt skilda världar som frontalkolliderar. Det behöver inte ens handla om kvinnor. Även minderåriga barn kan av hungriga hundar upplevas som lockande kött. Det visar händelserna i Husbybadet i Stockholm söndagen den 20 februari när en grupp unga män, så kallade ”flyktingbarn”, ofredade elvaåriga barn sexuellt. Händelserna har fått mycket publicitet, i synnerhet på nätet, så jag gör bara en kort sammanfattning.

En flicka ville bjuda sina vänner på födelsedagskalas i Husbybadet. Barnen hade roligt i badet tills en grupp om cirka 20 unga män anlände från Björkuddens transitboende, som drivs av Attendo Care. Att se barn i baddräkt blev för mycket för ynglingarna. Ändå hade de ”informerats” av personal före badutflykten att de inte fick tafsa på andra badgäster. Uppgifterna om vad som hände går isär, men enligt polisanmälan har flera barn utsatts för otillbörliga sexuella närmanden och fått sina baddräkter avslitna. En av barnens mammor skriver på Flashback:

”Flickorna utsattes för händer på kön och bröst, och ”flyktingbarnen” tryckte sig mot dessa på ett mycket obehagligt sätt. Misshandeln bestod av puttar och nedtryckning under vattnet. En av de elvaåriga pojkarna blev även av med sina badbyxor. Min dotter mår i nuläget bättre, hon har däremot fått svåra sömnstörningar och hon skäms väldigt mycket.”

Förövarna gjordes till offer i media

En elvaårig flicka skäms alltså för att hon har blivit utsatt för otillbörliga närmanden av vuxna män. Det är så barn brukar göra, de tror att allting är deras fel. Det är exakt vad svenska media också tycker. Händelserna i Husbybadet spreds snabbt på nätet. Men det tog åtta dagar innan media ansåg saken vara värd att ta upp. Då vaknade Aftonbladet.

Ovanstående är citerat från Julia Ceasars söndagskrönika. Jag hoppas att Björns Söder fortsätter i samma stil som han framträdde i Aktuellt under veckan när han ikväll möter Jan Helin i Agenda.

Dick Erixon sågar Fredrik Reinfeldt och Alliansöverenskommelsen med Miljöpartiet efter fotknölarna eller vad sägs om fölajnde citat.

"Kriminalitet blir lika med kreativitet och framåtanda. Laglydig är bara de dumma."

"De som respekterar domstolsutslag och lämnar landet är riktigt korkade - smart är det däremot att spotta på svensk rätt och strunta i domstolsutslag. Då får man del av välfärden som belöning."

"Debatten är också obegåvad på gränsen till mentalstörd."

"Viljan att framstå som godare än Gud är så stark bland politiker och journalister att man inte tänker klart. Enbart känslor och fördomar får styra det som uttrycks i debatten."

"När medier och partiledare påstår att man ryckt undan benen på Sverigedemokraterna kan de inte ha mer fel. Veckans uppgörelse är att på silverfat servera starka kort i svensk debatt till det nya riksdagspartiet."

Läs hela blogginlägget.


Jag tror väldigt många idag anser att Fredrik Reinfeldt målat in sig själv i ett hörn som han kommer att behöva hjälp att ta sig ut ifrån. Fredrik Reinfeldt har haft mycket hjälp av Anders Borg men i detta fall kan han inte räkna med hjälp från det hållet. Han kommer för eller senare få ta hjälp från nåfot annat håll. Frågan är om han då kommer få någon hjälpande hand?


Kommentarer
Postat av: Mats

Sanna Rayman skriver också bra om överenskommelsen

http://sannarayman.blogspot.com/2011/03/huvudlost-om-papperlost.html... och din landskapskollega Staffan Danielsson håller i princip med

2011-03-06 @ 20:38:04
Postat av: Thomasson

Men glöm inte bort...Fredrik är ingelunda ensam om det här. Väldigt mycket fokus på honom som drivande, visst, men glöm icke bort de andra...Varav vissa har svårt med lagarna...

2011-03-06 @ 20:56:42
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Det här kommer aldrig Fredrik Reinfeldt ur. Jag undrar hur många moderater ser sig själva i denna överrenkommelsen.Även om det skall röstas om det någon gång under 2012, kommer mycket att hända innan denna överrenskommelsen blir "laga kraft"!Mycker kommer att ske, och frågan är väl om inte Reifeldt tvingas till reträtt! Kanske blir det i alla fall ett nyval i hela Sverige!Bemöt nu allt från "alliansens" förslag i riksdagen

även det som "liknar vårt", precis som "FRA" och den lagring som EU bestämt! Ge honom sömnlösa nätter, så kommer detta psykfall att lösa sig ganska naturligt. "Det sovande folket", är nog inte så korkade som han verkar tro. Valrörelsen 2014 har startat...

2011-03-06 @ 21:19:27
Postat av: Tjadden

Här går det att titta på gamla affischer som manar att Sverige är värt att försvara, men det här var långt före vår påtvingade mångkultur givetvis.http://www.kb.se/samlingarna/Kartor-bilder-affischer/affischer/beredskapsaffischer/2011-03-06 @ 21:58:30
Postat av: Cavatus

Såg just Björn Söder på Agenda och han gjorde bra ifrån sig. Han var lugn och trovärdig men blev hela tiden avbruten av en hysterisk Jan Helin som satt och ljög om att han minsann aldrig mörkade brott mot svenskar begångna av invandrare.Man kan ju undra varför alla samhällskritiska nyhetsbloggar alltid ska vara felfria när alla andra medier inte har några sådana krav!?Man märkte tydligt att programledaren var partisk med Jan Helin då hon gapande försökte pressa Söder på svar som i det stora hela är HELT ovidkommande. Flickorna negligerades som vanligt, helt i enlighet med gammelmedias agenda.Men det var jättebra reklam för Fria Tider och PI - toppen! Deras loggor fick ligga synliga länge och vi kan hoppas att folk hittar dit nu. Det var den bästa reklamen de kunde få.Och vi får hoppas att folk får upp ögonen nu för hyckleriet. Helins insats var ju närmast hysterisk. Han avbröt Söder hela tiden, vilket gav ett synnerligen ovederhäftigt intryck. Sedan försöker han klistra åsikter på för att i nästa andetag anklaga Söder för att de argument som Helin just uttalade om Söder är rasistiska! Snacka om vidrigt sätt att diskutera. Rena diktaturfasonerna!1-0 till Söder, med andra ord! Bra jobbat!

2011-03-06 @ 22:08:00
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: Henrik

Bra jobbat av Björn Söder, inte lätt mot 2 rabiata tokkommunister.

"skönt att SVT är neutralt ..."

2011-03-06 @ 22:08:33
Postat av: leifer

Såg debatten, tycker tyvärr Björn Söder uttrycker sig lite bristfälligt i att Aftonbladets Hallin kan gå på med sina lögner. Det blir till sist bara dålig debatt kvar. SD måste mogna i sin kritik mot förd invandringspolitik om man ska få trovärdighet i dom breda lagren bland väljarna.

2011-03-06 @ 22:25:00
Postat av: Essendon

Jag uppfattade det som att Helin ansåg att det sker så många övergrepp

i badhus, att det inte är värt att rapportera om!!!

Tyckte han nämnde flera tusen händelser!Då är mörkläggande av övergrepp från media bevisat.

2011-03-06 @ 22:25:35
Postat av: leifer

Oops, Helin heter han visst, skrev fel.

Det jag menar är också att många invandrare också är missnöjda med integrations och invandringspolitiken. SD borde se till att få med många av dom också.

2011-03-06 @ 22:27:34
Postat av: Magentan

Söder gör sin röst hörd. Han låter sig inte tystas ned och han får fram sitt budskap.Det viktigaste är inte att svara på reporterns frågor. Det viktigaste är att få fram det man vill ha sagt när man har en mikrofon framför munnen!!!Som Cavatus också påpekar ovan så fick Fria Tider och Politiskt Inkorrekt bra reklam. Namnen både syntes i bild och nämndes flera gånger, alldeles gratis. Det är sådant företag får betala sanslöst mycket reklampengar för.2011-03-06 @ 22:28:00
Postat av: leifer

EssendonJa vad menade Helin med alla övergrepp som sker i Husby-badet?

2011-03-06 @ 22:28:19
Postat av: Kalle på Spången

Har sett Söder bättre än vad han var idag. Samtidigt är det en svår debattsituation när motparten sitter och gapar och avbryter och programledaren inte lyckas ställa de viktiga frågorna och också ständigt avbryter debattörerna. Det finns både fördelar och nackdelar med att Söder gick till motattack och inte lät sig tystas. Vad som är bäst är svårt att säga, men generellt är det oftast en mer vägvinnande stil att hålla sig lugn, nu föll han till viss del in i den låga nivån som präglade debatten.

2011-03-06 @ 22:43:02
Postat av: Tjadden

Hör här vad Jan Milld har att säga!http://www.youtube.com/watch?v=B9eV2V5n6LM&feature=player_embedded#at=28

2011-03-06 @ 22:46:28
Postat av: Essendon

@ leifer

Svar: Det fick vi inte veta annat än att det mycket vanligt på andra ställen.

2011-03-06 @ 22:46:47
Postat av: Sven Dacke

Jag hade mycket gärna lyssnat på Hanna Wigh i en liknade debattTror det är flera som håller med

2011-03-06 @ 23:04:12
Postat av: Storsvensken

Enligt Helin i Agenda så förekommer det 17000 liknande övergrepp om året i Sverige ! Har han svårt för att se skogen för alla trän, månne.Thoralf ! Se till att det finns åtminståne 200 namn på Riksdagsvalsedeln 2014Försök att få med Hanna Wigh. Och så högt upp på valsedeln som möjligt.

2011-03-06 @ 23:37:57
Postat av: adfak

"Jag tror väldigt många idag anser att Fredrik Reinfeldt målat in sig själv i ett hörn som han kommer att behöva hjälp att ta sig ut ifrån. Fredrik Reinfeldt har haft mycket hjälp av Anders Borg men i detta fall kan han inte räkna med hjälp från det hållet. Han kommer för eller senare få ta hjälp från nåfot annat håll. Frågan är om han då kommer få någon hjälpande hand?"Fredrik Reinfeldt har ju gjort sig känd som politikern som är beredd att kompromissa om precis allt för att vinna kortsiktiga segrar. På längre sikt kommer givetvis denna vindflöjelmentalitet att slå tillbaka mot honom. Glöm inte vad vanliga moderater tycker om massinvandringen - glöm inte valstugedebatten för två val sedan.

2011-03-06 @ 23:44:54
Postat av: HenrikP.

5 +++++ får Björn Söder (i Aftonbladet) för sin hedervärda insats i Agenda tidigare ikväll;)

2011-03-07 @ 00:22:10
Postat av: MartinA

Det är för hemskt med den här familjen som bara ville stå upp för sig själva när de blev utsatta för ett övergrepp. Och nu står de mitt i en bitter politisk strid. Jag undrar vad man kan göra, vad SD borde göra för att göra det bästa för dem? Hands off helt och hållet? Eller? Tja, men utredningen måste verkligen bevakas, och vilka som är involverade måste det också. Den enda som har gjort riktigt rätt i den här händelsen är mamman som anmälde och pi, tycker jag.Hursomhelst, enda vägen ut ur hörnet för FBR är ett val, antingen nyval eller ordinarie. När SD då går framåt igen kan moderaterna välja dem som samarbetspartner.

2011-03-07 @ 00:24:19
Postat av: Skeåning

MartinA,Det viktigaste rent politiskt, som jag tycker SD bör fokusera på, är just de kulturella missförhållandena som ligger bakom fall som dessa. Det ska upp på bordet så man kan börja ta fram lösningar och tvinga fram åtgärder. Samt belysa medias skuld i att saker som dessa inte kommer fram i tillräckligt stor utsträckning och därmed får eskalera. Detta är inget enskilt fall, utan det är samma mekanismer och kulturella missförhållanden som ligger bakom att fler och fler tjejer sextrakasseras i skolorna t ex. Så man bör sätta denna händelsen i den kontexten, så blir det inte endast fokus på en enskild händelse. För det vore synd. Jag tycker SD gör det bra, men man kan föra fram de här poängerna tydligare, vore ännu bättre. Men det är som sagt bra att man har uppmärksammat det.

2011-03-07 @ 01:07:41
Postat av: Kalle

Fredrik Reinfeldt är nog mycket nöjd med uppgörelsen med MP. Statsministern lider av en svårartad snällism och tycker att alla som inte tycker illa om SD är dumma. Han försöker göra allt för att sverige skall gå under som en fridfull nation. Han är en svensk snällistisk statsminister. Fredrik Reinfeldts uppgörelse med MP gör att han som statsminister bryter mot utlänningslagen vilket han struntar i... Han börjar verka maktgalen och lyssnar varken på moderatväljare eller på folket.Björn Söder gjorde bra ifrån sig i kvällens agenda.

Aftonbladets upplaga har rasat på senare tid. Helin är desperat och gapig. Han vill behålla sitt chefredaktörsjobb. han ligger verkligen löst till. Som chefredaktör kan han inte missa många nyheter till. Bra att Politiskt Inkorrekt tog upp den drbbade mammans tips och publicerade det. Det gjorde däremot inte Aftonbladet med hänsyn till att mörka de ensamkomande "barnen" och deras gärningar.Fel av Helin att anklaga budbäraren SD:s Björn Söder.2011-03-07 @ 01:18:22
Postat av: OT

Visst tycker vi alla att Reinfeldt trampat i klaveret ordentligt, ja till och med att han är en idiot, men är han verkligen det?1) gymnasiala utbildning vid Åva gymnasium2) värnplikt som lapplandsjägare vid Lapplands jägarregemente (I 22) där han blev kursetta3) Under militärtjänsten var han representant för regementet i värnpliktsriksdagen4) 1990 tog han civilekonomexamen vid Stockholms universitetSe http://sv.wikipedia.org/wiki/Fredrik_ReinfeldtOch ändå medverkar han till saker som är helt obegripliga såsom:1) "Respekten för svensk lag undergrävs aktivt av landets politiska ledning."2) "politiker försöker införa politik på ett sätt som innebär att man ljuger om sina avsikter och undergräver samhällets institutioner."3) "Alliansen raserar nu de borgerliga värderingarna om lag och ordning, om likhet inför lagen"4) Grundlagen ändrad...Se Se http://www.dagensps.se/opinionen/artiklar/2011/03/06/46145229/index.xmlTänk noga efter, är han verkligen skogstokig, eller följer han bara en plan som vi är okapabla att förstå p.g.a. att vi ända in i benmärgen är uppfostrade såsom laglydiga och demokratiska medborgare?Reinfeldt har i allafall förlorat ansiktet i svensk politik; det våra historieböcker kommer skriva om denne man, kommer inte att vara snällt om det fortfarande finns några svenskar kvar i Sverige när den skrivs.Ser ingen annan lösning än att SD snabbt måste få en mycket stor tillströmmning av röster i nästa val för detta är nog den värsta krisen i Sveriges historia. Jag önskar jag vore religös för om det någonsin behövts en bön för Sveriges bevarande så är det nu! Så alla ni troende där ute, be för Sverige och att de 20 SDarna får Gudsvägledelse inför de svåra utmaningar vi nu står inför.

2011-03-07 @ 01:45:17
Postat av: En lite besviken Magne

Man är väl bortskämd av Jimmie som alltid vinner debatter han ställer upp på. Björn Söder har jag alltid tyckt gör lika bra ifrån sig men inte ikväll. Visst tiden var knapp för debatt och programledaren och Helin pladdrade på oavbrutet när Söder försökte diskutera. Meningslösa frågor skulle besvaras som han duckade för men fick han fram kärnfrågan som politiskt obundna svt och Helin försöker komma ifrån nämligen att småflickor blivit sexuellt trakasserade?Han vann i mina ögon inte debatten. Inte heller förlorade han. Av stress och ilska hittade han itne orden riktigt vilket Jimmie aldrig gör. Någon får gärna överbevisa mig på detta. Då skulle jag bli glad.

2011-03-07 @ 02:15:14
Postat av: Besviken och trött lite Magne

Vilket Jimmie alltid gör ska det stå. Nu ska jag gå och lägga mig. Natti..,

2011-03-07 @ 02:17:57
Postat av: MatsBern

OG Helin på http://www.aftonlognen.se/ visade åter igen vilken patetiskt bigott figur han är,det närmsta han kommit multikulti är invandrarna som städar avträdena på blaskan,det är så han ”gillar olika”,vurma men håll dom på avstånd så att jag kan fortsätta drömma.

Se debatten här:

http://www.friatider.se/hatsk-debatt-mellan-soder-och-helinhedenmo

2011-03-07 @ 02:55:24
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Tjadden

Uppfångat på Sourze.seCeciliat

2011-03-07 03:03:00

Vi har redan sålt ut Sverige och Alliansen vill sälja ut mer. Sen dessa privatiseringar, finns det någon avreglering som gynnat oss vanliga dödliga? NEJ, det har det inte. Segregationen ökar, mellan kvinnor och män, mellan svenskar och invandrare och mellan unga och gamla. Alla sociala skyddsnät monteras ner och nu det senaste att försäkringskassans alla servicekontor läggs ner och allt ska skötas via telefon eller internet. Mer frustration kommer att skapas. A-kassan är under all kritik. Det är bara ca 4% som har 80% av sin lön. Desto mer ojämlikt ett samhälle är desto sämre mår dess invånare och vi kommer att se en brottslighet öka dramatiskt och människor slås ut. Unga missbrukar som aldrig förr. Jag skulle kunna skriva en uppsats om alla negativa effekter detta samhälle har på folk. Ordet solidaritet finns inte längre. Det finns inget värre samhälle än det som styrs av nyliberaler. Det är ett egoistiskt, brutalt och ta vad du vill och gör vad du vill samhälle. Nej, Fy fan! Jag är så himla glad att jag inte är ung idag. Jag är INTE Sverigedemokrat eller nåt annat tokhögerparti.

Kommentar på artikeln

"Vi måste våga föreställa oss ett samhälle med SD i riksdagsmajoritet"Min kommentar: rätt uppfattat vad regimen sysslar med, men inte att Sd är ett opposionsparti som strider mot denna regim.

2011-03-07 @ 04:08:05
Postat av: Måns

Man häpnar över vänstertomtarnas fräcka lögner. Ja, trots allt så häpnar man.Man häpnar därför att t ex Helin kräver att Björn Söder ska fungera som en slags censor. Björn ska vid samtal och med allmänheten och sina väljare fungera ungefär som Josef Stalin.Stalin lät översätta Hitlers Mein Kampf. Trycktes i någras få exemplar, men BARA Stalin tilläts läsa den.Även Dostojevskijs bok brott och straff förbjöds.Till saken hör att Stalin beundrade både Hitler och Dostojevskij, men att han var fruktade för att dessas respektive budskap skulle inverka menligt för STATEN.När det gällde Hitler så uttrycket han sin beundran.

Varken Helin eller Stalin har insett att demokrati betyder folkstyre.Och hur ska folket kunna styra om de inte informeras och tillåts dra egna slutsatser och värderingar av nyhetsflödet.Ja hur ska flyktingpolitiken kunna utvärderas om dess konsekvenser mörkas?

2011-03-07 @ 07:25:01
Postat av: Sven Dacke

Regeringen klarar inte ta hand om "sina barn" och då tänker jag på dom tillfälligt ensamma barnen.Genom att dom saknar anhöriga är det regeringen och Fredik som är Pappa och bör se till "sina" barn bättre.När det gäller debatten i går försvann sakfrågan vad som hänt, vilken är sanningen, och varför mörkar alltid media.

Nu var det mera som en kamp mellan två pitbull med matte som försöker rycka i halsbanden utan att lyckas.

Det var ingen som lyckats med någonting denna gångFöreslår en bättre mediastrategi inom partiet, där personer som Richard Jomshof, Carina Herrstedt eller nya stjärnskottet Hanna Wigh som ännu inte är i Riksdagen hade kört över han från Aftonbladet så att han avgått dagen efter utan att fatta vad som hänt

2011-03-07 @ 07:32:58
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: Ludvig

Som vanligt så skötte sig SD-representanten sig bättre än sin motståndare i Agenda.

2011-03-07 @ 07:49:32
Postat av: Christian

Uff, Söder fick grymt mycket stryk i går kväll. Jobbigt att se, kan förstå att han kände sig pressad. Media vädrar blod och vill förmodligen peta bort honom från hans plats.

2011-03-07 @ 07:56:41
Postat av: Stefan A

Söder gjorde det bra, gav inte knappen Helin en chans att komma in i matchen, under de få minuter som var avsatt för denna diskussion, annars hade han lagt beslag på hela tiden med grova anklagelser mot SD, bara att pricka av en PK-ist till på listan som förlorare mot SD, SVT aktuellt medelar nu på morron, sist och i förbifarten, att Finska villaägare betalar 9000 kr mindre per år för elen än vad en svensk villägare får betala, borde varit huvudnyheten,men nej det är förstås Libyen som vi inte har någonting som helst att göra med, men världssamvetet pockar väl på....

2011-03-07 @ 08:04:56
Postat av: Hulda

SD har Helin att tacka för många väljare sedan han lät Jimmie Åkesson få in en debattartikel i Aftonbladet. Den var en av de saker som banade väg för SD in i riksdagen. Det vet givetvis Helin och han ångrar det säkert bittert...

Därför slogs han igår med ryggen mot väggen....

Att bla. PI får reklam i SVT var bra och kan ge dem flera läsare.

Björn Söder gjörde bra ifrån sig som vanligt och nu när bollen är i rullning kommer säket mera att hända i detta ärende och många ögon har nu öppnats.

Efter detta kommer Svenska föräldrar att kolla noga så att deras barn inte drabbas av "mångkultur" när de leker i landets badhus.....

2011-03-07 @ 08:05:52
Postat av: Måns

I dagens SvD hymlas det inte med SD:s betydelse. SD kallas vågmästare och tidningen spekulerar i om SD verkligen kommer att fälla regeringens förslag om utförsäljning av statliga företag.Själv hoppas jag innerligt att så blir fallet. Det finns nämligen många argument för visst statligt ägande.1)Gustav Vasa var ingen kommunist, nej långt ifrån, men var likväl en ivrig byggare av statligt ägande.2) Reinfeldt har träffat ett skändligt antidemokratiskt avtal med miljöflummarna, ett avtal i syfte att sätta demokratiska grundregler ur spel. Att hjälpa honom vore därför en ynkedom och ett hån mot demokratin3) Bankerna är numera en statsunderstödd bransch i det att det är staten som står för den egentliga risken. När det går dåligt så går staten in och garanterar verksamheten ( det vill säga tar på sig ägarnas ansvar) Sen kommer bankerna överens om orimligt höga marginaler . På så sätt får medborgarna betala för bankdirektörernas bristande kompetens.Finns ingen anledning att ge understöd åt denna form av vuxendagis,4) Posten bedriver en verksamhet som är att betrakta som nödvändig infrastruktur och det är staten som bedrivit denna verksamhet i hundratals år. Skrämmande att saken överhuvudtaget kommer upp på dagordningen.

2011-03-07 @ 08:37:00
Postat av: Tjadden

Det skulle inte finnas privatägda banker utan staten ägde banken.

Men i ett sådana fall går det inte ha en sådan gangsterregim som vi har nu utan regering och riksdag måste bestå av hederligt folk som inte plundrar statskassan som nu sker.

2011-03-07 @ 11:03:55
Postat av: Kenneth Olsson

Vem som nu vann denna debatt i Agenda spelar mindre roll.Det är för detta SD har röstats in i riksdagen.Att lyfta fram saker som är obekväma för PK-samhället.Att den berörda frågan nådde ända upp till programmet Agenda,visar också att det finns problem med ensamkommande ungdomar,det var just huvudsaken det.

2011-03-07 @ 11:05:09
Postat av: Inge sandén

Tycker att det känns konstigt,att samtidigt som Helin står i Tv och försvarar ockupationsmaktens barn,som förgripit sig på en svensk flicka,sänder man kl.2200 Margot Wallströms resolution.Svensk dokumentär från 2011.

Våldtäkt har länge varit ett av krigets mest effektiva vapen.

M.Wallström har som FN:s första sändebud tagit sig an uppgiften att försöka få ett slut på vår tids kanske mest ignorerade krigsbrott.

Sexövergrepp används av den krigförande för att kränka och förnedra sin motståndare.

Därför måste sexövergreppen på Husbybadet och varhelst de förekommer i landet Sverige ses ur ett djupare perspektiv.

Helin visar att han inte förstått vad det är han försvarar.

Sverige befinner sig i krig mot den totalitära läran islam.

Generalerna är imanerna som predikar budskapet i de av femtekollonerna tillåtna moskeébyggerna.

Barnsoldaterna är de som förrädarna kallar för ensamankommande och apatiska barn.

Övriga musslimer i vårt land som inte förstått detta samanhang vad islam i själva verket är ute efter,känner sig i sin tur kränkta då pursvenskarna säger som det är i verkligheten.

Svenska intellektuella som går islams ärenden är samma sorts folk som försvarade nazismen,men vände kappan efter vinden när det stod klart att Adolf skulle förlora,när han fick stryk av ryssen i vinterkriget 1942-1943.

Nu väntar vi bara på när Gardell,Weierud,Ulf Bjerkeld med fru Marie Demker och ett tiotal till som kramar islam skall säga,"vi visste inte vi förstod inte att islam var ondskans budbärare,som ville urinvånarna illa genom att våldta och sextrakassera deras flickor och kvinnor för att sedan överta makten och införa de av pursvenskarna så hatade sharia lagarna,som strider mot allt som pursvensken i hundra år kämpat för,att få bort alla sorters olika kvinnoförtryck och införa Demokrati.Inte något land som styrs av islamisterna existerar ordet demokrati.

Sverigedemokraterna är det enda parti som har det politiska modet att se verkligheten som den är och dra vettiga slutsatser av det man ser.

Den som inte ser att islam är vår tids nazism har skygglappar XXXLLL.

2011-03-07 @ 11:10:01
Postat av: Inge Sandén

Tycker att det känns konstigt,att samtidigt som Helin står i Tv och försvarar ockupationsmaktens barn,som förgripit sig på en svensk flicka,sänder man kl.2200 Margot Wallströms resolution.Svensk dokumentär från 2011.

Våldtäkt har länge varit ett av krigets mest effektiva vapen.

M.Wallström har som FN:s första sändebud tagit sig an uppgiften att försöka få ett slut på vår tids kanske mest ignorerade krigsbrott.

Sexövergrepp används av den krigförande för att kränka och förnedra sin motståndare.

Därför måste sexövergreppen på Husbybadet och varhelst de förekommer i landet Sverige ses ur ett djupare perspektiv.

Helin visar att han inte förstått vad det är han försvarar.

Sverige befinner sig i krig mot den totalitära läran islam.

Generalerna är imanerna som predikar budskapet i de av femtekollonerna tillåtna moskeébyggerna.

Barnsoldaterna är de som förrädarna kallar för ensamankommande och apatiska barn.

Övriga musslimer i vårt land som inte förstått detta samanhang vad islam i själva verket är ute efter,känner sig i sin tur kränkta då pursvenskarna säger som det är i verkligheten.

Svenska intellektuella som går islams ärenden är samma sorts folk som försvarade nazismen,men vände kappan efter vinden när det stod klart att Adolf skulle förlora,när han fick stryk av ryssen i vinterkriget 1942-1943.

Nu väntar vi bara på när Gardell,Weierud,Ulf Bjerkeld med fru Marie Demker och ett tiotal till som kramar islam skall säga,"vi visste inte vi förstod inte att islam var ondskans budbärare,som ville urinvånarna illa genom att våldta och sextrakassera deras flickor och kvinnor för att sedan överta makten och införa de av pursvenskarna så hatade sharia lagarna,som strider mot allt som pursvensken i hundra år kämpat för,att få bort alla sorters olika kvinnoförtryck och införa Demokrati.Inte något land som styrs av islamisterna existerar ordet demokrati.

Sverigedemokraterna är det enda parti som har det politiska modet att se verkligheten som den är och dra vettiga slutsatser av det man ser.

Den som inte ser att islam är vår tids nazism har skygglappar XXXLLL.

2011-03-07 @ 11:11:43
Postat av: Inge Sandén

Har ännu inte förstått,varför min dator först säger,meddelandet har inte kunnat skickas.

Så görs ett nytt försök och så blir det ändå två gånger.

Lite pinsamt tycker jag.

2011-03-07 @ 11:16:08
Postat av: Magentan

@ Hulda

Precis som du skriver så fick SD många väljare pga att Helin lät Jimmie Åkesson få in sin berömda artikel i Aftonbladet.

Exakt detta tänkte jag också på när jag såg Agenda igår.Det var i TV-programmet "Debatt" i september 2009 som Helin skulle försvara varför han inte ville låta SD annonsera i Aftonbladet inför det kommande valet. I hastigheten lovade Helin då att Jimmie Åkesson skulle få skriva en artikel istället. Så här sa Helin när han skulle visa hur ädel och generös han var:Citat från Debatt:

"Jag kommer att välkomna artiklar från SD, där de faktiskt förklarar sig, men jag vill inte passivt bära deras annonser, och det har inte med yttrandefrihet att göra ... Jag vill inte få betalt av SD för att bli en del i deras strategi att normalisera sig..."

[...]

"Jag bjuder in Jimmie Åkesson här och nu, skriv en debattartikel och förklara vad är problemet med islamisering och hur ska vi lösa det"Varpå Jimmi Åkesson svarade:

"Vi skriver jättegärna den där debattartikeln naturligtvis, det kommer vi att göra."Och Jimmie skrev den historiska artikeln. Visserligen var Aftonbladet fula nog att ändra artikelns titel från Jimmies original "Islam är vårt största hot" till "Muslimerna är vårt största hot .... Därigenom lyckades AB fokusera på en folkgrupp istället för en religion, vilket givetvis inte var Jimmies avsikt (däremot AB:s avsikt).Och så som du skriver Hulda så var denna omtalade artikel en av de saker som banade väg för SD in i riksdagen, och Helin ångrar säkert detta bittert.

2011-03-07 @ 11:24:42
Postat av: Stefan K

Tyvärr håller jag inte med er som hävdar att Söder gjorde bra ifrån sig i Agenda. För mycket hets och avbrutna svar.

Till hans försvar ska sägas att tiden var för knapp för att föra en vettig debatt och detta ledde till käbbel och för mycket prat i mun på varandra. Ställs man dessutom mot två mediarepresentanter som redan innan debatten hade sin linje klar, nämligen de att en Sverigedemokrat har aldrig rätt, så är det av förståeliga skäl inte lätt.Efter regeringens uppgörelse med Mp ställer sig frågan om någon kommer att söka asyl i framtiden eller om man hellre vänder sig direkt till välvilliga organisationer och landsmän för skydd, när de nu ändå bjudits in till den svenska välfärden utan att betala för sig.

2011-03-07 @ 16:55:26
Postat av: s29

Företräder man en skittidning som aftonbladet så kan man hålla käften.

2011-03-07 @ 22:12:34
Postat av: s29

Företräder man en skittidning som Aftonbladet, så kan man knipa käften.

2011-03-07 @ 22:16:26
Postat av: MartinA

Postat av: En lite besviken Magne

Ne, Söder var inte bra i den debatten. Men det är inte för att Söder är en bra debatör därför jag gillar och litar på honom, snarare tvärtom. Det är en genuin människa, han blir arg och förlorar debatten helt enkelt.

2011-03-07 @ 22:53:39
Postat av: Snåljåpen

Freddeh Reinfeldt, Bonniers nyttiga idiot.

2011-03-07 @ 22:56:32
Postat av: Piggare Magne

Nee MarinA. Söder förlorar inte debatten men han kanske inte vinner heller. Jag har nu sett den ännu en gång och mår lite bättre. Kolla in på slutet när Söder får frågan om varför det är så viktigt att visa att förövarna är invandrare? Hon förmligen skriker i bakgrunden för att stressa och få Söder ur balans. Detta borde anmälas.http://svtplay.se/v/2349463/rapport/soder__sd__och_jan_helin_mottes_i_agenda?cb,a1366518,1,f,151825/pb,a1366516,1,f,151825/pl,v,,2349463/sb,k103266,2,f,151825

Postat av: GalaXyBloggen

http://galaxybloggen.blogspot.com/2011/03/tafsande-pa-liten-flicka-ledde-till-dom.html

2011-03-09 @ 18:55:08
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0