SANDLÅDEPOLITIKER I NYBRO

Kommunstyrelsens au i Nybro har sagt nej till att betala ut partistöd till Sverigedemokraterna trots att vi fick två mandat i Nybro kommunfullmäktige. Båda mandaten är besatta av Sverigedemokraterna Kalle Winner som även sitter i landstingsfullmäktige och Berndt Nilsson.

Kommunstyrelsen ordförande Inger Rydbrink (S) tror uppenbarligen att hon och de rödgröna skall vinna politiska poäng på detta agerande. Jag anser att det är ett patetiskt och löjeväckande beteende av kommunstyrelsen i Nybro. Jag undrar om det var en enig kommunstyrelsens au som tog detta beslut?

Det är dags att kommunstyrelsens au i Nybro kliver upp från sandlådan och visar att de är mogna sitt uppdrag. Att Sverigedemokraterna numera sitter i Sveriges riksdag har uppenbarligen inte trängt fram till dessa sandlådepolitiker.

Givetvis kommer Sverigedemokraterna överklaga detta beslut till Förvaltningsrätten i Växjö och deras dom kommer att bli till Sverigedemokraternas fördel om man ser till den praxis som man använt vid de senaste fallen. Inger Rydbrink tycks inte vara särskilt smart men tydligen gillar hon rubriker för det kommer det bli ett antal gånger och hon kommer i slutändan stå med byxorna nere vid fotknölarna.

Det är inte den typen av rubriker som socialdemokraterna behöver med dagens opinionssiffror men hon kanske vill imponera på den kommande partiledaren Håkan Juholt. Ska man skratta eller gråta åt dessa socialdemokrater som har svårt att växa upp och bete sig som vuxna!


Kommentarer
Postat av: Rune

De smarta är så smarta att de kan lura sig själva.

För detta har SD i Nybro bara att tacka och ta emot och vinna nya väljare.

Vilken tur att ha sådana motståndare?

2011-03-18 @ 19:59:22
Postat av: Patrik, Ängelholm

Tidigare har väl partistödsfrågan varit relaterad till tomma SD-stolar, fastän det har visat sig att vi ska ha partistöd även för dem.Vad politikerna gör i Nybro är ju att de bryter mot svensk lag. Har de ingen kommunjurist som kan rädda dem undan sådana här dumheter, och konsekvenserna av dem?

2011-03-18 @ 21:49:46
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: Mats

Säg till Jimmie Åkesson att han gör bra ifrån sig i Riksdagen, men han måste försöka lära sig att replikera på statsministerns svar och inte bara läsa upp sin inrepeterade följdfråga.Jag förstår att det är svårt och skulle inte vilja byta med honom, men han missar en massa fina lägen på det sättet. Åkesson är tillräckligt intelligent för att snabbt bearbeta statsministerns svar och komma med en intelligent följdfråga ex tempore.

2011-03-18 @ 22:03:44
Postat av: Sven Dacke

Ordbajseri på hög nivå av Hans Wallmark är riksdagsledamot och ledamot av moderaternas partistyrelse.Kanske någon välutbildad akademiker kunde översätta till ett enklare språk som vi lågutbildade SD väljare förstår bättre

Postat av: Matthew Bonnor

Man kan begära votering och på så vis få protokollet på exact vem som rästat vad. Det gäller att vara på tårna vid sådan beslut. Nu är det försent att begära det, men till nästa gång så begär votering.

2011-03-19 @ 10:56:33
Postat av: Måns

Grattis till sex månader i riksdagen. Grattis Thoralf och grattis SD.Och hur har då de sex månaderna gått?Ja Mona sa aldrig, aldrig, aldrig, innan hon och Ohly hoppade i säng med SD.Det visar på vilken nivå det partiet befinner sig . Detta visar även vilken aktning för väljarna dessa rödgröna profeter har.Ja tänk så ansvarslöst att komma med medvetna lögner före valet - att lura väljarna för att dessa skulle rösta emot den egna övertygelsen.Nu går (s) i Kalmar till och med emot lagen i sin oanständiga kamp mot SD

2011-03-19 @ 12:50:47
Postat av: kalle2

hej Thoralf! jag såg debatten om kärnkraft. och insåg : solveig Ternström behöver ett söker ett parti. och hon är nog heligt förb-annad på alla andra partier. hela skådespelar gänget behöver få vakna upp. så kontakta henne .

http://svtplay.se/t/103450/debatt

(se hur hennes SD åsikter kommer fram när hon blir arg och pk-filtret försvinner. solveig är en bra och ärlig människa, hon behövs i SD)

--------------------------------------------------hycklar madammen Inger vill tydligen inte ha mångkultur i sin vardag:

http://www.socialdemokraternanybro.se/2009/10/12/inger-rydbrink-%E2%80%93-nytt-kommunalrad/

2011-03-19 @ 13:17:18
Postat av: Info

EKOTS LÖRDAGSINTERVJU: SVERIGES NÄST MÄKTIGASTE PERSONReinfeldt utsåg efter valet i höstas som sin andra ”stand-in” (efter tysken Schlingmann) SOFIA ARKELSTEN.Vem är partisekreterare Sofia Arkelsten?Ni finner henne här:http://2.bp.blogspot.com/_Ps6IsgCcOtM/TMKUsmC7WRI/AAAAAAAAEx8/VLSN7KUWj3c/s1600/6212_112678248758_523503758_2356246_8252030_n.jpgi mitten. Såvitt jag förstår omgiven av (gifta) äkta paret Åsa och Alexandra Einerstam. Båda socialdemokrater. Åtminstone den ena aktiv kommunpolitiker. Av lördagsintervjun med Sveriges näst mäktigaste person kan man konstatera, att De Nya Moderaterna ideologiskt sluter upp både bakom dessa HBT-aktivisters och Sjupartiets övriga hjärtefrågor. Att Sveriges nuvarande, krympande, mindervärdiga, inhemska befolkning snarast ska bytas ut mot andra folkslag behöver inte ens nämnas. Men annarskonstaterar Arkelsten inledningsvis: ”Vit [= vi är ett] stort och brett parti” som omfattar hela Sverige.och därför har all makt. Som exempel på De Nya Moderaternas ambitioner anför hon en del huvudpunkter i Vänsterpartiets och Feministiskt initiativs program:• fler kvinnor ska få möjlighet [tvingas av staten] att arbeta heltid• kvinnor ska få jämställda lönerViktigast och ordagrant: ”Jag har stort förtroende för regeringens utnämningsmakt.”Utnämningen av henne själv.

2011-03-19 @ 16:54:44
Postat av: Rune

Kom att tänka på en sak i dag.

AFA tycks inte ha varit i farten nåt vidare på länge?

Vad kan det bero på? Vintern?

Eller har de mist sitt stöd från det politiska och mediala etablissemanget?

2011-03-19 @ 18:20:09
Postat av: Anonym

@Rune.

Kanske inte lika mycket som under valrörelsen 2010.

Men i Kristianstad har dom klottrat ned fastigheten,där SD hyr lokaler för partikansliet.

Då SD numera har en heltids

2011-03-19 @ 19:22:14
Postat av: Inge Sandén

Vet vad jag gör för fel.

Andra gången en kommentar åker iväg utan oder.

Fortsätter på sista meningen.

Då SD numera har en heltidsanstäld säkerhetschef så får dessa AFA-killar passa sig.

2011-03-19 @ 19:31:40
Postat av: leifer

@ThoralfNån kommentar kring senaste studien som menar att invandrare inte är mer brottsbenägna än svenskar?http://svt.se/svttext/tv/pages/107.htmlUppväxten avgörande för brottslighetSkillnader i brottsstatistiken mel-

lan invandrare och svenskar kan till

en del förklaras av skillnader i upp-

växtmiljö, visar en undersökning

som Stockholms universitet har gjort.Den skillnad som finns försvinner

i stor utsträckning när man jämför

invandrare och svenskar som lever

under likartade socioekonomiska

förhållanden.-Det mest avgörande är om föräldrarna

arbetar eller inte, säger Jerzy

Sarnecki, professor i kriminologi och

en av forskarna bakom studien.

2011-03-19 @ 22:23:44
Postat av: Tomas

Sverige är fantastiskt. Om du inte är Svensk, förstås.

Postat av: Robin Shadowes

Detta måste ni bara polisanmäla. Det är så grovt angrepp att det bara inte får passera."Sverigedemokraterna är en nynazistisk organisation som använder sig av kriminella metoder. Det lärs ut i svenska skolor till de elever som tvingas läsa läroboken Nya Millennium på samhällskunskapen. Boken har sedan tidigare fått utstå hård kritik, då den anses innehålla mängder av faktafel och brister."http://www.friatider.se/bonnier-utbildning-sd-ar-en-kriminell-nynazistisk-organisation

2011-03-20 @ 07:58:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Tomas

Fortsättning följer

2011-03-20 @ 08:00:10
Postat av: Anonym

Postat av: Stefan K

leifer

Finns inga jobb skapas det arbetslöshet.

Skapas det arbetslöshet, skapas det sociala undergrupper.

Skapas det sociala undergrupper, skapas det kriminalitet.

Skapas det kriminalitet, tär det på välfärden.

Tär det på välfärden, drabbas varje medborgare i landet.

Så allt bottnar egentligen i att vi har för många arbetslösa i Sverige, men ändå envisas 7-klövern med att Sverige ska fortsätta att bedriva en invandringspolitik som inget annat europeiskt land är i närheten av och när nu Miljöpartiet fått ett stort inflytande i denna politik så kan det bara barka åt skogen och ska man gå på Sarneckis analys kommer detta bara att skapa ännu fler sociala undergrupper och därmed ännu högre brottslighet.

Är Sarnecki och alla andra som förespråkar en extrem invandringspolitik medvetna om detta?2011-03-20 @ 09:52:36
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Inte-en-till

"Det är inte den typen av rubriker som socialdemokraterna behöver med dagens opinionssiffror men hon kanske vill imponera på den kommande partiledaren Håkan Juholt. Ska man skratta eller gråta åt dessa socialdemokrater som har svårt att växa upp och bete sig som vuxna!"Sossar har ju problem med kompetensen på alla nivåer. Juholt har endast två-årig social linje, knappast något att luta sig mot när det behövs insikter, inte bara åsikter.

2011-03-20 @ 10:00:55
Postat av: Stefan K

Den maktkåte gammelkommunisten Ohly tänker klamra sig fast vid makten och denna gång med hjälp av Juholt.

Kan ni, vill ni, se en kommande regering med S, V och Mp.

Inte jag, inte ens i min värsta mardröm vill jag se detta.

Betänk vad Miljöpartiet redan ställt till med när nu regeringen valt att flirta med den och betänk att Vänsterpartiet är minst lika extrema i sin politik.

Ökad invandring, fler flyktingar, försämrad integration, större splittring, högre skatter, höginkomsttagare som flyr landet med sina inkomster och företag och på det en försämrad välfärd när färre ska försörja fler.

Det är vad som skulle vänta oss. Huh, jag säger bara Huh!

Postat av: Rättvis

Sarnecki har fått i uppdrag av PK att bortförklara kriminaliteten. Så har han länge jämfört stöld av sparstötting och cykel med våldtäkt och väpnat rån. Eftersom PK rustat ned polisen så anmäler medborgarna bara i undantagsfall brott av det förstnämnda slaget. Detta har Sarnecki i sin advokatyr tagit som argument för att brottligheten inte ökat.Nu är det i stället invandringspolitikens konsekvenser han vill ljuga om.Men han medger i alla fall att barn till arbetslösa löper mycket större risk att bli kriminella. Varför ska vi i så fall importera analfabeter och lågutbildade? Dom ska ju inte bara försörjas . Det rör sig ju enligt Sarnecki dessutom om en import av kriminalitet.

2011-03-20 @ 10:35:48
Postat av: Magentan

Ännu en svensk journalist har klivit ut ur PK-garderoben!Lyssna på journalisten Ingrid Carlqvists verbala attacker mot de svenska PK-journalisterna i allmänhet och Lena Sundström i synnerhet inför det danska Trykkefrihedssellskabet!Och om våra svenska regeringar säger hon bland annat följande:

"... Man kan ju tro att en regerings främsta uppgift är att föra en politik som gynnar den egna befolkningen. Men de senaste 40 åren har de svenska regeringarna mest gynnat andra folk.

Endast en mycket liten del av de som kommer till Sverige är riktiga flyktingar. Ändå få de stanna här, och svenskarna uppmanas oavbrutet att visa sin stora generositet mot dem och välkomna alla, annars får man räkna med att bli kallad rasist. ..."Postat av: Ludvig

Inger Rydbrink har jag uppfattat som en mycket enkel och trevlig person. Det kanske finns många som tryckt på för att få detta helt felaktiga beslut. Tråkigt.

2011-03-20 @ 11:20:33
Postat av: kale2

det verkar som PK-folket har fått i ihop sina "judaspengar" och nu upptäcker att "svennereservaten" kommer de inte har råd att bo i. och det uppstod inga "andra" som rädda upp situationen. Nu fattar de vart bär iväg när hela Nordafrika är på väg hit och alliansen och MP öppnat upp för tsunamin av "asylsökande". nu är det bara en tidsfråga innan hyckleriet kommer falla. snart har insattsföreningarna inanför tullarna inte längre råd att utesluta förmögna människosmugglare och kriminellt kapital. skall massinvandringen fortsätta kommer nog hela Strandvägen bebos av kapitalstarka utlänningar. ärligt hederligt arbetande belönas med fas3-status.

oärliga och giriga belönas med fallskärmar.

men som pk-folket säger: Världen har kommit till Sverige.

men de inser till slut Sverige tillhör inte längre svenskarna, sverige är sålt.

cash is king!

2011-03-20 @ 14:45:39
Postat av: S-E Karlsson .

Jojo,män erbjudandet att kunna få PUT i Sverige och sedan få rätt till att åka till det krigförande land man flytt från och stanna där i fem år på oss svenska skattebetalares bekostnad överglänses väl bara av Laholms kommuns erbjudande om gratis körkort för asylsökande , svenska ungdomar glöms totalt bort !

2011-03-20 @ 17:01:13
Postat av: kalle2

SE Karlsson: "5 års betald semester i sitt hemland"

undrar om Svenskarna är utsatta för ett forskningsprojekt. Att testa hur mycket man kan dj-ävlas med en befolkning utan att de protesterar.

2011-03-20 @ 19:30:57
Postat av: S-E Karlsson .

Kalle 2 , Ja man kan nästan tro att det är så illa . Hoppas pursvensken vaknar till !

2011-03-20 @ 19:41:14
Postat av: Rättvis

Juholt säger att Sverige inte kan bli ett rikt land genom att skattesubventionera dem som bäddar varandras sängar.Men, kan Sverige bli rikt på att subventionera bluffasylanter då?

2011-03-22 @ 11:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0