NEJ TILL DATALAGRINGSDIREKTIV



Läs artikel i Expressen.

Hur den moderata justitieutskottsledamoten Krister Hammarberg ser på frågan har jag skrivit om tidigare och den som inte läst blogginlägget och artikeln i SvD bör göra det.

Kommentarer
Postat av: Stefan K

På den nyligen avslutade presskonferensen visade Reinfeldt sin innersta agenda. Hans största utmaning är att stänga ute SD till varje pris och vilken fråga det än gäller. Sverige som land och svenska skattebetalare skiter han högaktningsfullt i. Att se de bägge miljöpartisterna stå med flinande ansikten och nicka medhållande fick mig nästan att slå sönder datorn i ren ilska. Det är nu bevisat att partiet med Europas horriblaste invandringspolitik har fått ett inflytande. ÄNNU FLER ska nu få stanna. Lägg de orden på minnet kära vänner. Ännu fler!



Om svenska folket accepterar denna nedmontering av välfärdssystemet och svenska lagar som detta innebär, är vi mer naiva, blinda och fega än vad jag trodde.

2011-03-03 @ 09:51:47
Postat av: Erik

I desperation och fruktan för SD:s populära invandringspolitik går nu borgerligheten samman med mp. Denna ohederliga allians aviserar idag att illegala flyktingar saka ha rätt till sjukvård, skolgång och till att starta företag.



Det rör sig om ett lagförslag som syftar till att motarbeta och undanröja befintlig svensk lag. Det är rena snurren alltså och en snorlosk rakt i synen på svenskarna och rättssamhället. Oansvarig politik är bara början på förnamnet.



Och som av en händelse aviserar nu Hägglund att gränsen för frikort för medicin ska höjas.



Jo den vanvettiga politiken ska finansieras och det är alltså de sjuka som ska betala. Det är gamla farmor som ska finansiera den vanvettiga invandringspolitiken.



Att inte de borgerliga riksdagsmännen gör revolt mot de cyniska partistrategerna.



http://www.dn.se/

2011-03-03 @ 09:54:42
Postat av: Tjadden

Det här inlägget har jag skrivit i föregående artikel och den talar om att vi är ett förått land som styrs av landsförrädare och då snacket om datalagring och idiotsnacket om Sd, beror på som det enda partiet som kan och kommer att avslöja den sanning som jag ser vad vi svenskar är drabbade utav.



Högerkrafterna - de så kallade friliberalerna - har en enda sak på gång. Kör sönder ALLA gemensamägda funktioner i samhället. Absolut ALLA! --- Skolor, vägar, elsystem, gator, socialförsäkringssystem, militär, polis, sjukvård, åldringsvård, telenät, transporter av såväl gods som person osv osv. ALLT SKALL KÖRAS I BOTTEN. --- Vartefter delar av det allmänna inte fungerar längre finns bara en sak - privatisera! Sälj ut till globalt privatkapital. Om man kör enheterna i botten först kan man rea ut verksamheterna. --- Novemberrevolutionen utgjorde det i särklass största steget mot den fullständiga nedmonteringen av allt gemensamägt hos medborgarna i Sverige. Det var en statskupp. Allt som följt på den kuppen - inklusive Palmemordet och mordet på Anna Lindh - ligger i logisk linje med vad jag här hävdar. Sverige är i praktiken en diktatur alltsedan november 1985. Grundvalarna är redan omskakade, i enlighet med Hans Holmers farhågor hösten 1986 på DN Debatt. Svenska folket är i förnekelsefasen så när som på den så kallade eliten, vilka är iscensättare av kuppen. Statskuppen i Sverige är samordnad med motsvarande rörelser i hela västvärlden. Det är så stort att folk blundar för att slippa se. Sverige är slut som ett enskilt rike

2011-03-03 @ 10:04:43
Postat av: Sven Dacke

Ibland kan jag faktiskt förstå att man i andra länder startar protester och avsätter tyranner, envåldshärskare och landsförrädare.



Men det är i "andra" länder förstås

2011-03-03 @ 10:13:45
Postat av: Sven Dacke

Thoralf.



Kunde vi möjligen få lite insideinformation om korridorsnacket i Riksdagen.

Naturligtvis utan namn men jag kan inte tänka mig att samtliga av Alliansens riksdagsmän är totalt tokiga , även om vi dagligen får bevis på att en del är det.



2011-03-03 @ 10:26:28
Postat av: Calle

@ Stefan K

Exakt som du skriver.I reinfeldts värld verkar det enda hotet i Sverige/ världen vara SD.Att motarbeta SD verkar vara det primära. I andra länder ( Egypten-Libyen- Tunisien etc.) propagerar han och regeringen för att ALLA skall få vara med och bestämma.Även terrorstämplade organisationer.Gäller tydligen inte i Sverige där inte ens ett demokratiskt valt parti får deltaga.

2011-03-03 @ 10:29:44
Postat av: Stefan K

1,7 miljarder kommer den nya uppgörelsen att kosta. Ha detta i minne när ni läser om neddragningar inom vård, skola och omsorg. Ha det i minnet!

Postat av: Thoralf

Thoralf



Apropå om eventuellt tokiga politiker som du nämnde.



Jag skulle vilja fråga dig varför du har valt att vara politiker, frågan kanske verkar dum när jag vet att vi gemensamt arbetar för svenska folkets upprättelse, bortse ifrån det här och erinra dig om hur du resonerade.



För någonstans har ju dina tankar och värderingar startat, om hur du vill se vårt samhälle för allas fromma.



Frågan är, var du inställd ifrån början, att nu ska jag bli politiker med rätten att "slå näven i bordet" vilket jag inbillar mig som en orsak för att vilja vara politiker på heltid.



Eller är det här något som växt fram, allt sedan du gick med i Sd som medlem och därefter så fann du dig själv eller andra partimedlemmar att du är väl skickad för att ingå i en styrelse och nu slutligen blivit vald för att få vara riksdagspolitiker,



OBS! jag avundas dig inte på något sätt, enär jag vet att det är inte någon dans på rosor att vara politiker, eftersom min Far var politiker under 40 och 50 talet och fick mig mig till livs om vad politik kan vara, som rent ut sagt "elak"

2011-03-03 @ 11:22:31
Postat av: Thoralf Alfsson

Jag har aldrig haft som mål att bli politiker.



Efter att jag under många år bara framfört mina åsikter vid köksbordet eller fikarummet kände jag till slut att någon måste komma ut och säga samma saker i det offentliga rummet. Detta började jag med i en debattartikel i Barometern i juli 2005. Jag fick nästan ångest när jag såg den i tryck som helsida på Barometerns debattsida.



Sedan blev det en naturlig konsekvens att kandidera för SD i valet 2006 och börja som fritidspolitiker.



Då upptäckte jag hur svårt det var att få insändare och debattartiklar publicerade. Det blev startskottet till att först börja med en egen hemsida och sedan en blogg.



Vilket nu har inneburit att jag också blivit riksdagsman, något som jag aldrig haft som målsättning. Framtiden får utvisa hur länge jag kommer sitta i riksdagen.

2011-03-03 @ 11:41:12
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Magentan

Borgerliga politiker är t.o.m. värre än sossar!



Sjukvården går på knäna.

Akutintagen har kollapsat med väntetider på över ett dygn.

Sverige har lägst andel vårdplatser i hela världen med 2,1 vårdplatser per 1000 invånare (Österrike 6,1).

Demenssjuka inom åldringsvården lämnas ensamma och inlåsta på nätterna.

Matransoneringar införs för våra gamla på Hemmen.

Svenska fattigpensionärer har inte råd att gå till läkaren eller ta ut sin medicin från apoteket.

Cancersjuka och andra svårt sjuka svenskar blir utförsäkrade från sjukkassan i brist på pengar.



Men alla som befinner sig olagligt i Sverige ska få gratis vård!

Och som av en händelse aviserar nu Hägglund att gränsen för frikort på medicin ska höjas.



Glöm inte heller den av Reinfeldt och hans regering hyllade "arbetslinjen"! I verkligheten innebär denna fri arbetskraftsinvandring av lågutbildade, som får fejkade jobb av släktingar och vänner. Samtidigt åker svenska ungdomar till Norge och skalar bananer eftersom vi har en ungdomsarbetslöshet på 25 procent.

2011-03-03 @ 11:42:46
Postat av: Magentan

Thoralf skrev: "Framtiden får utvisa hur länge jag kommer sitta i riksdagen."



Hoppas att det blir riktigt länge!



2011-03-03 @ 11:45:26
Postat av: Tjadden

Moderaterna bör inte kritisera andra partiers medlemmar inte när en av dem och dessutom Nämndeman mordhotat partikollega?



Det har jag alltid sagt moderater vet att roa sig på andras bekostnad.



http://www.unt.se/uppsala/namndeman-atalad-for-dodshot-1271420.aspx

2011-03-03 @ 11:56:42
Postat av: AWSvensson

Är det någon som förstå vitsen med en fjärde migrationsdomstol när ändå alla ska få stanna oavsett beslut. På något annat sätt kan i varje fall inte jag tolka deras beslut att illegala immigranter ska ha samma rättigheter som en svensk, ja till och med bättre eftersom man knappast kan betala för ett läkarbesök. Att man till råga på allt ska som illegal kunna driva företag säger en del om den avstannande blodförsörjningen till deras hjärnor. Om de tro att de stoppar Sverigedemokraterna när de i själva verket slänger bensin på debatten.

2011-03-03 @ 11:57:44
Postat av: Thoralf

Thoralf



Som framgår av dina artiklar och egna kommentarer och vårt stöd, tror jag mig kunna påstå att det borde finnas fler politiker som du, för mig verkar du ärlig och öppen och så vill jag se alla politiker, men du som jag vet att inte så är fallet med en hel del av dem.

2011-03-03 @ 12:04:58
Postat av: Tjadden

Ursäkta mig, så galet det blev, föregående inlägg är det jag som har skrivit.Tjadden och inte du Thoralf

2011-03-03 @ 12:07:52
Postat av: Cavatus

Jag hoppas ni såg Björn Söders gedigna insats i Aktuellt igår kväll, som även gav nyhetssajten Fria Tider mycket gratisreklam. Ni kan se inslaget på Fria Tider.



http://www.friatider.se/fria-tider-i-aktuellts-21-sandning



Det börjar mullra i leden. Fria Tider har fått tusentals nya läsare och snart går det inte längre att förtiga sanningen bakom t ex de "ensamkommande flyktingbarnen". Härligt!



Apropå illegala invandrares rättigheter i Sverige så är det helt i linje med den nya grundlagen, där inte svenskar har några särskilda privilegier utöver andra människor på vår jord. Kan man därmed tolka det som att Sverige är avskaffat? Ja, man undrar ju vart det hela ska sluta.



Vi måste ta tag i flygbladsutdelningen igen. Perka är flitig flygbladstillverkare och jag ska ladda upp lite nya, aktuella flygblad av honom idag. Här finns de:



www.korta.nu/flygblad



Och missa inte Julia Caesars krönika från i söndags om varför vänstern så lättvindigt lierar sig med islamister/muslimer. Det ligger i deras gemensamma historia. Även burkan/niquaben har en gemensam nämnare i de båda politiska åskådningarna. Här nås alla länkar till krönikorna:



www.korta.nu/jc

Postat av: Robin Shadowes

"Och som av en händelse aviserar nu Hägglund att gränsen för frikort för medicin ska höjas."



Ja det var ju riktigt underbara och efterlängtade nyheter. Redan nu är jag tvungen att betala av i minst ett halvår. Nu kommer jag snart vara uppe i löpande avbetalningar året runt. Det börjar bli dags att fundera vilka mediciner man kan avstå helt enkelt. Fy fan säger jag bara!

2011-03-03 @ 12:42:07
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

Sverige håller på att falla sönder!!! Nu går skam på torra land.



Kyrkans tidning skriver:

""IMAN FÅR JOBB I KYRKAN.

En muslimsk imam har anställts av Sofia församling i Stockholm. Han ska delta i Fryshuskyrkans mångfaldsarbete.

Hans Ulfve­brand har talat med biskop Eva Brunne om anställningen av en imam."" skrev kyrkans tidning.



Ni kommer väl ihåg biskop Eva Brunne. Hon som predikade på riksdagens högtidliga öppnande så att SD fann det upprörande, provocerande och förolämpande. SD tågade följaktligen ur Storkyrkan.



Biskop Eva Brunne har tidigare tjänstgjort i Flemingsbergs församling. I den invandrartäta förorten i Huddinge kommun. Hon har vanan inne att ta "nacksving" på pursvenskar till förmån för alla andra.



Finns det någon som vill vara kvar i kyrkan nu efter dess övergivande av pursvenskar och kristendomen!!??

Postat av: S-E Karlsson .

Härligt att man lämnat kyrkan för två år sedan , det känns bara bättre och bättre !

2011-03-03 @ 13:55:17
Postat av: Erik

Media fortsätter att gulla med den vanvettiga invandringspolitikens apostlar. Till och med dagens utspel, som ju går ut på att underminera rättsstaten och att lägga ytterligare bördor på värnlösa medborgare ( de äldre och sjuka), till och med detta utspel, denna politiska ynkedom ger media sitt fulla stöd.



Så här skriver Göran Eriksson i SvD:



“Och vilka är förlorarna:

Moderaterna har fått överge några positioner, men bedömer att de samlade politiska fördelarna överväger. Men sakpolitiskt är uppgörelsen förstås framför allt ett bakslag för Sverigedemokraterna. ”



Varför skriver han inte: Moderaterna har svikit sina väljare.



Ja det är väljarna och demokratin som svikits av politikerna,



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svds-goran-eriksson-ett-bakslag-for-sverigedemokraterna_5981609.svd

2011-03-03 @ 14:21:40
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Som jag ser det måste vi agera för ett omval innan deras utsvävningar träder i kraft! Och då även om vissa förslag skulle gynna oss.



Har haft samma tankar som du Thoralf. Min målsättning var endast att "få in SD i riksdagen"!

Jag anmälde mig som upptäckning för ett tredje mandat, och kämpade med "Cavatus" bilagor i mitt närområde, och där erhöll vi 6,77 %. Problemet är också sannolikt att folk är så trötta på politikena här, då endast 78 % gick till val. Och så har jag "lovat, att följa upp min "reservplats"

året ut. Sedan skall jag ta en mycket långvarig semester från all tjat och vädjan i det politiska livet. Jag har haft funderingar på en bosättning i Frankrike, men det blir nog i USA, med tanke på den svaga dollarn ($). Den som lever får se. Så se till att verkställa ett omval, innat tiden går ut!



När det gäller Arvika Festivalen fick jag faktiskt med mig några till en konkurs bedömning: En moderat, en folkpartist och en från Centern. En liten men skön splittring av de sammansvurna, till att börja med. Nu har vi något att gå på om "oredan" fortsätter!...

2011-03-03 @ 16:01:34
Postat av: Wholesale Air Jordan

Very good post which is a bookmark worth.

2011-07-26 @ 09:00:21
URL: http://www.jordan-ok.com
Postat av: Cheap Jordan Shoes

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:42:12
URL: http://www.jordantoo.com
Postat av: Moncler Jackets Sale

Thank you for your article!

2011-10-08 @ 05:23:00
URL: http://www.usbestmoncler.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0