ALLIANSEN SKAPAR ETT NYTT FRÄLSEOm MP och Alliansen inbillar sig att den överenskommelse de gjort om invandringspolitiken skall stärka deras ställning i opinionen anser jag att de är otroligt naiva och långt ifrån den verklighet som svenska befolkningen upplever.

Överenskommelsen är ett brott mot gällande svensk lagstiftning anser jag, då det är olagligt att befinna sig i Sverige utan tillstånd om man kommer från ett land utanför EU.

Att ge personer som befinner sig illegalt i Sverige rättigheter till all sjukvård, inte bara akut sjukvård, rätt till utbildning och detta utan att man bidrar med en enda skattekrona till samhället kan bara sammanfattas med ett enda ord, horribelt.

Jag tror peronligen att Fredrik Reinfeldt nu har begått sitt absolut största misstag som statsminister. Det är många svenskar som kämpar för att få sin ekonomi att gå ihop och samtidigt gör rätt för sig genom att betala skatt och avgifter till samhället. Nu inför Alliansregeringen ett nytt frälse som får rättigheter utan några skyldigheter. Om något kan reta upp den så konflikträdde svensken tror jag detta kan vara en tändande gnista. Ända ifrån fattigpensionären, den arbetslöse till den egna företagaren kommer att reagera på den här uppgörelsen.

Jag tror att för Kristdemokraterna och Centerpartiet kommer detta vara spiken i kistan. Det innebär samtidigt Göran Hägglund och Maud Olofsson skrivit under sin egen avskedsansökan som partiledare för respektive parti.

Sedan måste ni se Björn Söder i Aktuellt från igår där Björn gör ett mycket starkt framträdande. Jag tror att Aktuellt fick något att tänka på efter Björns svar på tal.

Som ni vet länkar jag ofta till olika artiklar. Ibland på grund av att jag tycker de är bra och ibland för att de är tokiga enligt min uppfattning.


Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

En favorit i repris.Var det någon som såg den före valet?

2011-03-03 @ 14:44:00
URL: http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc
Postat av: Tjadden

Högerspöket är en realitet, detta spöke som folk har varnat för i evinnerliga tider har besannats!Tror verkligen spökena nu att de vunnit folkets väljarnas hjärta?Tro mig, det här kommer att ge friska vindar för Sd och övriga partier som står på svenska folkets sida.

Jag anser att folk i största allmänhet kommer att tänka om och ty sig till det nationella lägret nu när Reinfeldt och co har bekänt sin färg som landsförrädare.Jag tror också att det här blir moderaternas sista politiska kupp!Det här bör få folk att vakna inför detta faktum och som ett måste, ska kuppmakarna bekämpas så landsförrädare de är.

2011-03-03 @ 15:27:05
Postat av: Kalle2

tror 7 klöverns kreatur har fått en regäl slant för att utsätta Svenska folket för ett gigantiskt forskningsprojekt:

hur mycket kan man djäv-las med en befokning innan det tar hus i helv-ete.

2011-03-03 @ 15:28:20
Postat av: Magentan

Mycket bra att Björn Söder inte gav sig utan lugnt och sansat höll fast vid sin mening trots reporterns tjatigt upprepade försök att sätta krokben för honom.Och samtidigt lyckades Björn tydligt föra fram sitt besked om massmedias mörkande av invandringsproblemen.Tummen upp för Björn Söder!

_____________________M + MP = SANTReinfeldt har sålt sig och Moderaterna till Wetterstrand och Miljöpartiet!Tummen ned för Reinfeldt!

2011-03-03 @ 15:53:54
Postat av: ErikSåg ni programmet om Lisbet Palme på SVT. Det var ju enligt många bedömare hon som gjorde Palme till en vänsterflummare.

Själv häpnade jag över att hon liksom personifierade tomhet och obefogad lärdomshögfärd på samma gång Ja hon skröt hejdlöst med de kunskaper som hennes utbildning gett henne.Som alla andra vänsterflummare började hon läsa sociologi och blev därvid omvänd. Hon var till och med engagerad i fredsrörelsen, en av kommunister dominerad organisation.

Var det hon som fick Palme att montera ned försvaret?

Ja enligt Carl P Herslow och många fler så var det Palme som avskaffade försvarsmakten ( Gå gärna in på länken till en intervju med Herslow)Det sorgliga är att moderaterna nu traskar i Palmes fotspår även vad beträffar försvarsfrågan.Tala om svek mot väljarna.

http://www.youtube.com/watch?v=z7oY3twguM8

2011-03-03 @ 15:55:15
Postat av: Tony Ingman

Samtidigt så vill regeringen höja högkostnadsskyddet på medicin från 1800 kr till 2200kr. Med andra ord det är dom gamla och sjuka som skall bekosta dom papperslösas förmåner.

2011-03-03 @ 15:59:22
Postat av: Allemand

Fantastiskt framträdande av Björn Söder, så skall det se ut, säg sanningen och inget annat. Hoppas nu att fler lär sig hur media skall brottas ner.

2011-03-03 @ 16:12:52
Postat av: Skeåning

Vad gör regeringen när man märker att motståndet mot invandringspolitiken ökar stadigt? Man ökar invandringen. Tror man att motståndet då kommer minska, och stödet för invandringspolitiken öka?

Det här är barnlogik som inte ens regeringspartierna förstår, utom ett såklart.Det här uppfattas nästan som ren trots från regeringen men stöd från miljöpartiet. Man vägrar med närmast barnslig envishet erkänna att ens politik är en fullständig katastrof, och i ren trots visar man finger åt väljarna och kör med ohämmad hastighet rakt ut från stupet. Bortom all rimlig logik. Det här kommer straffa sig, men tyvärr kommer Sverige tills dess få betala ett oerhört högt pris för fåfängans envishet. Både socialt och ekonomiskt.

2011-03-03 @ 16:37:53
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Uppmanar alla att säga " illegala " för det är exakt vad det handlar om.

2011-03-03 @ 16:39:46
Postat av: Erik E

Hörde 3 min intervju på radio med Åkesson om detta. Jäklar vad bra han var. Jag hörde intervjun två gånger. Vartenda svar var klockrent, jag hittade ingenting att förbättra retoriskt.

2011-03-03 @ 16:46:32
Postat av: Snåljåpen

Imponerande Björn Söder!! En riktig "PK-Killer"! Jag satt o njöt av varenda ord han levererade. Detta med illegala invandrare bör resultera i roliga frågeställningar i Riksdagens frågestund. Vad menas egentligen med illegal? Får jag köra bil utan körkort tex?(Illegal Bilförare). Får jag driva företag utan F-skatt?(Illegal Företagare)...

2011-03-03 @ 16:55:17
Postat av: Inge Sandén

Det var en njutning att se och höra,hur Björn Söder fick,utan att bli avbruten, framföra sanningen om hur media mörkar allt,som kan gynna SD.Den var bra,det kan inte vara någon större skillnad att länka till denna sajt än som när media länkar till EXPO.

Vi vanliga människor vet ju att EXPO drivs av purkommunister,som hatar sitt eget land.

Sanningen kryper allt närmare och om inte SD får 10% i nästa valundersökning efter dessa två händelser,sexövergreppen på badet av ungdomar,som media och PK-iterna kallar för barn och så det sista med att de som inte betalt sin försäkring ändå skall få alla de förmåner som en försäkting täcker,då kan man verkligen undra hur mycket pursvensken tål innan det kokar över.För min egen del tycker jag att ordet gruppvåldtäkt,som reporten hängde upp sig på,inte tvunget skall anses som ett genomfört samlag.

Poängen med artikeln är att den visar,att dessa "barn" är vuxna män som tagit med sig sin kvinnoföraktande syn till det land,som nu skall försörja dem lång tid framöver.

Vakna svenska arbetare och tjänstemän,det är ni som betalar den falska godhetsöverklassens

förräderi mot vårt land.

Landet Sverige finns inte mer om ni inte vaknat till nästa val 2014.

2011-03-03 @ 16:58:37
Postat av: Erland

Nu måste det stå klart för alla att Reinfeldt (M) och Alliansen bedriver Europas mest extrema invandringspolitik. I alla övriga europeiska länder har man dragit konsekvenserna av att det mångkulturella experimentet har misslyckats och stramat åt invandringspolitiken. Den svenska regeringen väljer att göra precis tvärtom och luckrar upp Europas redan mest generösa invandringsregler. Det är inte klokt!

2011-03-03 @ 17:22:09
Postat av: Bawar Ismail, LUF

"Klarar Nigerias fattiga att bjuda flyktingar och föräldralösa på gratis skolgång klara nog svenskar det också"Det är då allt härligt att regeringen stärker de mänskliga rättigheterna i vårt vackra och avlånga land. Ingen människa skall förvägras grundläggande rättigheter oavsett bakgrund eller livssituation. Det är ingen nyhet att ni inte tycker detsamma.

Postat av: AWSvensson

Flyktingar de utgör 5% min gode Bawar Ismail ,de erhåller gratis skolgång, gratis försörjning, gratis tandvård och sjukvård , ja hela samhället står helt gratis till förfogande. Vad vi här talar om är illegala immigranter som fått sin sak prövad eller tagit sig hit på vinst och förlust. Dessa samhällsparasiter ska inte åtnjuta något annat än hopp om trevlig återresa.

2011-03-03 @ 17:43:25
Postat av: AWSvensson

Det är inte bara vi som idiotförklara byket Rheinfeldt, med risk att få idiotföreningen på halsen för att dessa jämförs med Rheinfeldt.

Postat av: Skeåning

Bawar Ismail,Att en medlem av liberala ungdomsförbundet som svämmas över av libertarianer som i grunden vill avveckla välfärdsstaten helt, välkomnar ökat övertryck på den redan tyngda välfärdsstaten, i form av princip fri invandring är ingen överraskning.Vi som vill värna om en gemensam välfärdsstat där kafferansonering för våra pensionärer inte ingår, väljer en annan väg.

Det är också viktigt att inte blanda bort korten med felaktiga begrep som "flyktingar" som invändning att bedriva oansvarig politik. De personer som nu kommer få fri sjukvård, skolgång, samt starta företag i Sverige, är personer som i världens mest generösa, och liberala asyl-land fått avslag på sina asylprövningar i samtliga instanser, dessa människor är inte flyktingar, utan människor som valt att inte respektera svenska lagar, detta vill Luf inte bara bortse från, men även belöna, en högst tvivelaktig och framförallt oansvarig signal att skicka ut. Men ansvarsfull politik inom invandringsfrågor har aldrig varit Luf's eller folkpartiets starka sida. Vi lider fortfarande av efterdyningarna från ert partis härjanden tidigt 90-tal i de här frågorna.

2011-03-03 @ 17:52:41
Postat av: Thord W.

Björn Söder talade för svenska folket igår. Det var länge sen man såg en sån rakryggad politiker stå upp för sina väljare, och dessutom under en enorm press!All heder åt en sån politiker!

2011-03-03 @ 18:10:49
Postat av: Allemand

@Bawar Ismail, LUF, det är märkligt, att du, en sådan bevandrad person inte kan skilja på en flykting och person som befinner sig illegalt i vårt land.Eller försöker du lura oss på något sätt? SD precis som du välkomnar de c:a 5% flyktingar som når oss varje år.

2011-03-03 @ 18:25:41
Postat av: World Traveller

Fy fan vad bra sagt av Bjorn. Synd bara att 94% av svenska folket tycker som idiotreportern att det ar ok att skaggiga unga maen fran mellanostern har raett att misshandla och valdta svenska smabarn. Hur i h-e kan SD endast fa 6% av svenska folkets roster?

2011-03-03 @ 18:27:11
Postat av: Kalle

Finns det andra politiker i andra länder som beter sig som den svenska regeringen gör (M+MP)??? Stackars land isådant fall!!!

2011-03-03 @ 18:30:11
Postat av: Hulda

Efter dagens uppgörelse undrar man om någon med förnuft i huvudet nu vill betala mer skatt än absolut nödvändigt...

Missade Aktuellt igår då tydligen detta var ett av kvällens ämnen och trodde nästan att det var 1:e April idag när jag lyssnade på P1,s Studio Ett.....

2011-03-03 @ 18:30:33
Postat av: Putte

Ja du Bawar Ismail, ditt rövarparti ä världsmästare at stjäla pengar från svenska folket och skänka dem till parasiter.Den religiöse storhycklaren Göran Hägglund passar samtidigt på att höja nivån för att få frikort. Han måste ju förståss stjäla pengarna någonstans till att försörja de illegala storsnyltarna.

2011-03-03 @ 18:31:04
Postat av: Skeåning

Här kan man läsa förslaget i sin helhet... Man beräknar att detta som helhet kommer kosta runt 1,7 Miljarder kronor extra. Och det är förmodligen beräkningar i underkant..http://regeringen.se/content/1/c6/16/21/50/8d00eada.pdfCitat:Förändringarna av migrationspolitiken har betydande konsekvenser för de offentliga finanserna. Den preliminära bedömningen, som är förknippad med stor osäkerhet, är att de aktuella förslagen kan medföra kostnader på upp till 1,7 mdkr.Överenskommelsen skapar förutsättningar för att Sverige även i fortsättningen kommer att vara ett land, öppet mot omvärlden, som kan utgöra en fristad för dem som flyr undan förföljelse och förtryck. Med de överenskomna åtgärderna kommer fler människor att kunna bygga sin framtid i Sverige.

2011-03-03 @ 18:35:20
Postat av: Kofot

Att kalla förtryckta, förföljda och utblottade personer för frälse är verkligen ett lågvattenmärke. Att hävda att flyktingar per definition inte kan vara illegala är rent av obildat. Att kalla ryktesspridande mesar för "rakryggade" är fjantigt.När ska ni SD-ister stå upp för den verkliga svenskheten?

2011-03-03 @ 18:37:37
Postat av: Skeåning

Kofot,Jag tycker inte man ska slänga sig med begrepp som obildad när man inte ens kan skilja på flyktingar och illegala immigranter. Det talas inte om flyktingar här. Detta är personer som har fått avslag på sina asylprövningar i samtliga instanser i världens mest generös asyl-land. De som är flyktingar får asyl.

2011-03-03 @ 18:42:45
Postat av: Stefan A

Den här regeringen har uppenbarligen tappat verklighetsförankringen, nu återstår bara att få till ett nyval.

2011-03-03 @ 18:46:44
Postat av: Kalle2

Om "Nisse i Högarängen" skulle skaffa internet och börja granska fulmedias indoktrinering!exempel inslagen med Björn Söder:tidkod 00:38;

7 klöverlakej Mats Eriksson som blivit informationsansvarig på fd Västerortspolisen: så en inledning till våld-täkt är en "smekning på rygg och lår"

men när våld-täkts stistik från BRÅ redovisas säger de att nya lagen är orsak till de 6000 anmälningar varje år!

jämför också Julian Assange-målet!03:15 reportern inser intevuj´n kommer förloras

05:15 Ekeroth skriver ju sanningen,det sker ju generellt sett dagligen övergrepp utförda av "ensamkommande skäggbarn" mot svenska tjejer.blir inte roligt för reportern på morgondagen "krismöte" i stasi-redaktionen på SVT, intervj´n med söder gick inte som de tänkt, se här hur fd fulmedias kelgris omar blir portad från all media för evigt:

http://svtplay.se/v/1423957/inte_alltid_kontroll_over_direktsandning

2011-03-03 @ 18:54:05
Postat av: Kofot

Det handlar om flyktingar som fått avslag att stanna i Sverige.

2011-03-03 @ 18:55:01
Postat av: Gubben o Gumman

Dessa människor som beslutar om sådana här saker

har ju en helt annan agenda, fast från olika håll.Mp vill ju upplösa nationalstaten i sann kommunistisk anda.Boljevikerna samarbete med mussarna är ju genomgående,kryddat med "bröderna Donkeys" media imperium,en riktig schizofren mosaik för landet.Clownfeldt och hans 5-10 närmaste sörjande ser inget Sverige längre, utan ett EU fullt med araber.Vi tror att han har lika sunkigt mjöl i påsen som kommunisten Palme, fast där var det ideologi, här tror vi det är Saudidollar som styr.

Karln är ju inte mera moderat än Jönssons katt.Dessa svensk fientliga beslut får ju för eller senare bägaren att rinna över för Svenne vid valurnan, som vi tjatat om tidigare, när kommer "ketchupvalet " för SD.Glädjs istället för den multikulti snyting ledningen för försäkringskassan givit Clownfeldt och gänget på redaktionerna.Låt nu dessa stolpskott se till så att kontoren får vara kvar i "snabeltäta områden " kan det bli bättre för SD till nästa val.?Ta det bara lungt Svenne är lite seg ,men när han fått tillräckligt me skit i ryggsäcken blir det en SD röst.En ev höjning av frikortsgränsen är ju direkt kopplad till detta det förstår folk

Problemet är minnet el konflikträddslan.

2011-03-03 @ 19:04:37
Postat av: S-E Karlsson .

Det är konstigt det går hur lätt som helst att ta på sej kostnader för illegala asylsökande men det verkar vara stört omöjligt för regeringen att reglera sin skuld till oss som vanvårdades på barnhem och fosterhem på 20,30,och 40-50 talen ,då plötsligt är kassakistorna tomma ! Utredningen om vanvård startade år 2006 och har hitills kostat svenska skattebetalare ca 50 miljoner kronor pengar som borde kunnat betalas ut till oss 400 personer som varit på intervju om just vanvården , nej istället görs det utredningar och när en utredning är färdig så ska det göras en utredning på den , så håller det på år efter år man väntar på att så många som möjligt av oss som varit med om vanvården ska trilla av pinnen och lämna jordelivet , helt klart blir det billigare för staten dessa pengar behövs nog nu när illegal invandring har blivit laglig !

2011-03-03 @ 19:11:10
Postat av: Putte

Nej Kofot, eller är det koskalle. Det handlar om lycksökare som inte har några som helst asylskäl och som ändå tvingar sig kvar i Sverige. Sluta för fa.. att ljuga. Dessutom så saknar över 90% av de som får asyl, flyktingstatus enligt FN:s flyktingkonvention. Men du kan väl ha dom boende hemma hos dig och ta på dig fullt försörjningsansvar för dom. Ta och läs på flyktingkonventione och sluta sedan med dina tjuvlögner.

2011-03-03 @ 19:13:51
Postat av: Skeåning

"Det handlar om flyktingar som fått avslag att stanna i Sverige."Vi tar det igen. Flyktingar får asyl, icke flyktingar får avslag. Det är det som är hela grunden för att ha ett asyl-system.

2011-03-03 @ 19:14:56
Postat av: LN

Först och främst skall man komma ihåg, att på följande sätt formulerade sig en boren landsförrädare, när han beskrev dagens uppgörelse med De Gröna.Talade och sade den föregivne statsmannen Fredrik-Corfitz-Reinfeldt:Ett vägval som stänger dörren mot de främlingsfientliga krafter - runt om i Sverige och i Sveriges riksdag - som vill ha inflytande på ett område, där vi med detta vägval markerar att vi stänger dörren.

2011-03-03 @ 19:22:48
Postat av: S-E Karlsson .

Barometern/ Ot tar 700:- för en familjeannons som berör tex silverbröllop ! Oskarshmns Nyheterna tar inget betalt för samma sak , verkligen en stor prisskillnad !

2011-03-03 @ 19:24:13
Postat av: Tjadden

Bawar Ismail, LUFUrsäkta, hur tänker du människa? Är du inte totalt motsägelsefull, när du anser att illegala skumrasktyper som smyger sig in i vårt land, ska Sverige vårda och försörja?Den kriminella linjen du förespråkar, har ingenting med dessa illegala typers mänskliga rättigheter att göra, snarare ska de förpassas ut ur landet när de inte kan begära asyl på laglig väg, även om hela invandringspolitiken är kriminell.Och det mest anmärkningsvärda är att du anser att i svenska folket ska inte ha tillgång till några mänskliga rättigheter, för ditt resonemang bottnar i detta.Om du nödvändigtvis ska vara svenskfientlig" så har du hamnat på fel forum och i fel land.

2011-03-03 @ 19:33:48
Postat av: Kofot

Skeåning, att läsa innantill är en sak, förstå en annan och reflektera en tredje.

Människor på flykt är per definition flyktingar. Inkvisatorer är per definition förrädare mot kristna och humanistiska ideal.Att försöka återupprepa 30-talets folkhemsideal är otidsenligt. Jag noterar dock att SD backat ganska ordentligt beträffande sin ursprungliga invansringspolitik. Är det bara av taktiska skäl?

2011-03-03 @ 19:35:01
Postat av: Ilmar

I England fick ju Labour rejält med däng i senaste valet, mycket på grund av deras släpphänta invandringspolitik. Se artikeln http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html:"The huge increases in migrants over the last decade were partly due to a politically motivated attempt by ministers to radically change the country and "rub the Right's nose in diversity", according to Andrew Neather, a former adviser to Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett. "Det här ser jag som de Nya Moderaternas motsvarande fadäs. Nu vill de inte längre skapa ett bra och väl fungerande samhälle. De vill bara peka finger åt partier med avvikande åsikter och markera att i sjupartistaten tillåts endast elitistisk konsensus.MP är ju närmast rabiata i frågan, för dem är en human flyktingpolitik ett Sverige med helt fria gränser där alla etniska svenskar skattefinansierar ett multikulturellt paradis. Lite som Jehovas vittnen fast med virkade västar och batikbyxor.KD kommer att tappa, C blir ett skämt, FP ja vad vill de...egentligen?SD har allt att vinna på detta idiotförslag. Talande är att jag inte stött på EN ENDA person som tycker att detta är vettigt. 1,7 miljarder ska kalaset kosta...det är helt utan vett och sans!

2011-03-03 @ 19:38:12
Postat av: Lotta

Postat av: Putte

Nej Kofot. Asylsökande som saknar asylskäl är per defintion INTE flyktingar.

2011-03-03 @ 19:43:23
Postat av: Lotta

@ThoralfKan du vara snäll och radera mitt inlägg ovan. Ett misstag att det blev skickat. Skulle radera länken när inlägget gick iväg. Ber om ursäkt för det.

2011-03-03 @ 19:44:54
Postat av: Bawar Ismail, LUF

Tjadden,Det är j----- lågt att anklaga mig för att vara svenskfientlig särskilt när man är född i Sverige och uppväxt med svenska värderingar. Jag är lika mycket svensk som du säkert anser dig själv vara - skillnaden må kanske endast ligga i mitt namn och utseende. Kalla mig vad du vill men kalla mig aldrig svenskfientlig.Om vi nu ska neka papperslösa grundläggande rättigheter med argumentet att de är kriminella kan vi lika gärna göra det för fångarna på våra anstalter och alla andra kriminella i vårt samhälle. Och om det istället gäller det ekonomiska och skattemässiga kan vi lika gärna neka våra barn rätten till utbildning och vård med argumentet att de inte heller bidragit till samhället med skatteintäkter.

2011-03-03 @ 19:49:39
URL: http://www.bawarsworld.blogspot.com
Postat av: Kofot

"Om du nödvändigtvis ska vara svenskfientlig" så har du hamnat på fel forum och i fel land."Snälla nån Tjadden, i vilket forum och land är det lämpligt att vara svenskfientligt? Den du angriper värnar det svenskaste vi har och du är på gränsen till hotfull. Är det svenskt?

2011-03-03 @ 19:50:15
Postat av: Kofot

Putte, du är okunnig och hjärtlös.

2011-03-03 @ 19:52:07
Postat av: Lotta

OT/

Intressant artikel gällande händelsen i Husbybadet från Fria Tider.

Postat av: Putte

Kofot, du är en mytoman och jag är mer kunnig i de här frågorna än vad en storlögnare som du är. Ta och läs på flyktingkonventionen och FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Var står där att du har rätt att tvinga svenska löntagare, med världens högsta skattetryck, att försörja främmande snyltare och parasiter?

2011-03-03 @ 20:02:53
Postat av: Tjadden

Bawar Ismail, LUFDe papperslösa vet vad de heter och vet var de kommer ifrån, men de uppger inte det här för myndigheterna, för att de inte ska bli hemskickade och missa att bli försörjda av oss skattebetalare som också är själva grundorsaken till att de tagit sig till Sverige.Jag anser att de beter sig kriminellt och ska behandlas därefter.Och var står det i lagen att svenska folket har en försörjningsplikt för folk med utländsk härkomst?Om du försvara regimens politik är du svenskfientlig så är det bara!

2011-03-03 @ 20:10:44
Postat av: kofot

Nej Putte, du behärskar inte frågan. Med vilken rätt vill du tvinga svenska folket att behandla sin nästa på ett okristligt och inhumant sätt?

2011-03-03 @ 20:16:35
Postat av: Bawar Ismail, LUF

Regimen är vald av svenska folket.

2011-03-03 @ 20:21:51
URL: http://www.bawarsworld.blogspot.com
Postat av: Ibbe

Återigen. Reinfeldt & Co vill slå sönder nationalstaten. Nu tar man ett nytt steg. Lite av Orwell i beslutet också:Illegalt är samma som legalt. Så nu är det begreppet avskaffat också. Verkligheten vrängs i en allt snabbare takt och i spetsen går den s.k. Alliansen nu i en mesallians med Mp.

2011-03-03 @ 20:28:08
Postat av: Skeåning

Det här förslaget, som kommer få oerhörda konsekvenser, har aldrig alliansen gått till val på att genomföra. Jag är övertygad att väldigt många väljare i höger-regeringens led känner sig grundlurade. Detta kommer, och bör straffa sig hårt.

2011-03-03 @ 20:28:41
Postat av: ohjälpligen bakom flötet

Det var en härlig nyhet man fick ta del av när man var på väg hem från veckans Café Liberal. Regeringen ska stärka rättigheterna för papperslösa flyktingar och det var på tiden! Papperslösa flyktingbarn ska inte längre nekas den grundläggande rättigheten till kunskap och utbildning utan man ska få rätt till skolgång, papperslösa ska få rätt till sjukvård ###samt starta företag###. Det är självklara rättigheter och en glädjande nyhet. Dessutom så är det alltid skönt att se att FP, C och KD visst kan få igenom sina förslag trots ett dominant M som i flera år kämpat emot detta.Nåväl, det här är verkligen trevligt. Man ska inte förvägra människor grundläggande rättigheter, det borde vara en självklarhet. Särskilt rätten till skolgång är central och viktig, därför gläder det mig ännu mer att just de papperslösa flyktingbarnen verkligen ska få tillgång till den svenska skolan och vägen till kunskap. Trots de misstag som regeringen gjort i migrationsfrågor är det här något att fira och vara glad över - bra gjort Alliansen, bra gjort Folkpartiet och ett otroligt bra jobb LUF, som i flera år kämpat för det här.Det är otroligt härligt att se att Sverige stärker de mänskliga rättigheterna i vårt moderna och humana land. Att förvägra människor vård, kunskap och rätten att skaffa en försörjning oavsett laglig, kriminell eller "illegal" bakgrund är fel väg att gå. Vissa krafter i vårt samhälle tror däremot på den idén. Jag vill däremot se ett humant och liberalt Sverige - det är framtiden. Jag avslutar med två meningar från Jan Björklunds senaste nyhetsbrev;"Alla barn har rätt att gå i skolan oavsett vad föräldrarna har gjort och inte gjort. Barnen kan inte hjälpa att familjen befinner sig i Sverige utan tillstånd."

2011-03-03 @ 20:29:20
Postat av: Lotta

@ohjälpligen bakom flötetIroni på hög nivå.

2011-03-03 @ 20:42:30
Postat av: Tjadden

ohjälpligen bakom flötet

(du nämner det själv som sådan och det ligger nog något i detta)Med din hallelujapredikning måste jag fråga vad vi ska göra med landets invandrade kriminella som inte köper ditt resonemang.Varför ska de arbeta och göra rätt för sig, när de blir försörjda utan att behöva jobba och vill de ha lite extrapengar är det bara att råna någon.Ja, du hör ju själv hur motsägelsefull din predikan var!

2011-03-03 @ 20:49:56
Postat av: Lotta

@Kofot

"Med vilken rätt vill du tvinga svenska folket att behandla sin nästa på ett okristligt och inhumant sätt?" Det var nog bland det dummaste jag läst. Hur behandlar vår "fina" regering sitt eget folk? Alla sjuka, pensionärer och arbetslösa? Det om något är inhumant. Nu är det dags att vi tar hand om vårt eget folk. Vi har inte längre råd att försörja hela världens befolkning som tar sig hit.

2011-03-03 @ 20:52:58
Postat av: Lotta

Upplysande film som alla borde se.

Postat av: nadacomprende

Bawar Ismail, LUF

Det tog inte lång tid för dig att spela ut rasistkortet.Trodde att du var bättre än så.2011-03-03 @ 20:59:11
Postat av: Magentan

@ ohjälpligen bakom flötet

Amen! Så talar en sann Folkpartist!

(Och ditt nick var också bra.)

:-)

2011-03-03 @ 21:07:29
Postat av: Inge Sandén

Jag tycker att "Kofot"passar bra som ett alias,just som vi på bloggen avhandlar olika syn på tjuvar och rånare.

Kofot borde svara S-E Karlsson hur han ser på sina sosseväners förbrytelser mot barnen som vanvårdades i hans folkhem på 30-talet och fram till i början av 70-talet.Nej de nazivänliga sossarna från 30-talet vill vi inte ha tillbaka i vårt Sverige.

Håller med S-E Karlsson att rätta till sossarnas övergrepp mot barnhemsbarnen,då finns det inga pengar,men att anslå 1,7 miljarder till illegala rånare går mycket bra i full PK-anda.

Att vara en självgod hycklare är värre än att vara en rånare och tjuv.

Om man har ett överskott av godhet hjälper man de miljontals människor som har det fattigare än vi ute i världen bäst på plats.

Att Fredrik är en hycklare har han själv idag bevisat.

Före dagens uppgörelse sade han ordagrant.

De som befinner sig illegalt i Sverige,har inte rätt att vara i landet,då de i alla instanser fått avslg på sin begäran om asyl.

Således är dom inga flyktingar och då skall svensk lag gälla för personer som inte har rätt att vara här.2011-03-03 @ 21:09:47
Postat av: Anonym

Jag trodde att denna stora nyhet om regeringen Reinfeldts skandalösa uppgörelse med MP skulle stå på löpsedlarna och på förstasidorna i varenda blaska idag. Men fel hade jag. Inte ett enda ord om det på löpsedlarna, och inget på förstasidan på de dagstidningar som fanns i kvarterets affär heller.Detta kanske ska mörkas, det kanske var ett misstag att det råkade komma på nyheterna i radio och TV igår.Men på nätet skrivs det desto mer. Vi 10-15 procent av Sveriges väljare som läser om politik på nätet kan idag läsa ilskna kommentarer på flera ställen.SvD har faktiskt en delvis kritisk artikel på Ledarredaktionens blogg. "Vill vi ha två parallella samhällssystem?" är titeln på denna bloggledare, som tyvärr bara finns på nätet. Den går att kommentera relativt fritt och det finns nu 142 kommentarer. 99 procent av kommentarer är förbannade.

Här kan man alltså skriva kommentarer till SvD om regeringen Reinfeldts skandalösa uppgörelse med MP:

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/03/03/vill-vi-har-tva-parallella-samhallssystem/

2011-03-03 @ 21:12:45
Postat av: HenrikP.

Det verkar som om regeringen (och resten av 7-klövern) glömt av varför de sitter i riksdagen.....nämligen att representera SVENSKA folket och fördela dess skatteinbetalningar till samma SVENSKA folk. Att definitionen "flyktingar" ställer till det för många kommentatorer här idag är skrämmande.Möjligtvis kan vi kalla alla illegala invandrare för "EKONOMISKA flyktingar" och ingenting annat, BASTA!

2011-03-03 @ 21:15:03
Postat av: Tjadden

Tack LottaJag har sett videon förut och sökt den utan att finna den igen, ja, jag glömde att lägga in den bland mina favoriter.

Och nu har jag nyss skickat den till 18 personer som behöver se den.

2011-03-03 @ 21:19:05
Postat av: Magentan

Konstigt! Mitt inlägg flög iväg utan att jag hade skrivit färdigt. Fick inte dit varken mitt namn eller den uppmaning jag hade tänkt skriva i slutet.Här kommer namnet: Magentan

Här kommer uppmaningen: Gå in på länken och kommentera! Min kommentar tog de visserligen bort (jag vet varför) men de flesta får tydligen stå kvar där.

2011-03-03 @ 21:19:44
Postat av: Skeåning

Jag önskar att hallelujah kören fäller ihop sina vingar och lägger glorian åt sidan, så att man landar på jorden igen. Då kan vi kanske föra ett mer verklighetsförankrat samtal. Sveriges Riksdag är en demokratisk församling, ingen Robin Hood verksamhet.Sveriges politiker bör lägga sin något pompösa framtoning åt sidan, med fotfästet på jorden och inse att ett land, med begränsade resurser och mark, med en befolkning på runt 9 miljoner invånare, ej kan ta emot hela världen. Det får nog milt uttryckt beskrivas som övermod att skicka ut dessa signaler till omvärlden. Det var lika fullt i Hallelujah kören på 90-talet när man drev igenom en skrupelfri invandringspolitik, och vi vet alla resultatet. Allt skedde under paroller som solidaritet, och ansvar. Med facit i hand vet vi att det var något av det mest ansvarslösa som drivits igenom i svensk politik på decennier, och det var definitivt förödande för Sverige, både socialt och ekonomiskt. Nu, försöker igen, en Borgerlig regering toppa den prestationen, med att i princip driva igenom fri invandring. För det förstår väl varenda människa som inte svävar runt på euforiska moln efter besök på Café Liberal, att detta är en glasklar signal till omvärlden, att nu kan man ta sig till Sverige, och helt strunta i att söka asyl, samtidigt som man får starta företag, medan ungarna får gratis utbildning och tandvård, samt sjukvård. Det kommer självklart leda till att en anströmning av människor från utomeuropeiska områden söker sig hit. Den här gången, kommer man dock stöta på betydligt hårdare, och mer samlat motstånd.

2011-03-03 @ 21:19:45
Postat av: Mogge

Ni ska strunta i vad EXPO säger. Kör på, som björn gjorde igår.

2011-03-03 @ 21:27:38
Postat av: Robin Shadowes

Thoralf, ni måste försöka driva fram ett nyval. Vi är många som kanske inte ens kommer överleva dom kommande tre långa åren fram till 2014, tack vare alla dessa försämringar för oss fattiga pursvenskar. Ni kanske tvekar bara för att ni tänker på hur ni blivit behandlade av pk-maffian. Men glöm inte att läget nu är ett helt annat än vad det var bara för ett halvår sedan. Dom kan ej längre neka er att vara med i partiledar-debatter i SVT/SR eller förvägra er vara med på Almedalsveckan. TV 4 kommer förmodligen fortsätta att diskriminera er eftersom dom är privatägda och det är ju inte så mycket att göra nåt åt och inte så mycket att bry sig om heller. Dessutom verkar dom ha ekonomiska svårigheter, t ex så lade dom ner både spelsajten Blip och communityt Blipville vid årskiftet.

Dessutom har ni numera en helt annan ekonomi efter riksdagsinträdet och har därför möjlighet att bedriva en betydligt nättre val-kampanj än någonsin tidigare. Glöm ej heller alla oavlönade entusiaster som även i fortsättningen kommer dela ut Cavatus' flyers och som kommer fortsätta bedriva opinion på nätet.

Ett nyval kommer dessutom att sopa bort både C och KD och Reinfeldts enda chans att klamra sig fast vid makten blir att förhandla om att bilda en ny allians men utan C och KD. Förmodligen kommer det bli med FP och MP. Moderaterna kommer inte ha råd att offra stödröster på Maud och Göran denna gången. För nu kämpar dom om sin egen överlevnad. Andra faktorer som kan spela in är det faktum att varken MP eller S har valt nya partiledare än. Att inte ha en tydlig ledare inför ett val kommer stressa dem till bristningsgränsen. Sjuklöverpartierna kommer samtliga att vara mycket nervösa och risken för strategiska misstag och rena övertramp i desperation kan därför ske. Det enda ni behöver göra är att hålla huvudet kallt, undvika affärer som den med Petzäll, vara lugna och sakliga och ni kommer lätt få över 10%. Strunta i opinions-undersökningarna som förmodligen är manipulerade i vilket fall som helst.

2011-03-03 @ 21:28:25
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Lotta

@TjaddenJag har sett en längre version förut men den hittar jag tyärr inte nu. Hittade en annan som även den kan jämföras med situationen med massinvandringen till Sverige. Mycket intressant.

Postat av: Anonym

1)Dags för massdemonstrationer i hela Sverige! Vem arrangerar? SD?2)"Sedan måste ni se Björn Söder i Aktuellt från igår där Björn gör ett mycket starkt framträdande. Jag tror att Aktuellt fick något att tänka på efter Björns svar på tal."Han var mycket stark! Men ännu bättre hade varit om han åtminstone en gång hade frågat intervjuaren varför SVT inte hade tagit upp övergreppen innan nyheten nådde allmänheten genom Fria Tider.

2011-03-03 @ 21:31:28
Postat av: Bawar Ismail, LUF

nadacomprende,När använde jag mig av rasistargumentet? Jag ser då inga sådana argument? Om du menar det om svenskfientlighet så hade jag all rätt att argumentera så som jag gjorde men jag anklagade inte personen för rasism.

2011-03-03 @ 21:48:45
URL: http://www.bawarsworld.blogspot.com
Postat av: Tjadden

LottaDen var bättre och när du nämner det så finns det en variant som bevisade att globaliseringen utbredning blir en katastrof för jordens befolkning.Orvells 1984 som jämförelse blir att hans framtidsversion är förlegad, när framtidscenariot blir hundra gånger värre med den anarkistiska värld som är i förestående.Ska vi tacka landsförrädaren Reinfeldt som ett föredöme, för att skapa en galen värld? Nej, inte vi, men Bilderbergargruppen som ligger bakom att globalisera världen.

2011-03-03 @ 21:55:07
Postat av: Anonym

Vad är skillnaden mellan en tjuv och Moderat?STORLEKEN på det stulna beloppet!

2011-03-03 @ 22:02:52
Postat av: Hakan

Heja Björn Söder. Snacka om tillplattning av kommunistjournalisten. Helt orädd mot mediapropagandisten och hela tiden upprepar han budskapet "media ljuger". Sa ska media skötas. Gissar att de angrar att de försökte "ta debatten" pa propaganda tv.

För undrar jag: När ska Reinfelt mfl åtalas för landsförräderi?

2011-03-03 @ 22:08:16
Postat av: Tjadden

MagentanOm du slår hårt på tangenten för stor bokstav så skickas inlägget iväg automatiskt utan ditt nick eller E-post adress.

2011-03-03 @ 22:10:27
Postat av: Paris.Sheraton

Härligt, sossarna lyckades inte att hjärntvätta alla svenskar, Björn Söder,tack för ett fantastiskt bra inslag.

2011-03-03 @ 22:19:28
Postat av: Magentan

@Tjadden

Javisst, och om du trycker ned ctrl+alt+delete-knapparna med vänsterhanden samtidigt som du slår hårt på tangenterna qxz med höger lillfinger så blir din datorskärm svart och dina fingrar ohjälpligt och krampaktigt fast i vinkelvolten!

:-)

2011-03-03 @ 22:49:24
Postat av: OT

Nästan läge att lägga upp denna video nu?Eddie Nilsson - Reinfeldt, din dumma javla idiot: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

2011-03-03 @ 22:56:35
Postat av: S-E Karlsson .

Tack Inge Sandèn !

2011-03-03 @ 23:02:12
Postat av: Anonym

Nu börjar alltså partiet med den mest extrema invandringspolitiken få ett inflytande inom en politik som kan bli, om den inte redan är det, väldigt kostsam.”Bara” några hundra miljoner kommer detta att kosta, hävdar Göran Hägglund. Samme Hägglund som idag vill höja frikortsgränsen för medicin från 800:- till 2 200:- av kostnadsskäl.A-ekonomi i morse berättade om att det är färre som jobbar inom välfärdsområdena vård, skola och omsorg idag jämfört med 1990. Närmare bestämt 35 000 personer, samtidigt som folk i arbetsför ålder ökat med 500 000.Vill också förmedla två nyheter som stod i dagens upplaga av lokaltidningen SN:”Försäkringskassan har fått ett sparkrav från regeringen på 300 miljoner kronor och tvingas därför lägga ner 112 lokala servicekontor i landet, varav fyra ligger i Sörmland. Mellan 70-100 besökare, främst äldre, vänder sig varje dag till kontoret i Nyköping”.”Arnöanstalten utanför Nyköping har av besparingsskäl dragit ner på personal, så att anställda nu kan lämnas ensamma med 20 interner”.Det råder väl inte längre någon tvekan om vad våra hårt beskattade pengar i första hand används till och inte är det till oss som pengarna tas från.Jag är numera en f.d. moderat och det är inget beslut jag kommer att ångra.Hur kan vår egen regering luckra upp en gällande lag och ge personer som befinner sig illegalt i Sverige förmåner som inte ens våra fattigpensionärer och hemlösa har?I min vilda fantasi har jag inbillat mig att vi går till val och röstar fram politiker som i första hand ska värna landet Sverige och svenska medborgare. Vår egen statsminister har bevisat att så inte är fallet.Nu tvingas jag förklara för mina pensionerade föräldrar varför de måste betala 1000-tals kronor för samma vård som illegala invandrare från Somalia, Irak etc, får helt gratis.Tyvärr lär väl inte Reinfeldt skämmas, även om han borde det, då han sitter tryggt i sitt fina hem och har pengar på banken som gör hans familj ekonomiskt oberoende för resten av livet.

2011-03-03 @ 23:04:52
Postat av: Stefan K

Sorry!

I rena ilskan glömde jag mitt namn ovan.

2011-03-03 @ 23:05:38
Postat av: Tjadden

MagentaJavisst ja, jag kör ett annat operativsystem än du och därför funkar inte den funktion med ditt program.Men du måtte ha ett kul program som gör att du fastnar med fingrarana i tangenterna.

2011-03-03 @ 23:41:14
Postat av: Anonym

allvarligt talat så.....

2011-03-03 @ 23:45:01
Postat av: Kalleman

Det är bara att konstatera att vårt land är på väg mot avgrunden,

detta pga de Svenskfientliga politikerna som gör allt för att gotta sig runt köttgrytorna.De vill hela tiden motarbeta SD, oavsett vad det kostar, detta påverkar främst våra gamla som rånas varje dag av den nuvarande regeringen, sänks skatten på pensionen,så höjs andra avgifter desto mer.Allt för att försörja nya lycksökare från utlandet,

arbetslinjen kallar man det för.När vänder detta spektakel?SD skulle ta fram siffror med hjälp av riksdagens utredningstjänst gällande invandringens kostnader, jag har ännu inte sett något resultat av detta.Kommer det fram något eller går det inte få fram något, jag bara undrar, detta är en mycket viktig uppgift att ta reda på, det kan vända hela opinionen i landet.Ja, jag vet att alla partier och gammalmedia är emot SD, men jag är för och vill se resultat!2011-03-04 @ 00:50:50
Postat av: Putte

Å halledudane kofot lille. Ja det är okristet att inte låta sig luras av rödgråtna asylsökande som buhu buhu har flytt för sina liv buhu buhu och omöjligt kan bo i sitt hemland där de riskerar sina liv dagligen buhu buhu och snyft därtill. Veckan efter PUT som kommer samme asylant och buhu buhu måste ha bidrag för att åka till hemlandet och hälsa på gamla mamma, buhu buhu, som är såååå sjuk och inte kan klara sig själv. Det är hundratusentals sådana som den kristlige och storhjärtade kofot vill tvinga oss att försörja. Så kofot lille, är det kristligt att vara en lättlurad mupp? Har du ett sjukligt behov att tycka synd om någon, så skaffa dig en hundvalp.

2011-03-04 @ 04:11:59
Postat av: Robin Shadowes

Det går fortfarande att kommentera på den här artikeln så skynda, skynda!!http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/03/03/vill-vi-har-tva-parallella-samhallssystem/

2011-03-04 @ 04:32:13
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Putte

Kanske dags att gå ut på gatorna och demonstrera, som i nordafrika, mot Muammar Reinfeldt och hans quislingar. Det är väl inte bara i nordafrika man kan göra uppror mot och avsätta tyranner.

2011-03-04 @ 05:47:47
Postat av: World Traveller

Svenska regeringen representerar inte langre svenska folket (har inte gjort det pa 40 ar), istallet representerar de nu den muslimska umman och muslimska brodraskapet.

2011-03-04 @ 06:50:29
Postat av: S-E Karlsson .

Gårdagens Uppdrag Granskning tog upp vanvårdsutredningen , en granskning som inte var värd att kallas granskning Janne Josefsson avbröt hela tiden så ingen ficksäga vad han/hon ville säga ! Utredningen står fortfarande och trampar på startlinjen ! Det går snabbare att bestämma om att illedala invandrare ska få 1,7 miljarder till fri sjukvård ,nya tänder , resor till det landet dom säger sej ha lämnat på grund av krig !

2011-03-04 @ 07:53:30
Postat av: Sven DackeGe Svenska "fattigpensionärer " samma rättigheter som illegala invandrare!2011-03-04 @ 08:00:08
Postat av: kofot

Skillnaden mellan oss vanliga svenskar och er SD-anhängare är att ni sitter inne med sanningen.

För er är allt mycket lättare.

2011-03-04 @ 08:23:35
Postat av: Lotta

Nyttig lektion för Kofot och alla andra godhetsapostlar att sa och begrunda. Slänger även med yttringars en intressant länk till er. Håll till godo. Återkom sedan gärna med kommentare till det ni läst. Ser mycket fram emot det faktiskt.http://politisktinkorrekt.info/2011/02/27/handlaggare-pa-migrationsverket-om-ett-asylarende/Postat av: Sven Dacke

Jag fattar fortfarande inte detta jag läste denna artikel i Smålandsposten om överenskommelsen."Vi kan inte se mellan fingrarna när människor uppehåller sig illegalt i landet. Alla har rätt till en rättssäker prövning. Men har väl ett avisningsbeslut fattats så måste det också effektueras."Varför säger man en sak och gör en helt annan?

Postat av: joffe

Söder borde anfallit de lösa upprepade floskler som programledaren framförde! Vilka grunder har du för ditt upprepade frågetjat?

Sätt dom på plats please!

Man skrattar åt PK-gänget och journalister - den fullständiga numera världskända cirkusen!!!Sverige - Gökboet!

anser utlandssvensk i 30 år.2011-03-04 @ 09:01:36
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson tror du det är lönt att fråga "lufsen",om när en katt som går in i ett stall blir häst?(Skål förresten"Amiral von Schneider)Eller var dom svenska kamelerna lever i vilt tillstånd?"Lufsen är precis lika svensk som kamelerna på Ölands djurpark.En sak är klar att folkpartisterna lever lite risigt till på "domens" dag med ,tanke på 90-talets insattser.Kofoten är lolig, som vanligt mumbo jumbo,SD anhängare är i verkligheten ja,statistik talar ett sanningsenligt språk 10% av 55000 Somalier jobbar....-Sverige etta i överfallsvåldtäktsligan

-50 av alla pensionsräddare jobbar.....

-Massimport av IQ 65-70 svenska skolan sjunker.

-Samhall full med ytlänningar (65-70) gänget.

-500000 svenskar har fått nog då slår kofot till...Att ni "Lufsen och kofot är faktaresistenta är inte vårt problem,det får ni ta med psykiatrin.Svenska folket går inte i takt med politikerna

"lufsen" o kofoten förmodligen är båda unga och har goda möjligheter att få betala vad era fd partiväner ställt till mysigt va.

Köp snabba gymnastikskor ,kofot köp två par.Titta gärna på Tunisien Egypten Libien.

Det är vad som väntar svenska landsförädare.En parlamentarisk tidsfråga SD är inte 20 riksdagsmän, det är mellan 500000-1000000 tvärförbannade pursvenskar ,och reservsvenskar.Ni får snart era fiskar varma stolpskott, titta på dom andra Skandinaviska ländernas utvecklking politiskt,uppriktigt är ni rejält bakom flötet.Ring Finlands ambassad om ni vill diskuttera multikulti.Gubben o Gummman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD centralt lokalt eller oralt.

2011-03-04 @ 09:31:41
Postat av: Gubben o Gumman

Joffe : Gökboet stadiet är passerat för 25 år sedanSven-Dacke : Ditt förslag är så dj-vla bra att det förtjänar en otion samt att levereras från talarstolen.mycket bra sakligt argument.

2011-03-04 @ 09:36:05
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : En motion skall det vara

2011-03-04 @ 09:37:39
Postat av: Less

Jag är sååå glad att SD får synas i tv nuförtiden! SD har ju alltid rätt så :D

2011-03-04 @ 09:38:42
Postat av: Irene

SvD ledare,papperstidningen,är försiktigt kritisk till förslagen "det vore ett misstag att ge personer som undanhåller sig utvisning eller på andra sätt vistas i landet utan tillstånd,ytterligare tillgång till vård och undervisning." Vidare skriver man att regeringen med den här riktningen serverar SD "ett argument som blir besvärligt att bemöta".Ledaren visar på en viss tillnyktring på redaktionen.

2011-03-04 @ 09:44:12
Postat av: Gubben o Gumman

Apropå Fk:s stängning av kontor för bidragssnablarna ,gå in på Barometerns undersökning

Klicka att det inte stör dej ett skit.

2011-03-04 @ 09:58:39
Postat av: Den Galne Baronen

Det blir bara roligare för var dag som går. Sveriges befolkning får stå för hela kalaset och höjd skatt får vi med :)Älskar också iden om företag för illegala invandrare. Dom behöver inte betala någon skatt alls utan kan ha sitt företag som svart medans vi Svenskar får betala för deras utgifter.Tack & adjö nu funderar jag på att bli emigrant!

2011-03-04 @ 10:06:13
Postat av: Gubben o Gumman

"Baronen" : Du är lite rätt ute fakiskt innan oroligheter börjar i landet om man inte får stoppp på denna idioti så kommer pursvenskar att lämna landet i större onfattning.Då rasar bla bostadsmarknaden ihop som ett korthus

2011-03-04 @ 10:40:28
Postat av: LN

لا يحملون وثائق للجميع!

أسهل طريقة للكم والقانون الجديد أمس أن تكون لحسابهم الخاص هو أن يكون حارس المرمى. كنت في NyaSverige بطريقة غير مشروعة. أنت هنا ليس نظريا، وربما لا عنوان ثابت السكنية. كنت على المعوزين ورقة -- لم تقم حتى ملموسة. التملك أو المزاد هو أبدا في المسألة في قضيتك. ليس لك به علم اللغة، إذا اللوائح والتفاهات القانونية. يمكنك أن تكون دائما في جميع السياقات اللوم الجهل.

تأكد من أن في المرحلة الأولية للحصول على العديد من المهام وحارس المرمى ممكن نقدا، الاختباء بعيدا المال، ومن ثم الانتقال إلى موقع آخر غير معلوم، حيث يتم تكرار هذا النهج. ليس في أي مكان آخر، وليس في أي سياق آخر، تقدم لكم هذه الفرصة الفريدة لتصبح بسرعة الغنية. تحيا وزير اولوفسون NyaSverige!Till ALLA PAPPERSLÖSA!

Enklaste sättet för er att enligt gårdagens nya lag bli egen företagare är att bli MÅLVAKT. Ni befinner er i NyaSverige illegalt. Ni är teoretiskt inte här och saknar sannolikt fast bostadsadress. Ni är på papperet utblottade - ni saknar även materiella tillgångar. Utmätning eller exekutiv auktion blir aldrig aktuella i ert fall. Ni saknar kunskaper i språket, om regelverken och om de juridiska petitesserna. Ni kan alltid i alla sammanhang skylla på okunnighet.

Se till att i inledningsfasen erhålla så många MÅLVAKTS-uppdrag som möjligt mot kontant betalning, göm undan pengarna, och flytta sedan till annan okänd ort, där tillvägagångssättet upprepas. Inte någon annan stans, inte i något annat sammanhang, på denna planet, erbjudes er denna unika möjlighet att på kort tid bli rika. Leve De Gröna samt näringsministern i NyaSverige Maud Olofsson!

2011-03-04 @ 11:12:57
Postat av: Kalle

SvD:s ledaredaktion är med all rätt kritiska till Alliansregeringens gullande med MP om invandringspolitiken:SvD:s ledare:

""Personer som gör allting rättsstaten [Sverige] säger åt dem att göra och tragglar sig genom asylprocessen löper risk för utvisning medan människor som bryter mot lagen understöds med vård och undervisning. Det är, med förlov sagt, en sorts diskriminering mot dem som handlar rätt./.../ Och sakpolitiskt är det ju så. Migrationspolitiken tar den riktning som Sverigedemokraterna inte vill. Men i den allmänna debatten har regeringen serverat sina motståndare ett argument som blir besvärligt att bemöta."" skrev SvD:s ledare.Hoppas att verkligen det öppnar ögonen på svenska folket som hitills har tigit. Det blir nog ett bryskt uppvaknande.När blir Frerik Reinfeldt nominerad till ny partiledare för sossarna. Där skulle han platsa bättre!!!Länk till SvD:s ledarartikel.

Postat av: Tjadden

Någonstans finns den exakta sanningen om Sveriges mängkultur att släppa in floder med folk ifrån utlandet.Jag har tidigare skrivit om att vi har blivit utsatta för en statskupp som faktiskt Olof Palme var anfader till om nu någon skulle undra och i den ingick massinvandringen.Och orsaken till massinvandringen startade som ett sätt för sossarna att få sitta kvar vid makten!Man resonerade så här, eftersom sossarna hade förlorat en massa svenska väljare så kom Olof Palme på idén att importera invandrare som skulle lovas guld och gröna skogar, som skulle ge sossarna en knuff framåt genom att invandrarna i gengäld röstade på dem.Och nu myntades begreppet röstboskap, alltså i princip kan vi kalla invandrarna för röstboskap.Sossarna började med denna makttaktik och de övriga partierna hakade på, så när de borgliga kom till styret så ökade massinvandringen av röstboskap!Hela 70 % av invandrarna röstade på sossarna och Vänsterpartiet valet 2006, det var första gången under mångkulturen som man gjorde en sådan undersökning efter ett valårSom alla minns satte Mona Salihn igång med att fria till muslimerna i förhoppningen om att få deras röster och hur det gick med den saken finns det ingen statistik över, mer än att det borgliga blocket vann striden om muslimerna måtte man anta?Det hade varit roligt att veta hur många invandrare som röstade på Bengt Västerberg som belönade röstboskapet med att ta hit ännu fler röstare, de flesta ifrån underutvecklade länder nära 100,000 pers.Alltså starten för massinvandringen handlade om röstboskap.

2011-03-04 @ 11:16:17
Postat av: Sven Dacke

En fråga som jag förmodligen aldrig får svar på"Var tusan kommer alla papperslösa ifrån"Jag förstår att en Dansk, Finländare eller Norrman kan komma till Sverige utan legitimation eller papper.Men hur kommer man från Somalia utan pass eller andra handlingar

Att simma går men tar troligen enormt lång tid till Malmö, och svårt att få med några prylar.När jag är ute och reser i världen förekommer att jag tar flyget, speciellt om det är långt, men alla gånger jag varit ute har jag varit tvungen att visa pass ett antal gånger och andra riktiga resehandlingar.

Jag har även sett på TV från från ankomst till Australien där man även måste berätta varför man vill komma in och hur mycket pengar man har, samt visum och pass. Annars åker man tillbaka med vändande flyg snabbare än blixten.Nu skulle jag vilja besöka Somalia för det måste vara ett bra land att flytta till nu när så många åkt därifrån.Men jag har tappat bort passet och undrar om någon vet hur man kommer dit och hem utan pass.2011-03-04 @ 11:21:03
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: Anonym

LNلا يحملون وثائق للجميع!

أسهل طريقة للكم والقانون الجديد أمس أن تكون لحسابهم الخاص هو أن يكون حارس المرمى. كنت في NyaSverige بطريقة غير مشروعة. أنت هنا ليس نظريا، وربما لا عنوان ثابت السكنية. كنت على المعوزين ورقة -- لم تقم حتى ملموسة. التملك أو المزاد هو أبدا في المسألة في قضيتك. ليس لك به علم اللغة، إذا اللوائح والتفاهات القانونية. يمكنك أن تكون دائما في جميع السياقات اللوم الجهل.Jag hoppas att tolken inte kommer att skvallra om ditt förslag.

2011-03-04 @ 11:26:28
Postat av: Roberth

Kofoten och Ismael ni ska skämmas!

2011-03-04 @ 11:30:57
Postat av: Anonym

Sven DackeDe papperslösa åker med flyg ifrån vissa uppsamlingsplatser till Sverige och resten smugglas hit.

2011-03-04 @ 11:31:10
Postat av: Roberth

De har papper och pass annars kommer de inte in i Schengen! Sen råkar dessa papper "försvinna"

2011-03-04 @ 11:32:48
Postat av: Sven Dacke

Om man har både pass och andra papper på sin identitet och slänger dom.Är inte det bedrägeri som skall STRAFFAS istället för att belönas

2011-03-04 @ 11:36:53
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: joffe

Läget i svensk politik är så erbarmeligt anafalbetiskt katastrofalt att jag saknar ord hur att förklara dessa nuvarande politikers ställningstaganden. Journalister - BLAAAHHH!G/G confirmerar att gökbostadiet passerat för 25 år sen. Något tidigare hajade jag att i Sverige gick inte att stanna kvar. Vi flyttade bort. Allt har försämrats år för år.När ska Ni vakna? Alla kan inte flytta men VÄLJA!Politiker skänker bort vårt land och våra skattepengar till främlingar och dessutom betalar vi dem för det. Hur länge ska ni vara förblindade kära svenska folk? Omvärlden skrattar åt svensk invandringspolitik redan innan Nordafrikakrisen.Enda alternativ som bjuds för älskare av Sverige och landets efterkommande,etniska svenskar är ett tydligen enda alternativ.Om man har ett uns av sunt förnuft i skallen röstar man på SD för Sveriges framtid och en mycket restriktiv invandringspolitik från Mellanöstern. - As simple as that!

2011-03-04 @ 11:40:25
Postat av: Tjadden

Jag fick höra för en tid sedan att biständsarbetare i Afrikanska länder, delar ute svenaka pass till dem som vill flytta till Sverige?

Om det här är sant, är en bra fråga, men det skulle inte förvåna mig om det så vore.Vi ska veta att Bildt m.fl handplockade folk t.ex i Bosnien som skulle få bosätta sig i Sverige.

2011-03-04 @ 11:41:28
Postat av: joffe

Ska man flytta till ett annat land i världen krävs tillstånd! Man ansöker om inflyttning och det krävs uppgifter. Klara papper från läkare och polisväsende. När tänker Sverige ställa krav på invandrare?

2011-03-04 @ 11:51:06
Postat av: Tjadden

Vet ni inte att Reinfeldt har skrivit på ett avtal med FN om att Sverige ska hjälpa till att tömma fem stycken flyktingläger i Nordafrika och dessa sk flyktingar behöver inget pass.Reinfeldt har också lovat oss att fram till är 2014 eller 2020 (årtalen tvistar man om i det borgliga lägret) ska det importeras 2 miljoner flyktingar, av den summan ska ca 350,000 avräknas som redan har bosatt sig här.

2011-03-04 @ 11:53:00
Postat av: Bawar Ismail

Roberth,Det är Ismail, inte Ismael. Dessutom, vad är det jag ska skämmas över? Att jag har en ideologisk övertygelse som inte stämmer överens med din? Är inte åsiktsfriheten i symbios med svenskheten och våra svenska värderingar? Det tycker jag i alla fall.

2011-03-04 @ 11:54:36
URL: http://www.bawarsworld.blogspot.com
Postat av: kofot

"Kofoten och Ismael ni ska skämmas!"Underbar argumentation som attraherar. Man behöver inte begripa nånting, bara tro det rätta hålla sig till rätt grupp.

2011-03-04 @ 12:00:45
Postat av: AWSvensson

När svenskar lämnar Libyen så evakueras de, när andra gästarbetare egyptier, asiater mm så är de flyktingar enligt media. Varför, jo man tillgriper åter lögnen, vilket de anser att de har ensamrätt till, för att implantera en bild i det svenska folkets medvetande om detta oerhörda flyktingkaos som råder och därmed skall den stupide svensken tro att det är dessa stackare vi tar hand om. Nej Barbar Pappa Rheinfeldt du har visat att det är totalstopp med blodtillförseln till hjärnan.

2011-03-04 @ 12:04:05
Postat av: Inge sandén

Lite OT men ändå.

I min morgontidning.

Imam anställs av svenska kyrkan.

För mig är det solklart,islamiseringen av vårt land är snart fullbordat.

Att sossarnas broderskapare anslutit sig till landsförrädarna med han Weierud som anförare,visste vi ju innan.

Alla kristna och namnkristna lämna svenska kyrkan,det vimlar av förrädare och falska profeter.

Att denne Imamen Othman Al Tawalbeh är en agent,spion och infiltratör med uppdrag att islamisera vårt land råder det ingen tvekan om.

Det är helt omöjligt att hinna med följande karriär,om man inte är en skickad agent.

1)Kom till Sverige år 2000 från jordanien och hunnit med detta.

2)Arbetat ett par år på Utvecklingsnämnden i Helsingborg,som integrationshandläggare.

Endast en agent kan ha dessa kunskaper om Sverige.

Har också varit verksam i utbildningsfrågor inom utrikesdepartementet UD.

Han skall nu dela sin tjänst inom kyrkan med sitt nuvarande arbete i studieförbundet Ibn Rushd.

Detta uttalandet tycker jag säger allt om denne man och hans avsikter med sitt besök i vårt land.

Mitt uppdrag blir att bland ungdomar försöka ge en sann bild av islam som i ett idéarbete ska vila på samtal kring fred,öppenhet och ökad förståelse mellan folk,säger han.

KGB och alla andra kan slänga sig i väggen,så här arbetar dagens agenter som har i uppdrag att islamisera Sverige.

Kyrkoherden i Sofia församling är en Ulv i fårakläder.

Före islams inträde på svensk kristen mark läste vi aldrig om hedersmord,tvångsäktenskap,kusingiften,balkongmord,krav på särskilda badtider för kvinnor,införande av sharialagar,moskeér där det predikas hat mot väst och vårt land.

Islam har endast tillfört vårt land allt som har att göra med eländets elände.

2011-03-04 @ 12:08:33
Postat av: Tjadden

Ismail och kofotenÄr ni svenskar? Om ni anser er vara det" varför strider ni då mot oss här?Jag tror att er logik är det något fel på.

2011-03-04 @ 12:24:50
Postat av: LN

"Jag hoppas att tolken inte kommer att skvallra om ditt förslag."Jag förstår vad du menar, broder OKÄND.

Google's översättningstjänst är inte mycket att hurra för. Se nedan hur det blir från Google-arabiska till Google -svenska.

Men mitt på klingande pursvenska avfattade förslag var kanske onödigt. Den i NyaSverige väl etablerade sk grova brottsligheten har redan insett möjligheterna och kommer att ta inledande kontakt med Ali och Mohammad och förklara alla fördelarna med entreprenörskapet för homom. Endast NyaSverige sådana driftiga egna företagare hava skall. 'De Gröna', hipp, hipp,......

-------

Papperslösa för alla!

Det enklaste sättet för dig och den nya lagen går att jaget är att vara målvakt. Jag var i NyaSverige olagligt. Du är här snarare än teori, och får inte vara en fast bostadsadress. Jag var utblottad och papper - inte ens betong. Ägande eller auktion är aldrig aktuella i ditt fall. Du har ingen kunskap om språk, om de förordningar och rättsliga nonsens. Du kan alltid i alla sammanhang skylla okunnighet.

-------

PS Om jag inte missminner mig åtalades två militärer i Danmark för att ha Goole-översatt en bok till arabiska med sk militära hemligheter och spritt den till allmänheten!!

2011-03-04 @ 12:25:10
Postat av: Tjadden

Inge sandénTack för den upplysningen. Vi ska vara medvetna om att Fryshuset där han Imamen ska hålla låda består av utlänningar, ett sätt för Svenska Kyrkan att värva nya medlemmar,Denna rika kyrka som äger mark i Sverige sammantaget i Hallands storlek och dessutom äger de massor av företag som används för skattesmitning, de har t.o.m. företag i Afrika av skatteskäl som är svårt för våra skattemyndigheter att komma åt trots att de är svenskägda.Svenska Kyrkan ske ses som vilken religiös sekt som helst och ska på inga villkor blanda sig in i våra politiska frågor!

2011-03-04 @ 12:40:14
Postat av: Magentan

"Fria Tider" har fått massor av nya läsare!Både SD och tidningen Fria Tider fick reklam i Aktuellt i förrgår när Björn Söder intervjuades.http://www.friatider.se/3

2011-03-04 @ 12:52:50
Postat av: Anonym

Tjadden, vad är svensk? är du det, vet du det? Jag är kanske född Andersson med turkiska värderingar eller född i Turkiet med andersonska värderingar.Liksom du har jag pseudonym för att dölja min identitet.

2011-03-04 @ 12:57:09
Postat av: S-E Karlsson .

Giv till fattigpensionären vad fattigpensionären tillhör !

2011-03-04 @ 13:04:14
Postat av: Tjadden

IsmailJag frågade varför du strider mot oss svenskar, varför svarar du inte på den frågan?

2011-03-04 @ 13:52:52
Postat av: Bawar Ismail

Tjadden,Well, jag går ju i gymnasiet och därför är jag i klassrummet större delar av dagarna. Men hur som helst - jag strider inte mot mig själv. Jag är ju också svensk men det utesluter inte demokratiska och sakliga diskussioner mellan oliktänkande personer. För alla svenskar tycker inte likadant, right?Trodde väl det.

2011-03-04 @ 14:00:58
URL: http://Www.bawarsworld.blogspot.com
Postat av: Lotta

@KofotKan inte hitta några kommentare från dig gällande länkarna i mitt inlägg. Lägger länkarna igen. Vore även intressant att få del av Ismails åsikt när det gäller innehållet i texterna.http://politisktinkorrekt.info/2011/02/27/handlaggare-pa-migrationsverket-om-ett-asylarende/Postat av: Allemand

@Bawar Ismail, jag går på gymnasiet. Var skrev du inte det från början, då hade jag inte brytt mig, även du växer upp en dag. När du har åtminstone tio års arbetserfarenhet kan vi börja diskutera livet och politik.

2011-03-04 @ 14:25:31
Postat av: lassekolja

Det finns mycket att säga men jag nöjer mig med att konstatera att Alliansen har blivit komplett galna och överger därmed sveriges och svenskarnas intressen inkl. den svenska välfärden!

MYCKET TRAGISKT men om man ser det snävt kan man nu även räkna in hela Alliansen som Sverigedemokraternas valarbetare!

2011-03-04 @ 14:28:08
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: World Traveller

Grattis alla ni idioter som roestade pa Moderaterna, Sossarna, Folkpartiet, Miljopartiet, Krist"demokraterna", Vansterpartiet och Centern. Ni kan betala for alla somalier, irakier, afghaner, albaner och ovriga muhammedaner som kommer hit for att parasitera. Jag tanker inte gora det. Jag tanker nu salja mitt hus och flytta utomlands (utan att parasitera pa vardlandet). Jag kanske till och med startar upp en egen verksamhet med asylresor till Sverige for att oka paa takten paa forfallet. Dels saa tjanar jag ju pengar paa det och dels saa faar ni ert dromsamhalle mycket snabbare. Mvh World Traveller

2011-03-04 @ 14:40:00
Postat av: Tjadden

IsmailOm du vill vara svensk säger inte så mycket och allra helst när du stödjer regimen som arbetar emot vår urbefolkning.Jag har största förståelse för att du stödjer dem, som arbetar för alla utlänningar i Sverige, förmodligen skulle jag göra detsamma om jag inte vore Pursvensk.Jag har en Ungrare som god vän som har tagit till sig svenska seder och bruk.Han kom till Sverige 1956, han älskar Sverige och svenskarna och svensk kan han aldrig bli, alltså en riktig svensk enligt hans egen utsago.Men han är oändligt tacksam över att få vara svensk medborgare, jodå, han röstar även svenskt och lägger sin röst helt naturligt på Sd.

2011-03-04 @ 14:47:05
Postat av: S A R A

Hej, vad händer ikväll??:DTitta in min blogg så får du se en video blogg, Sen kan du också vara med i DAGENS BLOGG och sen kan du se bilder från mode visningen jag va på igår!!och sedan vad jag fick i min goodie bag!! :) <333KKKKKKKRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM

2011-03-04 @ 14:50:31
URL: http://sarapiper.blogg.se/
Postat av: Sven Dacke

Genidrag av Försäkringskassan.Genom att börja stänga Servicekontoren och övergå till telefonservice öppet måndagar mellan 08.00- 08.05 så kommer successivt utbetalningar att sjunka.Genom att fortsätta med att stänga huvudkontor och ersätta telefontjänsten med telefonsvarare enligt Försvarets Hasse Alfredsson metod sjunker utbetalningar till 0Och genom att subventionera självmordpiller på Apoteken är problemet med en åldrande "pursvensk" befolkning som kostar allt för mycket snart löstKan bara Centern få igång en Svensks Khat odling där ett överskott även kan exporteras är Sveriges framtid säkrad.( Jag vet att det jag skriver nu är löjligt och barnslig, men förmodligen helt i nivå med Regeringens tankar och planer )

2011-03-04 @ 14:53:56
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: Solna_52

NÄR ska det gå upp för Fredrik att han just skjutit sig själv i foten och enbart bäddat för en massiv framgång för SD! Han spelar fienden i handen, precis som SvD konstaterar.

Får man skriva att man behöver inte vara dum för att bli statsminister, men det verkar underlätta!

2011-03-04 @ 15:07:03
Postat av: Tjadden

Sven DackeVadå löjligt, du beskriver bara en tänkt konsekvens, man behöver inte vara gravallvarlig i alla lägen, det är tungt nog ändå att veta vad landsförrädarna håller på med.

2011-03-04 @ 15:08:29
Postat av: Tjadden

Det här var kostnaden 2009 för 35,952 inskrivna asylsökande fördelat på 270 kommuner.Migrationsverkets totala kostnad 2009-10.446.308.000bosättning för återvändande flyg m.m 8.818.137.000Alltså det kostar miljardbelopp under utredningens gång hos migrationsverken

2011-03-04 @ 15:24:56
Postat av: Info

SKÄLET TILL DEN "HISTORISKA UPPGÖRELSEN"är, enligt Sveriges radios analyser idag, FN:s tidigare, skarpa fördömanden av landet Sveriges hårda och hjärtlösa invandringspolitik. I och med denna uppgörelse kan nu äntligen Förenta Nationerna ägna sina gemensamma krafter åt något annat.Enligt Sveriges radios officiella nyhetsredaktion.Men stämmer detta? Kan någon länka till det dokument, där Sverige av FN stämplas som världens mest obarmhärtiga och invandringsrestriktiva land?Eller ljuger Sveriges radios journalister rätt ut i luften precis som de behagar?

2011-03-04 @ 15:35:01
Postat av: Emelie

Vad händer i helgen? :)

2011-03-04 @ 15:44:52
URL: http://sunkish.blogg.se/
Postat av: Lotta

På temat: Varenda djävel har rätt till livstids försörjning bekostad av svenska skattebetalare.

Postat av: Tony Ingman

Jag såg någonstans ett foto på Fredrik Reinfeldt

där han såg ut i trynet som en muslim med svart

skäggstubb.Detta foto borde plockas fram och

produceras i massupplaga för uppklistring på alla

ofentliga platser i hela Sverige. När vi nu har en

ledare som hellre går muslimernas ärenden än Svenskarnas, så bör han också likna dessa.Problemet är bara att jag glömmt var jag sett det.

Är det någon som vet, eller kan plocka fram det?

2011-03-04 @ 16:35:03
Postat av: S-E Karlsson .

Tony Ingman jag har sett det här på Thoralfs blogg om jag inte har helt fel!

2011-03-04 @ 17:03:17
Postat av: Ludde

Tony Ingman: Fotot finns på Demokratbloggen.

2011-03-04 @ 17:18:00
Postat av: Magentan

Det är från början Affes statistikblogg som tillverkade de tjusiga skägg-bilderna på Reinfeldt Billström och Bildt. De finns här:http://affes.wordpress.com/2011/01/22/har-waberi-borjat-pragla-moderaterna/Man kan hitta mycket nyttigt, tragiskt och komiskt på Affes blogg. Just nu gör han sarkastiska varianter av Expressens barnsliga serie-lektioner i hur man ska hantera ”rasismen” i sin omgivning.

http://affes.wordpress.com/

(Först bör man läsa Expressens originallektioner förstås.)2011-03-04 @ 18:06:58
Postat av: Putte

Det 7-klövern håller på med är en ny variant på förintelsen. De har ju redan fattat ett riksdagsbeslut om att vi svenskar inte finns. Massinvandringen är bara ytterligare ett led i utrotningsförsöket av allt svenskt. Adolf Hitler, Josef Stalin, Robert Mugabe, Pol Pot och Fredrik Reinfeldt, samma andas barn. Pol Pot är väl den som ligger "statsministern" närmast eftersom han också försökte utrota sitt eget folk.

2011-03-04 @ 18:23:34
Postat av: Kofot

Till lotta 2011-03-04 @ 14:07:53Varför ska jag läsa politisk propaganda när fakta finns på annat håll?

2011-03-04 @ 18:33:02
Postat av: Lotta

Merit Wager om Reinfeldts svek mot svenska folket.

Postat av: Gubben o Gumman

Info : Bravo här kan nog en lite vovve ligga begravd

2011-03-04 @ 18:47:57
Postat av: Lotta

@KofotPolitisk propaganda? Du skämtar va? Vilket är det som är politisk propaganda? Att det bevisligen finns en PUT-manual på arabiska där sk flyktingar kan lära sig hur man ljuger sig in i Sverige och får PUT? Läs den och jämför med de historier som sk ensamkommande flyktingbarn brukar använda när de kommer till Sverige. Jag och en kompis flydde tillsammans men i ett annat land försvann han. Jag vill inte berätta mer för det var så traumatiskt och dramatiskt osv, osv. Eller menar du historien, en av många, många från Migrationsverket där en migga berättar om hur ett ärende kan gå till?

2011-03-04 @ 19:16:54
Postat av: Tjadden

kofotVi svenskar är omgärdade av lögnerna i massmedia och du får väl hänvisa var man kan finna dessa politiska lögner, förutom den i massmedia, som du vill förespråka.

2011-03-04 @ 19:17:03
Postat av: Gubben o Gumman

Underbart att se Björn Söder ta Boljeviken på det sätt som vi hoppas att samtliga SD:s riksdagsledamöter gör vid media kontakt.Knyt upp svansen på propaganda Pjotr om och om igen.

En intervju skall innehålla 95% av det samt 4 % Expo

1% sakfrågan.Ungefär som media jobbar exklusive den sista procenten.Dom här amatör kommunisterna skakar snart i sina svettiga skor,varje gång eb SD:are skall "intervjuas" ,läs avrättas på order av den politiske kommisarien, och chefen på tex SVT68 eller Shit -channel 4.

2011-03-04 @ 19:27:42
Postat av: Gubben o Gumman

kofot : Är du kriminell?

Om inte varör inte byta namn till magplasket.

2011-03-04 @ 19:30:37
Postat av: Magentan

@Kofot

Hej Kofot!

Det är riktigt, man ska i första hand söka fakta, och här kan du få hur mycket fakta som helst att ta till dig:Merit Wager utsågs 2002 till "Medborgarnas flyktingombudsman" och har alltså hjälpt flera gömda flyktingar till ett liv i Sverige. Här finns t ex recensioner på en bok om ämnet som hon har skrivit med titeln "Personliga Meriter".

http://meritwager.wordpress.com/personliga-meriter/Jag tror nog att du kan hålla med mig om att Merit Wager knappast kan anses vara rasist eller främlingsfientlig. Däremot bör hon ha en hel del kunskaper och erfarenheter i ämnet "papperslösa". Så här skriver hon själv på sin blogg:Citat:

... "Jag har aldrig, genom alla år som jag har varit aktiv i asyl- och migrationsfrågor, haft någon annan syn på eller åsikt om dessa frågor än den jag har idag. Mina åsikter och min syn på asylrätten har alltså inte förändrats, däremot har förutsättningarna förändrats (bl.a. är det numera 95 % av alla som söker asyl som inte uppvisar id-handlingar, vilket det inte alltid varit)."

[...]

"När det gäller asylsökande som på olika sätt missbrukar asylsystemet (otaliga exempel finns på denna blogg), så är det svenska politiker och svenska myndigheter jag lägger den absolut största skulden på för att de låter det fortgå. Det är politiker och myndigheter som ska upprätthålla lag och ordning. Och som ska se till att svenska lagar och myndighets- och domstolsbeslut respekteras." ...

Läs mer om detta här:

http://meritwager.wordpress.com/2010/02/16/paminnelse-och-information/Hennes åsikter om regeringens migrationspolitiska överenskommelse med Miljöpartiet hittar du här:

http://www.newsmill.se/artikel/2011/03/04/reinfeldt-offrar-sveriges-intressen-f-r-att-vinna-kortsiktiga-segrar-mot-sdPå nedanstående adress kan du läsa en del rapporter från olika miggor (= förkortning för migrationshandläggare) på Migrationsverket som Merit Wager har fått.

http://meritwager.wordpress.com/?s=migga+miggor

2011-03-04 @ 19:51:49
Postat av: Tjadden

Någon som inte visste vad som hände under mordkvällen när Olof Palme mördades som är lindrigt sagt konstigt, det tycka vara vissa personer som har ljugit och en del vet ni namnen på.http://pastehtml.com/view/1dhjypg.html

2011-03-04 @ 20:10:53
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Skicka över det till Janne bananen Josefsson.

2011-03-04 @ 20:48:25
Postat av: Niclas

Kan någon svara på frågan Söder fick om det är rätt att länka till lögner. Söder gjorde det i vart fall inte. Han är sannerligen alltmer en del av etablissemanget, att vara flykting och asylfientlig förändrar inte.

2011-03-04 @ 21:30:11
Postat av: Lotta

@NiclasLäs artikeln och bedöm själv hur mycket lögn det är att kalla övergreppet våldtäkt.

Postat av: Roberth

Kofot och asmael är troll bry er inte om dessa klåpare!

2011-03-04 @ 22:18:28
Postat av: Robin Shadowes

"Men stämmer detta? Kan någon länka till det dokument, där Sverige av FN stämplas som världens mest obarmhärtiga och invandringsrestriktiva land?"Jag som trodde det var Danmark som var värst...

2011-03-04 @ 23:36:25
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Magne

Kofot tycks tro att alla som inte ser svenska ut automatiskt är flyktingar.Det är helt OK att vara korkad och naiv men Kofot behöver ju inte överdriva..

2011-03-05 @ 00:14:00
Postat av: Gubben o Gumman

Robbert : En av nämnda är dessutom en "luffare" som gått på snacket om pensionräddare numera enligt Maud

även resurspersoner,MP vill nu ta bort id kravet för Somalierna som kommer upp i en arbetsgard av 10%Då kan vi få in mera raketforskare till Samhall hurra.

2011-03-05 @ 11:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0